7 legjobb műtrágyát virág

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb 7 legjobb műtrágya virágok számára

1 Fertika LUX A legjobb teljesítmény
2 Uniflor Kiváló minőségű
3 Mágikus locsolókanna Univerzális cselekvés. Kényelmes használat
4 Gumi-OMI Az ár és a minőség optimális aránya
5 Zdraven Gazdaságos fogyasztás
6 Biomaster Komplex hatást biztosít a talajra
7 Mikro virágüzlet Legjobb ár

Ha a lila hirtelen elkezdett elhalványulni, és kedvenc gerberája már nem elégedett az ilyen sokszínűséggel, azonnal tegyen lépéseket. Ahhoz, hogy a növények megfelelő táplálékkal rendelkezzenek, rendszeresen hozzá kell adni a tápanyagokat a talajhoz. Alkalmazniuk kell az utasításokat követve, helyesen kiválasztva az adagot és a talajba történő bejuttatás időpontját. A dekoratív otthoni virágok esetében gyakori táplálkozás szükséges, a kert és a kert esetében pedig ritkábban, de teljesen más mennyiségben.

Ha észreveszed, hogy a növény lassította a növekedést, a szár szerkezete gyengébb lett, nincs virágzás, és gyakran elhagyja a leveleket, akkor ez egy biztos jele annak, hogy szükséges a megfelelő trágyázás. Az alábbiakban a legjobb típusú kötszerek.

A legjobb 7 legjobb műtrágya virágok számára

7 Mikro virágüzlet


Legjobb ár
ország: Oroszország
Átlagos ár: 57 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Koncentrált készítmény, amelyet vízzel kell hígítani. Jól használható a nyitott talajra, az üvegházakra és a növekvő beltéri növényekre. A műtrágya erős immunstimuláns és jól kompatibilis a legtöbb peszticiddel. A nitrogén, a magnézium, a foszfor és a huminsav összetétele tartalmazza a gyökérrendszer általános fejlődését.

A virágüzlet Micro a legtöbb kártevő ellen védi a betegségeket, segít a tápanyagok jobb elnyelésében. A felhasználói visszajelzések szerint az otthoni kultúrák egyre jobbak, a levelek nem tűnnek el, és a törzs erősebbé válik.

6 Biomaster


Komplex hatást biztosít a talajra
ország: Oroszország
Átlagos ár: 81 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A szerves ásványi komplex termék körömvirág, ibolya, kalatas és petúnia számára alkalmas. A kálium, a nitrogén és a foszfor pozitív hatást gyakorol a talajra, és lehetővé teszi a dekoratív virágoknak, hogy a liliomokban, íriszekben és a kardvirágokban minden szükséges mikroelemet hozzanak létre.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a BioMaster használata javítja a talaj állapotát a cserépben és a kertben, növeli az elnyelt foszfor mennyiségét és támogatja a talaj szerves egyensúlyát. A vállalat folyékony és száraz öntettel ellátja a felhasználók kényelmét. A kompozícióban levő humátok optimális levegő-víz egyensúlyt biztosítanak, növelik a humusz tartalmát és komplex hatással vannak a földre.

5 Zdraven


Gazdaságos fogyasztás
ország: Oroszország
Átlagos ár: 89 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az egészség célja a jobb virágzás és a rügy méretének növelése. A rizómák kialakulását és fejlődését befolyásolja, felgyorsítja a növekedést. Foszfort, cinket, mangánt, rézet és más tápanyagokat tartalmaz. Könnyű por, kis foltokkal. A gyártó azt javasolja, hogy a terméket folyadékban hígítsuk 3 g száraz keverék és 2 liter víz arányában.

A fogyasztók azt mondják, hogy a hajtások javították a gyökérrendszert, és a kertben a további élelmiszerek bevezetése után a betakarítás megkezdte a gyümölcsök és a rügyek bőségét. Sokan a vélemények alapján előnyben részesítik a folyékony oldatokat, de ebben a formában sokkal hosszabb és gazdaságosabban tárolják a terméket.


4 Gumi-OMI


Az ár és a minőség optimális aránya
ország: Oroszország
Átlagos ár: 130 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Szerves ásványi por adalék a gumós és a hagymás virágok számára. A Gumi speciális műtrágya, a madártrágya komposzt segít a növekedés, a külső tulajdonságok javításában, a kert és a beltéri talaj gazdagításában, hasznos elemekkel táplálva.

A Gumi-Omi régóta megalapozta magát a legjobb termékként a lelkes kert és a kert szerelmesei között. A termelőket alkotó enzimeknek köszönhetően sikerült csökkenteni az ásványi összetevők negatív hatását a talajra. A nitrátok felhalmozódása minimálisra csökken a huminsavak miatt. A felhasználók megjegyzik, hogy a termék nagyon sokoldalú, mert nem csak kültéri növényekre, hanem dekoratív és házi növényekre is alkalmas.

3 Mágikus locsolókanna


Univerzális cselekvés. Kényelmes használat
ország: Oroszország
Átlagos ár: 120 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A kertben, erkélyen és beltéri növényekben a legjobb összetett organominerális folyékony gyógyszer. Nyomelemeket, foszfort és nitrogént tartalmaz. Az öntözés elősegíti a növekedés felgyorsítását, biztosítja a szár teljes fejlődését és a levelek kialakulását, hozzájárul a betegségek és kártevők elleni védelemhez. A takarmányba történő bevitel nem ajánlott 10 naponta egyszer.

A fogyasztók tudomásul veszik a termék használatának gyors és látható hatását. Alakja miatt nem igényel előzetes folyékony hígítást, és azonnal felhasználásra kész. Javítja a levélberendezések teljes növekedését és növeli a gyümölcsösedést.

2 Uniflor


Kiváló minőségű
ország: Oroszország
Átlagos ár: 110 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Tökéletes kertkultúrák és házi növények etetésére. Tartalmazza azokat az alapvető elemeket, amelyek képesek biztosítani a szükséges táplálkozási szintet és a talajnedvességet. A foszfor, a kálium és a nitrogén az eszköz részét képezi. A csomagolás körülbelül 25 liter vízre van tervezve.

Az Uniflor egy sor termékcsaládot kínál különböző kultúrák etetésére. A leginkább sokoldalú és a legjobb véleménye szerint a növekedési sorozat, amely nyomelemeket és hasznos anyagokat tartalmaz. Minden öntözésnél tanácsos az ételeket a tavaszban bevinni.


1 Fertika LUX


A legjobb teljesítmény
ország: Oroszország
Átlagos ár: 260 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A csemetékhez ajánlott vízoldható szer. A foszfor, a vas, a bór és a cink lehetővé teszi a talaj számára, hogy minden fontos anyagot a jó növekedés érdekében kapjanak. A termék gazdaságos fogyasztással rendelkezik, és alkalmas fazék- és talajművelésre.

A fogyasztók azt mondják, hogy a Fertika-nak köszönhetően a LUX szó szerint menteni és sok virágot hozni életre. A műtrágya szagtalan, közönséges vízzel hígítva és szigorúan az utasítások szerint kerül felhasználásra. A tenyésztés típusától függően meg kell számolni a befecskendezett takarmány gyakoriságát és mennyiségét.


Népszerű szavazás - ki a legjobb trágyázó gyártó a virágok számára?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények