10 legjobb ívelt 4K TV

hely

név

Jellemzők értékelése

Top 4K ívelt képernyő: 40 "átlós

1 Samsung UE40KU6300U A legjobb ár-érték arány
2 Samsung UE40S9AU Elegáns és elegáns design
3 Samsung UE40JU6600U Nagy visszajelzés

Top 4K ívelt képernyő: 55 hüvelyk átlós

1 Samsung UE55MU6300U A legjobb ár-érték arány
2 Sony KD-55S8505C Legnagyobb frissítési arány
3 LG OLED55C6V Széles körű fényerő. OLED mátrix
4 Xiaomi Mi TV 4S 55 őrült Legjobb ár

Top 4K ívelt képernyő: 65 hüvelyk átlós

1 Samsung QE65Q7CAM A legjobb képminőség. QLED-mátrix
2 Sony KD-65SD8505 Minimalista design
3 LG OLED65C6V OLED mátrix

A technológia aktív fejlesztésével az ívelt képernyők egyre inkább a fejlett modulok integrált attribútumává válnak. Ezek a leggyakoribbak a televíziókban, ahol fontos, mindenekelőtt a képminőség. Első pillantásra úgy tűnik, hogy ez csak egy tisztelgés a stílushoz, azonban az ilyen megjelenítéseknek számos jelentős előnye van. Az ívelt TV-képernyők olyan optikai csalódást hoznak létre, amelyben egy személy perifériás látása elkezd működni, és a kép valósághűbbnek tekinthető.

Ahhoz, hogy egy képet ívelt kijelzőn alakítson ki, a képpontok egyenetlen eloszlásúak - a technológia kiváló képminőséget biztosít. A mai legnagyobb lehetséges felbontás 4K, melynek köszönhetően a TV képes a legkisebb részleteket továbbítani.

Összegyűjtöttük a vezető otthoni készülékgyártók legjobb 4K-os ívelt képernyőjét. Ezek a modellek a kiváló képminőség mellett számos hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyeket szintén figyelembe vettek a minősítés összeállításakor.

Top 4K ívelt képernyő: 40 "átlós

3 Samsung UE40JU6600U


Nagy visszajelzés
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 43500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A TV visszajelzését nem lehet bírálni, ez olyan gyors. A SMART TV, a Wi-Fi és más kommunikációs munkák süllyedés és csomagvesztés nélkül működnek. A számítógép monitorjaként ez a TV a jó oldalról is megjelenik, mivel a válaszidő kevesebb, mint 10 ms. 4K a kép a képernyőn feltűnő a részletezésben és a rajzban, így a modell vonzó lesz a mozi szerelmeseinek vagy a konzol játékosoknak.

Beszéljünk egy kicsit a hiányosságokról. Vásárlóik véleményükben gyenge kontrasztot, gyenge látószöget, Samsung-fiókot és hirdetéseket nézve lefagy.

 

2 Samsung UE40S9AU


Elegáns és elegáns design
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 65950 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Az elegáns és elegáns kialakítás alapértelmezés szerint rögzíthető a TV fő előnyei között. A fémkerettel ellátott ezüstszínű szín a modern, vonzó és sokoldalú megjelenést teszi lehetővé. A SMART TV technológia gyorsan működik. Az NTFS formátum belső tárolása szintén nem hibás működés közben. Műholdas csatornák váltása 1-3 másodperccel a nyomást követően, mindez a jel erősségétől függ.

Nincs technológia a Nano Crystal Color SUHD Remastering Engine és HDR támogatására. Hosszú használat esetén is tökéletesen rögzíti a Wi-Fi jelet. A modern filmek mellett lehetőség van régi képek megtekintésére minőségromlás nélkül is, így még az 50-es és 60-as évek találatai is úgy tűnnek, mintha csak a bérleti díjból jöttek volna ki. Örülök az One Connect csatlakozónak, ahol az összes szükséges port összpontosul, mert nem szükséges időt tölteni a jobb oldali port keresésére az ügy hátsó részén. A csatlakozás kábelének ellentmondásos 1 méter hosszúsága van, és ez nem tűnik elégnek valakinek.

Az ívelt képernyő fő előnyei és hátrányai:

előnyök

hiányosságokat

+ Fokozott merülőhatás (pontosabb belépés a perifériás látás területére)

+ Továbbfejlesztett mélységérzet (mintha 3D-t nézne)

+ Stílusos és modern design

+ Nagy kontraszt

+ Nagyobb érzés (egyenlő átlós síkképernyős)

- magas ár

- Minél nagyobb az átló, annál jobb az ívelt képminőség

- Nem igazán alkalmas falra szerelésre

- A hajlítás korlátozhatja a látószögeket (csak 35% -nál nagyobb szögben jelenik meg)


1 Samsung UE40KU6300U


A legjobb ár-érték arány
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 44000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A legjobb 4K-os, 40 hüvelykes átlós képernyővel ellátott TV a koreai vezető Samsung UE40KU6300U márka modellje. Ez a készülék a nagyfelbontású felbontás mellett támogatja a HDR-t, amely a fényerő szélesebb tartományával rendelkezik. A televízió formátuma 16: 9, így a kép a lehető legtermészetesebb és torzításmentes. A beépített TV-tuner lehetővé teszi, hogy teljes körű házimozi rendszert rendezzen a készülék alapján. Emellett maga a modell jó minőségű sztereó hanggal is rendelkezik.

A Samsung televíziója támogatja a leggyakoribb televíziós jeleket, amelyek teljesen kiküszöbölik a telepítéssel és a kompatibilitással kapcsolatos problémákat. A SMART TV szabadalmaztatott funkciója mobileszközökkel, memóriaeszközökkel és az internethez való hozzáférésre alkalmas eszközzel rendelkezik. A kényelem érdekében a TV támogatja a Wi-Fi-t. A modell előnyeire adott válaszokban a vásárlók a kép magas minőségét, a jó hangerőt és a funkcionális távirányítót tulajdonítják. A hátrányok közé tartozik a kis látószögek és a Bluetooth hiánya.

Top 4K ívelt képernyő: 55 hüvelyk átlós

4 Xiaomi Mi TV 4S 55 őrült


Legjobb ár
ország: Kína
Átlagos ár: 39990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A legjobb árat ebben a kategóriában a Xiaomi Mi TV 4S 55 Сurved. Ilyen alacsony áron ez egy teljes körű 4K-s televízió, amely minden szükséges technológiával használható, néha csak a képernyő frissítési gyakoriságát 50 Hz-re teszi, ami viszonylag alacsonynak tekinthető a modern szabványokkal.

Két hangszóró, összesen 16 wattos hangzással és kellemes hangzással. Támogatásra kerülnek például az MP3, WMA, MPEG4, HEVC (H.265), MKV és JPEG formátumok. Általánosságban elmondható, hogy ez egy nagyon jó televízió, kivéve a "de" párját - a kínai felületet és a telepítés összetettségét.

3 LG OLED55C6V


Széles körű fényerő. OLED mátrix
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 85000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A 4K-os TV-készülék LG OLED55C6V a harmadik helyen áll a legjobb modellek rangsorában egy ívelt képernyővel. A dél-koreai háztartási készülék gyártója által készített készülék képe a legmagasabb minőségű és legvilágosabbnak tekinthető. Ez az OLED-mátrixnak köszönhető, amelyben egy speciális diódát használnak a kép kialakításához. Ez a kialakítás ugyanolyan képminőséget biztosít minden megtekintési szögben. Ezenkívül a TV támogatja a 3D-t, amely nagyban bővíti a készülék képességeit. A multimédiás problémákkal kapcsolatos munka szempontjából a modell nem rendelkezik - minden népszerű formátum reprodukálható.

A TV hangja a 4-es szintű hangsugárzóknál, amelyek teljes teljesítménye 40 W, a hang kiegyenlítésének funkciójával kombinálva a pálya tisztességes mennyiségét és minőségét biztosítja. A webes szabadalmaztatott shell-et futtató SMART TV kompatibilis minden modern eszközzel. A harmadik felekkel való párosításhoz a Wi-Fi vagy a Bluetooth használható. A vélemények erősségei kiemelik az intuitív felületet, a kiváló képminőséget és a színes reprodukciót. A nyilvánvaló ellenérvek közül csak az ár.

2 Sony KD-55S8505C


Legnagyobb frissítési arány
ország: Japán
Átlagos ár: 76500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A második hely a legjobb ívelt 4K TV-k 55 hüvelykes rangsorában a régió egyik zászlóshajója, a Sony. A meglehetősen hosszú távú piacra való belépés ellenére a kép nagyszerűnek tűnik a mai napig. A képernyő látószöge körülbelül 170 fok, a színek lédúsak, a fényerő elég. A felülvizsgálatok során a felhasználók nem mondanak egy szót az egyenetlen megvilágításról, és ez nagyon jó. Érdemes megjegyezni, hogy a Motionflow XR 800Hz technológiával rendelkezik. „Közbenső” kereteket ad hozzá a kép simábbá tételéhez.A sportesemények figyelői biztosan tetszeni fognak.

Természetesen van egy SmartTV. Az operációs rendszer AndroidTV-t használ. Jelenleg ez a rendszer az alkalmazások legnagyobb könyvtárával és a legszélesebb lehetőségekkel rendelkezik. Igaz, néhány felhasználó megjegyezte, hogy a rendszer lefagy. Ezt a problémát egy egyszerű újraindítással kezelik. Támogatott a televíziós szabványok teljes listája. Az audio rendszer 10 wattos hangszórót tartalmaz. A kifinomult felhasználó valószínűleg nem felel meg, ezért azt javasoljuk, hogy azonnal vegye figyelembe a minőségi hangszórórendszert.

1 Samsung UE55MU6300U


A legjobb ár-érték arány
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 46900 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A Samsung vezetője bizonyítja, hogy minden évben a technológiák megfizethetővé válnak. A 2017-es modell (a versenytársak 2015-2016-ban mutatták be) még jobb teljesítményt mutat a költségek felénél! A fent felsorolt ​​modellekhez hasonlóan az UE55MU6300U 55 hüvelykes 4K-os kijelzővel rendelkezik. Mindemellett a HDR technológia támogatja a dinamikus kontrasztot. Hála neki, a kép sokkal volumetrikusabb, reálisabb. Csak a frissítési gyakorisággal találhat hibát - 50 Hz.

A SmartTV a Tizen szabadalmaztatott operációs rendszeren alapul. Gyorsan működik, a szükséges alkalmazások többsége ott van, de nem kapaszkodik. A funkciók közül a már ismerős 24p True Cinema, a TimeShift funkciók, stb. Mellett megemlítjük a megvilágítási érzékelő jelenlétét. Hála neki, a fényerő mindig kényelmes: napközben - maximum, éjszaka - csökken a minimális értékek. A felülvizsgálatok során a felhasználók a 20 wattos teljesítmény ellenére megemlítik a beépített hangszórórendszer jó minőségét és nagy mennyiségét.


Top 4K ívelt képernyő: 65 hüvelyk átlós

3 LG OLED65C6V


OLED mátrix
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 192 000 rubelt
Értékelés (2019): 4.6

LG OLED65C6V - a Dél-koreai márka LG OLED65C6V zászlóshajója. Az OLED technológia használata ellenére a készülék költsége valamivel magasabb, mint a TOP-3 versenytársainak ára. A szélesvásznú 4K felbontás HDR támogatással nagy részletességgel biztosítja a továbbított képet. A 2D-s képek 3D-s átalakításának funkciója meg fogja lepni a háromdimenziós TV rajongóit. Az intelligens webOS operációs rendszer lehetővé teszi, hogy a TV-t teljes értékű multimédiás központként használják internet-hozzáféréssel.

A minősítési modell képviselői közül a legkevésbé hangos felszereltséggel rendelkezik, de ez nem akadályozza meg a TV-t, hogy jó hangzást adjon a felhasználónak - köszönhetően az automatikus szintezésnek és a 4 hangszórónak, a házimozi hatás érhető el. A készülék támogatja a Wi-Fi-t, és 3 HDMI kimenettel rendelkezik nagyfelbontású képek továbbítására. Az optikai audio bemenet nem csak analóg, hanem digitális hangjelzést is képes továbbítani.

2 Sony KD-65SD8505


Minimalista design
ország: Japán
Átlagos ár: 128 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.7

A Sony televíziója kiemelkedik a minimalista kialakításában: a nagy, 65 hüvelykes íves kijelző és az egyszerű alumínium állvány mellett a felhasználó semmit nem lát. És ez helyes, mert az eset mellett van valami, amit élvezni lehet - a 4K felbontás az egyik legjobb a piacon. A HDR-t támogatják. Mint a fenti KD-55S8505C esetében, a technológia támogatott Motionflow XR, de 1000 Hz frekvenciával. Ismét ajánljuk a modellt a sport rajongóknak. A modern televíziós szabványok támogatása, videofelvétel cserélhető adathordozón, támogatás Dolby Digitális - ezek és sok más tulajdonság természetesen jelen vannak.

Operációs rendszerként A SmartTV-t használják Android TV-ről, amiről már beszéltünk. A hangszórók mindössze 20 wattot hoznak létre, de a térhatású hangot támogatják. És a hangminőség alig rossz.Tekintettel az ilyen nagy televízió megfizethető árára, megnevezhetjük kD65SD8505 az egyik legjobb az osztályában.


1 Samsung QE65Q7CAM


A legjobb képminőség. QLED-mátrix
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 127000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A kategóriavezető a legszokatlanabb kiválasztási modell. A készülék hátoldalán lévő csatlakozók hiánya azonnal elkapja a szemet - a TV-készülékből csak egy, a lábon elrejtett kábel érkezik. Csatlakozik az One Connect Boxhoz, amelyen az összes szükséges port található. A QE65Q7CAM második kardinális különbsége a képernyő. Igen, mint a korábbi résztvevők, ez 65 hüvelyk, 4K UltraHD felbontással HDR támogatással, de maga a mátrix más. A QLED nevű legújabb fejlesztést használja. Természetesen nem volt csoda - vannak hibák a képen. Különösen fényes elemek sötét háttéren történő megjelenítésekor kiemeltek, de a felhasználó visszajelzései alapján a valós hibák láthatatlanok. Előttünk lényegében egy javított OLED, élénkebb színekkel és nagy fényerővel. A mínuszok - nem a legmélyebb fekete szín.

A többi jellemző közül jó hangot kapunk: 4 hangszóró van, összesen 40 W teljesítményű és mélysugárzóval. Továbbá, a felhasználók értékelni fogják a külső egységen lévő csatlakozók hatalmas listáját és a legmodernebb vezeték nélküli szabványok támogatását.

Népszerű szavazás - ki a legjobb gyártója a 4K-os ívelt képernyőnek?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 72
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények