15 legolcsóbb autó Oroszországban

hely

név

Jellemzők értékelése

A legolcsóbb kis autó

1 Kia picanto A legbiztonságosabb kompakt autó
2 Ravon matiz Legjobb ár
3 Ravon R2 A legolcsóbb autó automatikus váltóval

Legolcsóbb szedánok

1 Datsun-on-DO Legjobb minőség
2 Lada granta Az ár és a minőség optimális kombinációja
3 Ravon nexia r3 Megfelelő szintű kényelem
4 Renault Logan Olcsó fenntartani. Leginkább praktikus

Legolcsóbb kereszteződések

1 Lada XRAY crossover Legjobb ár
2 Chery Tiggo 2 A leggazdaságosabb crossover
3 Lifan x60 Legjobb eladási crossover Oroszországban
4 Renault Sandero Stepway A vevő optimális választása

Legolcsóbb terepjárók

1 Nagy fal Hover A legjobb kényelem
2 UAZ Patriot A legjobb kereszt
3 Chevrolet NIVA A legkelendőbb SUV Oroszországban
4 SUZUKI JIMNY A leggazdaságosabb. Magas építési minőség

A legtöbb oroszországi ember esetében az új autó ára továbbra is meghatározó szerepet játszik egy modell kiválasztásában. Sokan szándékosan nem akarnak kölcsönt venni és kölcsönvásárolni egy autót vásárolva. Ilyen esetekben nem szabad alábecsülni az olcsó autók jelentőségét, különösen azért, mert a megfizethető árú piacon a modellek előnyei és jellemzői lehetnek a drágább modellekben.

Felülvizsgálataink bemutatják a legolcsóbb autós modelleket, amelyeket az orosz kereskedőknél vásárolhat. A minősítés a jelenlegi piaci árajánlatokon és az ügyfél véleményein alapul. A kényelem érdekében az olvasó autók a megfelelő kategóriákban voltak.

A legolcsóbb kis autó

A kompakt autó kiváló választás a kezdőknek és a nőknek. Bár a férfiak nagyszerű vezetésűek egy kompakt autóval, manővereznek a keskeny utcákon.

3 Ravon R2


A legolcsóbb autó automatikus váltóval
ország: Üzbegisztán
Átlagos ár: 489,000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

Nem is olyan régen, a Ravon R2 megjelent az orosz piacon, de már sikerült hírnevet szerezni A legtöbb költségvetésű automata sebességváltó. Az üzbég minicar a Chevrolet Spark licencelt példánya. Az autó külső része modern stílusban készült. Talán ez az eredeti változat érdeme. Ugyanakkor a költségvetésű autó nem néz ki olcsónak, de a viharos utcai forgalomban biztosan érzi magát.

A specifikációk meglephetik a tapasztalt autósokat is. A gyártónak nincs sok választása. A konfigurációban van egy motor (1,2 liter) 85 literes kapacitással. a. Az automata sebességváltóval való kombináció lehetővé teszi, hogy a babát 161 km / h sebességre gyorsítsa. Szeretné, ha a jövőben a gépkocsi tulajdonosának gáz-futásteljesítménye lesz. A városon kívül az autó mindössze 5,2 literet fogyaszt, és a városon áthaladva a motoros étvágy 8,2 literre nő. Az autó belsejében elég tágas, a legtöbb alkatrész illeszkedik a Chevrolet Spark-hoz.

2 Ravon matiz


Legjobb ár
ország: Dél-Korea (Üzbegisztánban gyártva)
Átlagos ár: 410000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Az Üzbegisztán UZ Daewoo cég 14 évig gyártja a legolcsóbb Daewoo (Ravon) Matiz autót. Az autó kompakt, míg a vevő öt ajtós ferdehátú, jó megjelenésű. A kompakt gépkocsit két motor (0,8 és 1,0 liter) 51 és 64 literes kapacitású értékesítésre kaphatja. a. A kézi sebességváltó egyszerű és megbízható. A kompakt autó egy kis üzemanyagot fogyaszt, ezért a modell népszerűsége továbbra is napjainkig folytatódik. Az alapfelszerelés meglehetősen szerény, de ez az érme költségvetésű autók hátoldala.

A legolcsóbb autónak van rajongói és ellenfelei is. Az első olyan előnyöket bocsát ki, mint a hatékonyság, az előrejelezhető viselkedés az úton, megbízhatóság. A szkeptikusok rámutatnak olyan hátrányokra, mint a rossz hangszigetelés, az esős időben a szemüveg ködülése, a hátsó ablak fűtött munkái.


1 Kia picanto


A legbiztonságosabb kompakt autó
ország: Dél-Korea
Átlagos ár: 665000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A dél-koreai minicar kis mérete ellenére, és általában kellemes árat kínál, számos előnye van, amelyek kedvezően különböztetik meg a legközelebbi versenytársaktól. Biztonsági paraméterei tekintetében még a legolcsóbb FIAT 500 autómodellt is hagyta, a hagyományos légzsákok mellett (már az adatbázisban az AirBag oldalra szerelt berendezéseket tartalmaz) van egy AEB ütközéselhárítási rendszer és a gumiabroncsnyomás-ellenőrzés.

Oroszországban az ilyen árért nem talál sok autót, különösen a szerény kis autó között. Ezen túlmenően a kényelem és a biztonság szempontjából a KIA Picanto a piacon nagyra értékelt, ami kétségtelenül befolyásolja a népszerűségét. Ugyanezen okból kifolyólag ez a modell teljes mértékben megérdemli az első helyet, amelyet a kis autókategóriában végzett minősítésünkben ítéltek oda.

Legolcsóbb szedánok

A szedánban lévő autók elegáns megjelenésűek és kényelmes belső térrel rendelkeznek. Olcsó az új, tisztességes minőségű modellek vásárlása.

4 Renault Logan


Olcsó fenntartani. Leginkább praktikus
ország: Franciaország (Oroszországban gyártott)
Átlagos ár: 534 000 rubelt
Értékelés (2019): 4.4

Az orosz utakon folytatott hosszú évek során a Renault Logan autó szerény és megbízható közlekedési egységnek bizonyult, amely sok orosz valódi segítője és barátja lett. Az autóban lévő csomók különböző tartósságot mutatnak, és cseréjük esetén a tulajdonos egyáltalán nem fél a pótalkatrészek költségétől. Annak ellenére, hogy áruk nem vonatkozik az olcsó szegmensre, az összetevők megnövekedett erőforrásai miatt a teljes működési költség az egyik legolcsóbb.

A Renault Logan a szokatlanul tágas kabinért is értékelhető - használata nem korlátozódik az utasok szállítására. Elég, ha a hátsó ülést úgy szerelik össze, hogy jelentősen növeljék a rakománytéret - nincs a partíció a csomagtér és a hátsó kanapé hátsó része között. Ezzel akár 168 cm hosszúságú túlméretezett elemeket is elhelyezhet, ugyanakkor a csomagtér fedele úgy nyílik meg, hogy egyszerűsítse a tulajdonos hozzáférését a belső térhez.

3 Ravon nexia r3


Megfelelő szintű kényelem
ország: Dél-Korea (Üzbegisztánban gyártva)
Átlagos ár: 499,000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

Ez az autó megérdemli, hogy az egyik legjobb helyet foglalja el minősítésünkben. Az árban nem messze van a hazai Lada-támogatásoktól, és az olcsó ár ellenére elég kényelmes közlekedési eszköz. Nem lehet azt mondani, hogy az autót nem állították össze magas színvonalú, de néha néha a nem teljes körűen csattant műanyag belső burkolat formájában is találkozhatunk rettenetes hibákkal. Az a tény, hogy ezt ritkán találják meg, ami lehetővé teszi, hogy az építési minőség ne befolyásolja a vevő választását.

A kényelem szempontjából a Ravon Nexia R3 jó esélyt adhat a legközelebbi versenytársainak, Grantnek és Logannak. Ebben az esetben a panaszokat a túlságosan merev felfüggesztés és a hangszigetelés hiánya okozza, azonban az ilyen árrészek ilyen dolgokat hátrányt jelentenek, nem teljesen helyes. Ezen túlmenően az automatikus rendszerek jelenléte az alapkonfigurációban ESP és ABSA vezető AirBag, a jó földfelszín és az ésszerű üzemanyag-fogyasztás az olcsó Ravon Nexia R3 komoly versenytársává teszi a drágább modelleket.

2 Lada granta


Az ár és a minőség optimális kombinációja
ország: Oroszország
Átlagos ár: 435,000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A Lada Granta hazai szedán megfizethető, könnyen karbantartható és megbízható. Az autó nagy terepjárással, tágas csomagtérrel büszkélkedhet. A gépkocsi nem rendelkezik frills-ekkel, a kialakítás egyszerű és tartós. Bár a belső tér nem néz ki nagyon tágas, de 5 felnőtt kényelmesen elhelyezheti a Lada Granta-t. A háztartási gép jó műszaki és dinamikus paraméterekkel rendelkezik. Az alapváltozatban az autó benzinmotorral (1,6 l) van felszerelve, melynek kapacitása 87 liter. a. és mechanikus 5-fokozatú sebességváltó. A modell 167 km / h maximális sebességet képes kifejleszteni.Vegyes üzemmódban az autó körülbelül 7 liter benzint fogyaszt.

Az autótulajdonosok előnye, hogy egy tágas kabrió, a könnyű karbantartás, ésszerű ár. A modell hátrányai a gyenge minőségű műanyag, elavult kézifék, instabil pozíció az úton.

1 Datsun-on-DO


Legjobb minőség
ország: Japán (Oroszországban gyártott)
Átlagos ár: 474,000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A japán minőség teljes mértékben képviselteti magát a Datsun on-DO autójában. A márka 2012-es újraélesztése után úgy határoztak, hogy az egyes országokban bizonyos minőségű tulajdonságokkal rendelkező autókat gyártanak. Az orosz autósoknak olcsó klímára, utakra és benzinre adaptált autókat ajánlottak. Az AvtoVAZ telephelyein a termelés elhelyezésének köszönhetően alacsony árakkal, magas fogyasztói jellemzőkkel lehetett elérni. A Datsun on-DO ugyanazon a platformon megy, mint a hazai Grant. A japán modell azonban kedvezően kitűnik a kabin megjelenéséről és kialakításáról. A szedánt egy 87 literes motor (1,6 liter) hajtja. a. A mechanikus 5-fokozatú kézi sebességváltóval kombinálva az autó 165 km / h sebességre gyorsulhat.

Az autótulajdonosok pozitívan beszélnek a Datsun on-DO konfigurációjáról, az alkatrészek minőségéről és a megfizethető árról. A legtöbb hiányosság az orosz közgyűlés tökéletlenségének köszönhető.


Legolcsóbb kereszteződések

A kereszteződések divatja nem olyan régen jött, de sikerült sok autót elfoglalni Oroszországban. Az ebbe a kategóriába tartozó autók most már nagyon széles közönség rendelkezésére állnak.

4 Renault Sandero Stepway


A vevő optimális választása
ország: Franciaország (Oroszországban gyártott)
Átlagos ár: 723,000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Ez a crossover az olcsó ár ellenére új tulajdonosokat vonz, ahelyett, hogy megijesztené, és akadályozná őket a rendelkezésre állással. Ezen túlmenően az autó alapvető változata elég érdekes csomagot tartalmaz. A vezető és az utas számára már rendelkezésre állnak az első légzsákok, vannak elektromos ablakok és tükrök, valamint egy teljesen releváns eleme a kényelemnek Oroszország számára - fűtött ülések.

Természetesen ez a kompakt autó megéri a pénzt. Az energiaigényes felfüggesztés, a manőverezés (fordulási sugár mindössze 4, 85 méter) és a kiváló dinamika a drágább autókban található, de az ilyen költségvetési kategória esetében ez a javaslat más, mint a luxus, nem fogja megnevezni. Az autóban még a kerékívek lökhárítója és bélése karcálló műanyagból készül. Ami a kabinot illeti, nagyon alkalmas arra, hogy a hosszú utakon tisztességes szintet biztosítson. Ha ez nem elég, akkor a Confort tulajdonos értékelni fogja az éghajlati és multimédiás rendszereket.

3 Lifan x60


Legjobb eladási crossover Oroszországban
ország: Kína
Átlagos ár: 769,000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A frissített Crossover Lifan X60 ma a legkelendőbb modell az osztályában. Az autó egy olcsó ár, a dinamikus, szigorú külső, a cég logójával felismerhető rács. A Lifan felirat az autó vizuálisan szélesebb körét teszi lehetővé, és a jellemzői a fej optika, beépített irányjelzőkkel és nappali fényszórókkal felszereltek. A kereszteződést 1,8 literes benzinmotor hajtja, 128 literes kapacitással. a. A mechanikus hajtóművel együtt az erőmű 170 km / h sebességre gyorsítja az autót. A városban vezetve a motor akár 8,5 liter benzint fogyaszt.

Hazai tulajdonosok A Lifan X60 pozitívan beszél a tágas belső térről, a motor teljesítményéről, a megjelenésről. A festék minőségével, a légkondicionáló törékenységével és a nagy mennyiségű olaj fogyasztásával kapcsolatos sérelmeket fejezik ki.

2 Chery Tiggo 2


A leggazdaságosabb crossover
ország: Kína
Átlagos ár: 800,000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A leggazdaságosabb és megfizethetőbb crossover Oroszországban ma a kínai Chery Tiggo modell. Az autó az orosz működési feltételekhez igazodik. Az alapkonfigurációban a talajszélesség nő, a felfüggesztés megerősítése, az autó AI-92 benzinnel üzemel. A gazdaságos motor (1,5 liter) csak 6,5 liter üzemanyagot fogyaszt a városból való kilépéskor.A különböző rendszerek és alkatrészek figyelemmel kísérése lehetővé teszi a fedélzeti számítógép használatát. A szalon készítésekor a gyártó olcsó, de praktikus és kellemes tapintású anyagokat használt. A vezető és az utasok biztonsága érdekében felelősségteljes ABS, 2 légzsák, hátsó reteszelő ajtó.

Az autó tulajdonosai egyetértenek abban, hogy az autó megéri a pénzt. Különösen figyelemre méltó a könnyű kormányzás, a kellemes felfüggesztés és a tágas csomagtér. A hátrányok közé tartozik a rossz zajszigetelés, a rossz belső fűtés.


1 Lada XRAY crossover


Legjobb ár
ország: Oroszország
Átlagos ár: 610000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A legolcsóbb crossover a felülvizsgálatunkban a Lada XRAY hazai képviselője volt. Néhány hasonlóság a modellben a Mitsubishi cég állami alkalmazottai felé vezethető vissza. Különleges jellemzője az ajtók acél "horpadásainak" megjelenésében. Az AvtoVAZ tervezői azonnal reagáltak az azonosított hiányosságokra, a legtöbb probléma megoldódott. A 16 literes (1,6 l) motor 106 literes kapacitással van felszerelve az autóra az alapkonfigurációval. a. 2 párnák segítenek az úton történő biztonság növelésében, az ajtók az indítás után automatikusan elindulnak, a vészfigyelés aktiválódik a vészfékezés során. Az alap elektromos elülső ajtókkal, 4 hangszóróval felszerelt hangrendszerrel rendelkezik.

A gépjárművezetők pozitívan befolyásolják az autók manőverezhetőségét, az út stabilitását, a gazdag felszerelést és az alacsony árakat. A hátrányok közé tartozik a rossz áteresztőképesség és a szerény kapacitás.

Legolcsóbb terepjárók

A közelmúltban a gazdagság egyik mutatója SUV volt. A közelmúltig nagy átjárhatóságú gépek nagyon drágák voltak. Az orosz és kínai gyártók azonban megfizethető modelleket tudtak előállítani.

4 SUZUKI JIMNY


A leggazdaságosabb. Magas építési minőség
ország: Japán
Átlagos ár: 1,175,000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Ha csak szüksége van egy SUV-ra, az alkatrészek megbízhatóságára és az építési minőségre, ami még a legkisebb kritikát sem okozza, és a költségvetés korlátozott, figyeljen a SUZUKI JIMNY-re. Ez a leggazdaságosabb SUV - a tüzelőanyag-fogyasztás kevesebb, mint 8 liter / száz. A mindössze 1,3 literes térfogatú motor gyenge terepjárónak tűnik, de az autó könnyű súlya miatt jól működik a feladatokkal (különösen azért, mert a motorban két vezérműtengely található, és a vonó jellemzői elég tisztességesek). A karosszéria szerkezete és a rövid tengelytáv kiváló keresztezési képességet biztosít a nehéz sziklás területeken.

Ennek a modellnek nyilvánvaló előnyei a kerék meghajtás beállítása és a magas szabadmagasság. A SUZUKI JIMNY-nek meglehetősen egyszerű szalonja van, és sok lehetősége van a tiszteletre méltó SUV-k számára, de az átláthatóságában egyáltalán nem alacsonyabb. Nagyon hamar (az elkövetkező 6 hónapban) Oroszország elkezdi értékesíteni e modell 4 generációját, amelyben a friss tervezési megoldásokon kívül egy erősebb motor jelenik meg végül. Azonban egy ilyen autó költsége nem lesz a legolcsóbb és legolcsóbb.

3 Chevrolet NIVA


A legkelendőbb SUV Oroszországban
ország: Oroszország
Átlagos ár: 764,000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A népszerű "Niva" méltó követője olcsó, frissített Chevrolet NIVA modell lett. Együttműködés a híres amerikai aggodalommal, amely kedvezően tükrözi az autó műszaki paramétereit. Az autó tágas belső térrel, 2 légzsákkal, ABS-vel rendelkezik. A kiváló vidéki képességekkel és megfizethető árral kombinálva az új Niva lett az oroszországi legkelendőbb terepjáró. A modell 80 literes kapacitású, szokásos benzinmotorral (1,7 liter) van felszerelve. a. és mechanikus 5KPP. Az autónak állandó, négykerekű hajtása van, melyet kétfokozatú razdatkoy vezérel. Országutakon az autó 140 km / h-ra gyorsulhat, az üzemanyag-fogyasztás a kombinált ciklusban eléri a 10,2 literet.

A Chevrolet NIVA pozitív véleménye főleg olyan szerény vadászoktól és halászoktól származik, akik értékelik a gépkocsi megfelelő tulajdonságait. A közgyűlés minőségével kapcsolatban még mindig sok panasz áll rendelkezésre.

2 UAZ Patriot


A legjobb kereszt
ország: Oroszország
Átlagos ár: 815900 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az út legnehezebb szakaszai nem válnak akadályként az olcsó, SUV URZ Patriot olcsó belföldi SUV számára. A berendezés tervezői és tervezői jól működtek a gépen, most már nem szégyellik a város utcáin megjelenni. A "Classic" legolcsóbb változata egy 135 literes benzinmotor (2,7 liter) teljes készletét biztosítja. a. és kézi sebességváltó. Az összkerékhajtás vezérléséhez kétfokozatú razdatka A modern lehetőségek közül egy légzsák, ABS, elektromos ablakemelők és elektromos tükrök vannak. Jó pályán az autó 150 km / h sebességre gyorsítható. Országmódban egy SUV 11,5 liter AI-92 benzint fogyaszt 100 km-es futásonként.

A hazafiak tulajdonosai figyelembe veszik az autók elérhetőségét, nagy áteresztőképességét, modern dizájnját, lágy felfüggesztését. Nem mentes a hazai gazemberektől és hibáktól. A korróziógátló kezeléshez azonnal új autót kell visszaküldeni, panaszok vannak az építési minőséggel kapcsolatban.


1 Nagy fal Hover


A legjobb kényelem
ország: Kína
Átlagos ár: 1020000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A jó off-road tulajdonságok, a magas szintű kényelem és a megfizethető árak kombinációja a H5 nagy fal népszerűségéhez vezetett Oroszországban. Most a szabadtéri tevékenységek szerelmesei nagy távolságokat tudnak utazni az úton, megőrizve az életerőt és az optimizmusot. Az elődtől kezdve az autó egy erőteljes benzinegységet kapott (2,4 liter, 126 liter. Pp.). A drágább verziókban dízelmotort lehet választani mechanikával vagy automatikus. A kínai gyártó jól működött a belső térben. A belső tér burzsoázik, nincsenek olcsó anyagok és a műanyag illata.

Meg kell jegyezni, hogy az égi birodalom "gazembere" tökéletesen érzi magát az orosz utakon. A keretnek köszönhetően az autó megfelelően gondoskodik az úton felmerülő gondokról. A tágas csomagtérben (810 l) minden halászati ​​vagy vadászati ​​felszerelés felszerelhető. Az úton egy SUV akár 175 km / h sebességet is képes elérni.

Népszerű szavazás - ki a legjobb gyártója a legolcsóbb autóknak?
Mi szavazunk!
Szavazat: 1712
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények