10 legjobb üdülőhely Bashkiria

hely

név

Jellemzők értékelése

Top 10 legjobb üdülőhely Bashkiria

1 Yangan Tau A legjobb megoldás a kezelés és pihenés, széles körű specializáció
2 Green Grove Modern diagnosztikai alapkészlet
3 Krasnousolsk Minősített szakemberek, általános gyógykezelés
4 Yakty Kul Gazdag szabadidős program, a leginkább hangulatos szanatórium
5 assy Az orvosi eljárások széles skálája, 5 féle étrend
6 Tanyp A betegségek kezelésének és megelőzésének legjobb módszerei, mini-vízi park
7 Yumatovo Jó szabadidős program, állandó orvosi felügyelet
8 Karagai Számos terápiás program, ásványvíz-medence
9 Talkas A legjobb árak a szállás és a kezelés, a nyereséges akciók és kedvezmények
10 jaj A vezető szakértők, az oxigén koktélok konzultációi

Bashkortostan már régóta híres szanatóriumairól. A turisták ezrei látogatják meg a déli urálokat évente, hogy javítsák egészségüket és jó pihenést nyújtsanak. Különösen az Önök számára tanulmányoztuk a véleményeket, és elkészítettük a Bashkiria legjobb üdülőhelyeinek TOP-10-et, egyedi terápiás megközelítést, kényelmes szállást és ízletes ételeket kínálva.

Top 10 legjobb üdülőhely Bashkiria

10 jaj


A vezető szakértők, az oxigén koktélok konzultációi
+7 (347) 982-20-31, weboldal: sanatorium-ay.rf
A térképen: Bashkiria, r. Duvan, p. Mesyagutovo
Értékelés (vélemény alapján): 4.1

Az "Ay" szanatórium nemcsak a felnőttek és az idős betegek kezelésére összpontosít, hanem a serdülőknél (4 éves korig). A terápiában egyedülálló technikákat alkalmaznak: mini-gőzfürdő cédrus hordóktól és gyöngyfürdőktől az oxigén-koktélokig és gyógynövény-gyógyászati ​​munkákig. Bármikor feliratkozhat egy gyógytornász, gyermekorvos, edzőterápiás orvos vagy rehabilitátor tanácsadására. A kezelési programokat 7-21 napig tervezték.

A szanatórium kicsi, de hatalmas előnyt biztosít neki a köztársaság más komplexeihez képest: egyéni megközelítés a kezeléshez és a teljes pihenőáram hiánya. Ez egy fenyves erdőben található, ezért ideális a friss levegőben való sétáláshoz. A felülvizsgálatok során megjegyzik, hogy a szálloda VIP szobákkal és ízletes diétás ételekkel rendelkezik. Előnyök: lovaglás, sportpálya és felszerelés kölcsönzés. Hátrányok: nincs medence, hosszú távolság a folyóhoz, a szobák rossz tisztítása.


9 Talkas


A legjobb árak a szállás és a kezelés, a nyereséges akciók és kedvezmények
+7 (347) 512-29-00, honlap: talkas-kurort.ru
A térképen: Bashkiria, falu Isyanovo, st. Irandykskaya 3
Értékelés (vélemény alapján): 4.2

Ha a legjobb, de hatékony, de hatékony bashkortostáni kezelést keres, válassza ki a Talkas wellness-komplexumot. Például itt egy 4 ágyas szoba elhelyezése csak 750 rubelt fog fizetni. naponta, és átfogó reggelit 180 rubelben. 4 éves korig a szállás ingyenes, de külön ágy nem biztosított. A legnépszerűbb az "Antistressz" program a SPA elemekkel.

A szanatórium fő előnye az ökológiai tisztaság. Az ipari központoktól távol van, ezért kiválóan alkalmas a pihenésre és a szabadtéri kikapcsolódásra. Különböző betegségek kezelésében ózonterápiát, masszázst, edzésterápiát és agyag-iszap hozzáadásával ellátott csomagolásokat használnak. Előnyök: röplabdapálya, sípályák, homokos strand kabanákkal és mangal-zónákkal, exkluzív radon-tó. Hátrányok: nincs szórakozás gyerekeknek, kis adagok az ebédlőben.

8 Karagai


Számos terápiás program, ásványvíz-medence
+7 (347) 702-08-52, weboldal: karagay.ru
A térképen: Bashkiria. Bolsheustikinskoe, st. Kurortnaya, 90. o
Értékelés (vélemény alapján): 4.3

Karagay az egyik legjobb szanatórium a Volga kerületben, szapropeliszap, ásványvíz és klimatoterápia segítségével.A komplexum fő profilja az emésztőrendszer és a nőgyógyászat betegségei, de az idegrendszeri betegségekkel, az izom-csontrendszerrel és a légzőrendszerrel rendelkező betegek is részesülnek. A széles körben használt száraz szén-dioxid-fürdők kezelésében, kecske-ivóvíz ivás, masszázsok, valamint akupunktúra.

A szanatórium egy másik előnye, hogy változatos szabadidő. Szállodai szolgáltatások: uszoda, ásványvíz, játszótér, edzőterem és biliárd. Az étkezést 5 étkezőben szervezik, de ha kívánja, látogasson el az itt megnyitott kávézóba. Különböző programok közül választhat: „Fiatal család” 10% -os kedvezménnyel, „Női egészség”, „Karcsúsító és testkorrekció”. A mínuszok közül a régi szobák száma, a törülközők cseréje csak a kérés és a dohány állandó illata volt.


7 Yumatovo


Jó szabadidős program, állandó orvosi felügyelet
+7 (347) 270-72-11, weboldal: yumatovo.ru
A térképen: Bashkiria, r. Ufa. "Yumatovo" szanatórium
Értékelés (vélemény alapján): 4.4

A "Yumatovo" Bashkortostan legrégebbi kumysolechebnaya gyógyfürdője, amely 30 km-re fekszik Ufától. Főbb jellemzője a saját gyümölcstermő gyümölcse (erjedt tejtermék a kanca tejéből) előállítása, amelyet a Yumatovskaya ásványvízzel együtt használnak a légúti, emésztési, idegrendszeri és szexuális rendszerek különböző betegségeinek kezelésére. Közvetlenül a bejelentkezés után a recepciót egy általános orvos végzi, aki figyelemmel kíséri a jólétét az egész programban.

Egyszer Lev Tolstoy, Anton Chekhov és Marina Tsvetaeva jöttek Yutovóba a kezelésre. A kulturális események naponta kerülnek megrendezésre: a filmvetítésektől a koncertekig. Ingyenes és érdekes szabadidős célokra dáma és sakk, saját múzeum, asztalitenisz és egy kis bár található. Előnyök: sílécek és korcsolyák bérlése (szezonálisan), ingyenes ásványvíz, ATM-ek a helyszínen, kiváló játszótér. Hátrányok: nincs hozzáférés a Wi-Fi-hez, a legtöbb szoba kisebb javításokat igényel.

6 Tanyp


A betegségek kezelésének és megelőzésének legjobb módszerei, mini-vízi park
+7 (347) 712-47-04, weboldal: tanip.ru
A térképen: Bashkiria, új Kazanchi, st. Gumerova, 4/1
Értékelés (vélemény alapján): 4.5

Az egyedülálló kezelési módszerek a 2005-ben megkezdett "Tanyp" szanatórium fő előnye. A berendezés modern felszereléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szemek és az ínyek innovatív öntözését ásványvízzel, valamint a víz alatti gerincvonást. Vegyük figyelembe, hogy ez egy multidiszciplináris szanatórium, de leggyakrabban azok a betegek találkoznak, akik a húgyúti, idegrendszeri, izom-csontrendszeri és nőgyógyászati ​​rendellenességeket érik.

Működik a sport, a tánc és az edzőterem. Van egy télikert, valamint egy gyermekszoba is. A szabadidő alatt javasoljuk, hogy látogassa meg a helyi bár-éttermet, és próbálja meg erősített koktélokat. Előnyök: saját tejtermékek (ami mindig friss kefir, túró, tejföl és sajt), jó medence egy mini-vízi parkkal, barátságos személyzet és számos orvosi eljárás az árban. A mínuszok közül egy kis területet találtak a friss levegőben való sétáláshoz.


5 assy


Az orvosi eljárások széles skálája, 5 féle étrend
+7 (347) 200-85-15, weboldal: assy-rb.ru
A térképen: Bashkiria, r. Beloretsk. assy
Értékelés (vélemény alapján): 4.6

Ha a gyomor-bélrendszeri betegségekkel, az idegrendszerrel, az izom-csontrendszerrel vagy a bőrrel szembesülnek, javasoljuk, hogy válassza ki az Assy szanatóriumot a kezeléshez. A terápiában alacsony és erősen mineralizált vizet használnak, ami elősegíti a különböző anyagcsere termékek kiválasztását a szervezetből és a betegek jólétének általános javulását. Az orvosi szolgáltatások listája: terápiás ital, ásványi fürdők, fizioterápia és speleoterápia.

A betegek világos, hangulatos, 1, 2 és 4 vendég számára kialakított szobákban helyezkednek el. A területen található egy szauna medencével és jakuzzival, egy könyvtár, egy gyermekszoba és egy őrzött parkoló, ahol autóval lehet elhagyni.A táplálkozás tekintetében a javasolt 5 fő étrend-típus (az orvos által előírtak szerint), valamint az európai és a nemzeti baszkír ételek. Előnyök: egy festői terület, sziklákkal és hegyi folyóval, egy népszerű síközpont közelsége, az utalványok online foglalásának lehetősége, saját irodák Ufa-ban és Cseljabinszkban.


4 Yakty Kul


Gazdag szabadidős program, a leginkább hangulatos szanatórium
+7 (347) 22-94-777, weboldal: sanatorium-yaktykul.rf
A térképen: Bashkiria, r. Abzelilovsky
Értékelés (vélemény alapján): 4.7

A Yakty-Kul szanatórium Bashkiria legmélyebb és legtisztább tó partján található. Szakterülete a központi idegrendszeri, húgyúti, izom-csontrendszeri és szív-érrendszeri betegségek kezelésére. A kuponok költsége számos eljárást foglal magában, beleértve a gyöngy- és jód-brómfürdőket, a Charcot-zuhanyt, a gyógynövény-inhalációt, a kézi masszázst, az ultraibolya sugárzást stb.

A betegek elszállásolására több kategóriájú szobát kínálnak: „Economy”, „Standard” és „Standard Plus”. Mindent megtalál, amire szüksége van a kényelem érdekében: Wi-Fi, hűtőszekrény és TV, valamint vízforraló (kérésre). Ingyenes piperecikkek ingyenesen biztosítottak. Ha egy kisgyermek jön veled, egy kiságy biztosított. A közelben van egy homokos strand, télen jégpálya öntik Előnyök: egy nagy fedett medence, egy jó szauna, egy táplálkozási tanácsadó és egy edzőterem.

3 Krasnousolsk


Minősített szakemberek, általános gyógykezelés
+7 (347) 200-07-27, weboldal: krasnousolsk.ru
A térképen: Bashkiria, r. Gafurian. erőforrás
Értékelés (vélemény alapján): 4.8

Krasnousolsk az egyik legnagyobb szanatórium Bashkortostanban, a Krasnousolsk ásványvízforrásokon található. Saját ivószivattyú szobájával, víz- és sárfürdőjével, valamint szent forrásaival rendelkezik. Itt az 1 éves betegek általános gyógykezelése. A terápia fő módszerei: klimatoterápia, étrendterápia, terápiás fizikai képzés, valamint reflex, speleoterápia és ózonterápia.

A legerősebb kezelési bázis azonban nem a szanatórium egyetlen előnye. Az értékelések jól ápolt területet, barátságos személyzetet és kitűnő számú szobát jeleznek. Egy egyedülálló kozmetikai osztály "Estet" és a "Samrau" SPA-központ. Nyitott bár, bowling és biliárd. Vannak játékgépek, koncertterem. Előnyök: nincsenek sorok az eljárásokhoz, a tó-kulcs eredetű iszapiszap kezelésében, a pihenés és a diszkó estében, a teljes 3 étkezés naponta.

2 Green Grove


Modern diagnosztikai alapkészlet
8 (800) 200-21-90, weboldal: green-kurort.ru
A térképen: Bashkiria, Ufa, st. Mendeleev, 136/5
Értékelés (vélemény alapján): 4.9

"Green Grove" - ​​egyedülálló balneoklimatikus gyógyfürdő Ufa-ban, a folyó partján, gazdag ásványvízforrásokkal. A szanatórium fő profilja kardiológia, de a neurológia, az ortopédia és a traumatológia, a gyermekgyógyászat és a fogorvos irodái aktívan működnek. Az akut miokardiális infarktus, stroke és szívműtétben szenvedő betegek rehabilitációját végzik. Van egy modern diagnosztikai bázis, amely a szakértők funkcionális, klinikai és ultrahangos diagnosztikai módszereket használnak.

Az értékelés során megjegyzik, hogy kerékpárkölcsönzés, edzőterem és medence található. Az étkezést két étkezőben szervezik, nagy adagokat adnak. Előnyök: egy nagy zöld tömb, egy interaktív virtuális valóság rendszer használata, eldobható piperecikkek a szobákban, napi koncertek és diszkók, elfogadható árak. A nyugdíjasok minden engedélyre 10% kedvezményt kapnak.


1 Yangan Tau


A legjobb megoldás a kezelés és pihenés, széles körű specializáció
8 (800) 600-16-20, weboldal: Yangan-Tau.rf
A térképen: Bashkiria. Yangantau Str. Központi, 20
Értékelés (vélemény alapján): 5.0

"Yangan-Tau" - a Bashkortostan legjobb üdülőhelye, a Dél-Urál egyik legszebb helyén. A betegek kezelésében egyedülálló bioklimatikus erőforrásokat használnak, beleértve a Kurgazaki forrás ásványvizét, valamint a helyi tavak iszapját és tőzegiszapját. A fő szakterületek a légzőszervek, izom-csontrendszeri és perifériás idegrendszeri betegségek, valamint a női és férfi nemi szervek gyulladásos betegségei.

Különböző szintű kényelmet vagy egy hangulatos házat foglalhat. A szanatórium területén lovas központ található, folyami rafting és kirándulások a helyi látnivalókhoz. Előnyök: 4 élelmiszercsarnok és egy japán konyha kávézója, büfé és a la carte szolgáltatás, saját ivóvízszivattyú helyiség. A legjobb választás Bashkortostanban azok számára, akik vissza akarják állítani az egészségüket és jó pihenést!


Népszerű szavazás - Mi a legjobb üdülőhely Bashkiria-ban?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 2

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények