10 legjobb szokatlan ajándék az új évre

hely

név

Legjobb jellemző ajándékötlet

Top 10 legjobb eredeti ajándék az új évre

1 Ajándékutalvány A legemlékezetesebb ajándék benyomás
2 Újévi ételek A praktikus és az ünnepi hangulat nagyszerű kombinációja
3 Plaid transzformátor Meleg köszöntés a legközelebbi számára
4 Ant farm Szórakoztató ajándék a vadon élő állatok szerelmeseinek
5 Társasjáték A legjobb szórakozás minden korosztály számára.
6 Fürdő szett Az orosz fürdők és szaunák szerelmeseinek
7 Növény a bankban A legjobb ajándék választás az otthoni kertészek számára
8 Hógömb Univerzális ajándék és a belső dekoráció csodálatos eleme
9 Kupa mandzsetta Kényelem a részletekben
10 Édes kártya A legolcsóbb ajándék kollégáknak és ismerősöknek

Az új év a Föld egyik legvilágosabb és legszélesebb ünnepe. Mind a felnőttek, mind a gyermekek várnak rá és felkészülnek rá. Mindenki álmodik a megérdemelt vágyaik teljesítéséről, és reméli, hogy az összes csapás az öreg évben marad. Szilveszteren és karácsonykor szokás, hogy egymásnak ajándékokat adunk, ezért a hideg időjárás kezdetével elkezdjük csodálkozni, mit adjunk a hozzátartozóinknak, rokonainknak, barátainknak és kollégáinknak. Egy ilyen univerzális nyaraláshoz nem kell drága ajándékokat keresni, mivel végül a számuk nagy lesz, és a pénztárca jelentősen csökken.

Az alábbiakban a legjobb szokatlan ajándékok listáját tekintjük az új évre.

Top 10 legjobb eredeti ajándék az új évre

Top 10 legjobb újévi ajándékunkban különböző ajándékok és árszintek voltak. Itt ízletes ehető üdvözleteket talál, amellyel egy nagy baráti társaságot vagy munkatársat szerethet, finom ételeket díszíthet az ünnepi asztalra, szórakoztató játékokat gyermekeknek és felnőtteknek, valamint sok más szokatlan és eredeti ötletet az ünnepléshez.

10 Édes kártya


A legolcsóbb ajándék kollégáknak és ismerősöknek
Ajándék ár: 295-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.1

Kevés ember közömbös az ilyen ízletes és egészséges édességekkel, mint a csokoládé. Ha édességek vannak kollégáink vagy ismerősök között, akkor egy édes kártya lehet a legjobb megoldás egy olcsó, de eredeti ajándékhoz - egy kiváló minőségű tej vagy sötét csokoládé egy személyre szabott csomagban. Annak érdekében, hogy még több egyéniséget biztosítson a ajándéktárgynak, rendeljen egyedi ajándékot minden ajándékhoz, amely a csomagolás másik oldalán található.

Ezt a szolgáltatást számos online ajándékbolt kínálja, így a megfelelő finomság kiválasztása és a doboz kialakítása nem lesz nehéz. Az egyetlen szabály az, hogy előre meg kell határozni a gyártás dátumát és az eltarthatósági idejét, és megtudhatja, hogy ki a termék gyártója.9 Kupa mandzsetta


Kényelem a részletekben
Ajándék ár: 200 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.2

És itt van még egy ötlet egy egyszerű, olcsó ajándékról - egy mandzsetta egy bögre. Ez egy kendő, egy gombnyomással, amelyet a csészén viselnek, ezáltal melegen tartva a tartalmat. A fényes és aranyos mandzsetta egyidejűleg több célt is szolgál - ez egy dísz, újévi hangulatot teremt, és megvédi a kezét a forró itallal való égéstől.

Ilyen eredeti ajándékot lehet készíteni saját kezével, ha elemi kötő képessége van. De ha nincs időnk vagy bizonyos készségek, könnyebb megrendelni és vásárolni kész opciókat. Megfizethető költségük lehetővé teszi, hogy egy teljes baráti társaságot nyújtson az új évre, egy vidám „ruhával” egy bögre.

8 Hógömb


Univerzális ajándék és a belső dekoráció csodálatos eleme
Ajándék ár: 630-tól dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.3

A hógömb régóta nélkülözhetetlen tulajdonsága az új évnek és a karácsonynak. Ez meglehetősen egyszerű, de ugyanakkor az eredeti játéknak hihetetlen mágiája van, sőt még a legsúlyosabb személyt is kényszerítheti.Mit mondhatunk a gyerekekről, lenyűgözve a gömb belsejében gyengéden húzódó "hópelyheket", újra és újra megrázva a szuveníret a kezében. Még érdekesebb, ha a dekoratív golyó egy zene hordóval van ellátva, amely aranyos karácsonyi dallamot fog játszani.

Egy ilyen ajándék a belső tér kiváló eleme lehet, így az ünnepi hangulat még kényelmesebbé és mesésebbé válik. Ez egy nagyszerű ajándék a szeretteiknek, rokonoknak vagy barátoknak. Ugyanilyen eredeti módon gratulálhat az üzleti partnereknek, alkalmazottaknak vagy kollégáknak.


7 Növény a bankban


A legjobb ajándék választás az otthoni kertészek számára
Ajándék ár: 299-től dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.4

Szeretné gratulálni a nagymamának, anyának vagy barátnőnek eredeti és érdekes módon? Van ilyen. Adj nekik egy személyre szabott üvegedényt. Úgy néz ki, mint egy rendes kancsó, amelyen a címkén szerepel az üzem típusa, és akihez most tartozik. És benne van egy teljesen szokatlan tartalom - a gyümölcs magja a növény magjaival, például egy karácsonyfa. Ha kedvező körülmények között öntözik és tárolják, akkor valódi élő fa nőni fog. Be kell ismerned, hogy télen egy ablak az ablakpárkányon csoda!

6 Fürdő szett


Az orosz fürdők és szaunák szerelmeseinek
Ajándék ár: 1 840-ből dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.5

Havas, hideg tél a hagyományos idő, amikor meglátogathat egy forró orosz fürdőt. Amellett, hogy ez a vízkezelési eljárás nagyon pozitív hatást gyakorol az emberi egészségre, erősíti a mentelmi jogát, a gőzfürdőben való találkozás hazánk egyik emberének több millió emberének egyik legkívánatosabb eseménye. Ha a kedvenced a "könnyű gőz" csodálói közé tartozik, csodálatos fürdőkészletet kapsz, amely egy filc kalap, kád, mosogatórongy vagy masszázs kesztyű, seprű és egyéb kiegészítők, kellemes tartózkodásra.

A tisztességes szex nagyon érdekes és hasznos csomagokat is kínálhat a fürdő és a szauna látogatásához. Aromás olajokkal, kézzel készített szappannal, cserjésekkel, sóval és egyéb "női" dolgokkal. Az ilyen gratuláció biztosan eljut a bírósághoz „azoknak, akik saját gőzfürdővel rendelkeznek, vagy pihenhetnek a különböző szabadidős létesítmények kényelmes környezetében.

5 Társasjáték


A legjobb szórakozás minden korosztály számára.
Ajándék ár: 1 350 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.6

A társasjátékok ma valóban újjászületik. Most már nem csak otthon, hanem klubokban, éttermekben és antikafe-ban játszanak. Az ilyen típusú szórakozás szerelmesei a valódi versenyek és különböző szintű bajnokságok. Az emberek a nagyvállalatokban gyűlnek össze, hogy nemcsak egy érdekes társadalomban töltsék szabadidejüket, hanem lelkesedésüket, új barátokat találjanak, és pozitív érzelmeket szerezzenek.

Válasszon egy ajándék társasjátékot az adományozott életkorától függően. Ha szeretne a hallgatót szívesen látni - nézd meg a klasszikus "monopóliumot" vagy a "7 csodát", ami 8-10 évig játszható. A felnőttek megfelelőbbek a "Mafia" vagy "A nemek csata" a "Neskuchnye játékok" cégtől. Az ilyen áruk költségét a tervezés, a további elemek száma és a forgatókönyv összetettsége határozza meg, de ritkán haladja meg az 1500-2000 rubelt.


4 Ant farm


Szórakoztató ajándék a vadon élő állatok szerelmeseinek
Ajándék ár: 3 200-ból dörzsölje.
Értékelés (2018): 4.7

Ha gyermeke álmodik egy kisállatról, de még nem áll készen arra, hogy ilyen felelősséget vállaljon, mutasson be neki egy divatos formica, egy mesterséges hangyaboly, amelyben az energikus és aktív rovarok boldogan töltik napjukat. A kölyökgondozás minimális, de egyedülálló lehetőséget biztosít a mikroszóró természetének megfigyelésére az otthoni szék elhagyása nélkül.

Most már eladáskor megtalálhatóak a különböző anyagokból készült, különböző konfigurációk, méretek modelljei. A termék jellemzői általában azt jelzik, hogy hányan terveztek ilyen házat.Választhat egy egyszerű akváriumot, amely tele van biztonságos biogéllel, vagy bonyolultabb szerkezetet vásárol, tágas arénákkal és sok kész mozdulattal. Mindez a személyes preferenciáinktól és természetesen az anyagi lehetőségektől függ.

3 Plaid transzformátor


Meleg köszöntés a legközelebbi számára
Ajándék ár: 1 200 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 4.8

Az eredeti módja, hogy hideg téli estéken melegítse a szeretteit, hogy puha meleg takarót nyújtson. De a takaró nem egyszerű, hanem transzformátor. Egy vicces játékból egyszerűen kockára vált, és könnyen visszajuttatható egy játékba. Kényelmes elvenni veled az autóhoz, kis helyet foglal el. A medvék, nyuszik, cica nem hagyja közömbösnek egyetlen gyermeket, és amikor nagy paplanokká alakulnak, örömükre fognak számítani.

Egy ilyen transzformátor kialakítása egy vászon, amely egy párnával összecsukható zárral van ellátva.

2 Újévi ételek


A praktikus és az ünnepi hangulat nagyszerű kombinációja
Ajándék ár: 750 rubeltől.
Értékelés (2018): 4.9

A szépen szolgált ünnepi asztal az esemény sikerének fele. Nem titok, hogy egy sokszínű és tápláló menü az oroszországi ünneplés kötelező jele, és az újév ünneplésének hagyományában a család ünnepe különösen fontos szerepet játszik. Minden háziasszony szokatlan receptekkel szeretne kedvelni a hozzátartozóit, különösen az ételeket díszítve. Ez segíti a különleges "karácsonyi" ételeket, amelyeket tematikus rajzokkal vagy feliratokkal díszítettek.

Ajándékként egy elegáns teáskanna vagy kerámia edény, saláta tálak, karácsonyfák formájában, vagy elegáns, "hóval borított" élekkel rendelkező poharak közül választhat. Ha gratulálok a vendégeknek - mindegyik olcsó, de festői bögre a színes Mikulás vagy a nélkülözhetetlen társa - a Snow Maiden. A lényeg az, hogy megőrizzük a szeretett ünnep szellemét a termékben.


1 Ajándékutalvány


A legemlékezetesebb ajándék benyomás
Ajándék ár: 3 000 dörzsöléssel.
Értékelés (2018): 5.0

Nagyszerű ajándék a szeretteinknek, akik megérdemlik a legjobbat. A szeretett személy érdekeitől függően a rajz vagy a fazekasság mesterkurzusának igazolását veheti igénybe, vásárolhat egy napot a gyógyfürdőben, vásárolhat egyéni kirándulást a városba, vagy kiválaszthat egy szélsőségesebb opciót - ejtőernyős ugrást, repülést repülőgépben vagy csökkenő zorbra. Az ötletek köre hatalmas. Különösen érdekesek a "párosított" tanúsítványok, amelyek egy szokatlan helyen tölthetnek időt (például romantikus estét sóbarlangban vagy megtanulhatnak táncolni a tüzes argentin tangót), és akár egy erotikus küldetést is el tudnak menni.

Az ajándék benyomások valóban az egyik legemlékezetesebb és legértékesebb. Egy kaland kiválasztása az adományozott személy ízéhez és jellegéhez, segíthet abban, hogy olyan érzelmeket tapasztaljon, amelyeket egyszerűen nem lehet monetárisan mérni.

Népszerű szavazás - mi a legjobb újévi ajándék ötlet?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 17

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények