15 legjobb kínai tabletta

hely

név

Jellemzők értékelése

Legjobb kínai Android tabletta: 7-8 hüvelyk átlós

1 Huawei MediaPad M3 8,4 64 Gb LTE A legjobb teljesítmény
2 Lenovo Tab 4 TB-8504X 16Gb Kiváló teljesítmény és minőség kevés pénzért
3 Xiaomi MiPad 4 64 Gb LTE Megbízható kínai tabletta minden nap
4 Digma sík 7563N 4G Legjobb ár
5 Runbo p12 A legjobb védelem a külső környezet ellen

A legjobb kínai tabletták Androidon: 9-10 hüvelyk átlója

1 Lenovo Tab 4 TB-X704L 16Gb Nagy teljesítmény
2 Huawei Mediapad T3 10 16Gb LTE Fém tok
3 Prestigio Grace PMT3101 4G A legkedvezőbb ár
4 ASUS ZenPad 10 Z500KL 32Gb A legjobb RAM
5 Prestigio Wize PMT1196 3G Költségvetési lehetőség

Legjobb olcsó kínai tabletták a Windows rendszeren

1 ASUS Transformer Book T101HA 4Gb 64 GB-os dokkoló A legerősebb kínai tabletta a Windows rendszeren
2 Lenovo Miix 320 10 2 GB 32GB WiFi A legjobb megjelenítés
3 Digma EVE 1801 3G Legjobb ár
4 Lenovo IdeaPad D330 N5000 4 GB 128 GB-os LTE Vevő kiválasztása
5 HP x2 10 Z8350 4Gb 64Gb Hangszórók

A táblaszámítógépek eltörlése ellenére ez a szegmens továbbra is népszerű a vásárlók körében. Ezeknek a "kézi" számítógépeknek az előnyei könnyedséget, viszonylag könnyű karbantartást, képzést és természetesen kompaktságot bocsátanak ki.

A Xiaomi és a Lenovo óriások jelenleg a piacon a legnépszerűbb cégek.

A valóban „kínai” megoldások az amerikai és a koreai modellektől eltérően megjelennek viszonylagos minimalizmusukban, kissé gyengébb alkatrészbázissal, de alacsonyabb árcédulával is.

 • Lenovo. Jelenlegi formájában a vállalat 2004 óta létezik, amikor az IBM-lel kötött ügylet befejeződött. Jelenleg a Lenovo a laptopok, a laptopok, az asztali számítógépek és más eszközök egyik legnagyobb szállítója. A cégnek sok tablettája is van: Androidon és Windows-on, különböző formában, beleértve a teljesen egyedülálló eszközöket, amelyek nem találhatók meg a világ bármely más cégében. És minden jó vasalattal ésszerű áron.
 • Huawei. Az 1987-ben szervezett cég távközlési berendezések gyártásával kezdte meg működését. Nullán kezdődött a nyíltan középszerű okostelefonok gyártása Most egy radikálisan eltérő helyzetet látunk: a Huawei a kiváló hordozható elektronika egyik legnagyobb szállítója. A tabletta cégek mindig stílusosak és kiváló multimédiás képességeket kínálnak. Jelenleg az ajánlott, hogy tartózkodjanak a vállalat termékeinek megvásárlásától, mivel az Egyesült Államok cégeivel való konfliktus miatt a szoftver javítása és támogatása a komponensalap kínálatának megszűnésével jár.
 • Asus. Ez a Taipei cég a Lenovo komoly versenytársa. 1989-ben alapított cég könnyedén kényeztetheti magát a legszélesebb választékban: számítógépes perifériák, alkatrészek, kész megoldások stb. Természetesen vannak tabletták is. Ezek közé tartozik mind a költségvetés kompakt modellje az Android számára, mind a prémium transzformátorok a termelékeny töltéssel és a teljes körű Windows rendszerrel.
 • Xiaomi. A vállalat 2010-ben alakult, és a "Huawei" rangosabb változata. Ennek a cégnek a tablettái nem különböznek egymástól, és általában a minimalizmusban rejlik, ahol a dekoráció egyetlen eleme a Mi logó. A gyártó kompenzálja ezt az „aszketizmust” egy nagyon jó minőségű töltéssel és alacsony árakkal, ezért Xiaomi termékek szétszóródnak a polcoktól, mint a hotcakes.

Kiválasztottuk Önnek a 15 legjobb kínai tablettát és a kínai gyülekezetet 2019-ben.

Legjobb kínai Android tabletta: 7-8 hüvelyk átlós

Mint tudják, a piacon jelenleg rengeteg különböző eszköz jelenik meg, amelyeken minden kalibráció látható. De ha például az okostelefonok világában a lépés majdnem 0,1 hüvelyk, akkor a tablettáknak néhány fix határa van. Ebben az esetben vegyük figyelembe a 7-8 hüvelykes átlójú tablettákat.

Miért van szükség ilyen méretű modellekre? Valójában ezek igen sokoldalú eszközök, amelyeket otthon használhat a kedvenc YouTube-lejátszójától származó videók megtekintéséhez, akár az úton, akár az iskolában / munkában. Az átló elegendő ahhoz, hogy kényelmesen fogyasszon tartalmat és munkát, ugyanakkor maguk az eszközök általában elég kompaktak ahhoz, hogy ne vegyenek sok helyet a zsákban. Melyik osztályba tartozó kínai tabletta közül választhat - lásd a minősítést.

5 Runbo p12


A legjobb védelem a külső környezet ellen
ország: Kína
Átlagos ár: 39900 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

Ez a tabletta nem mernek olcsó nyelvnek nevezni - 40 000 rubel nem vicc. Nézzünk szembe azzal, hogy ez a modul nem a tömegfelhasználó számára készült, de minél érdekesebb számunkra. A terméket a kínai tudományos laboratóriumokkal együttműködve fejlesztették ki, és extrém sportok vagy azok, akik gondatlanul kezelik a digitális technológiát. A modul minden lehetséges védelemmel rendelkezik. A csatlakozók nemcsak a készülékhez vannak csatlakoztatva, hanem további reteszei vannak, beleértve a mágneseseket is. Nem jelenik meg sem nyílt fejhallgató fülkék, sem töltőport, mivel a visszahúzható függönyök rejtve vannak.

A tabletta szétszereléséhez körülbelül 2 órát kell töltenie speciális felszerelések jelenlétében. Van egy rádió, amely pénzt és pénzt takarít meg. A SIM-kártyákhoz 3 rés van. Bizonyára az erdőben is elkapja a hálózatot, a 4G-es formátumig. A víz és a sokk egyáltalán nem fél. Hangszóró elöl. A rendszer egy trióból áll, beleértve az Android 5.1-et is, amely egy 4 G-os processzor, 1,3 GHz-es frekvenciával és 3 GB RAM-mal.


4 Digma sík 7563N 4G


Legjobb ár
ország: Kína
Átlagos ár: 5 380 ₽
Értékelés (2019): 4.5

Olcsó tabletta a 4G hálózatok támogatására a költségvetési szegmensben. A szállítási csomag az alacsony beszerzési költségeket indokolja. A tápegység, az USB-kábel, a felhasználói kézikönyv és a jótállási kártya mellett nem talál semmit. A design két unisex színt képvisel - fekete és szürke. A fedél színével együtt a képernyő körül látható keret színe is megváltozik. A modell hátsó oldala erős fémből készül. Az antenna felett és alatt a kommunikációs modulok védik a műanyag betéteket a sérülésektől.

A felső rész eltávolítható, és 2 SIM-kártyahellyel rendelkezik, valamint egy Micro SD memóriakártya-nyíláshoz. A központban van egy krómozott lencse. Valamennyi csatlakozó egymástól távol van, így többször nem csatlakoztathatja a kábeleket. Felelős a 4 mag és az 1,3 GHz-es alacsony frekvenciájú processzor teljesítményéért 1 GB RAM-mal. A készülék nem alkalmas játékokra, de alkalmas a filmekre, az interneten való szörfözésre és okostelefonként való használatra.

3 Xiaomi MiPad 4 64 Gb LTE


Megbízható kínai tabletta minden nap
ország: Kína
Átlagos ár: 19460 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

8 hüvelykes játéktábla a Xiaomi cégtől. Ez nyolcmagos Snapdragon 660 processzort tesz lehetővé, 2,2 GHz-es frekvenciával. Ha minden nap hosszú ideig használja, akkor a műanyag tokból származó festék nagyon gyorsan leválik a memóriakártyák zsebében. Érdekes, hogy ez nem figyelhető meg a többi testületben. Mindazonáltal, ez megalapozott, és még egy évvel későbbi fedezet nélkül is újnak tűnik.

Kiegészítő védőüveg vásárlása kötelező, mivel a szabvány egyszerűen nem áll meg. Az orosz nyelven sem létezik globális firmware, csak a piacon csak lokalizált verzió van. Ha a képernyőt vízszintes helyzetbe kapcsolja, az asztalon lévő háttérkép megnyúlik. A szoftver frissítésekor a programok elkezdenek „ugrani” a képernyő körül, és más oldalakra lépnek. A filmek aktív megtekintésével 50% -os töltés 6 órát vesz igénybe. A rejtett problémák valójában hiányoznak.

2 Lenovo Tab 4 TB-8504X 16Gb


Kiváló teljesítmény és minőség kevés pénzért
ország: Kína
Átlagos ár: 10744 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A TB-8504X a legolcsóbb a Lenovo frissített Tab 4 sorában. A készülék műanyaga, de ugyanakkor tapintatosan kellemes és nagyon praktikus - a durva hátsó fedél nem csúszik a kezébe, és gyakorlatilag nem karcolja meg. Az állítás csak a kupakra vonatkozik, amely alatt a MicroSD-kártya és a SIM-kártya (4G LTE támogatással) csatlakozói rejtve vannak - gyengédnek tűnik, bár a vélemények alapján soha nem szakadt meg. Az összes elem elhelyezése azt jelzi, hogy ez a kínai tabletta függőleges használatra készült. Erről különösen azt mondja, hogy egy pár kiváló minőségű sztereó hangszóró.

Belül, minden megfelel a költségnek. Mivel a processzor a Qualcomm Snapdragon 425-öt használja.Teljesítménye elegendő minden mindennapi feladathoz és igénytelen játékhoz, de nem számíthat azonnali válaszra. RAM 2 GB, beépített - 16 GB. Ez 2018-ra szükséges minimum. A képernyő IPS technológiával készült, a felbontás 1280x720 - a minőség jó. Az akkumulátor 4850 mAh, melyet a csecsemőnek elegendő egy teljes munkanapra maximális terheléssel.


1 Huawei MediaPad M3 8,4 64 Gb LTE


A legjobb teljesítmény
ország: Kína
Átlagos ár: 24870 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A prémium kompakt tabletta hatalmas ritkaság. MediaPad M3 - egyike azon keveseknek, akik elegáns megjelenéssel és kiváló tartalommal büszkélkedhetnek. Váratlanul elkezdjük a konfigurációt - a táblagép és a töltőkábel mellett kiváló AKG fejhallgatót is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a beépített DAC potenciáljának kiaknázását, és még a készülék törlésére alkalmas ruhát is. A tabletta teste fém, tartós, jó érzés. Van egy okos ujjlenyomat-szkenner, amely vezérlőgombként is működhet (vissza, menü, otthon, asszisztens). A Harman / Kardon sztereó hangszórók jól hangzik. A képernyő a legnagyobb az osztályban - 8,4 hüvelyk. A kiváló látószöggel és fényerővel rendelkező IPS mátrix túlzott felbontása 2560x1600 képpont.

A teljesítmény nagyon furcsa. Egyrészt a HiSilicon Kirin 950 és 4 GB RAM több mint elegendő a mindennapi feladatokhoz - az alkalmazások gyorsan futnak, az interfész nem lassul. Másrészt, a képernyő nagy felbontása miatt a játékok teljesítménye sok kívánnivalót hagy maga után - a kényelmesebb játékhoz szükséges a felbontás csökkentése.

A legjobb kínai tabletták Androidon: 9-10 hüvelyk átlója

Ez a tabletta a legtöbb esetben teljesen "háziasodott". Egyetértek azzal, hogy a készüléket útközben használja, ami szinte lehetetlen egy kézzel tartani, nem is beszélve a használatról, hanem meglehetősen nehéz. Ezért a legtöbb ilyen nagy méretű tablettát általában csak otthon használják, ahol nagyon kényelmes filmek megtekintése, olvasása és lejátszása. Méretük és súlyuk tekintetében még mindig nem érik el a laptopot, de sokkal nagyobbak, mint bármely okostelefon, aminek köszönhetően elég kényelmesen fogyasztható tartalmakat.

5 Prestigio Wize PMT1196 3G


Költségvetési lehetőség
ország: Kína
Átlagos ár: 5490 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

Ha nincs semmilyen pénzed Xiaomi vagy Huawei számára, javasoljuk, hogy nézd meg a Prestigio Wize PMT1196 3G készüléket. Logikus, hogy a gyártó számos összetevőre mentett, így könnyebb és csak a leginkább szükséges. A négymagos processzor, amely 1 GB RAM-mal párosul, nem alkalmas játékokra, hanem a rokonokkal való kommunikációra a Skype-on keresztül. A filmek megtekintése rajta kényelmes, a 9,7 hüvelykes átlós előnye, hogy ezt megteheti.

Örömmel tölt el a test anyagai, amelyek fémből készültek, sőt még a lyukasztásra is képesek. Ez nem befolyásolta teljesen a szerkentyű súlyát, de mit nem áldoz fel a biztonság érdekében. A 4G hiánya miatt, de a tabletta a 3G csatornán keresztül jó összeköttetésben részesíti Önt, és képes egyszerre két SIM-kártyát telepíteni.

4 ASUS ZenPad 10 Z500KL 32Gb


A legjobb RAM
ország: Kína
Átlagos ár: 23808 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A legjobb a RAM-ból, ami csak 4 GB, és az elavult DDR3 formátum ellenére nehéz lassúnak nevezni. Segíti a mindennapi feladatok kezelését és egy nyolcmagos processzort, 1,8 GHz-es középfrekvenciával. Azt is látjuk, hogy a látványos megjelenés ötvözi a fém burkolatot polírozott élekkel.

A készülék képernyője fényes, telített és kiváló 2K felbontású. A 3: 4 képarány ideális a filmnézéshez. Kiváló minőségű hang lejátszásakor a hangszórók használata és a fülhallgató csatlakoztatása esetén. A fényképezőgép normális, de nem számíthat a szuper minőségű képekre. Kiváló kommunikáció az integrált 3G és 4G LTE modulokkal. Javasoljuk, hogy vásároljon azoknak a felhasználóknak, akik nem választhatnak a tablet és a netbook között, mivel ez a modell az arany átlaga.

3 Prestigio Grace PMT3101 4G


A legkedvezőbb ár
ország: Kína
Átlagos ár: 7378 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A költségvetési ár szegmens legfőbb jellemző képviselője folytatódik. Kívülről semmiféle természetfeletti nem várható - egy praktikus fekete műanyag, amely jól illeszkedik a kezébe. A képernyőt körülvevő meglehetősen magas oldallal párosulva és karcolásokkal szemben jó védelmet nyújt. Különleges dizájn élvezetek és nem. A képernyő átlója 10,1, IPS, 1280x720 képpontos felbontás. A minőség kellemesen meglepődött, ára miatt nagyon kellemes. De a fejhallgatóval nézni kell a filmeket - a felülvizsgálat során a felhasználók panaszkodnak a hangszóró hátrányos helyzetéről a hátlapon, ezért nem ajánlott a táblát az asztalra helyezni.

Mindent még mindig a költségvetés: a MediaTek MT8735 processzor körülbelül 22 000 pontot bocsát ki az AnTuTu-ban. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a telepített Android 7.0 okosan működik, de nem mindig lehet magas színvonalú online videót lejátszani vagy nézni a kis lassulás miatt. Meglepődött a SIM kártya alatt két csatlakozó jelenléte. A táblagépről hívhat. Az LTE támogatja. 6000 mAh akkumulátor, ami egy teljes napra elegendő aktív használat esetén.

2 Huawei Mediapad T3 10 16Gb LTE


Fém tok
ország: Kína
Átlagos ár: 10990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A nagy kínai tabletták kategóriájában egy megfizethetőbb Huawei - Mediapad T3 modell áll. A relatív olcsóság ellenére nagyon szép fémszerkezettel rendelkezünk. A képernyő kisebb, mint a verseny - 9,6 hüvelyk. Ennek megfelelően a tabletta mérete kisebb, kényelmesebb használni. A mátrixot a TFT-IPS technológia határozza meg, 1280x800 képpont felbontású felbontással. A minőségre vonatkozóan nincsenek panaszok. A hangszóró sajnos egy, de az alján található. Ezzel az elrendezéssel szinte soha nem fedi át a kezeket vagy a felületet, amelyen fekszik.

A belső oldalak meglehetősen szerények. A Qualcomm Snapdragon 425 processzora mindennapi feladatokra és igénytelen játékokra alkalmas, de nem több. A 2 és 16 GB-os operatív és állandó memória elegendő az árcédulához. Támogatott 4G LTE. Van még Wi-Fi Direct is, amely nem kínálhat versenytársakat. Egy kicsit csalódott az akkumulátor - csak 4800 mAh. Egy ilyen átlós tabletta esetében szeretnék egy kicsit többet.

1 Lenovo Tab 4 TB-X704L 16Gb


Nagy teljesítmény
ország: Kína
Átlagos ár: 17850 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A vezető pozíciót a legerősebb és modern tabletta foglalja el. Tervezés szerint a készülék hasonlít egy korábbi csővezeték-szállítószalagra az előző kategóriából, de a mögöttes gyakorlati műanyag helyett szép, de márka és csúszós üveg mögött van. Az érdekes jellemzők közül érdemes megjegyezni az ujjlenyomat-szkenner jelenlétét. Elhelyezkedése kezdetben félrevezető - a Home gombra kattintva, bár a valóságban az elem nem végez további funkciókat. Örülünk a hangsugárzók elhelyezésének - a felső él ferdén. Soha nem fedik egymást a kezükkel, és nagyszerűen hangzik. Nem csoda, hogy támogatja a Dolby Atmos. A képernyő 10,1 hüvelyk, IPS, FullHD felbontás - a minőség kiváló.

A belső oldalak furcsaak - egy erős Snapdragon 625 van telepítve, és csak 3 GB RAM / 16 GB ROM. Egy kiegyensúlyozottabb változat a 4/64 GB-os PLUS verzió. De a költsége jelentősen magasabb. A figyelembe vett modell teljesítménye elég minden hétköznapi feladathoz és igényes játékhoz. 7000 mAh akkumulátor - elegendő pár napig. A C típusú USB-porton keresztül tölti az eszközt.


Legjobb olcsó kínai tabletták a Windows rendszeren

Végül, az egyik legérdekesebb eszközhöz jutottunk - a Windows-on. Az Android készülékekkel ellentétben ezek a modellek nemcsak a tartalomfogyasztáshoz, hanem az egyszerű irodai munkákhoz is alkalmasak. Ehhez járulnak hozzá a dokkolóállomások, amelyek a hősök összes hősével együtt járnak. Természetesen érdemes figyelembe venni, hogy a vásárlás során ezek csak transzformátorok, és nem teljes értékű tabletták. 2 GB RAM-t, nyíltan, nem elég a Windows 10-hez, és elég lesz a processzor, kivéve a böngésző stabil működését. Az ilyen eszközöknek azonban joguk van az élethez. És azt kell mondanom, hogy vannak bizonyos igények. Nézzük meg a legjobbak rangsorát.

5 HP x2 10 Z8350 4Gb 64Gb


Hangszórók
ország: Kína
Átlagos ár: 25732 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Ha egy erős hangszóróval rendelkező tablettát keres, akkor a HP x2 10 Z8350 tökéletes választás az Ön számára. Sajnos nincsenek basszusok, de nincs szükség külső perifériák megvásárlására az audio felvételek meghallgatásához. A kijelző 1280x800 felbontása ellenére elég világos és világos. A rendelkezésre álló hardver elegendő ahhoz, hogy kényelmesen dolgozzon az interneten, és akár 10 lapot is megnézhessen anélkül, hogy lógna.

A csatlakozási portokról USB 3.0 van, amely nagyszerű az irodai körülmények közötti gyors adatcseréhez. A billentyűzet kényelmes, de az érintőtábla sok kívánnivalót hagy, mivel a jobb gomb nem mindig működik megfelelően. A tablettát bármilyen rugalmas szögben el lehet forgatni a rugalmas rögzítés miatt. A vásárlás után ajánlott a Windows rendszer tisztítása a felesleges előre telepített szoftverektől.

4 Lenovo IdeaPad D330 N5000 4 GB 128 GB-os LTE


Vevő kiválasztása
ország: Kína
Átlagos ár: 39990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A legnépszerűbb a vásárlók között átalakító tabletta. A 10 hüvelykes Full HD képernyőt aranyérzetvé tette, fenntartva a teljesítmény és az autonómia egyensúlyát. Sok beépített memória van egy tabletta számára, és egy kicsit a laptophoz, és a hangereje 128 GB. Ez a mérsékelt méret a Micro SD kártyákkal megduplázható. De tetszik a RAM és a DDR4 formátum, amely mobil eszközökre és a Windows operációs rendszerre van optimalizálva.

A 4 magon lévő processzor teljesítménye nem különbözik az 1,1 GHz-es alacsony frekvencia miatt. A billentyűzetet speciális útmutatók segítségével mágnesezik a táblagépre. A Full HD videofelvétele egyszerű. Mindkét üzemmódban (laptop és tablet) az érzékelő bang-szal működik. A gombok még megkülönböztetik a könnyű nyomást. A test mérsékelten kemény, és nem tér le a térdéről, és nem esik ki a kezéből. Viselése nem nehéz, mert a súlya 1,5 kg.

3 Digma EVE 1801 3G


Legjobb ár
ország: Kína
Átlagos ár: 17580 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Hagyományosan költségvetési eszközzel kezdjük. A Digma modellje azonban nem a legjellemzőbb állami alkalmazott. A töltésen (kb. Egy kicsit később) a készülék gyakorlatilag nem marad le a versenytársai mögött, de a megjelenés és az anyagok sokkal egyszerűbbek. Műanyag tok. Gyakorlati, de unalmas. A bal oldalon minden rendelkezésre álló port koncentrálódik. Rengeteg van - egy szabadalmaztatott töltőcsatlakozó (mínusz), mini HDMI, fejhallgató-csatlakozó és még egy teljes méretű USB. A tablettát mereven tartja a dokkolóállomáson, véletlenül kinyitja, hogy nem fog működni. A billentyűzet középszerű, nyomva van, de a készletben már jelen van.

Az Intel Atom x5 Z8300 processzor 4 magot tartalmaz, amelyek 1,4 GHz-en működnek. RAM 2 GB. Elég, kivéve az igénytelen irodai munkát. A képernyő 10,1 hüvelykes, 1280x800 képpontos felbontással, a minőség kielégítő. Sajnos a belső memória csak 32 GB. Ügyeljen arra, hogy a 128 GB-os memóriakártyákat telepítse. A kommunikációs modulok közül a DLNA és a 3G jelenlétét figyeltük meg. Ez utóbbi egyedülálló jellemzője ennek a modellnek, amelyet a drágább versenytársak nem tudnak nyújtani.

 

2 Lenovo Miix 320 10 2 GB 32GB WiFi


A legjobb megjelenítés
ország: Kína
Átlagos ár: 15699 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Az ezüst rangsorok sokkal szebbek, mint az előző tag. Az eset anyaga, bár nem prémium, jól érzi magát a kezében, és jól néz ki. Az oldalsó oldalakon, mint a Digma, különböző portok találhatók, de egy teljes méretű USB-port csak akkor érhető el, ha dokkolót csatlakoztat egy billentyűzethez. Az utóbbi, a felhasználói vélemények alapján, kiváló minőségű, kényelmes használni. A képernyő is megérdemli a dicséretet - a 10,1 hüvelykes fullHD felbontás nagyszerűnek tűnik. Néhány vásárló csak a napfényben való munkához elegendő fényerőt észlel.

Belül minden nem olyan fényes. Egy kicsit erősebb Intel Atom x5 Z8350 processzort használnak, de a RAM még mindig 2 GB, ami rendkívül kicsi a Windows 10 számára. A belső memória 32 GB. Ismét vegyél egy flash meghajtót. A kommunikációs modulok esetében a helyzet ellentmondásos. Az előnyök közé tartozik a Bluetooth 4.2 és a WiFi 802.11ac támogatása. Hátrányok - a SIMKU csatlakozójának hiánya és ennek megfelelően a mobil internet. Meglepően jó kamerák. A fő 5 megapixeles, autofókusz, az első - 2 megapixel.


1 ASUS Transformer Book T101HA 4Gb 64 GB-os dokkoló


A legerősebb kínai tabletta a Windows rendszeren
ország: Kína
Átlagos ár: 27568 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az első helyet az árszegmens legerősebb modellje foglalja el. A T101HA elődei jelentős népszerűségre tettek szert a kiváló ár-érték arányért, és az új felhasználó fenntartja a bárot. Megjelenés meglehetősen szerény, de stílusos. Abban az esetben van minden szükséges kikötő. A hátoldalon van egy pár sztereó hangszóró érdekes rácsos kialakítással. A hang nem rossz. A képernyő nem referencia, 1280x800 képpontos felbontás 10,1 hüvelykkel. A dokkolóállomás kényelmes, jó minőségű, de a vélemények alapján a rossz minőségű szerelvényekkel rendelkező modellek vannak, ezért valami bajba kerülhet - ellenőrizze a vásárlás előtt.

A processzor hasonló a Lenovo-hoz, de a RAM és az állandó memória mennyisége kétszer olyan magas - 4 és 64 GB. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék sokkal gyorsabban működjön, és nem igényel azonnal "flash meghajtót" a fájlok számára. A kommunikációs modulok hasonlóak a miix 320-hoz, ezért a mobilinternet nélkül kell működniük. Örömmel autonómia - a videofelvétel módban a készülék körülbelül 7-8 órát képes ellenállni.

Népszerű szavazás - ki a legjobb kínai tabletta gyártó?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 70
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan
2 megjegyzések
 1. Irene
  A közelmúltban egy tablettát is figyeltek. Már régóta akartam vásárolni, de a modelleket olyan gyorsan frissítik, hogy választani fogok - valami hűvösebb lesz. Néhány nappal ezelőtt láttam egy tárolóban egy xiaomi tablettát egy sim kártyával. Nem terveztem Simkával vásárolni, de olvastam az interneten, és rájöttem, hogy ez egy további előny, ugyanazon az áron, mint a SIM-kártya nélkül. Igaz, ez még mindig egy kicsit drága volt számomra. Az internetre mentem, azt hiszem, megnézem a táblákat. Kicsit féltem megrendelni, de még mindig nézett. Ugyanezt a tablettát találtam, mint az áruházban, Avitóban, de alacsonyabb áron. Gyanús, hogy valami rossz volt, de a férje megnyugtatta. Végül rendeltük ezt a tablettát. Nem sajnálom a vásárlást, mindez sikeres, mivel kiderült, hogy új, jól csomagolt, fedéllel ajándékba került.
 2. Maria
  A lenovót is választanám. Ha először szkeptikus voltam az új márkával kapcsolatban, most van egy telefon és egy tabletta. Ez nem drága, mint például iPad vagy akár Samsung, de jó fényképezőgép és teljesítmény. Kiváló minőségű szerelvény, nincs visszacsapódás, sehol semmi, tartós eset. Ez annak ellenére van, hogy Avitót és az előttünk álló embereket őszintén elismerte, hogy néhány hétig használják a tablettát. Hogyan tudtam meggyőzni? Az áruk ellenőrzése során (köszönöm Istennek, volt egy ilyen lehetőség a boxbury-vel), kaptam egy csekket a vásárlás dátumával.

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények