20 legjobb marketing és értékesítési könyv

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb marketing könyvek

1 Hackelés marketing Legjobb gyakorlati marketingkönyv
2 Szájról szájra marketing. Milyen okos vállalatok beszélnek magáról A legjobb hírneven alapuló promóciós rendszer
3 Fogyasztói marketing A marketing elméletének és gyakorlatának legnagyobb száma
4 100+ hack az internetes marketingszakemberek számára. Hogyan lehet a forgalmat beszerezni és értékesíteni Az internetes marketing rövid és kényelmes túrája
5 A marketing alapjai. Rövid kurzus A leginkább replikált könyv a marketingről

Legjobb értékesítési könyvek

1 Ügyfelek az élethez A legnépszerűbb és olvashatóbb könyv az értékesítésről
2 Hatékony kereskedelmi ajánlat A legjobb ajánlat a kereskedelmi ajánlatok írásáról
3 Értékesítési bajnokok Alternatív értékesítési stratégia bajnokokkal
4 45 tetoválás eladott. Szabályok azoknak, akik eladják és kezelik az eladásokat Az eladó részletes tapasztalata ajánlásokkal
5 Kék óceán stratégia A világ legnépszerűbb marketingje

A legjobb hálózati marketing könyvek

1 10 szalvéta leckét Rövid gyakorlati áttekintés a hálózati marketingről
2 Az első év a hálózati marketingben A legjobb könyv egy kezdő hálózati marketingért
3 Üzleti Iskola A legjobb könyv arról, hogyan lehet megérteni a hálózati marketinget
4 Big Al felfedi titkait Hálózati üzleti útmutató a szép történet formátumban
5 7 rendkívül hatékony hálózati marketing szakemberek készségei Egy könyv a hálózati marketinges hatékonyságának személyes fejlődéséhez

A legjobb hirdetések és PR-könyvek

1 PR magas repülés. Hogyan készítsünk egy top manager csillagot Teljes útmutató a különböző PR promóciók kidolgozásához
2 A marketing vége, amint tudjuk A marketing és PR reklámozás és PR legjobb megközelítése
3 99 robbanásveszélyes törvény. Book Workshop Rövid gyakorlati könyv a PR alapjairól és törvényeiről
4 Kinyilatkoztatások reklámügynök Motivációs történet reklámokkal és PR tippekkel
5 Hogyan hozzon létre egy szeretett terméket. Tapasztalja meg a sikeres vezetőket és tervezőket A PR és az értékesítés területén a szakemberek számára a termék építésének legjobb alapjai

Marketing - a termék létrehozásának, képének és promóciójának művészete. Sok szinten és iparágban van. A rangsorban áttekintettük a legnépszerűbb, jól ismert és hasznos könyveket, hogy megismerhessük ezt a részt. Az anyag olyan kategóriákat mutat be, amelyek a marketingen alapuló értékesítés alapvető részét képezik. Önnek is olyan könyveket azonosítottunk, amelyek megvilágítják a kevésbé népszerű, de progresszív hálózati marketinget. Segítségükkel megtanulod, hogy hol kezdjem el, hogyan kell helyesen megfogalmazni egy fogalmat, hol kaphatunk pénzügyeket, és hogyan lehet mindezt elterjeszteni. Mind a kezdő, mind a tapasztalt reklám cápákhoz könyveket vettünk fel.

A legjobb marketing könyvek

A marketing célja, hogy megfeleljen a piac és az emberek igényeinek, hogy eladja az üzletet. Sok irány van, ahol könnyen eltévedhet. Öt legjobb könyvet mutattunk be a marketing különböző szakaszaiból. Velük megtanulhatja az iparág alapjait, trükkjeit és jellemzőit. Elérhető elméleti kiadások és gyakorlati kézikönyvek.

5 A marketing alapjai. Rövid kurzus


A leginkább replikált könyv a marketingről
Szerző: Kotler F.
Értékelés (2018): 4.6

Sokan megtanulták a marketinget Philip Kotlernek. Az értékesítésről és a piacról szóló könyvei több millió éve értékesítettek a könyvesboltokban. A rendszeres újbóli kiadások lehetővé teszik, hogy a munka mindig trendben maradjon. Mint minden tevékenységi terület, minden marketing a kifejezések és a különböző fogalmak tartózkodási helye. És csak értsd meg őket, tovább menj a szféra tanulmányozásához. A könyv belsejében nem tűnik lenyűgözőnek: a vélemények alapján a finom nyomtatás kellemetlen árnyalat lehet. Ez az egyetlen dolog, amelyben kényelmetlen.

A könyvben megtaláljuk az összes alapfogalmat. A kezdet unalmasnak tűnhet. Mert a piacok és szegmensek tanulmányozása lesz. És csak akkor megtudhatja, hogyan kell együttműködni az ügyfelekkel és építeni a terméket. A könyv harmonikusan épül fel: az alapoktól a fejlett stratégiákig. Egy tapasztalt szakember, aki segítséget nyújt, tudja ellenőrizni és kiegészíteni tudását, és a kezdők megismerkedhetnek azzal, hogyan működik minden, és megérti, hogy ez az ő szférája. „A marketing alapjai. A rövid kurzus egy referenciakönyv a marketing és értékesítés bármely ágához. Ha először nem olvasta el, akkor lehet, hogy hiányzott egy csomó fontos alapvető árnyalat. Bónuszként a szerző a saját termékének megfelelő hirdetési bemutatásáról is beszél.


4 100+ hack az internetes marketingszakemberek számára. Hogyan lehet a forgalmat beszerezni és értékesíteni


Az internetes marketing rövid és kényelmes túrája
Szerzők: Saveliev D., Kryukova E.
Értékelés (2018): 4.7

A könyv sok zajt keltett. Valaki úgy hívja, hogy önpromóciós kísérletnek, valakinek - a legjobb referencia könyvpiacnak. Ezért értékeljük őszintén. Fel kell ismerni, hogy jelen van a szerzők előrehaladásának pillanata, de ez plusz. Mert azonnal megnézheti az életből származó példákat. Könnyen ellenőrizhetők a keresőhálózatokban, ellentétben a homályos érvelésből származó példákkal, amelyekről a Google és a Yandex még nem hallott. A nyelv meglehetősen egyszerű, bár a fikció tendenciája van: az olvasókat a főszereplő internetes marketingjével fogják támogatni. Ez az elbeszélésforma nem mindenki számára alkalmas, de előnyei az olvasás egyszerűsége. A kötet kicsi, így nem kell átölelnie a hónap közzétételét.

A szekciók többsége a marketingszakemberek tippjeire, a kiváló minőségű tartalom építésének szabályaira irányul. A legtöbb meglepett a linkek és szolgáltatások száma. A marketing szakemberek szeretik ezt a hibát jelezni. De egy kezdőnek ez egy bónusz. Mert bármennyire beszélnek a könyvek a tartalomról, kevés ember határozza meg a bevált szolgáltatásokat és eszközöket, amelyekhez segítséget kérhet. Ezért, ha meg szeretné ismerni a marketinget és a megfelelő tartalmat, akkor ez a könyv az asztalod.

3 Fogyasztói marketing


A marketing elméletének és gyakorlatának legnagyobb száma
Szerző: Best R.
Értékelés (2018): 4.8

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a „Marketing a fogyasztótól” című könyv nem éri meg az árát. Ez 700 oldalas, papírkötegben jelenik meg. De néhány hónappal az aktív olvasás után a könyv még mindig jól néz ki, és az oldalak nem fognak kiesni, még akkor sem, ha magával viszi, és minden nap elolvassa. Ezért, ha a könyvet ajándékra szánják, akkor ne szégyenkezd a megjelenését. A könyvet hatszor kinyomtatták, a legújabb verzió a lehető legteljesebb mértékben megjelent a világ legújabb marketingjellemzőinek megfelelően. Roger Best könyve az elmélet és a gyakorlat optimális kombinációja. Egyértelműen összekötött egy köztük: az egyik a másikból következik, és nem hagy fehér foltokat.

A termék alkalmas a kezdő forgalmazóknak és a fejlettebbeknek. Diagramokat, táblázatokat, grafikonokat és magyarázatokat tartalmaz. Ez nem könnyű olvasás: időbe telhet, hogy megértsük, mi van írva. A tartalom mindent tartalmaz: a marketing alapjaitól a piaci irányításig pénzügyi szempontból. A „fogyasztói marketing” segít az értékesítés valamennyi szakaszában: a termék létrehozásában és elhelyezésében, promóciójában, a versenytársak értékelésében, a pénz helyes befektetésében, a jövőbeli kilátások értékelésében. Ezért az értékesítés és a marketing előmozdítása érdekében csak a megvásárlásra és a cselekvésre kell törekednie.

2 Szájról szájra marketing. Milyen okos vállalatok beszélnek magáról


A legjobb hírneven alapuló promóciós rendszer
Szerző: Sernovits E.
Értékelés (2018): 4.8

A könyv kezdőknek szól - jobb, ha a szakemberek mennek, már tudják mindent Egyszerű nyelven íródott, alapelvei vannak az indulásnak és a tolóerő motiválásának a további fejlesztésre. A kezdők megismerhetik az építési marketing különböző nézeteit.Ilyenek például a nagy szállodák és kis üzletek történetei. A könyv a hírnév és a saját nevének népszerűsítésén alapult. Mínusz: az első 50 oldal érdektelennek tűnhet, hiszen meglehetősen nyilvánvaló fogalmak és tények vannak leírva. Minden módszert és tippet tovább tárunk fel.

A könyv alkalmas az interneten való munkára, valamint a szájról szájra is. Nemcsak az ügyféllel való kölcsönhatásokat tartalmazza, hanem a különböző helyzetekre és cselekvésekre való válaszadás legjobb lehetőségeit is. A cselekvési útmutató mellett további motivációt találhat, ha kétségei vannak a választásban. A fejezetek a gyakran feltett kérdésekre adott válaszokat tartalmazzák: miért nincs reakció és pozitív visszajelzés. A könyv azt is választ fogja adni, hogy a pénz hogyan kerül a marketingre, hogyan kell azokat helyesen használni, hol nézhetjük ki a projekted értékelését, és hogyan kell velük együtt dolgozni. A várakozás végén bónusz - napló. Segít nyomon követni az előrehaladást, terveket készíteni és ragaszkodni hozzájuk.

1 Hackelés marketing


Legjobb gyakorlati marketingkönyv
Írta: Barden F.
Értékelés (2018): 4.9

Ebből a könyvből nem várhatunk tonna elméletet, különböző szabályokat és tanácsadási gyűjteményeket "hogyan és mit kell tenni". Mindent az ügyfél megértésén és az értékesítés elérésére irányuló gyakorlati intézkedéseken alapul. Először is kiemelkedik, hogy tudja, miért vásárolnak, milyen termékeket választanak. A Marketing Hacking a marketing és a pszichológia kombinációján alapul. A könyv lényege nemcsak az, hogy mit gondol az ügyfél, hanem a megértés is. Őtől megfosztották a hosszú bevezetőket, magyarázatokat és előadásokat, amelyeket a munkához és a gyakorlathoz igazítottak. Ezért javasoljuk, hogy a könyv olvasása során alkalmazza az ügyben szerzett ismereteket.

A kezdők értékelni fogják a „Marketing Hacking” -et, de talán hiányoznak a kezdeti értékesítési ismeretek. Ezért lehet a második könyv a marketingről. Minden új tanácsot és módszert példák támasztanak alá. Sokan közülük sokféle tapasztalatra és helyzetre vannak tervezve. Végül, de nem utolsósorban ezek nem a standard minőségű analógiák a kevésbé minőségi marketingkönyvekben. Az ajánlások és tippek alkalmasak az internet és az offline módra is. Az egyes fejezetek összegzése után - úgyhogy ne hagyjon ki semmit. De ne reméljük, hogy könnyen olvashatsz: ezzel a könyvvel teljes agyi terhelés várható.

Legjobb értékesítési könyvek

Az értékesítés művészete nemcsak az, hogy meggyőzze a személyt, hogy árut vásároljon. Ez az a képesség, hogy meggyőzze őt arról, hogy ehhez a termékhez szüksége van még többre. És - hogy vissza kell jönnie az új vásárlásokhoz. Az értékesítés kombinálja a marketing, a pszichológia és a kommunikációs készségeket. A legjobb eladási könyvek rangsorában találja a motivációt, az értékesítők személyes tapasztalatait, a szöveg írásának és értékesítésének képességét.

5 Kék óceán stratégia


A világ legnépszerűbb marketingje
Szerzők: Kim Ch., Moborn R.
Értékelés (2018): 4.7

A Kék-óceáni stratégia a világ egyik legnépszerűbb könyve, 40 nyelvre lefordítva. A könyv egyszerű lényege mögött rengeteg fontos információ van, amely segít megérteni az üzletet. A modern világ skarlátos óceán, mindent túltelített a versenytársakkal. Mindenütt vannak, és mindenki megpróbál egy darabot szakítani maguknak. Ennek alapján az üzlet csak elveszti, mert a cél nem a cég fejlesztése, hanem a versenyképes. A szerzők másképp javasolják a problémát. Nem kell a skarlátos óceánban lennie ahhoz, hogy sikeres legyen. A helyes stratégia az, hogy megtaláljuk a kék óceánodat, vagyis az üzleti módot, amelyben még nincs senki.

A verseny nélküli verseny egy csodának hangzik. Mert az első pillantásra úgy tűnik, hogy már feltalálták és megpróbálták mindent, ami lehetséges. De érdemes újra gondolkodni. A légkör szinte minden nap változik, új technológiák és kihívások merülnek fel, amelyek feltáratlan utakat nyitnak meg a régi iparágak számára. Mindez a könyvben van.A végrehajtás nem olyan egyszerű, de ha gondosan és gondosan olvassa el, akkor sikerül létrehoznia saját kék óceánját, cápák nélkül, új lehetőségekkel saját magadnak, munkavállalóinak és ügyfeleinek.

4 45 tetoválás eladott. Szabályok azoknak, akik eladják és kezelik az eladásokat


Az eladó részletes tapasztalata ajánlásokkal
Szerző: Bytarev M.
Értékelés (2018): 4.7

A könyv neve furcsa lehet. De szerencsére a jó értékesítésre nincs szükség tetoválásra. Bimarev Maxim - a helyi értékesítési koncepciók egyik alapítója, amikor nem az amerikai példán alapulnak, hanem saját orosz tapasztalataik alapján. A könyv Maxim saját történetén alapul, tapasztalata az értékesítésben. Többször elismerték az egyik legjobb eladóként. Mindez: sikerei és kudarcai, amelyeket a könyvben megoszt.

Minden tetoválás igazság, amit minden eladónak tudnia kell. A legtöbb esetben ez megértésre kerül és a kemény út. A könyv azt is lehetővé teszi, hogy elkerülje a buktatókat és magabiztosan lépjen fel a karrierlétre az értékesítés területén. A kiadványban a szerző megvizsgálja az összes pillanatot: saját hozzáállását a munkához és a helyes felépítését, aki az ügyfél és mit akar, kommunikálni a vezetéssel, hogyan kell kielégíteni mindenki érdekeit, hogyan kell felkészülni a munkára, hogyan kell felkészülni a munkára, stb. Különben érdemes megemlíteni a könyvről folytatott tárgyalások művészetét: ez segít mind a tapasztalt üzletembernek, mind a kezdő alkalmazottnak. "45 tetoválás eladott" - végleges könyv. A szerző nem támogatja a rugalmasságot, ezért gondosan olvassa el a könyvet, és válassza ki, hogy mi megfelel Önnek.

3 Értékesítési bajnokok


Alternatív értékesítési stratégia bajnokokkal
Szerzők: Dikson M., Adamson B.
Értékelés (2018): 4.8

- Miért nem vásárolnak az ügyfelek? Végül is a termék jó, az eladók még jobbak, a reklám kiváló minőségű ... Még az ügyfelek is vannak, de nem vásárolnak! A legjobb az, hogy ez a kérdés a "Bajnokok az értékesítésben" című könyvre fog válaszolni. A technológiai értékesítés, az ügyfelek és az eladók széles körű tanulmányozásán alapul. A kiadvány egy új perspektívát mutat be az eladásokról és az eladókról. Az első fejezetek rögtön vágyakozni tudnak. Mivel a könyv legfőbb jelentése: „az ügyfél nem mindig helyes, az ügyfél nem tudja, mit kell vásárolni neki”. A modell oly módon jelenik meg, hogy nincs szükség a vevő minden igényének kielégítésére. A szerzők úgy vélik, hogy utasítani kell, irányítani kell, és néha meg kell nyomnia a döntést.

A könyv alapja az eladók különböző altípusain alapul, amelyek mindegyike saját értékesítési jellemzőit hordozza. Az ideális alkalmazott az értékesítési bajnok. Ez biztosítja a fő profitot, fenntartja a magas szintű szolgáltatást. Ezért a könyv megmutatja, hogyan kommunikálhat az ügyfelekkel. Meg fogja mondani, hogyan érthetjük meg, hogy melyik eladó működik az Ön számára, és hogyan kell eladni vagy kiképezni egy értékesítési bajnok csapatát. A kiadvány alkalmas azoknak, akik készen állnak arra, hogy új megközelítést alkalmazzanak üzleti tevékenységükben.

2 Hatékony kereskedelmi ajánlat


A legjobb ajánlat a kereskedelmi ajánlatok írásáról
Szerző: Kaplunov D.
Értékelés (2018): 4.9

Az üzlet több szintből áll. Ma már nem elég várni, amíg az ügyfél nem jön el, és megkérdezi, mi a jobb, ha neki vásárol. Az üzleti vállalkozásoknak önállóan kell részt venniük az értékesítés létrehozásában, promóciójában. A kereskedelmi kínálat (KP) az értékesítés egyik legfontosabb eleme. Mert ha egy ügyfél nem érti, mit kínálnak neki, nem tudja eldönteni, mit kell vásárolni. Denis Kaplunov jobban ismert, mint egy szövegíró, de a szövegek eladóként mestere. A KP az az eszköz, amely folyamatosan működik, nincs hétvége és ünnepe. Az ügyfelek meglátják és eldönthetik, hogy vásárolnak-e valamit tőled.

A kiadvány több irányban működik. Először is segít megérteni a termék közönségét. Ezután meghatározza, hogyan kell vele kölcsönhatásba lépni, megérteni annak szükségleteit. És végül a könyv megtanítja Önt, hogy tegye a KP-t, ami az első lépés a vevő megérkezésének a vállalkozásához.Kereskedelmi ajánlat is szükséges a hűséges ügyfelek megtartásához, a nyereségük növeléséhez. A Kaplunov könyv emellett az olvasó pszichológiájával is dolgozik: a szerző megvizsgálja, mi akadályozza meg, hogy helyesen írjon és megértse az eladást. Az információ minden értékesítés típusára vonatkozik, különösen az internetre.

1 Ügyfelek az élethez


A legnépszerűbb és olvashatóbb könyv az értékesítésről
Szerzők: Sewell K., Brown P.
Értékelés (2018): 4.9

Az „Ügyfelek az életért” című kiadvány évek óta a legjobbak közé tartozott, és számos aranyalapban szerepel. A könyv kicsi, így az olvasása nem több, mint egy nap, ha nem zavarja. Az alap a szervizállomás története. Az ügyfelekkel való együttműködésről. Ezért nem mindenkinek tetszik az anyag bemutatása. Nincs egyértelmű útmutató, minden tanácsot hozzá kell igazítani a saját vállalkozásához. Az "Ügyfelek az életért" -re nem számíthat a kész technológiára. De azok számára, akik az eladásokban ideálisak, ez a könyv szükséges. Mert nemcsak a minőségi szolgáltatásokra irányul, hanem a hűséges ügyfelek megtartására is, hogy visszatérjenek hozzád. Ennek lényege abban áll, hogy bizalmas kapcsolatot alakítsunk ki az ügyfelekkel, ésszerűsítsük a munkafolyamatot és építsünk egy vállalkozást.

A könyv alkalmas a kezdő üzletemberek számára, hogy olyan vállalati modellt hozzon létre, amelyben mind a munkavállalók, mind az ügyfelek igényei elégedettek. Az igazgatók, a tulajdonosok és a vezetők segítségükkel egy másik munkarendet nézhetnek, és felkészíthetik cégüket a bővítésre. Az értékesítési részleg számára az értékesítési vezető a kölcsönös megértés referenciakönyve a jelenlegi és jövőbeli ügyfelekkel.

A legjobb hálózati marketing könyvek

Sokan nem szeretik őt, sokan nem értik, de a modern hálózati marketing gyorsan fejlődik. A legtöbb gazdag ember azt mondja, hogy minden pénz alapja a kapcsolatok. Ha nem ismer senkit, akkor senki sem adható el. A hálózati marketing ezen az épületépítési hálózaton alapul, amelyek nemcsak az eladót, hanem a barátait is gazdagítják. A rangsorból származó összes könyvet élénk példákkal, történetekkel illusztrálják, és világos szöveggel különböztetik meg.

5 7 rendkívül hatékony hálózati marketing szakemberek készségei


Egy könyv a hálózati marketinges hatékonyságának személyes fejlődéséhez
Szerző: Covey S. R.
Értékelés (2018): 4.6

A hálózati üzlet nem csak a pénz és a kommunikáció más emberekkel. Először is az önfejlesztés és a célok helyes meghatározása. Ez az, amit a "7 nagy teljesítményű hálózati marketing szakemberek készsége" című könyv jelent. Stephen Covey híres sorozatában van. Benne egy személy egész életét hét fő pontra osztja, amellyel áttörést végezhet, és megtalálhatja a megfelelő fejlődési utat. A hálózati marketingben a készségek egyaránt fontosak. És sokan, akik nem gondolják, hogy a személyes növekedés és az üzleti élet közvetlen kapcsolatban állnak. Ezért, ha a vállalkozás fő problémája az, hogy nem tudod, hol kell tovább növekedni, akkor a „7 készség” válaszol a kérdéseire.

A kiadvány kicsit feszesnek és vízzel tölthető. De érdemes megjegyezni, hogy így a szerző feltárja az egyes készségek minden jellemzőjét. Nem számít, mennyire univerzális a képlet, másként kell alkalmazni az egyes életterületekre. Ezért például a cél helyes beállítása során meg kell vizsgálni, hogy milyen kapcsolatban áll. Az egész könyvet ennek a rendszernek megfelelően építik. Univerzális, alkalmas kezdőknek és azoknak, akik elvesztették a motivációt, és azok számára, akik jobban szeretnék megérteni saját fejlődési pszichológiájukat.

4 Big Al felfedi titkait


Hálózati üzleti útmutató a szép történet formátumban
Írta: Schreiter T.
Értékelés (2018): 4.7

Egyszerű és egyszerű könyv a hálózati marketingről. Amikor elolvasta, úgy tűnik, hogy ez több fikció. A képzési központban a Big Al. Tapasztalt hálózatépítő, aki már meglehetősen nagy forgalmazói rendszert épített. Az ő vezetése alatt újonc Joe. Épp most kezd kezdeni üzleti tevékenységét, így mindenféle problémával szembesül.Például, pszichológiai: nem tudja, hogyan kell helyesen elmondani neki, hogyan kell helyesen bemutatni, amit hisz.

A szöveg mini-leckékre oszlik. Mindegyik öt perc alatt olvasható. Ezért a könyv megszerzése nem jelent problémát, nem lesz több, mint egy napja az időnek. Egy másik nap rá lehet tölteni, hogy megértse. Akkor nyugodtan fogadja el az ajánlásokat és hódítsa meg az üzlet tetejét. Leginkább elégedett a munka szerkezetével. A történet egy egyszerű pszichológiával kezdődik, amely egy kezdővezetőt tanul. Minden oldal új szinttel jön létre: hogyan lehet legyőzni magukat, hogyan kell megfelelően bemutatni a prezentációt, hogyan lehet tovább fejlődni. A könyv alkalmas bármilyen hálózati marketingre, de hasznosabb a kezdőknek. Ha problémái vannak egy már létrehozott hálózatban, olvassa el újra a könyvet, figyelembe véve az időt a siker alapjairól.

3 Üzleti Iskola


A legjobb könyv arról, hogyan lehet megérteni a hálózati marketinget
Szerző: Kiyosaki R.
Értékelés (2018): 4.7

Robert Kiyosaki híres pénzkönyvi szerző. A legtöbbjüket az irodalom és az üzlet világában bestsellerekként ismerik el. Egy kiadványának egyikét a hálózati marketingre szentelte, az elv alapján, hogy a gazdagságban a legfontosabb dolog a hálózatépítés. A könyv kétféleképpen nyújt információt. Egyrészt - egy személyes történet a hálózati üzletágról, amiről megtudta, a mechanizmusairól. Másrészről, van egy történet a sikeres emberekről ebben az üzletben, és egy útmutató arról, hogy mi a teendő a hálózattal.

A kellemetlen: sok utalás a többi könyvére. Így annak érdekében, hogy jobban megértsük mindazt, amit elolvastunk, nem kell könyveit tanulmányozni, hanem többet. De örülök, hogy a szöveg könnyű stílusban, szépen olvas. A kötet kicsi, így az egész könyvet néhány nap alatt lehet tanulmányozni Az "üzleti iskola" alkalmas azoknak, akik elutasítják a hálózati marketinget. Segít felfedni az arcát, amely csak az abban dolgozók számára látható. A kezdővezető kiadás hasznos a motiváció szempontjából. Ez a cselekvés iránymutatásaként és az elért eredmények helyes értékelésén fog működni. Robert Kiyosaki elmondja, hogy milyen tulajdonságokra van szükség, és mi a tanulási rendszer a hálózati struktúrában, hogyan találja meg a helyét, és abbahagyja a kétséget.

2 Az első év a hálózati marketingben


A legjobb könyv egy kezdő hálózati marketingért
Szerzők: Yarnell M., Yarnell R.
Értékelés (2018): 4.8

„Az első év a hálózati marketingben” egy kezdő hálózatkezelő. Ha nincs alapismeret, nehéz tovább menni és tovább fejlődni. Minden kérdésre válaszra van szükség, és megtalálható ebben a könyvben. A hálózati marketing alapelveire épül az összes szabály és árnyalat. Azt is tudni fogja, hogy mi a termék, és milyen helyen foglal helyet a saját életében. Nagy figyelmet fordítanak a potenciális ügyfelekkel való kapcsolatok kiépítésére. A könyv a beszélgetés különböző módszereiről, az emberek fájdalmának és problémáinak kezeléséről beszél. A munkát minden szinten végezzük, a családtól az új ismerősökig. Nincs értelme építeni saját hálózatát, ha a feleség vagy a férj nem érti, mi az, és miért csinálod. Ezért egy külön fejezet foglalkozik a rokonokkal való kapcsolatokkal.

Ha azt szeretné, hogy a modern hálózati marketing területén dolgozzon, akkor csak ezt a könyvet kell megnyitnia és elolvasnia annak érdekében, hogy megismerje az összes alapot és árnyalatot. A technikák univerzálisak, telefonbeszélgetésekre, személyes találkozókra, a szociális hálózatokon történő számlavezetésre dolgoznak. A könyv az üzleti és az emberi pszichológia közötti kölcsönhatások legjobb elveinek megfelelően készül. Ezért továbbra is csak azt kell megtenni és elkezdeni fejleszteni.

1 10 szalvéta leckét


Rövid gyakorlati áttekintés a hálózati marketingről
Írta: Failla D.
Értékelés (2018): 4.9

A rendszer és a hálózat felépítése egy személy számára természetesen természetes folyamat, bár ez nem tűnik neki a kezdetektől fogva. Egész életünk egy sor rendszer és hálózat. Ez az első igazság, amely érthető, amikor megnyitja a könyvet "10 óra szalvétákon." Előfordulhat, hogy negatív, de csak azért, mert a hálózati marketing úgy tűnik, olyan messze van és idegen.A könyvet olvasva úgy gondolja, hogy ez nem történik meg: az ilyen közös igazságok nem hozhatnak jövedelmet. A hálózati üzlet lényege azonban, hogy elegendő a rendszer szerint cselekedni, szeretni a munkáját, és minőségileg. Ezután kezdje meg saját hálózatának létrehozását. Fontos, hogy helyesen csináljuk, amelyben a könyv segít.

A legfrissebb kiadás az összes újítással. A könyv alkalmas a kezdő hálózatépítőre, aki meg akarja érteni, hogy milyen madár van, és hogyan kell vele repülni az arany hegyekre. A tapasztalt menedzsernek is meg kell vizsgálnia a terméket, mert sok nyilvánvaló hiba történik egy fontos pillanatban. A könyv szerint ellenőrizheti a saját hálózatát, milyen jól épül, és mit is lehet hozzáadni az eredmény javításához. A tartalom fontos helyét a pszichológia foglalja el: anélkül lehetetlen egy személyhez kötődő munkarendszert teljes mértékben felépíteni.

A legjobb hirdetések és PR-könyvek

A reklám és a nyilvános kapcsolatok minden történelem közelebb kerülnek. Egy másik nyilvánvaló, a másik pedig egy szürke bíboros szerepe. Ezek egymás között nem működhetnek rendesen. Ezeket a két iparágot elavultnak nevezik, de valójában, függetlenül attól, hogy hány évszázad múlva maradtak, továbbra is fontosak. És helyettesíthetetlen, mint a promóciós eszköz. A legjobb reklám- és PR-könyvek rangsorában bemutattuk a legnépszerűbb, érdekes, hasznos kiadványokat.

5 Hogyan hozzon létre egy szeretett terméket. Tapasztalja meg a sikeres vezetőket és tervezőket


A PR és az értékesítés területén a szakemberek számára a termék építésének legjobb alapjai
Szerző: Hurf S.
Értékelés (2018): 4.7

A digitális termék létrehozásához számos szakasz áll rendelkezésre. Mindez a tervezéssel, a fejlesztéssel kezdődik. Ezután jön a promóció, a létrehozás, majd az eredmények várakozása. Az összes folyamat felsorolása sok papírt vesz igénybe. Egy szakember felelős minden egyes vállalkozásért, és ez a termék létrehozásának ideális modellje. De vajon? Nem igazán. Minden szakembernek legalább minimális ismeretekre van szüksége más iparágakból. Például egy teljes körű reklámkampány létrehozásához meg kell értenie, hogy ki jön létre, mit irányít, és mit csinálnak. Ezért minden PR-ügynöknek meg kell értenie, mi van a terméke mögött.

„Hogyan hozzon létre egy szeretett terméket. A sikeres vezetők és tervezők tapasztalata ”egy olyan könyv, amely lehetőséget ad a PR-személynek arra, hogy teljes mértékben felfedezhessen egy terméket, megértse alapjait. Ez segít egy PR-kampány kialakításában a termék tervezése és létrehozása során. A könyvben találunk példákat az Amazon, az Apple legendás márkáiról, megismerkedhet a hatékony tárgyalások rendszerével, pontosan megértheted, mit akarnak az ügyfelek. Ezért, ha a digitális iparág magasságát szeretné meghódítani és továbblépni, kezdje el ezt a könyvet.

4 Kinyilatkoztatások reklámügynök


Motivációs történet reklámokkal és PR tippekkel
Szerző: Ogilvy D.
Értékelés (2018): 4.7

A "Reklámügynök kinyilatkoztatásai" című könyv 50 éves. Lehet, hogy ostoba remélni, hogy a modern időkben segít, mert most már teljesen más technológiák és más emberek vannak. Mit tud tudni a reklám és a PR-ról? Könyve csak 1 millió példányban van forgalomban, 14 nyelvre lefordítva. Annyira népszerű, mert ma releváns. Az első a motiváció. Ogilvie csempe reklámügynökként kezdte meg működését, és a brit kormányzatnál nagyobb forgalmával nőtt fel. Útja azt mutatja, hogy nem annyira fontos, hogy honnan származik. Fontos gondosság, kreativitás és kitartás, mint egy bika. Sokan csak a neki köszönhetően választották a rést reklámot és a nyilvánosságot.

Ki jobban ismeri a reklám törvényeit, mint az apja? Az évek közötti különbség ellenére a könyv olyan tippeket tartalmaz, amelyek a magas technológia korában biztonságosan alkalmazhatók. De fontos, hogy a könyvnek köszönhetően hosszú utat tudjunk elérni. És David Ogilvy tapasztalata segít elkerülni számos köveket és kellemetlen meglepetéseket. A kiadvány alkalmas mindenkinek, aki reklámban kíván fejleszteni, akiknek nincs inspirációja, vagy akiknek szép könyvet kell olvasniuk.

3 99 robbanásveszélyes törvény. Book Workshop


Rövid gyakorlati könyv a PR alapjairól és törvényeiről
Szerző: Maslennikov R.
Értékelés (2018): 4.7

Az elmélet ismerete fontos, mert nélkülük nem világos, hogy mit kell tenni a gyakorlatban. De a modern könyvek túlságosan bűnösek lettek. Ezekben tonna elméletet írtak, és a legtöbb kiadványban ugyanazt a dolgot írják, és nem töltenek időt a gyakorlatban. Ezért a ma jó minőségű gyakorlati könyvek megérik az aranyat. És azok is, amelyek világos nyelven vannak írva - a platina súlya. „99 robbanásveszélyes törvény. A könyvműhely ugyanaz a történet, amely segít gyorsan és kényelmesen sétálni a PR-n. Nem kell időt töltenie az elmélet tanulmányozására. Ez a kiadás nem helyettesíti a teljes körű oktatást, de segít elkezdeni és behatolni anélkül, hogy sok képletet elveszítenénk.

A könyvben leírt összes módszer, valós időben és körülmények között tesztelve. Ezek nem hipotézisek, amelyeken remélhetjük, hogy valaha is dolgoznak. A könyv formátuma 99 törvényfejezet, és mindegyik külön tézist tartalmaz. Az első oldalaktól kezdve elkezdhetsz valamit csinálni és alkalmazni tudod a te dolgodra. De mégis, javasoljuk, hogy olvassa el az egész könyvet, hogy ne vesszen el egy PR-út során. A stílus egyszerű, így jó olvasni. Gyors leolvasással legfeljebb két napot vesz igénybe. És annyira - az írás tudatosságáról.

2 A marketing vége, amint tudjuk


A marketing és PR reklámozás és PR legjobb megközelítése
Szerző: Ziman S.
Értékelés (2018): 4.8

A PR-t és a marketinget különböző tudományoknak nevezik. Mert az egyik felelős a képért, a másik az értékesítésért. Sokan szeretik elválasztani őket, nem gondolkodva azzal, hogy egymás nélkül nem tudnak teljes mértékben értékesíteni. A "A marketing vége, hogyan ismerjük őt" című könyv a lehetőséget a PR szokásos munkájának értékelésére a másik oldalról. Hagyományosan úgy vélik, hogy a PR az úgynevezett külső héj képének létrehozása. De elmosódott, ha nem eladja? Erről a könyv szerzője, a Coca-Cola forgalmazója, aki tudja, hogy minden szempont fontos.

A könyv az iparágak közötti teljes kölcsönhatás stratégiáján alapul. A szerző azt mutatja, hogy minden munka első célja a fogyasztó. Nem számít, milyen volt a prezentáció, és mennyi pénzt költött rá, ha a személy nem vásárolja meg a terméket. Az írási stílus olyan, hogy egy professzionális marketingszakértő érzi magát egy mesterkurzusban. A könyv különböző szintű alkalmazottak számára alkalmas. A kézikönyv például megismerkedhet az alternatív munkarendszerekkel. Az értékesítési részleg és a PR-szakemberek egy új megközelítést fognak felfedezni, amely növelheti az értékesítést és bővítheti az ügyfélkörét.

1 PR magas repülés. Hogyan készítsünk egy top manager csillagot


Teljes útmutató a különböző PR promóciók kidolgozásához
Szerzők: Alekseeva I., Gulyaeva T.
Értékelés (2018): 4.9

A marketingben a PR-t nevezik a jóslás művészetének. Mert a legtöbb esetben a PR-kampány sikere vagy sikertelensége csak a befejezését követően látható. Ez egy finom tudomány, amely nemcsak a pszichológia alapjait ötvözi, hanem magában foglalja a pénzügyi és promóciós alapismereteket is. A PR tapasztalat kulcsszerepet játszik. A "PR high flight" könyv egyesíti a különböző rendezvények megszervezéséhez szükséges ismereteket, megfogalmazta a viselkedés finomságait, a vendégekkel való kommunikációt, a hangszórókat, az ügyfeleket. Ez egy gyakorlati útmutató, és problémát jelent, hogy megtaláljuk az elméletet. Minden meg van írva, hogy azonnal megtehesse, anélkül, hogy megállná a kifejezéseket. Az első a gyakorlat, és az elméletek tanulhatók a folyamatban.

A szöveg számos véleményt tartalmaz a különböző területek szakértőitől: újságírás, marketing, pénzügyek stb. Segítséget nyújtanak az ajánlások élénkebbé és teljesebbé tételéhez. Ennélfogva a közönségszolgálati szakember egészének különböző lehetőségeit lehet figyelembe venni. A könyv alkalmas kezdőknek, akik csak ismerik a PR-technológiák alapjait.Tapasztalt márkakereskedők számára jó pillanatok, amelyek sajnos gyakran hiányoznak a munka során.

A népszerű szavazás - melyik a marketing, az értékesítés, a reklám vagy a nyilvános kapcsolatok könyve a legjobb?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 2
Figyelem! A fenti információk tájékoztató jellegűek, és nem a beszerzési útmutató. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények