20 legjobb játék a telefonon

hely

név

Jellemzők értékelése

A legnépszerűbb játékok egyre népszerűbbek

1 Ízletes város Legjobb farm játék
2 Harry Potter Roxfort-rejtély A legjobb kaland a Harry Potter univerzumban
3 Jetpack joyride Dinamikus folyosó
4 Hegymászás verseny A legviccesebb versenyek
5 MINDEN PONY: Mágikus hercegnő A legérdekesebb a lányok számára

Top Bestsellerek

1 Nagy szultán A legjobb stratégia
2 Blitz világa Vágótartályok
3 Lords Mobile: A Királyság csata A legnagyobb csata
4 Birodalmak és rejtvények Lenyűgöző hibrid
5 Hustle Castle - Álomvár Szerelmesek számára

Legjobb fizetett játékok

1 Maynkraft A legjobb univerzális szórakoztató platform
2 A Nap: Eredet A legjobb túlélés
3 Béke, halál! Fekete humor
4 Motor raktár Nagy jármű szimulátor
5 Nap r túlélése Szovjet poszt-apokalipszis

Legjobb ingyenes játékok

1 ColorBump 3D Arcade őrület
2 Chamy - számok szerinti színezés A legjobb választás a kisgyermekek számára.
3 Tom Talking Tom 2 Legendás Tamagotchi
4 Paper.io 2 Szokatlan területi lefoglalás
5 Tartály csillagok Egy egyszerű játék kétdimenziós térben van két mód

Az okostelefonok játékai minden évben jobbak és jobbak. A grafika és a játékmenet előrehaladása a műszaki töltő telefonok folyamatos fejlesztése miatt figyelhető meg. Ebben az esetben a legnépszerűbbek elég egyszerűek a fejlesztéshez és a grafikai játékok szempontjából egyszerűek. Lehetővé teszik, hogy ne csak pihenjen és szórakozhasson, hanem energiát takarítson meg, és ne költjön pénzt erőteljes okostelefonokra.

A legnépszerűbb műfajok a következők:

 • lövő;
 • stratégiát;
 • Arcade;
 • Adventure.

Az Ön számára az Önök számára az Android és iOS okostelefonok legjobb 20 legjobb játékát választottuk az értékesítési adatok, a játékosok véleménye és a rangsor alapján.

A legnépszerűbb játékok egyre népszerűbbek

Íme a legújabb játékok, amelyek széles körben népszerűek a játékosok körében.

5 MINDEN PONY: Mágikus hercegnő


A legérdekesebb a lányok számára
ország: Franciaország
Értékelés (2019): 4.8

Itt az ideje a stratégia lejátszására, a birodalom újjáépítésére, ahol a világot aranyos póniák lakják majd. 2019-ben hatalmas térképet kap a települések kutatására, építésére és fejlesztésére. Ízletes gyümölcsök és pónik javítása érdekében az almaültetvényeket növényi díszítéssel, vagy füzérekkel, cukorkákkal vagy tavakkal díszítik.

A póniák nem alakulnak ki a normál szintek szerint, de a csillagok alapján. Minél jobban kölcsönhatásba lép a háziállatával, annál jobb a minősítésük. Megbízásokat is adhatnak ki, és átadhatják a mini szinteket, értékes tapasztalatokat szerezhetnek. A játék tökéletes a kis lányoknak és csak az univerzumtól függ.


4 Hegymászás verseny


A legviccesebb versenyek
ország: Finnország
Értékelés (2019): 4.9

Nem nézheted meg ezt a játékot mosoly nélkül, mert már nem többé, hogy most már több hónapja volt a legjobb Android játékok tetején. Ez a játék egy rajongó és egy rajongó számára készült - nincs komolyság. Számos felszereléshez és körülbelül két tucat szakaszhoz juthat el. A szállítást két pedál - gáz és fék - segítségével irányítja.

Minden, ami a játékban van, érmékért vásárolható meg, amely háromféleképpen beszerezhető - összegyűjtése a szintre, trükkök, vagy csak a zadonatit. A kezdetektől fogva van egy kis dzsip és borostyán illesztőprogram. Kétféleképpen lehet elveszíteni - tekerje a vezető nyakát, vagy egyszerűen ne vegye fel a benzint. A játék az internet nélkül is lejátszható.

3 Jetpack joyride


Dinamikus folyosó
ország: Ausztrália
Értékelés (2019): 4.9

Lopjon egy jetpack titkos prototípusát, és használja az emberiség javát. Igaz, ezt megelőzően el kell menekülnie a laboratóriumból, több mint ezer métert elhaladva. A játék elősegíti az egy ujj irányítását, és elég egyszerűnek tűnik.

Ahogy előrehalad, javíthatod a táskádat, és hozzáadhatod az új modulokat. Néhány frissítés a helyi boltba való látogatással és a túlmunka által szerzett pénz kifizetésével érhető el.Útközben számos ellenfél lesz - a közönséges tudósoktól és a vágó lézerekig. Egyszerű feladatok elvégzésével a játék során eredményeket, kiegyenlítő élményt és játékon belüli pénznemet kereshetsz.

2 Harry Potter Roxfort-rejtély


A legjobb kaland a Harry Potter univerzumban
ország: Egyesült Államok
Értékelés (2019): 5.0

A legjobb játék a Harry Potter univerzumban felkéri a játékosot, hogy belevetesse magát ennek az univerzumnak a világába, és maga írja a történelmet. Kezdetben a karakter megjelenésének kellemes konfigurátorával találkozunk, ami nem okoz elutasítást. Miután megvásárolta a dolgokat, és miután eldöntötte a kezdeti objektumkészletet, kezdesz kölcsönhatásba lépni a külső környezettel, egyszerű és szép megjelenéssel.

A nagy hátránya egy RPG szeretőnek vagy kalandnak itt egy karakter jellegének megteremtése. Azonban a játékban fellelhető párbajok minden dicséretet érdemelnek, és áthaladnak a kőpapír-olló rendszeren. Kinek támadása történt, és elvette az összes HP-t az ellenségtől - nyert. Általánosságban elmondható, hogy a játék hűvös, és a főszereplő (a karaktered) a választott tünetekkel rendelkezik.

Ha az okostelefonok játékai vonzódnak, de nem futtathatja őket, használja a számítógépek és laptopok emulátorait. Az emulátor egy speciális program, amely lehetővé teszi egy okostelefon operációs rendszerének számítógépen történő szimulálását és erőforrásainak használatát.


1 Ízletes város


Legjobb farm játék
ország: Spanyolország
Értékelés (2019): 5.0

Itt az ideje, hogy lazítson és táplálja a látogatókat édességekkel az okostelefonok egyik legjobb gazdaságában - Tasty Town. Egy kis étteremmel és egy pár ággyal kezdődhetsz az összetevők megnövekedéséhez, majd beléphetsz a saját kávézó fejlesztésébe. Egy közönséges zsemle sütéséhez meg kell szereznie egy sertéstenyésztést és növényi búzát, különben a látogatók elégedetlenek maradnak.

A játékban nincs erőszak - a tápláló vacsora után a sertés szalonnát termel és lefekszik. Állítsa be a hentesboltot tűzhellyel, és biztonságosan eladhatja a finom steakeket az étterem jukebox díszítésével. A játék teljesen ingyenes, az internet nélkül játszható le, és jó optimalizálással rendelkezik.

Top Bestsellerek

A legjobb játékok, amelyek a legnagyobb közönséggel rendelkeznek és világszerte elismertek.

5 Hustle Castle - Álomvár


Szerelmesek számára
ország: Hollandia
Értékelés (2019): 4.8

Szerezd meg a saját zárat az új formátumban. A lényeg az, hogy további szobákat építsünk ki, így bővítve a várat. A gyémántok a legnehezebb kivonatos pénznemek, és bölcsen vagy őrülten kell tölteniük, csak pénzt kell dobniuk a játékba.

Az első dolog az, hogy béreljen építőket - ideális esetben 3. Ne költsön pénzt a ládákra - annak ellenére, hogy leesik a legendás tárgyakból, csak akkor fognak esni, ha sok szerencséje van. A farm portáloknál 3 napig béreljen egy goblin segítőt, hogy az alma és más források összegyűjtésére szolgáljon. A csillagpotenciál az előrehaladás szintjéről beszél - mindegyik csillag a potenciál 20% -ának felel meg, és mindegyik 5. Az aréna az egyik fő tevékenység, ahol jó felszerelést kaphat.

4 Birodalmak és rejtvények


Lenyűgöző hibrid
ország: Finnország
Értékelés (2019): 4.9

Ez a játék a „három sorban” és a stratégia keverékévé vált. Kezdetben arra kell összpontosítani, hogy javítsuk az erőforrások előállításának alapját és a csapatok fejlesztését. Minél nagyobb a szivattyúzás - a nagyobb teljesítménynek szüksége lesz a birtokaira. Minden hős a rangsorban van, de még a leggyengébbek is hasznosak lehetnek. Mindegyiknek saját csapata van, további előnyökkel jár.

Minél tovább megy a játék, annál nehezebb lesz a feladat. Gondosan átgondolják a kristályok kombinációját az ellenség erősebb károsodásához. A PvP mód két játékos számára is elérhető, de az AI-vel küzd, de nem lesz könnyebb. A szövetkezeti szerelmeseinek lehetőségük van arra, hogy csatlakozzanak a klánhoz és a főnökökkel szembeni támadásokat végezzenek.

3 Lords Mobile: A Királyság csata


A legnagyobb csata
ország: Singapore
Értékelés (2019): 4.9

A stratégiai műfajban való játék a középkorba küld, hogy harcoljon az uralomért. Kezdetben ízletes zsemlékkel csábítanak, és lehetővé teszik, hogy gyorsan pumpálja a fiókját.A paramétereket a szivattyútelepek javítják. Minden feladathoz játék pénznemet kap. Tanítsd a ballistádat, hogy javítsd a csapatokat. Érdemes megjegyezni, hogy az épületeket egyidejűleg képezheti és javíthatja.

A játékosok számára rengeteg tevékenység áll rendelkezésre - erődítmények, napi feladatok, céhek és különleges feladatok a VIP tulajdonosok számára. A harcok a „falról falra” rendszer szerint zajlanak, ahol a legerősebb hadsereg erős harci szellemmel nyer.

2 Blitz világa


Vágótartályok
ország: Fehéroroszország
Értékelés (2019): 4.9

Legendás online tankok most az Android és iOS rendszerek okostelefonjain. A projekt egy teljesen különálló játék volt, anélkül, hogy a PC verziót okostelefonokba helyezné át. A fejlesztők fő feladata az volt, hogy a mindenki számára ismert mechanikákat a táblagépek és a mobileszközök realitásaival kombinálják. Az arany és a tapasztalat szintén nem keresztezi a PC-n lévő verziót.

Ez a gyors és dinamikus lövöldözős játék, ahol az átlagos harcidő körülbelül 7 perc. Minden csatát tartanak annak érdekében, hogy megragadják az alapot, vagy teljesen elpusztítsák az ellenséges csapatot. Az itt látható térképek kicsiek, a csata méretének bővülését nem tervezzük itt, hogy ne töltsük fel a vasat többletkapacitással. Nincs művészet, ami lehetővé teszi, hogy nyugodtan élvezhessük a játékot.

1 Nagy szultán


A legjobb stratégia
ország: Egyesült Államok
Értékelés (2019): 5.0

Elég új játék, amely nagyon rövid idő alatt lett a legjobb ingyenes játék egy okostelefonon. Az adományozás itt nem szükséges, és maga a projekt nagyon készségfüggő. A játék hasonlít a stratégia néhány hasonlóságára, és minden játékszerkezet gondos tanulmányozását igényli. Óvatosan közelítse meg a tanácsadó választását - Hertsek jó segédje lesz a PvE komponensnek.

Javasoljuk, hogy javítsák a taktikát és a tudományt, hogy nagy előnyökkel járjanak, és távolodjanak a hadsereg és a kultúra fókuszától. Ha adomány nélkül játszik, erősen ajánlott a ágyúk látogatása, különben az örökösei több tulajdonsággal rendelkeznek. Játssz a barátaiddal, és hozzon létre társaikat, és szerezzen extra statisztikát a karakteredhez.


Legjobb fizetett játékok

Az 5 legjobb játék közül a fizetett projektek között.

5 Nap r túlélése


Szovjet poszt-apokalipszis
ország: Oroszország
Átlagos ár: 89 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Day R Survival - egy másik érdekes projekt, amelynek célja a játékos szovjet időkben történő mozgatása. Az egész ország radioaktív foltokká alakult, melynek következtében sok élő szervezet undorító mutánsokká vált. A hősed véletlenül túlélte ezt az őrületet, és a túlélés küldetése magadra esik. A legfontosabb dolog - ne bízz az első eljövőben, aki könnyedén lőhet hátra, vagy csak helyettesítheti magát.

A játékos nemcsak a hardcore túlélésre vár, hanem a dolgok megteremtésére, a szövetségesek megtalálására vagy a lőszerek javítására is. A szép kiegészítés az orvostudomány, a mechanika, a főzés és a közös játék és a társasági játék lehetőségének tanulmányozása.

4 Motor raktár


Nagy jármű szimulátor
ország: Oroszország
Átlagos ár: 99 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Menj vissza a 2000-es évek elejére, és legyél teherfuvarozó. Körülbelül 20 féle különböző felszerelés áll rendelkezésre az Ön számára, a szokásos „Loaf” -tól kezdve a „KAMAZ” -ig. Sokan közülük már megszűnt, és csak néhány modell van az ország utcáin. A nyílt játék világa különböző időjárási viszonyokkal és majdnem tucat különböző munkával áll rendelkezésre a kutatáshoz.

Az árut az A ponttól B pontig kell szállítania, hogy szállítson utasokat teherautóval. A játék jó grafikával rendelkezik, és a szövetkezeti rajongóknak többjátékos van.

3 Béke, halál!


Fekete humor
ország: Oroszország
Átlagos ár: 29 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Itt az ideje, hogy gondosan felkészüljünk egy másik világba való átmenetre, és fel kell használnunk a Halál támogatását. Szerezzen munkát az Apocalypse-nál, de ezt megelőzően hét hetes próbaidőszakon kell mennie. Végül jutalmat kapsz - állandó munkát és a Halál személyes érdekeinek képviseletét.

Bárki, aki a bírósághoz jön, nehéz sorsot terhel, és csak akkor dönt, hogy hová küldje el az elhunytat - a mennybe vagy a pokolba.

2 A Nap: Eredet


A legjobb túlélés
ország: Oroszország
Átlagos ár: 15 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Merüljön el a bolygói katasztrófa lenyűgöző világában.Összehasonlítható a legendás "Stalker" -hoz, és első személyiséggel rendelkezik. Ennek a lövöldözős projektnek a jellemzője a teljes grafikával történő optimalizálás. Az étel itt értékes pénznemváltássá vált, amely arra ösztönözte a túlélőket, hogy menjenek ki a bunkerből, és az élelmiszereket keresik.

Felkészítse a mezőgazdaságát, szarvasmarhákat, és vezesse a játék vezetőit, hogy diktálja a viselkedési szabályait a kizárási zónában.


1 Maynkraft


A legjobb univerzális szórakoztató platform
ország: Svédország
Átlagos ár: 529 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A legendás platform fizetett lett a Google Play piacon. Ez a világ egyik legnépszerűbb online projektje, mivel sokoldalúsága és a játék univerzum, akár egy közönséges felhasználó létrehozásának képessége is lehetővé teszi. A mobilkészülékek új verziója reálisabbá és gazdagabbá tette a játékvilágot. A fejlesztők fáradhatatlanul dolgoznak, hogy javítsák a játékvilágot, és nagyszámú élőlényű víztestet fognak feltölteni.

Jelenleg a Star Wars vagy a Skyrim alapú szerverek már létrehoztak. A jövőben új árnyékolókat kívánunk hozzáadni a grafika javításához, de mindig lehetőség van arra, hogy visszatérjünk a játék alapvető verziójához.

Legjobb ingyenes játékok

A legnépszerűbb játékok minden felhasználó számára elérhetők.

5 Tartály csillagok


Egy egyszerű játék kétdimenziós térben van két mód
ország: Németország
Értékelés (2019): 5.0

Mielőtt felszabadítaná a stratégiai cselekvési lövöldözőt a telefonra, az a cselekvés, amely két dimenzióban zajlik. Ön a tartály pilótája, és a feladata az ellenfelek megsemmisítése. Elérhető mód a kettő ellen a bot és a hétköznapi emberek számára. Ebben az esetben azonnal meg lehet harcolni egy barátjával ugyanazon az eszközön. A mechanika egyszerű - lépésről lépésre mozogjon rövid távolságra, attól függően, hogy az acél szörny tankjában lévő üzemanyag szintje mennyi.

A szerszámot hüvelykujjával vezéreljük. Válasszon többféle fegyvert. A nukleáris bombák, a napalm, a rakéták és a golyók - válasszon saját belátása szerint. Az online csatákban a játék pénznemét keresed, ami a technikai jellemzők javítására fordítható.

4 Paper.io 2


Szokatlan területi lefoglalás
ország: Egyesült Államok
Értékelés (2019): 5.0

Egy másik világos multiplayer kaland a telefonok számára az Android rendszeren. A fő cél, hogy több területet vágjunk le a kijelzőn. A háború egy kis térrel küzd, amely a mezőn mozog. Mozgás közben ne próbáljon szembenézni a versenytársakkal, különben visszatér a kezdethez, és újra elindul.

Az online játékosok értékelése a játékos által levágott terület és az ellenfelek elpusztítása alapján történik. A folyamat során a lökhárítók megjelennek a térképen, és további előnyöket adnak a versenyek során. Egy különleges kocka segítségével egyedi kockát készíthet.

3 Tom Talking Tom 2


Legendás Tamagotchi
ország: Nagy-Britannia
Értékelés (2019): 5.0

A történet folytatódik a híres macska, Tome beszélgetéséről. Ön gondoskodik róla, és különféle különféle gondozási lehetőségeket vehet igénybe, pihenhet további mini-játékokban, vagy egyszerűen egyszerűen elrendezheti a kényelmet. A játéknak szép grafikája van, az internet nélkül játszódik, és sok pozitív érzelmet ad.

A macska új verziójában új barátok és háziállatok találhatók, és megismerhetjük őket. Vegyük a kisállatot a karjaidba, tedd a WC-re, mossa le a fürdőszobában, vagy küldj el egy izgalmas úton. Rendelkezésre álló gardróbcikkek és ízletes édességek.

2 Chamy - számok szerinti színezés


A legjobb választás a kisgyermekek számára.
ország: Fehéroroszország
Értékelés (2019): 5.0

Minden itt egyszerű - nyissa meg a képeket és a festéket. A PixelArt cég lehetőséget ad arra, hogy több mint száz száz képpel töltsön időt, és gazdag és élénk színekkel lélegezze be őket.

Választhat állatokkal, madarakkal, virágokkal, tájékozódási pontokkal, ételekkel és egyéb dolgokkal. Az új képek szinte minden nap megjelennek, az alkalmazás jól optimalizálva, nem érintkezik az érintéskor, és az intuitív felület a legfiatalabb gyermekek számára is érzékelhető.


1 ColorBump 3D


Arcade őrület
ország: Törökország
Értékelés (2019): 5.0

Kezelje a labdát, és mindent elpusztítson az útjában. Előtt különböző formák lesznek, amelyek négyzetekből, golyókból és háromszögekből állnak. Az egyetlen feltétel nem a különböző színű figurákkal való találkozás. A játék több, mint 100 különböző nehézségi fokú játékot kínál.

A telefon jó grafikája ellenére ez a játék bizonyos problémákkal jár az árnyékok és a kötet miatt, ezért néhány művelet helytelenül jelenik meg. A játékmenet nagyon egyszerű és lenyűgöző, de a mezők és a labda nem testreszabható, ezért gyorsan kifinomult játékost hordoz.

Népszerű szavazás - melyik telefonjáték a legjobb?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 8
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények