10 legjobb szegecselő

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb szívószegélyek

1 METABO NP 18 LTX BL 5.0 Jobb építési minőség. sűrűség
2 Idő-bizonyító TAC 500 Egyszerű. Nagy teljesítmény
3 MILWAUKEE M12 BPRT-0 Ergonomikus. Nagy akkumulátor-élettartam
4 Absolut 3.2-5.0mm SK1006 A minőség és a költség optimális kombinációja
5 Kraftool 31170-H6 A legjobb zaklepochnik otthon

Felső menetes szegecsek

1 MESSER ERA-M4-10 Leginkább praktikus
2 Absolut SK 1002 Hosszú távú terhelési ellenállás
3 Kraftool Industrie 31178 A legjobb szerszámkészlet
4 Cobalt 243-578 A leghatékonyabb mechanikus szegecs
5 JTC-5821 A A legkedvezőbb ár

A Zaklepochnik a lemezanyagok gyors vékony profilból történő gyors beszerelésére szolgál. Ezek lehetnek homlokzati szerkezetek, szellőztető rendszerek és egyéb épületelemek (kerítés, kapu stb.).

A felülvizsgálat egy kézi szerszámot (beleértve az elektromos szerszámot is) tartalmaz a kipufogó és menetes csatlakozások készítésére. A legjobb szegecselők részt vesznek a rangsorban, melyeket a kijelölt jellemzők és a magasan koncentrált szerelők véleménye alapján választottak ki. Szintén áttekintik és áttekintik az eszköz szokásos tulajdonosait.

A legjobb szívószegélyek

5 Kraftool 31170-H6


A legjobb zaklepochnik otthon
ország: Németország (gyártott Tajvanon)
Átlagos ár: 776 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Ha különféle lapanyagok állandó csatlakoztatásával kapcsolatos javítási munkákat kell végezni, akkor a Kraftool 31170-H6 kézi raszter a legjobb választás. Ez az eszköz egyszerű és megbízható, ugyanakkor kompatibilis a különböző átmérőjű rögzítőkkel, ami azt mutatja, hogy sokoldalú. A csomag tartalék csatlakozók, cserélhető fúvókák és egy kényelmes tartály, amely megkönnyíti a Kraftool 31170-H6 riveter szállítását és tárolását.

A nagyteljesítményű szerszámtest, amelyet a fröccsöntés egyedülálló módszerével, valamint az acél munkadarabokból állítottak elő, a rendszeres terhelések ellenére a leghosszabb élettartamú kézi szegélyt biztosítják. A készülékkel való munkavégzés során a biztonság és a kényelem gumi párnákkal és ujjakkal ellátott fogantyúkkal rendelkezik. A Zaklepochnik Kraftool 31170-H6 tökéletesen megbirkózik feladataival, garantálva a legmegbízhatóbb rögzítést, amit a tulajdonosok véleménye megerősít.


4 Absolut 3.2-5.0mm SK1006


A minőség és a költség optimális kombinációja
ország: Oroszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 14926 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Szakmai kézikönyv zaklepochnik Absolut 3.2-5.0mm SK1006, melyet 3,2 és 5,0 mm átmérőjű kipufogócsapok alkalmazására terveztek, 22 mm-es munkamenetet biztosít. Ez lehetővé teszi hosszabb rögzítők használatát, és kiterjeszti a telepítéshez használt anyag választékát. Ez a szerszám, amely tápfeszültséget biztosít, biztosítja a megszakítás nélküli és ugyanakkor nagy teljesítményű munkát a szegecsek beépítésénél - az egység telepítési sebessége 2 másodperc. Az ergonómikus kialakításnak és a gumírozott fogantyúnak köszönhetően a kezelő egy kézben tudja működtetni a szegecset.

Cserélhető fúvókák, amelyek közvetlenül a készülék testére vannak szerelve, beépítési kulcsot és tartalék állkapocskészletet tartalmaznak. Ez az elektromos riveter megkülönböztető jellemzője - megnövelt erőforrás. A motorkefék szükséges cseréjét függetlenül, nehézségek nélkül hajtják végre. Ennek a modellnek a kiemelkedő jellemzője a használt rudak automatikus kidobási funkciója. Az Absolut 3.2-1.0mm SK1006 eszköz előnyei, amelyeket a tulajdonosok a felülvizsgálatukban jeleznek, a megbízhatóság, az alkatrészek rendelkezésre állása és a zéró hőmérsékleten való megbízható működés.

3 MILWAUKEE M12 BPRT-0


Ergonomikus.Nagy akkumulátor-élettartam
ország: USA (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 21600 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A MILWAUKEE M12 BPRT-0 vezeték nélküli szegecselő ergonómikus kialakítású és a legmagasabb teljesítményt nyújtja. Ezzel egyetlen akkumulátortöltetre legfeljebb 4,8 mm átmérőjű, legfeljebb 325 rozsdamentes acél szegecs rögzíthető. Ezzel párhuzamosan a szerszámmal való munkavégzéshez a rézből és alumíniumból készült rögzítőelemek, amelyek minimális mérete 2,4 mm. A MILWAUKEE M12 BPRT-0 szegecselő 4 speciális tűvel van ellátva, amelyek biztosítják a különböző átmérőjű szegecsek bármilyen pozícióban való megbízható megtartását.

Ez a modell LED-es háttérvilágítással van felszerelve, amely lehetővé teszi a munkát még a legvilágosabb helyeken is. Az akkumulátor töltöttségi szintjének beépített jelzője lehetővé teszi, hogy az áramellátást időben csatlakoztassa a készülékhez, és időt takarítson meg. A kezelő kényelme érdekében ez a szerszám rögzíti az övet és egy speciális helyet a csúcsok tárolásához. Az áttekintések figyelembe veszik a kézi egység megbízhatóságát és hosszú élettartamát, és természetesen a legjobb teljesítményt.

2 Idő-bizonyító TAC 500


Egyszerű. Nagy teljesítmény
ország: Kína
Átlagos ár: 8990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A különböző részek szegecsekkel történő csatlakoztatásához a Time-Proof TAC 500 elektromos szerszám a legjobb választás. kézi szerszámok professzionális szinten. Ezzel egyidejűleg ez az egység a kompakt mérete és a könnyű súlya, amely megkönnyíti a munkát a magasságban.

Az elektromos zaklepochnik könnyen karbantartható, és a testnek köszönhetően megnövelt élettartamú, nagy szilárdságú műanyagból készült, fém elemekkel. A Time-Proof TAC 500 kompatibilis az alumínium és acél szegecsekkel, melyek mérete 3,2 és 5,0 mm között mozog. Egy egység telepítése akár 2 másodpercet is igénybe vehet - ez az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb eszköze ennek az orientációnak. A felhasználók a véleményükben megemlítik ennek a szegecsnek a magas építési minőségét, a könnyű kezelhetőséget és a használat praktikáját.


1 METABO NP 18 LTX BL 5.0


Jobb építési minőség. sűrűség
ország: Németország
Átlagos ár: 47400 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A METABO NP 18 LTX BL 5.0 kompakt szegecselő 10000N-nál a legjobban mutatja a húzóerőt, ami lehetővé teszi a szegecsek használatát mindenféle anyagból, legfeljebb 5 mm átmérőjű A fény, az övtartók és az ergonómikus tok kialakítása biztosítja a maximális kezelői kényelmet. Örömmel dolgozhatunk ezzel a szegecspisztollyal még a leginkább hozzáférhetetlen helyeken is. A bemutatott kéziszerszám teljesen kompatibilis minden Metabo 18 V-os akkumulátorral, és töltöttségi szintjelzővel van felszerelve. A METABO NP 18 LTX BL 5.0 riveter gyártásához használt Ultra-M technológia optimális töltési és energiafogyasztási módot biztosít, amely biztosítja a leghosszabb munkaidőt.

A kezelés egyszerűbbé tétele érdekében ez a modell átlátszó vevőt és speciális szerszámot biztosít a szájrész gyors cseréjéhez, amelyet a tű átmérőjétől függően választanak ki. A METABO NP 18 LTX BL 5.0 szegecsének azonban többnyire pozitív véleménye van, mint a gyártó többi terméke. A legjobb minőséget és tartósságot jelezte. Az eszköz kényelmes műanyag tokban van.

Felső menetes szegecsek

5 JTC-5821 A


A legkedvezőbb ár
ország: Taiwan
Átlagos ár: 2670 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Ez a kézikönyv zaklepochnik nagyszerű a menetes szegecsek telepítéséhez, de ipari méretekben nem hatékony. A műhelyekben és a kisüzemi termelésben azonban a JTC-5821 A használata több mint indokolt az eszköz megfizethető árával. Tökéletes az ő és az otthoni kézművesek számára. Ezenkívül a készlet már tartalmaz 3-7 mm-es menetmérettel rendelkező szegecseket.A munkamechanizmus megerősített ötvözetből készül, és nagyon megbízható.

Az áttekintés kiemelte az eszköz ilyen jellegzetességét, mint a menetes szegecsek telepítésének egyszerűségét. Egy fémdoboz jelenléte egy szervezővel a csapok és a csatlakozó tartozékok számára megkönnyíti a szállítást és tárolást. A megfizethető ár ellenére, nevezetesen a tulajdonosok választásának fő oka lett, a JTC-5821 A tökéletesen eleget tesz a feladatának, bizonyítva a terv megbízhatóságát.

4 Cobalt 243-578


A leghatékonyabb mechanikus szegecs
ország: Oroszország (tajvani szigeten előállított)
Átlagos ár: 2890 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A mechanikus meghajtású kézi csavaros szegecsek között a Cobalt 243-578 a minősítő résztvevők hátterében kiemelkedik azzal a ténnyel, hogy eredetileg két kéz erőjére lett tervezve. Ez megkönnyíti az üzemeltető terhét, de megnehezíti az önálló munkát. A karszerkezet rendkívül tartós, és az ipari alumínium használata a kialakításban lehetővé teszi, hogy a kézi rivert viszonylag könnyű (1,82 kg) és korróziós folyamatoknak ellenálljanak.

A különböző méretű fúvókák lehetővé teszik, hogy a szükséges átmérőjű csapokkal működjenek, a csatlakoztatott anyagok vastagságától függően. A menetes csatlakozók M3-tól M10-ig terjedhetnek. A készletben megtalálhatóak a szükséges kulcsok, valamint a tárolás és tárolás érdekében egy kényelmes bőrönd. A raszter egyenletesen működik az alumíniumból, acélból és rézből készült összekötő hardverekkel. Az értékelés során a fő előnye a gumírozott fogantyúk kényelme és a minimális fizikai erő, amelyet a menetes csatlakozás telepítéséhez kell alkalmazni. Emiatt a csapot gyakran elszakítják - a kezelő egyszerűen nem érzi, hogy a szegecs teljes mértékben meghúzódik.

3 Kraftool Industrie 31178


A legjobb szerszámkészlet
ország: Németország (gyártott Tajvanon)
Átlagos ár: 3036 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ezt a zaklepochnik-t univerzálisnak nevezhetjük, mivel a menetes összekötő csapok beépítésével könnyen elvégezhető a lapanyagok összekapcsolása puha alumíniumból készült hagyományos szegecsekkel. A szerszám a megfelelő felszereléssel van ellátva, ami elég sokat tartalmaz - négy szabványos méretű, menetes és szabványos fúvókák vannak.

A visszajelzés a munka kényelmét jelzi - a gumírozott fogantyúk nem csúsznak meg és nem kényelmesen fekszenek a kezedben. A fröccsöntéssel készült tok nagyon tartós - a riveter nagy mennyiségű munkát képes elvégezni a hosszabb terheléssel járó következmények nélkül. Ez sok szempontból hozzájárul a készülék fémrészének felső rétegéhez, amely krómozott ötvözettel van borítva.

2 Absolut SK 1002


Hosszú távú terhelési ellenállás
ország: Oroszország (tajvani szigeten előállított)
Átlagos ár: 19800-ban dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Az M4-M10 méretű menetes szegecsek felszereléséhez a legjobb választás az Absolut SK 1002 kézi elektromos szerszám, amely a legkompaktabb méretekkel rendelkezik és mindössze 1,65 kg súlyú, ami jelentősen csökkenti a kezelő terhelését és lehetővé teszi, hogy egy kézzel működjön. Ebben az esetben az egység kiváló sebességet biztosít a munkafolyamatban, csak 3 másodpercet tölthet a telepítésen, ami egy kattintással történik. A rögzítőelem teljes rögzítése után az Absolut SK 1002 riveter lehetővé teszi, hogy a kezelőhöz görgetési kattintással tudjon róla, majd a hátlap elfordításával eltávolítja a telepítőcsapot.

A menetes szegecs egy műanyag tokba kerül, amelyben a szükséges rudak és fúvókák vannak elhelyezve, valamint egy összeszerelő kulcs. Ez a szerszám magas építési minőséget és a hosszútávú működés során a legjobban ellenáll a feszültségnek, amit a különböző felhasználók véleménye is megerősít.

1 MESSER ERA-M4-10


Leginkább praktikus
ország: Oroszország (tajvani szigeten előállított)
Átlagos ár: 27892 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A MESSER ERA-M4-10 elektromos menetes szegecs a 750 kg / s-os legjobb vonóerőt mutatja, ami lehetővé teszi, hogy még a legtartósabb és masszívabb anyagokhoz, például acéllemezekhez is csatlakozzon. A munkálatokat különböző típusú szegecsek segítségével végzik, amelyek M4-től M10-ig terjedő szálmérettel vannak ellátva, a változtatáshoz használt kulcsok a készülék csomagjában találhatók. A készletben is megtalálhatók a megfelelő méretű rögzítő anyák és hegyek. Mivel ezt a szegélyt nagy teljesítmény jellemzi, professzionális műhelyekben és kisvállalkozásokban használják.

A MESSER ERA-M4-10 menetes szegecs robusztus háza biztosítja a kézi szerszámok hosszú élettartamát. Az üzemeltető biztonsága és kényelme érdekében kettős szigetelést és egy 4,8 m-es tisztességes, puha kábelt biztosítanak, az áttekintések során a legjobb munkamenetet látják, ami a folyamatos hálózati tápellátásnak és a berendezés gyors cseréjének köszönhető. Ugyancsak értékelik a fordított funkció jelenlétét, amely lehetővé teszi, hogy a tűcsavar kioldódjon a telepítés után.


Népszerű szavazás - melyik gyártó gyártja a legjobb rivert?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 1
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények