Top 10 egér jogorvoslat

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb ultrahangos repeller

1 Tiszta ház Az ár és a minőség jó kombinációja
2 REXANT 71-0007 Ideális adni
3 Pest Elutasítja a Riddex Plus-t Legjobb hatásterület (legfeljebb 200 négyzetméter)

A legjobb ragasztócsapok egerek számára

1 Kotofey A legjobb eszköz azoknak a helyeknek, ahol gyerekek és más állatok találhatók
2 Gryzunoff Lehet telepíteni olyan helyeken, ahol élelmiszereket tárolnak
3 Ragasztó alt Lehetővé teszi a kis patkányok fogását

Legjobb étkezési csali

1 Tisztítsa meg a ház granulátumát Nagy vonzereje az egereknek
2 Ratron Az egerek legjobb vonzereje
3 Gryzunoff Könnyű használat
4 Eurogard A legkedvezőbb ár

Az obszesszív rágcsálók jelenlétükkel jelentősen ronthatják az életminőséget. Vágás, állományok és még több van kockán. És függetlenül attól, hogy az egerek tenyésztették - az országban vagy a lakásban, fontos, hogy minél hamarabb megszabaduljon tőlük.

Véleményünk szerint a legjobbakat választjuk az egerekből., Melyik kombináció segít más nemkívánatos szomszédok eltávolításában. A minősítés magában foglalja a mechanikus csapdákkal ellátott humán repellenseket is, és azt jelenti, hogy az állat halálát provokálja a fogyasztás után. A kiválasztás a felhasználói visszajelzéseken és a szakértői ajánlásokon alapul.

Ellenjavallatok vannak. Forduljon orvosához.

A legjobb ultrahangos repeller

Ezek az eszközök lehetővé teszik az érintés nélküli, vérmentes és teljesen biztonságos személy számára, hogy megmentse az otthont bosszantó rágcsálóktól. A cselekvés elve az emberek által megkülönböztethetetlen hangok generálásán alapul, de az egerek veszélyét jelzi. Ez viszont arra kényszeríti őket, hogy elhagyják a területet.

3 Pest Elutasítja a Riddex Plus-t


Legjobb hatásterület (legfeljebb 200 négyzetméter)
ország: Kína
Átlagos ár: 480 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ultrahangos repeller Pest Reject A Riddex Plus nemcsak a bosszantó egerektől, hanem a rovaroktól is megkönnyíti a lakás lakóit. Nagyobb hatásterületű, akár 200 négyzetméteres területet is képes védeni. De szem előtt kell tartani, hogy nagyszámú fal és hangelnyelő anyag (függöny, szőnyeg) jelenléte további eszköz használatát igényli.

Kártevő elutasítása A Riddex Plus tökéletesen megszabadul az egerekről az országban, egy városi lakásban vagy egy termelési területen. A felhasználók az értékelés során nemcsak a hatékonyságot, hanem a tömörséget, az elegáns teljesítményt, a minimális energiafogyasztást is figyelembe veszik. A repeller olyan jelzővel van ellátva, amely azt jelzi a felhasználónak, hogy a készülék megfelelően működik. Az egerek és rovarok gyógyszereit is megfizethető áron fogja megfizetni, amely nem haladja meg az ötszáz rubelt. A készülék környezetbarát és biztonságosan hosszú távú hatású, nagy területet fed le, és gátolja a nem kívánt szomszédokat.

2 REXANT 71-0007


Ideális adni
ország: Kína
Átlagos ár: 1050 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Azok számára, akik rágcsálókat akarnak megijeszteni egy olyan vidéki házban, amely nem rendelkezik villamos energiával, a REXANT 71-0007 fog tenni. A készülék napelemből működik, a kívánt hatás eléréséhez elegendő a talajba telepíteni a telek legnaposabb helyén, és várni az eredményt. A dacha tulajdonosok szerint az ultrahangos repeller nemcsak egerekből, hanem patkányokból, mólokból és kígyókból is mentette őket. A készülék lenyűgöző hatótávolsággal rendelkezik, a hullámok minden irányban 30 méterre terjednek.

A modul tartós műanyagból készült, és jó elektronikával van felszerelve, amely biztosítja a tartósságot és megbízhatóan védi a nedvességet. Ilyen eszköz telepítésével az országban elfelejtheti a nem kívánt szomszédokat az egész nyáron. A mínuszok közül érdemes kiemelni a napsütéses napok hiányában a hatékonyság csökkenését. A készülék többi része megfelelően bejött az egerek legjobb ultrahangos sebzőinek tetejére.


1 Tiszta ház


Az ár és a minőség jó kombinációja
ország: Oroszország
Átlagos ár: 769 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

Ultrahangos repeller "Clean Home" - az egyik legnépszerűbb a felhasználók körében. A házak és a külvárosi területek tulajdonosai azt ajánlják, hogy a rágcsálók számára megfizethető és nagyon hatékony jogorvoslat. A repeller használatához normál háztartási aljzatra van szükség, amelynek feszültsége 220 V. A készülék akár 150 négyzetméteres területet is véd a rágcsálóktól. A helyes működés egyetlen feltétele a hangelnyelő anyagok hiánya.

Ami a hatékonyságot illeti, a felhasználók véleménye szerint az első napokban úgy tűnik, hogy még több egér van. Valójában ez egy megtévesztő benyomás, amelyet a nyugtalan rágcsálók aktívabb viselkedése vált ki a házból. Néhány nap elteltével a kártevők hiánya már észrevehető. Az eszköz energiatakarékos, nem távolíthatja el az aljzatból. A mínuszok közül csak azt tudjuk megjegyezni, hogy számos repellert kell használni egy házban, ahol sok szoba és partíció van. Ellenkező esetben ez az egyik legjobb eszköz, amely megfelelő pozícióba került a minősítési kategóriájában.

A legjobb ragasztócsapok egerek számára

Ezek az egerekből származó források kevésbé humánusnak minősülnek, mint az előzőek, de teljesen biztonságosak az emberek és a háziállatok számára. A rágcsáló egyszerűen ragaszkodik a ragadós bázishoz, és nem tudja tovább haladni.

3 Ragasztó alt


Lehetővé teszi a kis patkányok fogását
ország: Oroszország
Átlagos ár: 143 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A patkányokból és az Alt egerekből származó ragasztó hatékony eszköze a rágcsálók mechanikus csapdázásának. Ez kényelmes mind a lakásban, mind a dachában. Nem csak az egerek ragaszkodnak az alaphoz, hanem különböző rovarokhoz is. A felhasználói visszajelzések szerint még egy kis patkány is befogható egy szélesebb anyagtartományba. Az eszköz nem tartalmaz mérgező és mérgező anyagokat, magas fokú biztonsággal rendelkezik. Bármilyen kétség nélkül használhatja a házban, ahol allergiás betegek, kisgyermekek vagy nyugtalan állatok vannak.

A patkányokból és egerekből származó ragasztóanyagok használata rendkívül egyszerű: elegendő egy sima felületű szubsztrátum elkészítése, és egy 1-3 cm szélességű anyagcsík alkalmazása. Az ilyen csapdákat olyan helyen kell elhelyezni, ahol leggyakrabban rágcsálók találhatók. Az ilyen ragasztó használható a fák védelmére a különböző kártevőktől. A szerszámot 135 g-os csövekben értékesítik, és megfizethető áron. Ha a rágcsálók nem adnak pihenést, de humánusabban akarják megszabadulni tőlük, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet erre a termékre.

2 Gryzunoff


Lehet telepíteni olyan helyeken, ahol élelmiszereket tárolnak
ország: Oroszország
Átlagos ár: 139 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Azok számára, akik nem akarnak ragasztóval elrontani, figyelni kell a kész kartoncsapdákra. Ezek nem toxikusak és mások számára teljesen biztonságosak. A csomagolás két tálcát tartalmaz, amelyek olyan helyekre telepíthetők, ahol az egér a leggyakrabban a szemébe került. A szerszám kényelmes, mert nincs szükség a szubsztrátum előkészítésére és csapdára. Hátránya, hogy vele együtt nem több, mint két rágcsálót lehet elkapni. Ebben a tekintetben a csőben lévő ragasztónak külön előnye van.

Az eszköz egyáltalán nem tartalmaz mérgező összetevőket, teljesen ártalmatlan az emberekre és a háziállatokra, nem irritálja a bőrt. Ennek következtében a csapdákat olyan helyeken lehet elhelyezni, ahol a rágcsálók számára vonzó termékek tárolódnak. Az egyszerű használat és a biztonság javította az egerek „rágcsáló” egyikét, és folytatja a minősítést.

1 Kotofey


A legjobb eszköz azoknak a helyeknek, ahol gyerekek és más állatok találhatók
ország: Oroszország
Átlagos ár: 129 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

Olcsó és meglehetősen hatékony jogorvoslat az egereknek egy lakás vagy egy vidéki ház számára. A ragasztó lehetővé teszi, hogy gyorsan elkapjon és megöli a kis rágcsálókat. Különösen fontos eszközök azokban az állapotokban, amikor nem kell mérgező megoldást találni a problémára, és a mérgezett csalik és csapdák használata nem lehetséges. A "Kotofey" ragasztónak nincs szaga, nem távolítja el az egereket, de ugyanakkor határozottan rögzíti azokat, akik az anyaghoz jöttek.

A felhasználó visszajelzései szerint a szerszámnak a legoptimálisabb konzisztenciája van, nem terjed a padlón, hosszú ideig nem szárad ki az alkalmazás helyén, nem borítja a kéreg, amely képes megfosztani a ragasztót a szükséges tulajdonságoktól. A "Kotofey" egyaránt hatásos mind a száraz, mind a nedves helyiségekben. Az egyetlen hátránya a tapadó tulajdonságok csökkentése nagyon alacsony hőmérsékleten. A ragasztót fel kell hordani az aljzatra, hogy később kényelmesebb legyen az elkapott egér elhelyezése. A szerszám megfizethető áron és 135 g-os jó térfogatú. Megfelelően belépett a legjobb rangsorba.


Legjobb étkezési csali

Ez a kategória olyan termékeket tartalmaz, amelyek veszélyesek lehetnek az emberekre vagy a háziállatokra. Ezért nagyon óvatosan kell kezelni őket, és csak a kártevők számára hozzáférhető helyeken kell elhelyezni.

4 Eurogard


A legkedvezőbb ár
ország: Olaszország
Átlagos ár: 20 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az univerzális pelletek egyaránt vonzóak az egerek és a szürke patkányok számára. Kiválóan alkalmas rágcsálófajták, valamint a nyári házban és a lakásban való elpusztítására. Az utóbbi esetben fontos, hogy a gyermekek és a háziállatok ne férhessenek hozzá a könyvjelzőkhöz. Az Eurogard felajánlja a takarékos felhasználókat, mivel a legalacsonyabb költségekkel rendelkezik. A csali a kompozíció különleges anyagainak köszönhetően lenyűgöző a rágcsálók számára.

Az étkezés után az állat egy ideig a terület körül mozog, a halál a 2–4. Napon történik. A rokonok nem érzékelik a pelletek használatának következtében úgy, hogy az egész üreget el lehet pusztítani. A maximális hatás elérése érdekében fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze a könyvjelzőket, és szükség esetén frissítse vagy töltse ki a csalit. A felhasználók ezt az eszközt a magánszektor számára javasolják, ezek szerint gyorsan segít megszabadulni a rágcsálóktól. Az „Eurogard granulátum patkányokból és egerekből” megfelelően megkezdi a lakások és a nyári rezidenciák legjobb eszközeinek rangsorolását.

3 Gryzunoff


Könnyű használat
ország: Oroszország
Átlagos ár: 30 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ez a gyártó egyszerre több kategóriába sorolta a minősítést, ami bizonyítja termékei minőségét és hatékonyságát. A "rágcsáló" szemcseméret olcsó, de minőségi szempontból kiküszöböli az egerek problémáit. A mérgezett szemek egyszeri használata az állat halálához vezet. Az eszköz segít megszabadulni nemcsak az egerektől, hanem a kis patkányoktól és anyáktól is.

A szerszám használata során óvintézkedésekre van szükség. Ezenkívül óvatosnak kell lennie a magánlakásokban, ahol a baromfi vagy más állatok takarmányozhatnak. Fontos, hogy a csalit a távoli rágcsáló-migrációs helyekre helyezzük. Hatékonyság, könnyű használat, nagyon megfizethető ár - mindez a "Gryzunoff" gabonafélék egyikét tette az egerek közül az egyik legjobbnak. Nagyon népszerű a felhasználók körében, és méltósággal folytatja a minősítést.

2 Ratron


Az egerek legjobb vonzereje
ország: Németország
Átlagos ár: 537 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Az egerek német orvoslásának célja a rágcsálók gyors és hatékony ártalmatlanítása a lakásban vagy az országban, valamint a melléképületekben és épületekben. Az alap egy modern hatóanyag - bodifacum, amely 4-7 nap után provokálja az állat halálát. Ez fájdalommentes, nem riasztó rokon. Ennek következtében a testvér továbbra is eszik a mérget, amíg teljesen eltűnik.

A csalétek részei és pépes konzisztenciájúak. Nagyon kényelmes, nincs szükség csapdák kialakítására, elég csak a botokat az egerek migrációs helyén elosztani, és rendszeresen ellenőrizni az állapotukat. A Ratron szerszám nagy vonzereje a rágcsálók számára, száraz és nedves helyiségekben is használható.A mínuszok közül csak a lenyűgöző költségek figyelhetők meg. Ez a listán szereplő legdrágább eszköz. Mindazonáltal ez az egyik leghatékonyabb megoldás, amely megérdemli a legjobb címet.


1 Tisztítsa meg a ház granulátumát


Nagy vonzereje az egereknek
ország: Oroszország
Átlagos ár: 48 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

Ez a kertészek és a magánszektor lakóinak egyik legkedveltebb eszköze. A granulátum könnyen használható és nagyon hatékony. Az illat erős vonzerejét okozza a rágcsálókban, a mérgezett csalétek felé haladnak, enni és egy idő után meghalnak. A tapasztalt felhasználók véleménye szerint speciális szubsztrátokat, például adagolókat javasolnak, hogy elkerüljék a pelletek elhúzását. 1-2 nap elteltével meg kell vizsgálni az elrendezési helyszíneket, vagy töltse ki az elfogyasztott granulátumokat, vagy frissítse a piszkos mérgeket.

Ha a csalit nem érinti, akkor a hely helytelenül van kiválasztva, és az egerek nem járnak ott. Szükséges a tálca átrendezése. A nagy vonzerő mellett érdemes megjegyezni a rendelkezésre állást, az egerekből származó száz gramm pénzt 50 rubelért lehet megvásárolni. Ez az összeg 5-7 adagolóhoz elegendő. A minuszok közül természetesen nagy toxicitás. Nem szabad elfelejtenünk az óvintézkedéseket, ezért kívánatos, hogy a mérgeket más állatok számára hozzáférhetetlen helyre helyezzük. A "Clean House" dió illatával rendelkező granulátumok az egyik legjobb hatásfokúak.

Népszerű szavazás - ki gyártja az egerek legjobb termékeit?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények