15 legjobb kerti aprító

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb, olcsó kerti aprítók: legfeljebb 10 000 rubel költségvetés.

1 PATRIOT PT SE24 2,4 kW Legjobb vevőválasztás
2 SH 250 bajnok Kedvezményes ár, minimális súly
3 BISON ZIE-40-2500 Az ár és a funkcionalitás legjobb kombinációja
4 ELITECH IVS 2400 2.4 kW Optimális teljesítmény
5 Hammer GS2500 2,5 kW Kényelmes konténer

Az átlagos és prémium kategóriájú legjobb elektromos csiszológépek

1 Bosch AXT 25TC Maximális teljesítmény és kényelem
2 Viking GE 250 A legnépszerűbb chopper
3 ZUBR ZIE-44-2800 2,8 kW A legjobb teljesítmény
4 Makita UD2500 2.5kw A malmok szellemi irányítási rendszere. A legtérfogóbb fűgyűjtő (67 l)
5 STIGA BIO SILENT 2500 2,5 kW Magas építési minőség. Sérülésvédelem

A legjobb aprítók egy benzinmotorral

1 MTD ROVER 464 Q A leginkább multifunkcionális aprító
2 Viking GB 370 Jobb irányíthatóság
3 Patriot PT SB76 Az ár és a teljesítmény optimális kombinációja
4 Tazz K42 6,5 liter a. További vevőkészülék a vastag ágakhoz. Kerti porszívóként használható.
5 Bajnok SC2818 A legolcsóbb benzin aprító

A fák metszése, a halott fa eltávolítása, a füves területek gyomlálása lehetővé teszi, hogy kiváló biológiai anyagot kapjon a komposzt vagy az ágyak szigeteléséhez. És ha korábban mindez egyszerűen leégett, a talajba műtrágyaként hamut hozott, akkor a kertkezelők megjelenésével lehetővé vált a hulladékok teljesebb felhasználása.

A felülvizsgálat bemutatja a hazai piacon elérhető legjobb technológiákat. Az olvasó kényelmét szolgáló benzin- és elektromos aprítók a megfelelő kategóriákban helyezkedtek el. Is bemutatott népszerű költségvetési modellek, az előnye a választás, ami elég nyilvánvaló. A minősítést a berendezés műszaki mutatói és a gyakorlati tapasztalattal rendelkező tulajdonosok véleménye alapján alakították ki.

A legjobb, olcsó kerti aprítók: legfeljebb 10 000 rubel költségvetés.

Nem minden kertész engedheti meg magának, hogy drága kerti aprítót vásároljon. Ehhez nem szükséges, mivel a költségvetési modellek között van egy teljesen működőképes berendezés.

5 Hammer GS2500 2,5 kW


Kényelmes konténer
ország: Kína
Átlagos ár: 8999 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A Hammer GS2500 2,5 kW-os, 2,5 kW-os elektromos motorral felszerelt kerti daráló a lehető legrövidebb időn belül ágak, levelek és fű formájában keletkező hulladékszemét hasznos műtrágyává teszi. Ehhez minden kerti hulladékot, amelynek átmérője nem haladja meg a 45 mm-t, széles, merülő nyílásba kell helyezni, és szükség esetén használja a mellékelt tolóerőt. Ezután a forgácsoló rendszer 4500 fordulat / perc penge forgási sebességgel indul, ami garantálja a komposzt legmegfelelőbb biomassza kibocsátását.

Elektromos csiszológép A Hammer GS2500 2,5 kW-os kis méretű kerekek manőverezhetősége miatt nagyon kényelmes a szállításhoz. Ennek a modellnek egy további előnye, hogy a már feldolgozott ágak számára tartós tárolótartály van. A 45 literes térfogatú tartály nagyban leegyszerűsíti és felgyorsítja a folyamatot - a vágott ágakat és a füvet azonnal fel lehet szórni az ágyakra, vagy a komposztba rakni. A Hammer GS2500 aprító 2,5 kW-os tulajdonosai a kert helyreállításához szükséges idő és energia jelentős csökkenését mutatják.


4 ELITECH IVS 2400 2.4 kW


Optimális teljesítmény
ország: Oroszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 9280 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A kertben a rendelés helyreállítása és karbantartása érdekében az ELITECH IVS 2400 2,4 kW-os elektromos daráló lesz a legjobb asszisztens. 40 mm átmérőjű fahulladékot képes újrahasznosítani, és könnyen kezelhető bármilyen fű és levél.Az így kapott mulcs sokféle felhasználást talál a háztartási területre. Ennek a choppernek a nagy teljesítményű motorja megbízható védelemmel van ellátva, melynek köszönhetően jelentősen megnövekszik a működési élettartama. A 2400 W teljesítmény mellett ez a modell a vágóelemek legjobb forgási sebességét mutatja.

Az ELITECH IVS 2400 kerti hulladékok aprítása tartós acél késekkel történik, amelyek szükség esetén könnyen cserélhetők. A széles tölcsérnek köszönhetően nagyon egyszerű a fű és az ágak betöltése a chopperbe, és ez is biztonságos, mivel nyitott fedél esetén a záró zár működik. A kerti egység szállítása nem okoz nehézséget könnyű súlya és kényelmes kerekei miatt.

3 BISON ZIE-40-2500


Az ár és a funkcionalitás legjobb kombinációja
ország: Oroszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 9870 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A ZUBR ZIE-40-2500 elektromos csiszológép nagyszerű segítő lesz a telekon. Úgy tervezték, hogy a 4 cm-es átmérőjű gyomnövények, csúcsok, bokrok és fák ágainak aprítására szolgáljon. A sebességváltónak köszönhetően a vágószerkezet nagy erőfeszítéssel forog, mind friss, mind szárított ágakat csiszol. A modell túlterhelésvédelemmel van ellátva, amikor a tengely elakad, a motor le lesz kapcsolva. A mobilitási technológia nagy átmérőjű kerekeken, könnyű (14 kg) és kényelmes fogantyún alapul. Az összes mulcsot és forgácsot egy műanyag tartályba gyűjtik. A szezon végén az autó a kompakt keretben lévő átalakító keretnek köszönhetően összehajtható.

A felhasználók elégedettek a ZUBR ZIE-40-2500 teljesítményével, elérhetőségével és funkcionalitásával. A modell hátrányai a törékeny műanyag, a rövid élettartamú kések, a gyenge elektromos vezetékek.

2 SH 250 bajnok


Kedvezményes ár, minimális súly
ország: Kína
Átlagos ár: 8700 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A kínai chopper Champ 250-es bajnokok nagy keresletet mutatnak a hazai kertészek és kertészek körében. A modell sikere nemcsak az alacsony árban rejlik. Az egység elég hatékony és hatékony. A 2,5 kW-os villanymotornak köszönhetően a technikus akár 4 cm-es vastagságú ágakat is képes vágni, a gyártás során a műanyagot 10 kg-ra csökkentette. A vágószerkezet edzett késekből, egész évszakos élezésű. Könnyen mozgatható az autó a helyszínen, köszönhetően a szállítási kerekeknek és a kényelmes fogantyúnak. A nagy nyakú függőleges bunker egyszerűsíti az ágak és a fű betöltésének folyamatát.

Azok a nyári lakosok, akiknek sikerült kipróbálniuk az SH 250 bajnok munkáját, két táborban osztva. Néhány évszakban nincs probléma a felszereléssel, míg mások azt tervezik, hogy valamit jobbat és megbízhatóbbat vásárolnak.

Az aprítómotor típusa

előnyök

hiányosságokat

elektromos

+ alacsony zaj

+ a tervezés egyszerűsége

+ könnyű indítás

+ kis súly

+ környezetbarát

- a hálózatról való függőség

- kis erő

- az ágak vastagságának korlátozása

benzin

+ erős motor

+ mobilitás

+ függetlenség a villamos energiától

+ nagy teljesítmény

+ vastag ágakat őröl

- magas ár

- erős zaj

- kipufogógáz-kibocsátás

- karbantartási nehézségek


1 PATRIOT PT SE24 2,4 kW


Legjobb vevőválasztás
ország: USA (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 8190 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A PATRIOT PT SE24 2,4 kW nagyteljesítményű elektromos csiszolója tökéletesen megfelel a 40 mm-es átmérőjű ágaknak és ágaknak, és egy talajtakaró állapotába zúzza őket. A készülék erőteljes motorja biztosítja a kések forgási sebességét, optimális a kiváló minőségű és gyors kerti hulladékok feldolgozásához, ami 4500 rpm. Működés közben a motor nem bocsát ki káros kibocsátást, és minimális zajt ad. Ebben az esetben a különleges védelem esetleges túlterhelés esetén megmenti azt.

A PATRIOT PT SE24 2,4 kW kerti darálója manőverezhető és használható. A nagy kerekek és egy széles keret biztosítja az egység számára a legjobb stabilitást és mozgást.A fű és a kis ágak feltöltéséhez a PATRIOT PT SE24 2,4 kW-os csiszológépben lenyűgöző méretű a tölcsér és egy speciális toló. Az így nyert biomassza különböző célokra használható: feküdjön a komposztban, vagy télen menedéket a növények számára, stb.

Az átlagos és prémium kategóriájú legjobb elektromos csiszológépek

Az elektromos csiszológépek minden legjobb tulajdonságát prémium modellek mutatják. Tartósak, megbízhatóak, jó teljesítmény és hosszú élettartam jellemzik.

5 STIGA BIO SILENT 2500 2,5 kW


Magas építési minőség. Sérülésvédelem
ország: Svédország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 14230 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A STIGA BIO SILENT 2500 2,5 kW-os háztartási elektromos aprító tökéletesen alkalmas vékony ágak feldolgozására kerti metszés után. Ez az egység nyolc fogú vágóhengerrel és sebességváltóval rendelkezik, amely nagy nyomatékot biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy megbirkózzon 40 mm átmérőjű ágakkal. A kefe nélküli villanymotoros eszköz, amellyel a bemutatott chopper fel van szerelve, garantálja a gyártási folyamat abszolút környezetbarát jellegét és hosszú karbantartást nem igénylő működését.

Ennek a modellnek a jellemzői közül kiemelni kell az anyag őrlési fokának beállítását, az alkalmazás céljától függően. Annak érdekében, hogy a STIGA BIO SILENT 2500 2,5 kW-os kerti aprító használatával a kezelő biztonsága jobb legyen, egy speciális tölcsér van kialakítva, amelynek alakja megakadályozza, hogy a kezek belépjenek a veszélyzónába. Ennek hiányában a zárrendszer nem teszi lehetővé a motor indítását. A zúzott ágakat és a füvet 60 literes műanyaggyűjteményben gyűjtöttük össze, ami nagyon hasznos a kapott biomassza további feldolgozásához.

4 Makita UD2500 2.5kw


A malmok szellemi irányítási rendszere. A legtérfogóbb fűgyűjtő (67 l)
ország: Japán (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 15877 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A Makita UD2500 2,5 kW-os elágazó, amelynek fővágó rendszere vágógépek, a legjobb tulajdonosok vásárlása lesz. Megszabadítja a 45 mm vastag fák és cserjék metszéspontjainak hosszú ártalmatlanításával kapcsolatos munkáját, és újrahasznosítja őket egy kis frakcióba. E modell megkülönböztető jellemzője a fordított rendszer, amely az őrlés megakadályozására szolgál, amikor megpróbálják megcsiszolni. Ha a helyzet több mint háromszor megismétlődik, a készülék készenléti állapotba kerül, és lehetővé teszi az elakadt ág eltávolítását.

A készülék konfigurációja egy tágas, 67 literes, könnyen eltávolítható fedéllel ellátott szemetes. A doboz feltöltésének az őrlési folyamat során történő nyomon követése érdekében a Makita UD2500 2,5 kW-os nézetablakot biztosít. A készülék helyszíni mozgásának kényelmét kényelmes, nagy átmérőjű fogantyúk és kerekek biztosítják. A felhasználók tudomásul veszik a kerti aprító legjobb építési minőségét és testerősségét, valamint a minimális zajszintet és a tiszta kezelőpanelt.

3 ZUBR ZIE-44-2800 2,8 kW


A legjobb teljesítmény
ország: Oroszország (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 14790 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A ZUBR ZIE-44-2800 2,8 kW-os kerti daráló nagy érdeklődéssel rendelkezik a lakástulajdonosok körében a magas teljesítmény és a megfizethető ár miatt. Ez a modell erőteljes, nagy nyomatékú elektromos motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy az egység akár 150 kg kerti hulladékot dolgozzon fel egy órányi munkára. A bemutatott daráló könnyen kezelhető mind a száraz, mind a frissen fűrészelt ágakkal, amelyek átmérője legfeljebb 44 mm, és bármilyen kerti növényzet. Ugyanakkor a takarmány anyagától függően beállítható a zúzás mértéke is.

A ZUBR ZIE-44-2800 2,8 kW elektromos csiszológép megkülönböztető jellemzője egy fém transzformátor tölcsér jelenléte, amely egyszerű mozgással több mint 2 alkalommal csökkenthető, ami nagyban megkönnyíti a készülék tárolását és szállítását.Az ebben a modellben előírt kapacitású talajtakaró-tartály még kényelmesebbé teszi a felhasználást. A megbízható védelmi rendszer nemcsak jelentősen meghosszabbítja az aprító működési élettartamát, hanem teljesen biztonságos munkavégzést tesz lehetővé.

2 Viking GE 250


A legnépszerűbb chopper
ország: Ausztria
Átlagos ár: 33790 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A Viking GE 250 elektromos csiszoló megérdemelten népszerű a hazai kertészek és kertészek körében, a motor teljesítménye pedig 2,5 kW. Ebben az esetben az energiafogyasztás elfogadhatónak tekinthető. A bunker befogadó része nagyon sikeres volt, elágazó ágakat lehet dobni belőle. Egy érdekes és végrehajtott vágószerkezet. Először is először egy 2 kést tartalmazó korongmal készült előzetes csiszolás történik, majd a különböző szögekben beállított pengék jönnek létre. Ezért a készülék egyaránt jól fűzi mind a füvet, mind az ágakat. A kerekek jelenléte mozgathatóvá és mozgathatóvá teszi a berendezést.

A felhasználó különösen tetszett a Viking GE 250 aprítók kompakt méretének. A legtöbb kerti hulladékot kezeli. A készülék gyenge kapcsolata csak késnek nevezhető, amit minden évszakban meg kell élesíteni.

1 Bosch AXT 25TC


Maximális teljesítmény és kényelem
ország: Németország (Magyarországon gyártott)
Átlagos ár: 32089 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A Bosch AXT 25TC elektromos csiszoló kialakítása a legkisebb részletre gondolt. Ezért jellemzi a modellt a nagy teljesítmény és a könnyű használat. Az éles késekkel ellátott forgórész-mechanizmus lágy zöld tetejű és 4,5 cm átmérőjű száraz ágakat őrölhet, a forgácsoló rész meglehetősen lassan forog, így az egység nem okoz sok zajt az őrlés során. Ezenkívül a technika nem rázza az őrlés során, és a kerti hulladékot spontán módon a munkaterületre vonják be. Egy csipetben a darálót lapátszerű tolóerővel lehet segíteni. Zavarás esetén a kést a „hátrameneti” gomb megnyomásával lehet felszabadítani.

A felhasználók értékelik a Bosch AXT 25TC aprítógép teljesítményét, és óránként akár 230 kg hulladékot is őrölhetnek. A tárolásra való felkészülés során a berendezést egy kis blokkba hajtják. A készülék hátrányai magukban foglalják a magas árat és a készletben lévő vezeték hiányát.


A legjobb aprítók egy benzinmotorral

A legnagyobb mobilitás és a függetlenség nagy földterületű benzinmegsemmisítők tulajdonosa. Magas termelékenységűek, akár 7 cm vastagságú ágakat őrölnek, megfelelő gondossággal hosszú ideig szolgálnak egy személyt.

5 Bajnok SC2818


A legolcsóbb benzin aprító
ország: Kína
Átlagos ár: 18800 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.2

A legkedvezőbb áron kínált chopper SC2818. A kínai gyártó 2,5 literes kis benzinmotorral szerelte fel. a. Az összes szükséges tartozék azonnali elindításához szükséges. Ez magában foglalja a 2 betöltőcsatornát, egy tágas zsákot (10 liter), egy nyomót és egy speciális kampót a késekbe tapadt ágak eltávolítására. A modellnek nincsenek kerekei, azonban egy kis súly (16 kg) lehetővé teszi, hogy a jármű egyedül mozogjon. Nem ajánlott a 2,8 cm-nél nagyobb vastagságú ágakat, valamint a régi száraz fát. Ellenkező esetben a kések gyorsan kopnak.

A tulajdonosok a külvárosi ingatlan tetszett a daráló Champion SC2818 elfogadható áron, teljesen berendezett, kis súlyú, csendes működés. Az egység gyenge oldalai nem nagyon erős kések, gyenge teljesítmény, kerekek hiánya.

4 Tazz K42 6,5 liter a.


További vevőkészülék a vastag ágakhoz. Kerti porszívóként használható.
ország: Egyesült Államok
Átlagos ár: 66220 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Ez az aprító felhívja a figyelmet egy nagy töltőtartályra, amely az egység egyetemességét biztosítja. Nemcsak a kerti ágakat és a füvet, hanem az egyéb szerves szemetet is újrahasznosítja. Ez lehetővé teszi a Tazz K42 és az önkormányzati gazdaság sikeres használatát. Hat kések képesek a 75 mm-nél nem nagyobb átmérőjű masszív fahulladékokká alakulni.Különösen számukra van egy külön tölcsér (belép a különböző szögekből az acél kések jobb teljesítménye érdekében).

A fémdoboz, a megbízható rotorrendszer jó biztonsági rést és hosszú működést jelent. A négyütemű benzinmotor jó kapacitása 6,5 ​​liter. amely lehetővé teszi, hogy akár 12,2 N * m nagy nyomatékot is kifejlesszen. Ennek az értéknek köszönhetően a Tazz K42 nagy teljesítményű. A mulcsot egy speciális zsákba gyűjtik, amellyel kényelmesen öntjük az ágyakat, ösvényeket stb. Aprított ágakkal. Egy további tömlővel ellátott fúvóka segítségével a készülék egyszerűen kerti porszívóvá alakul.

3 Patriot PT SB76


Az ár és a teljesítmény optimális kombinációja
ország: USA (gyártott Kínában)
Átlagos ár: 57990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A harmadik helyet rangsorunkban a Patriot PT SB76 benzin-chopper tölti be. Tökéletesen kombinálja a megfizethető árat és a teljesítményt. A modell 6,5 literes Briggs & Stratton minőségi motorral van felszerelve. a. és két bunker. A felső tálcába lágy és nedves növényi hulladékot, valamint legfeljebb 1 cm vastag vékony ágakat és gallyakat kell betölteni, a száraz és vastag, 7,6 cm átmérőjű fahulladékot egy másik vevőbe lehet dobni. A biztonságot egy robusztus acél tok biztosítja.

A fogyasztói visszajelzések alapján egyszerű következtetést lehet levonni: a Patriot PT SB76 benzinszeletelő a legjobb modell a magánföldek számára. Megfizethető áron és jó műszaki előírásokkal rendelkezik. A tapasztalt felhasználók az ágakkal váltakozó füvet javasolnak. A tulajdonosok nem elégedettek a festék színével.

2 Viking GB 370


Jobb irányíthatóság
ország: Ausztria
Átlagos ár: 79990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A Viking GB 370 nagymértékben manőverező és mozgatható chopper benzinmotorral van felszerelve. Kapacitása 6,5 ​​liter. -val., ami elég a telken végzett munkához. Az erőmű puha működése egy övhajtást biztosít. A kések nemcsak 3,5 cm-nél nagyobb átmérőjű leveleket, füvet és ágakat őrölhetnek. Az egység könnyen kezelhető, nemcsak egy tapasztalt kertész képes megbirkózni vele, hanem egy közönséges nyári nővel.

Az értékelés során a felhasználók figyelmet fordítanak a Viking GB 370 aprítógép teljességére. Nem minden modell rendelkezik ferde tölcsérrel, amelynek költsége eléri a 10 ezer rubelt. Ezért a végső költség nagyon magas lehet. De sok kertész úgy gondolja, hogy a készülék teljes mértékben igazolja pénzét.


1 MTD ROVER 464 Q


A leginkább multifunkcionális aprító
ország: Egyesült Államok
Átlagos ár: 84990 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A kertben és a kertben végzett munkák széles listája segíti a vidéki házak tulajdonosait az MTD ROVER 464 Q benzin aprító használatában. A nagy teljesítményű benzinmotornak (8,5 LE) köszönhetően a két fogadó bunker percek alatt újrahasznosíthatja a kertben lévő szemetet. Az elülső bunker olyan ágak leselejtezésére szolgál, amelyek vastagsága nem haladja meg a 7,5 cm-t, a hátsó befogadó rekesz pedig a levelek, fű és vékony ágak feldolgozására szolgál. By the way, ez a bunker beállított, így beállíthatja a magasságot.

A felhasználók nemcsak az MTD ROVER 464 Q benzin aprító sokoldalúságát tartják számon, hanem csodálják a csendes működést (akár 96 dB-ig), ami hasonló az elektromos tárcsákhoz. A hiányosságok között csak a magas ár látható.


Mit érdemes figyelembe venni egy aprító kiválasztásakor

A leghasznosabb egység kiválasztásához és még kedvező áron is döntenie kell annak alkalmazási köréről.

 1. A nyári lakosok és a vidéki házak tulajdonosai a kis telkekkel kedvező áron a legkedvezőbb elektromos kerti aprítóra. A gyomokkal és a bokrok és a fák vékony ágaival küzd. Természetesen a kábel hossza nem elég ahhoz, hogy a berendezést a helyszínen mozgassa. Egyszerűbb, ha a készülék szétszerelésének helyére kis növényzetet nyerünk.
 2. Ha a kastély nagyra emelte, és sok fák és bokrok nőnek rajta, akkor jobb, ha egy nagy termelékenységű chopert találunk. Ehhez nézd meg a prémium szegmenst, ahol megbízható és tartós modelleket találsz. Elnyelik az elágazó ágakat, és apró zsetonokká alakítják őket.
 3. A kertészek, a gazdálkodók vagy az erdészek nem tudnak benzinmotoros aprító nélkül csinálni. Csak akkor kell magával vinni egy üzemanyagot, hogy egész nap őrölje a növényi és fahulladékot. Sőt, ezt úgy is megtehetjük, hogy folyamatosan mozogunk a telken és egyenletesen szétszórjuk a talajtakaró réteget.
Népszerű szavazás - ki a legjobb kerti aprítók gyártója?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 29
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények