15 legjobb ajándékötlet gyerekeknek 7 évig

hely

név

Legjobb jellemző ajándékötlet

Legjobb olcsó ajándékok: legfeljebb 500 rubel költségvetés

1 metszés Szokatlan DIY kézzel készített kép
2 Mágikus kristályok Biztonságos tapasztalatok a kíváncsi gyerekeknek
3 Antistressz játék A legkényelmesebb módja a stressz kezelésének
4 Mágneses jelzőtábla Egyszerű kialakítás a kreativitás gyakorlásához
5 Ebéddoboz Házi készítésű ételek gyönyörű design

A legjobb eredeti ajándékok: legfeljebb 1000 rubel költségvetés

1 Gyermek Enciklopédia A legjobb asszisztens új ismeretek megszerzésében
2 Modellező készletek Klasszikus ajándék egy iskolás fiúnak
3 Interaktív robotok Rendkívül technikai "barát" a gyerekjátékok számára
4 3D toll Egyedi modul a kreatív önmegvalósításhoz
5 kendama Eredeti sportbolt a japán szamurájból

Legjobb ajándékok az első osztályosoknak: legfeljebb 3000 rubel költségvetés

1 Zoob Designer A legjobb ajándék a térbeli gondolkodás fejlesztéséhez
2 Laytbord Szokatlan eszköz a fény felvételéhez
3 Kikbord Biztonságos szállítás a barátokkal való sétáláshoz
4 mikroszkóp Lenyűgöző tanulmány a világról
5 táska Az iskolai élet fontos tulajdonsága

A gyermek születésnapjának megünneplésére készülve a szülők és a szeretteik megpróbálják figyelembe venni a gyermekük minden kívánságát, és rendezni egy ünnepséget, amit a kis születésnapi fiú pontosan szeretett volna. 7 éves korában a gyermek élete komoly változásokon megy keresztül. Az adott korú gyermekek többsége búcsút vár az óvodától, és diák státuszává válik. Az első tanár, a tanulságok, az új csapat - ilyen események önmagukban stresszorok, így egy ilyen nehéz időszak alatt a szerető apák és anyukák kétszeresen szívesen várják a gyermeküket, pozitívabb érzelmeket adva neki.

A tökéletes nyaralás rendezéséhez meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a legjobb köszöntésekkel, amelyek nem hagyják közömbösnek a hét éves gyerekeket. Vizsgálatunkban a gyerekek legnépszerűbb, különböző célú ajándékaiból gyűjtött ajándékokat. Az Ön kényelme érdekében nemcsak 15 eredeti ötletet készítettünk, hanem konkrét példákat is felvettünk, és az áruk átlagos árát is megjelölték, így előre megtervezheti a költségvetést.

Legjobb olcsó ajándékok: legfeljebb 500 rubel költségvetés

Gyerek termékek 500 rubel értékig. tartoznak a legtöbb költségvetéshez, így válasszon közülük egy tisztességes születésnapi ajándék nem olyan egyszerű. Azonban ebben az árkategóriában még olyan érdekes üdvözlési lehetőségeket is találtunk, amelyek meglephetnek és szívesen várják a születésnapi fiút.

5 Ebéddoboz


Házi készítésű ételek gyönyörű design
Ajándék ár: 390-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.6

Sok szülő tudja, hogy mennyire nehéz egy gyereket éhezni, különösen, ha nincsenek szigorú anyák vagy apukák. Vagy talán egy kis diáknak szüksége van speciális diétára, késik az extra osztályokban, vagy gyakran túrázik? Bármely ilyen helyzetben segíthet egy fényes és szép ebéddobozban - egy kompakt edényben. Az ilyen újrafelhasználható műanyag eszközök gyakran megtalálhatók az otthoni és étkezési helyeken dolgozó embereknél. De az iskolások számára ez az eszköz nagyon hasznos.

A gyermekek ebéd dobozai biztonságos, allergiás anyagokból készülnek, megbízható reteszekkel és vonzó designnal rendelkeznek. A legtöbb gyermek a "Sovushka" tálcát két rekeszben fogja elhelyezni, amely kényelmes kanállal van ellátva. Ez egy nagyon jó ötlet egy olcsó, de nagyon vonzó és praktikus ajándék 500 rubelig.


4 Mágneses jelzőtábla


Egyszerű kialakítás a kreativitás gyakorlásához
Ajándék ár: 380-ból dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.7

A mágneses marker rajzolótábla csodálatos ajándék lesz még a gyermek számára is, aki nem nagyon "barátságos" a festékekkel és ceruzákkal.Ezzel az eredeti fa- és fémeszközzel képeket készíthet, és ha szükséges - csak tartsa a szalvétát a képernyőn, hogy helyet biztosítson az új remekművek számára. Ezeknek a játékoknak a költsége a konfigurációtól függ. Különböző színű, betűkkel vagy számokkal ellátott jelölőkkel ellátott, nagy, kétoldalas lapok, raklapos raklapok találhatók.

Ha befektetni szeretne a megalapozott költségvetésbe - válasszon egy gazdaságosabb opciót, például egy „Tizedik Királyság” cégtáblát. Ez egy egyszerű konstrukció, kiegészítés nélkül, ami segít a hallgatónak, hogy szabadidejét töltse el.

3 Antistressz játék


A legkényelmesebb módja a stressz kezelésének
Ajándék ár: 225-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.8

A stresszellenes játékok nagyszerű módja annak, hogy enyhítsük a fáradtságot és az ideges feszültséget, amit egy kis diák „magával hozhat” velük az iskolából. Biztonságos anyagokból készültek, az ilyen termékeket úgy tervezték, hogy a kezükben gyúrják, ezáltal a tenyér és az ujjhegyek idegvégződményeinek masszázsát végezzék. Ez az eljárás segít a gyermeknek pihenni és elmenekülni az izgalmas gondolatoktól, és a lágy formák és a játékok pozitív színei érzékelhetik a tapintható és vizuális élményt.

Az első osztályozó kis kompakt sörtéjével lehet bemutatni, melyet egy kis táskába lehet helyezni, hogy a szünet alatt játszhasson vele. Szép választás lesz egy kellemes és kellemes tapintású "Panda" -ból 1 TOY-ból, amely kellemes aromájú polimerből készült.

2 Mágikus kristályok


Biztonságos tapasztalatok a kíváncsi gyerekeknek
Ajándék ár: 340-ból dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.9

A hét éves gyermek egyik kedvenc tevékenysége kétségtelenül különböző tudományos kísérletek, amelyek néha nagyon kockázatosak lehetnek maguknak és másoknak. Az utódok kutatási energiájának békésebb irányba történő irányítása - adjon neki egy készletet a "varázslatos" kristályok termesztésére. Egy ilyen születésnapi ajándék választásával egyszerre több célt érhet el: kielégítheti a hallgató kíváncsiságát, bemutathatja neki a legegyszerűbb kémiai reakciókat biztonságos formátumban, és szokatlan díszítést kap a gyermekszobában.

A készletek átlagköltsége, amely magában foglalja a gyönyörű edényt és a kísérletekhez szükséges komponenseket, nem túl magas, és ritkán haladja meg az 500 rubelt. Az ötletünk segítségével eredetileg gratulálhatsz a születésnapi embernek, miközben nem megy túl a költségvetésen.


1 metszés


Szokatlan DIY kézzel készített kép
Ajándék ár: 390-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 5.0

A gyerekeknek a kartonon („karcolások”) készült metszetek sok szülő ismerik, mert szinte minden gyerek szeret ilyen típusú kreatív technikát. Figyelmesen követve a vázlatot egy éles shtihellel, a gyermek megismerkedik egy újfajta grafikával, és egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egyedülálló, háromdimenziós mintázattal rendelkező nagyszerű képet hozzon létre. A játékboltok polcain a hasonló termékek széles választéka lehetővé teszi bármilyen méret- és árkategória kiválasztását.

A karcolások legjobban egy szokatlan alapszínnel - többszínű, arany vagy ezüst - néz ki. Az állatvilág képviselői, rajzfilmfigurák, virágok, természet vagy városképek - válasszon egy cselekményt a születésnapi érdekeknek megfelelően, majd az ajándékod biztosan vonzza a legközelebbi figyelmét.


A legjobb eredeti ajándékok: legfeljebb 1000 rubel költségvetés

Válasszon ajándékot 1000 rubelre, nem különösen nehéz. Minden gyermekboltban a játékok, könyvek vagy társasjátékok széles választékát kínálja erre az összegre. A 7 éves gyerekek számára különös érdeklődésre számítanak olyan tárgyak, amelyek új formában tudnak információt adni a körülötte lévő világról. Elképzeléseket kínálunk Önnek a legjobb ajándékokról, amelyek szórakoztatnak és tanítanak.

5 kendama


Eredeti sportbolt a japán szamurájból
Ajándék ár: 990-től dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.6

A hagyományos japán kendamát használják az agilitás és a félelmetes szamurájok reakciójának kiképzésére.Most ez a népszerű játék a sporteszközök kategóriájába költözött, amely bármikor és bárhol gyakorolható. A kendamával játszott játék lényege, hogy a labdát egy sztringben elkapja a két tál egyikében és a különböző szekvenciákon lévő tüskén. Az ilyen tevékenység azonban fokozza a gyermek koncentrációját és figyelmet, és megköveteli néhány egyszerű biztonsági szabály betartását.

Ha olyan eredeti ajándékokat tartogatsz, amely nemcsak az utódjaid számára lehetővé teszi, hogy kitűnjön a tömegből, hanem új képességeket és készségeket is beilleszkedjen, akkor a kendama tökéletes, mint egy különleges születésnapi ajándék.

4 3D toll


Egyedi modul a kreatív önmegvalósításhoz
Ajándék ár: 990-től dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.7

Talán a mi legértékesebb ajándékunk. A szülők többsége valószínűleg többfunkciós 3D-s nyomtatókról is hallott, de az innovatív 3D-s tollak még mindig újak a felnőttek és a gyermekek számára is. Az online áruházakban azonban már most is kínálnak különféle modelleket a szokatlan eszköz segítségével, amellyel különböző háromdimenziós tárgyakat hozhat létre. Ez az egyik új típusú „intelligens” játék, amely segít a legdrágább kreatív fantáziák megvalósításában.

A kínai 3d pen-2 tollak az ár és a minőség optimális arányában különböznek. Erős, szagtalan műanyagból készült, kompakt és kényelmes, hosszabb élettartammal és a gyermek számára az önmegvalósítás legnagyobb lehetőségeivel rendelkezik.

3 Interaktív robotok


Rendkívül technikai "barát" a gyerekjátékok számára
Ajándék ár: 899-től dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.8

Az interaktív játékokat kivétel nélkül minden modern gyerek imádja. Most már eladáskor különböző témák modelljei találhatók - kölykök, puha és bolyhos állatok, gyorsan mozgó rovarok, rajzfilmfigurák, tengeri lakosok vagy dinoszauruszok formájában. 7 évig ajánljuk, hogy válasszon egy aranyos Silverlit Pokibot robotot, amely beszél, sétál és reagál a hangra. A játékot az okostelefon alkalmazás vezérli, és a szinkronizálás révén „kölcsönhatásba léphet” ugyanazon gyártó többi robotjával. A termék színétől függően egy vicces Pokibot is bemutatható a fiú és a lány születésnapjára. Ez egy szokatlan és rendkívül technikai ajándék, amely soha nem fogja untatni a tulajdonosát.

2 Modellező készletek


Klasszikus ajándék egy iskolás fiúnak
Ajándék ár: 619-től dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.9

A közlekedési vagy katonai felszerelések előre gyártott modelljeit az iskolai korosztály számára klasszikus ajándéknak nevezhetjük. Ez egy nagyszerű ötlet, hogy gratuláljunk a születésnapodra, mert a szabványos játék vásárlása egy boltban nem hasonlítható össze egy független gép, gép vagy vonat létrehozásának örömével. A kézzel összeszerelt modell gondoskodni fog a kis tomboy óvatosabb hozzáállásról a dolgokra, valamint fokozza a figyelmet, a mozgások összehangolását, segíti a konstruktív gondolkodás kialakítását és a rendszerekkel kapcsolatos munka alapjainak bevezetését.

Válasszon egy modellezési készletet, ügyeljen arra, hogy figyeljen a termék kor szerinti jelölésére. Nem minden 7 éves korú gyermek képes lesz megbirkózni különösen összetett struktúrákkal. Például egy olcsó, de nagyon látványos szovjet tank építéséhez a fiúnak szüksége lehet egy felnőtt segítségére, ami okot ad arra, hogy több időt töltsön a gyermekével.


1 Gyermek Enciklopédia


A legjobb asszisztens új ismeretek megszerzésében
Ajándék ár: 668-tól dörzsölje.
Értékelés (2018): 5.0

Lehetetlen elképzelni, hogy egy diák könyv nélkül, és még egy csomó modern szerkentyű sem lesz képes az informatív nyomtatott termékek teljes körű cseréjére. Azok számára, akik az első osztályba mentek, a legjobb oktatási segédeszköz kognitív enciklopédia lesz az általános iskolás korú gyermekek számára. Válasszon olyan könyvet, amely az egyszerű nyelvű kérdések széles választékával válaszol, és színes illusztrációkkal a jobb elérhetőség érdekében.Egy ilyen születésnapi ajándék segít a gyermeknek, hogy sok információt szerezzen a tudomány és az emberi élet különböző területeiről, és a szövegek rövidsége ne hagyja elfáradni önmagad olvasásakor.

A "Machaon" gyermekkönyvek jogszerűen tekinthetők hazánk legjobbjai között mind minőségben, mind tartalomban. A „Big School Encyclopedia in Questions and Answers” ​​új kiadása 7 évre kiváló ajándék lesz, mivel sok hasznos és érdekes tényt tartalmaz.

Legjobb ajándékok az első osztályosoknak: legfeljebb 3000 rubel költségvetés

Ha körülbelül 3000 rubelt szándékozik tölteni születésnapjára, akkor a legjobb lenne, ha figyelmet fordítunk egy kis diákhoz szükséges és eredeti kiegészítőkre. Kényelmes és stílusos portfólió, szokatlan írószer, gyermekcikkek - mindezek érdekes és praktikus ötletek, amelyek kényelmes körülményeket teremtenek a tanuláshoz és a kikapcsolódáshoz.

5 táska


Az iskolai élet fontos tulajdonsága
Ajándék ár: 2 600 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.6

Ha a nap kis hősének már iskolája van, akkor nem lehet anélkül, hogy kényelmes és praktikus portfóliót szerezne. Abban az esetben, ha a születésnapot a tanév kezdete előtt ünneplik, egy szép táska vásárlása nagyszerű ötlet lehet egy ajándék számára, különösen, ha pontosan tudja, hogy milyen modellt szeretne a születésnapi ember. Válassza ezt az iskolai társulást, különös figyelmet szentelve - ortopéd hátsó, puha, állítható pántok, különböző konfigurációjú zsebek és megbízható tartozékok. A legjobb megoldás az első osztályozó számára a téglalap alakú hátizsákok. A divatos design népszerű animált karakterek formájában segít a gyermeknek, hogy gyorsan alkalmazkodjon társaikhoz, és a különböző színek lehetővé teszik, hogy a legjobb ajándékot válasszák mind a fiú, mind a lány számára.

4 mikroszkóp


Lenyűgöző tanulmány a világról
Ajándék ár: 2 890-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.7

A microworld megfigyelése egy izgalmas tevékenység, amely garantáltan „ízléses” lesz minden fiú vagy lány számára 7 évig. Az akkumulátorokból készült gyermekmikroszkóp teljesen biztonságos a gyermek számára, és egyúttal lehetővé teszi egy kíváncsi első osztályos számára, hogy teljesen új ismereteket és érzelmeket kapjon. Egy ilyen modell természetesen nem hasonlítható össze a valódi „felnőtt” optikával, de kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a gyermekét új típusú kutatási tevékenységekkel ismerkedhesse meg.

Napjainkban a gyerekeknek a mikroszkópok különböző mintáinak széles választéka áll rendelkezésre. Azt tanácsoljuk, hogy nézze meg az eszközöket, amelyek csomagja tartalmazza a kísérletek elvégzéséhez szükséges készleteket. Így az egyik ajándék helyettesítheti az egész tudományos laboratóriumot, amely egy fiatal diákot új ismeretekhez és készségekhez juthat.

3 Kikbord


Biztonságos szállítás a barátokkal való sétáláshoz
Ajándék ár: 2 150 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.8

A város utcáin, udvarain és parkjain gyakran megtalálható egy robogó és egy korcsolyázó - egy kickboard - népszerű hibridje. A gyerekek nagyon kedvelik ezt az eredeti sportfelszerelést, mert lehetőséget ad arra, hogy önállóbb, gyorsabb és mozgékonyabb legyen. Egy ilyen háromkerekű robogónál igazi versenyt rendezhet a barátaival, mert jól átgondolt kialakítása minimalizálja az esés kockázatát. Ez a fajta divatos közlekedés önmagában meglehetősen egzotikusnak tűnik, és ha könnyű modellt vásárol, egy kis sportoló örömére nincs korlátozás.

A 7 éves gyermek számára kiváló választás lehet egy Playshion MAXI CITY röplabda, amely unisex univerzális kivitelben készül, amely mind fiúknak, mind lányoknak megfelel. Az összecsukható modell állítható kormánykerékmagassággal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy "robbanásszerű" robogót hajtson végre, és a kettős hátsó kerekek és a puha markolattal ellátott fogantyúk különösen kényelmesek.

2 Laytbord


Szokatlan eszköz a fény felvételéhez
Ajándék ár: 2 990-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.9

A gyermek szeret rajzolni, és már nincs helye a házban, ahol kreatív személyisége nem fogja észrevenni? Akkor adj a fiatal festőnek egy táblát. Ez egy egyedülálló tabletta, amellyel sem festék, sem jelölő nem szükséges. A képernyőn megjelenő rajzok a speciális toll-zseblámpából származó fényáram felhasználásával jönnek létre. Ilyen kompakt szerkentyűvel utazhat veled az úton vagy a természetben, vagy otthon is használhatja éjszakai fényként - a festett képek lágy fénye 20 percre lassan eltűnik, ami elég ahhoz, hogy a baba elaludjon.

Az orosz cég „Back to Sources” értékesíti az ilyen innovatív termékeket a gyermekek számára. Katalógusukban kétféle fénytáblát mutatnak be - a szokásos méret (19 hüvelyk átlóval) és mini. Egy ilyen ajándék kiválasztásával biztos lehet benne, hogy gratulálok nem maradnak észrevétlenül.


1 Zoob Designer


A legjobb ajándék a térbeli gondolkodás fejlesztéséhez
Ajándék ár: 2 520-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 5.0

Nehéz elképzelni egy kisfiú és egy lány, aki funkcionális gyermektervező nélkül van, harmonikus fejlődését. Ez a fajta játék szükségszerűen jelen van minden olyan otthonban, ahol gyerekek vannak, a tulajdonos növekedésével együtt. Ha a 3-5 éves gyerekek számára a nagy részletességű blokkokat megfelelő modellnek tekintik, akkor 7 évig megfelelő lenne egy születésnapi személy, aki ma megapopuláris Zoob-tervezőt mutat be. Olyan vegyületeken alapul, amelyek különböző módon kommunikálnak egymással. Ennek köszönhetően a fiatal építőknek lehetőségük van arra, hogy építsék ki a leginkább elképzelhetetlen struktúrákat, amelyeket a játék során nagy erősség jellemez.

Az egyik legjobb oktatási játék ebben a kategóriában a Zoob „Inventor's Kit” tervezője. Csak a fiatalabb diákok számára készült, 100 műanyag elemet tartalmaz, és ideális a csodálatos születésnapi ajándék szerepére.

Népszerű szavazás - melyik ajándékot gondolod 7 évig a legjobb gyerekeknek?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 1

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények