12 legjobb nyári nyelvi tábor

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb nyári nyelvi táborok külföldön

1 Moreton Hall Iskola A legjobb program gyerekeknek és szülőknek
2 Les elfes Egész évben nemzetközi tábor az Alpokban
3 Ridley főiskola A tanulás és a szórakozás optimális aránya
4 City Football Academy Angol + foci. A legjobb választás a sportjátékok rajongóinak.

Oroszország legjobb nyári nyelvi táborai

1 Yunium A legjobb nyaralás a tengeren intenzív angol nyelvű képzéssel
2 Intelligens ünnepek Az anyag exkluzív vizsgálata
3 Gyerekek narancssárga A leghosszabb eltolás. Promóciók újrakezdésre
4 Abc tábor Pihenjen a Bajkál-tó partján. Angol nyelvtanítás saját játékszerkezetemben

A legjobb nyári nyelvtábor Moszkva közelében

1 Montana tábor Angol, francia, német és kínai osztályok
2 MILC Két szálláslehetőség. Kedvezmények nagy családok számára
3 Egyesült Királyság Közeli hely. Alkalmazott program a tudás különböző szintjeihez
4 Szórakoztató angol ünnep Merülni a beszélgetési környezetbe anélkül, hogy külföldre menne

A hosszú pihenés kiváló lehetőséget kínál arra, hogy ne csak örömmel, hanem haszonélvekkel töltsön időt. És ha a pontos tudományok a legsúlyosabb megközelítést igénylik, akkor egy idegen nyelv tanulmányozása nagyon sikeresen kombinálható egy teljes körű pihenéssel, egyszerűen azzal, hogy elküldi gyermekét egy nyári nyelvi táborba. Ott, a társaik körében és a professzionális tanárok felügyelete alatt, képes lesz játékosan „felemelni” nyelvtudását, vagy akár alig tanulni angolul is.

A legjobb nyári nyelvi táborok külföldön

A szülők szerint a legjobb eredmény a tanulás az úgynevezett „teljes bemerítéssel” a nyelvi környezetben. Egy ilyen formátumot csak egy külföldi tábor adhat meg - Angliában, Kanadában, az USA-ban, Svájcban és más országokban. A világ különböző részeiből érkező gyerekek egykori összetartozó csapattá váltak. Ez szabadabbá teszi őket, csökkenti az idegen nyelven való kommunikáció félelmét, és ennek eredményeként segít egy külföldi kultúrában és nyelvészetben való navigációban.

4 City Football Academy


Angol + foci. A legjobb választás a sportjátékok rajongóinak.
Honlap: mancity.com
ország: Nagy-Britannia
Értékelés (2019): 4.7

Azok a diákok, akik nem közömbösek a világbajnoksággal, és soha nem hagyják ki a Premier League játékait, kihasználhatják az alkalmat, hogy rövid időn belül egyesítsék szenvedélyüket a szóbeli angol nyelv javítására. Ez segít a nyári nyelvi tábornak, amelyet a Manchester Football Academy City Football Academy alapján hoztak létre. A tanulás és a kikapcsolódás 9-17 évesek. Az oktatási program 15 órányi képzést foglal magában a legjobb edzők irányítása alatt, és ugyanolyan időt fordítanak a nyelvtanfolyamokra. Az osztályokat 12 fős csoportokban tartják, a fiúkat és a lányokat külön tanítják.

A City Football Academy standard eltolódásának időtartama 14 nap. Egy személy utazásának költsége körülbelül 2 700 font. Ez az összeg magában foglalja a campus teljes ellátását, a helyi könyvtár használatát, a számítógépes osztályokat és a rekreációs területeket. A szórakoztatás érdekében a gyerekeknek kirándulásokra kerülnek a Manchester (Stadion és a Nemzeti Labdarúgó Múzeum) ikonikus helyszíneire, valamint különböző versenyekre, tematikus rendezvényekre és egyéb kulturális eseményekre közvetlenül az Akadémia területén.

3 Ridley főiskola


A tanulás és a szórakozás optimális aránya
Honlap: ridleycollege.com
ország: Kanada
Értékelés (2019): 4.8

Egy másik külföldi tábor a tinédzserek számára, amelyet az oktatási és szórakoztató részek aránya alapján helyesen lehet nevezni, a kanadai St. Catharines-ban található Ridley College.Ebben a legrégebbi magániskolában a 9–17 éves gyerekek nemcsak angolul tudnak folyékonyan kommunikálni, hanem maguk is látják az ország leglátványosabb látnivalóit: Niagara-vízesés az Egyesült Államokkal, Crystal Beach, CN-torony és egyéb érdekes tárgyak.

Az iskolai program a nyelvtudás különböző szintjeihez igazodik, így minden tinédzser könnyen észlelheti. A tábor termelékenyebb képzéséhez a település különleges feltételei vannak - a gyermekeket kétágyas szobákban helyezik el, amelyek azonos nemű korúak, más országból érkeznek. Ez a technika lehetővé teszi a diákok számára, hogy legyőzzék a pszichológiai akadályt, és szabadon működjenek az általuk megtanult szavakkal a külföldiekkel folytatott beszélgetés során. A Ridley College három hetes tartózkodásának költsége 5 000 kanadai dollár / fő. A járat, a konzuli díjak és az utazásszervezői szolgáltatások díja nem szerepel ebben az összegben.

2 Les elfes


Egész évben nemzetközi tábor az Alpokban
Weboldal: leselfes.com
ország: Svájc
Értékelés (2019): 4.9

A Les Elfes nyelvi tábor Svájc legszebb helyén, Verbier drága és népszerű síközpontjában található. Az intézmény minimális életkora 7 év. A diákok életkor szerint csoportokba sorolhatók, és képzési szintjüktől függően angol, német, spanyol vagy francia nyelvtanfolyamokon vehetnek részt. A képzési program fókuszában a beszédkészség fejlesztése áll, és az anyag jobb megismerése érdekében a képzést nemcsak az órákon, hanem a játékok és kirándulások során is folytatják.

Két hetes tartózkodás esetén (azaz a Les Elfes egyik műszakának időtartama) 4320 svájci frankból kell fizetnie. Ez a minimális összeg, amely magában foglalja a választott program nyelvi leckéit, oktatási anyagokat, szállást, étkezést, biztosítási és szabadidős tevékenységeket. A kurzus befejezése után minden hallgató speciális igazolást kap. Érdekes tény - ellentétben a rangsor többi résztvevőjével, a Les Elfes tábora nemcsak nyáron, hanem télen is elfogadja a gyermekeket. Ugyanakkor itt akár 130 diák is elhelyezhető.


1 Moreton Hall Iskola


A legjobb program gyerekeknek és szülőknek
Honlap: moretonhallschool.com
ország: Nagy-Britannia
Értékelés (2019): 5.0

A híres angol lányok Moreton Hall School, Anglia és Wales határán, júliustól augusztusig, megállítja munkáját, és nemzetközi táborgá válik angol nyelvtanulásra. Egy érkezés időtartama 1 és 7 hét között változik, 3 éves korú gyermekekkel rendelkező családok tartózkodhatnak. Az egyedülálló technika, amelyben nemcsak az oktatási rész, hanem a szórakoztató összetevő is nagy jelentőséggel bír, lehetővé teszi, hogy együtt élvezhessék a családi szórakozást, és sok erőfeszítés nélkül javítsák az idegen nyelv ismereteit.

A vendégek az iskola lakóhelyén helyezkednek el. A szobában lakók maximális száma - 3 fő. A képzési kurzusok különböző szintű ismeretekkel rendelkező csoportok részére kerülnek megrendezésre, legfeljebb 15 diák minden osztályban. A tanórán kívüli program magában foglalja az úszást, a táncot, a színházat, a teniszet és más érdekes tevékenységeket. A Moreton Hall Iskolában a szállás, az élelmiszer és az oktatás ára hetente 1 900 font. A repülőjegyet, az átutalást, az egészségbiztosítást, a regisztrációs díjat és néhány más dokumentumot és szolgáltatást külön kell felszámítani. A vélemények alapján ez kétségtelenül a legjobb európai tábor a közös képzésre, amely az ország egyik legrangosabb intézményén alapul.

Oroszország legjobb nyári nyelvi táborai

Ha valamilyen oknál fogva a külföldi táborok nem alkalmasak az Ön számára, meglehetősen érdemes alternatív - orosz nyelvű programok. A „média” környezetben dolgozó tanárok a leggyakrabban béreltek, azaz a külföldiek, akik könnyen és érthetően tudják magyarázni a gyermeknek az angol, francia vagy német szavak kiejtésének és helyesírásának minden árnyalatait.Az osztályokon kívül a hazai táborokban élő sportok különböző sporteseményeket, versenyeket, kreatív tanfolyamokat és egyéb érdekes eseményeket foglalnak magukban, amelyek szintén „csak angolul” formátumban kerülnek megrendezésre.

4 Abc tábor


Pihenjen a Bajkál-tó partján. Angol nyelvtanítás saját játékszerkezetemben
Weboldal: abc-camp.ru; Tel .: +7 (3952) 78-21-09
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 4.7

Az ABC tábor (ABC Bajkálon) kétségtelenül az egyik leginkább kreatív résztvevő a felülvizsgálatunkban. A helyszíntől kezdve (földrajzilag, a bázis nagyon szép helyen, a híres Bajkál-tó sekély öbölének partján), és saját tanítási módszereivel zárul. A kidolgozott koncepció egy 10 napos akció-kalandjátékon alapul, amely egy kicsit elfelejtett szovjet Zarnitsa és egy modern gyermekhez közelebb eső projektek keveréke, mint például a Mortal Combat. Ugyanakkor mindenkinek, aki a Nyári Város tagjává vált, be kell tartania a szigorú szabályokat - „Nem szó az oroszul!”

A tábor 10 év feletti tizenéveseket és 18 éves és annál idősebb felnőtteket fogad el, az angol nyelv nem alacsonyabb, mint a Pre-Intermediate. Az ABC tábor életkörülményei meglehetősen spárták, ami megfelel a szabadtéri kikapcsolódás általános elképzelésének. A gyerekek kemping sátrakban helyezkednek el, a nyári város területén mosóhely, étkező, játék sátrak és gazebók a gyakorlatban. A tábor kerülete éjjel-nappal őrzött. Egy 2019-es váltás költsége a kiválasztott szezontól függ és 11.800 rubeltől indul. Az objektum és a hátsó út nem szerepel ebben az összegben, és külön fizetendő.

3 Gyerekek narancssárga


A leghosszabb eltolás. Promóciók újrakezdésre
Honlap: in-orange.ru; Tel .: +7 (812) 612-01-20
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 4.8

A gyerekek narancssárga nyelvi táborát az Orange Language Center vezeti, amely egy jól ismert angol nyelvű iskola Szentpéterváron. A nyári szünetben a 7 és 15 év közötti gyerekek pihenhetnek benne, szórakozhatnak társaikkal, és megismerhetik az idegen nyelv bölcsességét. A tábor a többi hasonló struktúrától hosszabb eltolódással (20 nap, szemben a szokásos 14-tel) különbözik, ami a Svyazist szabadidőközpontban (Leningradi kerület) történik, gyönyörű természeti környezetben és éjjel-nappal.

A teljes jegy ára 2019-ben 58 020 rubel. Az in-orange.ru weboldalon azonban megtalálhatja a központ hallgatói számára elérhető kedvezmények listáját, ugyanabból a családból származó gyermekeket, vagy azokat, akik újra kiválasztják a gyerekeket az Orange-ban a nyári vakációra. Angol nyelvtanfolyamokat tartanak minden nap (legalább 1,5 óra), és szabadidejükben a gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy tehetségüket különböző csapatversenyeken és rendezvényeken mutassák be. A táborban étkezések napi 5 étkezés, csendes óra és kötelező nyugdíj 22.15. A 15 éves és annál idősebb idősebb gyermekek meghívást kapnak arra, hogy részt vegyenek a Teens in Orange programban, amelyet kifejezetten ehhez a korcsoporthoz terveztek.

2 Intelligens ünnepek


Az anyag exkluzív vizsgálata
Weboldal: smartholidays.spb.ru; Tel .: +7 (812) 571-56-82
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 4.9

Az „intelligens ünnepek” az angol nyelvű angol nyelvű oktatási program, amelyet Szentpéterváron fejlesztettek ki már 2000-ben. A résztvevők ma nem csak Szentpétervár lakói lehetnek, hanem hazánk más városainak diákjai is. Ehhez egyszerűen látogasson el az azonos nevű nyári táborra, ahol egy tapasztalt oktató segít Önnek jobban navigálni idegen nyelven. A szervezet dinamikusan fejlődik, és a szülők nagy igénye és bizalma van. A számok bizonyítékként szolgálhatnak erre: ma az „intelligens ünnepek” eltolódása körülbelül 500-600 vendéget foglal magába, míg az első versenyen a pályázók száma meghaladta a 20 főt.

A tábor a "Blue Lake" üdülőközpont területén található, Leningrádi régióban, pos. Tsvelodubovo. A fenyőerdővel körülvett környezetbarát környezetben való tartózkodás kedvező hatást gyakorol a gyermek immunitására, rugalmasabbá és erősebbé teszi.Az intenzív angol nyelvtanulás, amelynek célja a beszélgetési készségek fejlesztése és a nyelvtani struktúrák kidolgozása, lehetővé teszi az egészségügyi előnyök és a mentális növekedés előnyeinek egyesítését. A tábor 7 és 17 év közötti gyermekeket fogad el. A tinédzserek életkor szerint egyesülnek csoportokban, és 2 szintes téglaépületben telepedtek le. A biztonsági őr és az orvos éjjel-nappal dolgozik Az engedély költsége - 55 010 rubel. Az átutalás mindkét oldalra külön fizetendő.

1 Yunium


A legjobb nyaralás a tengeren intenzív angol nyelvű képzéssel
Honlap: uniumcamp.ru; Tel: 8 (800) 555-71-17
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 5.0

Az "Unium" szövetségi hálózat már régóta működik az orosz szolgáltatási piacon - több mint 20 éve. Az egyetemi bejáratra való felkészülés szokásos tanfolyamaként kezdte meg tevékenységét, ez idő alatt a szervezet annyira bővült, hogy Oroszország számos nagyvárosában megnyitotta oktatási központjait, és 10 évesnél fiatalabb gyerekek iskolai táborába is vitt.

A nyelviskola egyik legnépszerűbb területe minden bizonnyal nyár a Fekete-tenger partján. A műszak 14 napja alatt a gyerekek az „Akadémia Uniumban” tanulhatnak, izgalmas játékokban és küldetésekben vehetnek részt, kirándulhatnak, és természetesen rengeteg tengervízzel rendelkeznek. Az idegen nyelv tanulmányozási programja magában foglalja a beszélt angol nyelvű tanfolyamot, amely lehetővé teszi a szókincs bővítését és a kommunikációs készségek fejlesztését. Az órákat naponta tartják, és miután befejezték, a srácok kész projektet készítenek - egy videót, egy prezentációt vagy egy kvízet angolul. A pihenés költsége az út figyelembe vétele nélkül közel 77 000 rubel. A vendégek egy 4-csillagos Gorki Panoráma szállodát kínálnak Sochi városában.


A legjobb nyári nyelvtábor Moszkva közelében

A közelmúltban számos lakos Moszkvában és a fővároshoz legközelebb eső városokban a legkedvezőbb nyári nyaralást választotta gyermekeiknek, nem messze otthon. Ebben a fejezetben megismerheti az idegen nyelv tanulásának legjobb lehetőségeit a régióban. Mivel meglehetősen nehéz objektívan értékelni az oktatási komponenst, a kiválasztási folyamat során a vendégek és szüleik visszajelzései irányították. Ennek eredményeként 5 igazán hatékony nyelvi tábort gyűjtöttünk össze a moszkvai régióban, kényelmes életkörülményekkel és gazdag oktatási programmal.

4 Szórakoztató angol ünnep


Merülni a beszélgetési környezetbe anélkül, hogy külföldre menne
Weboldal: compasscamp.com; Tel .: +7 (495) 228-18-20
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 4.7

Jó nyári tábor a gyermekek számára, egyetlen „mínusz” - csak 2 hónap, június és július. A Fun English Holiday többi része meglehetősen méltó versenytársainknak a minősítésünk többi résztvevője számára, felajánlva vendégeinek kényelmes szobákat, ápolt területet, valamint változatos oktatási és szórakoztató programot. Alapul szolgáló szervezet a külvárosokban, a "Red Carnation" egészségügyi központban, ahol a tábor 2 épületet foglal el. A pihenőhelyeket két- és háromágyas szobákban, minden kényelemmel és egy ortopéd matraccal ellátott ággyal várja. Gyermekeknek 5 étkezés naponta. Van egy fedett medence és egy multifunkcionális sportkomplexum, amelyet a tábor vendégei használhatnak.

Angolul legalább 3 órát tanítanak. A fő hangsúly a beszélgetési gyakorlatra irányul, ahol a nyelvi környezetbe merülve nem külföldre megy. Az anyagot egy izgalmas játék elérhető formában mutatják be, ahol az előadók tapasztalt külföldi tanárok, akik hosszú munkával rendelkeznek. A képzésen kívül különféle sportversenyeket, tudományos műhelyeket, diszkókat és soros eseményeket tartanak a táborban. A Fun English Holiday egyik műszakának költsége 48 000 rubel. 14 napon belül. Korhatár - 9-16 év.

3 Egyesült Királyság


Közeli hely. Alkalmazott program a tudás különböző szintjeihez
Honlap: ukcamp.ru; Tel .: +7 (499) 753-32-44
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 4.8

Az „Egyesült Királyság” kreatív nyelvű tábor 6–17 éves gyermekeket hív meg, akik a természetben pihenhetnek, új benyomásokat szereznek, és nyugodt légkörben új szintre emelik az angol nyelvtudásukat. A többi hasonló szervezethez hasonlóan itt a hangsúly a játékinformációk bemutatására irányul. Az iskolás gyerekek javítják a beszédüket, és a szabályokat a professzionális tanárok széles körű tanítási tapasztalattal rendelkező irányítása alatt megismételik.

A nyelvtanulás mértéke szerint a diákok legfeljebb 12 fős csoportokra oszthatók. Az osztályokat naponta tartják speciálisan kialakított kommunikációs módszer szerint, és legalább 1,5 órát tartanak. A táborban dolgozó valamennyi tanácsadó szakképzettséggel rendelkezik, vagy pedagógiai vagy nyelvi egyetemek végzős hallgatói. Az „Egyesült Királyság” programját a „Forest Town” panzió területén hajtják végre, amely a moszkvai régió egyik legszebb részén található, mindössze 15 km-re a Moszkva körgyűrűtől. A megélhetési költség nem függ a kiválasztott érkezés dátumától és 49 950 rubel. személyenként 14 napos eltolódásért.

2 MILC


Két szálláslehetőség. Kedvezmények nagy családok számára
Honlap: lager.milcentre.ru; Tel .: +7 (495) 997-23-65
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 4.9

A MILC oktatási nyelvi központot (Moszkva Innovatív Nyelvi Központ) 2010-ben alapították, és azóta jogszerűen tekintik az egyik legelismertebb intézménynek ezen a területen. Az évek során megnyílt a szervezet alapja: kétnyelvű óvoda, családi utazási klub és számos nemzetközi nyelvi tábor.

Azok a gyermekek, akik nem fognak külföldre utazni, a MILC kényelmes pihenést kínál a legközelebbi moszkvai régió - Kurkino és Khimki - ökológiailag tiszta régióiban. A szülők kérésére két szállás lehetőség közül választhat: nap vagy éjjel-nappal. Az érkezés költsége 14 napig a megvásárolt csomagtól függ: 38 500 vagy 42 000 rubelt. volt. A tartózkodás típusától függetlenül minden gyermek kötelező angol nyelvtanfolyamokon vesz részt (műszakonként 14 óra), akiknek a tanárai a nyelv „anyanyelvi beszélője”. Ezen kívül a tábor program egy színházi előadást kínál angolul, napi tematikus rendezvényeket, sétákat, kreatív és főző műhelyeket és egyéb érdekes tevékenységeket. A MILC tábor tizenéves korosztályok felvételére szolgál. A nagycsaládosok számára kedvezmény.


1 Montana tábor


Angol, francia, német és kínai osztályok
Honlap: montanacamp.ru; Tel .: +7 (495) 227-99-17
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 5.0

A Montana Camp nyári iskola fő különbsége a többnyelvűség. Míg a hasonló gyermekintézmények többsége csak angolul tanul, a Moszkva közelében található táborban javíthatja a német, a francia és a kínai alapok ismereteit. A cég honlapja szerint az osztályokat úgynevezett „beszélt hangszórók” végzik, akik szakmai nyelvtanulással rendelkeznek, akik segítenek a helyes kiejtés megtanulásában, megmenteni a hibákat és megtanítják a gyerekeknek a természetes beszédsebességet. Az elmúlt évek tapasztalatait elemezve a Montana Camp kiszámította az órák optimális időtartamát - legfeljebb napi 3 órát.

Földrajzilag a tábor Kolomnában, Moszkvától 110 km-re található. Az idegen nyelvek oktatása mellett a tanárok és a tanácsadók érdekes tánc- és sporttevékenységeket szerveznek vendégeik számára. Itt csatlakozhat a filmművészet eredetéhez, részt vehet a kreatív műhelyekben, küldetésekben, partikban és diszkókban. 8 és 17 év közötti gyermekeket fogadnak el. A kéthetes műszak költsége a kiválasztott programtól függ, és 51 000 rubel összegből indul.Ez az ár öt étkezést és transzfert is tartalmaz a Varsói autópálya irodájából a rekreációs központba és vissza.

Népszerű szavazás - melyik nyári tábor a legjobb?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények