15 legjobb mellkasfagyasztó

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb olcsó fagyasztók: legfeljebb 15 000 rubel költségvetés.

1 Hansa FS200.3 Két kamera. Antibakteriális bevonat
2 RENOVA FC-110C Kompakt és olcsó modell
3 KRAFT BD (W) -200QX A legcsendesebb modell
4 Biryusa 155VK Legjobb ár
5 Bravo XF-232ADGR Nagy kapacitás alacsony áron

Legjobb fagyasztás a fagyasztással

1 Liebherr GTP 2356 A legjobb autonóm hűtőház. Gazdaság. Fagyállóság
2 Liebherr GT 6122 Kiváló fagyasztási teljesítmény
3 Gorenje FH 21 IAW Világos háttérvilágítás. Ár - minőség. Érintésvezérlés
4 Gorenje FH 40 BW Megbízhatóság és kényelem
5 KRAFT BD (W) -275BL A legjobb megoldás otthon

A legjobb fagyasztó lari nagy mennyiségben

1 Biryusa 560VK Alacsony költség és megbízhatóság
2 Pozis FH 258-1 Könnyű használat. Lehetőség akár 12 kosarába is
3 FROSTOR F700S A legjobb ár-érték arány
4 Electrolux EC 4201 AOW Minőségi fagyasztó egy jó hírű gyártótól
5 KRAFT BD (W) -480M Tágas és gazdaságos modell

Bár manapság mindig lehetőség van szinte bármilyen élelmiszer megvásárlására a kisboltokban, sok takarékos háziasszony szívesebben készít saját tetőt a téli időszakra. Valaki csak szereti, hogy az elkövetkező hetekre vásárolják meg, hogy mindig friss zöldségek, gombák és még sok más legyen. Természetesen kényelmesebb és hasznosabb mindezt fagyasztott formában, például fagyasztóban tárolni.

Mellkas fagyasztó - erőteljes hűtőberendezés élelmiszer tároláshoz, valamivel emlékeztet a mellkas alakjára. Kezdetben ezt a technikát elsősorban kereskedelmi célokra használták, de fokozatosan népszerűsödött a népszerűsége, és most több tucat különböző cég gyárt nemcsak nagy raktárak és üzletek fagyasztó ládáit, hanem viszonylag kompakt és megfizethető eszközöket is. Ugyanakkor általában az otthoni verziók szilárd, átlátszatlan burkolattal, kényelmes függő kosarakkal vagy polcokkal rendelkeznek, amelyek segítenek a termékek lehető legkényelmesebb elhelyezésében. A vevők különleges sikerei a jól ismert márkák felszerelését élvezik - Biryusa, Liebherr, Gorenje, Snezh. Az optimális modell kiválasztásának egyszerűsítése érdekében javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a legjobb fagyasztóval.

A legjobb olcsó fagyasztók: legfeljebb 15 000 rubel költségvetés.

A fagyasztó ládák többnyire költségesebbek, mint a hűtőberendezések és más háztartási készülékek, de ezek között igen alacsony modellek találhatók. Némelyiküket még nagyon jól ismert cégek is gyártják, amelyek magas színvonalú és elfogadható áruk miatt népszerűvé váltak.

Az ebbe az osztályba tartozó fagyasztók funkcionalitása természetesen a legalapvetőbb, de elégséges a ház vagy a dacha számára. Ezen túlmenően, mindössze 10 000–15 000 rubel költséggel néhány lari összehasonlítható a középosztály és a kapacitás tekintetében. A kötet azonban általában nem haladja meg a 200 literet.

5 Bravo XF-232ADGR


Nagy kapacitás alacsony áron
ország: Oroszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 13347 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A 230 literes tágas mellkas nagycsaládokhoz illeszkedik, akik szoktak az állományra. Az alacsony költség ellenére a modell nem csak tágas és megfelelő minőségű, hanem funkcionális is. Az ugyanazon árkategóriából származó többi fagyasztóval ellentétben a gyártó elektronikus vezérlést, hőmérséklet-kijelzést és gyermekvédelmet biztosít.

A felhasználók úgy vélik, hogy ez a modell az egyik legolcsóbb, de tágas fagyasztó. Nemcsak a funkcionalitást, hanem a kényelmet is kedvelik - a csomagban számos kosarat tartalmaz a belső tér megszervezéséhez. A kerekek könnyedén mozgatják a berendezéseket, ami nagyon hasznos az általános tisztításhoz vagy átrendezéshez.A mínusz a kínai gyülekezetnek tulajdonítható, de a felhasználóknak nincsenek panaszai a termék minőségével kapcsolatban.


4 Biryusa 155VK


Legjobb ár
ország: Oroszország
Átlagos ár: 9796 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A legolcsóbb mellkasfagyasztó megnyitja a legjobb költségvetési fagyasztók áttekintését. Az ilyen kedvező ár ellenére számos jellemző esetében nem alacsonyabb a drágább alapmodelleknél. A Biryusa mellkasfagyasztó különösen -18 fokosra hűti az ételt, lógó kosárral és kompakt. A 76 cm-nél kisebb szélesség és 56 mm-es mélység teszi a modellt egy nagyon kis területű konyhához is.

Ezen túlmenően az értékelés során az elégedett ügyfelek gyakran figyelmet szentelnek a csendes munkának, a jó teljesítménynek, a könnyű használatnak és az ilyen dimenziók jó kapacitásának. Más modellekhez képest azonban a 126 literes kapacitású kamera nem túl nagy. A fagyasztó rekesz magasabb pozíciójának elfogadását nem a leggazdaságosabb energiafogyasztás akadályozta meg. Sok miniatűr modelltől eltérően a Biryusa évente 365 kWh-ot fogyaszt, ami hasonló a nagy fagyasztók teljesítményéhez.

3 KRAFT BD (W) -200QX


A legcsendesebb modell
ország: Oroszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 11410 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Nagyon csendes fagyasztó, amelynek térfogata nem haladja meg a 40 dB-t. Alacsony áron meglehetősen terjedelmes - 175 liter, és sok terméket tárol. A legalacsonyabb alacsony hőmérséklet -24 fok, ami lehetővé teszi a hús, a hal és a zöldség gyors befagyasztását. A modell egyszerű kialakítás és működés - elektromechanikus vezérlés, kézi leolvasztás. A jellemzők közül kiemelheti a gyermekek elleni védelmet, amely általában nem ilyen olcsó fagyasztókban van.

Az ilyen modellt használók nagyon sokat használnak - elég nagy kapacitással, alacsony költséggel és kompakt méretben, a kényelmes fém kosarak konfigurációjában. Sokan úgy vélik, hogy a mellkasfagyasztó a legjobb a térfogat szempontjából - szinte nincs zaj, miközben a kompresszor fut. A gyártó gyártója hároméves garanciát vállal. Egy kis hátránya, hogy egyes vásárlók a kerekek hiányát hívják, ami némi nehézséget okoz a mellkas mozgatásakor.

2 RENOVA FC-110C


Kompakt és olcsó modell
ország: Portugália (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 3860 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Nagyszerű gazdaságos megoldás azok számára, akiknek szükségük van egy kis helyre a fagyasztott élelmiszerek tárolására. A 110 literes kompakt mellkas elég kicsi, de elegendő mennyiségű terméket tartalmaz. A fagyasztási kapacitás akár 5 kg / nap, kézzel kell leolvasztani a fagyasztó mellkasát. A modell rendkívül egyszerű, elektromechanikus, további lehetőségek nélkül.

A fagyasztó mellkasának kis kapacitása és egyszerűsége ellenére az értékelésben részt vevő felhasználók azt írják, hogy jól kezeli a fő célját. A termékek elég gyorsan lefagynak, jól tárolhatók. Ezt a fagyasztót sokan úgy vélik, hogy kiváló kiegészítője a hűtőszekrénynek. Kicsi hátrányt hívnak az ilyen kis mennyiségű, nem feltétlenül nagy energiafogyasztásért - 310 kWh / év.

A fagyasztószekrény választásának finomsága

A vizuálisan fagyasztó ládák szinte azonosak, de sok tulajdonságban nagyban különböznek. A legjobb opció kiválasztásához ajánlott kiemelt figyelmet fordítani az olyan jelentős jellemzőkre, mint:

 • Az ellenőrzés típusa: elektromechanikus vagy elektronikus. Az utóbbi típusú készülékek kijelzővel rendelkeznek, és lehetővé teszik a pontos hőmérséklet beállítását.
 • A fagyasztási kapacitás a naponta -18 ° С-ra fagyasztható élelmiszer maximális mennyisége.
 • Energiafogyasztás.
 • Önálló hidegmegőrzés - fagyasztás tartási idő, amikor leválasztják a hálózatról.
 • Térfogat és méretek.
 • Funkcionalitás. Egyes fagyasztók második kamerával, lámpákkal, függő kosarakkal, kijelzővel, kijelzőkkel, gyermekvédelemmel és egyéb hasznos kiegészítőkkel vannak felszerelve.
 • Bevonóanyag.

1 Hansa FS200.3


Két kamera. Antibakteriális bevonat
ország: Németország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 15 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 5.0

A kategória vezetője és a gazdaságossági osztályban a legjobb ár-érték arány a híres német cég fagyasztószekrénye, amelynek háztartási készülékeit hagyományosan hosszú élettartam és előrelátás jellemezte. A megbízhatóság és a gyakorlat a Hansa különleges előnyei. Ez a modell az egyetlen a modern, két mellkasi fagyasztóval ellátott fagyasztó, amely két teljes kamrával és egy kis függő kosárral van ellátva, így a különböző típusú üres és különálló termékek külön elhelyezése nem nehéz.

A mellkas belső felületén alkalmazott antibakteriális bevonat megakadályozza a baktériumok, a penész és a kellemetlen szagok megjelenését. Ezért a Hansa-ban az étel sokkal hosszabb ideig friss marad. A menedzsment, mint a kategória többségének képviselője, elektromechanikus, de a modell erősebb, mint a többi költségvetési fagyasztó, csendes, az energiahatékony A + osztályhoz tartozik, és önállóan megtartja a hideget akár 30 óráig.

Legjobb fagyasztás a fagyasztással

Bizonyos esetekben az edények elkészítéséhez, az egyes darabok elkészítéséhez, vagy a nagy mennyiségű friss étel betöltéséhez a mellkasba nagyon intenzív fagyasztás szükséges. Ilyen esetekben egy rövid fagyasztó üzemmódú fagyasztó lesz a legszívesebb. Sőt, hála neki, a hőmérséklet a fagyasztóban gyorsan -24 ° C alá esik. Szükség esetén ez az üzemmód akár egész napra is beállítható, de nem ajánlott hosszabb ideig tartani. A fagyasztók sok kategóriája a legfejlettebb és legfejlettebb fagyasztók közé tartozik.

5 KRAFT BD (W) -275BL


A legjobb megoldás otthon
ország: Oroszország (Kínába megy)
Átlagos ár: 16623 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ez a fagyasztó mellkas az egyik legjobb otthoni használatra. Átlagos térfogata (275 liter), csendesen működik (legfeljebb 41 dB), és az A + energiamegtakarítási osztály jellemzi. Az elektronikus vezérlés lehetővé teszi, hogy a berendezések használata a lehető legegyszerűbb és kényelmesebb legyen, míg a modern fagyasztás lehetősége segít nagy mennyiségű termék gyors befagyasztásában. További előnyként a gyermekvédelem és a hőmérséklet jelzését hívjuk.

A legjobb megoldás az otthon számára sok szempontból - alacsony költség, kiváló kapacitás, elektronikus vezérlés, minimális energiafogyasztás. Sokan nagyon egyszerű beállításokat végeznek két gombbal, a kijelző jelenlétével, a csendes működéssel. A modell hiányosságai azonban nem találhatók.

4 Gorenje FH 40 BW


Megbízhatóság és kényelem
ország: Szlovénia (előállított Szerbiában)
Átlagos ár: 20760 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A híres szlovén márka nagyon erős és tágas mellkasa. Hasznos térfogata 380 liter, a fagyasztási kapacitás napi 26 kg-ot tesz ki. Mindezek mellett a modell elég csendesen működik - a hangerő nem haladja meg a 43 dB-t. A fűtés megszakítása esetén is érdemes kiemelni a hideg 38 órás megőrzését, a nyitott fedél fényjelzése, a belső tér kényelmes szervezése.

A fagyasztó véleménye nagyon jó. A felhasználók mindennel elégedettek - csendes működés, szuperfagyasztási mód, kiváló kapacitás. Sokan tudják, hogy a berendezés valódi megbízhatósága megtörtént - sok éven át működik, bontás nélkül. A kényelem is magasságban van - belsejében kis rekeszek és függő rácsok találhatók. A modell költsége nagyon kedvező a többi vállalat fagyasztóival összehasonlítva, de hátránya is van - nagy energiafogyasztás (562 kWh / év).

3 Gorenje FH 21 IAW


Világos háttérvilágítás. Ár - minőség. Érintésvezérlés
ország: Szlovénia (előállított Szerbiában)
Átlagos ár: 20890 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A három vezetőt egy fagyasztó mellkas nyitja meg, amelynek ára a legjobb funkcionalitás. Ellentétben a középosztályú eszközökkel, Gorenje kellemesen meglepődik a tulajdonosnak egy fényes LED-es háttérvilágítással, amely kiküszöböli a megfelelő összetevők keresésének szükségességét. Az ajtón található érintőképernyő minden bizonnyal fokozatos háziasszonyok.Ez lehetővé teszi, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje a készülék működését.

A fém használata az építőiparban további erőt adott Laryának, így meglehetősen tartósnak nevezhető. Ugyanakkor a mellkasfagyasztónak közepes és még inkább kompakt méretei vannak, így könnyen elhelyezhető egy szabványos konyhába. A szlovén fagyasztó ugyanolyan erőssége viszonylag alacsony energiafogyasztás volt, elérve az évente legfeljebb 289 kWh-ot, amit számos pozitív értékelésben külön-külön megjegyeznek.

2 Liebherr GT 6122


Kiváló fagyasztási teljesítmény
ország: Németország (Ausztria)
Átlagos ár: 51405 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Modell megnövekedett kapacitása fagyasztó termékek - nagyszerű kombinációja a német minőség és az osztrák végrehajtás. Valójában, ellentétben a termelés Kínába történő áthelyezésének általános tendenciájával, ez a vállalat Európában fagyasztókat hoz létre, és teljes mértékben megfelelnek az európai biztonsági és megbízhatósági előírásoknak.

A Liebherr 605 literes teljes térfogatával viszonylag kevés villamos energiát fogyaszt, ezért az egyik leggazdaságosabb energiafogyasztási osztályba tartozik. Acélból készült, a legtartósabb fém, a modell tökéletesen védve van a külső hatásoktól. Továbbá a mellkasfagyasztó szokatlanul gyorsan lefagyasztja a kamra tartalmát -18 fokra. A naponta 33 kilogramm tartalék befagyasztásának képessége rekordnak tekinthető. Ugyanakkor, a cég más modelljeihez hasonlóan a mellkas több mint három napig tartja a hideget anélkül, hogy csatlakozna az elektromos hálózathoz.

1 Liebherr GTP 2356


A legjobb autonóm hűtőház. Gazdaság. Fagyállóság
ország: Németország (Ausztria)
Átlagos ár: 51000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A legtöbb mellkasi fagyasztó nem túl autonóm és kevesebb, mint egy napig tartja a fagyasztást. De a Liebherr modellek kivételesek voltak, és ezek a fejlesztések a legjobbak. A tápellátásról való leválasztáskor a hőmérséklet alacsonyabb, mint 100 óra, ami nagyon hasznos azok számára, akik alkalmanként kikapcsolják az áramot. A fagyasztó is megkapta az automata SuperFrost funkciót, amely alapértelmezés szerint 65 óra elteltével kikapcsolja a szuperfrostot. Ez a technológia megvédi a mellkasot a túlterhelés ellen, ha a felhasználó elfelejti kikapcsolni az üzemmódot.

A Liebherr egy másik fontos jellemzője, hogy nemcsak a 215 literes térfogat, hanem az ilyen típusú berendezések esetében is a minimális energiafogyasztás. Évente mindössze 117 kWh villamos energia fogyasztása kétségtelenül a leggazdaságosabbnak számít. Ugyanakkor a készülék ellenáll a fagynak, a szélsőséges hőmérsékleteknek és a hőnek, és így bármilyen körülmények között hatékonyan kezel a feladatával.


A legjobb fagyasztó lari nagy mennyiségben

Leggyakrabban a házhoz miniatűr modelleket használnak, de bizonyos esetekben hasznos a megnövelt térfogatú fagyasztó készülékek használata. Mint ilyen, általában 400 litrát meghaladó kapacitású láriumnak tekintik. Kevés, és nem bővelkednek a legújabb funkciókkal, de sikeresen megbirkózzanak egy egész stratégiai készlet tárolásával, és nem igényelnek különös gondosságot.

5 KRAFT BD (W) -480M


Tágas és gazdaságos modell
ország: Oroszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 28914 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Nagyon tágas, 480 literes, mellkasi fagyasztó, gazdaságos energiafogyasztás 332 kWh / év. A modell nagyon egyszerű, elektromechanikus vezérléssel, de könnyen használható. Ez nem nagyon hangos - a zajszint nem haladja meg a 44 dB-t. A széles klímakategória lehetővé teszi a mellkas beállítását mind a hűvös, mind a meleg helyiségekben. A minimális hőmérséklet -24 fok, így a termékek gyorsan lefagynak és jól tárolódnak.

Ezt a fagyasztószekrényt nehezen lehet hozzárendelni a legnépszerűbb modellekhez, hiszen sokan ellenállnak egy ismeretlen márka és a kínai gyülekezet. De azok, akik vállalták a kockázatot, megvették a fagyasztót, elégedettek voltak a minőségével. A felülvizsgálatokban a gyors fagyasztásról, a termékek tartós tárolásáról, a könnyű használatról, az alacsony energiafogyasztásról írnak. Véleményük szerint ez a modell a legközelebbi figyelmet érdemel.

4 Electrolux EC 4201 AOW


Minőségi fagyasztó egy jó hírű gyártótól
ország: Svédország (Magyarországon gyártott)
Átlagos ár: 54990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Nem a legolcsóbb, de megbízható és tágas, 400 literes mellkasfagyasztó. A modell jellemzői közé tartozik a hőmérséklet-emelkedés szuperfagyasztása, hang- és fényjelzése, az A + osztályú gazdaságos energiafogyasztás. Ilyen paraméterekkel a nem teljesen modern elektromechanikus vezérlés és a kézi leolvasztás szükségessége egy kicsit frusztráló.

A felhasználók nem mondhatnak semmit rosszul a fagyasztó dobozról - teljesen elégedettek a kapacitással és az összes műszaki jellemzővel. Nem tekintik hátrányosnak a kézi leolvasztást és az elektromechanikus vezérlést - a készülék egyszerűsége növeli a modell megbízhatóságát és tartósságát.

3 FROSTOR F700S


A legjobb ár-érték arány
ország: Oroszország
Átlagos ár: 31599 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Az 580 literes, nagyon tágas mellkasi fagyasztó alacsony költség és kiváló minőség jellemzi. Az elektromechanikus vezérlésnek köszönhetően az eszköz működése egyszerűbbé válik, és megbízhatósága megnő. Az A osztályú energiafogyasztás nem a legalacsonyabb, hanem egy mérsékelt erőforrás egy erős fagyasztó számára. A modell Oroszországban készült, jó minőségű anyagokkal és összeszereléssel rendelkezik. Az egyetlen hátránya a nagy súly (81 kg), amely viszont a berendezés jó minőségéről beszél.

A felhasználók teljesen elégedettek a készülék hangerejével, minőségével és műszaki jellemzőivel. Az értékelés során a fagyasztó mellkasának megbízhatóságáról, kényelméről és helyiségéről szóló információk elég gyakran elégségesek. Gyorsan fagyasztja az ételt, hosszú ideig megőrzi frissességét, és nem igényel gyakori leolvasztást. Sok felhasználó úgy véli, hogy ez a modell egyáltalán nem rendelkezik hibával - mindent elgondolkodtak és kényelmesek.

2 Pozis FH 258-1


Könnyű használat. Lehetőség akár 12 kosarába is
ország: Oroszország
Átlagos ár: 23583 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Számos pozitív értékelés elnyerése után a Pozis fagyasztó megérdemelten korunk egyik legmagasabb minőségű és nyereséges mellkasfagyasztója lett. Sok vásárló nemcsak kiváló kapacitást, csendes működést és gyors fagyasztást jegyez, hanem olyan energiahatékonyságot is, amely nem rossz az ilyen hatalomra. A készülék a tervezés szempontjából is figyelemre méltó, hiszen ez az egyetlen fagyasztószekrény, színes pozitív mintával.

A modell fő előnye azonban az egyszerűség volt. Pozis csak alapvető feladatokat lát el tökéletesen. Ugyanakkor a fagyasztó mellkas két lógó kosarával és további rögzítéssel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik akár 12 további kosár beszerelését, ami elég jó kis méretű csomagok tárolására különböző kategóriájú termékekkel. Többek között nagyon megbízható, tervezett évekig tartó szolgálatra, és meghosszabbított garancia van 3 évre.


1 Biryusa 560VK


Alacsony költség és megbízhatóság
ország: Oroszország
Átlagos ár: 21587 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

Egy népszerű orosz cégből származó hatalmas mellkasi fagyasztó igazi áldás lesz a leginkább takarékos és takarékos. Annak ellenére, hogy a megfizethető ár a versenytársakhoz képest kedvező, a berendezés jó összmennyiséggel rendelkezik. Végül is egy 500 literes kapacitás elegendő egy teljes raktárkészlet létrehozásához. A zár jelenléte lehetővé teszi, hogy megvédje a fagyasztó mellkasát a gyermekek behatolásától, valamint biztosítsa a biztonságot.

A Biryusa fagyasztó, többek között, hőmérsékletjelzővel is rendelkezik, amely garantálja a készülék kényelmes beállítását. A modell további tulajdonságainak bősége sajnos nem. Értéke azonban a legjobb megoldás. Végtére is, gyakran kisebb fagyasztó készülékek sokkal drágábbak.

Népszerű szavazás - ki a legjobb fagyasztókészülék?
Mi szavazunk!
Szavazat: 142
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények