15 legjobb légfegyver

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb rifled pneumatikus fegyverek

1 Umarex Beretta 92 FS 4.5 Az ár és a minőség optimális kombinációja
2 Walther CP88 verseny A legjobb design
3 MP 654K Nagyfokú megbízhatóság
4 Gletcher M712 A legmegbízhatóbb másolat
5 Gletcher TT-P A golyó nagy sebessége. Vonzó ár

A legjobb légfegyverek önvédelemhez

1 Crosman C31 Legjobb lövés
2 Aniks A101 MS A legjobb orosz légpuska
3 Acél vihar umarex Az ár és a minőség optimális aránya
4 Stalker spm Nagy tároló kapacitás
5 Borner Z122 A legkompaktabb modell

Felső légfegyverek sportoláshoz

1 MP-53 M A legjobb orosz márka
2 Borner Super Sport 708 Erőteljes revolver hamis golyókkal
3 PCP Ataman-M1 A leggyorsabb fegyver
4 Galaxis G21 A legjobb tavaszi fegyver. Vonzó ár
5 ASG Dan Wesson 8 " A legerősebb sport revolver

Pneumatikus pisztolyok - egy speciális traumatikus fegyvercsoport, amelynek munkája a sűrített gáz használatán alapul. Az ilyen modellek a közelmúltban nagy népszerűségre tettek szert: korábban csak szórakoztató fegyverként használták őket a forgó galériákban és hasonló intézményekben. A "pneumák" promóciójában döntő szerepet játszott az ingyenes eladás és vásárlás lehetősége - egyes pisztolyok esetében, amelyeknek a teljesítménye nem haladja meg a bizonyos küszöböt, nincs szükség további licenc megvásárlására. Egészen a közelmúltig (az önvédelemre vonatkozó törvények szigorításáig) széles körben alkalmazták a kábító fegyverek és a borspray-dobozok önvédelem alternatívájaként.

A pneumatikus pisztolyok piaca tele van különböző árkategóriák modelljeivel, amelyek nem mindegyike kiváló minőségű és jó teljesítménytulajdonságokkal büszkélkedhet. Miután gondosan tanulmányoztuk ezt a témát, a legjobb minőségi szabványoknak megfelelő legjobb légpisztolyokat választottuk ki Önnek. A végleges lista a következő kritériumok alapján jött létre:

 1. fogyasztói visszajelzések a felhasználási tapasztalatokról;
 2. szakértők és szakemberek véleménye a lőfegyverek területén;
 3. a teljesítménykészlet értékelése;
 4. ár-érték arányt.

A legjobb rifled pneumatikus fegyverek

A puska nem csak a géppisztolyok vagy a tartályok pofa. A technológiát pneumatikus pisztolyok gyártására is használják. Ez lehetővé teszi, hogy jelentősen növelje a golyó repülésének sebességét, és egyensúlyba hozza a repülést, és ez lehetővé teszi pontosabb, célzottabb lövöldözés elvégzését. A vágások a hordó belsejében készülnek, és nekik köszönhetően a golyó forgási mozgást kap az induláskor. Ezek a pisztolyok valamivel drágábbak, de a fényképezés pontossága és sebessége sokkal magasabb.

5 Gletcher TT-P


A golyó nagy sebessége. Vonzó ár
ország: Taiwan
Átlagos ár: 4 250 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

TT, vagy Tula Tokarev megérdemli a legjobb fegyver címét. Ő állt, és továbbra is számos országban dolgozik, még a meglehetősen idős kor ellenére is. És itt van szinte egy pontos másolat, amely a pneumatikus kialakításhoz igazodik. A fegyver megvásárlására vonatkozó engedély nem szükséges, mivel a vágókapacitása nem haladja meg a 3 J.-ot, ami a szabályok szerint nem kötelező érvényű engedélyezés.

Ebben az esetben ez a modell viszonylag nagy sebességgel rendelkezik a lövedék - 120 méter. Ez nem a piacon a legnagyobb, de nem a minimum. Az előnyök közé tartozik a költség. Mindössze 4-et egy kicsit ezer rubelrel, ami nem annyira a puska fegyverre. De a hiányosságok tekintetében itt van a bolt kapacitása. Mindössze 15 díjat számítanak fel a meglehetősen tágas dugó ellenére.A lényeg az, hogy meg kell osztanunk a hasznos teret egy gázpalackkal, amely egyébként nagyon gazdaságos, a golyó gyorsított ütemével a puska hordóval.


4 Gletcher M712


A legmegbízhatóbb másolat
ország: Taiwan
Átlagos ár: 8 890 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Előttünk a legendás Mauser másolata. Nem az esztétikailag legszebb fegyverek, amelyek Németországban és több más országban voltak szolgálatban. A gyártók megpróbálták figyelembe venni a fegyver tényleges jellemzőit és megismételni azokat a termékükben. Például a hordószárny teljesen azonos, mint a fogantyú, amelyet sok lövő nem tartja teljesen kényelmesnek.

Ami a technikai szempontokat illeti, ez egy elég gyors pisztoly, 18 boltban. A kaliber standard - 4,5 mm, a kezdeti repülési sebesség pedig 110 km / óra. Ez nem annyira, de meg kell értenünk, hogy van egy puskánk előttünk, és a lövés pontossága javul. Bár maguk a fejlesztők szerint nem haladja meg a 10 méteres távolságot. Egyszerűen fogalmazva, a jellemzők szerint ez egy átlagos pisztoly, de fő érdeme a maximális identitás. Itt minden szempontot figyelembe lehetett venni, és ez különbözik a valódi Mausertől, kivéve, ha ez egy szokatlan áruház, amely nélkül lehetetlen a légzsákokkal.

3 MP 654K


Nagyfokú megbízhatóság
ország: Oroszország
Átlagos ár: 10 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.6

Az egyik legnépszerűbb pneumatikus pisztoly variáció, amely csodálatosan hasonlít az eredeti "Makarov" -hoz. Ennek a modellnek a fő és talán az egyetlen jelentős különbsége (előnye) másokkal szemben a korszerűsítés lehetősége egy tisztán otthoni környezetben. Ezen túlmenően ez a beállítás lehetővé teszi a működési jellemzők jelentős megváltoztatását (javítása és fordítva). A raktárpisztolyból kilövő golyó sebessége 125 méter / másodperc, ami alacsony energiát eredményez, és ennek következtében lehetővé teszi az MP 654K eladását engedély nélkül. Ez a modell nagyon érdemes, de az ár teljes mértékben tükrözi a legendás fegyver ezen variációjának megbízhatóságát.

Előnyök:

 • nagyfokú megbízhatóság;
 • bizonyított tervezés;
 • külső hasonlóság az eredeti Makarov pisztollyal.

hátrányai:

 • magas költségek;
 • középszerű hatalom.

2 Walther CP88 verseny


A legjobb design
ország: Németország
Átlagos ár: 15 000 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.8

A német pisztoly puska hordóval, jellemzően magas minőségű. Ez nem egyszerű fegyver az önvédelemhez, hanem egy prémium példány, amely teljes mértékben igazolja a megvásárlásához befektetett pénzeszközöket. A jellemzők nem a legmagasabbak, de furcsán másodlagosak. Az a tény, hogy a "Walter" költségének nagy része a teremtésben használt anyagokból, valamint a vizuális komponensből áll. Mit kell mondani - a pisztoly, ha nem tökéletes, akkor nagyon közel van hozzá.

Az előnyökből és jellemzőkből egy hosszúkás, hordozható hordót kell elosztani, ami a golyónak egy jó kiindulási sebességet (130 méter / másodperc) és egyértelmű irányt biztosít. Tehát nem annyira védekezés van, mint egy pisztoly kijelzője, ami lenyűgöző, mindenekelőtt a megjelenésével.

Előnyök:

 • kiváló minőségű fém- és fából készült alkatrészek rendelkezésre állása;
 • jó (bár nem kiemelkedő) teljesítmény;
 • prémium megjelenés.

hátrányai:

 • magas költség.

1 Umarex Beretta 92 FS 4.5


Az ár és a minőség optimális kombinációja
ország: Németország / Olaszország
Átlagos ár: 12 000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A kivágott prémium szegmens nem ér véget egyedül a Walther CP88 versenyen. Az Umarex Beretta 92 FS 4.5 egy még érdekesebb légpisztoly, amely a világ egyik legjobbja (ha nem a legjobb). Abszolút mindennek ez van - mind a fémház félelmetes megjelenése, mind a lövés mérsékelt jellemzői, maga a mechanizmus megbízhatósága és természetesen a teljesítmény minősége.

A pontosság és az égési tartomány mutatói lenyűgözőek.Ha az első kritériumot nagyrészt a lövő készsége határozza meg, akkor a második egy útlevél jelző. És itt az átfedések észlelhetők: a 250 méterrel ellentétben a golyó távolságának mérése a felhasználók által az értéket meghaladó eredményeket 150 méterrel mutatta. Méltó eredmény, figyelembe véve, hogy nem a leggyorsabb a tüzelés.

Előnyök:

 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • optimális teljesítmény;
 • kitűnő égési tartomány;
 • az eredeti Beretta minden jellemzőjének megőrzése.

hátrányai:

 • a golyó kezdősebessége alig éri el a 120 métert másodpercenként.

A legjobb légfegyverek önvédelemhez

A lőfegyvereket sport vagy amatőr lövöldözés és önvédelem céljából használják. A lényeg az, hogy nem szükséges engedély, és az ellenség nem fog komoly sérüléseket okozni. Itt a pszichológiai tényező nagyobb mértékben működik, ami azt jelenti, hogy a fegyvernek minél megbízhatóbbnak és félelmetesnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a gyártók megpróbálják megbízhatóan másolni a valódi pisztolyokat, vagy olyan modelleket készíteni, amelyek a lehető legmerészebbnek tűnnek. Ahogy a gyakorlat azt mutatja, a legtöbb esetben az ilyen típusú pisztolyok egy típusa elegendő a konfliktus végéhez.

5 Borner Z122


A legkompaktabb modell
ország: Taiwan
Átlagos ár: 2 590 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.4

Ha szüksége van egy pneumatikus pisztolyra az önvédelemhez, és keresed a legnyilvánvalóbb fegyvert, ami megijesztheti a megjelenését, akkor ez a modell az Ön számára. A német rendőrség és fegyveres erők szolgálatában lévő német Sig Sauer pisztoly másolata vagy gyakorlatilag egy példánya van.

A valóságban egy halálos fegyver, és a pneumatikus formában - egy félelmetes és félelmetes fegyver. De nem csak a fegyver megjelenése vonzhatja a vásárlót. A specifikációk itt is magasságban vannak. Például a golyó kezdeti repülési sebessége 110 kilométer, ami a hordóban történő vágás hiányában lehetővé teszi a pontos felvételt 10-12 méteres távolságban. De a fő előnye még mindig az ár. Ez a legolcsóbb, vagy legalábbis a legolcsóbb légpisztolyok a piacon, és ez a minőség megérdemli a vásárlók figyelmét.

4 Stalker spm


Nagy tároló kapacitás
ország: Kína
Átlagos ár: 2 690 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A Makarov pisztoly megjelenése mindenki számára ismert. Ez az igazán legendás fegyver folyamatosan villog a játékfilmekben és a különböző krónikákban. Határozottan ez a legismertebb fegyver Oroszországból, és most a kínai gyártók úgy döntöttek, hogy újabb megbízható példányt engednek fel.

A Makarov-rendszer valódi pisztolyából csak a hordón lévő címke különbözteti meg, amelyet a gyártó rögzít. Minden más maximális bizalommal történik. Ezenkívül meglehetősen félelmetes fegyver, mert a szabványos 3 dzsúzs ellenére a golyó kezdeti sebessége 120 km / óra, ami lehetővé teszi a pontos felvételt 20 méteres vagy annál nagyobb távolságra. A sima hordóval ellátott repülőgépek számára ez elég sok. Nos, nem szabad elfelejtenünk, valószínűleg a modell fő előnye egy tágas üzlet. 20 golyó egy töltéssel. Ez elég egy pisztoly számára, különösen ilyen viszonylag kis formában.

3 Acél vihar umarex


Az ár és a minőség optimális aránya
ország: Németország
Átlagos ár: 4 500 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A pisztoly modellje, amely mindenekelőtt az eredeti megjelenéstől eltér. A magazin fogantyúja közelebb van a közepéhez, mint amilyennek nagyon hasonlít egy félautomata fegyverhez (mint a MAS-10). A teljesítményjellemzők nem rosszak, de nem érik el a kiegészítő licenc szintjét. A lövedékgolyó sebessége elérte a 130 métert másodpercenként.

Az Steel Storm Umarex sajátossága abban rejlik, hogy gyakorlatilag otthon is javítható, amit „térdre” hívnak. Elegendő a kézikönyvek és a további részletek előnye - testre szabott testrészektől a megerősített rugóig. És az ár a jellemzőkhez képest nagyon jó.

Előnyök:

 • jó felvételi pontosság;
 • az újratöltés kevés időt vesz igénybe;
 • két gázpalack tartalmaz;
 • alacsony ár

hátrányai:

 • nagyszámú műanyag alkatrész;
 • A tüzelési mód választó használata kényelmetlen.

2 Aniks A101 MS


A legjobb orosz légpuska
ország: Oroszország
Átlagos ár: 3 000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A belga nagyhatalom "testvére", egy modell, amely a hatalom szabad eladásához megengedett. Az önfelszedő rendszerrel van felszerelve, így az első lövés azonnal elvégezhető a pisztoly eltávolítása után. A magazin 15 patronnal rendelkezik 4,5 mm-es kaliberrel. A golyó kezdeti sebessége másodpercenként 150 méter. A lövés által generált impulzus elég ahhoz, hogy megsebesítse a támadót, amelynek súlyossága teljes mértékben a távolságtól függ. Jó modell az orosz termelés önvédelmére, melyet alacsony ár is támogat.

Előnyök:

 • jó felvételkészlet (kb. 200 méter);
 • tágas üzlet;
 • alacsony költség;
 • az öngyújtó rendszer elérhetősége.

hátrányai:

 • A teljes súly csak egy kilogramm alatt van.

1 Crosman C31


Legjobb lövés
ország: Egyesült Államok
Átlagos ár: 4000 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Az Egyesült Államokban létrehozott légpisztoly. A Crosman C31 és a Crosman C31 közötti fő különbség a sima asztal hosszúkás kialakítása, amely tisztességes tűzválasztékot és a lövedék nagy maximális sebességét biztosítja (151 m / s). Ez a fegyver többek között két, az önvédelemhez szükséges tulajdonságot ötvözi - ez a tervezés egyszerűsége és a könnyű használat.

A Crosman másik előnye a gáz gazdaságos fogyasztása, és a pisztoly nem sokat mér - csak 680 gramm. Általában ez egy nagyon érdekes modell, amely képes segíteni az önvédelemben az állatok és az emberek ellen.

Előnyök:

 • nagy tüzelőerő;
 • a hosszúság és a tömeg kombinációja (21,5 cm és 680 gramm);
 • alacsony költség

hátrányai:

 • nem észlelhető.

Felső légfegyverek sportoláshoz

A sportfegyvereket gyakran sportolásra használják. De nem beszélünk a professzionális sportokról, ahol speciális berendezéseket használnak, ami gyakran nagyon költséges. Inkább amatőr sport. Ilyen pisztolyok például a célpontok forgatására használhatók, ami azt jelenti, hogy a lehető legjobban hasonlítható a valódi fegyverekkel, nem a megjelenés, hanem a technikai szempontok szerint: súly, lövedék, kiegyensúlyozás, fokozott visszahúzódás. És még sok más.

5 ASG Dan Wesson 8 "


A legerősebb sport revolver
ország: Dánia (gyártott Tajvanon)
Átlagos ár: 8 490 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A pisztolyok könnyű és nagyon nehézek, a teljesítménytől és a kaliberektől függően. A pneumatika általában nem sokat mér, mert a nehéz alkatrészek könnyű műanyagból készülnek, ezért majdnem lehetetlen lesz az igazi fegyver érzése. De van egy olyan modellünk, amely megismétli az igazi 45 kaliberű revolvert. Itt minden arányt, beleértve a súlyt is, figyeljük meg, és egy ilyen revolver több mint egy kilogrammot súlyoz.

Ezt a revolvert egy okból helyeztük el a sportlövészetbe. Az a tény, hogy nincs szükség ilyen súlyú pneumatikus fegyver létrehozására. De lehetővé teszi, hogy hozzászokjon egy igazi pisztoly súlyához, és jobban megértse ballisztikáját. Egyébként nincs szükség pisztoly-engedélyre, mivel az ereje nem haladja meg a három joulet, és ez annak ellenére is fennáll, hogy a golyó kezdeti sebessége 130 kilométer, ami egy ilyen fegyver esetében nagyon nagy. A gyártók szintén elutasították a többszörösen feltöltött tárolót, és a 6 golyó felvétele után a dobot újra kellett tölteni.

4 Galaxis G21


A legjobb tavaszi fegyver. Vonzó ár
ország: Kína
Átlagos ár: 1 290 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A pneumatikus pisztolyok főleg sűrített gázon működnek. Ő az, aki tolja a golyót, és kezdeti sebességet ad neki. Vannak azonban olyan modellek, amelyekben teljesen eltérő mechanizmust alkalmaznak - a tavaszi.Ez a kialakítás gyakrabban fordul elő a légpuskákban, és az ilyen fegyverek pusztító ereje már kötelezi a tulajdonosot, hogy engedélyt kapjon.

Ez a fegyver a rugós mechanizmus ellenére nem igényel licencet, mivel a teljesítménye nem haladja meg a 3 džaulot, és a golyó kezdeti sebessége 120 km / óra. Ez meglehetősen sok, de meg kell érteni, hogy a gázzal ellentétben itt minden lövés után szükség van a kioldó kakasra. Ennek megfelelően az ilyen fegyver alig alkalmas önvédelemre, de a sportfelvétel célja a cél, mivel lehetővé teszi, hogy a katonai pisztolytól való lövészet összetettségét, és nem automatikus, hanem mechanikusan tapasztalja. És végül egy másik fontos plusz az ár. Ez a legjobb ajánlat a piacon, és alig találhatók olcsóbbak a pneumatika.

3 PCP Ataman-M1


A leggyorsabb fegyver
ország: Oroszország
Átlagos ár: 4 190 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A legtöbb pneumatika fő hátránya kis magazin kapacitásnak tekinthető. Folyamatosan újra kell töltenie a fegyvert, és begyűjteni a labdákat a boltba, és sok időt vesz igénybe. És itt van a legjobb fegyverünk ebben a tekintetben. Itt egyedülálló kialakítás valósult meg, amely a gyártók szerint nem rendelkezik analógokkal a repülőgépek világában.

Kerek áruház 8 részből. Minden szekció 15 golyót tartalmaz, és egy teljes lövés után elegendő a magazin eltávolítása a tartóból, és csak megfordítani, ezáltal újra betölteni. Nagyon kényelmes, és ami a legfontosabb, gyors. Ez különösen akkor fontos, ha figyelembe vesszük a modell tüzelési sebességét. Itt is két gázpalack kerül telepítésre. A tároló kapacitása miatt ez egy nagyon szükséges funkció, mivel egy henger elég ahhoz, hogy körülbelül 30 töltést készítsen, és ebben a boltban sokkal több. Egyébként a kialakítás másik jellemzője lehetővé teszi, hogy a hagyományos tűzoltó készülékből töltse a gázt a palackokba, ami jelentősen megtakarítja a pénzt a szén-dioxid feltöltésére.

2 Borner Super Sport 708


Erőteljes revolver hamis golyókkal
ország: Taiwan
Átlagos ár: 5 790 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Az önvédelem nem az egyetlen módja a pneumatika használatának. Gyakran használják a képzésre is, amely esetben a valódi fegyverrel való maximális identitás szükséges. Előttünk a Smith & Wesson rendszer revolver, és ez nem csak egy gyönyörű műanyag modell, hanem egy teljes értékű fegyver. Itt nemcsak dimenziós arányok figyelhetők meg, hanem a tömeg jellemzői is. A pisztoly lehetővé teszi, hogy érezze a valódi fegyver súlyát, és a hamis patron lehetőséget ad arra, hogy a harci golyó igazi ballisztikájával a gyakorlatban megtanulják.

Falshpatrony - a modell fő előnye és jellemzője. Itt nem csak a golyókat töltené a hordóban vagy a hilt. Mielőtt minden patront fel kell tölteni, helyezze a dobba, majd a felvétel után. Ez a kialakítás ideális képzési célokra, és a legnagyobb hasonlóság egy igazi revolverrel lehetővé teszi, hogy önvédelemre használhassa.


1 MP-53 M


A legjobb orosz márka
ország: Oroszország
Átlagos ár: 2 730 dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Izhevsk fegyvergyár jogosan tekinthető legendának. Az évek során a világon elismert legjobb fegyvereket gyártotta. A modelltartomány azonban nem korlátozódik a lőfegyverekre. Vannak pneumatikus pisztolyok is, amelyek a sportoláshoz használhatók.

Előttünk egy fegyver, amely egy sporteszköz. Ezekből a pisztolyokból a versenyeken lőnek, ezért a gyártó három módosítást végez egyszerre, a kötegelés és a teljesítmény tekintetében. Az ár ebben a részben a legegyszerűbb opcióra vonatkozik. Ha körülbelül ezer dollárt fizet, egy extra tárolót, lövöldözős célokat és egy tisztító készletet is kap.És egy komplett, több, mint 7 ezer értéket meghaladó készlettel további elemeket is kaphat, mint például egy rugó és egy gázpalack készlet. Célok és további üzletek is szerepelnek. Egyszerűen fogalmazva, a sportlövészet legjobb választási lehetőségével szembesülünk, ezért helyeztük el először ebben a részben.

Népszerű szavazás - ki a legjobb légfegyver gyártó?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 476
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények