10 legjobb Krím strand

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb 10 legjobb strand Krímben

1 Cape Meganom Legjobb vélemények
2 Yamshovy strand A legtisztább víz
3 omega Biztonságos nyaralás a gyermekek számára
4 oázis A legtisztább strand
5 Vorontsovskie fürdők A legjobb infrastruktúra
6 Massandra strand A legkényelmesebb tartózkodás
7 Pearl Beach Kényelmes elhelyezkedés és biztonságos leszállás a vízbe
8 Livadia strand Jalta egyik legtisztább partja
9 "Golden" strand A Krím egyik legszebb strandja
10 Club 117 Nagyszerű nyaralás a fiatalok számára

Az elmúlt években a Krímben eltöltött ünnepek nagyon népszerűvé váltak. Sok nyaraló inkább az orosz üdülőket kedveli Törökországban, Egyiptomban és más országokban, amelyek népszerűek az utazás szempontjából. A Krím partján sok jó strand található, de mindegyik más. Néhányan puha homokkal borítottak, mások kavicsosak. Egyesek nagyon zsúfoltak, fejlett infrastruktúrával és különféle szolgáltatásokkal. Vannak is elég csendes, vad strandok, ahol pihenhet a nyüzsgéstől. A választás nagy, ezért javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a Krím legjobb strandjainak értékelésével.

A legjobb 10 legjobb strand Krímben

10 Club 117


Nagyszerű nyaralás a fiatalok számára
Felek, bungalók, minden kikapcsolódási lehetőség
A térképen: Club, Feodosia
Értékelés (vélemény alapján): 4.5

A Beach Club-117 a Feodosia területén található, a fiatalok egyik legjobb és legnépszerűbb helyének a pihenésre. Reggel és délután itt minden korosztály számára láthatók a pihenők, mivel a strand meglehetősen tiszta, szelíd bejutás a vízbe, minden szükséges felszereléssel - napernyők, napozóágyak. Vannak még fedett bungalók is, ahol elrejthetik a napsütést. Este többnyire fiatalok maradnak a tengerparton, hogy szórakozhassanak egy rendes partin, vagy csak egy bárban üljenek.

A strandról szóló vélemények nemcsak a fiatalokat hagyják. Itt nagyon népszerű a gyermekes párok számára, mivel napközben különböző szabadidős tevékenységek várják a gyerekeket, és a strand éjjel-nappal őrzött. A területen két kávézó található, ahol fagylaltot, üdítőitalokat vagy harapnivalókat rendelhet. Az egyetlen kis mínusz - néhány sekély vízben az alsó sziklás és csúszós.


9 "Golden" strand


A Krím egyik legszebb strandja
Berendezések vízi sportokhoz, napozóágyakhoz, napellenzőkhöz
A térképen: Krím, Balaclava
Értékelés (vélemény alapján): 4.6

Aki nem szeret pihenni a városban, tanácsos, hogy menjen a „Golden Beach” -re, amely a Krím öt legszebb helye közé tartozik. A partvonal hossza kb. 800 méter, közepes méretű kavicsokkal borított, amelyek között gyakran sziklák találhatók. A strandon van egy vízi sportolási lehetőség, amely a strandon napozóágyakkal és napellenzőkkel felszerelt, és a turisztikai szezon közepén nyílik meg egy üzlet. Több félreeső hely egy kicsit tovább. Ez a Cape Aya egy csendes és hangulatos öbölben, de itt kell fizetnie a többit.

Sok turista hívja az Aranypartot Krím egyik legszebb helyévé. A tenger nagyon világos és átlátható, a természet túlzás nélkül csak gyönyörű. Az emberek általában nem túl sokak, ami lehetővé teszi, hogy pihenjen és élvezze a gyönyörű tájat.

8 Livadia strand


Jalta egyik legtisztább partja
Jó szolgáltatás, szép hely
A térképen: Jalta, Livadia strand
Értékelés (vélemény alapján): 4.6

Livadia strand elég elfoglalt, zsúfolt hely, amely nagyon tiszta partvidékkel vonzza az embereket. A nyaralóknak minden szükséges felszerelést kínálnak - ingyenes wc, zuhanyzó, öltözők. A strandon fagylalt és kávézó található, ahol jó ételeket fogyaszthat. A közelben egy nagyon szép park található a Livadia-palotában, melyet mirtusz, magnolia, krími fenyők, babérok és cédrusok ülnek.

Nyaralók a véleményekben, amelyek a part menti tisztaságának, a jó szolgálatnak tulajdonítottak. Szeretik a hely szépségét, a nagyvárosoktól való viszonylagos távolságot.De van néhány pillanat, ami sötétít egy jó benyomást a strandról - csak gyalog érheti el, a Livadia strandon való áthaladás után a part és az aljzat sima kavicsokkal van borítva, amelyen nagyon könnyen csúszik.


7 Pearl Beach


Kényelmes elhelyezkedés és biztonságos leszállás a vízbe
Finom homok, széles partvonal
A térképen: Theodosius
Értékelés (vélemény alapján): 4.7

A Feodosia egyik legjobb városi strandja az arany, nagyon finom homokkal és széles partvonallal rendelkező nyaralókat vonzza. A szélessége általában 50 méter. Ezenkívül nagyon kényelmesen eljuthat hozzá. Ennek ellenére a hely nem a legforgalmasabb, mivel a további kényelmi díjak (napozóágyak, napernyők) díja van. A Pearl Beachen nagyon jó pihenni a gyerekekkel a tisztaság, a homokos part és a sziklaalakzatok nélküli tengerfenék miatt. A part menti sáv végén található egy vad strand, ahol pihenni lehet kényelmi nélkül, de relatív nyugalomban. A tenger tiszta, amennyire a városhatáron belüli hely lehetővé teszi - a strand jól nézett, az algák felhalmozódása és a törmelék tisztítása időben történik.

A Pearl Beach népszerű a nyaralók körében, és gyakran visszajelzés érkezik róla. A turisták, mint a kényelmes elhelyezkedése, széles strandja, még biztonságos alja, amely lehetővé teszi, hogy kellemes időtöltést töltsön itt gyerekekkel. A közelben van egy vízi sportpálya, melyet a látogatók gyakran használnak.

6 Massandra strand


A legkényelmesebb tartózkodás
Sok szórakozás, fizetett zónák
A térképen: Jalta
Értékelés (vélemény alapján): 4.7

Ez az egyik olyan hely, amely a déli parton található, amely teljes mértékben megfelel a nemzetközi normáknak, ami mindig sok turistát vonz. Körülbelül tíz évvel ezelőtt elnyerte a kék zászlót, ami jelzi a tengerpart kivételes tisztaságát. Emiatt itt mindig elég zsúfolt. Másrészről azonban három fizetett zóna van, egyikükben nádas bungalók épülnek, amelyekben elrejthetjük a felforrósodó napsütést. A nyaralók itt rengeteg szórakoztató és szórakozási lehetőséget kínálnak - bárok, kávézók, zuhanyzók, öltözők, napellenzők, lövöldözős galéria, látnivalók a gyermekek számára. Továbbá, a látogatókat asztalitenisz, koncertek meghívására a vendégelőadókkal, és még sok más.

A vélemények alapján a turisták nagyon szeretik a tenger és a tengerpart tisztaságát, a strand hangulatos légkörét, a lehetőséget arra, hogy kihasználják a számos fizetett szolgáltatást. Itt tölthet időt az egész család kényelmével. De néha negatív észrevételek érkeznek a nyaralóktól, akik panaszkodnak a személyzet közönyére és gondatlanságára.


5 Vorontsovskie fürdők


A legjobb infrastruktúra
Gyengéd part, tiszta víz, tiszta strand
A térképen: Alupka, Central City Beach
Értékelés (vélemény alapján): 4.8

Alupka népszerű strandja a tisztasággal és fejlett infrastruktúrával rendelkező nyaralókat lenyűgözi. A parkban a központi városi strand neve „Vorontsovskiye fürdők”, amely valamivel magasabb. Minden, amire szüksége van a tengerparti nyaraláshoz, közvetlenül a nappaliban, üzletekben, bárokban és kávézókban található üdítőitalok és fagylalt. Nagy előnyök: a víz, a tiszta víz és a part gyengéd leereszkedése. Ez a déli part egyik legszebb strandja.

Kicsi kényelmetlenséget okozhat egy kavicsos strand, de a kempinghelyiség megmenti a helyzetet. És néhány turista úgy gondolja, hogy a meleg kavicsokon fekvő fekvés nagyon hasznos. A fejlett infrastruktúra mellett az utazók, mint a strand, könnyen megközelíthetők. Mínusz - a hely meglehetősen zsúfolt, de ha magányt és csendet akarsz, akkor kicsit tovább mehetsz, ahol a felszerelt strand területe véget ér.


4 oázis


A legtisztább strand
Fizetett terület, szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek
A térképen: Yevpatoriya
Értékelés (vélemény alapján): 4.8

A nyaralók szerint ez az Evpatoria legjobb homokos strandja gyerekeknek és felnőtteknek. Mindent megtalál, amire szükség van egy kényelmes és kellemes tartózkodáshoz - egy fizetett zóna garantált helyen, a zuhanykabin és a WC használatának joga, egy izgalmas gyermek labirintus, a futball és a röplabda. De ami a legfontosabb - kivételes tisztaság, ami olyan fontos, ha kisgyermekekkel pihen.

A turisták teljes mértékben megerősítik a strand minden előnyét - szinte lehetetlen megtalálni a szemetet a homokba, ahogy azt rendszeresen szitálják. Nagyon kényelmes a fizetett zónában pihenni, ahol javultak a feltételek. Ez a strand nem messze van a város régi részétől, itt sétálhat a látnivalók után. De vannak kis mínuszok is - a kis méret miatt a strand nem mindig mindenki számára elfér, és van egy betonlap a figyelmeztető jelek nélkül a vízben.

3 omega


Biztonságos nyaralás a gyermekek számára
Gyengéd bejárat a vízhez és a homokos strandhoz
A térképen: Szevasztopol
Értékelés (vélemény alapján): 4.9

A Sevastopolban élő gyerekekkel való nyaralás után a legjobb az Omega strand kiválasztása. Itt nem lehet aggódni a gyerekek kényelméről és biztonságáról - a víz bejárata szelíd, a homok szelíd, puha és sekély, és a víz tökéletesen felmelegszik. A felnőttek is sok örömet kapnak a többitől. Szolgáltatásaikhoz minden hagyományos vízi tevékenység biztosított, búvár-mólókkal felszereltek, napozóágyak, napernyők, sok bár és élelmiszer-stand található. Így a felszerelés tekintetében ez a strand a Krím egyik legjobbjának tekinthető.

A pihenők az értékelésben azt írják, hogy ez egy nagyszerű hely a családi nyaraláshoz és az ifjúsági cégekhez. Itt vannak a szórakoztató, aktív vagy pihentető időtöltés feltételei. Örülök, hogy a strandot házak veszik körül, ahol bérelhet egy lakást - nem kell sok időt töltenie a tengerbe jutáshoz. Mínusz - jobb reggel úszni, mert vacsora után a víz zavarossá válik.

2 Yamshovy strand


A legtisztább víz
Hegyi tájak és kavicsos strand
A térképen: Fialent-fok
Értékelés (vélemény alapján): 4.9

A Fialent-fok szinte érintetlen természetű. A helyi sziklás tájak nem hagyják közömbösnek a turistákat. Ő is hívják a Tiger Cape érdekes kombinációja sárga és sötét homok a parton. A strandok nagyon tisztaak, festői jellegűek, és a víz csak tiszta. A zöld lejtők növényekkel vannak borítva, amelyek közül sokan szerepelnek a Vörös Könyvben.

Yamshovy strand Fialent Cape különösen népszerű a turisták körében. Sokan hívják a Krím egyik legjobb helyének. Igaz, a hegyvidéki természet miatt Fialent-foki strandok nem jó választás a gyermekes nyaraláshoz. A strandra való belépés ingyenes, de szigorúan az idő szerint - 7.00 és 21.00 óra között. Itt nem tud aludni és pihenni az állatokkal.


1 Cape Meganom


Legjobb vélemények
Tiszta víz és gyönyörű természet
A térképen: Sudak, Cape Meganom
Értékelés (vélemény alapján): 5.0

A legérdekesebb dolog az, hogy itt nincsenek hivatalos strandok, de a helyi lakosok és a turisták véleménye szerint szükséges a Cape Meganom felé tartani a tiszta vizet, a tiszta levegőt és a gyönyörű természetet. A strandok ingyenesek, tisztaak és kissé kihaltak. Az érintetlen természetet azzal magyarázza, hogy a terület egy védett területen található, ahol nem lehet épületeket felállítani. Az utóbbi években azonban a vadon élő strandok meglehetősen élénkek lettek - lehetősége van szolárium bérlésére, italok vásárlására és étkezésre az egyik gyorsétteremben.

A köpenyek strandjai inkább vadnak tűnnek, de a turisták lelkesen beszélnek róluk. A fő előnyei a csodálatos természet, a nagyon tiszta és meleg víz. A turisták szerint ez a Krím déli partjának (SCC) egyik legszebb partja. De néhány nyaraló még mindig zavarja a kényelem hiányát - a lélek, a változó kabinok, a komolyabb kávézók és éttermek.


Népszerű szavazás - melyik a Krím-félsziget strandja?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények