5 legjobb okostelefon egy erős processzorral

hely

név

Jellemzők értékelése

Legjobb 5 legjobb okostelefon egy nagy teljesítményű processzorral

1 Oneplus 7 Pro 8 / 256GB Képernyő a teljes elülső felületen. Bővíthető elülső kamera
2 Samsung Galaxy S9 360 fokos videó támogatás
3 iPhone X 4,3 milliárd tranzisztor a processzorban
4 Xiaomi Mi 9 6 / 128GB A legjobb teljesítmény
5 Samsung Galaxy S10 8 / 128GB Legjobb értékesítés

A telefongyártók között egyfajta fegyveres verseny indult, ahol a fő intézkedés a hatalom. Egy okostelefon technikai képességeit különböző paraméterek befolyásolják, amelyek közül a fő a processzor, a RAM mennyisége és a szoftveroptimalizálás.

A telefon teljesítményéhez elsősorban a processzor felelős. A processzor egy kompakt lapkakészlet, amely komplex számítási folyamatokat hajt végre. A lapkakészlet magjaival rendelkezik - az eredeti feldolgozó részlegek feldolgozzák a kéréseket. Minél több ilyen osztály, annál nagyobb a teljesítmény. De a különböző "osztályok" különböző szintű munkaképességgel rendelkeznek. A magok munkakapacitását órajelben fejezzük ki. Minél nagyobb az órajel frekvenciája, annál erősebb egy csomó mag.

Gyakran előfordul, hogy a gyártók különböző frekvenciájú magokkal rendelkeznek. Tehát az energiaforrások megtakarítása érdekében - az akkumulátor energiája. Például: amikor egy felhasználó alkalmi játékot indít, a rendszer egy „alacsony frekvenciájú magok brigádját” működteti - pontosan megbirkózni fog a feladattal, és nem pazarolja a megérdemelt érdeklődést. Ha az okostelefon tulajdonosa úgy döntött, hogy egyidejűleg elindítja a messenger, a böngésző és az időjárás segédprogramot, frissítse a programot, nézze meg a tegnapi videót, a rendszer nagyfrekvenciás magokat indít el. És amikor a nyugtalan tulajdonos többek között úgy dönt, hogy erőforrásigényes játékot telepít, az összes mag magába foglalja a munkát.

2019 júniusában a Qualcomm 855-ös Snapdragon, a Huawei HiSilicon Kirin 980, a Samsung Samsung Exynos 9820 és az Apple A12 Bionicja a legerősebb feldolgozók. Itt van a legjobb okostelefonok listája a legerősebb processzorokkal.

Legjobb 5 legjobb okostelefon egy nagy teljesítményű processzorral

5 Samsung Galaxy S10 8 / 128GB


Legjobb értékesítés
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 56390 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Egy népszerű okostelefon a dél-koreaiaktól, amelyen belül egy gyors Exynos 9820 lapkakészletet telepítettek nyolc maggal. Az Androidot a "9" szám vonzza a verziónévben. A képernyő vonzza a szemeket a gazdag színek és a megfelelő színvisszaadás miatt (itt az AMOLED mátrix, egy kicsit több mint 6 hüvelyk átlós és felbontás 3040x1440), és a kamera a 2019-es hagyomány szerint három érzékelővel van díszítve.

Sztereó hangszórók is vannak, 8 GB RAM, ami erősíti a nagy teljesítményű processzor képességeit. Az okostelefont a felhasználó szeszélyeinek gyors megjelenése, a kényelmes héj, a magas teljesítmény és a kényelmes méretek jellemzik. Az értékelésben panaszkodik az értesítésjelző hiánya és a nem megfelelően erőteljes akkumulátor hiánya miatt. Dicsérjétek a sztereó hangszórók hangját, a produktív vasat és a gyors feloldást az arcán. Ez a legjobb telefon a produktív lapkakészlettel azok számára, akik szeretik a Samsungot.


4 Xiaomi Mi 9 6 / 128GB


A legjobb teljesítmény
ország: Kína
Átlagos ár: 30490 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A Xiaomi zászlóshajója, az egyik első, aki megkapta a Snapdragon 855 processzort, amely 2019-ben a legerősebb, segíti a 6 GB RAM-ot, az Adreno 640 grafikus gyorsítót és a jól optimalizált MIUI burkolatot. A képernyő elégedett az AMOLED mátrixgal, 6,39 hüvelyk átlóval és 2340x1080 felbontással. A háromszoros modullal rendelkező fényképezőgép kiemelkedő fényképezési képességekkel rendelkezik - itt lézeres fókuszálás, sok megapixel, 4K formátumú videofelvétel és gyors válasz a felhasználói kérésekre.

Jó, hogy a telefon még mindig gyors töltésű gyors töltésű 4+, ötödik generációs Bluetooth, 20 megapixeles első kamera és sztereó hangszórók. Az operációs rendszer Android 9. A gradiens színekkel ellátott üvegdoboz kiegészíti a legjobb okostelefon képét a legerősebb processzorral.

3 iPhone X


4,3 milliárd tranzisztor a processzorban
ország: Egyesült Államok
Átlagos ár: 56900 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az Apple A11 Bionic-nek köszönhetően az „IPhone 10” 245 000 pontot szerzett az Antutu-ban, és megérdemelten a harmadik helyen állt a legjobb okostelefonok rangsorában. A munkahorgony magja hat mag: két nagy mag és négy energiahatékony. A cég különleges büszkesége 4,3 milliárd tranzisztor a chipben.

A processzor jellemzői a nagy teljesítmény mellett - a képfeldolgozásra szakosodott egység jelenléte, amely eléri a fényképezőgép természetes színét, az aktív zajcsökkentést; hatásokat használ a képek minőségének és esztétikájának javítására. A nem szabványos kérések feldolgozásának felgyorsítása érdekében az Apple kétmagos neurális motort telepített. Mesterséges intelligenciával dolgozik: arcazonosító, animodzhi, bővített valóság és professzionális világítás a portréfotózás során.

2 Samsung Galaxy S9


360 fokos videó támogatás
ország: Korea
Átlagos ár: 47230 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ez az állat az Exynos 9810-en dolgozik, és tudja, hogyan kell meglepni a kísértett közönséget - teljesítményt és azonnali reakciót a tulajdonos bármely tevékenységére. Az ultra-gyors LTE modem (sebessége akár 1,2 Gbit / s) beépítve, 360 fokos látószöggel sugározhat videót. A techno-mód trendjei szerint a processzor 10 nanométeres technológiára épül.

A chip nyolc magra épül, amelyek közül a legtermékenyebb 2900 MHz frekvencián működik. A különálló grafikus modul felgyorsítja a multimédiás programok munkáját, javítja a fényképezés közbeni stabilizációt, és lehetővé teszi a jobb képminőséget gyenge fényviszonyok között. A processzor elnyerte a CES 2018 Innovációs Díjat, és az okostelefonok gyártói körében megérdemelt keresletben van.


1 Oneplus 7 Pro 8 / 256GB


Képernyő a teljes elülső felületen. Bővíthető elülső kamera
ország: Kína
Átlagos ár: 56190 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Az írás idején a legerősebb processzor a OnePlus újdonsága volt. Ez egy nagy teljesítményű Android okostelefon, amely a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik. Felelős a SnapDragon 855 és 8 GB RAM teljesítményért. A képernyő átmérője 6,67 hüvelyk. Az okostelefon megtartotta kompakt méretét, mivel a gyártók az elülső kameraérzékelőt visszahúzható platformra mozgatták, és a képernyő felemelte a telefon teljes első felületét - csak egy kis terület elvette a keretet.

Örülünk egy 48 + 8 + 16 megapixeles felbontással rendelkező hármas fényképezőgépnek, háromszoros zoom, optikai stabilizálás és speciális fényképezési mód alacsony fényviszonyok esetén 2.0, amely a képek minőségének javítására szolgál. Az Antutu szintetikus tesztben ez az okostelefon bevezette a 10 legerősebb eszközt.

Népszerű szavazás - aki a legjobb gyártója az okostelefonoknak egy erős processzorral
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 18
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények