10 legjobb horror könyvet

hely

név

Jellemzők értékelése

Top 10 legjobb horror könyv

1 Pet temető megüt
2 Vij A jó és a gonosz küzdelme az ember lelkére
3 Mester és Margarita Klasszikus orosz irodalom
4 Nos és inga Az ember csapdába esett
5 A megfulladt, vagy a harmadik kulcs Ideiglenes plexus a telekban
6 Milyen volt az edzett ón Legjobb vélemények
7 Wendigo, az erdő démonja. Vadászati ​​óra A legjobb tizenéves közönség számára
8 Witch Hammer Sok vérontás
9 Szív alakú doboz Leginkább várt
10 Jégcsók a félelemtől A félelem játék gyermekkorból származik

Az olvasás rajongói és az idegeik légköri tájképekkel, intenzív cselekvéssel és a fantáziát kiváltó történetekkel tökéletes csevegés vagy misztika műfaja. Ilyen művekbenérdeklődés az utolsó oldalakra mentették, mert mindig érdekes tudni, hogy mi a helyzet és mi a pokol történik. Gyakran a borzalmak pszichológiai felhangokat hordoznak, gyakran félnek attól, hogy a kísérteties hősök gyermekkorából származnak. A rémálmok olvasásakor megfigyelést, intuíciót és még a pszichét is megfékezheti.

Talán a horror műfajban lévő könyvek egyike a legjobb eszközöknek, hogy mesterségesen bemegyek a félelem és különösen aggódó világba, hiszen egy könyvvel együtt egyedül maradsz a képzeleteddel, és önállóan rajzolhatod a képeket a fejedben. Még több kísérlet érhető el, ha elolvassa az éjszaka borzalmát. A keresés egyszerűsítése érdekében az irodalmi erőforrások becslései alapján a legjobb ijesztő könyvek közül választottunk ki.

Top 10 legjobb horror könyv

10 Jégcsók a félelemtől


A félelem játék gyermekkorból származik
A szerző: Natalia Kalinina
Átlagos ár: 318 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.2

Az orosz nyomozó a miszticizmus műfajában egy olyan embercsoportról beszél, amely két legjobb barátból áll (egy horroríró és fotós), egy apa és egy fia, és egy fiatal férfi üzletember, aki egy üres buszon egy sorsdöntő útján egy üres éjszakai úton halad vezetői tanácsok, túrázás a legközelebbi faluba, hogy ott tölthesse az éjszakát egy szállodában.

Miután letelepedtek a szállodába, csapdába esnek, mostantól fogva nem tudnak kijutni belőle. A hősök minden új napot megtapasztalják, amit örökre el akarnak felejteni és az életrajzukból törölni. Az 1983-as naptári évben a telefonkapcsolat nem fog elkapni, de az üzenetek nem csak egyetlen lélek, kivéve őket, de az étkezőben minden nap friss ételekkel hagyja őket. Tüzelőanyagot adnak a tűzhöz, és 5 sírját nevezik az erdő közelében található temetőben. Az egész horror az, hogy minden hősnek saját gyermeke van.


9 Szív alakú doboz


Leginkább várt
Írta: Joe Hill
Átlagos ár: 210 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.3

Joe Hill, a Stephen King fia, a „Szív alakú doboz” című könyvet úgy határozták, hogy a kiadás előtt átvizsgálják, ami 2007-ben a leginkább várt kiadványt jelentette. A történetben Jude Coyne rocksztár, 54 éves, kreatív válságban van naplementekor. Az egyik hős hobbija az okkult tárgyak gyűjtése, például a boszorkánysághoz.

Az interneten keresztül, szkepticizmussal, a jude az elhunyt jelmezének megvásárlását teszi lehetővé, amelyhez a szellem csatolva van, és most egy szív alakú dobozt kap, amely után egy sor szörnyű esemény kezdődik, mert a szellemnek saját nézete van a múltbeli eseményekkel kapcsolatos új tulajdonosról. A telek megtartja a feszültséget, nagy figyelmet fordítanak a hősök tapasztalataira, a gyermekek sérüléseinek témái felvetődnek. Bár a könyv nagy része a miszticizmus és a borzalmak műfajában volt, és tele van véres kemény jelenetekkel, ott volt egy hely a szerelmi vonal számára is.

8 Witch Hammer


Sok vérontás
Szerző: Konstantin Obraztsov
Átlagos ár: 349 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.3

Péter. Este. Egy képzett, jóképű, 49 éves férfi hirtelen megöl egy gyilkossági láncot. Elveszi a nők életét, és ez a legszokatlanabb kínzás.Meggyőződése, hogy helyesen cselekszik. Az élettelen testek mellett a gyilkos elhagyja útlevelét, hogy megkönnyítse a bűnüldözés számára a nők azonosítását, és egy üzenetet, amelyen a „boszorkány” felirat szerepel, amellyel az inkvizítor nevét adják neki.

A könyv gazdag a modern boszorkányok szövetségének epizódjaiban, ahol lélektelenül lerombolják a csecsemőket, és kárt okoznak, és átkoznak. Néhány jelenet elbűvölő olvasókra is rettenetes, mert vérontást tartalmaz. A szerző a legjobban megverte a tájat, dolgozott a telekon keresztül a részletekhez, az események időrendi sorrendjéhez, részletesen bemutatja a karaktereket, és beleesik a misztika légkörébe. El tudnak jutni egy soros gyilkos nyomára és elkapni? Lehetséges-e igazolni cselekedeteit?


7 Wendigo, az erdő démonja. Vadászati ​​óra


A legjobb tizenéves közönség számára
Szerző: Edward Verkin
Átlagos ár: 190 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Wendigo - teremtmények, amelyek az orosz szerző Edward Verkin könyvében lesznek a figyelem középpontjában. Ezek hasonlítanak az emberekre, de szörnyűen vékonyak, ruháik zacskóval lógnak, piszkosak, mintha csak a földből lennének, az éles koponyájukon fehér, duzzadó szemek, amelyeken alig láthatóak a diákok.

Érdekes, hogy a történet egy rottweiler kutyafajta arcán áll. A könyv gyorsan olvasható, nemcsak az egyszerű szótag miatt, hanem a kis kötet miatt is. A szerző jobban ismert, mint egy tizenéves közönség írója, mivel műveiben a főszereplők gyakran gyerekek. - Wendigo, az erdő démonja. A vadászat órája lesz a legjobb olvasás az est estén a miszticizmus műfajában.

6 Milyen volt az edzett ón


Legjobb vélemények
Szerző: Alexander Schegolev
Átlagos ár: 150 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Egy nő alapított egy földalatti vállalkozást. Szeretője helye mindig üres volt, hiszen a korábbi férfiak mindig eltűntek valahol. Hol? Részesei voltak az üzleti tevékenységének, vagy inkább áldozatoknak. A hölgy elszakítja őket és eladja őket. Emlékeztetünk a transzplantációs szervek illegális ellátására, de nem volt ott. Ilyen a véres "üzlet" rémületes igazsága, mely szerint egy személy eladása sokkal inkább nyereséges, mint az egész.

Az első szerelmi éjszaka hölgye levágja az ember testének részeit, az ügyfél kívánságaitól függően. Az ügyfelek olyan emberek, akik magas színvonalúak a társadalomban, különben egyszerűen nem engedhetik meg maguknak; itt és a miniszterelnök és a helyettes. A horror az, hogy egy vállalkozó hölgy segíti a lányát, aki 15 éve dolgozik az üzletben, hogy üzletet vezessen. Ez az orosz író, Alexander Shchyogolev borzalmas műfajának brutális könyve az életért küzd, és a legnehezebb körülmények között is alkalmazkodik.


5 A megfulladt, vagy a harmadik kulcs


Ideiglenes plexus a telekban
Írta: Tatyana Korsakova
Átlagos ár: 290 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Aglaya, aki a nagymamájához jött, a sorsát hozza hosszú ideig tartó elvtársaihoz, akivel egyesülnek egy évszázaddal ezelőtt szörnyű történelemmel összefonódó események. A telek a 3 periódus plexusában bontakozik ki: a 20. század kezdete és vége és a 21. század eleje. Egy csendes tó, amely az orosz falu egy régi birtokában található, 15 évig elzárt egy mechanikus szobrot a vízében, amelyet népszerűen alvó hölgynek neveztek. Ezt megelőzően díszítette a kertet, és a lábánál gyakran megtalálta a nők holttestét.

Korsakova Tatjana kiválóan sikerült egyszerre több műfajot ötvözni - ez egy nyomozó történet, és egy misztikus és egy szokatlan szerelmi viszony, ami a munkát a nők számára a legjobb olvasóanyag, mert a kötet elég kicsi. A „megfulladt, vagy a harmadik kulcs” mindent és mindenkit megkérdőjelez. A dinamikus cselekmény nem hagyja, hogy lezárja a könyvet, és a hősökkel együtt fogod érezni magát, és a misztikus rejtvényeket megoldani velük.


4 Nos és inga


Az ember csapdába esett
Szerző: Edgar Allan Poe
Átlagos ár: 150 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Ha egy kis történet rajongója a horror műfajban, ahol egy történet van, ahol egy ember csapdába esett, akkor Edgar Allan Poe The Well és Pendulum könyve a legjobb olvasási lehetőség. Az események sötét kamrában történnek, egyetlen fénysugár nélkül. Egy spanyol tudós börtönből egy fogoly, akit bűncselekmény miatt halálra ítéltek, és kínzását és kínzását követeli el.

Az inkvizíció kínzásáról, amely mindig is híres volt kifinomultságáról, talán mindenki hallotta. Itt és a főszereplő, még 4 falban is, minden lépésben várhat a halálra, ezért nagyon óvatosan viselkedik. Egy kamra, amelynek közepén egy kút van, és egy éles inga a mennyezeten - a fogolynak magának kell választania, amit meg kell halnia. A szerző azt akarja megmutatni, hogy mindaddig, amíg egy személy életben van, minden szalmára kuplung, hogy megmentse az életét, még akkor is, ha tudta, hogy a halál elkerülhetetlen.

3 Mester és Margarita


Klasszikus orosz irodalom
A szerző: Mikhail Bulgakov
Átlagos ár: 185 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Szereted a szerelmi sorok alkotásait? Értékelsz egy szép irodalmi szótagot, melyet szellemes iróniával és szellemi humorral éltél? Érdekli a rejtély és a rejtvények? Ezután a legjobb választás a Mikhail Bulgakov „Mester és Margarita” című könyve. Megfordítja a jó és gonosz ötleteket. Woland Moszkvában, az ördögben, színes retinue társaságában jelenik meg: Azazello, a Hippo macska, a Hella vámpír és a Koroviev-Fagot. De a gonosz szerepét a munkában a polgárok nagyobb valószínűséggel elfoglalják bűnös gondolataikkal és cselekedeteikkel, de nem a sötétség világának vendégeivé.

A könyv létrehozásával kapcsolatos munka megkezdődött a 20-as években, és több mint 10 évig tartott. Ennek eredményeként a munka befejezetlen maradt. Azonban az orosz irodalom mesterének halhatatlan regénye, Mihail Bulgakov, Mester és Margarita, a misztikával átitatott, a kiadás hosszú tilalma ellenére még mindig látta és szerette az egész világot.

2 Vij


A jó és a gonosz küzdelme az ember lelkére
A szerző: Nikolai Gogol
Átlagos ár: 591 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A sötétben vándorolva, a Homa Brut által vezetett 3 kurzus megáll, hogy eltöltsék az éjszakát egy régi boszorkány gazdaságában. Ahhoz, hogy megmentse saját életét, Khoma megöli egy idős asszonyt, aki fiatal falfestménynek bizonyul. Életének utolsó percében megkéri az apját, hogy teljesítse az utolsó akaratát: „Keresse meg a Khurs Brut kurzort, olvassa el 3 éjszakát a bűnös lelkemben.”

Ha szereted a miszticizmust, akkor a könyv végül elvonja Önt attól a pillanattól, amikor a démonok elkezdenek megjelenni az egyházban, olvassák az elhagyott szeretőnő, ördögök imádságát, a koporsót repül, ikonok esnek, az üveg repedik ... És akkor a fő kérdés merül fel. arra kényszerítve, hogy olvassa el az orosz-ukrán író, Nikolai Gogol „Viy” című munkáját: miért érzi magát a gonosz a szent helyen otthon? A fantasztikus epizódok mögött filozófiai és néha vallási felhangok találhatók, arra kényszerítve, hogy gondolkodjunk a lelkiismeretességről, a választott úthoz való hűségről, a hitről.


1 Pet temető


megüt
Írta: Stephen King
Átlagos ár: 391 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A rémálom bármilyen módon behatolhat az életedbe. A család új otthonba költözik, de nem tudják, hogy milyen misztikus készül nekik. A lakóház közelében a háziállatok temetője található, mögötte a Mikmak törzs temetkezési helyei, ahol a helyi kerékpárok szerint az ördög lakott - Wendigo. Szellemek, újjáéledt állatok, egyesek üldözése ... A szíved megfagy, Stephen King meg fogja érezni az érzések teljes színvonalát: az együttérzésektől a horrorig, ami megzavarja a vért.

A karaktereket fényesen írják, folyamatosan várják fel egy váratlan oldalról, érdekes megismerni őket, megismerni a múltjukat. Ezt a borzalmas regényt sokan a szerző legjobb alkotásának tekintik, és ő maga is többször megjegyezte, hogy a „Kisállat temetőt” a legszörnyűbb könyvének tartja. Miután túlélte a munka eseményeit, látni fogod, hogy nem kell annyira tartósan ragaszkodnod a múlthoz, képesnek kell lenned arra, hogy elengedje, és a múltbeli hibákat tapasztalatként tekintse meg és tanuljon meg egy leckét.


Népszerű szavazás - mi a legjobb horror könyv?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények