10 legjobb regény bestsellere

hely

név

Jellemzők értékelése

Top 10 legjobb regény bestsellerek

1 Nagy gatsby Világbestseller
2 Büszkeség és előítélet Klasszikus regény műfaj
3 A csillagokat hibáztatni Legjobb tizenévesek számára
4 Levendula szoba Szerelmi háromszög történet
5 Nyár, búcsút! Érdekes és felnőttek és gyermekek
6 Vörös Jegyzettömb, vagy a Párizsi Quest Szerelmi történet egy nyomozóval
7 Dream utcai ház Különböző karakter karakterek
8 Szél Rhapsody Az idő lenyűgöző plexusa
9 Mondd el a tengerről Top Idézetek
10 Bekapcsolt Szokatlan telek

A regények a 16. század végén kialakult irodalmi világ klasszikusai. A regényekben az emberi tapasztalatok, érzéseik és visszaverődések előtérbe kerülnek, a történet általában a tragédia és az élet nehézségeiről beszél. Ebben a műfajban lévő könyvek adnak lehetőséget arra, hogy kémkedjenek valakinek az életében, hogy hősökkel megtapasztalják az összes boldog és szomorú pillanatot. A regények döntője az olvasót arra kéri, hogy elemezze az életét, segítsen neki megtalálni a választ a lelke aggodalmaira. Végül, mint kellemes estét egy pár estére, a regény műfajában lévő könyv lesz a legjobb megoldás.

A világ legnépszerűbbjei Fitzgerald és Bradbury közé tartoznak, akik világos szótagban írtak; Dosztojevszkij és Tolsztoj, akik szenvedélyük volt a bonyolultabb témák iránt; Safarly, Lisa Jewell, Carol Matthews, John Green a modern közönségre összpontosított. A legjobb regényeket választottuk, melynek középpontja az emberi kapcsolatok, legyen az szerelem vagy barátság. A figyelemkönyveket évek óta, és néhány esetben még évszázadok óta nem veszítjük el.

Top 10 legjobb regény bestsellerek

10 Bekapcsolt


Szokatlan telek
Szerző: Carol Matthews
Könyvár: 290 dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.0

Ha szokatlan szerelmi történetet keres, akkor a "Turned on you" a legjobb olvasási lehetőség. A könyv a társadalmi, sőt a faji egyenlőtlenséget, az előítéletek és a hülye sztereotípiák nyomását tárgyalja. A főszereplő egy magányos, 30 éves brit Jenny, akit mindenki szürke egérrel lát. Ráadásul egy férfi dobta, akit 7 évet töltött.

Jeni, úgy tűnik, hogy egy ilyen mért és mentes kalandos lány elveszi az összes megtakarítást, hogy vásároljon egy túrát Afrikába, és találkozzon a jóképű Dominic, a maasai harcossal, aki nem lesz közömbös semmilyen olvasóval. Érdekes epizódok egy idegennek a konzervatív angolok társadalmában való adaptálására, amikor minden, amit tud, a vadászat és védelem egyfajta modern Tarzan. Érezni fogja az egész Afrika ízét, és feltétlenül érzi magát a főszereplőkkel.

9 Mondd el a tengerről


Top Idézetek
Szerző: Elchin Safarli
Könyvár: 368 dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.2

A modern író, Elchin Safarli regénye „Mondd el a tengerről” a gyermekkori és ifjúsági legjobb pillanatok szerzői emléke, ezek a család, elvtársak emlékei, de a legélénkebb emlék a tenger. A véleményekben sokan megjegyzik, hogy az írási stílusról szóló könyv olyan, mint egy személyes napló, amelyben őszintén öntik ki a lelküket, megosztanak valami intim, titkot, gondolatot. A legtöbbet a gyermekkori esszé teszi, akkor önkéntelenül párhuzamosan visszahívja saját fényes pillanatait.

Gyorsan olvassa el a regényt, nem csak a kis mennyiség miatt, hanem egy egyszerű szótagnak is köszönhetően. A világ legnépszerűbb elolvasása után találhat tippeket a melankólia leküzdésére, a kudarc és a halál félelmére, hogyan lehet kedvesebbé tenni az embereket és a világot. Javasoljuk, hogy az irodalom szerelmeseinek olvassák el magukat, a belső harmóniát, a bölcsességet. Mint minden Elchin könyve, a munkát idézetekbe bontották, és nagyon sokan vannak itt.

8 Szél Rhapsody


Az idő lenyűgöző plexusa
Írta: Karen White
Könyvár: 322 dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.3

A Szeles Sziget Rhapsody egy könyve a hétköznapi emberek sorsáról, tragédiájukkal, amelyek szellemében továbbra is erősek, és mindegyikük saját belső démonjaival harcol. A szerelmi viszony szerzője, Karen White 1942-ben, a második világháborúban olvasó, és bemutatja Maggie-t, Lulu-t, Kat-ot és Pétert, akik nehéz katonai körülmények között élnek, és egy új nap megjelenése nagyszerű oka a boldogságnak. .

Ezután a telek cseréje és a 2009-es év középpontja. Egy bizonyos Emmy, az anya ragaszkodása mellett, egy könyvesboltot vásárol az Atlanti-óceánon található szigeten. A könyvek oldalai között szerelmes leveleket és furcsa rajzokat talál. Itt kezdődik az összes szórakozás, amikor Amy meg akarja találni a választ: mi történt ebben a boltban, és ezek üzenetei? A szerző annyira ügyesen és finoman összefonódik az eseményekkel, ami az első oldalakon intrigált. A regény megmutatja, hogyan kísért minket a múlt és hogyan lehet elengedni.

7 Dream utcai ház


Különböző karakter karakterek
Írta: Lisa Jewell
Könyvár: 305 dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.4

A könyv, amely világbestseller lett, „A ház az álom utcán”, egy érdekes történetet tartalmaz, amely a szerelmi témákra fog összpontosítani, hangsúlyozza a barátság és a kölcsönös segítségnyújtás fontosságát. Tobby középpontjában a nem teljesített költő áll, akinek birtokában egy nagy, három emeletes kastély alakult ki, amely ilyen hostel lett. A feleség elhagyta az embert, és hosszú ideig lemondott a kezéről, és megjelenése sok kívánnivalót hagy maga után.

Az olvasó biztosan kíváncsi lesz, hogy kövesse a házban élő emberek sorsát. Ők szó szerint ülnek ki a fekete csíkot az életükben. Nem kevésbé érdekes karakter - Leah, - az a lány, aki az ellenkezőjével él. Amikor a körülmények arra kényszerítik Tobby-t, hogy eladjon egy kastélyt, fel fognak gondolni egy párral Leah-el, hogyan rendezhetik meg a házban lakó emberek életét. A modern regény „Az álom utca háza” sok különböző karakter, ez az intrika, ez az emberi helyek kinyilatkoztatása.


6 Vörös Jegyzettömb, vagy a Párizsi Quest


Szerelmi történet egy nyomozóval
Írta: Antoine Lauren
Könyvár: 664 dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.5

A Vörös Jegyzetfüzet, vagy a Párizsi Quest különleges hangulatú, amely a legjobb, meleg érzéseket, a regény hőseit felolvassa az olvasókat, könyvet olvas, esténként körbejárja a négyzeteket, és őszintén szeretik gyermekeit. A munka mindkettő érintő töredékekkel és humor jegyzetekkel színezett. Nem valószínű, hogy képes lesz arra, hogy elszakadjon a könyvtől, mert a kezdetektől fogva az újszerű késések: a főszereplő, Laurent, aki a Red Notebook könyvesboltot találja, egy női kézitáskát talál, amelyben felfedezi a parfümöket, számos fotókártyát és jegyzetfüzetet.

De ezek a tételek nem segíthették volna Laurent-t abban, hogy ki volt a táska tulajdonosa. Aztán a férfi megdöbbent, hogy egy gondatlan hölgy keres, és megpróbálja a nyomozó szerepét. Saját vizsgálata kezdetén az első dolog, amit a hős egy jegyzetfüzetben elemez, amikor hirtelen rájön, hogy még jobban szeretné megtalálni az erszényes tulajdonosát, de nem csak a visszatéréséért, Laurent nagy érdeklődést szerez ennek a lánynak a megismerésében.

5 Nyár, búcsút!


Érdekes és felnőttek és gyermekek
Ray Bradbury
Könyvár: 156 dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.6

A „Summer, Goodbye” egy másik világ egyik legkedveltebb Ray Bradbury, „Dandelion Wine”, amely 50 év várakozásra tartott. 2 év telt el a történetben, a gyermek főszereplője Douglas örökre tiltakozó tinédzserévé válik, de nem akar semmilyen módon nőni, és úgy dönt, hogy háborút hirdet az öregkor. Az idősebb emberek számára a legrosszabb jelképe lesz, amelyre egy személy véget érhet. Távolítsd el az ellenséget, hagyd abba az idő múlását, de ne mindenképpen felnőni - Douglas célja, de hogyan fogja felismerni, és mit fog vezetni?

Ez az érintő regény, tele a jelentéssel és a metaforával, amely zasyadut a memóriában, híd lesz a gyermekkor és az öregség között. Az olvasás során megfigyeljük, hogyan változik a generáció, az idősekkel szembeni attitűdje. Ez egy könyv arról, hogy szükség van az erő elkerülésére, és meg kell találni a harmóniát a világgal és magával.


4 Levendula szoba


Szerelmi háromszög történet
Írta: Nina Gheorghe
Könyvár: 405 dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.7

Nina Gheorghe által írt „Lavender Room” regényt több tucat nyelvre fordították le és sikerült meglátogatni az irodalmi bestsellerek csúcsát. A darab meleg és lelki hangulatot teremt, levendula, friss croissant-ok, könyvoldalak, a csillagok alatt beszélgetésekkel, barátsággal és szeretettel töltött, franciaországi szeretettel és hangulatos kávézókkal töltött párbeszédekkel szaggatott.

Jean Égare nevének főszereplője őszintén meg van győződve arról, hogy csak egy igazán választott könyv képes felemelni a melankóliát és a vágyat, mint egy kéz, enyhíteni a lelki szorongástól és a kétségtől. De paradoxon: az ember nem találja meg a „mágikus piruláját”, amely segítene abban, hogy túlélje egy sor eseményt és veszteséget. Minden felfelé fordul, amikor nyáron érkezik a városba, és Egar egy Provence-ba utazik, hogy felidézze a múltat ​​és új jövőt kezdjen. A könyv különösen érdekli a szerelmi háromszögekről szóló regények rajongóit. A "Levendula Szoba" talán a könyv-megmentővé válik.

3 A csillagokat hibáztatni


Legjobb tizenévesek számára
Írta: John Green
Könyvár: 332 dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.8

A világ legjelentősebb, „A csillagok bűnössége” elnevezésű regénye arról szól, hogy a tinédzserek, akik szeretik és utálják, tiltakoznak és kár, nevetnek és sírnak. Hazel, 16 éves korában a pajzsmirigy rákos, és a tüdejében metasztázisokat találtak, ami természetesen nehezen megy keresztül. A hősnő szülei a lányának állapota miatt aggódnak egy támogató csoporthoz, ahol a lány találkozik Augustus-val, egy fiatal férfival, aki tovább fogja változtatni Hazel életképét, és akivel szeretési kapcsolatot fog kezdeni.

Augustus elvesztette a lábának egy részét az onkológia miatt, és protézissel sétál. Azonban a hősnő nem akarja bántani a fickót, mert ez nem lehet minden nap. Gyakorlatilag minden további Hazel akció ezen a félelemen alapul. A könyv minden korosztály számára érdekes lesz, de különösen hasznos lesz a tinédzserek számára, mert a munka megtanítja Önt az élet szeretetére és az egyszerű pillanatokra.

2 Büszkeség és előítélet


Klasszikus regény műfaj
Szerző: Jane Austen
Könyvár: 147 dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.9

A „büszkeség és előítélet” című művet 1813-ban a világ látta, és több mint 200 éve tekinthető a műfaj világszínvonalának. Ez a lenyűgöző könyv érdekli azokat, akik úgy vélik, hogy a szerelem megragad minden akadályt. A regény azt mondja, hogy néha az emberekre vonatkozó téves ítéletek akadályozzák a boldogság építését, és felfedik a szokások mindennapi témáját, és mindez nem vesz részt a humortól és iróniától, élénkséget adva a szerző nemes és szép nyelvének.

A középpontban a Bennet család áll, aki a tartományban él, és egy apa, anya, Elizabeth főszereplője és 4 nővére. Egy irigylésre méltó vőlegény, Mr. Bingley, jön a régióba, gazdag pénzügyekben és elmékben, és szép és egyedülálló, és elvtársával, Darcy úrral, aki szintén jóképű és biztonságos, jött vele. Amint azt a könyv neve is sugallja, egy regény egy komplex szerelmi történetről, amelyben a botrány mindig a közvélemény és a belső büszkeség nyomása volt.

1 Nagy gatsby


Világbestseller
Írta: Francis Fitzgerald
Könyvár: 132 dörzsölje.
Értékelés (2018): 5.0

Francis Fitzgerald amerikai író legendás regénye, a "Jazz kora" megvilágítására, nevezetesen a 20. évre, amikor minden főtt és főtt. A könyv feltárja az akkori elitet, megmutatva a hatalmas, de képmutató személyek valódi lényegét. A regény rendkívüli telek- és szerelmi témájával lenyűgözi az aranyszálat áthaladva a darabon. A könyv több mint 90 éve nem vesztette el népszerűségét.

A regény egy Gatsby nevű fiatalemberről szól, aki szenvedélyesen szeret egy lányt a magas társadalomtól, Daisy - amelyre úgy tűnik, hogy nem ér el.Annak érdekében, hogy megnyerje a figyelmét, nagy emberré válik, szerencséje lesz, meghódítja a becsületet, dicsőséget - mindez Daisy törekvése. A könyv megszerzése iránti különleges lelkesedés felkeltette a „Nagy Gatsby” nevű filmet, miután megnézte, hogy mindenki könyvesboltba ment, és egy csodálatos történet nyomtatott változatát vásárolta meg, ami a regényt világszerte legnépszerűbbnek tette.


Népszerű szavazás - melyik a legjobb bestseller-regény?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 3
Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek, és nem a beszerzési útmutató. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények