Top 15 rádiós telefon

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb rádiótelefonok: felvette a kézibeszélőt

1 Panasonic KX-TGA681 Speciális funkciók. DECT és GAP szabványok
2 Panasonic KX-TGA855 A legjobb ár-érték arány
3 Gigaset A220H A legjobb ár a kiváló minőségű "cső" számára

A legjobb rádiós telefonok, amelyeknek szopás. Komplett készlet: cső

1 Gigaset C530H ECO üzemmód. DECT és GAP szabványok
2 Gigaset C620H A leghosszabb akkumulátor-élettartam
3 Panasonic KX-PRSA10 Gombvilágítás

A legjobb rádiótelefonok a konfigurációs alapban + egy cső

1 Panasonic KX-TG1611 Az ár és a minőség optimális aránya
2 Gigaset SL450 Radio Nanny és Baby Call. 500 kapcsolattartó könyv
3 Panasonic KX-TG2511 A legjobban értékesített vezeték nélküli telefon
4 Panasonic KX-TG6821 A legjobb jelvételi tartomány. Digitális üzenetrögzítő
5 PANASONIC KX-PRW120 Android operációs rendszer

A legjobb rádiótelefonok a konfigurációs alapban + két cső

1 Panasonic KX-TG6822 Az ár és a minőség optimális aránya
2 Panasonic KX-TG8562 Jó funkcionalitás. Automatikus újratárcsázási és zárolási számok
3 Gigaset C530A Duo Fali tartó. Német minőség
4 Panasonic KX-TG2512 Szép ár

A tömegkommunikáció létrehozásának korában a telefonos kommunikáció elterjedt. Szó szerint az évszázad folyamán az emberek a szokásos vezetékes telefonokról a zsebükbe illeszkedő mobil eszközökre váltottak. Mindazonáltal a vezetékes telefonvonalakat továbbra is aktívan használják a kommunikációhoz, csak a szokásos vezetékes állomásokat váltották fel rádiótelefonokkal. Az ilyen eszközök kényelme abban rejlik, hogy az alap és a kézibeszélő között egy bizonyos rádiós lefedettségi területen ingyenes beszélgetésekre van szükség anélkül, hogy állandóan egy helyen kellene lennie. A rádiótelefonokat gyakran irodákban, különböző intézményekben és rendes lakásokban használják. Valójában ez ugyanaz a mobiltelefon, csak telefonvonalról és korlátozott lefedettségű területen működik.

Hogyan válasszunk otthoni rádiótelefonokat?

 1. Kommunikációs szabványok. A DECT-standard otthoni és irodai használatra alkalmas, magas szintű kommunikációt garantál rádióinterferencia nélkül. A GAP-szabvány szerint a kézibeszélő kombinálható más modellek alapjaival. Jó jelvételi tartományt különböztet meg. Egy ilyen rádiótelefon segítségével navigálhat az iroda különböző szintjein és irodáiba, miközben a készülék önállóan csatlakozik a legközelebbi adatbázisokhoz, hozzáférést biztosít a hívások kezdeményezéséhez és fogadásához.
 2. Options. Jelenleg mindkét készlet (alap + cső / cső) és az egyes elemek a piacon vannak. A meglévő alap vagy a bázis mellett a kézibeszélőt is megvásárolhatja, ha megfelelőnek tartja. Nagyon kényelmes, ahogy a felhasználók megjegyzik. Az elv egyszerű - minél kisebb a szoba, annál kisebb a szükséges alapok és csövek.
 3. Működési tartomány. A rádiótelefonok vételének tartománya univerzális - akár 100 m-es beltérben, és 300 m-ig nyitott területeken. A gyártók jelzik a maximális értéket, míg a valóságban a legtöbb modell legfeljebb 15-50 m-t kínál. Vizsgálja meg a véleményeket, ahol a vásárlók értékelik ezt a kritériumot, megmenti Önt a frusztrációtól.
 4. Akkumulátort. A szakértők azt javasolják, hogy cserélhető elemekkel rendelkező rádiótelefonokat vásároljanak, mivel az újratölthető akkumulátorok kimerültek, de maga az eszköz készen áll arra, hogy évtizedekig szolgáljon. AA és AAA típusok - az optimális megoldás. A márkás akkumulátorokkal rendelkező modelleket el lehet távolítani az eladásból, és az elem cseréje problémás lesz.
 5. gyártó. A legnépszerűbb márkák, amelyek ebben a piaci szegmensben tekinthetők vezetőnek, a Panasonic és a Gigaset (Gigaset).
 6. opciók. A legkeresettebbek közé tartozik a tágas kapcsolattartó, a szám azonosító, a kihangosító a kihangosítóhoz és a konferenciahívás formátumában való beszélgetés lehetősége.A vevők szerint az üzenetrögzítő, az „éjszakai üzemmód”, a telefonok közötti hívások átadása szintén releváns. A szülők örömmel fogadják a Baby Call és a Baby Monitor opciókat.

Bemutatjuk Önnek a legjobb rádiótelefonok rangsorát. A TOP-ben a jelölések megosztásakor az alábbiakat vették figyelembe:

 • az áruk jellemzői (berendezések, opciók sorozata stb.);
 • a funkcionalitás, a minőség és a költség aránya;
 • felhasználói vélemények;
 • szakértők ajánlásait.

A legjobb rádiótelefonok: felvette a kézibeszélőt

Javasoljuk, hogy olyan rádiótelefonokat vásároljanak, amelyek csak egy kézibeszélőt tartalmaznak, ha szükség van egy további eszközre a beszélgetéshez. Ebben az esetben a bázisnak már léteznie kell, és emellett szükség van arra, hogy támogassa a több kézibeszélő csatlakoztatásának képességét. Nem szükséges a kézibeszélőt ugyanazon gyártótól vásárolni, mint a meglévő bázist, de ebben az esetben mindkét készüléknek támogatnia kell az egyetemes GAP szabványt. A rögzített alapcső nélkül nem működik.

3 Gigaset A220H


A legjobb ár a kiváló minőségű "cső" számára
ország: Németország
Átlagos ár: 1478 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A Gigaset A220H-t bezárja az otthoni három legjobb rádiótelefon. Ez a leginkább költségvetési képviselő a minősítésben, de a versenytársakkal szemben nem működik. A GAP és a DECT szabványok támogatása zökkenőmentes kapcsolatot biztosít a legtöbb állomáshoz. A modell megkülönböztető jellemzője az ECO mód, amely automatikusan meghatározza a kézibeszélő és az alap közötti távolságot, és ennek megfelelően szabályozza a rádiójel teljesítményét. Ez pozitív hatással van a munka autonómiájára (készenléti idő akár 200 óra).

Szép eszközként a készülék riasztási funkcióval rendelkezik, és hívásdallamként a felhasználónak 10 különböző lehetősége van. A beépített telefonkönyv legfeljebb 80 bejegyzést tartalmaz, a tárcsázott számok memóriája pedig 10. A konferenciahívás funkció lehetővé teszi, hogy több készüléket kombinálhasson egy belső és külső hívásra. A hívásról szóló összes információ kis sorban jelenik meg a kis kijelzőn.

2 Panasonic KX-TGA855


A legjobb ár-érték arány
ország: Japán (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 4990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A legjobb hely a legjobb rádiótelefonok rangsorában a második helyen a népszerű japán gyártó Panasonic KX-TGA855 modellje. Ez az ár és a minőség szempontjából optimális eszköz. A kézibeszélő támogatja a GAP és a DECT általánosan elfogadott szabványait, amelyek lehetővé teszik, hogy normálisan működjön szinte minden adatbázisban. A kihangosító kényelmes funkciója lehetővé teszi, hogy a telefonról beszéljen a kézibeszélő eltávolítása nélkül, és a hívóazonosító gyorsan meghatározza a bejövő hívás számát.

Ez a modell támogatja a több kézibeszélő közötti kommunikációt, ami lehetővé teszi, hogy belső tárgyalásokat folytasson a közös bázisú eszközökkel. A feketelista segítségével a nem kívánt hívások automatikusan letilthatók. A beépített telefonkönyv 350 számot tartalmaz, az utolsó 5 pedig a memóriában van. A használat előnyeit és a hangszórót a kézibeszélő előnyei különböztetik meg. A főbb állítások csak az építési minőségre vonatkoznak.


1 Panasonic KX-TGA681


Speciális funkciók. DECT és GAP szabványok
ország: Japán (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 2284 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Otthoni cső a „Panasonic” - kedvenc kategóriájából. A vezeték nélküli telefon mindkét kommunikációs szabványt támogatja (DECT / GAP), amely párosítást biztosít a legtöbb állomással és a jó jelvételi tartományt. A felhasználók vonzódnak a készülék funkcióihoz:

 • Megvilágított gombok a kényelmes működéshez a sötétben;
 • Képesség a fehér és a fekete listákban való kapcsolattartásra;
 • A Nanny rádió olyan lehetőség, amely értesíti a szülőket, hogy egy baba felébred.

És még - 40 polifónikus dallam, amelyek között egyértelműen a legvonzóbb, egy 120 számjegyű névjegy, ébresztőóra, automatikus átkapcsolás éjszakai üzemmódra. És még ebben a modellben sem ér véget a méltóság. A felülvizsgálatokban azt írják, hogy a gyártó gondoskodott a billentyűzet véletlen lenyomásáról. A hívás elfogadásához elegendő az eszköz eltávolítása az alapról, és ha a kézibeszélő külön van, kattintson a bármelyik gombra.A vásárlók értékelik ezt a modellt az intercom és a konferencia számára. Jobbra, az egyik legjobb vezeték nélküli telefon az otthoni használatra!

A legjobb rádiós telefonok, amelyeknek szopás. Komplett készlet: cső

Ez a legjobb megoldás azok számára, akiknek már van egy alapja egy csővel, és most itt az ideje, hogy egy extra csövet vásároljon a hálószobában, ahol a kisgyermek él. Egy ilyen vásárlás megtakarítja a rádiószopó megvásárlását.

3 Panasonic KX-PRSA10


Gombvilágítás
ország: Japán
Átlagos ár: 4490 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az egyik legjobb lehetőség a Panasonic otthoni telefonja számára a hálószobában. Mindez azért van, mert van egy rádiójátékos és éjszakai üzemmód. Az első lehetővé teszi, hogy távolról ellenőrizze, hogy a baba ébren van-e, a második nem aggódik az éjszaka vagy a gyermek nappali alvása közben hangosan telefonálva.

Van egy gombvilágítás, a polifónikus csengőhangok széles választéka és a hívóazonosító. Támogatás van a GAP-hoz, így ez a kézibeszélő bármely, azonos szabványú rádiótelefonhoz csatlakoztatható. A telefonkönyv 300 számot tartalmaz, az akkumulátor (2 AAA) ellenáll 12 órás hívásoknak. A billentyűzetet a véletlen kattintásoktól el lehet zárni. Ez a legjobb megoldás azoknak, akik kisgyerekekkel rendelkeznek. Bónusz: ez a „Panasonic” kompatibilis a KX-TGA20RU kulcskeresővel, ami nagyban megkönnyíti az elveszett cső keresését.

2 Gigaset C620H


A leghosszabb akkumulátor-élettartam
ország: Németország
Átlagos ár: 3568 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Egy meglehetősen drága cső a Gigaset-től, amely minden rublit megéri. Minden felhasználó, aki úgy döntött, hogy megvásárolta, nem bánta meg döntését. És ezért van: van egy színes képernyő, a kézibeszélő kényelmes formája, nyolc számjegyű gyorshívás, 20 számjegyű hívásnapló, fekete-fehér listák, 250 könyvet tartalmazó telefonkönyv, ébresztőóra és rádiószárny.

A beszélgetés szempontjából az 1300 mAh akkumulátor 26 óra, készenléti állapotban pedig több mint három hét. A cselekvés sugara csodálatos - a szobában eléri az 50 métert, és olyan akadályok hiányában, mint a falak, 300 méterre tágul. Van egy ECO mód, a DECT / GAP támogatása. Ez az egyik legfejlettebb, megbízható és kiváló minőségű vezeték nélküli telefon.

1 Gigaset C530H


ECO üzemmód. DECT és GAP szabványok
ország: Németország
Átlagos ár: 2992 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

Nagyszerű választás egy kiegészítő csőhöz a „Gigaset” számára otthoni használatra, amely alkalmas a rádiós szülők szerepére. Van egy hangszóró, színes kijelző, hívóazonosító és polifónikus csengőhangok támogatása. Jó választék - beltérben akár 50 méter sugarú körben nyílik meg, nyitott területeken - akár 300 m-ig.

Van egy ECO üzemmód, amely a jel teljesítményszintjének megváltoztatását jelenti a kézibeszélő és az alap közötti távolságtól függően. Ha a közelben vannak, a sugárzási szint minimális. A DECT és a GAP támogatása megakadályozza a lehallgatást, magas szintű kommunikációt biztosít, és lehetővé teszi, hogy ez a rádiótelefon bármely más, a GAP szabványt is ellátó telefonnal együtt működjön. Ez az egyik legjobb rádió-rádió, amely rádió-dada, éjszakai üzemmód és jó autonómiát jelent - beszélgetési módban az akkumulátorok 14 órán át tartanak.


A legjobb rádiótelefonok a konfigurációs alapban + egy cső

Az alap + egy kézibeszélő a rádiótelefonok egyik leggyakoribb elrendezési lehetősége. Ez egy kész készlet, amely telefonkábelhez csatlakoztatható, és azonnal elkezdheti használni. Általában az ilyen készletek valamivel olcsóbbak, mint a külön megvásárolt alap- és kiegészítő készülékek.

5 PANASONIC KX-PRW120


Android operációs rendszer
ország: Japán (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 7480 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Az Androidon működő legjobb vezeték nélküli telefonkészlet. Ennek a modellnek a mottója a megfizethető áron elérhető funkcionalitás. Az érintőképernyő hiánya ellenére ez az egység stílusosnak tűnik és feladatait 100% -ban teljesíti. A GAP és a DECT rádió sávok használata lehetővé teszi, hogy a készüléket más rögzített bázisokkal használhassa.

A modell sajátossága - kiváló minőségű üzenetrögzítő. A beszélgetés 40 percig történő rögzítése mellett képes távoli vezérlésre.Rádió Nanny mód lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a helyzetet a szobában, akkor is, ha nincs benne. A beépített telefonkönyv 500 bejegyzéssel rendelkezik - abszolút rekord az osztályban. A vélemények szerint az ügyfelek jó tervezésnek és kiváló funkcionalitásnak tekintik az eszköz előnyeit. A fő hátránya a Bluetooth és az autodialer hiánya.

4 Panasonic KX-TG6821


A legjobb jelvételi tartomány. Digitális üzenetrögzítő
ország: Japán (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 3286 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A hazai rádiós telefonkészülék alapja és a Panasonic kézibeszélője a minősítés jelöltje, akik széles körű igényt élveznek. Az árkategóriában a legtöbb versenytárs megkülönböztető képessége az üzenetek rögzítésére szolgáló beépített digitális üzenetrögzítő, valamint az üzenetrögzítő másik telefonról történő távoli vezérlése.

 • Hívóazonosító Hívóazonosító 50 számra. A nyaralásból való visszatérés után kiderül, ki hívta meg a távollét során.
 • Beépített kapcsolati könyv 120 számhoz.
 • 15 óra beszélgetési idő és 170 óra készenléti idő.

A modell intercomot is kínál a kézibeszélők, a feketelista és a fehérlisták, a kihangosító és a konferenciahívás között. A szülők számára fontos lesz a Radio Nanny funkció, amely két kézibeszélő esetén tudni fogja, mikor felébredt a baba. A készülék és az olyan gyakori lehetőségek, mint az ébresztőóra, az éjszakai mód, a rádió véletlen lenyomása, stb. Formálisan ez akár 100 m-en belül és legfeljebb 300 m-re van. Bár más modellekben ugyanazok a paraméterek jelennek meg, a valóságban ez az otthoni rádiótelefon, amint azt a felülvizsgálatok is megerősítik, egy adott távolságon belüli fogások zavarás és meghibásodás nélkül.

3 Panasonic KX-TG2511


A legjobban értékesített vezeték nélküli telefon
ország: Japán (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 2040 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A harmadik helyen a legjobb vezeték nélküli telefonok (kézibeszélő + alap) rangsorában a népszerű Panasonic KX-TG2511 modell. Ez a legjobb megoldás az ár, a minőség és a funkcionalitás szempontjából, amint azt az eszköz nagy igénye is bizonyítja. A készülék a 1880-1900 MHz-es szabványos tartományban működik, és GAP és DECT rádiós szabványokkal csatlakozik az alaphoz, így a készülék a legtöbb rögzített bázisra alkalmas.

A kis monokróm kijelző 2 sorban jeleníti meg az információkat, és a Hívóazonosító automatikusan meghatározza a bejövő hívás számát. 2 AAA típusú Ni-MH akkumulátor 550 mAh-os kapacitással biztosítja, hogy a cső kb. 170 órán át autonóm legyen. A töltés helyhez kötött alapból történik. A modell erősségei a felülvizsgálat során a felhasználók számára a sikeres ergonómia és az alacsony költség. A hátrányok az alacsony hangerő és az alacsony opciók.

2 Gigaset SL450


Radio Nanny és Baby Call. 500 kapcsolattartó könyv
ország: Németország
Átlagos ár: 7148 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A „Gigaset” alapból és a házból készült készlet a vélemények szerint az egyik legjobb otthoni használatra. Különösen ezt a rádiótelefon-modellt értékelik a gyermekes családok:

 • "Radio nanny" a helyiségek megfigyelésére. Az egyik cső az óvodában marad, a másik a szülőktől. Amikor a baba felébred és sír, hívás érkezik a szülők telefonjára. A hívás megválaszolása után hallja, mi történik a gyermek szobájában.
 • A „Baby Call” olyan funkció, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy bármelyik gomb megnyomásával hívásokat kezdeményezhessenek a szülőknek. A legegyszerűbb és megfizethetőbb.

A modell egy öko-módot is kínál a villamosenergia-fogyasztás megtakarítására, a kulcsok kiemelésére, a konferenciahívások megszervezésére, az intercom és a kihangosító támogatására. Egy nagy plusz a beépített névjegykönyv 500 számra. Az utolsó 20 hívás is tárolódik az otthoni eszköz memóriájában. Okostelefonként a rádiótelefon rezgő üzemmódba kapcsolható. Van egy fejhallgató-csatlakozó, Bluetooth, ébresztőóra. A figyelem a jel vételének és a cső működési idejének megfelelő tartományát érdemli - akár 12 óra beszélgetési idő és akár 200 óra készenléti idő.


1 Panasonic KX-TG1611


Az ár és a minőség optimális aránya
ország: Japán
Átlagos ár: 1660 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Kiváló, olcsó, de kiváló minőségű rádiótelefon, amely bázissal rendelkezik. A "Panasonic" különböző színeket kínál. A kijelző monokróm, de háttérvilágítású. A helyiségben a cselekvési tartomány az egyik legnagyobb - 50 méter. Az akkumulátor két egység AAA formátumú, és 15 órányi beszélgetés ellenáll az újratöltés nélkül.

12 csengőhang közül lehet választani, egy hívásnapló 50 számra és a tárcsázott számok memóriája - akár 10 darab. Ha egy újabb kézibeszélőt szeretne hozzáadni a rádiótelefon megvásárlása után, keresse meg a KX-TGA161-et - ezek kompatibilis modellek. Ez az egyik legjobb költségvetésű telefon egy jó minőségű és jó minőségű kommunikációhoz. Számos pozitív értékelés megerősíti ezt - a tulajdonosok elégedettek.


A legjobb rádiótelefonok a konfigurációs alapban + két cső

Ha eredetileg két telefonos helyszínen kell rádió telefont használni, akkor a legjobb megoldás lenne, ha egy komplett készletet vásárolnánk két készülékkel és egy bázissal. Egy ilyen készlet kevesebbet fog fizetni, mint az egyes elemek külön megvásárlása. Ezen túlmenően a kész készlet garantáltan kompatibilis lesz, ami megmenti a felhasználót a beállítások esetleges problémáitól.

4 Panasonic KX-TG2512


Szép ár
ország: Japán
Átlagos ár: 3330 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

Az egyik legjobb vezeték nélküli telefonkészlet, amely egy alapból és két kézibeszélőből áll. A modell jó választékkal rendelkezik (akár 300 méterig nyitott helyeken és akár 50-ig - otthon) és kényelmes kezelőszervekkel. Ez ideális otthoni telefonkészülékként - egy hálót hagyhatunk a hálószobában, a másik pedig a folyosón. A kijelző monokróm, de háttérvilágítású.

Az alapcső nélküli akkumulátor 17 órás beszélgetést vagy 170 óra készenléti időt fog tartani. Van egy konferenciahívás a készülékek és az alap között. Az értékelés során a felhasználók kifejezik, hogy ezt a modellt irodákban is használják, és mindannyian elégedettek. A hang egyértelmű, a beszélgetőpartnerek nem is panaszkodnak a hallathatóságról. Hátrányok: nincsenek gombok megvilágítása és a csengőhangok rossz kiválasztása. De mindez a kategóriában a legjobb áron, az ECO-mód jelenlétében és a számok meghatározójában áll.

3 Gigaset C530A Duo


Fali tartó. Német minőség
ország: Németország
Átlagos ár: 5490 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A Gigaset C530A Duo modellt három legjobb, otthoni telefonkészülék + komplett készlet tartalmazza. A vállalati német minőség a fő dolog, amit az ügyfelek észrevennek a véleményükben. A készülék 1880-1900 MHz-es tartományban működik, így biztosítva a maximális kommunikációs minőséget. A falra szerelés lehetősége segít megtakarítani a helyet, és bármilyen helyhez illeszkedik az alap.

Az állomás egyidejűleg 6 kézibeszélővel is működik - a készlet 2-en kívül további 4-et is csatlakoztathat. Ezzel párhuzamosan belső kommunikáció is fennmarad közöttük, ami különösen kényelmes a nagy irodák számára. A rádiós telefon megkülönböztető jellemzője a 450 számjegyű notebook, amely az osztály legjobb mutatója. A billentyűzetzár elkerüli az akaratlan kattintásokat.

2 Panasonic KX-TG8562


Jó funkcionalitás. Automatikus újratárcsázási és zárolási számok
ország: Japán (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 7,081 rubelt
Értékelés (2019): 4.6

A legjobb rádiótelefonok (kézibeszélő + alap) rangsorában a második helyet a Panasonic KX-TG8562 foglalja el. A legmagasabb költségek ellenére, egyedülálló tulajdonságai miatt keveset tud fizetni a készletért. Az automatikus üzemmódban a hívások blokkolása elmenti a nem kívánt hívásokat, és az automatikus újrahívás segít elérni a „foglalt” előfizetőt.

Szép eszközként a készülék beépített ébresztőórával rendelkezik, és a hívás fogadásához csak vegye fel a telefont az alapról. Az elektromos hálózat meghibásodása esetén egy vészhelyzeti tápegység áll rendelkezésre az alapnál, amely nem teszi lehetővé a telefon leállítását. A beépített Ni-MH akkumulátorok 800 mAh kapacitással készenléti üzemmódban akár 250 órányi akkumulátor-élettartamot biztosítanak.


1 Panasonic KX-TG6822


Az ár és a minőség optimális aránya
ország: Japán (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 4436 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A rádiós telefonkészletek minősítésében az alap + két kézibeszélő a híres japán gyártó Panasonic KX-TG6822 modellje. A TOP-3 legalacsonyabb árán ez a készlet rendelkezik a normál működéshez szükséges összes funkcióval.Az összetevők közötti kapcsolat a GAP és a DECT szabványok rádiójelével történik, amely lehetővé teszi további csövek csatlakoztatását a hálózathoz (a rögzített bázis legfeljebb 6 kommunikációs eszközt kínál).

A készülékek közötti belső kommunikáció akkor kényelmes, ha ugyanabban a hálózaton belül kell tárgyalni. A hanghívó azonosítója automatikusan hívja a bejövő számot. A telefonkönyv legfeljebb 120 bejegyzés tárolására szolgál. Számos értékelésben az ügyfelek beszélnek a működés egyszerűségéről és a jó akkumulátorról, mint a modell érdemeiről. Gyengeségek - márkafelületek és rossz minőségű kijelző.

Népszerű szavazás - ki a legjobb gyártója a mobiltelefonoknak?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 199
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények