10 legjobb kábító fegyver önvédelemre

hely

név

Jellemzők értékelése

Top 10 legjobb kábító fegyver önvédelemhez

1 SCORPIO-350-AC Legnépszerűbb. Erőteljes Shocker Stunner
2 THUNDER CD. 111 A legjobb ár-érték arány. Lézerjelző, erős zseblámpa
3 PHANTOM DK.111 Legjobb ár. A hőmérséklet és a páratartalom ellenállása, tömörsége
4 "Karakurt-Mini" sokkoló ("Ábra") A legkompaktabb modell
5 SHERHAN TANDER K.111 mini Nagy hatású tok. Megfizethető költség
6 Malvina-200-B A legjobb választás a nők számára
7 január 5 A legjobb önvédelem a kóbor állatok ellen. Masszázs az esernyő alatt, ütésálló ház
8 AVATAR K.111 Nagy teljesítmény (legalább 3 W)
9 YAN 4D Jó ultrahang tartomány
10 LASKA-SUPER A legmegfelelőbb az önvédelem egy liftben vagy szalonban. Innovatív technológia, védőbevonat

A kábító fegyver egy polgári fegyver, amelynek használata nem okoz visszafordíthatatlan következményeket a szervezetre és nem vezet halálhoz. A feszültség és az idő, amely alatt az ütközés tartott, a kisütés:

 1. Akut fájdalmat okoz;
 2. Legyen fájdalmas sokk és izomgörcsök okai;
 3. A bénító hatás
 4. A táj és a letargia orientációvesztésének kiváltása.

A javaslatok bősége ellenére csak öt gyártó hivatalos engedéllyel rendelkező termékei engedélyezettek: Mart Group, Thunder, Oberon, Steel Research Institute és Special Materials Scientific and Production Association. Minden más kábító pisztoly ("Wasp", "Bumblebee" stb.) Illegális eredetű és veszélyes lehet a felhasználó számára.

Bemutatjuk Önnek az önvédelemre szolgáló legjobb kábító fegyverek rangsorát. A pozíciók elosztása során a legfrissebbeket figyelembe vettük:

 • jellemzők (teljesítmény, feszültség stb.);
 • költség (a költség és a hatékonyság aránya);
 • felhasználói vélemények;
 • szakértői tanácsadás.

Az önvédelemhez 3 elektromos szerszámosztály tartozik, amelyekbe az eszközök a kibocsátás erősségének megfelelően vannak felosztva:

 • 1 osztály. Feszültség - 70-90 kV, teljesítmény - 2-3 watt. Ezek az orosz Föderáció területén engedélyezett leghatalmasabb kábító fegyverek. A szakértők szerint az osztályban szereplő modellek a legjobb eszközök - paralyzerek az önvédelemhez, mivel több réteg meleg ruhát is el tudnak érni a támadót. Ez különösen igaz a téli szezonban.
 • 2 osztály. Feszültség - 45-70 kV, teljesítmény - 1-2 watt. Ezek az eszközök kissé alacsonyabb hatékonyságot mutatnak. Előnyük az ár és a minőség optimális arányában rejlik. Az osztályba tartozó kábító pisztolyok költsége valamivel alacsonyabb, míg a hatékonyság továbbra is magas.
 • 3 osztály. Feszültség - 20-45 kV, teljesítmény - 0-1 W. Ezek a kábító fegyverek a szakértők szerint inkább az ellenség elleni pszichológiai támadás eszközei. Valószínűtlen, hogy ilyen eszközökkel sem lehet semlegesíteni, de meglehetősen félelmetes lesz. Az eszközöket alacsony költség és minimális elektromos kisülés jellemzi.

Top 10 legjobb kábító fegyver önvédelemhez

A legkülönfélébb és leghatékonyabb modellek közül választhatunk a különböző gyártóktól. Itt a gyűjtött pisztolyok találhatók, amelyek a legjobb eredményeket mutatják. A kiválasztás a tulajdonosok visszajelzésén és az önvédelmi oktatók ajánlásain alapul.

10 LASKA-SUPER


A legmegfelelőbb az önvédelem egy liftben vagy szalonban. Innovatív technológia, védőbevonat
ország: Oroszország
Átlagos ár: 8000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.0

A Speciális Anyagok NAP-ból származó Laska-Super kábítópisztoly egy 70 kV-os töltőfeszültségű nagy teljesítményű önvédő eszköz.Az eszköz sajátossága az, hogy egy zárt térben, például egy autóban vagy egy liftben használják, ahol nem helyénvaló borspermet vagy traumatikus pisztoly használata. Az elektromos sokkoló-párhuzamosság (330 g) és kis méretei (15,0 * 7,0 * 2,0 cm) miatt a modell operatív használatra és rejtett viselésre alkalmas.

A csomag tartalmaz egy sokkolót, egy töltőt, az áru útlevelét, a tanúsítvány hiteles másolatát és egy övtartót. A termék garanciája 2 év. A szakértők szerint a modell nem gyengébb a más gyártók elektromos áramütési gépeivel - a legújabb technológiákkal, az expozíciós idő előre meghatározott határának lehetőségével, az ultrakompakt felületre szerelt alkatrészek használatával és az elektronikus alkatrészek védőbevonataival.


9 YAN 4D


Jó ultrahang tartomány
ország: Oroszország
Átlagos ár: 7500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.1

Egy stílusos, diszkrét kialakítású és kitűnő harcvédelmi tulajdonságokkal rendelkező kábító fegyvert keres, ezért ügyeljen a „Yana 4D” -re. Sok előnye van. Először is érdemes megjegyezni, hogy az összetett anyagokból készült ütésálló burkolat meghosszabbítja az eszköz tartósságát. Továbbá, a tulajdonosok szeretik a kutyákra ható beépített ultrahangos generátort akár 5-6 méter távolságra.

A készülék hatékony stunnerként működik, a frekvencia-modulált töltés tökéletesen megfelel a feladatnak. Van egy zseblámpa, amely hatékonyan megvilágítja az utat a sötétben. A hátrányok közül érdemes megemlíteni egy jelentős méretet, az EShU hossza 30 centiméter. A zsebében tartása nem fog működni, de a modell sikeresen álcázott, mint egy összecsukható esernyő. A készülék tökéletes a személyes önvédelemhez és a professzionális biztonsági őrök kiegészítő felszereléséhez. "Yana 4D" - az önvédelem egyik legerősebb és legmegbízhatóbb eszköze, amely megfizethető áron is kedveskedik.

8 AVATAR K.111


Nagy teljesítmény (legalább 3 W)
ország: Oroszország
Átlagos ár: 6800 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.2

Az egyéni önvédelem egyik legjobb polgári kábítópisztolya. Tökéletesen megfélemlíti az állatokat és ideiglenesen letiltja az elkövetőt. A készülék a legmagasabb hatékonysági osztályba tartozik, legalább 3 wattos teljesítményhatás. Kiváló eredményeket mutat még télen is, amikor az ellenséget vastag ruházat védi. A készülék egy érintkező, így a legjobban alkalmas védelemre korlátozott terekben (lépcsőház, lift, autó belseje), ahol az ellenség a lehető legközelebb van, és lehetőség van rá, hogy megérinteni egy kábító fegyvert.

"Avatar K.111" elég kompakt, könnyen illeszkedik egy zsebbe vagy táskába. Az álcázott fekete elektródák nem ragyognak és nem vonzanak figyelmet, ami lehetővé teszi, hogy váratlanul önvédelmi eszközt alkalmazzon az ellenség számára. A felhasználók véleménye szerint a modell nagyon tartós, ellenállhat akár komoly ütéseknek is. Van egy akkumulátor állapotjelzője. Ez utóbbi eltávolítható kialakítású, és 40 perc alatt teljesen feltölti a töltést. A hiányosságok közül csak az, hogy nagyon alacsony hőmérsékleti körülmények között (-15 és ez alatti) használhatatlanná válik.


7 január 5


A legjobb önvédelem a kóbor állatok ellen. Masszázs az esernyő alatt, ütésálló ház
ország: Oroszország
Átlagos ár: 7500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.3

A "Yana-5" néven az AS "Kutatóintézet" acélpisztolyának modelljét a nagy megbízhatóság, ergonómia és ütésálló burkolat jellemzi. A megkülönböztető jellemzője az, hogy egy összecsukható esernyő elrejtése egy összecsukható esernyő alatt történik, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan tartson miniatűr sokkolót az erszényedben, anélkül, hogy túl sok figyelmet szentelne a készüléknek. A gyártó beépített ultrahangos generátorral szerelte fel a kábítópisztolyt a kutyák és más, legfeljebb 10 méter távolságra fekvő kóbor állatok hatékony hatására.

Speciális patronok megvásárlásakor ez a készülék egy kapcsolattartó polgári fegyverről egy kapcsolattartóként fordul át, vagyis egy lövöldözős sokkolóra.Ha a "Start" gombra kattint, a patron a bélésekkel (elektródákkal) 4,5 méteres vezetékekkel hajtja végre az áramütést. Az értékelés során a felhasználók határozottan ajánlják a megvásárolandó eszközt, megjegyezve, hogy ez egy erős sokkoló a nők és férfiak önvédelmére.

6 Malvina-200-B


A legjobb választás a nők számára
ország: Oroszország
Átlagos ár: 9000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Az önvédő nők egyre inkább választják ezt a különös fegyvert. Amint azt a tulajdonos véleménye is megjegyezte, a készülék kényelmes, megbízható és nagyon erős. A Shocker egy rövidített, ergonómikus fogantyú. Könnyen 2-3 W-ig terjedő teljesítményt biztosít, ami az első kategóriába tartozik. A tápfeszültség is maximális, elérheti a 90 kV-ot. Könnyen áttör egy 14 mm-es ruházati rétegen, és lehetővé teszi az ellenség semlegesítését egy másodperc felénél.

Lenyűgöző és terjedelmes. Az ESD nagy hatékonyságot mutat akár 4,5 méteres távolságban, ami azt jelenti, hogy nem lesz szükség a támadó zárására. A kisülést egy hangos bang és egy vakító vaku kíséri, amely pszichológiai szempontból kiegészíti a hatást. A modell könnyen illeszkedik egy kézitáskába, és abban az esetben biztonságosan el van takarva egy összecsukható esernyő alatt. Érdemes megjegyezni, hogy rajta keresztül a készülék minden panasz nélkül működik. Három kazettát tartalmaz. Ez messze az egyik legmegfelelőbb kábító fegyver az önvédelemhez.


5 SHERHAN TANDER K.111 mini


Nagy hatású tok. Megfizethető költség
ország: Oroszország
Átlagos ár: 4750 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A „Sherkhan Thunder K.111 mini” a legkompaktabb és leghatékonyabb kábítópisztoly, amely nagyon kedvező áron ajánlja a felhasználókat. Az első osztályú eszközt a nagy hatékonyság, a stílusos kialakítás és a könnyű használat jellemzi. Tulajdonosok és az ütésálló tokjegy, amely ellenáll még komoly hatásoknak is. Ez a modell értékesítési vezető, és ez nem meglepő, mert a Sherkhan olcsó, és nemcsak a polgári használatra alkalmas, hanem kiváló teljesítménystruktúrák számára is.

Az ellenség semlegesítése szó szerint 1-1,5 másodpercet vesz igénybe. A gyártó nem ajánlja a támadóknak hosszú távú hatást a nemkívánatos következmények elkerülése érdekében. Egy rövid kisülés elég. Az ESh fogantyú rendkívül ergonómikus, továbbá van felszerelve egy szíjjal is, amely lehetővé teszi, hogy ne essen le a kábító fegyvert. A készülék tágas akkumulátorral van felszerelve, ami elegendő a közel 200 kis kibocsátáshoz. A modell súlya mindössze 300 gramm. Ha meg kell vásárolni egy megbízható és hatékony önvédelmi eszközt, de nem túlfizet, akkor a Sherkhan Thunder lesz az ideális megoldás.


4 "Karakurt-Mini" sokkoló ("Ábra")


A legkompaktabb modell
ország: Oroszország
Átlagos ár: 13500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ez a modell ajándékként van elhelyezve. A designtól függően tökéletes mind a férfiak, mind a nők számára. Ha szeretni szeretne egy szeretett személy biztonságát, és eredeti ajándékot szeretne, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a Karakurt-Mini-re. Ez a népszerű ESD egy kisebb változata. A modell nagyon kompakt és könnyű volt, kényelmes, ha zsebben vagy pénztárcában szállítjuk. Taser súlya 165 gramm.

A miniatűr ellenére az eszköz nagyon hatékony. 90 kV-ig terjedő maximális megengedhető töltést képes biztosítani. A "Karakurt Mini" kisülési áram könnyen elszakad egy 15 mm-es ruházati rétegben. Hosszabb konfigurációval rendelkezik, amely két harci patront tartalmaz és az eredeti jelzőlámpát az elővilágításhoz és az ellenség lenyűgözéséhez. A test erős műanyagból készül. A felhasználók tartós akkumulátort jelölnek, és hat különböző szín közül választhatnak. A hiányosságok között meg lehet jegyezni a kábítópisztoly jelentős költségeit, valamint egy kicsit félelmetes megjelenést, nem valószínű, hogy képes lenne pszichológiai hatásra használni.

3 PHANTOM DK.111


Legjobb ár. A hőmérséklet és a páratartalom ellenállása, tömörsége
ország: Oroszország
Átlagos ár: 5500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Modern, kábító fegyverek "Phantom" a "Legjobb ár" jelölés győztese. Ez a modell az önvédelemre, annak ellenére, hogy a minősítés legalacsonyabb költségeihez viszonyítottak, nagy hatékonyságú készülékkel büszkélkedhet. Az # 1 előnye, hogy egy kábítópisztoly, amely nem kevesebb, mint 3 W, és az üresjárati kisülés feszültsége a harci elektródákon (90 kV). Így Ön előtt egy első osztályú sokkoló. Előny 2. szám - külső ingerekkel szembeni ellenállás. Nem titok, hogy a kábító pisztolyok nem kedveznek a nedvességnek, „ami miatt”, amit a legfontosabb pillanatban kudarcot vallanak. Tehát ez a modell a -15 és +50 fok közötti hőmérséklet-tartományban hatékony, míg a 98 ° C-os nedvességtartalom 25 ° C-on nem zavaros.

A készülék méretei (13,6 * 6,0 * 3,0 cm) és súlya (210 g) pozitívan fogadják a felhasználókat, megjegyezve, hogy a lengéscsillapító könnyen illeszkedik egy kézitáskába vagy kabátzsebbe. Az akkumulátor, a gyártó (JSC Oberon) szerint, 500 töltési ciklusig tart. A csomag tartalmaz egy sokkolót, akkumulátort, töltőt, övet az eszköz kefére, részletes utasításokat, műszaki útlevelet, másodlagos tanúsítványt és jótállási kártyát, amely a vásárlástól számított egy éven belül javításra vagy cserére utal. Az érintkezés vagy az érintkezési távolság használatának eredménye a nagyfeszültségű elektromos impulzusok neuromuszkuláris blokádja. A szakértők megjegyzik, hogy a mentesítés akkor is hatásos lesz, ha az ellenfelek nagy fájdalomküszöbértékűek, például az emberek, akik kábítószert használnak, vagy alkohollal élnek.

2 THUNDER CD. 111


A legjobb ár-érték arány. Lézerjelző, erős zseblámpa
ország: Oroszország
Átlagos ár: 9500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Első osztályú kábító fegyver (90 kV, 3 W) "Thunder" a Tander LLC-től legjobb ár-érték arányt. Ez az önvédelmi modell egyedülálló sokkoló pisztoly, amely a legújabb technológiával van felszerelve. Ez egy praktikus eszköz, amely jól bizonyított mind a kontaktus, mind a kapcsolattartás konfrontációjában. A kábítószer hatása súlyos izomgörcsöket okoz. A modell sajátossága a megjelenésben rejlik, ami további félelmet okoz az ellenfél számára. A kényelmes fogantyúnak köszönhetően nagy pontosság érhető el a felvétel és a közvetlen érintkezés során. A "BTER" patront a feltűnő elektródák jellemzik, amelyek akár 5 méteres távolságból is elérhetik a célt.

A felhasználók szerint egy nagy plusz egy lézerjelző és egy LED-es zseblámpa jelenléte a támadó dezorientálására és pontosabb mentesítésre. A készlet tartalmaz egy pisztolyütközőt, egy újratölthető akkumulátort és egy töltőt. A töltés állapotának figyelemmel kísérése lehetővé teszi a fény kijelzőjének megjelenítését a műszeren. A sokkoló burkolat valódi bőrből készült. Az értékelés során pozitívan értékelik a modellt, kiemelve a tömörség (20,0 * 15,5 * 5,0 cm) és a könnyű (340 g) előnyeit, az automatikus töltés kiadásának sebességét (1,5 mp), a hővédő funkciót hosszan tartó használatával. a folyamatos lámpa működésének időtartama (12 óra). Ne felejtsük el, hogy az eladótól kérjen tanúsítványt, a termék útlevelét és az árukra vonatkozó garanciát, amely igazolja az értékesítés jogszerűségét.


1 SCORPIO-350-AC


Legnépszerűbb. Erőteljes Shocker Stunner
ország: Oroszország
Átlagos ár: 13400 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Az önvédelem legkedveltebb kábítópisztolya a MART GROUP LLC Scorpionja. A modell sajátossága abban rejlik, hogy az eszköz javított formája - egy 35 centiméteres baton a céljelzővel, melynek köszönhetően az érintkező-távoli lövés pontossága közel 100% -ot tesz ki. Ez az árnyalat is időt takarít meg, és így növeli az Ön számára kedvező eredményt. A Shocker paralyzer megfelel az első osztály jellemzőinek - 3 W teljesítmény, 90 kV feszültség. Az eszköz teste ütésálló üvegszálból készül. Ha megdöbbent, akkor az ellenség éles fájdalmat szenved, bénító és gátló hatású. A kisütés után a sokkból való kilépés átlagos időtartama körülbelül 10 perc.

Az értékelés során az ügyfelek megjegyzik, hogy ez a legjobb megoldás azoknak, akik szeretnek pihenni a természetben vagy egy vidéki házban élni. Először is, egy 4,5 méteres lövéscsillapító, másodszor pedig, amikor a kazettát leválasztják, a készülék egy hatékony küszöbfegyveres fegyverré válik egy érintkezési harcban, és harmadszor, az önvédelemhez egy batonként használható.Hogyan válasszuk ki az önvédelemhez legmegfelelőbb fegyvert

Szakértői tanácsadás, amikor öngyilkosságot választanak:

 1. törvényesség. Annak ellenére, hogy nincs papírmunka és nincs szükség a készülék regisztrálására, győződjön meg róla, hogy a megvásárolt kábító fegyvert az Orosz Föderáció területén állítják elő, rendelkezik a szükséges tanúsítással, a műszaki útlevéllel és a gyártó garanciájával.
 2. Az osztály. A leghatékonyabb készülékek osztályozása tekintetében az elektromos áramütés osztálya 1. Az önvédelem azonban meglehetősen alkalmas és kevésbé hatékony eszközök - a 2. és 3. osztály. Döntse el, milyen helyzetekben kívánja használni, és hogy készen áll-e ellenállásra. Ha félsz a kóbor kutyáktól, vegye figyelembe a 3. osztály leginkább szerény modelljeit, amelyek kiváltó szikrát és ózont okoznak az állatoknál. Az élet és a tulajdonság magas színvonalú önvédelme érdekében előnyben részesítik az 1. vagy 2. osztályú eszközöket.
 3. Variety. A fényképezési modellek valójában kombinálják a kisülési képesség távoli és a patron érintkezővel való eltávolítását is. De ha félsz egy támadást egy nyilvános helyen (például egy metróban) vagy egy lifttel, akkor jobb, ha választani szeretne egy kontaktusütő fegyver mellett.
 4. Alakzat és méret. A belföldi piacon különböző variációk találhatók: kompakt, hasonlítanak a walkie-talkie-hez, vagy nagy méretű botokhoz, pisztoly vagy telefon formájában, összecsukható esernyőként álcázva, stb. Állandó kopás, kompakt és könnyű modellek, amelyek illeszkednek az erszénybe.
 5. Teljesítmény típusa. A sokkoló elemek akkumulátorokon vagy akkumulátorokon működhetnek. Az akkumulátorok 1-1,5 évig vagy 20 másodpercig tartó 20 lemerülésig tartanak. Az akkumulátort használat után újra kell tölteni, vagy egy éven belül, a hálózati csatlakozás után 8 órán belül.
 6. biztosíték. A biztosíték jelenléte nagy plusz egy kábító eszköz számára. Hála neki, nem árt magadnak a gondatlanság miatt. Nem tart sokáig, hogy bekapcsolja a készüléket, de a fegyver biztonsága a tulajdonos számára kritikus helyzetben felbecsülhetetlen.
Népszerű szavazás - melyik kábítószergyártó a legjobb?
Mi szavazunk!
Szavazat: 859
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények