20 legjobb ajándék a főnöknek

hely

név

Legjobb jellemző ajándékötlet

A legjobb ajándékok a főnöknek: legfeljebb 1000 rubel költségvetés.

1 Személyre szabott üveg whiskyhez A bár legjobb emlékezetes díszítése
2 planingi Helyettesíthetetlen asszisztens menedzser
3 Newton golyók A stresszt enyhíti
4 homokóra Hozzáad egy belső teret
5 Bögre tervező Eredeti és olcsó

A főnök legjobb ajándékai: legfeljebb 2000 rubel költségvetés.

1 Toll esetén A legszebb aláírásért
2 Kupa "A legjobb főnök" Express tiszteletteljes hozzáállás
3 Gravírozott mandzsettagombok Vállalkozó fontos kiegészítője
4 Bor doboz A részletek állapota
5 Névleges öngyújtó A legjobb ajándék azoknak, akik dohányoznak

A főnök legjobb ajándékai: legfeljebb 5000 rubel költségvetés.

1 Tollállvány Garantált, hogy minden nap használják.
2 Az ülés burkolatának masszírozása Gondoskodva a fej egészségéről
3 Intelligens óra Elegáns tartozék gazdag funkcionalitással
4 Ezüst nyakkendő Praktikus és stílusos
5 Asztali időjárás állomás A legjobb eredeti, de komoly ajándék

A legjobb ajándékok a főnöknek: a költségvetés 6000 rubel.

1 Irodai szék Kellemes tartózkodást biztosítson a munkahelyen
2 Márka pénztárca Tartson tiszteletreméltó képet
3 Globe sáv A legszebb aláírásért!
4 Asztali kandalló Azoknak, akik dohányoznak
5 Ajándék könyv A legjobb Win-Win ajándék

A főnök egy különleges személy, ő a cég szíve, a csapat lelke, a motor és a támogatás. A vezető szigorú és igényes lehet, lágy és vidám lehet. Komolyan kell venni az ajándékot a főnöknek születésnapja tiszteletére. Szilárdnak kell lennie, hangsúlyoznia kell egyéniségét és erőfölényét. De azt is elfelejteni, hogy a főnök is egyszerű ember, nem kellene. Ő a személyes hobbija. Ez lehet sport, halászat, vadászat, vagy talán keresztkötés. Létrehoztuk az eredeti és érdekes ajándékok legjobb ötleteinek rangsorát a főnöknek, hogy megkönnyítsük a kiválasztást.

A legjobb ajándékok a főnöknek: legfeljebb 1000 rubel költségvetés.

5 Bögre tervező


Eredeti és olcsó
Ajándék ár: 500 dörzsölés.
Értékelés (2018): 4.3

Bögre-tervező - a szokásos csésze legjobb analógja, mert hasznos és funkcionális is lehet. Milyen gyakran, kortyolgatva a kedvenc teát vagy kávét, nyugodt állapotban, érdekes ötletek jönnek hozzánk ... Egy csésze-tervezővel a főnöke meg tudja jegyezni az összes legfontosabb dolgot, amit meg kell tennie, miután befejezte az italt, például hívjon egy üzleti partnert. A készletben lévő ceruza és radír gyorsan javítja a már írt megjegyzéseket. Ez valóban eredeti ajándék mind a nők, mind a férfiak számára. Jó figyelemreméltó figyelmet fordít a menedzserre a saját nevemben, különösen, ha nem olyan régen van egy csapatban, és a drága ajándékok nem megfelelőek.


4 homokóra


Hozzáad egy belső teret
Ajándék ár: 600 dörzsölés.
Értékelés (2018): 4.6

Ma egy homokórát elsősorban belső tárgyként használnak, mert a homok különböző színű lehet, és a tartályt tartó tartószerkezet műanyagból és nemesfából is készülhet, ráadásul például monogramok formájában, és A fém betétek antik megjelenést hoznak létre. A fej irodája számára a fából készült keretezés sokkal reprezentatívabb. Ezenkívül az óra használható arra, hogy egy bizonyos időt hozzon létre a döntéshozatalhoz vagy egy adott művelet végrehajtásához, ami növeli a hatékonyságot. Fontos megjegyezni, hogy egy ilyen ajándék bármilyen ünnepre alkalmas, de születésnapján vagy évfordulóján, ha a főnök egy kicsit babonás, nem adható meg.

3 Newton golyók


A stresszt enyhíti
Ajándék ár: 500 dörzsölés.
Értékelés (2018): 4.7

A nehéz kezelési munkát mindig stressz, idegfájdalom, felhalmozott fáradtság kísérik. Segíts a főnöködnek, hogy gyorsan pihenjen a stresszes helyzetekben - tegyen egy pihentető ajándékot "Newton Balls".És rögtön észre fogod venni, hogy egy forró és intenzív ember nyugodt és békésvé válik, és fejében új ötleteket generálnak. Szintén Newton's Balls lesz kiváló üzleti belső, hangsúlyozza a tömör stílust, és egy kicsit eredeti.

2 planingi


Helyettesíthetetlen asszisztens menedzser
Ajándék ár: 350 dörzsölés.
Értékelés (2018): 4.8

A gyalulás az üzleti és a folyamatosan elfoglalt személy számára a legjobb költségvetési ajándék ötlet. Jelentősen leegyszerűsíti a tervek és feladatok ellenőrzési rendszerét mind a közeljövőben, mind a hosszú távon. A tervezés mellett a tervezés még funkcionálisabb is lehet, mert az eladási formája sokféle variációval rendelkezik: a nemzetközi tárcsázási kódokkal rendelkező hivatkozási oldalak, vonalkód-átiratok, egységek konverziós táblái, kapcsolati mezők, árfolyamok, naptárak az elmúlt és a következő évre. A tervezés elengedhetetlen asszisztens az üzletvitelben, így a főnök nyilvánvalóan olyan praktikus, de hasznos ajándékot szeretne.


1 Személyre szabott üveg whiskyhez


A bár legjobb emlékezetes díszítése
Ajándék ár: 700-ból dörzsölje.
Értékelés (2018): 5.0

A főnök néha pihenni és pihenni is kell. Miért nem iszik egy kortyot egy kemény nap után? Adja meg a szakácsnak egy poharat egy erős itallal, személyre szabott gravírozással és meleg szavakkal. Mindig emlékezni fog, és tudja, hogy alárendeltjei tisztelik és értékelik őt. Az üvegen lehet egy másik felirat. Például: "Boss number 1" vagy "A legjobb főnök". Alkalmazásként adjunk hozzá egy üveg jó whiskyt az ajándékhoz, és említsük meg, hogy néha nem kell működnie.


A főnök legjobb ajándékai: legfeljebb 2000 rubel költségvetés.

5 Névleges öngyújtó


A legjobb ajándék azoknak, akik dohányoznak
Ajándék ár: 1 600 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.3

Ha a főnöke rabja a cigarettának, akkor nem kell sokáig gondolkodnia az ajándék számláról. Adjon neki egy minőségi öngyújtót személyre szabott gravírozással. Egy ilyen üdvözlet hasznos lesz, és megmutatja neki a figyelmet. „Gyújtsd fel” a főnöködet új ötletekkel, a gyümölcsöző munkával! Az eredeti ajándékod évekig szolgálhat neki, és a személyes felirat emlékezetes lesz. És a partnerekkel való találkozáskor a menedzser képes lesz csapatának őszinte hozzáállására.

4 Bor doboz


A részletek állapota
Ajándék ár: 1 100 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.5

És az alkoholtartalmú italok témájának folytatásában - egy vászon, gravírozással, ajándékként a főnök számára születésnapján. Egy ilyen ajándék díszíti a székhely belsejét. És amikor magas rangú vendégek vagy üzleti partnerek jönnek hozzá, büszkén tud kijutni egy üveg jó bort, és kezelni őket. Az ajándék ugyanakkor a fej magas állapotát mutatja, és közelebb hozza kapcsolatát az alárendeltekhez. Bármely felirat a fa dobozba is bevéshető. Ne felejtsd el, hogy egy jó itallal ellátott edényt helyezzen el!

3 Gravírozott mandzsettagombok


Vállalkozó fontos kiegészítője
Ajándék ár: 1 500 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.7

Jó vezetésben nemcsak az olyan tulajdonságok, mint az intelligencia, az érzékiség és a találékonyság, hanem az üzleti stílus is fontosak. A kép legjobb főnöke szigorú öltönyt, nyakkendőt és férfi kiegészítőket hoz létre. Kiegészítse a kedvenc főnöke képét mandzsettagombokkal személyes gravírozással. Ezek a ruha stílusos elemeit képviselik, és egyéni mintázatuk jellemzi a tulajdonos komolyságát és jelentőségét.

Ez nagyszerű ajándék egy nagy cég, a bankrendszer, a pénzügyi és ügyvédi irodák vezérigazgatójának. Ahol a napi üzleti egységes a norma.

2 Kupa "A legjobb főnök"


Express tiszteletteljes hozzáállás
Ajándék ár: 1 500 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.8

Egy másik nagyszerű ötlet a menedzsment számára, hogy a Kupát átadja a „Legjobb Managernek”. Születésnapjára vagy évfordulójára adományozhat, mind az egész csapatból, hogy a főnök általános elismerését fejezze ki, vagy személyesen önmagától, jelezve személyes szimpátiáját. Mindenképpen jó, ha egy ilyen eredeti ajándékot kapunk, főleg azért, mert hosszú memóriare van szükség, mert a pohár mindig az irodai polcot díszíti.Nézve, a főnök minden bizonnyal a produktív munka inspirálta. És milyen szép lesz, ha a partnerek meglátják, hogyan értékeli a csapat vezetője munkáját ... Egyértelmű: egy ember tudja, hogyan találja meg a közös nyelvet a kollégákkal, és sikeresen vezeti az üzletet.


1 Toll esetén


A legszebb aláírásért
Ajándék ár: 1 300 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 5.0

A vezetőnek mindig hatalmas számú dokumentumot kell aláírnia, tranzakciókat és szerződéseket kötnie. Ezért mindig kéznél van egy toll, szép, stílusos, tökéletes. Készüljön fel a séf születésnapjára és rendeljen egy tollat ​​a nevére vésett tokba. Magas önbecsülés, önbizalom, sikertörténet garantált! És egy sikeres főnök és egy alárendelt élet jobb. Az ajándék az igazgatóra, az osztályvezetőre, a tanárra, az üzletemberre vonatkozik.

A főnök legjobb ajándékai: legfeljebb 5000 rubel költségvetés.

5 Asztali időjárás állomás


A legjobb eredeti, de komoly ajándék
Ajándék ár: 4 000 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.6

Ha egy eredeti, de komoly ajándékot szeretne bemutatni főnökeinek, akkor a legjobb megoldás az asztali időjárás állomás. A készülék nemcsak a légköri nyomás, a hőmérséklet és a páratartalom változásainak figyelemmel kísérését segíti elő, hanem előrejelzi az időjárást a következő 24 órában, de egy magas rangú iroda belső terét is díszíti. Ma már léteznek mechanikus és elektronikus (tekintve pontosabb) modellek, a design nagyon változatos: a modern, bizonyos mértékben futurisztikus, a klasszikus faig, a régi időkig. Jobb, ha egy férfi egy mechanikus állomást adományoz, mivel a kialakítása visszafogott és szilárd.

4 Ezüst nyakkendő


Praktikus és stílusos
Ajándék ár: 2 700-ból dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.7

A nyakkendő klip az üzleti találkozók számára fontos tartozék az ember ruhásszekrényében, és egy ilyen apró részlet is jelzi a fuvarozó magas állapotát. A XVIII. Század elejétől a franciák az arisztokratikus ruházati cikkek nyakkendőjét tekintették. Ha egy egyszerű klipet adsz a főnöködnek, akkor az az aranyos lehet, de a 925-ös ezüstből készült klip bármilyen szintű rendezvényre alkalmas, akár hétköznap az irodában, akár a partnerek találkozóján. Ezen túlmenően a mai klipek széles skálája, különböző formájú, kövekből vagy strasszokból készült modellek találhatók, még fegyver vagy repülőgép formájában is (a tevékenységi területtől függően). Az ilyen ajándék legjobb oka a fej születése.

3 Intelligens óra


Elegáns tartozék gazdag funkcionalitással
Ajándék ár: 3 900-ból dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.8

Az intelligens nézés, a modern, üzleti és aktív személy csuklós tartozéka egyre inkább vásárlási ötletként vásárolható meg a menedzsment számára. Úgy néz ki, mint a szokásos órák, de a lehetőségek szélesebbek, a telefonról csatolt értesítések összegyűjtése az összes fogadott SMS-ről és hívásról elérhető. Bizonyos modelleknél az óráról közvetlenül hívható, kövesse az impulzust és a megtett lépéseket, a kalóriák számát, az interneten keresztül, videókat és képeket nézhet, navigálhat a GPS térképeken és még sok más. Az intelligens órákat sokáig használják világszerte, és nagyon kényelmes és funkcionális. Különösen az ilyen ajándék kellemes lesz a főnöknek.

2 Az ülés burkolatának masszírozása


Gondoskodva a fej egészségéről
Ajándék ár: 4 500-ból dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.9

Sokan ismerik a munkahelyi stresszállapotot, és milyen stressz következik be egy vezető személynek, aki felelős az egész csapat munkájáért, a folyamatosan ülő testtartás mellett növeli a fáradtságot. A pihentető, enyhíti az izomfeszültséget, és talán még a fiatalító is segíthet a masszázs köpenyben, amely gyorsan elhelyezi a széket és ugyanúgy könnyen eltávolítható. Itt nem számít, a főnök - egy férfi vagy egy nő, milyen kora, milyen esemény, - születésnap vagy évforduló - egy ilyen ajándékötlet mindenkinek tetszik. A masszázs köpenyek legelterjedtebb módjai: hullámok, pulzálás, dagasztás, tapintás.


1 Tollállvány


Garantált, hogy minden nap használják.
Ajándék ár: 2 500 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 5.0

A tolltartó az egyik legjobb ajándék a főnöknek, mind a férfiaknak, mind a nőknek, de teljesen nem triviális. Egy ilyen ajándék garantáltan a fej asztalán fog történni, és mindig használják, mert a függőleges helyzetben lévő toll mindig látható lesz, ami megkönnyíti az állandó keresést. Ezenkívül egy ilyen szervező nem minden menedzser irodájában van, és ez kedvezően fogja hangsúlyozni vezetőjének rendkívüli súlyosságát. Az állvány alapfelszereltségben van egy tollal ellátott készletben, eredetileg hozzáadható például egy klip, egy óra vagy egy fényképkeret.

A legjobb ajándékok a főnöknek: a költségvetés 6000 rubel.

5 Ajándék könyv


A legjobb Win-Win ajándék
Ajándék ár: 9 500-ból dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.4

A könyv mindig a legjobb ajándék volt, és ha kézzel készült, akkor kellemesebben kapja meg kétszer. Exkluzív design, korlátozott kiadású, gazdag és értékes tartalom - a legjobb ajándék egy erős, méltóságteljes, erőteljes személynek. Itt van egy olyan lista a memuárokról, amelyek a világ vezetőinek tapasztalatait közvetítik: „Winston Churchill. A vezetés törvényei, Henry Ford, a sikerem története, a világot megváltoztató bankárok, 48 hatalmi törvény, üzletemberek, akik megváltoztatták a világot, stb. Az ilyen ajándékkönyvek ára a fedél végrehajtásának formájától, a kiadvány forgalmazásától, az értékes elemek jelenlététől függ.


4 Asztali kandalló


Azoknak, akik dohányoznak
Ajándék ár: 10 000 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.6

A tűz a fény sötétsége, a gazdagság, a hatalom és a hatalom jelképe. Emellett a tűz megfigyelése nyugodt és lenyűgöző. Adja meg főnökének egy születésnapi ajándékot egy bio-kandalló asztal formájában. Először is, díszíti a belső teret, másodszor pedig a teremnek otthonosságot, harmadszor pedig pihentető tulajdonságokkal rendelkezik. A kandallóban élő tűz van, amely nem bocsát ki szagokat és káros anyagokat, nem dohányzik, nem dohányzik. Nagyon kevés helyet foglal el, így bárhol elhelyezheti. A bio-kandallókat különböző módon lehet díszíteni: üveg, márvány, dekoratív vagy természetes kő.

3 Globe sáv


A legszebb aláírásért!
Ajándék ár: 6 000 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.7

Az asztali globe - bár egy eredeti személyi ajándék. Ideális ebben a képességben, a fej és a fej. Első pillantásra ez egy jó bútor, amely a kifogástalan stílust, súlyosságot és gazdagságot hangsúlyozza, de benne egy mini bárot rejt. Itt mindig italokat tárolhat hirtelen büféért. A világ - a bár az asztalra kerül, és bármilyen bútor alá illeszkedik. És ami a legfontosabb, az adományozott dolog minden bizonnyal nem lesz szükségtelen, mert az üzleti találkozók, amelyek az informális részhez érnek, nagyon gyakran tartanak. Ez egy eredeti döntés az ajándék kiválasztásakor, a főnöke elégedett lesz.

2 Márka pénztárca


Tartson tiszteletreméltó képet
Ajándék ár: 6 500 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.9

A vezető üzleti stílusának megőrzése érdekében egy jól ismert márkaból származó minőségi pénztárcát tud adni neki, ha természetes anyagokból, például bőrből készül, nagyszerű lesz. A pénztárca, különösen egy ember számára, mindig releváns ajándék. A kiválasztáskor fontos figyelni annak ergonómiájára, a jegyzetekhez tartozó rekeszeken kívül helyet kell biztosítani a trivia és a kártyák számára is. Ez egy napi használatú termék - egy üzleti személy fontos kép-kiegészítője, így biztonságosan megadhatja az ilyen ajándékokat az ünnepélyes dátumokra évforduló vagy születésnap. Az etikett szabályai szerint a pénztárcát az eredeti márkás dobozban kell bemutatnia, azt is ajándékdobozba csomagolhatja.


1 Irodai szék


Kellemes tartózkodást biztosítson a munkahelyen
Ajándék ár: 15 000 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 5.0

Puha, kényelmes, bemutatható irodai szék - ajándék, amely garantálja a főnököt! A legtöbb munkaidő, amit a hatóságok az irodában ülnek. A jó minőségű szék nemcsak a legjobb, kényelmes érzést nyújtja, hanem növeli a termelékenységet. Örömmel fogadja a modellek széles skáláját és széles körű funkcionalitását, mivel a hátsó magasság és dőlésszög beállítása mellett a modern székek például elfordítható, ütéselnyelő, lengő mechanizmusokkal vannak felszerelve. Az ágyékrész, a váll és a nyak anatómiai vetületei csökkentik a gerinc és a medence terhelését. A kárpit fontos szerepet játszik, lágy és tartós legyen.

Népszerű szavazás - melyik ajándék jobb a főnök számára?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 11

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan
2 megjegyzések
 1. Yana
  ha a kávé fejét szereti, akkor egy kávéfőzőt adhat a beépített kávédarálóval és a távirányítóval Redmond Skykofe-nak, ha előrehaladott, akkor biztosan értékelni fogja ezt az ajándékot.
 2. Vaszilij
  A lista nyilvánvalóan nem teljes. A múlt hónapban az egész tanszékkel belekerültünk, és bemutattuk a főnöknek a Schnapser holdfényt. Csak boldogsággal ragyogott. Most várjuk az első kézzel készített konyakot

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények