10 legjobb gáztechnikai gyártó (HBO)

hely

név

Jellemzők értékelése

Legjobb 10 legjobb gázipari gyártó (HBO)

1 BRC Növeli a motor élettartamát. Jó biztonsági rés
2 Prins A legjobb minőségű berendezések. gazdaság
3 AEB Stabil munka rossz minőségű gázzal. Biztonságosabb telepítés
4 Tomasetto Legjobb vevőválasztás
5 Lovato Kiváló minőségű, megfizethető áron.
6 OMVL A legtöbb high-tech berendezés
7 STAG A rendszer pontos beállításai. Orosz nyelvű szoftver
8 ALPHA A leghatékonyabb hazai gyártó
9 SEC A különböző gyártók legjobb alkatrészei
10 Digitronic A megbízható alkatrészek optimális választása

A tulajdonos a gázkészüléket az autóra helyezve jelentősen csökkentheti a tankolás költségeit és csökkentheti a működési költségeket. Ugyanakkor a HBO megtérülése a gyártótól és a kilométertől függően akár egy évig is eltarthat. A legracionálisabb és leginkább költséghatékony a 4 generációs gázellátó rendszer telepítése a magas költség ellenére az egyszerűbb gázberendezésekhez képest.

A felülvizsgálatban részt vesznek a legjobb HBO gyártók, beleértve az orosz piacot is. A minősítés elkészítésekor figyelembe vették a különböző vállalatok termékeinek műszaki jellemzőit, valamint a szakemberek véleményét a HBO beállításáról és javításáról.

Legjobb 10 legjobb gázipari gyártó (HBO)

10 Digitronic


A megbízható alkatrészek optimális választása
ország: Lengyelország
Értékelés (2019): 4.0

A hazai vállalat komponenseket és a költségvetési árrészek részeit használja fel, melynek következtében a Digitronic gázberendezése a hazai piacon keresletet igényel. Úgy döntöttek, hogy e vállalat HBO-ját autókra helyezik, szem előtt kell tartani, hogy a javasolt bálnák Tomasetto sebességváltót használnak, és 4 generációs létesítményekhez az OMVL vagy AEB gázállványok, amelyek Dél-koreai Dymco fúvókákkal vannak felszerelve.

A közvetlenül 32 bites vezérlőket a Digitronic igényei szerint állítják össze, és kiváló minőség és megbízhatóság jellemzi. A különböző gyártók alkatrészeinek működtethetősége lehetővé tette, hogy a vállalat megfizethető áron kiemelkedjen a piacon. Ebben az esetben a vállalat csak a gyártók helyes és szándékos kiválasztása miatt sikerült elérnie a kész HBO berendezések nagy teljesítményét, és nemcsak az orosz piacon elfoglalták a rést.


9 SEC


A különböző gyártók legjobb alkatrészei
ország: Lengyelország
Értékelés (2019): 4.2

Ez a lengyel HBO vállalat más gyártók alkatrészeit használja, ami lehetővé teszi mindenki számára a legjobb választást a berendezéscsomag árán és minőségén. Ugyanakkor az egyik leginkább költségvetési ajánlat a saját termelésének berendezése. A SECGAS Standard / Super sebességváltó különösen kedvező a megfizethetősége miatt, de az ügyfél a Tomasetto-t vagy a Poletron-ot is választhatja.

A negyedik generációs gázkészülékek SEC-ről történő beszerzésével a vevő óriási választékkal szembesül az OMVL, Valtek, Barracuda vagy Hana gyártók fúvókáival. Ugyanakkor az árkülönbség csak ezekre a komponensekre elérheti a 4000 rubelt. A fentiek lehetővé teszik a legjobb gázkészülékek megválasztását az áron és minőségen, amely megfelel az ügyfél képességeinek és kívánságainak.

8 ALPHA


A leghatékonyabb hazai gyártó
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 4.4

A HBO számos hazai gyártójától eltérően az ALPHA a saját felszerelését gyártja különböző cégek részeitől. A hazai tenyésztő 2005-ben, darabszámú létesítményekkel kezdte tevékenységét, jelentősen növelte forgalmát.Ma a vállalat rendszeres munkát végez az ország több mint 200 fő fuvarozójával az ALPHA gázkészülékein.

Megalakult az együttműködés a lengyel Tegas gyártóval - közös fejlesztés indul az ALPHA PM modellválaszték formájában. A negyedik generációs ALPHA AEB gázszerelési vonal 2017-ben jelent meg az AEB Alternatív Üzemanyag Elektronikával való szoros együttműködésnek köszönhetően. Meg kell jegyezni, hogy a vállalat saját elektronikus vezérlőrendszereit és szoftvereit fejlesztette ki és valósította meg számukra, amely figyelembe veszi a különböző márkájú gáz befecskendezők jellemzőit.


7 STAG


A rendszer pontos beállításai. Orosz nyelvű szoftver
ország: Lengyelország
Értékelés (2019): 4.5

A STAG kiváló minőségű gázkészülék gyártója nemcsak Lengyelországban, hanem a világ minden táján érdemben népszerű. A hazai fogyasztó számára a STAG 4 generációs HBO javára történő választás a megbízhatóság, az elfogadható ár, a gyors megtérülés és az orosz nyelvű szoftverek által diktálható. A legjobb hatékonysági mutatókért a rendszer megfelel a fejlett szoftvereknek, amelyek a lehető legpontosabban szabályozzák a gázbefecskendezést. A HBO STAG garantálja a legmagasabb szintű ellenőrzést és biztonságot.

Kompakt méretének és az automatikus hangolásnak köszönhetően ez a gázberendezés szinte minden autómodellre helyezhető. A HBO további előnye, hogy nem csak a komplett készleteket, hanem az egyes alkatrészeket is kínálja a piacon, ami nagyon kényelmes, ha ki kell cserélni őket.

6 OMVL


A legtöbb high-tech berendezés
ország: Olaszország
Értékelés (2019): 4.6

Az 1980-as évek óta a piacon ismert cégek gázkészülékei a legmegbízhatóbb és legmagasabb technológiájúak. A termelésben 2 és 4 generációs készletek (Saver and Dream XXI vonalak képviseltetik Oroszországban) metánüzemek és rendszerek a folyékony gázellátás csökkentésére, amelyek a hazai piacon hiányoznak a telepítés és karbantartás költsége és összetettsége miatt.

A prémium minőség ellenére az OMVL-nek kevésbé van igénye, mint a többi olasz HBO gyártónál, mivel a berendezések magas ára és a rossz minőségű gázra való nagyfokú érzékenysége miatt. Ennek ellenére nincs okunk kétségbe vonni a márkájú berendezések különböző gépjárművekre vonatkozó megbízhatóságát. Ismert, hogy a vállalat szerződést írt alá a gázkészülékek készleteinek beszerzésére a Gazelle legnépszerűbb kereskedelmi modelljének gyári szállítószalagjára. Ez nem csak növelte a gép hatékonyságát, hanem növelte a motor henger-dugattyúcsoportjának élettartamát.


5 Lovato


Kiváló minőségű, megfizethető áron.
ország: Olaszország
Értékelés (2019): 4.7

Lovato az egyik legrégebbi olasz gyártó az alternatív üzemanyag-rendszerek terén, és világszerte több millió autó tulajdonos bizalmát szerzett. A HBO minden alkatrészét egy Olaszországban található gyárban gyártják, és rendszeresen különböző körülmények között tesztelik maximális terhelés mellett, ami kizárja a házasság lehetőségét. A termékek a legszigorúbb minőségellenőrzésen mennek keresztül, miközben sok megfelelőségi igazolást kapnak. A Lovato gázberendezés fúvókákkal van ellátva, amelyek a gyártó szerint 300 ezer km-ig szolgálnak.

A HBO kész készleteinek változatossága miatt szinte minden járműre felveheti a rendszert. Különösen népszerű a hazai piacon a 4. generációs gázkészülékek, amelyeket a vállalat gyárt. A HBO Lovato jól működik a valóságban - az alacsony minőségű üzemanyag, a működési jellemzők, az alacsony hőmérsékletek és egyéb tényezők nem képesek a telepítés kritikus állapotát okozni.


4 Tomasetto


Legjobb vevőválasztás
ország: Olaszország
Értékelés (2019): 4.9

Ez talán a poszt-szovjet térségben a legismertebb gázgyártó gyártó.Az olasz cégnek sikerült összeállítania a megfizethető költségeket és a magas színvonalú létesítményeket. A HBO Tomasetto gépkocsivezetőjének döntése szerint a tulajdonos általában nemcsak ezeket a jellemzőket veszi figyelembe. A márka tartalék alkatrészeinek és alkatrészeinek széles körű képviselete a piacon, valamint azok elérhetősége fontos szerepet játszik a népszerűségében.

A felszerelés minősége és megbízhatósága kétségtelen - 1982 óta a Tomasetto Achille Spa nemzetközi elismerést tudott szerezni a nyereség jelentős részét a saját fejlesztéseibe fektetve. A HBO 2 és 4 generációi, valamint a metánon (CNG) működő létesítmények kizárólag olaszországi gyárban készülnek, ahol szigorú minőségellenőrzés nem csak a termékek, hanem a nyersanyag-ellátás tekintetében is létrejön.

3 AEB


Stabil munka rossz minőségű gázzal. Biztonságosabb telepítés
ország: Olaszország
Értékelés (2019): 4.9

A fogyasztók körében a legnépszerűbb az olasz gyártó AEB gáztechnikai berendezése, amely a legmagasabb minőségű és ugyanakkor versenyképes árú. Kényelmes szoftver áll rendelkezésre a rendszer beállításához, és egy mobileszközön keresztül is csatlakoztatható a vezérlőegységhez. Az AEB gázberendezés megkülönböztethető az üzemanyag-fogyasztás optimalizálásával és azonnali rendszer leállításával probléma esetén.

A HBO 4. generációja az AEB-ről szinte minden modern autóra, mind benzin-, mind dízelmotorokkal. Az egyedülálló fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat a dízel helyettesítésének legjobb eredményeit a metánnal 60% -ig, a propánig - akár 50% -ig - bizonyította. A 4 generációs HBO rendszer fúvókákkal van ellátva, amelyek az egyedülálló összetételének köszönhetően fokozott ellenállást mutatnak az alacsony üzemanyag-minőség és a kritikus hőmérséklet ellen. Az AEB gázberendezés becsült élettartama 200 ezer km, de a gyakorlatban ez a mutató jelentősen növelhető.

2 Prins


A legjobb minőségű berendezések. gazdaság
ország: Hollandia
Értékelés (2019): 5.0

A holland Prins cég a legmagasabb minőségű termékeket képviseli a világ HBO piacán, ami a legjobb választás a prémium autók számára. Ez a berendezés alapegységként van telepítve egyes márkakereskedésekben, mint például a Volkswagen csoport, stb. A gyártó által gyártott gázberendezések magas árát rendkívüli megbízhatóság, biztonság és hatékonyság biztosítja. A HBO 4 generációs Prins VSI 2 rendszer megfelel az összes európai szabványnak, és hároméves garanciát jelent a kilométer-határérték nélkül.

A vállalat egyedülálló fejlesztése az üzemanyagnak a gőzfázis szekvenciális befecskendezésére történő bevezetésében lehetővé teszi a Prins gázberendezés használatát mind metánnal, mind propán-butánnal. A HBO Prins VSI 0,7 és 6,0 közötti térfogatú motorokhoz tervezett rendszer egy erőteljes elektronikus vezérlőegységgel van felszerelve, amely egyszerre képes 10 henger munkáját vezérelni. A japán gyártók HBO készleteiben használt gáz befecskendezők a legjobb minőség és megbízhatóság jellemzik, ami garantálja a gazdaságos üzemanyag-fogyasztást.


1 BRC


Növeli a motor élettartamát. Jó biztonsági rés
ország: Olaszország
Értékelés (2019): 5.0

Az olasz BRC cég, amelyet 1977-ben alapítottak Cherasco városában, ma világszerte elismert vezető szerepet tölt be a gázberendezések gyártásában. A termékek magas minősége, melynek célja, hogy az autót benzinről a megfizethetőbb üzemanyagra alakítsa, népszerűbbé tette. A gyártó HBO-ja világszerte számos járműre van felszerelve. A vállalat mérnökeinek legújabb kutatási fejlesztései lehetővé teszik a BRC gáz-ballon felszerelésének javítását és jellemzőinek javítását.

A vizsgálatok eredményei szerint, hogy a BRC rendszeresen végez autodromokat, a cseppfolyósított gázzal működő autók képesek ellenállni a maximális terhelésnek, és ezzel egyidejűleg bizonyítaniuk kell a legjobb eredményeket az üzemanyag-fogyasztás terén.A BRC jelenleg az egyetlen olyan gyártó, amely a HBO-t egyedülálló módon, propán és metán közvetlen befecskendezésével gyártja. Ha a BRC 4 generációs gépkocsit használ, akkor a motor minimális terheléssel tud dolgozni, de anélkül, hogy elveszítené az áramot. Ez a tulajdonság természetesen erőforrás-növekedéséhez vezet, ami nagyban meghatározza a tulajdonosok preferenciáit.


Népszerű szavazás - ki a legjobb gyártója a HBO-nak?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 11
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények