Top 15 benzines fűnyíró

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb olcsó önjáró fűnyírók benzinmotoron: legfeljebb 25 000 rubel költségvetés.

1 AL-KO 119617 Highline 46.5 SP-A A legjobb teljesítmény a legalacsonyabb áron
2 Huter GLM-5.0 S Válassza ki a legjobb motort.
3 LM4630 bajnok Legjobb oldalsó kaszák
4 DAEWOO DLM 45SP Népszerű márka megfizethető áron
5 MEGA PRO 480000 XST Megbízható amerikai motor

A legjobb önjáró fűnyírók benzinmotoron: ár-minőség

1 Husqvarna LC 348V A legjobb vágási geometria
2 CAIMAN Athena 60S A legjobb megoldás a manőverezéshez
3 Honda HRG 416C Rendelkezésre álló alkatrészek és alkatrészek
4 Stiga Combi 50 SVEQ Robusztus és megbízható konstrukció
5 PATRIOT PT 53LSE Elektromos indító

A legjobb kerekes fűnyírók egy benzinmotoron

1 Hyundai L 4310 Minden berendezés egy márkából
2 LM4215 bajnok Legjobb ár sokért.
3 Viking MB 248 Nagy megoldás kis területekre
4 Oleo-Mac G 44 PK COMFORT PLUS A legalacsonyabb rezgés és zajszint. Kifinomult ergonómia
5 DDE LM 51 Kompakt oldalsó kisülési modell

Partner ajánlatok

KRÜGER GLMK-173
6,5 LE motor - 4 in 1: önjáró, oldalsó / hátsó kisülés, 2 KERET + mulcsozás

Fűnyíró - a kertterület lényeges tulajdonsága, melyet a füves gyep gyengéd ápolására terveztek. Kezdetben ez a gép egy benzinmotoron alapult, melynek hátránya az üzemeltetés során sok zaj volt, és az előny az önálló munkavégzés. Az idő múlásával a technikai felszerelés előírta a fűnyírógépek villamos motorokkal történő megjelenését, amelyek akár a hálózatról, akár az akkumulátorokból működtethetők. A zajszint jelentősen csökkent, de más, sokkal sürgetőbb problémák merültek fel. A kimenetből táplálva a huzal nagyban zavarja a fűnyírást, és maga a munkaterület nagymértékben függött a hosszától. Az önálló fűnyíróknak nem volt gondjuk a kényelemben, de képesek voltak még hosszabb időn belül feloldani és felhalmozni a töltést. Ezek és sok más árnyalat okozott a benzin kaszálóinak egyszerű, világos és szerény gépként való tisztességes népszerűségét, melynek igénye nagy a mai napig.

A motor típusának bizonyossága azonban nem kimerítő tényező. A fűnyíró megvásárlásának folyamata sok apró szempontot kísér, és még a tapasztalt kertészek is néha nehéz meghatározni egy adott modell választását. Ezért, miután gondosan elemeztük a piaci szegmenst, az egyik legjobb benzines fűnyíró modellt választottuk ki, amely tökéletesen sík pázsitnyírást tud biztosítani a kertben. A minősítésben szereplő áruk kiválasztásának kritériumaként a következő paramétereket vették figyelembe:

 • visszajelzés a fogyasztóktól és a szakemberektől a kerti berendezések területén;
 • ár-érték arány modellek;
 • az alkatrészek, mechanizmusok és egységek megbízhatósága;
 • a műszaki berendezések szintje;
 • műszaki előírások;
 • ergonómia.

A legjobb benzines fűnyírók gyártói

Mielőtt továbblépnénk a jelöltek részletes felülvizsgálatához, meg kell jegyezni, hogy a legjobb benzin kaszáló gyártóként működő cégek:

Husqvarna. Egy ipari cég Svédországból, amely híres a kerti szerszámok és építőipari berendezések legnagyobb gyártója. A NASCAR elit autós versenysorozathoz tartozó fűnyírók hivatalos forgalmazója.

Makita. A japán vállalat széles körű elektromos és benzinszerszámok gyártásával foglalkozik. A cég fűnyíróinak minősége, tartóssága és alacsony árai eltérőek.

kalapács. A német cég tevékenységének kezdete a múlt század 80-as éveiben volt.Villamos berendezések és kerti berendezések gyártásával foglalkozik, amelyben kiemelkedik a fűnyíró és a trimmer szegmens. A termékek alacsony ára, valamint a jó garancia.

AL-CO. Német cég, amelynek megnyitása 1931-ben történt. Szellőztető rendszerek, autóalkatrészek és magas minőségű kerti berendezések gyártására specializálódott.

bajnok. 2005-ben alakult egy fiatal Szentpétervár cég. A hazai szegmens árukészítésére összpontosít, melynek köszönhetően stabil jövedelmű, külföldi nagyszereplőkkel versenyez, és fokozatosan bevezetésre kerül a világpiacon.

A legjobb olcsó önjáró fűnyírók benzinmotoron: legfeljebb 25 000 rubel költségvetés.

Az önjáró fűnyírógépek sík gyepek tulajdonosai kövekkel és éles tájképekkel cseppek. Ez a legmegfelelőbb típusú fűnyíró, mivel üzem közben nincs erős feszültség a kezeken. Mindössze annyit kell tennie, hogy gondosan vezérelje a készüléket, és győződjön meg arról, hogy a kövek nem esnek a kések alá.

5 MEGA PRO 480000 XST


Megbízható amerikai motor
ország: Olaszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 20 000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Ez az olasz márka nem ismert országunkban, és saját országában ritkán a legjobbnak hívják. De nem tudtuk elmenni tőle, mivel ez a modell sok jó véleményt kapott a hálózaton. Amint azt a gyártó jelzi, egy speciális konfigurációs gördülőcsapágyat használnak a kaszálóban. Ez sokkal hosszabb ideig szolgál, mint az analógok, és nem igényel gondos karbantartást. A vélemények teljes mértékben megerősítik ezt a tényt.

Is van egy amerikai gyártású benzinmotor. Jellemzője a minőség és a megbízhatóság, de növeli az eszköz költségeit. By the way, az ár itt nem kritikus, és teljes mértékben indokolt, tekintettel a magas megbízhatósági rátákra. Emellett jelentősen megnövekedett a kerekek közötti távolság. A kések szintén megnövekedtek, és ez lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyobb területeket vágjon, ami nagyon kényelmes mind a házban, mind a háztartási területen. Meghívhatjuk ezt a modellt a legjobbnak? Valószínűleg nem, hiszen sok hasonló eszköz létezik a piacon, hasonló jellemzőkkel, és valójában ez a fűnyíró kevéssé különbözik társaitól.


4 DAEWOO DLM 45SP


Népszerű márka megfizethető áron
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 18 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.5

A fűnyíró nem olcsó eszköz, és kívánatos, hogy hosszú ideig szolgáljon, és nem igényel állandó javítást. Éppen ezért gyakran könnyebb fizetni egy kis pénzt, de márkás berendezéseket vásárolni. A lényeg az, hogy a kevéssé ismert vállalatok, amelyek ilyen eszközt készítenek, ritkán törődnek a jövőjével. Az alkatrészek megtalálása nagyon nehéz lehet, és néha lehetetlen.

Esetünkben nem lesz probléma ezzel. A gépeket nem csak a márkanév alatt állítják elő. Fejlődésének terméke, és teljes mértékben DAEWOO üzemekben készül. Milyen előnyökkel jár? Először is a rendelkezésre álló részeket. Könnyen megtalálhatók az eladáskor, és nem csak az interneten, hanem egy rendszeres áruházban is. Másodszor, a demokratikus ár. Igen, a benzin fűnyírók olcsóbbak, de egy jól ismert márka esetében a 18 000-es árcédula meglehetősen elfogadható, és a felhasználói visszajelzések ismételten említik, hogy a berendezés megbízható és tartós.

3 LM4630 bajnok


Legjobb oldalsó kaszák
ország: USA (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 20 090 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A legtöbb kaszálóban a kaszált fű vagy a lábad alá kerül, vagy egy olyan tartályba kerül, amely gyorsan eltömődik. A Champion LM4630 fűnyíró oldalsó kilökő tervezési megoldást használ. A vágott fű a már kezelt területen fekszik, és nem zavarja a mozgást. A Champion LM4630 nem árjegyző vagy teljesítménytulajdonos. Ez a „mindennapi igény” a mindennapi szükségletekhez.

Az LM4630 bajnok előnyei:

 • Karosszéria anyag - acél. De a gyártó nem jelzi a márkáját, míg a vevők panaszkodnak, hogy a deformációk két év múlva lehetségesek. Ugyanez vonatkozik a késekre, amelyek súlyosan megsérülnek, ha egy kő megüt.(Egyetlen benzinmotor azonban nem sziklás terepen dolgozhat).
 • A motor teljesítménye 4,1 LE elég a háztartási használatra. A motor elmozdulása - 173 cm, ami közel 50% -kal több, mint az Alko 119617 Highline 46.5 SP-Aé. A fűnyíró gyorsan mozog, és a kezelőnek csak a mozgásvektorának beállítása szükséges.

2 Huter GLM-5.0 S


Válassza ki a legjobb motort.
ország: Németország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 19 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.5

Ez a fűnyíró egy sokoldalú eszköz, amely tökéletesen alkalmas vegyes típusú vegetációra. A tágas tartály és a nagy teljesítményű motor lehetővé teszi, hogy hosszú ideig maximális hatékonysággal használják. A német HUTER cég 16 éve működik az orosz piacon, és ez idő alatt professzionális berendezésgyártóként alakult ki alacsony áron.

Jellemzők: Huter GLM-5.0 S:

 • A legerősebb motor a tartományban - 5 LE Ez lehetővé tette a sebességváltó használatát, ami 2850 fordulatszámot jelentett egy kést percenként.
 • A füvet 60 literes gyűjtő dobozban gyűjtik. Annak ellenére, hogy a tartály térfogata elég nagy, a felhasználók panaszkodnak, hogy gyorsan eltömődik a fűvel.
 • Vágási magasság - 20-85 mm. A fűmagasság 5 szintje van.
 • Nincs talajtakaró funkció.
 • A design hiánya - műanyag kerekek. Számos felhasználó panaszkodik a lemez deformációjáról és a kerékcsapágy meghibásodásáról


A fűnyíró típusa

 

előnyök

 

hiányosságokat

benzin

+ A teljesítmény a használt motortól függ. A nagy területeken mind az alacsony fogyasztású, mind a háztartás és a termelékenység van

+ Önjáró lehet

+ Maximális sebesség

+ Hosszú élettartam

- A motoralkatrészek karbantartásához, az üzemanyag és a kenőanyagok cseréjéhez, a komplex henger kialakításához szakképzett karbantartást igényel

- Rendszeres tisztítást igényel az égéstermékek

- Nagy súly a motor ICE és nagy terhelés miatt

- A sima felületekre való munkavégzés iránya

- erős zaj

elektromos

+ A motor kialakítása nagyon egyszerű, az alkatrészek önállóan cserélhetők.

+ Nincs szükség égéstermékek tisztítására.

+ Kis súly. A motokos formában is végrehajtható

+ A Motokosa bármilyen tájképpel dolgozhat, a hummocks korrekciója nélkül

+ Az elektromos motor zajja sokkal alacsonyabb, mint a benzin

- A teljesítmény 220 V feszültségre korlátozódik.

- Az önjáró opciók nem történnek meg, mert van egy energiahatár

- A teljesítménysebesség alacsonyabb, mint a benziné

- Huzal- és akkumulátor töltési idő szükséges


1 AL-KO 119617 Highline 46.5 SP-A


A legjobb teljesítmény a legalacsonyabb áron
ország: Ausztria
Átlagos ár: 28 490 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A Highline 46.5 SP-A jó példa erre, kevés pénzért kaphat lenyűgöző funkcionalitást. A gép 7 szint alatt állítható be. A gyep magassága 30 és 80 mm között állítható. A fűnyíró mindössze 32 kg súlyú, de tartós anyagokból készül. Tökéletesen megbirkózik a magas fű és az alacsony hegyekkel. Az alábbiakban részletesebben megvizsgáljuk annak jellemzőit.

Az AL-KO 119617 Highline 46.5 SP-A hátrányai és előnyei:

 • Magas kaszálás. A gyártó szerint a fűnyíró munkája elegendő lesz a kaszált felület 1400 m2-es területéhez. A gyakorlatban ez a mutató is igaz. A felhasználók megjegyzik, hogy az első tisztítás előtt a fűnyíró körülbelül 1,5 hektár területet kezel. Ezután a csomópontok eltömődnek por, kövek és növényrészek, és meg kell tisztítani.
 • Az alkatrészek megbízhatósága. A gyártó nem segítette elő a tervezést és műanyagot. Az eszköz váza, valamint a fedélzet szilárd acélból készül. A fűnyíró ütésállónak bizonyult, ami fontos, amikor a kis kövek megütnek a penge.
 • A talaj mulcsozásának lehetősége. Ez hasznos azok számára, akik hozzászoktak a szerves műtrágyákhoz. A fűnyíróhoz egy további rögzítőt adunk, és a növényeket olyan állapotba őröljük, amelyben alkalmassá válnak műtrágyaként.
 • Csak egy mínusz - a kategória összes eszközének legalacsonyabb teljesítménye. A palackok térfogata 123 cm3, a teljesítménye 2,7 LE.

A legjobb önjáró fűnyírók benzinmotoron: ár-minőség

Az alapos fűnyírók nem használhatók nagy területek kezelésére. A professzionális minőségű fűnyírók egy olyan eszközosztályba tartoznak, amely hosszabb ideig használható, mint a ház közelében található fűnyíró. Általában márkás motort használnak, és az összetevőket intenzív működés alapján választják ki. A jó technológia legjobb példáiról egy kis pénzért beszélünk alább.

5 PATRIOT PT 53LSE


Elektromos indító
ország: Oroszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 27 700 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.3

Az orosz Patriot cég régóta megalapozta magát a piacon. A technikájukat aligha lehet a legjobbnak nevezni, és könnyen megtalálható a nagyobb teljesítményű eszköz. De a fő előnye az árcédula. Előttünk egy teljes önjáró fűnyíró a legkedvezőbb áron. Természetesen olcsóbb modellek vannak, de általában lehetetlen megtalálni a tartozékokat és tartalék alkatrészeket. Ezzel nem lesz gond, hiszen rengeteg szervizközpont és értékesítési hely van az országban.

Ha a tervezési jellemzőkről beszélünk, akkor ez egy elektromos indító. Ez egy nagyon szükséges és leginkább kényelmes funkció, amely lehetővé teszi, hogy egy indítószalag húzása helyett egyetlen gombnyomással indítson járművet. A méltányossággal azonban meg kell jegyezni, hogy az innovációról szóló visszajelzés gyakran negatív módon megy végbe. A felhasználók szerint a gomb gyorsan meghiúsul. Jó, hogy mindig van egy szokásos öv az állomány számára, melyet könnyedén megkaphat az eszközzel, ha az elektronikus újdonság valóban sokáig él.

4 Stiga Combi 50 SVEQ


Robusztus és megbízható konstrukció
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 41 700 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Egy önjáró fűnyíró drága eszköz, és fontos, hogy megbízható és tartós legyen. Ennek alapján sokan igyekeznek a híres márkák minőségéért felelősséget vállalni. Vannak azonban olyan cégek, amelyek nem rosszabb tulajdonságokkal rendelkező eszközöket gyártanak, még akkor is, ha nem olyan jól ismertek. Ez a cég viszonylag nemrégiben jelent meg a piacon, de már a vásárlók körében is népszerűvé vált, és sok pozitív véleményt kapott.

Ők dicsérik a berendezéseket szinte mindentől, a kényelemtől és az ergonomikától a tartósságig és a tartósságig. Igaz, néhány felhasználó bizonyos hasonlóságot jegyez fel egy másik koreai márkával, ami drágább. De mit érdekel, a hétköznapi fogyasztók, akik vásárolnak egy fűnyírót, hogy adjanak. A lényeg az, hogy megbízható és tartós, és hagyja, hogy az érintett szervek foglalkozzanak a plágium kérdéseivel.

3 Honda HRG 416C


Rendelkezésre álló alkatrészek és alkatrészek
ország: Japán
Átlagos ár: 30 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.4

Nincs örök eszköz. Különösen akkor, ha a benzin technológiával foglalkozik. Még a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb modellek is előbb-utóbb meghibásodnak és javításra szorulnak. Fontos, hogy a pótalkatrészek megfizethetőek legyenek, és ami a legfontosabb, olcsó. Ez különbözteti meg a japán Hona márka teljes technikáját. Nem számít, hogy mi a cég, egy autó, egy motorkerékpár vagy egy benzin kaszáló. Itt lesz a legjobb kivitelezés és a legtöbb elérhető komponens.

Ennek a modellnek a tartalék alkatrészei könnyen megtalálhatók az interneten és egy egyszerű áruház értékesítési eszközzel. Ez a leginkább megfizethető a berendezések javítása és karbantartása szempontjából, amelynek árát teljesen pótolja a pótalkatrészek ára. By the way, az ár valójában az egyetlen hátránya ennek a modellnek. Igen, soknak túl magasnak tűnik, de próbálja kiszámítani, hogy mennyi időt fognak költeni egy másik módosításra egy bizonyos ideig, és meg fogjátok érteni, hogy a Honda számára 30 ezer nem annyira.

2 CAIMAN Athena 60S


A legjobb megoldás a manőverezéshez
ország: Franciaország
Átlagos ár: 89 990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A francia CAIMAN cég a prémium szegmens berendezések piacán gyártója.Az Athena 60S modell kis területeken hasznos, vagy ahol nagy manőverezésre van szükség. A fűnyíró megkülönböztető tulajdonsága - a távoli keret első kerekei. Ez a kialakítás növeli az áteresztőképességet, és a fűnyíró szabályozott kisülése a fűnyíró univerzális "tervezőjévé" válik.

A modell jellemzői:

 • Motor Subaru EA 190V. A motor teljesítménye - 5,5 LE A tengely forgási sebessége 3600 fordulat / perc, a henger térfogata pedig 190 cm3. Ez a szegmens egyik legerősebb motorja, amely azonnal jelzi a fűnyíró tájolását a nehéz terepre.
 • A tengelytáv geometriája. Vezető, hátsó kerekek többször nagyobbak, mint az elülső. Ennek köszönhetően mind a permeabilitás, mind a simaság nő. Az első kerekek szabad bázisa lehetővé teszi, hogy a talajon sok ütközéssel használhassa, és a fűnyírók világában a "SUV" -ként használja.
 • Végrehajtott talajtakaró funkció. Ebben az esetben a fű kiürítése lehet hátrafelé vagy balra vagy jobbra.
 • A kaszált felület nagy szélessége. (51 cm vs. 48 a Husqvarna LC 348-hoz)
 • Jelentős mínusz - csak egy sebesség. Az egyéni ütemben való szabályozás nem lehetséges.

1 Husqvarna LC 348V


A legjobb vágási geometria
ország: Svédország (Lengyelországban gyártott)
Átlagos ár: 51 990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ez a fűnyíró nagy teljesítményt nyújt a nagy fordulatszám és a nagy teljesítményű motor miatt. Ez az eszköz AFTech technológia. A pengék geometriája úgy van megtervezve, hogy mozgás közben a levegő turbulenciája következzen be. Füvet emelnek, és a vágás hatékonyabb. Ezenkívül a levegőáramlás a füvet a gyűjtődobozba húzza. A vágott növényeket tömörítik, és a tartályt kevésbé kell tisztítani. Ez a fűnyíró ideális a rendszeres metszéshez. Ahol nagy kaszálókra van szükség, a technológia nem tárja fel a teljesség lehetőségét

Jellemzők:

 • Sebességszabályozás. A legtöbb fűnyíró problémája az, hogy a felhasználónak vagy a készüléket kell nyomnia, vagy utána futnia kell. A vágási sebesség szabályozható. E célból a Husqvarna bemutatta az AutoWalk 2 technológiát.
 • Erőteljes motor. Használt Briggs & Stratton motor. Könnyen elkezd és stabil munkát különböztet meg.
 • Egy lyukasztó lap tervezése. Még az acél fűnyírók is szenvednek a hajótestekben a rezgések és a kőütések miatt. A Husqvarna LC 348V tokja egyetlen fémlemezből készül. Ezért az a valószínűsége, hogy összeomlik, hihetetlenül kicsi.
 • Rugalmas beállítások. A vágás szintje mellett a fogantyú magassága is állítható.
 • Megkönnyítő kerék geometria. Egyrészt a kerekek védőfelületei merev fogást biztosítanak, másrészt nem vezetnek sávokat vezetés közben.

A legjobb kerekes fűnyírók egy benzinmotoron

A kerekes vagy kézi fűnyírók több fejlett társaik. A pengék forgatására benzinmotort használnak, de nem önjáró eszközök. A mozgatáshoz manuális erőt kell nyomni. Az ilyen eszközök kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, a tengelytávja egyszerűbb és könnyebben működtethető. Ez ideális választás azoknak, akiknek ritka frizura van a helyszínen, így készen állnak arra, hogy erőt és energiát költenek a munkához.

5 DDE LM 51


Kompakt oldalsó kisülési modell
ország: Kína
Átlagos ár: 13 200 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.3

A legjobb benzin kaszálónak nem kell terjedelmesnek lennie, és fel kell vennie a garázs felét. Előttünk a legkompaktabb modell, és igen, nem lehet a legjobb műszaki jellemzőknek nevezni, de buta, hogy sokat várhat egy ilyen kisbabától. Az igazságot érdemes megemlíteni, hogy az eszköz ideálisan foglalkozik a fő feladatával, és ha van egy kis gyep, és nem kell hetente egyszer 12 hektárnyi dachát vágni, akkor ez a modell az Ön számára.

Sajnos a gyártónak nem sikerült ilyen kompakt tokba illesztenie a fűgyűjtőt, ezért a fűnyíró oldalsó kisüléssel van ellátva. Ez azt jelenti, hogy a fűnyírás során az összes növényzetet nem gyűjtik össze egy speciális zsákban vagy rekeszben, hanem a szerszám jobb oldalára dobják. Valószínűleg ez nem túl kényelmes, különösen nagy mennyiségű munka esetén.De ismét nem ez egy nagy vidéki ház eszköze, hanem egy kis gyepnek, amelyet szintén meg kell kaszálni és megtisztítani.

4 Oleo-Mac G 44 PK COMFORT PLUS


A legalacsonyabb rezgés és zajszint. Kifinomult ergonómia
ország: Olaszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 23 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.3

És ismét egy napfényes olasz márka. Nyilvánvaló, hogy ebben az országban sokat tudnak a kertek és parkok megszervezéséről, és csak a felszerelést kell élveznünk. Ebben a modellben a gyártó különös figyelmet fordított az ergonómiára. Annak ellenére, hogy ez nem önjáró fűnyíró, és működés közben önállóan kell tolni, könnyen kezelhető, és nincs szükség jelentős erőfeszítésekre.

A titok az alkatrészek sikeres elrendezésében és a kényelmes ergonómiában rejlik. A fogantyúk a megfelelő helyeken vannak, és nincs szükség a karokhoz. Minden a legkényelmesebb és elérhetőbb, és ez nem az egyetlen előnye ennek az eszköznek. A gyártó figyelmet fordított a kollektorra is, amely két részből áll. A teteje műanyag, és perforációval rendelkezik, ami kiküszöböli a légi forgalmi dugók lehetőségét. És a szövet alja, amely leegyszerűsíti a zsák leválasztását és a felhalmozott fű felszabadulását. Az ár, amely több mint megfizethető egy európai gyártó számára, szintén kérni fogja.

3 Viking MB 248


Nagy megoldás kis területekre
ország: Ausztria
Átlagos ár: 23 490 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.3

Az első pillantást a fűnyíró azonnal adja a fő trombita - tömörség. És ahol a tömörség manőverezhető. A MB 248-as nagy területeken való munkavégzés nehéz. De a gyepen, ahol a virágágyások között manővereznie kell, és elkerülje a dudorokat, egy ilyen eszköz különösen alkalmas. Általában véve a kis súly, a világos kialakítás és a legkisebb zsák a fűgyűjtéshez (45 liter) kívül ez az eszköz nem sokban különbözik másoktól. De az alábbiakban figyelembe vesszük annak főbb jellemzőit:

 • Anyagok és berendezések. Deka acélból készül. A konfigurációban van egy penge. A lágy táska megkönnyíti a kirakodást és a tárolást.
 • Motor. A népszerű négyütemű Briggs és Stratton használatos. A kis tömeg és az önjáró alap miatt a motor teljesítménye elérte a 3,5 LE-t.
 • Alacsony súly. 28 kg nem rekord, hanem egy jó mutató egy kompakt fűnyíró számára.

2 LM4215 bajnok


Legjobb ár sokért.
ország: USA (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 12 100 rubel
Értékelés (2019): 4.6

Champion fűnyíró - az univerzális eszköz az otthoni használatra. Könnyű, kompakt és kis teljesítményű motorral van felszerelve. A gyártó azonban lehetővé tette a fúvókák telepítését a talaj mulcsozásához, és jó jelzéseket adott a gépnek a szélességben és a vágás magasságában.

Jellemzők:

 • Széles funkcionalitás a legalacsonyabb áron. A megadott árért a gyártó egy fűnyírót kínál, amely csak a vágás szélességében (42 cm vs. 46) alacsonyabb Makita PLM4620-nak, a vágás magassága - a számok azonosak.
 • Kis teljesítményű motor. A henger térfogata csak 99 cm3. Teljesítmény - 2 LE (A motor 1,5-szer gyengébb, mint a korábbi résztvevők értékelése). Egy ilyen motor elég a feladataihoz, de professzionális eszközként való használata elég nehéz.
 • A legegyszerűbb fűnyíró. Kezelése könnyű lesz még a képzés nélküli személy számára is. A súlya mindössze 22 kg. A szerepet egy gyenge motor hajtotta, és a tartály térfogata mindössze 0,6 l volt.

1 Hyundai L 4310


Minden berendezés egy márkából
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 17 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.9

Az önjáró fűnyírók kényelmesebbek a működés szempontjából, de sokkal drágábbak. Gyakran egyszerűen nincs értelme, és a kerekek szokásos benzinmodellje megfelel az adásnak. Például, mint például a Hyundai L 4310. Először is, ez egy népszerű márka, amely híres a kiváló minőségű és megfizethető árak kombinációjáról. Látjuk az árcédulát, és a minőséget az interneten számos pozitív értékelés mutatja.

A fő előny azonban egy márka teljes készlete. Gyakran előfordul, hogy a gyártó, aki a szerszám nevét adja, csak egy bizonyos részt, például keretet gyárt, és a motor teljesen más. Ennek eredményeként a bontás esetén sok webhelyet és áruházat kell lapoznia. Itt minden ugyanazon gyártótól származik. A koreai vállalat kivétel nélkül gyárt minden részletet ebben a fűnyíróban, és a pótalkatrészeket vagy fogyóeszközöket keresve nem okoz problémát.

Népszerű szavazás - ki a legjobb benzines fűnyírók gyártója?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 702
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!
Hírek szerkesztve redaktor - 20-06-2019

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények