Top 20 hegyi kerékpár

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb olcsó hegyi kerékpárok: legfeljebb 12 000 rubel költségvetés

1 FORWARD Sporting 27,5 1,0 (2019) Gazdag megjelenés. Kiváló felszerelés
2 Desna 2610 V Híres hazai márka. Egyszerű és robusztus kialakítás
3 Novatrack Shark 20 6 (2017) A legjobb tizenéves kerékpár teljes felfüggesztéssel
4 Stinger Element D 26 Az optimális költség. Frissített modell

26 hüvelykes legjobb kerékpárok

1 Merida Matts 6.15-MD A Merida márka legolcsóbb modellje
2 Stinger Caiman 26 Kényelmes keret geometria. Alapfelszerelés
3 Giant Revel 2 Legjobb ár. Felhasználói választás
4 STELS Navigator 650 D 26 V010 Kiváló minőségű ciklus mechanika. Költségvetési választás téli kirándulásokhoz

29 hüvelykes hegyi kerékpárok

1 Speciális férfi vésőkomp A legjobb kerékpár márka a világon. Egyedi design
2 Cube AIM Pro 29 (2019) Megbízható sport nyereg. A közúti szabálytalanságok egyszerű leküzdése
3 Merida Big.Nine 40-D Tartós átvitel. 27 sebesség elérése
4 STELS Navigator 930 MD 29 V010 A legjobb ár / minőség arány a niner számára

A legjobb női hegyi kerékpárok

1 FORWARD Seido 26 1.0 (2018) Stílusos design, széles színválasztékkal. Jó szolgáltatás
2 Stinger Latina 26 (2018) A legegyszerűbb építés. Szárnyak és reflektorok tartoznak
3 STELS Miss 6000 V 26 Legjobb ár. Felhasználói választás
4 ALTAIR MTB HT 26 1.0 Hölgy Költségvetéses kerékpár normál minőséggel és felszereltséggel

A legjobb hegyi hibridek

1 Merida Crossway 40-D (2019) Fejlett alumínium keret. Az értékcsökkenés letiltása
2 Giant Roam 2 Disc Alacsony költség
3 Merida Crossway 20-D Jobb kényelem
4 Szerző Klasszikus A maximális eredmények elérése

Hegyi kerékpár tartozik a szabadtéri tevékenységek sporteszközeihez. Úgy tervezték, hogy főként útmentes terepen utazzon, de a kiváló megjelenés és a műszaki jellemzők miatt városi vezetésre is megvásárolható. A hegyikerékpár főbb különbségei a pálya és az útmodellek között egy megerősített keret, egy emelt kocsi, amely megnöveli a terepet, valamint széles és tartós gumiabroncs futófelület.

Jelenleg több száz különböző típusú hegyi kerékpár van. Mindegyikük rendelkezik a szigorúan meghatározott vonalban és gyártóban rejlő jellemző előnyökkel és hátrányokkal. A legjobb választás érdekében nem könnyű választani. Miután a hegyi kerékpárok jellemzőit tanulmányozta, több száz pozitív és negatív felhasználói véleményt olvasott, ezen a területen elismert szakemberek véleményét, valamint a hegyi kerékpározásban szakmailag érintett embereket választottuk ki, azokat a tisztességes modelleket választottuk, amelyeknek elsőbbséget kell kapniuk.

A legjobb hegyikerékpáros gyártók

Mint minden más kategória, a hegyi kerékpáros piacnak saját legjobb gyártója van. Nem sokan vannak, de az általuk gyártott hegyi kerékpárok minőségét több ezer boldog felhasználó, köztük valódi szakemberek is megerősítik. Az MTB legjobb gyártói közé tartozik:

 • STELS. Ez egy orosz gyártó cég, amelynek tulajdonában van egy nagy gazdaság "Velomotors", amely 1996-tól származik. E márka kerékpárjai, köztük a hegyvidékek, nagyon népszerűek a világpiacon, amit a magas értékesítési adatok is megerősítenek.
 • FORWARD. Egy másik orosz kerékpár-, kerékpáralkatrész- és tartozékgyártó. A tömeggyártás kezdete 1999-ben zajlott, és most már a márka hegyi kerékpárosai részt vesznek az elit hegyi kerékpáros versenyeken, amelyek magas minőségükről és hatékonyságukról beszélnek.
 • CUBE. A CUBE a vállalat termékein csak jó. A német kerékpáros óriás állandó résztvevője a tekintélyes európai kiállítás Eurobike-nak, és ez a legjobb a termékek szintjére.
 • óriás. A tajvani cég az egyik legnagyobb kerékpárgyártó. 1972 óta több mint 10 gyárat épített világszerte, és ma helyesen tekintik a világ egyik legjobb gyártójának, beleértve a hegyi kerékpárokat is.
 • Merida. Ez a tajvani cég a Giant fő piaci szereplője, nemcsak saját országában, hanem a világ minden táján. Ellentétben az ellenfelével, Merida aktívan szponzorálja a kerékpáros csapatokat a rangos versenyeken, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy termékeiket népszerűsítsék.

Hasznos videó - hegyi kerékpár kiválasztása

A legjobb olcsó hegyi kerékpárok: legfeljebb 12 000 rubel költségvetés

4 Stinger Element D 26


Az optimális költség. Frissített modell
ország: Taiwan
Átlagos ár: 13 060 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Egy belépő szintű sífutó kerékpár, amely mérsékelt, országonkénti vezetési eredményeket mutat. Javasoljuk, hogy olyanokat vásároljanak, akik csak a hegyvidéki terepen és a terepen mozognak, és nem versenyeznek. Az átviteli rész berendezései Shimano belépő szintű kapcsolókból és STG gyalogkocsikból állnak - olyan testkészlet, amely nem képes túlélni a gyakori utakon az erős terepjárási körülmények között. A fékek egy kicsit komolyabbak, ám az agresszív használatra sem éleznek.

Az első érzések szerint úgy tűnik, hogy a Stinger Elem D 26 ára valamivel túlbecsülte: a fogyasztók a modellt a közönséges kategóriáknak tulajdonítják, és gyakrabban érzik úgy, mintha azt észlelik, hogy kisebb hibákat észlelnek benne. Természetesen mindez megoldható a felhasználói frissítésekkel, de a további pénzügyi befektetések nem az, amit a hegyi kerékpárból szeretne megszerezni. A 2019-es modell új típusú szerelőcsapágyat kapott - előremenő vagy egyébként bezrezbovy, tartósabbnak tekinthető a meneteshez képest. A fékek is megváltoztak - a vibrák helyett a fejlesztők korszerűbb tárcsafékeket helyeztek el. A kerekek sokkal erősebbek lettek a kettős felnik miatt. Úgy tűnik, hogy a vállalat figyelembe vette a kívánságokat, és figyelembe vette a kritikát, finomította az előző tervet, és így sokkal jobb műszaki jellemzőkkel szolgáltatta, anélkül, hogy az árat mintegy 1000 rubel növelte. nem történt meg.

3 Novatrack Shark 20 6 (2017)


A legjobb tizenéves kerékpár teljes felfüggesztéssel
ország: Oroszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 9 440 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Szellemszerű kerékpáros túrák az udvaron, szórakoztató túrák a parkban és a városon kívül, izgalmas kirándulások a szülőkkel a könnyű utakon - csak milyen kalandok állnak rendelkezésre egy igazi hegyi kerékpár boldog tulajdonosává vált gyermek számára! Biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb módja annak, hogy gyermekét a sporthoz csatolja, amint 7 éves volt, a Novatrack cég Shark kerékpárjának ajándékában van. Miért ez a modell? Először is, hűvösnek tűnik, hogy a kék-zöld vagy a fehér-vörös színben van-e, hogy a gyermek biztosan büszke legyen rá. Másodszor, ez egy kettős felfüggesztésű kerékpár, vagyis mindkét kerék értékcsökkenéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebb lesz kezelni az egyenetlen felületeken.

A következő előnye, hogy a kormánykerék és a nyereg állítható magasságával rendelkező 20 hüvelykes kerekek jelentős kerékpáros szolgáltatást nyújtanak, figyelembe véve a tulajdonosának gyors növekedését: legalább 10 évig nem gondolhatsz új kerékpárra. Öröm és felszerelés a teljes programhoz: 6 sebesség, 2 fék, jó minőségű gumi, műanyag szárnyak és a kapcsolási mechanizmus védelme. Minden elem hibátlanul működik, így a vélemények minősége nem panaszkodik. Az egyetlen dolog, amit érdemes figyelni a vásárlás előtt, 14 kg-os súly, és ha nincs lift, akkor a fizikai terhelést is biztosítják a szülők számára is.

2 Desna 2610 V


Híres hazai márka. Egyszerű és robusztus kialakítás
ország: Oroszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 10 910 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A 70-es években a szovjet fiúk milliói álmodtak Desna kerékpárokról, és a márka említése mégis könnyű nosztalgia érzését idézi elő. A Zhukovsky-gyár Velomotors cég általi megvásárlásával az egykori dicsőség visszatért hozzá, azzal a különbséggel, hogy a kerékpárokat a modern gyártású robotok gyártják saját gyártásuk csőtermeléséből, és folyékony zománcokkal festették az egyedi gyártósorokon az orosz vállalatok számára. A társaság még mindig a költségvetési szegmensben maradt, és több tucat sikeres ciklusmodellt is kínálhatott, köztük a Desna 2610 V.

Nagyon szerény összegért a vevő nem kap valamiféle „Ashanbike” -t, hanem egy funkcionális hegyi kerékpárt, amely teljes körű csomaggal rendelkezik, ami nem szükséges az utazások korszerűsítéséhez. A klasszikus acél háromszögkeret, tökéletesen hegesztve és festve 3 rétegben, a belső kábelek, a menetes kormányoszlop, a patronkocsi, a megnövelt szélességű gumiabroncsok - az összes előfeltétel a problémamentes és hosszú távú működéshez. A féktárcsák minőségében hibákat találhat, vitathatatlan tény, hogy a szárnyak hiánya és az ülések merevsége hiányzik, de a tény, hogy a kerékpár olcsó, megbízható és sok évszakra hűen képes kiszolgálni a tulajdonosát.

Hegyi kerékpár kiválasztásánál figyelembe kell venni számos alapvető jellemzőt, amelyek befolyásolják a kerékpár időtartamát és az utazás teljes benyomását.

Lágy dugasz szint. Négy kategóriába sorolható:

 • A kezdeti szint. A legegyszerűbb lengéscsillapító villák képviselik. Nem rendelkeznek speciális beállításokkal, amelyek jelentősen befolyásolják a teljesítményt, és idővel merevek vagy lágyak lesznek a kerékpár típusától függően. A hegyi kerékpárok, amelyeknek kezdeti szintje puha villa, ideális a könnyű utakon történő vezetéshez, vagy a városon belüli kényelmetlen kerékpározáshoz.
 • Gyaloglás szintje. 60 milliméteres vagy annál nagyobb ütemű modelleket jellemez. Ezen szintek dugaszaiban aktívan használják a merevségszabályzókat, valamint (opcionális és opcionális) más típusú beállításokat. Ezekkel kényelmesen eljuthat a nehezebb utakon.
 • Sport szint. Az intenzív edzéshez használt kerékpárokra jellemző. Itt sokkal több beállítás és beállítás áll rendelkezésre, mint az első két szinten, és a megfelelő kiszolgálással az ilyen dugók gyakran képesek több évszakra szolgálni (alkalmi korcsolyázás).
 • Szakmai szint. Ez a legfejlettebb osztály a nagy teljesítményű beállításokkal. Használatuk csak komoly hegyi kerékpározáshoz ajánlott, hiszen csak az ellenállóképes off-road-on vezetnek a leginkább agresszív vezetéshez.

Hátsó kapcsoló szint. Jelenleg a világ egyik vezető hegyi kerékpárgyártója a japán Shimano, az olasz Campagnolo és az amerikai SRAM cégek termékeire szerelt kapcsolókat használ. Ezzel szemben az első bekezdés öt kategóriába sorolható:

 • A kezdeti szint (és a megjelenítési alkalmazás). Az ilyen típusú hátsó kapcsolót 150-500 kilométerenként kell beállítani az adott modelltől függően. Költsége alacsony, de az összetevők általános minősége sok kívánnivalót hagy maga után.
 • Gyaloglás szintje. Az ilyen típusú kapcsolók alacsony kopásállósággal rendelkeznek, de valamivel drágábbak, mint a kezdeti. Ezek közé tartozik Shimano Deore, AceraX, SRAM Centera, SX4 stb. 300-3000 kilométerenként kell beállítani őket.
 • Sport szint. Magas kopásállóság és átlagos ár jellemzi. Ezek közé tartozik a Shimano Saint, Hone, az SRAM X.7, a támadás és egyéb kapcsolók, amelyek olyan amatőr sportolók számára készültek, akik a hegyi kerékpározást mérsékelt terepjáró körülmények között használják az időszakos funkcionális képzéshez. A további szabályozók beillesztése nélkül a speciális beállítások legalább öt ezer kilométert képesek utazni.
 • Semiprofesszionális szint. Ez egy feltételes kategória, elválasztva a szakemberektől, de nem szerepel a sport szintjén. Kombinálja a kapcsoló magas színvonalát és az árszintet, közelítve a legjobb modellekhez.
 • Szakmai szint. Ez magában foglalja a Shimano XTR és az SRAM X.0 kapcsoló modelleket is. A professzionális sportolók versenyeken való részvételre és a legnehezebb off-road szakaszok átadására használják. A legmagasabb kopásállóság és a túlzott költség jellemzi. Azonban, mint a sportkapcsolók esetében, több mint ötezer kilométerrel lehet változtatni.

1 FORWARD Sporting 27,5 1,0 (2019)


Gazdag megjelenés. Kiváló felszerelés
ország: Oroszország
Átlagos ár: 11 080 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Bizonyos kritika ellenére az orosz Forward márka kerékpárjai népszerűek, különösen a Sporting modell esetében, amely 2019-ben kapott új kerekeket 27,5 ". Nem azért, mert a legjobb volt, inkább a további javításra vásárolták - jó, hogy minden a korábbi gyűjteményekből jó árengedményekkel vásárolhatók meg az alkatrészek. De az alapszállításnál ez az ár egy kellemes benyomást kelt: ez egy bámulatos design, elég könnyű, annak ellenére, hogy az acél váz, nem pedig alumínium, majdnem teljesen összeszerelt - csak a kormánykereket és a keréket kell elhelyezni az excenterre, és rögzíteni kell a pedálokat.

Ennek a kerékpárnak a megvásárlásának egyik fő oka az, hogy jó minőségű mind a költségvetési kategóriájú berendezések, mind a nem rossz berendezések számára. A vállalat nem engedélyezi a nouneyma-t: a microSHIFT tengelyek (ezt a márkát Shimano gyilkosnak nevezik, termékeit a kerékpárosok, mint a Giant és a Cannondale) használják, a Tourney kapcsolók (a valódi hegyi kerékpárok számára nem a legjobb választás, de a város körüli kirándulások nagyon megbízható) stb. A mínuszok közül a felhasználók meglehetősen szerény 1,0-es összeköttetést említenek, és rendszeres nyereg, bár kényelmes, de a kárpit minősége az átlag alatt van.

26 hüvelykes legjobb kerékpárok

26 hüvelyk - standard méretű kerekek hegyi kerékpárokhoz. Ennek oka a szerkezeti jellemzők, valamint az út közelségének közvetlen befolyásolása. A professzionális sportokban különböző átmérőjű kerekeket használnak különböző hegyi kerékpáros szakterületekhez. A hegyi kerékpározásban az alapértelmezett méret 26 hüvelyk.

4 STELS Navigator 650 D 26 V010


Kiváló minőségű ciklus mechanika. Költségvetési választás téli kirándulásokhoz
ország: Oroszország
Átlagos ár: 16 450 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A hegyi kerékpár másik képviselője a „katalánok” számára, akik nem állítják, hogy részt vesznek a svájci turnéban az Alpokban, de örömmel nyitnak új útvonalakat az őshonos országaikban. A park, az erdő, a talaj, az út, a hó és a még jég - az agresszív futófelülettel ellátott gumiszalagnak köszönhetően - „Stealth” elvisel mindenféle utat, annak ellenére, hogy nem minden tartozék ismert márkákhoz tartozik. Például a Nutt hidraulikus fékei, bár a kínai védjegy által készültek, de lassabb mozgást biztosítanak zökkenőmentesen, anélkül, hogy mindent megnyomnának.

A gyártó az első és a hátsó kapcsolókat nagyon tisztességes szintre állította - Shimano Altus FD-M310 és Acera RD-M360, és a kerékpárt a szükséges beállításokkal szállítják a vevőnek, és egy órára váltanak. Általánosságban elmondható, hogy az eszköz univerzálisnak bizonyult - az üzleti célú utazás és a "pokatushek" meglehetősen alkalmas és tartós. Egy kicsit olcsóbb lenne, és egy sorban olyan kulcsfontosságú apróságok lennének, mint a kulcsok és a szárnyak, elfoglalnák a minősítés első pozícióit.

3 Giant Revel 2


Legjobb ár. Felhasználói választás
ország: Taiwan
Átlagos ár: 21 500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A Giant Revel 2 hegyi kerékpár népszerűségével talán az egyszerű városi kerékpárok leginkább költségvetési modelljei vitatkozhatnak. Ahol az ilyen kereslet származik, ismeretlen. Jellemzően ez egy meglehetősen szerény szórakoztató kerékpár, melyet a kezdőknek szántak, mint amúgy amatőröknek vagy profi sportolóknak. De a város körüli vezetés szempontjából kényelmessé válik a hegyi kerékpározás. Különösen sok felhasználó észleli a simaságot, a gyors gyorsulást és a könnyű vezérlést még nagy sebességgel is. Az egyetlen nagyon komoly hátránya a fejlesztők szerencsétlen belépése - a 2013-as modell óta a Shimano Alivio hátsó lombkorona helyébe a Shimano Tourney lépett.

Előnyök:

 • építési súly 14 kg;
 • jó kezelés;
 • nagyszerű design;
 • gyorstárcsázás

hátrányai:

 • egy jó hátsó váltó kevésbé hűvös cseréje.

2 Stinger Caiman 26


Kényelmes keret geometria. Alapfelszerelés
ország: Oroszország
Átlagos ár: 10 980 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A Caiman vonal 4 méretben és 4 színválasztékban kapható, és az alapötletként szolgál: a költségvetési kategóriában való tartózkodáshoz, ugyanakkor a kényelem és a megbízhatóság megfelelő szintjének biztosítása érdekében. A modell egy erős és merev, erősen ötvözött acél váz alapján készül, és egy 18 sebességes sebességváltót tartalmaz Shimano alkatrészekből, egy ütéselnyelő rugós elasztomer villát, STG, 50 mm-es lökettel, Felgebeiter dupla alumínium keréktárcsáival. Annak érdekében, hogy ne legyenek felsorolva az összes elemet, az alábbiakat írjuk le: jó kezdeti szint.

Legyünk őszinték, ez a kerékpár nem alkalmas a por szemébe dobására - ez nem egy versenyző, hanem inkább egy kényelmes mozgás a házba, az irodába és otthonba. Azonban a kezdő kerékpáros modell nagyon alkalmas arra, hogy megtanulja az első ezer kilométernyi kisebb szabálytalanságot, majd valószínűleg meglátogatja a frissítés ötletét. Másrészről, ha a kerékpárt nem kell vezetni a lehetetlen, hegyi területek körül, hűen és őszintén, az esőben és a hóban minden töltött fillért fog működni.

1 Merida Matts 6.15-MD


A Merida márka legolcsóbb modellje
ország: Taiwan
Átlagos ár: 29 815 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A "Merida" olyan cégekre utal, amelyek garantálják a leginkább költséghatékony modellek kiváló minőségét, beleértve a Matts 6.15-MD-t is. Kerete erős alumíniumötvözetből készül, amely lehetővé teszi a kerékpár súlyának 14,6 kg-ra történő csökkentését. A Suntour XCT felfüggesztő villa villamos technikai jellemzői elégségesek ahhoz, hogy leküzdjék a közepes bonyolultságú durva terepet, és a Jake J8 tárcsafékek rövid megállási távolságot biztosítanak, könnyen kezelhetők és nem igényelnek rendszeres hangolást.

A 24 sebességes átviteli rendszer, amely a komponensek alapján elég hosszú ahhoz, hogy a modell bosszantja a tulajdonosát, megérdemelendő értékeket érdemel. Ha ez a lehetőség megtörténik, nem kell rohanni, hogy megszabaduljon tőle - teljesen új érzéseket biztosít az ösvényről, ha a teljes dugót egy légcsatlakozóval cseréljük. Általánosságban elmondható, hogy a modell meglehetősen univerzálisnak bizonyult - a kezdőknek és a fejlettebb kerékpáros kerékpárosoknak is, akik azt tervezik, hogy később frissítik.


29 hüvelykes hegyi kerékpárok

A Niners a közelmúltban szerzett hírnevet. Természetesen a kerék mérete már régóta nem volt meglepő senkinek, de ebben az esetben a hangsúly nem a megjelenés volt. Az a tény, hogy a nagyobb kerekek jobb átviteli teljesítményt nyújtanak, mint a hagyományos 26 hüvelykes kerekek, stabilabbak, és más módon is érzékelik az úttestet.

4 STELS Navigator 930 MD 29 V010


A legjobb ár / minőség arány a niner számára
ország: Oroszország
Átlagos ár: 25 440 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

A 930-as modell 2014-ben jelent meg a piacon, nagyon alacsony áron 14 ezer rubelt. 2016-ban azonban majdnem 40 ezerre emelkedett, és Niner „érdemével” kapcsolatos érdemeivel a vadászok megvásárolták. Most a „Navigator-930” beszerezhető, mintegy 25 ezer darabot tárol, és ezt az árat az eszköz potenciális vásárlói és tulajdonosai több éven át elfogadhatónak tartják. Szeretik a 29 "-re való áthelyezés lehetőségét, 60 km / h-ra gyorsulva 3-10 sebességgel, hidraulikus fékeket használnak - 26" után, és a V-fék ilyen korcsolyázás teljesen másképp érezhető.

A hím geometriával ellátott alumínium keret megbízhatóan hegesztett, az út akadályai hosszú ideig megállnak a repedés és a fáradtság felhalmozódása nélkül. "Dura-Ace" -ból, "Tournai" sorozatból szállították fel. A SUNTOUR XCT felfüggesztő villa (lökethossz 100-150 mm) és az ergonómikus nyereg lehetővé teszi, hogy kis dudorokon lovagoljon anélkül, hogy károsítaná a szervezetet. Ha összehasonlítjuk a hazai hegyi kerékpár árát egy külföldi gyártmányú analógral, amely ugyanazokkal a műszaki jellemzőkkel és teljes készletgel rendelkezik, a „Stealth” megvásárlása sokkal jövedelmezőbb lesz.

3 Merida Big.Nine 40-D


Tartós átvitel. 27 sebesség elérése
ország: Taiwan
Átlagos ár: 37 050 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Merida Big.Nine 40-D biztonságosan tulajdonítható a sport hegyi kerékpározás kategóriájának.A sportszintű rugó- és olajdugó 100 mm-ig terjedő löketet biztosít, ami még a nehéz terepszakaszok áthaladásához is elfogadható. Erőforrása további kiigazítás nélkül elegendő három ezer kilométerre, ami után sokkal keményebb lesz. Annak ellenére, hogy a kerékpár nyugodtan érzékeli az off-road-ot, a sár tesztjét, csak undorítóan halad. Egy sor ilyen bérleti díj után elvárhatja az általános állapot romlását és az utazás minőségét. Általában egy ilyen szerelvény esetében a kerékpár ára kissé túlértékeltnek tűnik.

Előnyök:

 • jó sport kerékpár;
 • kényelem a száraz terepen történő vezetés során;
 • 27 sebesség;
 • dőlésszög 100 milliméterben.

hátrányai:

 • az „iszapvizsgálat” után azonnali karbantartást igényel;
 • magas költség.

2 Cube AIM Pro 29 (2019)


Megbízható sport nyereg. A közúti szabálytalanságok egyszerű leküzdése
ország: Németország
Átlagos ár: 39 600 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A "Cube" német cég a kerékpárok széles választékát kínálja, melyek közül a legnépszerűbb a 29 hüvelykes kerekekkel rendelkező AIM Pro modell. A szakemberek a kezdeti amatőr osztályba utalják, de felismerik, hogy képességei bőségesek a sebességmutatók kifejlesztésére és a kerékpározás jó fizikai állapotának fenntartására. A hegyi kerékpár egy alumínium vázzal van felszerelve, belső kábelbéléssel, amely a Tektro sport hidraulikus fékeinek frissített változatával, egy 24 sebességes Shimano sebességváltóval rendelkezik az amatőr kezdő szintre, egy Suntour lengéscsillapító 100 mm-es lökettel.

A kerékpár könnyedén leküzdi a hullámvölgyeket, tökéletes pedálozást biztosít bármely terepen, ugyanakkor egy jó tekercset és kifogástalan fogást a kiváló minőségű Schwalbe gumiabroncsok miatt. A gyártó gondoskodott a lovas kényelméről is, a Cube Active 1.1 sport nyeregben. A töltőanyag a Flex Foam - egy rugalmas szerkezeti hab, amely könnyen megkívánja a kívánt alakot, és a bevonat vízálló, szintetikus anyagból készül, amely megfelelő szilárdságot biztosít. Az acélváz, melynek alkalmazási tartománya van, megkönnyíti az ülés beszerelését.


1 Speciális férfi vésőkomp


A legjobb kerékpár márka a világon. Egyedi design
ország: USA (gyártott Tajvanon)
Átlagos ár: 130 390 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A szakosodott a kerékpárpiac vitathatatlan vezetője, amely híres a folyamatosan fejlődő vágyáról. Ez gyakorlatilag az egyetlen olyan cég, amely új anyagokat, struktúrákat és technológiákat fejleszt ki és vezet be a termelésbe. Sőt, a cég számos professzionális hegyi csapatot hozott létre, amelyek nemcsak reklámozzák a védjegyet, hanem folyamatosan termékeikben is működnek, és hozzájárulnak annak javításához. A „Spesh” volt az első, aki észrevette a twentviners előnyeit, és nagy sikert ért el a fejlesztés terén, a legutóbbi 2019-es Chisel modellben kifejezve.

A comp verzió egy fajtiszta hegyi kerékpár, a világ leggyorsabb kerékpárjának legfiatalabb testvére, Epic HT, de szélsőséges tényező nélkül, és így teljes mértékben alkalmas az országos sétákra a „look-forward” stílusban. A "rokonok" hegyi kerékpárja örökölte az alumíniumból készült keret geometriáját, mint a szén, míg a D'Aluisio Smartweld szabadalmaztatott hegesztési technológia csodálatos szilárdságot és merevséget biztosít minimális súly mellett - az M méret 1,35 kg, az egész kerékpárszerelvény pedig - Kicsit több mint 11 kg. A csuklópántot jóhiszeműen választották: RockShox Judy Solo Air villa, Deore MT500 hidraulikus tárcsafék, 25 mm belső szélességű keréktárcsák és Gripton gumiabroncsok. Az eredmény egy olyan közlekedés volt, amely jól kezelt, kiszámítható sebességgel, stabil a lejtőkön és határozottan megéri a pénzt.

A legjobb női hegyi kerékpárok

A hegyi kerékpárok férfiak és nők közötti megoszlása ​​csak a megjelenés és az általános méretek tekintetében történik. Általában lágyabb és finomabb színeket használnak a női kerékpárok színezéséhez, és mérettartományuk gyakran 20 hüvelykes keretekkel végződik. A technikai felszerelések esetében nem alacsonyabbak a férfiak hegyi kerékpárosai, és a modell árszintje megegyezik.

4 ALTAIR MTB HT 26 1.0 Hölgy


Költségvetéses kerékpár normál minőséggel és felszereltséggel
ország: Oroszország
Átlagos ár: 7 650 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.2

Az a tény, hogy a modell nő, a név kivételével, keretkonfigurációt javasol. Felső csövei némileg alulértékeltek, ami az egész szerkezetet sokkal kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi. Más szempontból a hegyi kerékpár nem különbözik a férfiaktól: fényes sportos megjelenésű, modern felszereléssel (lengéscsillapító, többsebességű átviteli rendszer, peremfék), valamint szükség esetén cserélhető és frissíthető.

Alacsony ár ellenére sem a névkomponensek hiányoznak a tervben, és a megjelölt védjegyek, noha kínaiak, nagyon népszerűek, és gyakran ugyanazon az osztályú kerékpárokon használatosak. A felhasználók szerint a modell minősége elfogadható, csak a közgyűlés összetettségére, és még kevés tapasztalat és kulcskészlet hiányában is panaszkodhat. És ha úgy gondolja, hogy az ALTAIR mellett szinte az összes szükséges tartozék, mint a reflektorok és a szárnyak jönnek a dobozba, akkor az állítások teljesen eltávolításra kerülnek.

3 STELS Miss 6000 V 26


Legjobb ár. Felhasználói választás
ország: Oroszország
Átlagos ár: 15 490 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A STELS Miss 6000 V 26 a legegyszerűbb és egyben a leginkább igényelt női kerékpár. Kizárólag a város körüli kerékpározáshoz és könnyű terepjáróhoz készült. A gyorstárcsázás alacsony, valamint a maximális érték. Az átfogó építési minőség elfogadható, de nem kapaszkodik. A Shimano-lombkorongok megfelelően működnek, de egy idő után bármelyik kapcsoló meghibásodhat, és ez sajnos nem egyszeri esemény.

Előnyök:

 • szép megjelenés;
 • utazási kényelem;
 • jó kezelés;
 • alacsony költség

hátrányai:

 • nehéz (14,8 kg);
 • nem túl jó minőségű előtetők.

2 Stinger Latina 26 (2018)


A legegyszerűbb építés. Szárnyak és reflektorok tartoznak
ország: Rssii
Átlagos ár: 11 000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A népszerű női magazinok szerint a legjobb módja annak, hogy jó állapotban maradhasson - gyakrabban kerékpározzon a parkban gyors ütemben. "Latina" hegyi kerékpár - a fitneszklub előfizetésének nagyszerű kiegészítője. Gyors, mozgékony, meztelen és végül csak szép, magabiztosan leküzdi a dudorokat, és előrelép, és sok örömet nyújt a kerékpárosnak.

A kerékpár kialakítása egyszerű és megbízható velomechanika belépési szintet biztosít a Shimano globális márkától. Acél keretbe van szerelve, amelynek geometriája a kényelmes ritmusú napi utazásokra tervezték. A Z-AXIS gumiabroncsok sokoldalúak és teljesen működőképesek mind aszfalton, mind földön. A kerékpárt is magában foglalja a sárvédő, az utak és a reflektorok. A modellt egy 19 kg-os össztömegű dobozban kapjuk szétszerelt formában, de a szerelvény intuitív, és még az elegáns női kezek is fél óra múlva kezelhetik.


1 FORWARD Seido 26 1.0 (2018)


Stílusos design, széles színválasztékkal. Jó szolgáltatás
ország: Oroszország
Átlagos ár: 14 490 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A „Seido” hegyi kerékpárt az alacsony keret, az ültetéshez kényelmes, könnyű súlyú, elegáns formák jellemzik - a Forward cég tudja, hogyan vonzza a női felét. Külsőleg a fehér szárnyakkal és stílusos nyereggel rendelkező modell nagyon figyelemre méltó, hogy kék (inkább türkiz), rózsaszín, sárga vagy zöld színű.

Műszaki szempontból a kerékpár minősége is meglehetősen magas: a sebességváltó egyértelműen működik, nincsenek panaszok a fékekkel kapcsolatban, az első lengéscsillapítók puha kilépést biztosítanak a járdákról. A telepített felszerelések az első osztályba tartoznak, míg a japán Shimano több mint 500 km-es erőforrásból áll. Ha bármilyen kérdés merül fel a ciklusmechanikával kapcsolatban, akkor gyorsan, 2-3 napon belül megoldják a szervizközpont. Munkáját gyakran a pozitív értékelésben is megemlítik.


A legjobb hegyi hibridek

Hegyi hibrid kerékpárok a hegyi és közúti kerékpárok között. Ezek kombinálják az egyik és a másik jellegzetességeit, ezért ideálisak vegyes futásokhoz. Természetesen a hibridek nem engedhetik meg maguknak az osztályú kerékpárok szállítását, és ez a fő hátránya.

4 Szerző Klasszikus


A maximális eredmények elérése
ország: Cseh Köztársaság
Átlagos ár: 29 820 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Büszke képviselője a cseh cégtől származó új kerékpároknak, a szabadidős felszerelések használatán alapul. A Classic fő előnye, hogy a lehető legjobban megszorítja a nem túl fejlett testcsomagot, jó eredményeket mutat az amatőr és a félig profi versenyeken. Nem tévedett: ez a kerékpárt valóban úgy tekintik, hogy a félig szakemberek a sikeres építés, a javítás és a személyes finomítás lehetősége miatt használják.

A szerző klasszikus hátránya, mint egy öröm kemény farkas, amit a villás löketnek 60 milliméterre csökkent. Azok a felhasználók szerint, akiknek az ideje volt, hogy ellenőrizze a kerékpárt, ez a árnyalat jelentősen megváltoztatja a változó tájképű terep leküzdésének stratégiáját. A modell költségeit, figyelembe véve az összes szempontot, úgy tűnik, kissé túlbecsülik, de alkalmazhatóság szempontjából egyszerűen lehetetlen erre ragaszkodni.

3 Merida Crossway 20-D


Jobb kényelem
ország: Taiwan
Átlagos ár: 32 175 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Merida nagyon jól ismeri az üzletét. Hegyi hibrid létrehozása nem a legkiválóbb alkatrészekkel és műszaki jellemzőkkel, nagyon szándékosan úgy döntöttek, hogy a modell ergonómia és kényelme mellett játszanak. Enyhén szólva, a közepes méretű előtetők a tartósság érdekében, a hibrid a felhasználó számára lehetővé teszi a kormányoszlop beállítását a felszállásra és emelésre, valamint egy ütéselnyelő ülőoszlopot, amely egy már lágy ülést biztosít egyfajta rezgéscsillapítóvá. Ez egy nagyszerű amatőr kerékpár, amely az útszakaszon és az agresszív off-road kijáratokon való gyors utazásokhoz készült. De a sport címére, sajnos, nem éri el.

Előnyök:

 • kivételes kényelem;
 • jó kivitelezés;
 • szép megjelenés;
 • 24 sebesség.

hátrányai:

 • a belépő szintű raktárak rendelkezésre állása.

2 Giant Roam 2 Disc


Alacsony költség
ország: Taiwan
Átlagos ár: 31 900 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A Giant Roam 2 Disc egy kemény farok, amely autópályákon és nehéz terepjárókon való vezetésre alkalmas. Általában véve a kerékpáros felhasználók elégedettek mind a kezelési, mind a biztonsági tartalommal a nehéz szakaszok áthaladása során, és a megjelenés, amely nem rendelkezik védjegymentesítéssel. Annak ellenére, hogy az élvezet szintje átlagosan elmarad, a hegyi hibrid a legjobb oldalról jelenik meg, és egy ilyen modell ára elfogadható. Nincsenek különösebb hátrányok.

Előnyök:

 • az út jó gördülése, kezelése és érzése;
 • magas megbízhatóság, a felhasználók által megjelölt;
 • jó megjelenés;
 • 27 sebesség elérése.

hátrányai:

 • nem derült ki.

1 Merida Crossway 40-D (2019)


Fejlett alumínium keret. Az értékcsökkenés letiltása
ország: Taiwan
Átlagos ár: 36 180 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Az első dolog ebben a modellben, amely elkapja a Merida kerékpárokat ismerő személy szemét, a szokatlan Crossway Speed ​​keretszerkezet. Alumíniumból készült, és ebben nincs újítás, de a fejlesztők alaposan dolgoztak a csövek öntésén, és ezáltal nemcsak az esztétikai komponenst, hanem az általános vezetési jellemzőket is javították. A frissítés után a készülék sokkal rugalmasabbá vált a sebesség és az utazási kényelem tekintetében.

A kerékpár megbízható csatlakozóval van ellátva a Suntour márka teljes zárjával a jobb lábon. Ez azt jelenti, hogy a szállítás az útviszonyokhoz igazodik, vagy a közúti dolgozókéhoz hasonlóan megfelelő gyorsulási sebességet biztosít. Ezen túlmenően a hibrid 28 "-es kerékmérettel rendelkezett a közúti kerékpárból minden előnyükkel: maximális tárcsával, stabilitással és szinte teljesen hiányzó rázkódással.

Népszerű szavazás - ki a legjobb hegyi kerékpárgyártó?
Mi szavazunk!
Szavazat: 749
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!
Hírek szerkesztve redaktor - 21-06-2019

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények