10 legjobb vízi jármű

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb 10 legjobb sícipő

1 Sea-Doo SPARK Az ár és a minőség optimális kombinációja
2 Yamaha Super Jet 700 A legkönnyebb jet ski
3 Kawasaki Jet SKI SX-R 1500 A legjobb sport modell
4 BRP GTR 230 Vonzó kialakítás. Erőteljes motor
5 Yamaha Waverunner Superjet Klasszikus modell felesleges részletek nélkül
6 Kawasaki STX-15F A legjobb sebességű jet ski
7 BRP GTI 90 A leggazdaságosabb jet ski
8 Yamaha VX700S A legjobb jet ski a sétákhoz
9 Sea-Doo RXP-X 260 A legvonzóbb lehetőség
10 OY AUTOMATIC AQUATIC SCOOTER 300W Víz robogó gyerekeknek

A vízi technológia gyors ütemben fejlődik, lehetővé téve a hétköznapi emberek számára, hogy megtapasztalják a szabadtéri tevékenységek minden élvezetét. A Jet Ski egy nehéz műszaki motoros eszköz. A vízi kerékpár és a rendeltetési hely általános méreteitől függően a gyártók elektromos motorokkal vagy benzinmotorral rendelkeznek. A sporttechnikát kifejlesztették egy jet-ski, de idővel a közönség számára elérhetővé vált. Ezért minden aquabikes két nagy csoportra oszlik.

 1. A sport jet-sílécek állandó modellek, amelyekre jellemző a magas motor teljesítmény és a nagy maximális sebesség (100 km / h feletti). A modern vízi sportpályákat a vízsugár dőlésszögének a nehéz manőverek és a víz fölé ugrik.
 2. A pihenésre a jet-ski síkképernyős kialakítású. A vizet együtt töltheted együtt, vagy három együtt. Ez a technika stabilabb és biztonságosabb, de kevésbé erős és gyors. A kikapcsolódásra alkalmas vízi síléc segítségével sikeresen vontathat egy síelőt.

Kinevezéskor gyakori, hogy a jet sílécet több kategóriába sorolják.

 • A családi modellek több embert is befogadhatnak, ellenállnak a víznek, képesek nagy mennyiségű dolgot mozgatni egy hosszú út során.
 • A sportpályák gyors és könnyű autók. Ezek kezeléséhez bizonyos készségekre van szükség.
 • A gyerekek sícipőinek magas szintű biztonsága van. Kis méretűek és kiváló vízállósággal rendelkeznek. A tizenévesek számára optimális lesz az elektromos modellek használata.

Felülvizsgálatunk tartalmazza a legjobb jet-síléceket. A minősítés összeállításakor a következő kritériumokat vették figyelembe:

 • találkozót;
 • műszaki előírások;
 • ár;
 • szakértői vélemények;
 • felhasználói vélemények.

Mielőtt vásárolna egy jet ski kell készíteni a további pénzügyi hulladék. Nélkülük nem lehet speciális berendezéseket karbantartani, üzemeltetni és szállítani.

 1. A vízi kerékpár szezonális technika, amit valahol télen kell tárolni. Az orosz éghajlat miatt mindössze 3-4 hónapig igazán élvezni fogja a vízi kikapcsolódást. Ezért szükséges egy speciális védőburkolat vagy doboz megvásárlása, de ha van egy tágas garázs, akkor vízibicikli maradhat tárolásra beltérben.
 2. A felnőtt felnőtt aquabike egy pótkocsi vagy kocsi segítségével sikerül. Ezeket az eszközöket regisztrálni és rendszeresen ellenőrizni kell.
 3. Miután megvásárolta a jet ski-t, azonnal meg kell vásárolnia a mentőmellényeket a vezető és az utas számára.
 4. A vásárlást követő 10 napon belül a kis hajó állami nyilvántartásba vehető. Minden évben közlekedési adót kell fizetnie.

A legjobb 10 legjobb sícipő

10 OY AUTOMATIC AQUATIC SCOOTER 300W


Víz robogó gyerekeknek
ország: Kína
Átlagos ár: 13 036 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.3

A legjobb gyermekmotoros síelés a mi tesztünkben a Joy Automatic Aquatic scooter 300W volt. A kínai gyártó nemcsak biztonságos, hanem megfizethetővé tette az elektromos hajtástechnikát. A víz robogó méretei lehetővé teszik, hogy kényelmesen ne csak gyermekeket (10 év), hanem felnőtteket is befogadjanak. Egy akkumulátortöltés után a víz felszínén 1,5 órán át lovagolhat.A sípálya kis súlya és felfújható kialakítása lehetővé teszi, hogy a rendszeres autó törzsében közlekedő járműveket gond nélkül szállítsák. Ezért egy érdekes nyaralást lehet szervezni egy gyermek számára mind a tengeren, mind egy kis tó mellett a ház mellett.

A jet sílécek hazai tulajdonosai Joy Automatic Aquatic Scooter 300W a járművet nagyon megtérülési projektnek tekinti. A gyermek egy izgalmas és elbűvölő nyaralással van elfoglalva anélkül, hogy nagy pénzt kellene költenie egy jet ski bérbeadására. Természetesen a szórakoztatás ideje nem elegendő az akkumulátor korlátozott kapacitása miatt.


9 Sea-Doo RXP-X 260


A legvonzóbb lehetőség
ország: Kanada
Átlagos ár: 850 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.4

Ez a kanadai gyártó széles körben ismert a vízkészülékek rajongói körében. Híres az erős szénhidrogénjeiről, és a cég majdnem minden évben új modellt bocsát ki, amely gyakran nagyon különbözik az előzőtől. Ez ebben az évben történt. A vállalat valószínűleg minden idők legmodernebb és vonzóbb kerékpárját gyártotta. Elég, ha megnézzük, hogy értékeljük a vizuális előnyöket: egy ideális és mindenki számára előnyös kombináció a fekete és a piros, szigorú törött vonalak bonyolult szövésekkel, sok szokatlan és ugyanakkor szükséges részletekkel.

A gyártó azonban nem korlátozta magát a vizuális tulajdonságokkal, és egy erőteljes, négy palackos, közel 1,5 literes motorral felszerelt. A kerékpáros súlya 100 kilométert meghaladó sebességgel könnyedén fejleszti a manőverezhetőséget. A teljes fordulathoz elegendő, ha mindössze 5 méter, és ez nagyon kicsi, különös tekintettel arra, hogy van egy háromüléses jet ski, melynek kapacitása 170 literes.

8 Yamaha VX700S


A legjobb jet ski a sétákhoz
ország: Japán
Átlagos ár: 669 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.5

Ha Önnek a jet ski nem sportfelszerelés, hanem a vízen való séta, akkor javasoljuk, hogy fordítson figyelmet erre a modellre. Kifejezetten hosszú távú utazásra és úszásra tervezték. A kerékpár mögött egy különleges, csúszásmentes bevonattal ellátott játszótér található. Könnyen felmászni a vízből, és merülhet belőle.

Háromszoros felszerelés, azaz sétálhat az egész családdal. A motor elég nagy teljesítményű, és a fejlett sebesség csaknem száz kilométer. Természetesen a manőverezhetőség itt nem a legjobb, ami nem meglepő, tekintettel a berendezés méretére és összsúlyára. Ügyeljen a fejlesztőkre és a hasznos dolgokra. Először is mind a vezető, mind az utasok kényelmét szolgálja. Az üléseknek szeparátora van, és a kormánykeréken vannak olyan visszapillantó tükrök, amelyek a repülőgépet teljes értékű járművé teszik. A térfogata 200 liter, ami azt jelenti, hogy biztonságosan el lehet menni egy piknikre, vagy csak egy sétára a vízben, ahol úszni lehet.


7 BRP GTI 90


A leggazdaságosabb jet ski
ország: Japán
Átlagos ár: 879 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.6

A hidrociklusok nem különböznek a nyereségességtől. Az üzemanyag-fogyasztás gyakran növekszik a berendezés nagy súlya és a vízfelszín mentén történő mozgás nehézsége miatt. De van egy kerékpárunk, amely a legkisebb súlyt nyújtja az osztályában. A gyártók speciális műanyagból készültek, így a teljes tömeg közel 120 kilogrammra csökkent.

Valaki azt mondja, hogy ez nem olyan kicsi, és könnyebb a jetski, de megjegyezzük, hogy kevesebb súlyt találunk csak az álló kerékpároknál, és ez egy ülő modell, számítva, három ember mellett. Igen, pontosan. A kapacitás három ember, és ez egy viszonylag gyenge motor jelenlétében van, ami mindentől függetlenül felgyorsítja a technológiát több száz kilométer óránként, és nem tapasztal nyilvánvaló nehézségeket a manőverek felgyorsításában vagy manőverezésében. Mindezen tulajdonságok miatt ezt a modellt gyakran használják a bérbeadó vállalatoknál. Ezen kívül könnyedén görgethet két utas, és nagyon gyorsan, és nem csak egy egyenes vonalon, hanem éles fordulatokkal és más, a turisták és a nyaralók által ilyen szerelmeseivel.

6 Kawasaki STX-15F


A legjobb sebességű jet ski
ország: Japán
Átlagos ár: 500 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.6

Ellentétben a földi járművekkel, a vízi síléceket kevésbé találják meg és eltalálják, de a különféle károk sorsa nem kerülheti el őket. Ebben a modellben a Kawasaki fejlesztői különös figyelmet szenteltek a berendezések erősségének és kitartásának. Még akkor is, ha a mólóba ütközik vagy ütközik egy akadálykal, a hajótest külső része érintetlen marad. Természetesen, ésszerűen, de biztonságosan elmondhatjuk, hogy ez a legjobb kerékpár az erő szempontjából.

Sajnos a tervezőknek és a mérnököknek kritikus intézkedéseket kellett hozniuk, és az összes kiálló részet eltávolították a jet ski-ről, leggyakrabban az ütközéstől. Ennek eredményeként a kerékpár kissé elavultnak tűnt, de a megjelenés megtévesztő, és mögötte egy igazán erős motor áll, amely akár száz kilométerre is felgyorsítja a berendezést, még akkor is, ha van egy utas a hátsó ülésen. Egyszerűen fogalmazva, a legtartósabb szénhidrogénekkel szembesülünk. Igen, ez nem a legjobb megoldás a tervezési szempontból, de vele együtt teljesen biztonságban érezheti magát, és a felülmúlhatatlan japán minőség lehetővé teszi, hogy sok évszakon át víz nélkül lovagolhasson.


5 Yamaha Waverunner Superjet


Klasszikus modell felesleges részletek nélkül
ország: Japán
Átlagos ár: 435 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.7

Úgy tartják, hogy az állandó hidrokerekek a múlté, ami kényelmesebb ülést biztosít két vagy akár három üléssel. A klasszikusok azonban soha nem lépnek ki a divatból, és előttünk közvetlen bizonyíték. Ez egy stand-up kerékpár, amely meglehetősen erős, 74 erős motorral rendelkezik. A súlya mindössze 136 kilogramm, ami lehetővé teszi, hogy a legbonyolultabb sólyomokat és mutatványokat hajtsa végre.

Ha a legjobb sportpályát keresi, szükségtelen harangok és sípok nélkül és a mindennapos komplex elektronika, akkor ez a technika az Ön számára. Mindent tartalmaz, amire szüksége van a sportoláshoz és a vízfelszíni gyorsjáratokhoz, és ugyanakkor minden másodlagos elemet eltávolítanak, hogy ne terheljék a berendezéseket, és ne legyenek túl lassúak és ügyetlenek. Élvezi a vásárlókat és az árat. Az ülő, nehéz kerékpárokhoz képest lényegesen alacsonyabb, és ugyanakkor felülmúlhatatlan japán minőség, vagyis a legjobb felszerelés, amelyet nem kell minden évszak végén javítani.


4 BRP GTR 230


Vonzó kialakítás. Erőteljes motor
ország: Japán
Átlagos ár: 1 239 000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Ha egy jet-ski-t vásárol, azt akarom, hogy ne csak erőteljes legyen, hanem megjelenése is vonzó legyen. Ennek a modellnek a tervezői úgy döntöttek, hogy megverik a versenytársakat a hajótesten, és kialakítottak egy olyan tervet, amely a hétköznapi kerékpárt rakétává alakítja a jövőben. A törött vonalak, a színek tökéletes kombinációja, a hasznos szoknyák és más apróságok tömege igazi műalkotássá teszi.

De ha úgy gondolja, hogy a tervező befejeződésének előnyei véget érnek, akkor sietünk, hogy kérlek téged - ennek magasságában a belső kitöltés. Különösen egy meglehetősen erős, 300 erős motor, amely felgyorsítja a nehéz kerékpárt, több mint száz kilométeres sebességre. A motor teljesítménye olyan magas, hogy az utazás során az utasnál a súlya szinte nem érezhető. Természetesen a maximális terhelésnél elfelejthetjük az ugrást, de a kerékpár képes lesz a maximális sebesség és a nagy nehézségek nélkül. A hiányosságok azonban viszonylag magas költségeket állapíthatnak meg, de azok számára, akik ismerik ezt a márkát, elég elfogadhatónak tűnnek, és ennek az osztálynak a hidrociklusai ritkán fizetnek kevesebb, mint egy millió rubelt.

3 Kawasaki Jet SKI SX-R 1500


A legjobb sport modell
ország: Japán
Átlagos ár: 840 000 rubelt
Értékelés (2019): 4.8

Ismeretes, hogy a vízen a sebesség másképp érzi magát, mint a szárazföldön, és akár 60 kilométer / óra is nagyon gyorsnak tűnik. És mi van, ha felgyorsítod a jet-ski-t száz vagy többre? Azt mondod, ez egyszerűen lehetetlen! Akkor itt van a bizonyíték. Ez a technika valóban hatalmas sebességet eredményez, miközben biztosítja a zökkenőmentes működést és a manőverezést. A titok abban rejlik, hogy a négy hengeres motor térfogata majdnem másfél liter, és ez összehasonlítható az autóval.

Ezenkívül a technika számos hasznos elektronikával rendelkezik, például a gyújtáskulcs segítségével beállított sebességtartó automatika. Ez azt jelenti, hogy a nagysebességű utazásokra és a séta nélküli sétákra is használható jet ski, ami szintén nagyon fontos, mivel a turista törzs több mint 200 liter. De a fő előnye a sztereó rendszer.És ez nem csak egy rádiófrekvenciás felvevő, amely nem hallható - a motor üvöltése mögött, hanem egy teljes értékű akusztika, melynek teljesítménye 60 watt / hangszóró és egy független erősítő.

2 Yamaha Super Jet 700


A legkönnyebb jet ski
ország: Japán
Átlagos ár: 583 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.8

A jet ski nemcsak szórakoztató jármű, hanem sporteszköz is. De ahhoz, hogy a trükköket a vízen végezzük, egy speciális technikára van szükség, amelynek fő jellemzője a kis súly és a nagy motor teljesítmény. Előttünk csak ez a lehetőség.

Ennek a jet síneknek a súlya mindössze 140 kg, ami megkönnyíti a víz beindítását és a szállítási platformra való telepítését. Ezenkívül a legbonyolultabb mutatványokat is elvégezheti: ugrások, puccsok, éles fordulatok. Ilyen viszonylag kis súly mellett a motortérfogat 700 köbcentiméter, ami egy állandó típusú hidrociklus esetében elég sok. Örömmel fogadja a beállítások rugalmasságát, különösen a kormányállvány magasságának és dőlésszögének beállítását, amely biztonságosan rögzítve van a kiválasztott pozícióban, és szükség esetén könnyen megváltoztatható.


1 Sea-Doo SPARK


Az ár és a minőség optimális kombinációja
ország: Kanada
Átlagos ár: 699 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.9

Ahhoz, hogy megtapasztalhassák a hullámokat a jet ski-en, a Sea-Doo SPARK megfizethető modellje. A költségvetés költsége ellenére a berendezés minőségi és megbízható módon történik. Az Aquabike 60 literes motorral van felszerelve. , amely lehetővé teszi a 80 km / h sebesség elérését. A vízi kerékpár jó irányíthatósággal, kényelemmel és kis súlyú. A Sea-Doo sorozat chipje egy gyors leállítási rendszer. A motor megbízhatóan védve van a sós víz behatolásától. A hidrociklusok jó ellenállása különleges lábmegállókat biztosít, lehetővé téve a vízben lévő akadályok leküzdését különböző pózoknál.

Sok felhasználó hívja a Sea-Doo SPARK jet ski népszerű technikáját. Megfizethető, hasznos funkciókkal rendelkezik, előrejelezhető módon viselkedik a vízen. A mínuszok közül a fogyasztók komplex kezelést és alacsony sebességet bocsátanak ki.


Népszerű szavazás - ki a legjobb szénhidrogéngyártó?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 181
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények