5 legjobb bankjegyérzékelő

hely

név

Jellemzők értékelése

Legjobb 5 legjobb bankjegyérzékelő

1 Dors-210 A legjobb bankjegyfelismerő rendszer. Tanúsítvány ECC MIA
2 DoCash mini IR A használat sokoldalúsága. Fali tartó. Ventilátor nézet
3 Cassida quattro v A legjobb hordozható berendezések üzleti és személyes használatra.
4 PRO Moniron DEC POS Az ultramodern hamisítványok azonosítása. Kényelmes megjelenítési rendszer
5 PRO CL 200R Két üzemmód. Számláló funkció Minimális ellátás

A Szovjetunió leghíresebb hamisítója a 70-es évek közepén annyira hamisította meg a 25 és 50 rubel számlákat, hogy a bűnüldöző hatóságok kezdetben gyanították a Goznak alkalmazottak termelését. Ami meglepő volt, amikor Moszkva szakértői előtt a kipróbált kísérlet során egy házi gépi bankjegyek kis fészerében megjelentek, amelyek teljesen megkülönböztethetetlenek a valósakkal. A hamis "király" már régen megjelent, és elfelejtette gondolkodni a régóta fennálló üzletről, de üzlete életben van. Az új technológiák, a gazdag és megfizethető nyomdai berendezések és anyagok az újonnan létrehozott „gazdagok” támogatására szolgálnak. A népesség azonban nem maradt a fejlődés védelme nélkül: elég ahhoz, hogy olyan pénzérzékelőt szerezzünk be, amely egyszerre több paraméterrel ellenőrzi a pénzt, annak érdekében, hogy a hamis kifizetések elfogadásának kockázata szinte nullára csökkenjen. Milyen eszközöket tartanak jelenleg a legjobbnak - ez a mi minősítésünk.

Legjobb 5 legjobb bankjegyérzékelő

5 PRO CL 200R


Két üzemmód. Számláló funkció Minimális ellátás
ország: Japán (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 5 690 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.2

A PRO Intellect Technology, a világszerte ismert kiskereskedelmi és banki berendezések gyártója kifejezetten a rubelek számára létrehozta a CL 200R detektor modellt. Ez egy automatikus eszköz, amelynek működési elve teljesen megszünteti a pénztáros hibájának lehetőségét. Még egy 5 éves gyermek megtanulja, hogyan dolgozzon rajta, ahogy hirdetik. A lényeg az, hogy egy bankjegyet bizonyos módon, az eszközön lévő egyszerű feljegyzés után nyújtson be.

Ha bekapcsolja az összegzési módot, akkor az érzékelő számlálóként fog működni, és megmutatja, hogy hány számlát vettek át és milyen összegre. Egy olyan mód is létezik, amelyben csak a bankjegy címletét és hitelességét határozzák meg. Ha hamisítványt észlel, a készülék visszaadja azt, és sípol, ami nem hagyható ki. Ezen túlmenően a számla közvetlen és fordított áramlása van, ami nagyon kényelmes, ha a készülék maga a fal közelében található. A felhasználók szerint a tesztet helyesen végzik, és az öntisztító felületnek köszönhetően a gyakori megelőző tisztítás nem szükséges.


4 PRO Moniron DEC POS


Az ultramodern hamisítványok azonosítása. Kényelmes megjelenítési rendszer
ország: Kína
Átlagos ár: 8 440 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

Szupermarketek, gyógyszertárak, kávézók és benzinkutak - bárhol is van folyamatos fogyasztói áramlás, ahol biztosítani kell a nagy mennyiségű bankjegy megbízható ellenőrzését, használhatja a Moniron DEC POS érzékelőt. Fő előnyei a teljesen automatikus működés, a hibásan pontos felismerés és az egyértelmű vezérlés, amely nem igényel speciális képzettséget. A tálca különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a készülék maga a partícióra települjön, és a két oldalról történő ellátás a pénztárat a számlák rutinszerű elhelyezéséből menti és elfogadja az időt.

Az ellenőrzést komplex módon hajtják végre az összes biztonsági jellemzőnek megfelelően: IR és UV érzékelők, mágneses módszerrel, spektrális analízissel, optikai sűrűséggel és a hozzárendelés méretével. Ezután a készülék következtetést von le a hitelességről és egy bizonyos színjelet ad ki: zöld - egy valódi bankjegy, piros - kétségei vannak a hitelességét illetően. Az üzemeltető nem tölt el egy másodpercet az olvasás során, az emberi tényező is kizárt. A védelmi szintet hivatalosan is megerősíti az Orosz Föderáció Központi Bankjának igazolása.A korszerű szoftverfrissítésnek köszönhetően (a fejlett vezérlés fizetett lehetősége) a készülék képes a legmodernebb hamisítványok észlelésére, amelyeket a detektorok nem érzékelnek.

3 Cassida quattro v


A legjobb hordozható berendezések üzleti és személyes használatra.
ország: USA (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 7 990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az érzékelő érdekes abban, hogy 3 áramforrásból választhat: 220V-os hálózat, lítium akkumulátor és autós töltés. Igaz, az utolsó két lehetőség opcionális, valamint a pénznemek hozzáadásának képessége - alapértelmezés szerint a készülék csak a rubel használatával működik. A Quattro sorozat már régóta létezik, és a legjobb oldalról ismert a szakemberek számára, de minden tapasztalat nélküli személy képes kezelni a készüléket. A berendezés elindításához csak nyomja meg a gombot, és bármilyen irányban adja meg a bankjegyeket.

Mindegyikük ellenőrzéséhez kevesebb mint 1 másodpercre van szükség - ez szinte rekordidő a félig profi eszközök számára. Az érzékelővel egyidejűleg a számláló be van kapcsolva, és az eredmények a számla megnevezésével együtt, a teljes számuk és mennyiségük nagy kontrasztú LCD képernyőn jelennek meg. Hamis bankjegy észlelése esetén az akkumulátor töltöttségi szintjét, a kibocsátási irányt és a hibakódot is tájékoztatja. Az energiamegtakarítás érdekében a készülék alvó üzemmódba kapcsol, ezáltal biztosítva a töltések közötti elegendő időt - akár 6 óra.

2 DoCash mini IR


A használat sokoldalúsága. Fali tartó. Ventilátor nézet
ország: Németország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 5 140 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Az érzékelő nézőtípusú, azaz bizonyos operátor-minősítést igényel. A hitelesség elemzése infravörös sugárforrás segítségével történik a világ minden országának pénznemében. A bankjegyek mellett ellenőrizheti az értékpapírokat és a dokumentumokat is, de nem használhatja azt automatikus pénznemszámlálóként. A modell 4,3 hüvelykes LCD-kijelzővel rendelkezik, amely fényerővel és kontraszt-beállítással rendelkezik a jobb képtisztaság érdekében.

A készülék könnyű (0,2 kg) és kis méretű (112x107x150 mm), amely lehetővé teszi, hogy a falra rögzítse a kétoldalas szalagot anélkül, hogy helyet foglalna az asztalon. Lehetőség van a gépkocsi-cigarettagyújtó áramellátására, így az érzékelő szabadtéri használatra alkalmas, például taxisok, futárok vagy szállítmányozók. A detektálási folyamat nagyon gyorsan zajlik a bankjegyek ventilátora miatt, és ha a tesztterületen a konfigurált időnél hosszabb ideig hiányoznak, a készülék automatikusan készenléti állapotba kerül.


1 Dors-210


A legjobb bankjegyfelismerő rendszer. Tanúsítvány ECC MIA
ország: Oroszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 9 320 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

Ez a készülék 100 egység / perc sebességgel képes. felismerni a bankjegyek hitelességét automatikus üzemmódban, amikor mindkét oldalról a vevőnek benyújtja azokat. Az ellenőrzést több szinten végezzük infravörös, ultraibolya és mágneses szkennerrel, valamint a méretek ellenőrzésére szolgáló módszert a speciális védőjelek „Stokes-ellenes” hatásának nélkülözhetetlen irányításával. Eddig még nem tanultak meg a legújabb technológiák kialakítására, így az anti-Stokes elleni védekezés a legmegbízhatóbb szintje.

A készülék csak az orosz monetáris egységgel működik a korlátozás nélkül a kiadás évében. A hitelesítés nagy megbízhatóságát az Orosz Föderáció Belügyminisztériumának szakértői igazságügyi központja igazolja. Kényelmesen, a főfunkció mellett, az érzékelő egy számláló szerepét foglalja össze, összegezve az ellenőrzött bankjegyek címleteit. A felhasználók a kereskedelem és a szolgáltatások területén elengedhetetlen dolognak nevezik, a dicséretet pedig a kompaktságért, a könnyű használatért és a megtérülésért maximum egy évig.


Népszerű szavazás - aki a legjobb bankjegy-érzékelő gyártója
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények