10 legjobb autó a nők számára

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb modellek tapasztalt vezetők számára.

1 Kia rio Az új generáció legdinamikusabb képviselője
2 Lada vesta Az értékesítés vezetője a hazai piacon
3 Nissan juke A legstílusosabb crossover
4 Volkswagen Golf A legegyszerűbb működés
5 Hyundai solaris A legbiztonságosabb autó

A legjobb autók kezdőknek

1 RENAULT SANDERO A vevő optimális választása
2 Kia picanto A legjobb városi autó
3 Ford fiesta Hatékony támogatás a menedzsmentben. Magas szintű kényelem
4 SKODA RAPID Leginkább praktikus
5 Fiat 500 Legjobb stílus

A nők vezetése nem kevésbé figyelmes és felelős, mint a férfiak. Ugyanakkor nehéz egy fiatal lánynak egyszerre több feladatot egyszerre végrehajtani - értékelje a helyzetet az úton, forgassa el a kormánykereket a megfelelő irányba, nyomja meg a tengelykapcsolót, kapcsolja be a sebességet. És vannak fordulási jelek és sok más zavaró részlet, beleértve a visszapillantó tükört is.

Kezdő gépkocsivezetőként jó látószögű autóra van szükség, lehetőleg automata sebességváltóval (de nem feltétlenül) és minimális méretekkel, amelyek könnyebb megszokni. Természetesen az autónak nem szabad folyamatosan bontania és megzavarnia a műszaki állapotát. Ez a minősítés a legmegfelelőbb modelleket mutatja be, amelyek megfelelnek a fenti követelményeknek és ideálisak mind a kezdő vezetőknek, mind a nőknek, akik tapasztalattal rendelkeznek az önálló vezetésű autókban. A minősítés a járművek tulajdonosainak véleménye, valamint az elmúlt évek értékesítési statisztikái alapján történik.

A legjobb modellek tapasztalt vezetők számára.

Megbízható autók a legjobb láthatósággal, dinamikusan és könnyen kezelhetőek, amelyek optimálisan alkalmasak a gyakorlati vezetési ismeretekkel rendelkező lányok és nők számára.

5 Hyundai solaris


A legbiztonságosabb autó
ország: Dél-Korea (Oroszországban gyártott)
Átlagos ár: 860000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

Ambiciózus kezdővezető lányok, akik a vezetői élmény első kilométereiből előnyben részesítik a hatalmat és a sebességet, biztosan kedvelik ezt a második generációs városi modellt egy sedánban. Az 1,4 és 1,6 literes benzinmotorok maximális teljesítménye közel 200 km / h! Ugyanakkor az üzemanyag-fogyasztás a módosítástól függően 5,7 - 6,6 l / 100 km a kombinált ciklusban. 6-fokozatú kézi sebességváltó és automata sebességváltó 100 km-es gyorsulás eléréséhez 10,3 - 12,9 másodperc alatt.

2017-ben a "koreai" a legmagasabb pontszámot szerzett a passzív biztonsági ARCAP minősítésében. Az ABS mellett az EBD, a TCS, a VSM, a hátsó figyelmeztető rendszer a vészfékezés, az indításgátló, az ERA-GLONASS. A vezetés kényelme érdekében a kormánykerék többgombos távirányítóval van felszerelve, amely segít gyorsan reagálni a közlekedési helyzet és a vezetési mód változásaira. Hasznos lehet a parkolási segítségnyújtási rendszer. A felülvizsgálatokban szereplő mínuszok közül az elektromos szervokormány munkája, a kabin elégtelen szigetelése áll.


4 Volkswagen Golf


A legegyszerűbb működés
ország: Németország
Átlagos ár: 1430000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A német Volkswagen Golf a gyakorlatiasságáról és megbízhatóságáról ismert, mint a márka összes autója. Sok lány számára vonzó a kompaktsága miatt. Az autó méretei gyakorlatilag vizuálisan vezérelhetők az utastérből, ami a nők számára néha döntő érvként válik új autó kiválasztásakor. Ugyanilyen fontos, különösen a fiatal lányok esetében a jármű megjelenése. Ennek a modellnek a legfrissebb változata sima vázlattal rendelkezik, és nemcsak frissített külsőt kínál, hanem egy viszonylag modern, kényelmes társalgót is.

Az autó kiválasztásakor az utolsó érv sem a biztonsága. Ez a modell az összes szükséges szilárdsági tesztet meghaladta, és a megbízható test mellett az aktív és passzív biztonsági rendszerek egész sorát kínálja a kiválasztott konfigurációtól függően. Az automatikus sebességváltó egy másodpercig nem vonja el a figyelmet az útról.A beépített navigációs rendszer és a kezdővezető parkolási asszisztense a legszívesebb.

3 Nissan juke


A legstílusosabb crossover
ország: Japán (Oroszországban gyártott)
Átlagos ár: 970000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Melyik nő fogja felhagyni egy nagy crossovert? Természetesen a Nissan Juke nem a legszélesebb körű, hanem tágas és kellemes megjelenésű autó. Különleges előnyökhöz képest, a minősítés más modelljeivel összehasonlítva, nagyobb leszállásra van szükség. A lányok számára több lehetőség van a helyzet ellenőrzésére az úton - a fő autópálya fölötti helyzet lehetővé teszi, hogy mindent láthasson, és kevésbé ideges legyen. A jó áttekintést technikai kiválósági modell egészíti ki.

Az erőteljes, de gazdaságos motor 170 km / h sebességre képes felgyorsítani az autót. Ez sok lehet egy olyan nő számára, aki a közelmúltban ült a kerék mögött, de lehetővé teszi, hogy magabiztosan elhaladja a városi utakon a „lassú mozgást”. Ne hagyja figyelmen kívül a külső és elég kreatív, a Nissan Juke megjelenését. Ez több mint világos, és kiemelkedik az általános autópályáról, arra kényszerítve, hogy felhívja a figyelmet magára. Ha lehetőség van egy drágább csomag kiválasztására, a tulajdonos körkörös videofelvételt kap, sebességkorlátozó, sebességkorlátozással. Ezenkívül a kezdővezető nagy segítséget nyújt az autós biztonsági rendszerek kezelésében, amelyek szabályozzák a vakfoltokat, a jelölőcsíkot és felismerik a mozgó tárgyakat (ez a funkció különösen hasznos éjszakai autópályán való vezetéskor).

2 Lada vesta


Az értékesítés vezetője a hazai piacon
ország: Oroszország
Átlagos ár: 750000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A szedán testben az „Év Autója - 2017” díjat a női vezetők elismerik a gyors, megbízható és sportos kialakítás miatt a lejtős tető és a hosszúkás motorháztető miatt. Az 1,6 és 1,8 literes megerősített benzinmotorok teljesítménye 106 - 122 liter. a. A sebességtartó automatika opcionális sebességkorlátozóval, automatikus klímaberendezéssel, a szélvédő, az esőérzékelő, az ajtózár, a gyermekülés szerelőrendszere és számos más hasznos funkciója függvényében működik. A funkcionalitás a kiválasztott konfigurációtól függ, de az alaptípusa mindent tartalmaz, ami szükséges a különböző felületekkel rendelkező utak sima utazásához.

A tágas kabinnal rendelkező autót nemcsak tapasztalt vezetők, hanem kezdő vezetők is megvásárolják, mivel 5 fokozatú „mechanika” vagy „automatikus” választékkal rendelkezik, és az ár kedvezőbb (az új 585 000 rubeltől indul). A hátrányok közé tartoznak a Lada Grant legközelebbi versenytársaival szembeni alacsonyabb manőverező képesség, a torpedó megnövekedett száma, a panelen lévő kapcsolókészülékek.


1 Kia rio


Az új generáció legdinamikusabb képviselője
ország: Dél-Korea (2017-től St. Petersburgban, Oroszországban gyártották)
Átlagos ár: 915000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

2000 óta ismert, a negyedik generációs autó továbbra is meghódítja a szakértőket és a női társadalmat, egyidejűleg számos díjat gyűjt. Csak 2016 - 2018-ig, az elegáns modellt elnyerte a Desigh-díj, a RedDot-díj, az „Év Autója” nemzeti díj, a Grand Prix „A keréken.”. A fiatal lányok bálványa és magabiztos hölgye 123 literes benzinmotorokkal áll rendelkezésre. a. tovább 1,4 l (teljes készlet Klasszikus, klasszikus hang, kényelem és 1,6 liter (Comfort, Luxe, Prestige, Premium). Az 5,7 - 6,1 l / 100 km üzemanyag-fogyasztás 50 literes tartálytérfogattal a legjobb bizonyíték az autó ergonómia szempontjából.

A Kia Rio Sedan 6-fokozatú "mechanikával" / automata sebességváltóval van felszerelve, megnövelt alapterülettel (160 mm), modern biztonsági technológiával és ERA-GLONASS vészhelyzeti kommunikációs rendszerrel rendelkezik. Sportos karakterét hangsúlyozza az áramvonalas test, hosszúkás, mint egy tigris szeme egy ugrás előtt, első és hátsó lámpa, kifejező rács. A klímaberendezés jelenléte, mindennemű fűtés, ami csak az ehhez szükséges, az intelligens multimédiás rendszerek maximális kényelmet biztosítanak az év bármely időpontjában történő utazás során. A jármű tulajdonosának hiányosságaiból erős felfüggesztést bocsátanak ki, a sebességtartó automatika funkcióinak hiánya.

A legjobb autók kezdőknek

Ebben a kategóriában a jó láthatóságot és az automatikus sebességváltót nem igénylő, kompakt autók tartoznak.

5 Fiat 500


Legjobb stílus
ország: Olaszország
Átlagos ár: 1248,000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Ez a kompakt autó szó szerint a nők számára készült. Ez szó szerint „sikoltozik” a megjelenése. Ráadásul az a tény, hogy az Európai Unióban egy 5 eurós érme (limitált kiadás) a Fiat 500 képével, nagy népszerűségéről beszél. több mint 10,7 másodperc alatt, ami több mint 5 másodperc alatt teszi lehetővé, hogy legyőzze Kia Picanto-t.

A kiváló dinamika és vezérelhetőség mellett ez az autó esztétikus megelégedésére ad lehetőséget tulajdonosának. A lekerekített nemes formák nyilvánvalóan elárulják a kifinomult olasz stílust, amely az arisztokrácia és a frissesség egyaránt jelentős. A kabin belseje az ultra-modern hagyományokban készült, organikus kontrasztot teremtve a megjelenéssel. Az ergonómia, a kényelem és a kiegészítő elektronikus vezérlőrendszerek biztosítják a kezdő vezető számára a Fiat 500-as ideális vezetési feltételeit, ami a legkedveltebb autó a lányok számára, akik nemrég ültek a kormány mögött.

4 SKODA RAPID


Leginkább praktikus
ország: Németország (Oroszországban gyártott)
Átlagos ár: 980000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ez az autó ideális azoknak a nőknek és lányoknak, akik aktív életmódot vezetnek, és nem csak közlekedési eszközként használják az autót. A könnyen átalakítható belső tér jelentősen növeli a csomagtér térfogatát, és sok hasznos dolgot hordoz, beleértve a túlméretes rakományt. A kezdő gépjárművezetők számára a SKODA RAPID fokozott érdeklődéssel bír, mivel viszonylag könnyen szabályozható méretei vannak (nem egyáltalán miniatűr - az autó hossza 4,5 m), amelyhez nagyon gyorsan fel lehet használni.

A kiváló láthatóság, a kényelmes vezérlés és a megbízható biztonsági rendszerek, beleértve az aktívakat, nem maradnak közömbösek bárki számára. A parkolási segédeszközök és az integrált navigációs rendszer a legmegbízhatóbb asszisztensek a vezetéshez. Az 1.4 TSI motorral felszerelt autók automatikus sebességváltója kettős tengelykapcsolóval és hét sebességgel rendelkezik. Emiatt az autónak meglehetősen vonzó fogyasztása van, kevert ciklusban, amely nem haladja meg a 6 l / 100 km-t.

3 Ford fiesta


Hatékony támogatás a menedzsmentben. Magas szintű kényelem
ország: USA (Oroszországban gyártott)
Átlagos ár: 948 000 rubelt
Értékelés (2019): 4.7

Ez a kényelmes, városi utazásra alkalmas autó elektromos szervokormány (EPAS) rendelkezik, amelynek működését a sebességkorlátozás és az út állapota függvényében automatikusan beállítják. Ennek a rendszernek köszönhetően a Ford Fiesta menedzsmentje annyira egyszerű és nyugodt, hogy a lány mögött lévő lány valódi szakembernek fog érezni magát, valójában egy kezdő vezető. Ezen túlmenően, különösen a nők számára a könnyű kezelhetőség lehetővé teszi a mozgás megkezdésének támogatását, a fényszórók automatikus bekapcsolását, a fűtött szélvédőt, a beépített parkolási szenzorokat és sok más hasznos aktív biztonsági megoldást.

Az autó megjelenése és egy kényelmes, ultra-modern háttérvilágítással rendelkező társalgó kevés embert hagy közömbösnek. Van még egy érintésmentes gyújtás is (nem kaphatja meg a kulcsot a táskából) és egy kényelmes navigációs rendszert. A Ford SYNC multimédiás funkciója nem csak lehetővé teszi az audió műsorszámok lejátszásának vezérlését, hanem a tulajdonos telefonján kapott üzenet olvasását is.

2 Kia picanto


A legjobb városi autó
ország: Dél-Korea (Oroszországban gyártott)
Átlagos ár: 765,000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Ez a kompakt gép negyedik alkalommal lesz az "Év Autója" verseny győztese.Oroszországban a legjobb városi autóként elismert, mint más, nem alkalmas a kezdő vezető-nőre. A KIA Picanto nagyszerű alkalmazkodást kapott az országunk körülményeihez. A hézag megnövekedett (most 161 mm), az alapváltozatban van egy „Meleg opciók” csomag, amely nemcsak az első ülések és a kormánykerék, hanem a visszapillantó tükrök, valamint a mosófúvókák fűtését biztosítja.

Az automatikus gép négy sebességgel rendelkezik, és jelentősen megkönnyíti a városi üzemmódban történő utazást. Ugyanakkor az automata sebességváltóval ellátott autó üzemanyag-fogyasztása mindössze 5,4 l / 100 km, ami nem sújtja a tulajdonos költségvetését. Egy fiatal lány számára a KIA Picanto kabin belső kényelme is fontos, ami szintén váratlanul tágas és ergonómikus. A nők számára hasznos a beépített fényképezőgéppel és jelöléssel ellátott parkolószenzor. Az aktív biztonsági rendszerek, mint például az ESC, a HAC (felfelé tartó támogatás), a VSM és az ABS segítenek a kezdő gépjárművezetőknek nehéz körülmények között. A lányokat nem zavarja a kerekek nyomásérzékelői, és a beépített sebességkorlátozóval ellátott sebességtartó automatika kényelmes mozgást biztosít a pályán.

1 RENAULT SANDERO


A vevő optimális választása
ország: Franciaország (Oroszországban gyártott)
Átlagos ár: 750000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Minden lány úgy érzi, magabiztosabb, miközben egy elegáns kilincset vezet, amely az orosz éghajlathoz igazodik. Három változatban készül, a Renault Logan elődje alapján. Nem mondhatjuk, hogy az 1,6 literes benzinmotorok 82 és 102 literesek. a., a tökéletesség magassága. A nagy számú forgalmi dugóval rendelkező városi területeken azonban ez az opció mindig olyan női rajongókkal rendelkezik, akik a megbízhatóságot és a klasszikusokat részesítik előnyben. Az energiaigényes felfüggesztés, a magas klímaberendezés, a rusztikus menüvel ellátott helyes navigátor, a sebességváltó, a hátsó parkoló érzékelők, a kihangosító üzemmódú telefonhívások és a kompakt méretek teszik az autót a legjobbnak a B-osztályú modellek körében.

Az autó belseje felhívja a figyelmet a törzsre. A hajtogató hátsó ülések segítségével 320 literes szabványos kapacitással 1200 literre nő. Ezért a modell nagyszerű a hosszú utakra vagy a nagy méretű tárgyak szállítására. Az egyetlen negatív - megnövekedett üzemanyag-fogyasztás.


Népszerű szavazás - ki a legjobb autógyártó a nők számára
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 55
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan
1 a megjegyzést
 1. Dmitry
  A Ravon R2 többé nem fizet 500-at, most 800+

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények