10 legjobb ház macskák számára

hely

név

Jellemzők értékelése

Top 10 legjobb ház macskák számára

1 Triol "Cat House" A legjobb design és természetes anyagok
2 Boldog ház "Cat Lifestyle" Legjobb minőség és optimális méret
3 Beaver udvar "House number 1. Cats" Kompakt méret és puha
4 Shurum-Burum ház tér Sokoldalúság és jó minőségű
5 Wigwam JOY Szép anyagok és könnyű ellátás
6 Nezhenka "Booth" Az ár és a minőség legjobb kombinációja
7 Zoogurman "Homebody" A legérdekesebb design
8 „Csemege” Szokatlan lógó ház
9 "V.I.Pet" Érdekes design és praktikus
10 Dharma kutya Karma macska "Bálna" Meleg gyapjúház bálna formájában

A macskák szeretik elrejteni a különálló sarkokat, így szeretik a különleges házakat, ahol kényelmesen aludhatnak, és elrejtik a szemüktől. Különböző formájú, különböző anyagokból készülnek, méretük különböző. A macskák házát számos kedvtelésből tartott termék gyártója kínálja. Bármelyikük elvégzi a funkcióját, de a minőség nagyban változhat. Ezért megismerkedtünk a különböző modellek jellemzőivel, a felhasználói véleményekkel, és ezek alapján a macskák legjobb házainak minősítését.

Top 10 legjobb ház macskák számára

10 Dharma kutya Karma macska "Bálna"


Meleg gyapjúház bálna formájában
ország: Nepál
Átlagos ár: 2800 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A természetes merinógyapotból készült ház a belső tér valódi díszítésévé válik a szokatlan forma miatt, és a téli szezonban meleget és kényelmet biztosít. Érdekes, hogy minden házat kézzel, speciális technológiával készítenek, amely nem használja a macskákra és a festékekre káros anyagokat. A gyapjúnak nincs kémiai kezelése, a természetes illatnak köszönhetően a macskákat vonzza. És mivel a ház mérete elég nagy, alkalmas kis kutyafajtákra.

A vásárlók véleménye szerint az elegáns design, a termék kiváló teljesítménye, a felhasznált anyagok természetessége. Meglepő, hogy a költségek meglehetősen megfizethetőek, összehasonlíthatóak a szintetikus modellekkel. De vannak kisebb hibák - a gyapjú illata nem minden macskát nyugtat. Egyes tulajdonosok azt írják, hogy háziállataik szeretik a ház széleit rágni, körmöket.

 


9 "V.I.Pet"


Érdekes design és praktikus
ország: Kína
Átlagos ár: 4200 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ennek a modellnek a kialakítása egyszerűen egyedülálló - egy nagy műanyag tojást jelent, amely belsejében lekerekített bejárattal rendelkezik. A padlón vastag és puha ágynemű az alváshoz és pihenéshez. A ház elég tágas ahhoz, hogy még egy nagy macska is jól érezze magát benne. És a teljesítményt érdemes nevezni az egyik legjobbnak - a ház tökéletesen illeszkedik a modern belsőépítészetbe, díszítésként szolgál. Mivel a modell műanyagból készült, nem fél a karomtól, a nedves tisztítástól.

A ház minden előnye ellenére nem minden macska-tulajdonos dönt a megvásárlásáról a viszonylag magas költségek miatt. Továbbá, a modell nem nagyon alkalmas a szűk helyiségekre, mivel sok helyet igényel, bár maga az ágy nem túl nagy. Kivehető, ha szükséges, mosható.

8 „Csemege”


Szokatlan lógó ház
ország: Oroszország
Átlagos ár: 2000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Kompakt, de tágas, 10 kg-ig terjedő méretű macskák. Szokatlan kialakítású, sűrű falakkal és bejárattal ellátott zsák formájában. Ez egy jó lehetőség a helyiség hiánya miatt - a ház a mennyezethez, a szekrényhez, az akkumulátorhoz vagy bármely más helyre csatolható. Ehhez mindenképpen szükséges. A ház kiváló minőségű, puha, de sűrű hipoallergén anyagból készül. Belül van egy párnázott poliészterrel töltött párna.

A macskák tulajdonosai megjegyzik, hogy a ház a felfüggesztett szerkezet ellenére nagyon hasonlít a háziállatukra. Gyorsan élnek, szeretnek aludni.Vevők, mint a lehetőség, hogy mosás a ház a mosógép, amely nagyban leegyszerűsíti az ellátás. A modell hátrányai is a kialakításhoz kapcsolódnak - egyes macskák nem kedvelik, hogy a ház szörnyűségben van, attól félnek, hogy bejutnak belőle.


7 Zoogurman "Homebody"


A legérdekesebb design
ország: Oroszország
Átlagos ár: 1500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Egy nagyon érdekes puha ház macskáknak és kis kutyáknak minden bizonnyal kedvence lesz. Ez a termék egy transzformátor, amely a tulajdonos kérésére gyorsan elfordul egy házból egy kényelmes puha ágyra. A kárpitozáshoz használt gyapjúszövet. Mint a falak kitöltése - szintetikus szál, matrac - gyapjú. Tartalmaz egy lágy játékcsontot, amely a házra rögzíti.

Vevői ebben a modellben, mint a design-transzformátor és a ház lenyűgöző mérete - könnyen illeszkedik két vagy három macskához vagy egy macska cica. Ebből az okból kifolyólag az azonos sikerű ház kis kutyák számára használható. Egy másik nagy előny az ellátás egyszerűsége - egyszerűen mosható mosógépben. A merev konstrukció hiánya ellenére a ház tökéletesen megőrzi alakját. A költség nagyon kedvező.

6 Nezhenka "Booth"


Az ár és a minőség legjobb kombinációja
ország: Oroszország
Átlagos ár: 1800 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Ez a tágas ház kabin. Érdekesnek tűnik, jól készült és minőségi anyagokból. Az építkezés forgácslapra épül, kívülről puha, bársonyos ruhával van bevonva. Nagy méretének köszönhetően ideális a kis beltéri fajták macskáinak és kutyáinak. Kiváló anyagokkal, kivitelezéssel és minőséggel viszonylag olcsó.

A vevők úgy vélik, hogy ez a legjobb ár-érték arány, és magabiztosan ajánlja vásárolni. A ház meglehetősen nehéz, nem összecsukható, de bizonyos szempontból még egy plusz - háziállat nem tudja megfordítani. A használat elején még az anyagokból sem kellemetlen szagot nem szerezni. A macskák gyorsan elfoglalják a házat, a kedvenc helyükön aludni és játszani.


5 Wigwam JOY


Szép anyagok és könnyű ellátás
ország: Oroszország
Átlagos ár: 2800 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A klasszikus forma háza velúr borítja, ezért nagyon kellemes megérinteni. A kedvtelésből tartott háziállat számára egy puha párna van belsejében, amely vízlepergető bevonattal ellátott anyaggal van borítva. Ugyanakkor az anyagok meglehetősen sűrűek, így a ház megtartja alakját és ellenáll a kopásnak. Annak érdekében, hogy a macska ne hagyja ki, a ház tetőjére egy kötéllel van ellátva a labdát.

A felhasználók úgy vélik, hogy ez csak egy kiváló modell - tartós és kellemes anyagokból, elég tágas és könnyen tisztítható. Háziállatok gyorsan elfoglalják új otthonukat, állandóan alszanak benne, szeretik a labdát játszani. Lágysága ellenére nagyon jól megőrzi formáját, sokáig megőrzi szép megjelenését.


4 Shurum-Burum ház tér


Sokoldalúság és jó minőségű
ország: Oroszország
Átlagos ár: 2500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ez az egyik legjobb és funkcionális modell, amely nemcsak a kikapcsolódásra, hanem a játékokra is kedvelt kisállat lesz. A ház jó stabilitással rendelkezik a forgácslap és a rétegelt lemez merev felépítése miatt. A kényelem érdekében a fát puha és bolyhos mesterséges szőrme borítja. A ház négyzet alakú, tágas, még nagy macskák számára is. Tetője egy látványtábla, amelyen karom élezőoszlop van felszerelve, és egy puha, lógó labda játékokra.

Az értékelés során a macskák tulajdonosai osztják azt, hogy a házuk megvásárlása után a háziállatuk sok időt töltött benne. Élvezik aludni és játszani a tetőn. A kivitelezés meglehetősen tisztességes, a design nagyon megbízható és tartós. Az egyetlen hátránya, hogy a ház tisztítása nehéz, mivel a kárpit nem eltávolítható, és nem lehet teljesen mosni.

3 Beaver udvar "House number 1. Cats"


Kompakt méret és puha
ország: Oroszország
Átlagos ár: 900 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A párnákon és takarókon alvó rajongók szeretni fogják a puha gumi, a szintetikus télosítót és a durva kalocsot tartalmazó puha és kényelmes házat.Világos, vonzó színekben készül, klasszikus formájú a házak számára. A lágy falak és a posttilok felnőtt macskák és cicaok. A méretek kicsiek, de elégségesek a kisállat kényelmes pihenéséhez. A puha konstrukciónak köszönhetően nincs szükség a ház mosására. Szintén a felhasználók kényelme érdekében a tetején egy hurkot biztosít a hordozáshoz.

Az értékelésben a macskák tulajdonosai megjegyzik, hogy a ház hangulatos, puha és nagyon szép. Háziállat örömmel rendezi azt közvetlenül a vásárlás után, a kedvenc üdülőhelyévé válik. Sokan szeretik a kompakt méretet - minimális helyet foglal el, ellentétben a többdimenziós modellekkel. További előny a megfizethető ár.

2 Boldog ház "Cat Lifestyle"


Legjobb minőség és optimális méret
ország: Hollandia
Átlagos ár: 7500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A termék ház formájában készült, kiváló minőségű és elég nagy ahhoz, hogy még egy nagy fajta macska is jól érezze magát. A kivitelezés nagyon jó, a design stílusos és érdekes. A ház használt karton, poliészter és műszőrme, mint egy kényelmes posilki. Minden itt történik, mint egy igazi házban - ablakokkal, hálóval, ajtóval, csővel. A csapat kialakítása jelentősen leegyszerűsíti a szállítást és a tisztítást. A terméket a gyártó különböző színekben kínálja.

A vásárlók nagyra értékelik a ház kiváló minőségét macskák számára, és a méretet optimálisnak tartják minden fajtához. Nagyon tágas belső tér - még egy macska egy cica vagy egy kis kölyök kutya is beilleszthet egy ilyen házba. Ebben a modellben minden tökéletes lenne, ha nem lenne a magas költség - nem mindenki készen áll, hogy több mint 7000 rubelt helyezzen el egy kisállat házához.


1 Triol "Cat House"


A legjobb design és természetes anyagok
ország: Kína
Átlagos ár: 1800 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

Ez a vicces macskaház érezhető, így az év minden napján otthonos lesz a kedvence számára. A figyelmet azonnal érdekes, szokatlan design fülekkel vonzza. Egy ilyen ház nemcsak a macska kiváló menedékévé válik, hanem a belső tereket is díszíti. Az alsó rész levehető, szükség esetén kivehető párna is mosható.

A felhasználók azt írják, hogy a ház nagyon eredeti, jól elkészített. A macska tulajdonosok jóváhagyását a természetes anyagok felhasználása okozza, amelyek nem akadályozzák a levegő keringését. A háziállatok nagyon tetszenek, kedvelt helyévé válik a lakásban. A ház ideális a közepes méretű macskák számára, a nagy fajtákhoz kissé szűk. A stílusos dizájnvásárlók ára nagyon alacsony.


Népszerű szavazás - melyik a macskaházak márkája a legjobb?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények