10 legjobb nyálkás termék

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb 10 legjobb nyálkás termék

1 Quadris A legjobb teljesítmény. Nem éri el a gyümölcsöt, gyorsan bomlik
2 fundazol Növeli a növény termelékenységét
3 Amistar extra Segíti a növényeket a nitrogén felszívódásában
4 Chistotour BAU 700 A legjobb ár-érték arány. Nem mérgező a növényekre
5 Fitosporin M Növeli a növényi ellenállást a stressz ellen
6 Topsin-M A fejlődés bármely szakaszában a betegséggel küzd
7 topáz A növények magas felszívódási aránya
8 Gyors Használható a növényfejlesztés bármely szakaszában.
9 VitaRos Legjobb ár. A kompozíció festéke megkönnyíti a munka vezérlését
10 Tiovit jet Magas rezisztenciát használnak más gyógyszerekkel szemben.

A kertészek minden évben nagy erőfeszítéseket tesznek a betakarítás megőrzésére és növelésére. Az egyik akadály a kertészeti növények növekvő előfordulása. A betegségek elleni küzdelem sok erőt és türelmet igényel. Mealy harmat a zöldség- és gyümölcsnövények leggyakoribb gombás fertőzése. Azt is nevezik vászon, hamu. A kórokozók az Erizifovykh és a Muschnoroskosyny faj ektoparazitái. A külső környezetben stabilak, ezért fontos, hogy ne csak a megelőző, hanem a pusztító intézkedéseket is végezzék a helyszínen.

A problémák korai szakaszában történő felderítése a növények rendszeres ellenőrzését igényli, a gyanús példányoktól való megszabadulás érdekében. A palántákat óvodákban kell beszerezni a megbízható beszállítóktól. Az agronómák rendszeresen javasolják a talaj fertőtlenítését, a szennyezett területek cseréjét. A fák és cserjék mentességének növelése érdekében rendszeresen táplálékkiegészítőt kell készítenie. A pepelits elleni legjobb védelmi eszközként fungicideket használnak. Az alábbiakban bemutatott főbbek.

A legjobb 10 legjobb nyálkás termék

10 Tiovit jet


Magas rezisztenciát használnak más gyógyszerekkel szemben.
ország: Svájc
Átlagos ár: 28 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A kombinált típus gyógyszerének tekinthető - kombinálja a fungicid és a akaricid tulajdonságait. Ugyanígy hatékony a penészesedés és az atkák elleni küzdelemben is. A szerszám behatol a kórokozó szövetébe, és megsérti megélhetését. Tökéletesen megbirkózni azzal a problémával, ahol semmit sem segített. A Tiovit könnyen használható, és nem igényel speciális képzést. Ez egy alacsony fokú ellenállású eszköz. A feldolgozás során a kén kicsi szemcséi a levelekre esnek, és ragaszkodnak hozzájuk. Ez indokolja a szerszám kapcsolatfelvételét.

A Tiovit előtt alkalmazott olajalapú anyagok után ajánlott 2 hét várni. Ezután folytassa a növények fertőtlenítését. A fogyasztást könnyűnek tartják - 1 négyzetméternyi földterületre vagy 1 kerti fára 30-80 gramm. 10 liter vízzel hígítjuk. Szőlő esetében a fogyasztás alacsonyabb - 10–45 gramm vizet adunk hozzá 10 liter vízhez. a kábítószert. A feldolgozás legjobb ideje a termesztési időszak.


9 VitaRos


Legjobb ár. A kompozíció festéke megkönnyíti a munka vezérlését
ország: Oroszország
Átlagos ár: 14 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A kontakt-szisztémás gyógyszer hatékonyan megszünteti számos gombás betegséget. Jól bizonyított a telepítési anyag feldolgozásában. Képes gátolni a patogéneket a növény felületén és belsejében. A gyógyszer hosszú távú hatása segít csökkenteni a kezelés időtartamát.

A fungicid összetételében elősegíti a színezőanyag jelenlétének fogyasztási normáinak betartását. Egyszerűen vizes oldatot készítünk - a víz literenként 1/3-át vizet adunk a tartályban lévő víz 1/3-át. Ezután mindegyiket összekeverjük és vízzel feltöltöttük. Izzók, rizómák, magok merülnek a keverékbe 2 órán át. A készterméket azonnal fel kell használni. Preventív és terápiás szerként használják. A munka során az egyéni védelem eszközeit kell alkalmazni.

8 Gyors


Használható a növényfejlesztés bármely szakaszában.
ország: Svájc
Átlagos ár: 27 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Fungicid komplex hatások a gyümölcsök és zöldségek kártevőire. Jól alkalmas beltéri növények feldolgozására. Segít harcolni a lisztharmat, a kopás, a pecsételés ellen. Nem csak a kezelést, hanem hosszú profilaktikus hatást is biztosít. Megengedett, hogy a növényeket a fejlődés minden szakaszában permetezzék. A gyógyszer az öntőformában a leghatékonyabbnak tekinthető. Javasoljuk, hogy az ültetés előtt az elkészített oldatba áztassa.

A hatékonyságot a Scor kórokozók sporulációjának gátlásának köszönheti. Ezek gyengülnek, számuk csökken. Ezt követően a növény fertőző betegségekkel szembeni rezisztenciája drámaian megnő. Az elkészített oldat koncentrációját a betegség típusától, a növény növényzetének stádiumától függően az utasítások szerint számítjuk ki. A vizet hő formájában termesztik. A túladagolás megelőzése érdekében mérjük meg a koncentrátumot fecskendővel.


7 topáz


A növények magas felszívódási aránya
ország: Oroszország
Átlagos ár: 35 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A fő komponens emulziós koncentrátum formájában a penonazol. 1 literes tartalma 100 grammot ér el. A pelyhes penész és rozsda egyik legjobb időigényes gyógyszere. A kezelés korai szakaszában profilaktikus és gátló betegségként alkalmazzák. Azonnal felszívódik, így a feldolgozás nem függ az időjárási viszonyoktól. Tökéletesen fertőtlenítenek rózsákat, szegfűt és más virágos növényeket.

Az oldatot a céltól függően készítik el. A korai korai szakaszban történő feldolgozásakor a léziókat 2 ml Topaz 10 liter vízzel hígítjuk. Rózsa és más virágok esetében a készítmény 4 ml-ét 10 liter vízzel hígítjuk. A koncentráció eszköze hatékonyan megbirkózik az amerikai lisztharmattal és a rozsdával. Munkánk során figyelembe kell venni, hogy 1 hektárnál nem több, mint 10 liter kész oldatot fogyaszt. A Topazot a növénytermesztési időszakban permetezésre ajánljuk. Dísznövények esetében 1 kezelés elegendő az egres és a ribizli esetében - legfeljebb 4 permetezés per szezonban.

6 Topsin-M


A fejlődés bármely szakaszában a betegséggel küzd
ország: Japán
Átlagos ár: 50 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A gombás betegségek kórokozóinak szisztémás expozíciójának eszközei. Ajánlott megelőzésre és kezelésre, a színpadtól függetlenül. A nedvességtartalmú por formájában kínálják a vásárlónak. A fő komponens a tiofanát-metil. Javasoljuk a gyümölcsfák, a zöldség, a gabonafélék, a bogyós bokrok védelmét. A feldolgozás során az ágens belép a növényi szövetbe, felülről lefelé mozog, és megszakítja a sejtosztódás folyamatát. A gyökerek karbendazimokká válnak, terápiás hatást biztosítva.

A munka megkezdése előtt el kell olvasnia a megjegyzést, hogy kiszámítsa a gyógyszer dózisát és fogyasztását. 1 hektár területre 1–1,2 kg terméket alkalmazunk a gabona kezelésére, 2 kg a ribizli permetezésére, 2-4 kg a fenyőre. Az eljárás hatásának növelése 1-2 héten belül történik. Agronomisták feljegyzik a gyógyszer kiváló helyreállító tulajdonságait repedések, ágak és szárak esetén.


5 Fitosporin M


Növeli a növényi ellenállást a stressz ellen
ország: Oroszország
Átlagos ár: 200 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Természetes hatóanyagon alapuló fungicid szer - Bacilus Subtilius. Káros hatással van számos bakteriális és gombás megbetegedésre: lisztharmat, rák, phytophthora, septoria, rozsda. A feldolgozás növeli a növények immunitását, megvédi a stresszt, felgyorsítja növekedését. Kapható paszta, folyadék, por formájában. Ajánlott szoláris növények, kerti rózsák, szegfű, ribizli, málna, egres feldolgozására.

Az eljárás után az ismételt fertőzés kockázata a legkisebb. Egy világos fenyegetés esetén újrapermetezhet. A vetőmagok megelőző célú áztatásához adjunk hozzá 2-4 csepp gyógyszert 250 ml vízhez. Rózsa, szegfű, egres 2–3 teáskanál Fitosporin és 10 liter vizet készít. Ez a keverék elég 100 m2 földterület feldolgozásához.A fungicid a zöldségek elültetése előtt alkalmas üvegházak feldolgozására.


4 Chistotour BAU 700


A legjobb ár-érték arány. Nem mérgező a növényekre
ország: Oroszország
Átlagos ár: 330 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Gyógyszerrendszeri fellépés. A fő komponens a propikonazol. A lisztharmat, a rothadás, a rothadás ellen az egyik legjobb eszköz. A vásárlónak kész formában ajánlott. A fungicid a feldolgozás után 4-5 hétig teljes mértékben védi a virágokat, zöldségeket, gyümölcsfákat. Biztonságos a növények számára, gyorsan behatol belőle, elpusztítja a kórokozót. 2-4 óra elteltével a levelek felületén nem lehet kimutatni. A teljes vegetációs időszakban permetezhető.

A cserjéket és a virágnövényeket 2 hetes időközönként kezelik. Ennek legjobb ideje kora reggel vagy este. Javasoljuk, hogy az eljárást legfeljebb 4 m / s szélsebesség mellett végezze. A permetezést legjobban légzőkészülékben kell elvégezni. A munka után ajánlott a méhek tartózkodását a helyszínen legalább 6 órára korlátozni.

3 Amistar extra


Segíti a növényeket a nitrogén felszívódásában
ország: Svájc
Átlagos ár: 3 357 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A gyógyszer megelőzése és terápia céljából történő alkalmazása. A bakteriális és gombás betegségekkel küzd. A fő összetevők az azoxisztrobin és a ciprokonazol. A kezelés utáni hatás hosszú ideig fennmarad. Az eszköz légúti blokkolóként működik a kórokozó sejtjei számára. A fertőtlenítés után fél órával a ciprokonazol terjed a növényi szöveteken. A gyors penetráció lehetővé teszi a szezonális kezelések gyakoriságának csökkentését. Az Amistar permetezése jelentősen növeli a rózsa, a szegfű, az egres, az ibolya és a gombás fertőzések ellenállását. A nitrogén emészthetősége javul, az immunitás nő.

A tipikus kertkert védelme érdekében ajánlatos 1 fungicid csomagot használni. Az oldatot 1 liter vízre 0,5 l hatóanyag-tartalommal állítjuk elő. Szükség esetén az eljárást 2 hét múlva megismételjük. A kertészek szerint Amistar hozzájárul a magasabb hozamhoz.

2 fundazol


Növeli a növény termelékenységét
ország: Magyarország
Átlagos ár: 1 780 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A gyógyszer szisztémás expozíciója, amelynek fő összetevője a benomil. Közvetlenül befolyásolja a kórokozó sejtjeinek növekedését - gátolja a szaporodási folyamatot. Feldolgozásuk után a számuk jelentősen csökken. A szerszám a vetőmagkezelés szakaszában hatásos az ültetés előtt. Nemcsak védőhatása van, hanem felgyorsítja a csírázást, a tenyésztett növény télig tart.

A Fundazol minden klimatikus zónában használható. A kezelést a szezontól, a levegő hőmérsékletétől függetlenül végzik. Biztonságos madarak, rovarok, halak, férgek számára. A tenyésztési időszak alatt 2-szeres permetezés javasolt. A gyógyszer hígítása szigorúan az utasítások szerint történik. Szabványosan készítünk 10 gramm por 1 liter vízben. Permetezze a növény és a talaj földi részeit. A két kezelés között 3 hét kell.


1 Quadris


A legjobb teljesítmény. Nem éri el a gyümölcsöt, gyorsan bomlik
ország: Svájc
Átlagos ár: 5 595 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

Az egyik legjobb asszisztens kertész a szüret elleni küzdelemben. Segít megszabadulni a lisztharmatról, a késői piszokról, a rothadásról, a rothadásról. A feldolgozás nyílt területeken és beltérben megengedett. A gyógyszer használata fokozza a fotoszintézist, megőrzi és szorozza a növényt. A Kvadris rövid idő alatt bomlik, ezért nem képes felhalmozódni gyümölcsökben, bogyókban. Ez lehetővé teszi, hogy az egészségre való félelem nélkül gyűjtsön.

A kertészeknek meg kell értenie, hogy a túladagolás nem segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, és bizonyos esetekben károsíthatja a növényt. Ezért szigorúan kövesse az utasításokat.10 liter vízben 5 ml-t kell hígítani. Ezután permetezőgép segítségével alkalmazza azt a levelekre, elkerülve a talajjal való érintkezést. Akció Quadrice a leghatékonyabb a +4 és +30 fok közötti hőmérsékleten. A feldolgozás után óvatosan 3 évig megszabadulhat a kert gombafertőzésének veszélyétől.


Népszerű szavazás - mit gondol a legjobb, ha a penészes pörköltet?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 2
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények