15 legjobb ajándékötlet gyerekeknek 6 évig

hely

név

Legjobb jellemző ajándékötlet

A legjobb ajándékötletek: legfeljebb 500 rubel költségvetés

1 Festés számok szerint Az a képesség, hogy valódi mesterművet hozzon létre saját kezével
2 Mágneses színház A legjobb, olcsó ajándék a kreatív ötletek megvalósításához
3 ásatások A kamat és a megfizethető költség optimális aránya
4 gócok Lenyűgöző ajándék kezdő illuzionistáknak
5 Állítsa be a növekedést A legjobb módja a vadon élő állatok felfedezésének

Legjobb ajándékötletek: akár 1000 rubel költségkeret

1 Gyakorló gép ugráshoz Vidám újdonság az izmok erősítésére és a mozgások összehangolására.
2 enciklopédia A jövőbeli diákok oktatásának fontos eleme
3 papírsárkány A legjobb ajándék a nyári játékoknak a természetben
4 Elektronikus tervező Újfajta oktatási játékok az óvodások számára
5 kaleidoszkóp Javítja a művészi képzeletet és a színérzékelést

Legjobb ajándékötletek: legfeljebb 3000 rubel költségvetés

1 Intelligens óra Modern szerkentyű a gyermek mozgásának nyomon követésével
2 Experimentarium Biztonságos tudományos kísérletek teljes videó kísérettel
3 vasút A legjobb klasszikus ajándék egy fiúnak
4 Hangszer Bevezetés a zene játékformátumába
5 megbízhatatlan ember Nagyszerű ötlet egy szórakoztató piknikre.

A gyermekpszichológusok véleménye szerint a 6 éves életkor minden gyermek életében fordulópont. Ezt az időszakot komoly változások jellemzik mind a pszicho-érzelmi, mind a mentális, valamint a fizikai fejlődésben, amelyek megváltoztathatják a viselkedést, a szokásokat és kétségtelenül a gyermek érdekeit. A születésnapi ajándék kiválasztásakor gondosan mérlegelje, hogy az óvodat milyen pillanatban érdekli leginkább. A prioritásnak olyan ajándékokat kell tartalmaznia, amelyek valami újat taníthatnak, mert a következő évben a hatévesek többsége az első osztályba megy. Ezek lehetnek sporteszközök, hangszerek, konstruktorok, kísérleti készletek vagy társasjátékok. Ugyanakkor a hagyományos babák, autók és puha játékok is megtartják jelentőségüket, mert segítenek a társadalmi és mindennapi készségek kidolgozásában, megtanulják kommunikálni és fejleszteni a képzeletet.

Ha nem tudod, mit kell elrendezni a 6 éves gyermek számára a legjobb nyaralást, akkor ez az értékelés az Ön számára. 15 legszokatlanabb és eredeti ajándékötletet gyűjtöttünk össze, amelyek kétségtelenül örömmel töltik be a kis születésnapi fiút. A felülvizsgálat a különböző árkategóriák gyermektermékeit mutatja be, így mindenki választhat a legjobb választásukra.

A legjobb ajándékötletek: legfeljebb 500 rubel költségvetés

Ebben a kategóriában véleményünk szerint összegyűjtöttük az olcsó, de hasznos és szórakoztató ajándékok érdekes ötleteit. Az itt bemutatott lehetőségek kellemesebbé tehetik a súlyosabb ajándékokat, vagy tiszteletteljesen játszhatnak a szerepük és az önbecsülésük, mert mindegyikük világos design és eredeti tájolású.

5 Állítsa be a növekedést


A legjobb módja a vadon élő állatok felfedezésének
Ajándék ár: 190 rubelt.
Értékelés (2018): 4.6

Az ablakpárkányon a növények növesztésére szolgáló szettek alkalmasak azoknak, akik szeretik a beltéri virágok gondozását, és saját szemükkel szeretnék látni a növekedés teljes folyamatát. Ez jó ötlet egy olcsó, de nagyon eredeti születésnapi ajándéknak - az ültetési és gondozási osztályok egyszerűek, biztonságosak, lehetővé teszik a gyermek számára, hogy saját szemével kövesse az élet eredetének titokzatos folyamatát, és felelősséget tanítson.

Az edény (műanyagból készült), a fedél (amely tálcaként használható), a termékeny talaj és a magok általában az ilyen termékek standard csomagolásába tartoznak.A boltok nagy választékot kínálnak a különböző gyártóktól, de az ár-minőség szempontjából a legjobb az orosz márka „Grow, Tree!” Termékei. Az első tapasztalat a növénytermesztésben egy edény levendula magvakkal tökéletes. Ez a szerény, de nagyon illatos, kis virágokkal díszített cserje csodálatos dekoratív kiegészítés lesz minden helyzetben, és természetes levegő illatává válik.


4 gócok


Lenyűgöző ajándék kezdő illuzionistáknak
Ajándék ár: 260 dörzsölés.
Értékelés (2018): 4.7

A születésnapi ember szereti a cirkuszt, és leginkább a lelkesedés egy illuzionista teljesítményét okozza? Aztán egy ajándékot egy bűvész készlete lesz a legszívesebb gratuláció neki, mert egy kisfiú vagy egy lány segítségével megtanulja, hogyan kell egymástól függetlenül megmutatni hihetetlen trükköket, és társainak egyik legnépszerűbb emberévé válni. Tudnia kell, hogy a mágikus trükkök nemcsak lenyűgöző időtöltés, hanem hasznos fejlesztési tevékenység, amely óvodást tanít a figyelemre, türelemre és eltökéltségre, ugyanakkor javítja koncentrációját és ügyességét.

A Bondibon cég többféle készletet gyárt fiatal varázslók számára. A 6 éves lány leginkább egy „9 mágikus trükköt egy 6-os párt számára”, amely tartalmazza a kilenc csodálatos előadás és a részletes leírás részletes leírását. A játék minden összetevője kiváló minőségű műanyagból készül, a komplexitás szintje közepes.

3 ásatások


A kamat és a megfizethető költség optimális aránya
Ajándék ár: 140 rubelből.
Értékelés (2018): 4.8

Annak érdekében, hogy a gyermek kényelmesen érezze magát az osztályteremben, az iskolába járás előtt meg kell tanítani, hogy szorgalmas, figyelmes és türelmes legyen. A szükséges karakterjellemzők kifejlesztését segíti az olyan szórakoztatás, mint az otthoni „ásatások”, amelyek játékos módon, az óvodások, az óvodások kitartása és összehangolása. Ugyanakkor egy ilyen szokatlan tevékenység segítségével a gyerekek érdeklődést keltenek a kutatás iránt, és a sport izgalom teljes mértékben megnyilvánul, mert nem ismert, hogy milyen eredményeket várnak a játék során egy kis régész.

Eladáskor ezek közül sokan megtalálhatók környezetbarát, megkövesedett talajjal, amely különböző "tárgyakat" rejt. Ha korlátozott a költségvetés, nézd meg közelebbről az orosz származású termékeket - például a színes ásatásokat. Kalózok kincsei. Ez a születésnapi ajándék tökéletesen ötvözi az érdeklődést, az előnyöket és a megfizethető árat.

2 Mágneses színház


A legjobb, olcsó ajándék a kreatív ötletek megvalósításához
Ajándék ár: 390-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.9

A mágneses játékok egy vagy több módon az óvodáskorú gyerekekkel rendelkeznek. Nagyon kisgyermekeknél ez egy mozaik vagy nagy rejtvény, amely egy speciális fémlemezhez kapcsolódik. Az idősebb gyermekek érdeklődni fognak az ábécé megtanulásával és a mágnesek tematikus elemei segítségével. Nem kevésbé érdekes, hogy mágneses figurákat használjunk házimozirendszer létrehozásához - olyan könnyű módon, hogy egy 5-6 éves fiú vagy lány képes lesz saját kreatív képességeit saját alkotásának teljes előadásai előtt játszani.

A BONDIBON mágneses színházak különböző sorozatokat kínálnak különböző történetekkel. Születésnapi ajándékként megvásárolhat egy olcsó, de érdekes „Dacha” szettet, amely magában foglalja a háztartási cikkeket, az emberek díszítő elemeit és figuráit, amelyek segítenek egy izgalmas előadás létrehozásában.


1 Festés számok szerint


Az a képesség, hogy valódi mesterművet hozzon létre saját kezével
Ajándék ár: 434-től dörzsölje.
Értékelés (2018): 5.0

A számok alapján történő festés a "Do it yourself." Általában azok a híres festmények reprodukciói, amelyek az anyagra (vászon vagy karton) számokkal jelölt színes szegmensek formájában kerülnek átadásra.Az egyes szakaszok rendezése, a kis művész így kap egy képi vászonot, amellyel díszíti a lakás belsejét, vagy hozza a hozzátartozóit. Ez a fajta művészi tevékenység nagyon népszerű a gyermekek és szüleik körében a világon. Végtére is, a pozitív pszichológiai hatás a testre létfontosságú minden korosztály számára.

A 6 éves gyerekeknek szóló ajándékként ki kell választania egy képet, amelynek képe egy gyermek témája. Kiváló lehetőségek kínálják a TM "Snow White" -t. Ennek a gyártónak a készletei egy alaprétegből, egy akrilfestékből és egy lapból állnak, amely egy olyan sémával rendelkezik, amellyel egy gyönyörű rajzot hozhat létre bármilyen bonyolultsággal.


Legjobb ajándékötletek: akár 1000 rubel költségkeret

Ajándékok 1000 rub alatt. leginkább a szülők és a többi vendég között keresik. Ez az összeg lehetővé teszi, hogy többféle játékból választja ki a legjobb ajándékot - a sportfejlesztéshez, a képzéshez vagy a friss levegővel való játékhoz. Öt szokatlan ötletet választottunk a gratulációkra, amelyeket a nap kis hősének biztosan nem fogunk figyelmen kívül hagyni.

5 kaleidoszkóp


Javítja a művészi képzeletet és a színérzékelést
Ajándék ár: 809-től dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.6

Úgy tűnik, hogy a multifunkciós készülékek és az interaktív eszközök korunkban az ilyen egyszerű játékok, mint kaleidoszkóp, nem fogják felkelteni a modern felhasználók érdekeit. A gyakorlat azonban megmutatta, hogy ez nem így van. Mind a fiúk, mind a lányok, akik 6 évig örülnek, fényes mintákat figyelnek ezen az egyszerű eszközön. A gyerekeket vonzza a szokatlan képformátum, mivel minden rajz egyedi konfigurációval rendelkezik, és színes színösszetételekkel lenyűgöz.

Egy jó születésnapi ajándék lehet a "Dinosaurs" kaleidoszkóp, amely a Gemini gyermekgyártó cég gyártójától származik. Egy kompakt műanyag csövet lehet magával vinni az úton, hogy az út ne tűnjön olyan hosszúnak, vagy a gyermekét az orvoshoz igazítsa, és a kellemetlen várakozástól elvonja őt. Ezen túlmenően egy ilyen foglalkozás során a kreatív képzelet tökéletesen „szivattyúzódik”, és javul a színérzékelés képessége.

4 Elektronikus tervező


Újfajta oktatási játékok az óvodások számára
Ajándék ár: 825-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.7

Tervező - az egyik legnépszerűbb oktatási játék a világon. Az anyagok, formák és módszerek óriási választéka kiváló lehetőséget kínál arra, hogy bármilyen korú gyermek számára könnyen megkapja az ajándékot. A 6 éves korú gyerekek, akik már rendelkeznek tapasztalattal a különböző készletekben, elektronikus modellt kínálhatnak. Az ilyen típusú konstrukciók segítségével különböző eszközöket forrasztás nélkül szerelnek össze, ami nagy érdeklődést vált ki mind a fiúk, mind a lányok iránt.

Az orosz márka "Expert" modern elektronikus tervezői ma a legjobbak közé tartoznak. Ezekkel az óvodáskor az óvodás-tudós megszerzi az első tudást az elektrotechnikában és a fizikában, megtanulja megérteni a grafikai rajzokat, és felbecsülhetetlen értékeket szerez a mechanizmusokkal való együttműködésben. Egy fiú születésnapi ajándékának ötleteként 15 különböző projektet kínálhat „First Steps” -et - zseblámpát, ventilátort és egyéb érdekes eszközöket. Termelési anyag - műanyag és fém. Az áramkörök megfelelő működéséhez 4 AA elemet kell használni, 1,5 V feszültséggel (külön megvásárolható).

3 papírsárkány


A legjobb ajándék a nyári játékoknak a természetben
Ajándék ár: 979-től dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.8

A 6 éves gyerekek közül csak kevesen tudnak ellenállni a kék égen szárnyaló kite varázsának és szórakozásának. Ez az öreg szórakozás még mindig az egyik legérdekesebb szabadtéri tevékenységnek tekinthető - a mozgalmak figyelése, és ami a legfontosabb, a gyerekek és felnőttek imádják a repülés irányítását. Ahhoz, hogy egy eredeti ajándék ne csak vonzó, hanem kényelmesen használható legyen, válasszon egy speciálisan gyermekeknek kialakított tervezést.Ellenőrizze, hogy a kígyókeret könnyű anyagokból készül, a fogantyú kényelmesen helyezkedik el a gyermek tenyerében, és a szál elég hosszú ahhoz, hogy a termék a kívánt magasságig felfelé emelkedjen.

Ezek a jellemzők teljes mértékben összhangban vannak a franciaországi Djeco cég "Panda" kitejével. Világos, könnyű és manőverezhető, nemcsak az esztétikai szépségével, hanem a mozgások koordinációjával, a kezek erejével és az agilityvel a játék során is.

2 enciklopédia


A jövőbeli diákok oktatásának fontos eleme
Ajándék ár: 551-től dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.9

Egy hatéves gyermek születésnapjára való felkészülést nem szabad elfelejteni, hogy hamarosan elsősorossá kell válnia, ami azt jelenti, hogy a fiatalabb diákok számára speciális tanítási irodalomra lesz szükség. Az enciklopédiák a legjobban az általános fejlesztés feladataival foglalkoznak - ezek a könyvek a tudomány és a technológia különböző területein kiterjedt tényekből állnak, amelyek hozzáférhető formában magyarázzák a világ szerkezetét egy gyermek számára. Annak érdekében, hogy az információ gyorsabb legyen, válasszon színes formatervezésű kiadványokat.

A „Machaon” könyvház, amely a gyerekeknek és a tizenéveseknek szóló könyvek készítésére szakosodott, az új minta gyermek enciklopédiáját kínálja - szövegekkel, képekkel és oktatási feladatokkal, amelyekkel a hallgató pontosabban megértheti és emlékezni fogja az anyagot. A könyvet 2017-ben adták ki, több mint 300 oldala van, és mintegy 1000 kérdést és választ tartalmaz az animált és élettelen természet különböző területeinek legfontosabb témáira.


1 Gyakorló gép ugráshoz


Vidám újdonság az izmok erősítésére és a mozgások összehangolására.
Ajándék ár: 910-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 5.0

Sok gyermek és felnőtt eddig nem ismeri ezt az újdonságot, amelynek célja a mozgások összehangolásának fejlesztése és a test különböző testcsoportjainak megerősítése. De amint ez az eredeti design egy 6 éves gyermek rendelkezésére áll, lehetetlen, hogy az ugróeszközt „harc nélkül” távolítsa el minden szerető szülőtől. A sporteszközöknek mindenekelőtt megbízhatónak és biztonságosnak kell lenniük a gyakorlatban, ezért válasszanak a legjobb gyártók által gyártott, jó minőségű berendezéseket.

Moby Kids 'Mock Jumper' a Moby-Jumper egy kényelmes, könnyű és kompakt szimulátor, amely tartós anyagokból készül, amely nem deformálódik újra felhasználáskor. A vélemények szerint a vele együtt járó játékok az óvodásoknak egész pozitív viharokat okoznak, és lehetővé teszik az összes felhalmozott energia hasznosítását. Maximális terhelés 50 kg.

Legjobb ajándékötletek: legfeljebb 3000 rubel költségvetés

Ez a fejezet összegyűjti a legjobb funkcionális ajándékokat, amelyek árcédulája közel 3000 rubel. Mindegyikük fontos feladatokat lát el - szórakoztat, és a játék során tanítja a gyereket, új ismereteket és készségeket adva neki. Használhatja a gratuláció általános elképzelését, és az egyes felülvizsgálatokban megadott konkrét változatban maradhat.

5 megbízhatatlan ember


Nagyszerű ötlet egy szórakoztató piknikre.
Ajándék ár: 1 600 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.6

Ez a legendás padlójáték már több mint fél évszázadig élvezi a gyerekeket és aktív felnőtteket, akik értékelik a barátságos társaság szórakozását. A "Twister" kétségtelenül méltóságteljes más társasjátékokkal szemben - a nyilvánvaló egészségügyi előnyök mellett (a verseny a rugalmasságot erősíti, erősíti az izmokat és az ízületeket) garantáltan felvidít minden játékos. Amerika és Európa legtöbb országában egy fényes szőnyeg, többszínű körökkel, bármilyen jellegű piknik lényeges tulajdonsága, ezért miért ne adná ezt az izgalmas sportágat ez az eredeti változata a gyermekének?

A születésnapi ajándék kiválasztásakor előzetesen ellenőrizze a termékcsomagot. A készletnek műanyag fóliát kell tartalmaznia, egy táblát, amelyen nyíl és utasítások találhatók. Jó példa erre a Hasbro „Twister” - kiváló minőségű anyagokból készült, ez a legjobb szórakozás a 6 éves lányoknak és fiúknak.

4 Hangszer


Bevezetés a zene játékformátumába
Ajándék ár: 2 490-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.7

Nem titok, hogy a korai ismertség a zenével hozzájárul a gyermek harmonikusabb növekedéséhez. És még ha nem is tervezed, hogy utódaidat később adják a művészet ezen területére, a zenei eszközök osztályai (még a gyerekek is) nagyon kedvező hatást gyakorolnak a kezek motoros képességeire, ami nagyon fontos a teljes fejlődés szempontjából. A legmegfelelőbb 6 éves korú gyerekek számára a billentyűzet eszköze. Amikor rajtuk játszik, mindkét kéz ujjait aktívan bevonják, az izmos fűző erősödik, kialakul a testtartás, valamint hallás, ritmus és memória alakul ki.

Egy jó ötlet egy ajándékhoz az akkumulátorokkal felszerelt zongoramodell. Például, mint például a német Simba cég. Ez az oktatójáték ez az elektro-szintetizátor egy mikrofonnal csökkentett példánya. Felvétel funkcióval és különböző hanghatásokkal rendelkezik a tökéletesebb hangzás érdekében. Kulcsok száma - 37 db. Mobilitása miatt egy ilyen megszerzés nagyon fontos lesz, ha egy vidéki házba utazik, vagy utazik, ahol nincs lehetőség a hálózat használatára.

3 vasút


A legjobb klasszikus ajándék egy fiúnak
Ajándék ár: 2 718-ból dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.8

Van valami izgalmasabb, mint egy vonatút? Az autó mérése, szokatlan kísérete és természetesen új tájak az ablakon kívül - mindez hihetetlenül vonzza a gyermekeket, és azt a vágyat vonja maga után, hogy legalább egy tapasztalt gépész legyen, aki magabiztosan vezeti munkatársait a tervezett célhoz. Ezért volt a játékvasút 6 évig a fiúk számára leginkább kívánatos ajándék.

Ha nem csak a gyermek szórakozását próbálja meg, hanem vizuálisan is megmutatja neki, hogy milyenek voltak az első gőzmozdonyok - nézd meg az 1TOY Retro Express szettjét. Kiváló minőségű műanyagból és fémből készült, három autóból és sínekből áll, akkumulátorokkal működik, és távirányítóval vezérelhető. A modellnek reflektorfénye és kürtje van, és ahhoz, hogy még realisztikusabb legyen, van egy kis füst a kéményből. Megfelelő ötlet a DR bemutatójára, amely nemcsak a születésnapi férfit, hanem a család összes emberét fogja kérni.

2 Experimentarium


Biztonságos tudományos kísérletek teljes videó kísérettel
Ajándék ár: 1 989-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.9

6 éves korban minden gyermeknek nagy szükség van különböző fizikai és kémiai jelenségek tanulmányozására. A körülöttünk lévő világ ismerete iránti szenvedély normális és természetes folyamat, de ahhoz, hogy a kísérletek biztonságosak legyenek, és ne károsítsanak másokat, az ilyen gyermekes szórakozást szigorúan ellenőrizni kell. Ehhez a legjobb, ha egy speciális kutatócsoportot vásárolnak, amellyel az óvodás a tudomány különböző területein kísérleteket végezhet, egészségügyi kockázat nélkül.

Egy érdekes születésnapi gratuláció ötlete lehet például a „Experimental” nagy kísérleti készlet 1 TOY-ről, beleértve a 65 kísérletet az aerodinamika, a vulkanológia, a botanika, a kristályosítás, a polimer tudomány stb. A kísérő kézikönyv részletesen leírja a műveletek teljes sorrendjét. A nagyobb érthetőség érdekében DVD-t is tartalmaz a videó utasítások. Egy ilyen ajándék lehetővé teszi a gyermek szórakozását, és ezzel egyidejűleg új ismeretekkel gazdagítja azt.


1 Intelligens óra


Modern szerkentyű a gyermek mozgásának nyomon követésével
Ajándék ár: 1 450 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 5.0

Az intelligens órák már régóta ismerik a modern személyt, aki aktív életmódot vezet, és figyeli az egészségi állapotát. A hasonló termékek iránti nagy keresletet látva egyes gyártók elindították a gyerekek gadgetjeit, amelyek festőiebb design-ban készültek, és számos érdekes funkcióval kiegészültek.A 6 éves gyermekek számára az órák egyik kötelező funkciója a beépített GPS-modul jelenléte, ami segít a szülőknek, hogy bármikor nyomon követhessék gyermekük helyét. Egy másik, a biztonságért felelős "innováció" az a érzékelő, amely eltávolítja a karkötőt a kézből és az SOS gombot.

Az ilyen technikai jellemzők nem találhatók a gyermekek intelligens óráinak minden modelljében. De itt a termék Smart Baby Watch Q50, ezek teljes egészében. Ehhez hozzátéve, hogy egy világos, puha szilikon szíj, amely nem dörzsöli a bőrt, egy nagy képernyő, háttérvilágítással és megfizethető áron, ezt a készüléket a születésnapi ajándékok egyik legjobb lehetőségének hívhatjuk.

Népszerű szavazás - melyik ajándékot gondolod a legjobb a 6 éves korú gyerekeknek?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 5

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények