Top 10 üzemanyagkártyák

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb üzemanyag-kártyák egyének számára

1 Lukoil Uralsib (Lukoil) Kedvezmények a Lukoil benzinkúton kívül
2 Rosselkhozbank-Rosneft (Rosneft) Sokoldalú hűségprogram
3 Autodrive Platinum (Gazpromneft) Azonnal két bónuszprogram
4 Üzemanyagkártya (Neste) A kiegészítő szolgáltatások legjobb feltételei
5 Kedvezményes kártya (Tatneft) A kártyák két lehetősége az egyének számára. A legjobb mennyiségű kedvezmény az üzemanyagra vonatkozóan

A legjobb üzemanyag-kártyák jogi személyek számára

1 Shell kártya (Shell) A CIS és Európa legjobb benzinkutak hálózata
2 Terepjáró gépjármű (Petrol Plus) A benzin nagy megtakarítása
3 Egyesült (mesterek) Több jelentési csatorna
4 Üzemanyagkártya (TransCard) Kényelmes mobilalkalmazás a járművezetők számára
5 BP + Aral (BP Plus) A leghasznosabb megoldás az árufuvarozási üzletág számára

Az üzemanyag-kártyák egy praktikus eszköz mind az ügyfél (személy vagy vállalkozás), mind a benzinkút számára. Az első olyan fizetési eszközt kap, amely bizonyos bónuszokkal és a költségek kezelésének képességével rendelkezik, a második pedig egy hűséges ügyfél, aki egy adott benzinkúthálózathoz (vagy több partnerhálózathoz) kapcsolódik. Mivel az üzemanyag-műanyag lehetővé teszi bizonyos kiváltságok megszerzését, érdemes megvenni mindenkinek, aki aktívan használja az autót, és legalább néhány bónuszt szeretne kapni belőle. Hacsak természetesen nem használnak bizonyos benzinkutakat, és ritkán hívják meg az "idegeneket".

Az üzemanyag-kártyák elsősorban üzleti célokra szolgálnak, ezért különleges előnyökkel járnak. Azonban a magánszemélyek a bankok és a benzinkutakon tölthető további kedvezményekben és bónuszokban is megtalálhatják a különleges bank- és kedvezménykártyák előnyeit. A választás megkönnyítése érdekében a legjobb üzemanyag-kártyák minősítését kínáljuk Önnek egyének és jogi személyek számára. A legmegfelelőbb opciókat választottuk ki a vásárlói vélemények és a műanyag lehetőségei számára.

A legjobb üzemanyag-kártyák egyének számára

Az egyének különleges kártyái nem igénylik a fejlett funkciókat, mint pl. Fő feladata az üzemanyag jövedelmezőbbé tétele egy bizonyos benzinkutak hálózatában. Ebből a célból különböző bónuszprogramokat alkalmaznak, amelyeknél a szokásos autósok kedvezményt kapnak az árukról és az üzemanyagról. Egyes kártyák további funkciókkal és felszereltségekkel rendelkeznek, de először is.

5 Kedvezményes kártya (Tatneft)


A kártyák két lehetősége az egyének számára. A legjobb mennyiségű kedvezmény az üzemanyagra vonatkozóan
Értékelés (2019): 4.5

A Tatneft különleges kedvezményes kártyát vásárol. Kis, de kellemes kedvezménnyel jár, ha olaj- és gáztermékeket vásárol egy autó feltöltésére. A kártya nem személyes, nem rendelkezik személyes számlával vagy felhalmozódó bónuszokkal. Csak egy darab műanyag, amelyet a benzinkútnál lehet vásárolni (kibocsátási ár - 190-220 rubel, a régiótól függően). A kedvezmény 12 év, akkor meg kell változtatnia.

A kártyán 1,5% -os kedvezményt kap a kőolajtermékekről. A gáztermékek valamivel nagyobb engedményekkel rendelkeznek - 3%. A kártyavásárlók véleménye alapján egyes régiókban a juttatások összege felfelé vagy lefelé változhat. A Tatneft néha promóciókat is tart, és további kedvezménnyel rendelkezik. Az ilyen események azonban a régiótól is függenek.

Ha kívánja, teljes üzemanyagkártyát vásárolhat. Lehetővé teszi, hogy a számlát egy bizonyos összegre töltse ki, és fizesse meg, beleértve az automatizált benzinkutaknál is. Ez azt jelenti, hogy minimálisra csökkentheti az üzemanyag-állomás személyzetével való kapcsolattartást azáltal, hogy maga fizeti az üzemanyagot. Egy ilyen kártya 150 rubel értékű, és érintetlen fizetéssel rendelkezik.


4 Üzemanyagkártya (Neste)


A kiegészítő szolgáltatások legjobb feltételei
Értékelés (2019): 4.6

Az egyének számára a Neste üzemanyagkártya egy speciális műanyag, amely nem bónuszon, hanem kedvezményes rendszeren működik. Ez nagyon nyereséges, mert nem kell pontokat menteni, majd ki kell írni az üzemanyagra vagy árukra.Mindig ismeri az egyes tankolásokból származó előnyöket. Neste üzemanyagkártyát vásárolhat a hálózati irodában vagy bármely más, az Expressen kívüli benzinkútnál. Kártyával kell fizetni, miután feltöltötte. A műanyag gyártási költsége - 150 rubel. Ezenkívül 2000 rubelt kell tennie, hogy árut vagy szolgáltatást vásároljon.

A kártya 50 kopecks kedvezményt biztosít a benzinkutak minden egyes literére. De ez nem minden - amikor a boltokban és a termékekben lévő áruk kávézóban vásárolnak 10% kedvezményt. És ha úgy dönt, hogy autómosót vagy porszívót használ, 15% kedvezményt kap. Így előnyös azoknak, akik gyakran használnak kiegészítő szolgáltatásokat a benzinkutakban. Az apró üzemanyag-kedvezmény csak egy jó bónusz.

A Neste üzemanyagkártya lehetővé teszi az automatikus benzinkutak tankolását is. Emellett a Neste kártyatulajdonos részt vehet a promóciókban, további kedvezményeket és bónuszokat kaphat, valamint különleges ajánlatokat is kaphat.

3 Autodrive Platinum (Gazpromneft)


Azonnal két bónuszprogram
Értékelés (2019): 4.7

Bankkártya "platina" szint a megfelelő árral és kiváltságokkal. Két bónuszprogramban vesz részt egyszerre: a Gazprombank-Gazpromneft és a Us úton, a csökkentett Platinum szinten. A kártya 349 rubel havonta (4188 rubel évente) kerül kifizetésre, ha nem felel meg az ingyenes karbantartás feltételeinek (az egyenleg 200 ezer rubel, vagy 100 ezer, illetve 35 ezer darab vásárlások havonta, vagy 100 ezer főre jutó bérszámla, és 35 ezer darabért vásárol. ezer havonta).

A "Gazprombank-Gazpromneft" programban való részvételhez havonta 20 ezer rubelt kell töltenie a kártyán lévő különböző vásárlásokra. Ezután 10% -ot kaphat a Gazpromneft benzinkútnál (de nem több, mint 500 pont havonta). A rendes vásárlásokhoz 1 pontot lehet kapni minden 100 rubel után (nem több, mint 2500 pont havonta). A vélemények szerint az autó bónuszai aktív használatával növelhetik a kártya használatának előnyeit.

A „Mi vagyunk az úton” program az első vásárlás után a Gazpromneft-i benzinkutak hálózatában a 100 rubel első megvásárlása után csatlakozik. Alapértelmezés szerint alapértelmezett platina állapota van, és minden egyes vásárolt literért bónuszt kap. Különböző típusú üzemanyagokra különféle bónuszok állnak rendelkezésre: 92 benzin és dízelüzemanyag 0,7 bónuszt kap. Az FB-95, az AI-98 és az LPG 1,5 pontot biztosít. G-95 és G-98 - 2 bónusz. És a G-100 azonnal 3 pontot ad.

2 Rosselkhozbank-Rosneft (Rosneft)


Sokoldalú hűségprogram
Értékelés (2019): 4.8

A Rosselkhozbank-Rosneft bankkártya lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a Rosneft hűségprogramjához, és megfelelő áron vásároljon üzemanyagot és szolgáltatásokat. Ellentétben a hagyományos üzemanyag-kártyákkal (amelyek közvetlenül a benzinkútnál adhatók ki, és pontokat kapnak az üzemanyag megvásárlására), a bankkártyák lehetővé teszik a bónuszok beszerzését minden vásárlásért. És nem csak a benzin vagy más üzemanyag vásárlása a benzinkutakban.

Jó, hogy kaphat egy térképet azonnali kiadásról, anélkül, hogy várná a szokásos műanyag kialakítását. Vagy csak várjon egy kicsit, és kapjon egy személyes banki üzemanyagkártyát. Mindkettő 900 rubelt fog fizetni évente. A kártya megvásárlása összeköti a felhasználót a Family Team hűségprogramjával. A program keretében a felhasználók pontokat kapnak a vásárlásokért és a Rosneft és a TNK benzinkutak árukért, szolgáltatásokért és üzemanyagért fizethetnek. Emellett cserélje az Aeroflot bónusz mérföldeket, és kedvezménnyel repüljen a nyaraláshoz.

A Cashback kicsi - a bank minden 100 rubelért, amit a szokásos üzletekben töltött, 1 pontot tér vissza. Ha pénzt töltenek a "Rosneft" és a "TNK" benzinkutak hálózataiban, akkor a visszatérés 5 pont lesz. Az első kártya műveletnél több mint 1000 rubelt, az első két hónapban a Mezőgazdasági Bank 300 bónuszpontot ad.


1 Lukoil Uralsib (Lukoil)


Kedvezmények a Lukoil benzinkúton kívül
Értékelés (2019): 4.9

Egy másik bankkártya az egyének számára, a folyamatos használat érdekében. Elmondhatod a legjövedelmezőbbet. A "Lukoil" betéti kártyát az Uralsib Bank adja ki. A szolgálat évente 699 rubelt fog fizetni. A kártya szabványos, nem tűnik ki semmit - a szokásos Visa Classic.Az értékelésen alapuló trükknek nem kell várnia.

Minden vásárlási pontnál a pontokat a tulajdonosnak visszaküldjük - minden egyes 75 rubelt minden üzletben. Ha a "Lukoil" benzinkutak hálózatában fizet, akkor 1 pont kerül visszajuttatásra minden 50 rubel után. A felhalmozott cashbacket csak a Lukoil benzinkutaknál töltheti 1 pont - 1 rubel sebességgel.

A kártya lehet debit és hitel. Ez utóbbi éves aránya 23,9%, 10–500 ezer határ és két hónapos türelmi idő. A vásárlások bónuszai mellett a kártya további kedvezménnyel rendelkezik - az Uralsib Bankban az ingatlanbiztosítás vagy a CASCO megvásárlásához 5%. Használhatja az Uralsib biztosítási csoport partnereinek szervizállomásait, és ehhez bizonyos bónuszokat kap.

A legjobb üzemanyag-kártyák jogi személyek számára

A jogi személyek számára speciális kártyákat hoznak létre, hogy a tulajdonos ellenőrizhesse a vállalati autók üzemanyag-fogyasztását. Minden gépkocsivezető megkapja a kártyáját, és egy benzinkútnál használhatja, ha kitölti a működő autót. Ennek következtében egy jogi személy egyszerre több előnyt is kap - az egyes gépkocsik üzemanyag-fogyasztásának külön-külön történő szabályozására, valamint kedvezményeket és 20% -os ÁFA visszatérést kap egy affiliate üzemanyagkártya használatával.

5 BP + Aral (BP Plus)


A leghasznosabb megoldás az árufuvarozási üzletág számára
Értékelés (2019): 4.6

A brit benzinkutak hálózata kedvező feltételeket biztosít a repülőgép-tulajdonosok számára, akik repülést végeznek Európában is. A BP + Aral kártya nemcsak az üzemanyag- és egyéb költségek tranzakcióinak kényelmes megfigyelését kínálja. Általánosságban elmondható, hogy biztonságosan úgy tekinthető, mint egy üzletember univerzális eszköze az üzemanyag és kenőanyagok kiadásainak kezelésére.

A BP + Aral 7500 benzinkút számára nyit meg Európában. Lehetővé teszi, hogy fizessen a közúti szolgáltatásokért és a díjakért, a fizetős utakon, a parkoláson és a teherautók javításánál.

Természetesen minden kártya kényelmes online kezelése van. A BP benzinkutak hálózatának internetes portálja lehetővé teszi, hogy információt kapjon az utak és a díjak áthaladásával kapcsolatos minden változásról és hírről. Lehetővé teszi továbbá a járművezetők összes költségének ellenőrzését - a karbantartás, a futásteljesítmény, a BP + Aral üzemanyagkártyákkal kapcsolatos összes művelet, a parkolási díjak stb.

4 Üzemanyagkártya (TransCard)


Kényelmes mobilalkalmazás a járművezetők számára
Értékelés (2019): 4.7

A TransCard szakemberei akár 32% -os előnyöket ígérnek a 20% -os ÁFA visszatérésével és az üzemanyag- és kenőanyag-fogyasztás megtakarításával. A hálózat ma már közel 11.000 benzinkutat szerzett Oroszországban, amely üzemanyagkártyát kap. A részletes beszámolók és elemzések miatt az üzemanyagköltségeket az előnyök legfeljebb 12% -ával csökkentheti.

A tranzakciók bejelentésére a felhasználó személyes fiókot tartalmaz. Ebben egy jogi személy figyelemmel kíséri az üzemanyag jelenlegi számláit és flotta költségeit. Ebben részletes elemzést kaphat, amely megmutatja, hogy hol és hogyan fogyasztották az üzemanyagot és hogyan csökkenthetik a költségeket. Érdekes, hogy nemcsak a kártya, hanem az elektronikus kuponok is tankolhatnak. De a személyzetnek már nincs szüksége készpénzre.

Kényelmes a kényelmes mobilalkalmazás jelenléte a járművezetők számára. A használat során könnyebb lesz a személyzet számára, hogy navigáljon és hívjon a szükséges benzinkútra. A „MultiGO Fuel” speciális mobilalkalmazás lehetővé teszi egy adott márka legközelebbi vagy legkényelmesebb tankolásának megtalálását, valamint az üzemanyag- és kenőanyagok árának megismerését, útvonalak létrehozását az állomásra és így tovább.

3 Egyesült (mesterek)


Több jelentési csatorna
Értékelés (2019): 4.7

A jogi személyek számára egyetlen MastersCard kártya egy üzemanyagkártya, amely a Roverhez hasonlóan egyesíti az összes vezető benzinkút láncot. Az ilyen együttműködés eredményeképpen a legjobb tulajdonosok számára több mint 12 000 benzinkút áll rendelkezésre. És mind Oroszországban, mind más FÁK-országokban. Ugyanakkor a cég ingyenes szolgáltatást nyújt a felhasználóknak a szerződés aláírásától számított három naptári hónapon belül.

A kártya segít megtakarítani akár 12% -ot (a cég szakembereinek számításai szerint) az üzemanyag és kenőanyagok összes költségének szigorú felügyeletéről. A vállalat vezetői részletesen elemezhetik az üzemanyag- és kenőanyagok költségeit, és lehetőséget adnak az optimalizálásra. A vállalat 20% -os ÁFA-t is visszatérít. Tekintettel erre a tényre, üzemanyag vásárlásakor akár 30% -os megtakarítást is ígérnek.

A MastersCard hangsúlyozza, hogy a kártya teljesen átlátható - nincsenek további kifizetések, nincsenek díjak és szankciók. Az összes feltételt a lehető legpontosabb és pontosabbá teszik. Kényelmesen több kommunikációs csatorna is elérhető, amelyeken keresztül információkat kaphat a térképekről - a webhelyen lévő fiókjában, egy speciális mobilalkalmazáson és SMS-értesítéseken keresztül. A napi 24 órás támogató szolgálat is segít az üzletembernek.

2 Terepjáró gépjármű (Petrol Plus)


A benzin nagy megtakarítása
Értékelés (2019): 4.8

Az Online terepjáró a jogi személyeknek szóló kártya, amely több benzinkút-hálózatot egyesít egy műanyagból. Ennek eredményeképpen a vételi hálózat meghaladja a 12 000 töltőállomást mind Oroszországban, mind a közelben külföldön. Ez magában foglalja az összes népszerű útvonalat, nagy és nem nagyon városokat. Ezért a vezetőnek mindig lehetősége lesz arra, hogy tankoljon. És nem kell üzemanyagot költenie egy másik állomás megtalálásához.

A kártyát használó jogi személyek megkapják az összes szükséges eredeti dokumentumot az adójelentéshez. Továbbá minden dokumentumot e-mailben másolunk. A "Terepjáró gépkocsi" kártyán 2% -os vagy annál nagyobb kedvezményt kaphat az üzemanyag szükségletétől függően. Ezen kívül a kártya használatával 20% -os ÁFA-t takaríthat meg.

Általánosságban elmondható, hogy a kibocsátó honlapján végzett számítások szerint a jogi személy akár 7 rubelt is képes megtakarítani egy liter üzemanyagra. Ezenkívül a tulajdonos képes lesz teljes mértékben ellenőrizni az egyes kártyák számláit, és fogadni fog bármilyen gyanús tankolást. Természetesen lehetőség van arra, hogy személyes számlán keresztül limiteket és kártyával dolgozzunk.

1 Shell kártya (Shell)


A CIS és Európa legjobb benzinkutak hálózata
Értékelés (2019): 4.9

A Shell benzinkutak legszélesebb hálózata olyan kártyákat kínál, amelyek nemcsak a FÁK-ban és Oroszországban, hanem Európában is működnek. Több mint 20.000 benzinkútra van szükség a világon. A vállalat versenyképes árakat kínál az üzleti üzemanyag számára. A hálózat segítségével mindig megegyezhet a kényelmes feltételek között. Természetesen a Shell is gyorsan 20% -os ÁFA-t ad vissza Oroszországban és további 12 európai országban.

Az üzemanyag mellett a fizetős utak (pl. A „Platón”), kompok, autómosók és garázsok stb. A Shell kényelmesen 14 napig kamatmentes hitelt adhat ki az üzemanyagért. Kicsit később tankolhat és visszafizetheti az adósságot, ami kényelmes, ha sürgősen üzemanyagot kell kapnia.

Fontos, hogy a kártya lehetővé teszi az üzemanyagköltségek gyors és kényelmes kezelését. A személyes fiókban a kártyatulajdonos figyelemmel kíséri, hogy mi történik a kártyákkal - nyomon követheti a számlát és a költségeket, készíthet jelentéseket, módosíthatja korlátait és adatait, és még sok más. A jelentéseket rendszeresen megküldik az üzletember emailjére.


Népszerű szavazás - melyik üzemanyagkártya a legjobb
Mi szavazunk!
Szavazat: 56
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények