10 legjobb motorkerékpár-olaj

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb 10 legjobb motorkerékpár-olaj

1 Motul 300V Factory Line Road 10W-40 A legjobb olaj a kerékpárok számára
2 MOBIL 1 V-Twin motorkerékpár olaj 20W-50 Jobb nyírási stabilitás
3 Eni / Agip i-Ride Scooter 2T Alacsony kéntartalom
4 LIQUI MOLY Motorkerékpár 4T 10W-40 utca Megakadályozza a motor túlmelegedését
5 ELF Moto 4 Road 10W-40 Enyhe üledék eltávolítás. Javított dinamika
6 IDEMITSU 4T Max Eco 10W-30 Legmagasabb súrlódási együttható
7 ZIC M9 4T 10W-40 Kiváló teljesítményű motorkerékpárok tulajdonosainak kiválasztása
8 Eurol Motorkerékpár 10W-40 A súrlódás-módosítók hiánya
9 Mannol 4-Takt Plus 10W-40 Az ár és a minőség optimális aránya
10 LUKOIL Moto 2T 1 l Legjobb ár

Az autókhoz hasonlóan az olajat a gyártó által ajánlott motorkerékpárba kell önteni. Ezeknek a követelményeknek való megfelelés biztosítja a hosszú motoros élettartamot nagyjavítás nélkül. És ha egyszerű kétütemű motoroknál az olajfolyadék közvetlenül hozzáadódik az üzemanyaghoz, akkor a modernebb 4 ütemű egységekben külön olajozó rendszer van.

A felülvizsgálat bemutatja a motorkerékpár-technológia legjobb motorolajjait, amelyeket az orosz piacon kaphatunk. A minősítés a termék teljesítményjellemzői, a motorkerékpár-motor-szakemberek és a tulajdonosok ajánlásai alapján történik, akik kenőanyagot használnak a bemutatott márkák egyikéből.

A legjobb 10 legjobb motorkerékpár-olaj

10 LUKOIL Moto 2T 1 l


Legjobb ár
ország: Oroszország
Átlagos ár: 139 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.3

Ez az ásványi termék a legkedvezőbb áron, és egyszerű és szerény motorkerékpárokhoz alkalmas, kétütemű motorral. Az alacsony ár ellenére az olaj nagy tisztasági tulajdonságokkal rendelkezik, és tökéletesen védi az alkatrészeket az elhasználódástól bármilyen intenzitás mellett. A titok az alacsony hamutartalmú adalék komponensekben találhatók, amelyek jelenléte meghatározza a nagy kenési hatékonyságot.

Az olaj könnyen keverhető minden típusú benzinnel (az arányt egy bizonyos motorkerékpár gyártójának ajánlása határozza meg, de az általánosan elfogadott szabvány 50-1). Működés közben nem keletkezik korom a dugókon és a szeleprendszeren, és az égéstermékek kimerítésére szolgáló vonalat kivételes állapotban tartják. Azt is meg kell jegyezni, hogy a termék szűk sajátosságai és alacsony költségei miatt a hamisítványok szinte teljesen hiányoznak a piacon.


9 Mannol 4-Takt Plus 10W-40


Az ár és a minőség optimális aránya
ország: Németország
Átlagos ár: 344 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Ez a márka megfizethető áron kínál olajat a motorkerékpárok és egyéb berendezések számára, amelyek erőműve egy 4 ütemű belső égésű motor. A félszintetikus olajos folyadék számos aktív hatóanyaggal rendelkezik, amelyek kielégítő teljesítményt határoznak meg. A Mannol 4-Takt Plus nemcsak a henger falát és a dugattyús rendszer gyűrűjét védi a kopástól, hanem a „nedves” tengelykapcsolóval ellátott sebességváltót is.

A viszkozitási index 151 egység, ami biztosítja a jó folyékonyságot különböző terhelések, köztük a csúcsterhelés mellett. A Mannol 4-Takt Plus ugyanakkor hideg időben is megbízható működést mutat a kezdeti időkben, de a -30 ° C hőmérsékleti küszöb súlyos oka annak, hogy az olajat nem az ország északi régióiban működő motorkerékpárokba öntik.

8 Eurol Motorkerékpár 10W-40


A súrlódás-módosítók hiánya
ország: Hollandia
Átlagos ár: 519 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Annak ellenére, hogy a motorolaj célja a motorban fellépő súrlódási erők elleni küzdelem, az Eurol Motorkerékpár kenőanyag teljesen mentes a módosítóktól, amelyek növelik az alap alap hatékonyságát ezen a területen. Mindazonáltal, ez a termék sikeresen használható a motorkerékpárokban mind a 4 ütemű motorok kenésére, mind pedig bizonyos típusú sebességváltókra.Jellemzői magas hatékonyságot biztosítanak, megakadályozzák az oxidatív folyamatokat minden munkakörülményben.

A korszerű kenőanyag egyedülálló kialakítása miatt nincs lehetőség a lerakódások lerakódására a motor belsejében. A súrlódó párok felületén kialakított olajfólia nagy sűrűséggel és törésállósággal rendelkezik. Ez biztosítja a maximális védelmet a csúcsterhelések során, amikor a motor elindul, amikor az olajszivattyú még nem indult teljes kapacitással. Ez a kijelentés igaz -35 ° C-on.


7 ZIC M9 4T 10W-40


Kiváló teljesítményű motorkerékpárok tulajdonosainak kiválasztása
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 489 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A 4-ütemű motorral rendelkező modern motorkerékpárokat nem lehet nagy terhelés nélkül elképzelni. E tekintetben az alkalmazott olajnak minden körülmények között optimális teljesítményt kell biztosítania. A ZIC M9 4T 10W-40 csak olyan kenőanyag, amelyet még magasan emelt kerékpárokba is öntenek. A kiváló fluiditás (viszkozitás index 161) és a magas bázisszám jobb súrlódási párok feldolgozását és védelmét, valamint az oxidatív folyamatok elnyomását eredményezi, ami a korrózió kialakulásához és különböző természetű lerakódásokhoz vezet.

Ennek az olajnak a legfrissebb Yubase II hidrokrakkolási technológiájával kapott ultraibolya alapjait többször erősítették meg a poliésztereket tartalmazó rendkívül hatékony adalékanyagok. A ZIC M9 4T a henger-dugattyúcsoport közvetlen kritikus terhelés mellett történő védelmén kívül különböző típusú hajtóművek kenésére, valamint a tengelykapcsoló olajfürdőn való működésének biztosítására is használható.

6 IDEMITSU 4T Max Eco 10W-30


Legmagasabb súrlódási együttható
ország: Japán
Átlagos ár: 238 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Annak ellenére, hogy ez az olaj teljesen ásványi anyag, kiváló kenést biztosít a 4 ütemű motorkerékpár-motorok dörzsölő felületéhez. Különösen ajánlott a „nedves” tengelykapcsolóval rendelkező motorokba és a kipufogórendszerben lévő katalizátorokhoz. Ugyanakkor az IDEMITSU 4T Max Eco nagy költségű, nagy súrlódási tényező miatt gazdaságos gazdaságot biztosít hosszú távon.

A kenőhatás határozza meg a motor stabil működését - az extra zaj és rezgés eltűnik. A tengelykapcsoló működtetése az olajfürdőben zökkenőmentesen történik, rándulások nélkül. Mint a sebességváltásnál és a kezdetnél. Az IDEMITSU 4T Max Eco 10W-30 ásványi kenőanyag megakadályozza, hogy az egyéb lerakódások jobban képződjenek, mint más olajok, és rendszeres időben történő cseréjével megbízható védelmet nyújthat a súrlódás ellen a motor teljes élettartama alatt.


5 ELF Moto 4 Road 10W-40


Enyhe üledék eltávolítás. Javított dinamika
ország: Franciaország
Átlagos ár: 654 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ennek az olajnak a 4 ütemű motorkerékpár-motorban történő rendszeres használata nagy nyomást gyakorol a henger-dugattyúcsoport területén, ami a kerék teljesítményének növekedéséhez vezet. A rendkívül hatásos adalékanyagok komplex jelenléte hozzájárul az oxidatív folyamatok leállításához, ami növeli a karbantartást nem igénylő működési időt. Ezen előnyök mellett az ELF Moto 4 Road motorkerékpárolajat a viszkozitási stabilitás jellemzi (indexe 156) üzemi hőmérsékleten. A magas hőteljesítmény megakadályozza a túlmelegedést a csúcsterheléseknél.

Figyelemre méltó a kenőanyag kiváló tisztítószer-tulajdonságai is - gyakorlatilag nincs szükség a hulladékra és a motor belsejében az iszap lerakódására. Az első ciklus után az ELF Moto 4 úton történő váltás során pozitív tendencia figyelhető meg - a korábban kialakult üledékek enyhe feloldódása és diszpergált állapotban történő fenntartása a helyettesítés pillanatáig. Miután úgy döntött, hogy ezt az olajat egy motorkerékpárba önti, sok tulajdonos szinte azonnal észrevette a dinamika változását - jobb lett. Ezen túlmenően, a motor, miután átkapcsolt erre a kenőanyagra, zökkenőmentesen és finoman működik, és zajszintje csökkent.


4 LIQUI MOLY Motorkerékpár 4T 10W-40 utca


Megakadályozza a motor túlmelegedését
ország: Németország
Átlagos ár: 672 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Nagy teljesítményű olaj LIQUI MOLY 4T motorkerékpár alkalmas négyütemű motorokhoz különböző típusú tengelykapcsoló- és hűtőrendszerekkel.Működés közben nem vezet a lakkbetétek és korom képződéséhez - nemcsak az alap tisztasága, hanem a hatásos adalékanyagok komplexe is hatással van. Szintén nincs nagy mennyiségű kenő folyadék a magas hőmérsékleti stabilitása miatt.

Ez a funkció csökkenti a motor túlmelegedésének lehetőségét és biztosítja a munkájának stabilitását minden terhelés alatt. A nátrium- és titánelemmel rendelkező vegyületek olajának tartalma nemcsak megakadályozza a lerakódások kialakulását, hanem növeli az alapszámot. Ennek eredményeként, ha a LIQUI MOLY Motorkerékpár 4T 10W-40 utcát rendszeresen öntenek, ez a legjobban elnyomja a motorkerékpár-motor oxidációs folyamatait, és baleset nélkül növeli élettartamát.

3 Eni / Agip i-Ride Scooter 2T


Alacsony kéntartalom
ország: Olaszország
Átlagos ár: 415 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4,9

Ennek a márkának az olajja javasolt, hogy szó szerint használjon minden motorkerékpár- és mopedgyártót Olaszországban. A 4 ütemű motorolajokkal ellentétben az Eni / Agip i-Ride Scooter közvetlenül az üzemanyaghoz kerül. A keverés szinte azonnal bármilyen hőmérsékleten történik, homogén anyagot képezve. A termék alacsony kéntartalma az alapolajban.

Ez megakadályozza a korom kialakulását az égéstérben, gazdaságosan fogyasztja a gyújtógyertya élettartamát és csökkenti a kollektor falakon lerakódó lerakódásokat. Az olaj tartalmaz olyan adalékokat is, amelyek elnyomják az oxidatív reakciókat a motorkerékpár-motorban, ami megnöveli az egység élettartamát gond nélkül, és jobb védelmet nyújt a súrlódás ellen a maximális terhelésnél. Ezenkívül az Eni / Agip i-Ride Scooter gyakorlatilag nem kovácsolható a hazai piacon, ami további előnye a választásnak.

2 MOBIL 1 V-Twin motorkerékpár olaj 20W-50


Jobb nyírási stabilitás
ország: Finnország
Átlagos ár: 964 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A 4-ütemű motorral ellátott, nagy teljesítményű szintetikus motorkerékpár-olaj a legjobb nyírási ellenállást nyújtja. Ez kiváló védelmet nyújt a súrlódó pároknak minden működési körülmények között, függetlenül attól, hogy milyen hőmérsékleti környezetben van a kerékpár. A kenőanyag nem halványodik meg, és nagy terhelések alatt nem párolog, ami a motorkerékpárok számára alkalmas.

Nem kevésbé sikeres, MOBIL 1 V-Twin Motorkerékpár-olaj a hagyományos motorkerékpárokban is használható - a magas hőmérsékleten való stabilitása megakadályozza a motor túlmelegedését, és megbízható működést biztosít csúcsteljesítmény szinten. Megjegyzendő, és ennek a kenőanyagnak az Index 20W-50 legjobb fagyálló tulajdonságai (amelyek biztonságosan használhatók a motorkerékpárokban, amelyek gyártói a 10W-40 olaj öntését javasolják) könnyebb motorindításról beszélnek extrém hidegben, ami erőforrásuk gondos használatához vezet.


1 Motul 300V Factory Line Road 10W-40


A legjobb olaj a kerékpárok számára
ország: Franciaország
Átlagos ár: 1320 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

Az ESTER Core módszerével nyert legtisztább szintetika képes olyan csúcstechnológiás 4-ütemű motorkerékpár-motorok biztosítására, amelyek kritikus terhelés mellett védelmet nyújtanak. Ezenkívül az olaj egyaránt hatékonyan működik mind a hegyi szlalomon, mind a közúti versenyeken. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Motul 300V Factory Line Road Racing hagyományos kisteherautókban történő kipufogógázok katalitikus semlegesítésével történő használata jobb hatással lesz, ami növeli a karbantartást nem igénylő működés időtartamát.

Ezt az olajat nem csak a motorkerékpár más kenőanyagaihoz kell keverni - ez az olajcsatornák eltömődését okozhatja, így a Motul 300V-ra való váltáskor ajánlott öblítés. A választott üzemmódtól függetlenül stabil nyomás áll fenn a 4 ütemű motorok kenési rendszerében. Az olajfolyadék magas hatékonyságának elérésében nem az utolsó szerepet játszott az adalékanyagok.Nemcsak megakadályozzák a korai kopást a kemény környezetben, hanem a lehető legnagyobb mértékben növelik az erőmű teljesítményét.


Népszerű szavazás - melyik márka gyártja a legjobb motorkerékpárolajat?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 1
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények