10 legjobb gyomtermék

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb módja a gyomok kis területeken: a költségvetés akár 100 rubel

1 Avgust Miura Maximális finomsági hatások
2 "Chistoryad" gazdaságod A kert leghasznosabb eszköze
3 Avgust Tornádó A lazítás további hatása
4 Keminova A / C "Glyphos" A gyógyszerek legjobb ára virágágyásokra és gyepekre
5 Zöld gyógyszertár kertész "Lintur" Teljes megfelelés a vendégek összetételének, kompakt csomagolásnak

A legjelentősebb gyomtermékek jelentős területeken: több mint 100 rubel költségvetés

1 "Roundup" Fogyasztói kereslet vezetője
2 Syngenta "Hurricane Forte" Megnövekedett nedvességállóság
3 Avgust "Agrokiller" A legjobb választás nehéz gyomok eltávolításához
4 TechnoExport "Ground" A minőség és az ár optimális kombinációja
5 "Lapis" A tökéletes megoldás a burgonya és a paradicsom számára

Folyamatosan szembesülünk a gyomnövények problémájával: kertkert, konyhakert termesztésekor, amikor az első kertben virágzik, üvegházhatást okozó, temető, stb. speciális herbicidekre.

A vegyi anyagoknak számos előnye van:

 • könnyen megtalálható üzletekben;
 • teljesen felkészülnek a használatra, nem igényelnek további lépéseket az Ön részéről, kivéve a vízben való hígítást;
 • kis, kényelmes, könnyen kezelhető tartályokban helyezkednek el;
 • széles körű, így kiválaszthatja a hatóanyag leghatékonyabb összetételét, attól függően, hogy mekkora, a terület szennyezettsége, a füves fajok.

Az éves, évelő növények és cserjék elleni küzdelemben, amelyek károsítják a dacha-parcellák vagy más földterületek termését, rendszerint vagy érintkező típusú kémiai anyagokat használnak. Az első esetben az egész gyomot belülről elpusztítják, amikor a pénz eléri annak bármely részét. A másodikban az égési sérülések miatt, amikor a gyógynövényt leveleihez vagy száraihoz viszik. A rangsor tartalmazza a kategóriájuk legjobb gyomirtó szereit.

Ellenjavallatok vannak. Forduljon orvosához.

A legjobb módja a gyomok kis területeken: a költségvetés akár 100 rubel

5 Zöld gyógyszertár kertész "Lintur"


Teljes megfelelés a vendégek összetételének, kompakt csomagolásnak
ország: Oroszország
Átlagos ár: 25 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ha egy estét és egy jól ápolt gyep rajongója, akkor ez az agrokémiai kétségtelenül vonzza a figyelmet. A gyógyszer megbízható a gyomok eltávolításában, amely nagy mennyiségben és sokféleségben nemcsak a növényi kertekben és az első kertekben, hanem a parkokban, az otthoni kertekben is megtalálható. A csomagolás mindössze 1,8 gramm terméket tartalmaz, és a hígított állapotban 1 hektárnyi területen képes eltávolítani a parazita növényeket.

A felülvizsgálatok előnyei között a gyep tulajdonosai a herbicid könnyű használatára, a hatás szelektív jellegére utalnak, ami miatt a zöld szőnyeg maga nem szenved kárt és nem változtatja meg a színét. Ilyen összetétel alkalmazható a növények teljes növekedési szezonban - tavasztól őszig. A készítményben talált hiányosság az agrokémiai termékek teljes családjára jellemző - az előkészített vizes oldat nem tárolható, csak azonnal felhasználható.


4 Keminova A / C "Glyphos"


A gyógyszerek legjobb ára virágágyásokra és gyepekre
ország: Dánia
Átlagos ár: 11 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Ez a gyógyszer a világ 50 országában található. Hosszú jelenlét a piacon megerősíti annak hatékonyságát a gyomnövények ellen. A herbicid fő hatóanyaga a glifozátsav, amely könnyen elpusztítja a gyökérrendszert és a pitypang, a parlagfű, a csalán és más növények, amelyek gyakran megtalálhatók a nyaralóban, virágágyásokban és pázsitokon.

A gyógyszert biztonságosnak tartják a méhek és más protozoa mikroorganizmusok számára, mivel a toxicitás 3. osztályába tartozik. Ugyanakkor az egyik leghatékonyabb szilárd eszköz. A gyomok teljes eliminációja 3-4 héten belül történik. Az előnyök között a kertészek közé tartozik a gyógyszer egyetemessége, a felhasználás lehetősége a parcellák kifejlesztésében, az 5 éves hígítatlan összetétel eltarthatósága.

3 Avgust Tornádó


A lazítás további hatása
ország: Oroszország
Átlagos ár: 12 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A kerti utakból, a talajból, a fák cserje növényzetéből származó gyomok feldolgozásához ez a kis csomag (5 ml) egy glifozát alapú készítmény elég önnek. Aktívan küzd a 155 típusú gyomnövény elleni küzdelemben, így biztos lehet benne, hogy a szarvasmarha, a búzafű, a köpeny és a kúszónövény a múltban marad, függetlenül a szerkezetétől, a talaj típusától. Ezen túlmenően az ország asszisztens jó eredményt mutat különböző éghajlati viszonyok között, mivel ideális hőmérséklet-tartományok széles körét tolerálja.

Az egyetlen feltétel, hogy a vízzel hígított termékek permetezését nem szabad esős időben permetezni. 6-8 óra elteltével, amikor a készítménynek a növény leveleinek és szárainak a felszívódására van ideje, ez a követelmény elveszíti értékét. A fogyasztók szerint a vélemények szerint a herbicid magas penetrációs képessége, a füves gyomok halála 2 hétig, cserje - 2 hónap. Ezen túlmenően a nagyon eltömődött talajok hatására lazítás következik be: az elpusztult gyökerekből kialakult üregek tökéletesen szellőzik a földet, gyorsabban felhalmozódnak és nedvszívják a nedvességet. Az agrokémiai kezelés mínusza a szomszédos hasznos növények védelme a Tornádó permetezésének pillanatában egy filmmel.

2 "Chistoryad" gazdaságod


A kert leghasznosabb eszköze
ország: Oroszország
Átlagos ár: 20 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Ezzel az eszközzel biztonságosan védhetjük a paradicsomot, a káposztát, a burgonyát és az egyéb ültetvényeket, beleértve a virágokat, a gyepeket, anélkül, hogy a gyomok kezelése során elpusztítanánk őket. A kábítószer rendszerszintű, és „áldozatai” szinte minden kertészek által ismert növényi kártevő növény. Teljes feloldódásuk érdekében a hígított vízzel való porlasztást száraz időben végezzük.

A "Chistogryad" előnye, hogy semleges jellegét befolyásolja a talaj. Az egyedülálló jelenség azzal magyarázható, hogy a talajba esés után a kompozíció ártalmatlan elemekre bomlik. A nyári lakosok számára a vizes oldatot nemcsak 10-20 nappal az egészséges növények ültetése előtt, hanem a betakarítás utáni időszakban is célszerű használni. A herbicid zsák 10 ml optimális csomagolású.


1 Avgust Miura


Maximális finomsági hatások
ország: Oroszország
Átlagos ár: 20 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Ez a növényi és hüvelyes növények védője a herbicidek harci családjába tartozik. Ezért az éves és az évelő parazita növények elleni küzdelem hatékonyságát nem csak erős összetétele, hanem a nyári lakosok pozitív visszajelzése is megerősíti. A vízzel való hígítás után 4 ml térfogatú kis tasak elegendő a századnak megfelelő rész kezelésére. Jellemzően, miután a gyógyszert alkalmazzák, gyorsan felszívódik a növény földi része, és a gyökérrendszerbe kerül, anélkül, hogy befolyásolná a magokat.

A nemkívánatos fű teljes megsemmisülése a fejlődés szakaszától függetlenül 1-3 héten belül történik. A jobb eredmények elérése az időjárástól függ, miközben kémiai anyagot permetez. Érdemes választani reggel vagy este órákat egy széltelen napon. A kertészek előnyei közé tartozik az egészséges növényekre gyakorolt ​​negatív hatás hiánya. Fontos, hogy a hatóanyagot vaszkuláris herbicidekkel kevert keverékekben használják.

A legjelentősebb gyomtermékek jelentős területeken: több mint 100 rubel költségvetés

5 "Lapis"


A tökéletes megoldás a burgonya és a paradicsom számára
ország: Oroszország
Átlagos ár: 100 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ha önállóan burgonyát vagy paradicsomot termel, akkor ez az agrokémia nélkülözhetetlen lesz a háztartásban hasznos növények örök ellenségei elleni harcban - gyomok. A kertészek a növények hosszú listáját nevezik, amelyek képesek a metribuzin alapján előállított gyógyszer elpusztítására. A hatás mechanizmusa kétirányú - a leveleken és közvetlenül a gyökéren. Még a megjelenés előtti szakaszban is alkalmazható.

Általában az előnyök között különböztethető meg: kompatibilitás más hasonló anyagokkal, az előzetesen permetezett terület újrafeldolgozásának lehetősége, az elkészített oldat optimális fogyasztása (3 liter / 100 m2). Egy zárt zsákban 20 gramm aktív hatóanyagot használnak, az átlagos kerti terület tulajdonosai számára kényelmes. A maximális hatást akkor érik el, ha a gyomnövényekre permetezésük után 10-20 napon belül permetezzük. Ugyanakkor a burgonya és a paradicsom hajtásai nem ártanak. A hasznos eredmény átlagosan 1-2 hónap.

4 TechnoExport "Ground"


A minőség és az ár optimális kombinációja
ország: Oroszország
Átlagos ár: 230 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A 250 ml-es injekciós üveg fényes megjelenésű, a kupak szilárdan rögzítve van, a tartalom hatékony koncentrációban van. Ajánlott a kertészetben és a szőlőtermesztésben, valamint a benőtt területeken is. Ezzel az anyaggal akár 300 négyzetmétert is kezelhet. m. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy a gyógyszert nem lehet más herbicidekkel kombinálni.

Az ütközés szisztémás jellege lehetővé teszi a gyomok 15-25 napon belüli eliminálását. A munkálatokat általában a gyomnövények virágzásakor végezzük, a hígított oldat permetezése a betakarítás utáni időszakban is megengedett. A földtulajdonosok rámutatnak a gyógyszer különböző hatásaira a különböző parazita növényekre. Ezért a legjobb hatás elérése érdekében, mielőtt vizet adnánk a koncentrátumhoz, alaposan tanulmányozni kell a mellékelt utasításokat, és szigorúan tartsuk be az arányokat.

3 Avgust "Agrokiller"


A legjobb választás nehéz gyomok eltávolításához
ország: Oroszország
Átlagos ár: 110 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A gyógyszert glifozátsav alapján állítják elő, amely a Hogweed, Thistle, Plantain, field loach, cserjék eltávolításának egyik hatékony komponense. Az eszközök nagy koncentrációja miatt egy 40 ml-es palack elegendő a nagy területek kezeléséhez. Még a szűz talajokon is, a nemkívánatos növények hosszú ideig nem jelennek meg. A sokoldalúság lehetővé teszi az "Agrokiller" használatát és a kerti parcellákban, valamint az üvegházakban, virágágyásokban, a gyepek előkészítésében.

Javasoljuk, hogy a herbicidet 2 hétig permetezzük az egészséges növény betakarítása előtt. Az előkészített folyadék fogyasztása 3 liter 100 négyzetméterenként. A növényzet kezelésénél meg kell védeni a légzőszerveket, mivel az oldat mérsékelten mérgező. A méhek azonban elpusztítják a gyógyszer hatásait. A profik véleményeiben a fogyasztók nemcsak 40 ml-es, hanem 90 vagy 500 ml-es palackokat vásárolnak a csomagolásban.

2 Syngenta "Hurricane Forte"


Megnövekedett nedvességállóság
ország: Svájc
Átlagos ár: 115 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A 3. osztály mérsékelten veszélyes anyaga egy káliumsó, amely vizes oldat formájában jó eredményt mutat a tehén-petrezselyem, a pitypang, a szamwood és más, nem túl könnyen megsemmisült kártevők elleni küzdelemben. A koncentrált terméket 10-15 cm magasságú hajtásokra lehet alkalmazni az egész termesztési időszak alatt. A kompozíció gyorsan eléri a gyökereket, lassítja a növekedést és megsemmisíti. 2-3 héttel az alkalmazás után már megengedett a tenyésztett növények ültetése.

Ennek a gyógyszernek az előnye a nedvességgel szembeni ellenállása, amely 3 órával a gyógynövény kezelése után következik be.Ugyanakkor a hasznos növények magjai késedelmesek, a talaj nem szennyezett. Egy 50 ml-es palackot takarékosan használnak, még akkor is, ha erősen benőtt területeket permeteznek. A gyógyszer összetétele lehetővé teszi, hogy gyepeken, kerítéseken, ösvényeken, épületek körül használják.

1 "Roundup"


Fogyasztói kereslet vezetője
ország: Oroszország
Átlagos ár: 150 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A legnépszerűbbek a teherautók között a gyomnövények ellen vonzza a vásárlókat, elsősorban a palack optimális térfogatát (50 ml), ami lehetővé teszi, hogy akár 125 négyzetméterig kezelje. Az agrokémiai anyagok megteremtésében széles körű tapasztalattal rendelkező orosz gyártó olyan tevékenységet kínál, amely széles körű cselekvéssel rendelkezik. A gyógyszer szisztematikusan elpusztítja az egy-, évelő és kétszikű gyomnövényeket mind a vetésre, másrészt a zöldségek, a dinnye, az olajos magvak és az ipari növények esetében.

A minőségi eredményt a permetezés után kapjuk meg, ahol évente virágot, gyümölcsöt és szőlőt termesztenek. A készítmény vízben való hígítása előtt elengedhetetlen, hogy olvassa el az utasításokat, mivel az egyedi adagolás különböző esetekre vonatkozik. Elegendő, ha egy hatékony hatóanyag egyetlen permetezésének szezonja megőrzi az egészséges növények teljes termését.


Népszerű szavazás - ki a legjobb gyomnövénygyártó?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények