10 legjobb összecsukható elektromos kerékpár

hely

név

Jellemzők értékelése

Top 10 legjobb összecsukható kerékpárhibrid

1 Airwheel r3 Optimális kilométer egyetlen díjból. Kifinomult elektronika
2 Cyberbike Fat 500W A legjobb kereszt. Nagyon praktikus törzs
3 Xiaomi QiCycle EF1 A legeredetibb design. Kompakt méretek
4 Hoverbot CB-8 Optimus Legjobb összecsukható belépő szintű hibrid kerékpár. Kényelmes utazás
5 Myatu Hybrid 26 250W Teljes felfüggesztési értékcsökkenés. Különleges kormánykerék alakja
6 xDevice xBicycle 14 Hordozhatóság. Kiváló akkumulátorminőség
7 SHULZ E-Goa (2018) Kiváló minőségű szerelés. Kemény értékcsökkenés
8 Volteco Intro 500W A legjobb időjárásvédelem. Nagy teljesítményű motor
9 ElBike Galant VIP A motor teljesítményének öt módja. Alacsonyabb keret
10 POLAR PBK 2001SL Összecsukható kerék. Hatékony védelem por és nedvesség ellen

Elektromos kerékpárok, okos kerékpárok, viszonylag nemrégiben kerültek értékesítésre. Ha értékeli az előrehaladást, és felelős a környezetért, győződjön meg róla, hogy teszteli az új generációs személygépkocsit. Garantáljuk, hogy a ciklikus hibrid mozgása mindenkit kellemesen meglep. Az összecsukható modellek ideálisak bármilyen korú és fizikai alkalmassággal rendelkező emberek számára, nem kell regisztrálni, nem sok helyet foglalnak el, ha egy lakásban, egy erkélyen vagy egy autó törzsén tárolják őket. És a kétkerekű hibridek nagyon hasznosak a forgalmi dugókban. Az E-bike az egészséges életmódra, az utazás egyszerűségére és a környezetbarát környezetre összpontosít.

Top 10 legjobb összecsukható kerékpárhibrid

10 POLAR PBK 2001SL


Összecsukható kerék. Hatékony védelem por és nedvesség ellen
ország: Kína
Átlagos ár: 90 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.1

A húsz hüvelykes kerekek, a keskeny gumiabroncsok és a merevebb felfüggesztés lehetővé teszik az elektromos kerékpár tisztán városi célú megítélését. Sőt, a tervezőknek is feladata volt egy szép kerékpárhibrid létrehozása a magas minőségű városi utak és parkpályák vezetésére. El kell ismernem, hogy ezzel is megbirkózott: a csökkent gördülési ellenállású gumiabroncsok könnyen és gyorsan mozognak, a hajtogatott szerkezet nagyon jól átgondolt - a keret, a kormánykerék és a pedálok is átalakulnak. Hajtogatáskor a jármű nem haladja meg a nyeregben lévő kerék méretét.

Az elektromos kerékpár IP45 szabvány által védett a szennyezés ellen. Ez azt jelenti, hogy az 1 mm átmérőjű szilárd részecskék nem jutnak át a héjon, és a vízsugár nem lesz káros hatással. A valódi tulajdonosok megerősítik, hogy nyugodtan lovagoltak az esőben, anélkül, hogy bármilyen problémát okozott volna az elektromos egységgel. A felülvizsgálatok során ajánlott emlékezni a felfüggesztés merevségére, és nem az út sorsát.


9 ElBike Galant VIP


A motor teljesítményének öt módja. Alacsonyabb keret
ország: Oroszország
Átlagos ár: 70 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.2

A ciklushibrid a legmegfelelőbb bármilyen nem és korú lovasok számára. Mindez az alacsony keretnek köszönhető. A kezelőpanel LCD kijelzője nagyon érdekes, a segítségnyújtás a PAS (Pedal Assist System) öt szintjének egyikét állítja be. A kerékpáros elkezd pedálozni, és a rendszer érzékelői elemzik az alkalmazott erőt, a pedálfrekvenciát és a mozgás sebességét, kiválasztva az elektromos motor megfelelő üzemmódját. A feltöltési és kisütési ciklusok száma 1000, ami 3 éves működési időnek felel meg. Az akkumulátor kapacitása 10 Ah, a tárolt energia 480 Wh.

A modell tulajdonosai a magas költségeket teljesen indokoltnak tartják, hiszen minden a legkisebb részletre gondolt: elegáns alumínium vázszerkezet, széles nyereg, a véletlen préselésből kioldó zár, a tápkábel csatlakozója a hátsó kerék gyors eltávolításához. Ezenkívül ez az E-bike egy első tárcsafékkel, kerékpárharanggal és egy LED-es fényszóróval van felszerelve.

8 Volteco Intro 500W


A legjobb időjárásvédelem. Nagy teljesítményű motor
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 68 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.3

A modell jellemzője az akkumulátor helye - a keretben rejtve van.Ez ismét bizonyítja, hogy az elektromos kerékpár aktívan használható minden körülmények között, beleértve a várost is. Egy erőteljes, 500 wattos, 36 V-os, 9 Ah-os lítium akkumulátorral ellátott villanymotor 45 kilométert vezet egy sík út mentén. A megadott maximális sebesség elérte a 45 km / h-ot, ami jó teljesítménynek tekinthető egy ciklushibrid esetében. Az akkumulátor maximum 8 órát tölt.

A Volteco Intro 500W lovaglás könnyűségét a lovasok tapasztalata igazolja. A teljes felfüggesztés kényelmét a HLT 620 LBS lengéscsillapítóval és egy sportüléssel ellátott teleszkópos villa biztosítja. Aktívan használja ezt a modellt télen, még jégen is. A vélemények szerint még kevesebb idő van a töltésre, mint a gyártó állítása - egy óra alatt az akkumulátor 80% -kal töltődik. Kevés állítás van a modell költségeivel kapcsolatban a hálózaton, azonban lezárja a szemét, ha a hosszú utak elsőbbséget élveznek.


7 SHULZ E-Goa (2018)


Kiváló minőségű szerelés. Kemény értékcsökkenés
ország: Oroszország
Átlagos ár: 46 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.4

A merev típus népszerű városi kerékpárhibridjét képviseljük, azaz keményen, értékcsökkenés nélkül. Ez azt jelenti, hogy egy sík útfelületen nincs egyenlő a közúti teljesítményben, de egy terepen nem kényelmes utazás nem fog működni. Emellett a lengéscsillapítók hiánya további előnyöket ad a könnyű és kellemes költségeknek. A 17,5 kg-os alumíniumötvözetből álló keretet tartalmazó készülék súlya. A sebesség akár 42 km / h-ig is kialakítható. A kerék átmérője 20 hüvelyk, kettős visszahúzású keréktárcsák 28 kötőtűvel vannak kiegészítve. Szerelt erős és megbízható V-fék szabadidős fékek - elöl és hátul.

A modell rajongói jelzik a jó minőségű szerelvényt, a könnyű és kellemes mozgást a lánchajtáson. Alapvetően nagy városok lakói, amelyek teljes mértékben feltárják a merev kerékpár potenciálját. Kábelek és kábelek kerülnek kihozatalra, így a gyártó páncélos és acél rugóval biztosította a védelmet. Általában egy összecsukható szerkezet megvásárlásakor panaszok merülnek fel a visszacsapó mechanizmusról, de a SHULZ E-Goa esetében ez a probléma hiányzik.

6 xDevice xBicycle 14


Hordozhatóság. Kiváló akkumulátorminőség
ország: Oroszország
Átlagos ár: 36 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.5

A modellt a hordozhatóságra összpontosítva fejlesztették ki. Két ilyen elektromos kerékpár egy kompakt törzsbe hajtható. A 14 cm-es átmérőjű, nagy teljesítményű futófelülettel ellátott felfújható kerekek 18 kg. A jelenlegi forrás minősége szerint a gyártó márka - az LG hitelessége. A 36V / 7,8 AH LG Li-Ion eredetit bármelyik 220V-os hálózatról lehet bekapcsolni, a töltés több napos aktív vezetésig tart. Az akkumulátor feltöltéséhez nincs szükség arra, hogy a motort a hálózatra húzza, elegendő az akkumulátor kivétele a keretből, és külön csatlakoztatni.

A felhasználók dicsérik a két féktárcsafék jelenlétét és egy kényelmes összecsukható mechanizmust. A gyakorlatban is megerősítették az alkotók garanciáit az elektromos motor üzemmódban való futtatás tartományáról - valójában, egyetlen töltés nélkül, pedálpálya nélkül, valóságos 35 km-es vezetés. Számos vezetési mód van: motor / kerékpár / PAS (pedálsegítő rendszer).


5 Myatu Hybrid 26 250W


Teljes felfüggesztési értékcsökkenés. Különleges kormánykerék alakja
ország: Kína
Átlagos ár: 53 500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Az összecsukható hegyi hibrid elektromos kerékpárt elsősorban az első és hátsó kerekek teljes csillapítása jellemzi. Ez a legoptimálisabb választás azoknak a versenyzőknek, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy a kerekek érintkeznek az úttal. A kettős felfüggesztés figyeli a jármű stabil helyzetét egyenetlen felületeken, lágyítja az ütéseket. 26 hüvelykes kerekek Wanda tökéletesen "viselkedik" az országban. Az ívelt kormánykerék extra kényelmet biztosít az utazáshoz: a kerékpáros jó kilátással rendelkezik, enyhe terhelés a gerincre és gyengéd pedálokra.

Van értelme vásárolni kerékpárhibridet kettős felfüggesztéssel a városi vezetéshez? Határozottan igen. A tapasztalt tapasztalt kerékpáros teljes mértékben élvezni fogja a Myatu Hybrid potenciálját, amely könnyen leküzdheti az aszfaltot bármilyen minőségben és terepen, gödrökön és járdákon. Külsőleg összességében és nehéz, ez az egység valóban kiegyensúlyozottnak bizonyult lágy és felfüggesztési tevékenységében.


4 Hoverbot CB-8 Optimus


Legjobb összecsukható belépő szintű hibrid kerékpár. Kényelmes utazás
ország: Kína
Átlagos ár: 40 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.7

A Hoverbot CB-8 Optimus egy egyszerű és kényelmes kerékpár plug-in elektromos meghajtással. Kiváló választás a kezdő kerékpárosok számára - a készülék súlya nem haladja meg a 24 kg-ot, az egyik kezével könnyen lehúzható, az alumíniumkeret összehajtva és méretben halad a lifthez. Most a kialakításról: 6 sebesség, felfüggesztési villa menet - 30 mm, hosszú acélszárnyak, törzs, világítórendszer.

A kizsákmányolás kényelmét mind a férfiak, mind a nők látják. A test masszív, stabil, és a leszállás nagyon kényelmes. A ciklushibrid akár száz kilogramm terhelést is fenntart. A felszerelésnek köszönhetően (Puyuan elektromos motor 250W és FST 8Ah / 36V akkumulátor) a tulajdonos körülbelül 50 km-t mozog egy töltéssel, és maximális sebessége akár 25 km / h. Ha a sebesség nem elég, a kézművesek egy része az alapvető villamos berendezést egy erősebbre változtatja, és jelentős gyorsulást élvez, anélkül, hogy elhagyná a CB-8 nyereg páratlan kényelmét.

3 Xiaomi QiCycle EF1


A legeredetibb design. Kompakt méretek
ország: Kína
Átlagos ár: 44 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.9

A kínai „gyerek” QiCycle EF1 súlya mindössze 14,5 kg. Ehhez imádja a kecses lányok, bár ezt a kerékpárhibridet a legkülönbözőbb épületek mindkét nemének képviselői választják. A modell kifejezett városi kialakítású, egyenes vonalú geometriával és első pillantásra furcsa kialakítással rendelkezik. A nyereg vizuálisan magas, de kirakodáskor minden kétséget eloszlatnak - nagyon kényelmes a lovaglás, még akkor is, ha ez nem hosszú út. Kerekek 16 ''. Az összeszerelés rendkívül egyszerű, és nem tart több mint egy percet.

Az online összecsukható kerékpár aktívan megvitatásra kerül, a vélemények többsége a vezetés örömét jelzi. Tulajdonosok, mint a gondos kormányszalagok a szirmokkal a könnyű tapadás érdekében. Kényelmes, hogy a nyomatékérzékelőt az emberi és az elektromos energia kombinálására használják, és a kerékpáros számítógép elindítja a motort, amikor jelentős erőfeszítéseket tesz a pedál torziós elfordítására. Az éles fékeket a tapasztalt lovasok értékelik, de a kezdőknek azt tanácsolják, hogy legyen óvatos a fékezés során.

2 Cyberbike Fat 500W


A legjobb kereszt. Nagyon praktikus törzs
ország: Egyesült Államok
Átlagos ár: 80 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.9

Az Eltreco összecsukható fatüskéje brutális külső formájú rajongóknak felel meg. Az elegáns modell első látásra ösztönzi a bizalmat. Hegyi kerékpáros hibrid a vastag gumiabroncsokon könnyen áthalad minden laza felületen, beleértve a fű, a hó, a homok. Ez a széles kamrák alacsony nyomása miatt lehetséges. A villamos kerékpár keresztmetszete egy kultuszra emelkedett: az első felfüggesztés villáján a versenyző saját belátása szerint állítja be a merevséget, a terepi gumiabroncsok kényelmesen, bármilyen minőségű út mentén, nagy alumínium szárnyak védik a szennyeződéstől.

Általánosságban elmondható, hogy minden felhasználó elégedett a járművel, és különösen praktikusan: mögöttük egy könnyen levehető törzs van kialakítva, amely szükség esetén nagy zsákkal tölthető be, rögzíti a rakományt, vagy egy gyermekülést szerelt. És a tulajdonosok, mint a nagy teljesítményű Bafang 500 W-os motor és az akkumulátor kapacitása 13 Amp-óra (36V).


1 Airwheel r3


Optimális kilométer egyetlen díjból. Kifinomult elektronika
ország: Kína
Átlagos ár: 40 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 5.0

A kompakt és hihetetlenül stílusos Airwheel R3 hajtogatott állapotban csak 0,2 köbméter. m, így kényelmes tárolni és szállítani az autóban. Könnyű és tartós alumíniumkeret 100 kg-ig terjedő terhelésekhez. A japán eredetű Panasonic akkumulátor mindössze 1,4 kg, 3 órás díjak és a segéd üzemmódban 100 km-re szállítják a tulajdonosokat. A versenytársak egyike sem közeledett ehhez a számhoz. Az alkotók számos védelmet fejlesztettek ki a készülék elektromos részéhez: a túltöltéstől és a túlmelegedéstől, a túlterheléstől, az áramkörtől, a túlmelegedéstől, a polaritástól való eltéréstől.

Pneumatikus kerekek ötvözött kerekekkel csak hihetetlenek, és mások figyelmét vonzzák. Ezt támasztja alá a fórumok pozitív véleményének tömege. Az ízlésük és igényeik megértése tekintetében a tulajdonos választhat a legjobb egyéni síelési mód - fitness, pihenés vagy kombináció. A gyorsulás sima, a motor pedig a legcsendesebb. Van egy alkalmazás okostelefon és Bluetooth interfész.


Népszerű szavazás - aki a legjobb összecsukható kerékpár gyártója
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 3
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények