10 legjobb okostelefon akár 4000 rubelig

hely

név

Jellemzők értékelése

Top 10 legjobb okostelefon akár 4000 rubelig

1 Digma HIT Q401 3G Kettős SIM-kártyák. Nagyszerű design
2 DOOGEE X55 Jó képernyő, IPS mátrix és 1280x640 felbontás
3 Vertex Impress Funk A legkompaktabb. Legjobb a háztartási készülékek vezérlésére
4 DOOGEE X90 A legnagyobb képernyő a tetején
5 Micromax Q357 Működés nélkül működik
6 VERTEX Impress Kattintson az NFC-re Érintés nélküli NFC fizetési modul
7 Nobby s300 18: 9 képarány
8 Fly Power Plus 3 A legjobb akkumulátor
9 DOOGEE X11 Kiegyensúlyozott teljesítmény
10 Alcatel 1C 5003D (2019) Cserélhető akkumulátor

Pár évvel ezelőtt, 4000 rubelért, csak egy tárcsázót lehetett megvásárolni, és most a piac rengeteg „intelligens” opciót kínál. Itt könnyű hibázni - sok gyártó feláldozza a minőséget annak érdekében, hogy termékeiket minél olcsóbbá tegyék. A javaslatok között azonban méltó modellek is vannak, amelyek megvásárlásával nem fogja megbánni a túlzott gazdaságot. Itt vannak a legjobb legjobb ultra költségvetésű okostelefonok, amelyek nem fognak csalódni.

Top 10 legjobb okostelefon akár 4000 rubelig

10 Alcatel 1C 5003D (2019)


Cserélhető akkumulátor
ország: Franciaország
Átlagos ár: 3990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

Egy egyszerű okostelefon az árkategóriában akár 4000 rubel. A legfontosabb funkciókat eléggé jól hajtják végre: a hívások kezdeményezése és fogadása, feltéve, hogy a kezek remegtek, lehetővé teszi, hogy olvasható formában rögzítsék a szöveget, hibásan működik. Túl sok a hiányosság. A legfontosabb a rossz hang, a beszélgetés dinamikája, és kívülről. A mikrofont nem lehet a legjobbnak nevezni - a huzal másik oldalán néha panaszkodnak a hallhatóságra.

De a képernyő jó - egy hangon, a felhasználók egy véleményben. Ez 4,95 hüvelyk átlós, multitouch támogatással és 960x480 felbontással rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 2 Ah, és szükség esetén módosítható. A modellt 2019-ben jelentették be, és rövid időn belül a piacon megjelentek a népszerűség. Ez az egyik legjobb okostelefon opció a legjobbak közül azok számára, akik olcsó és stabil munkát keresnek.


9 DOOGEE X11


Kiegyensúlyozott teljesítmény
ország: Kína
Átlagos ár: 3101 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

Az egyik legjobb kínai költségvetésű okostelefon 5 hüvelykes kijelzővel. A "vas" belsejében nem lehet nagy teljesítményű, de harmonikusan van kiválasztva. Tehát, négymagos processzor, a MediaTek MT6580M 1,3 GHz-es órafrekvenciával, 1 GB RAM-val felelős a munka sebességéért. A grafikus komponenst a Mali-400 MP1 kezeli.

Az akkumulátor 2250 mAh kapacitást kapott, és ez a vélemények alapján elegendő egy vagy két napra. Amikor először kapcsolja be az okostelefonot, az Android 8.1 ismerős felületét láthatja, így még ha a gyártó nem küld frissítéseket, a szoftver néhány évig releváns lesz. Az 5 megapixeles kamera vakuval rendelkezik, de az autofókusz nincs beállítva. A védőfólia a képernyőn, amely a gyárban óvatosan ragadt, nem rendelkezik oleofób bevonattal. Ez növeli a súrlódást az ujj és a képernyő között, így nehezen kattanhat.

8 Fly Power Plus 3


A legjobb akkumulátor
ország: Nagy-Britannia
Átlagos ár: 4090 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Az okostelefon értékelései során a felhasználók két okot írnak a vásárlásra: egy olcsó ár és egy erőteljes 4000 mAh akkumulátor. Az 5,45 hüvelykes képernyő átlóval és egy szerény processzorral együtt a szerkentyű az autonóm üzemmód időtartamával jár. Ha ezt a "Lángot" tárcsázóként, számológépként és ritkán offline üzemmódban használja, akkor hetente egyszer kell tölteni. Ugyanakkor az okostelefon tisztességesnek látszik - a mérete jó, a design szép.

Ez a legjobb megoldás azoknak, akiknek szükségük van egy további okostelefonra, valamint a nagyszülőknek, akik néha elfelejtik tölteni az eszközt. A 8 GB-os belső memóriából csak 3 áll a felhasználó rendelkezésére, alig elegendő RAM-ra van szükség az összes azonnali üzenetküldő használatához, az interneten való böngészéshez és a hétköznapi játékokhoz. A hangszóró hangos és tiszta. A zseblámpa fényes, erős vibro.A fő hátránya nem a legérzékenyebb érzékelő, amely nem engedelmeskedik a nedves kezeknek.


7 Nobby s300


18: 9 képarány
ország: Kína
Átlagos ár: 3710 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Öt hüvelykes hosszúkás eszköz. Emiatt tökéletesen illeszkedik a kézbe, és kompakt. A tok műanyag, kevésnek tűnik. A képernyő felbontása 960x480 - a filmeket nem láthatja kényelmesen. Van egy 8 megapixeles kamera lézer autofókusszal és még makró móddal is. Az első kamera is jelen van, 5 megapixeles.

Van egy Bluetooth, de egy régi - 2.1-es verzió. Van egy 3G, 8 GB belső memória és 1 - RAM. A MediaTek MT6580M processzort négy mag jellemzi. Egy 2000 mAh-es akkumulátor alig és fél napig ellenáll egy okostelefon ritka használatának. Ez a modell az egyik legfrissebb, és eddig az összes értékelés egyéni. Azon a tényen összpontosítanak, hogy az okostelefon Android Gou-on működik, amely az operációs rendszer olyan módosítása, amely kifejezetten az ilyen kis teljesítményű okostelefonokhoz készült. Ha a kínai gyártó gondoskodik a szoftverek minőségéről, az eszköz minden esélye, hogy az alacsony költségű versenytársak közül a legjobb legyen.

6 VERTEX Impress Kattintson az NFC-re


Érintés nélküli NFC fizetési modul
ország: Kína
Átlagos ár: 3990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Ez a legolcsóbb okostelefon, amelyen NFC chip található. A 4000 rubelhez öt hüvelykes telefon, Android 8.1-es, kettős kamera (5 + 0,3 MP), 8 GB belső memória és 1 GB operációs rendszer működik. Az akkumulátor nem lesz elégedett a kapacitási adatokkal - csak 2000 mAh.

A felhasználóknak sok állítása van. A gyártó kapcsolt ki egy modult az érintésmentes fizetéshez, de sokat mentett a képernyőn, az akkumulátoron, az építési minőségen és a fényképezőgépen. A második kameramodul félrevezető - nem javítja a fotót semmilyen módon, és nem is elégedett a minőséggel még jó napfényben is. A kijelzőt kis látószögek és sikertelen érzékelő jellemzi - nem lehet azonnal rajzmintát rajzolni. De a pontok megérintése normálisan történik, így azok a felhasználók, akik leiratkoztak az értékelésekre, egy grafikus kulcs helyett PIN kódot használnak. Ha igazán szüksége van NFC-re és semmi másra - vegye figyelembe a VERTEX Impress Click NFC-t. Ha más követelményei vannak az eszközre - pénzt kell gyűjtenie egy drágább árrészlet okostelefonjára.


5 Micromax Q357


Működés nélkül működik
ország: India
Átlagos ár: 3430 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Öt hüvelykes szerkentyű, szerény, kiegyensúlyozott jellemzőkkel. Esetenként 8 GB állandó memória, 1 - operatív, Android 7, 2400 mAh kapacitású és 5 megapixeles kamera. A beszámolókban azt írják, hogy a töltési százalékok gyorsan kerülnek elhelyezésre - nem tudják két napig nyújtani őket. És a többi az egyik legmegbízhatóbb költségvetésű okostelefon, amelynek ára 4 000 rubel alatt van.

Vannak 3G, Wi-Fi és Bluetooth. A kapcsolat stabil marad, két SIM-kártya vagy egy SIM-kártya és egy 32 GB-os erőforrással rendelkező memóriakártya munkáját támogatja. Elülső kamera jelenlétével büszkélkedhet. A 2 megapixeles felbontása elégséges az elfogadható minőségű videó kommunikációhoz. A képernyő egy okostelefon árának felel meg, de kiváló minőségű. A gyártó a felbontásra ment, de IPS mátrixot és többérintéses érzékelőt telepített több kattintással. Ez az egyik legmegbízhatóbb eszköz az olcsó szektorban.


4 DOOGEE X90


A legnagyobb képernyő a tetején
ország: Kína
Átlagos ár: 3820 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Kínai olcsó okostelefon, melynek ára legfeljebb 4000 rubel, ami hatalmas képernyővel büszkélkedhet, 6,1 hüvelyk átlóval. Az Android 8.1-et futtató fedélzeten. A RAM mennyisége arra utal, hogy az okostelefon nem egy kicsit játék - 1 GB. De van egy kettős kamera, 8 + 5 megapixeles felbontású és autofókuszos. Az akkumulátor elég erős - kapacitása 3400 mAh. 16 GB belső memória.

Ez a modell a közelmúltban megjelent az orosz piacon, így nincsenek részletes vélemények. A 4G nem itt van, a tok műanyagból készült, de vonzónak tűnik. MediaTek MT6580-as processzorként egy 4-magú, 1300 MHz-es órajelű lapkakészlet. A képernyőfelbontás szerény az ilyen átlós - 1280x600, így a filmek nagy kényelemben nem lesznek sikeresek. Mindazonáltal ez az egyik legjobb, legolcsóbb okostelefon.

3 Vertex Impress Funk


A legkompaktabb. Legjobb a háztartási készülékek vezérlésére
ország: Kína
Átlagos ár: 2649 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A miniatűr kézibeszélő, amelynek képernyője átlósan kissé 4 hüvelykig van. Belül van egy 5 megapixeles kamera, 8 GB állandó memória és fél gigabájt RAM. Az akkumulátor 1600 mAh-ot kapott, és az erőforrása elég egy munkanapra. Az előre telepített Android Go tökéletesen optimalizálva van az ilyen gyenge eszközökhöz, így élvezheti a felület zökkenőmentes működését.

Néhány alkalmazás telepítése után a helyzet nem annyira rózsás - az okostelefon lassan kikapcsolja a programot, lassan egy ablakot jelenít meg a kijelzőn. A felülvizsgálatok során megjegyzik, hogy ez a legolcsóbb és legkényelmesebb lehetőség a gyermekek számára, mint tárcsázó. Sokkal többet használja ezt az eszközt intelligens otthoni vezérlőpanelként. A smartphone stabilan tartja a kapcsolatot a Wi-Fi-vel, így ez a legjobb költségvetési megoldás (kevesebb, mint 4000 rubel áron) ilyen célokra.

2 DOOGEE X55


Jó képernyő, IPS mátrix és 1280x640 felbontás
ország: Kína
Átlagos ár: 3990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Az egyik legjobb kínai okostelefon a költségvetési szegmensben. Az Android 7 találkozik a dobozból, és problémák vannak a frissítésekkel a levegőben. De van egy nagy, 5,5 hüvelykes képernyő, kettős kamera 8 megapixeles modulokkal, 16 GB belső memóriával és stílusos kialakítással. A SIM-kártya nyílása és a memóriakártya hibridje, és ez azt jelenti, hogy két SIM-kártyát, vagy egy SIM- és USB-flash meghajtót kell választania.

A 4G nincs itt, de a 3G folyamatosan fog. A RAM mennyisége 1 GB, ezért ne számítson a telefon nagy játék képességeire. A vélemények többnyire pozitívak. Dicsérik az akkumulátort 2800 mAh kapacitással - másfél napig tart, ujjlenyomat-szkenner, fémdoboz és nagy látószögű IPS-mátrix jelenléte. A készülékben fényhiány van, de ennek ellenére megérdemelten kapta a helyét a legjobb telefonok tetején, 4000 rubelért.


1 Digma HIT Q401 3G


Kettős SIM-kártyák. Nagyszerű design
ország: Kína
Átlagos ár: 2650 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Kompakt chetyrehdyuymovik, a dobozból, amely a hetedik Android-on dolgozik. Két SIM-kártyát fogad el, és szép kialakítású, bizonyos prémiumért. A képernyő kapacitív, és több párhuzamos érintést ismeri fel. Hol van a fogás? A gyártó csökkentette a költségeket a képernyőfelbontás miatt - itt 800x480, de a 4 hüvelykes átlóval nincs kellemetlenség. Megtakarítás érte a teljes készletet - készüljön fel arra a tényre, hogy a dobozban csak egy okostelefon található, és semmi több. Nincs töltő, nincs fedél, nincs fejhallgató. A modellt a népszerű mikro USB-vel töltik meg - mindenkinek van egy pár hajléktalan töltője otthon.

Az okostelefon négy maggal rendelkező processzoron fut, 8 GB belső memóriával rendelkezik (ebből kb. 6-ot a rendszerfájlok foglalnak el) és 1 GB RAM-ot. Húzza ki az alkalmi játékokat, szörfözze a netet, beszélgetjen azonnali hírvivőkben - fontos a napi rutin számára.


Népszerű szavazás - ki a legjobb okostelefonok gyártója
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 91
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények