10 legjobb cég fürdő mosogató

hely

név

Jellemzők értékelése

TOP 10 fürdőszoba mosogató cégek

1 Roca Az évek során bizonyított minőség
2 AQUATON Globális szabványok és megbízhatóság
3 Jacob Delafon A funkcionalitás és a költség legjobb aránya
4 Jika Modern választék
5 Gustavsberg Eredeti tervezés
6 Santek Fogyasztói kereslet vezetője
7 Laufen Az arányok legjobb pontossága
8 Ravak Innovatív helytakarékos megoldások
9 Melana Környezetbarát termékek
10 Cersanit A termékek legalacsonyabb ára

Partner ajánlatok

Aquanet
A fürdőszobabútor népszerű gyártójának hivatalos áruháza. Nagy választék: mosogató szekrénnyel, zuhanyzóval, csaptelepekkel, berendezésekkel stb.

Napjainkban a mosdók nagy választéka áll rendelkezésre: üveg, kerámia, felső, felfüggesztett, négyzet alakú, kerek, kicsi, nagy, stb. A sokféleség ellenére mindegyikük egy fontos funkciót tölt be - megfelelnek a higiéniai igényeknek, ezért fontos a megfelelő választás és vásárlás nagyon jó minőségű mosogató.

A termékcsaládból a fürdőszoba szó szerint szétterjed. A mosdók különböző modelljei hihetetlen esztétikájukkal és kifinomult kivitelezésükkel vonzódnak. Ezért azért, hogy kiváló minőségű és funkcionális vízvezetékeket vásároljanak, és ne csak egy gyönyörű elemet, meg kell tanulni a mosogatók kiválasztásának fő feltételeit:

 1. Design. Minden létező változat egyedülálló és egyedülálló a saját módján: konzolos (felfüggesztett), süllyesztett, mosdó-tulipán, felső (mosogatótál). Ezért mindenki választ egy tetszőleges verziót.
 2. Méretek. A helyiség mérete maga is befolyásolja a méretek meghatározását. Végül is fontos, hogy nemcsak a mosdókagyló jelenléte a fürdőszobában, hanem a belső tér harmonikus „befolyása” is legyen. Ha tágas területre szeretne vásárolni egy modellt, akkor a kettős variációk vagy a klasszikusok tökéletesek. A kis helyiségekben azonban érdemes a talapzathoz mosdót választani, ezzel a maximális szabad helyet használva. Kis méretű fürdőszoba szögletes, kompakt és felső modellekhez is alkalmas.
 3. Költség. A termék árkategóriája változhat, mivel közvetlenül függ a gyártótól, az anyagtól és a designtól. A legolcsóbb megoldás ma egy klasszikus mosdó, kerámia. Egy kicsit többet kell fizetnie az üveg mosogatóért. A legdrágább mosogatók mesterséges vagy természetes kőből készülnek.
 4. jel - nem kevésbé fontos szempont a vásárlás megválasztásakor, mivel ez garantálja annak minőségét és megbízhatóságát. A világgyártók folyamatosan feltöltik a mosdókagylók gyűjteményeit, amelyeket a legjobb tervezők terveztek, így vásárolhat egy igazán eredeti terméket, amelynek nincs analógja bárhol. Természetesen egy ilyen kizárólagos megszerzéshez sokat kell költeni.

A fürdőszobai mosdó minden ember belső és életének nélkülözhetetlen része, ezért kellő figyelmet kell fordítania a választására. Végül is csak jó minőségű és szép termék lesz jó beszerzés.

TOP 10 fürdőszoba mosogató cégek

A modern vízvezeték-piac, mint minden más, hatalmas számú mosdógyártó-gyártót képvisel a fürdőszobában. Ezért van néha nehéz egy potenciális vevőnek választani az egyiket. A legjobb gyártó cégeket választottuk, amelyek a gyakorlatban bizonyították, hogy termékeik kiváló minőségűek, innovatív technológiákból készült, kiváló minőségű anyagokból készülnek, amit az ügyfelek számos pozitív véleménye igazol.

10 Cersanit


A termékek legalacsonyabb ára
ország: Lengyelország
Értékelés (2019): 4.5

A mosdókagyló költségvetési szegmensének gyártója a piacon a modellválaszték elérhetőségére támaszkodott. A vállalat gyárai a fogyasztók közvetlen közelében helyezkednek el, ami csökkenti az áru szállításának idejét és költségét. A márkás termékek alatt az univerzális típusokat gyártják, amelyek összhangban lesznek a fürdő számos modelljével. A forma kerek / félkör alakú, ovális, négyszögletes, téglalap alakú és szögletes változatokat kínál a 22-100 cm széles vonalzóban, melyet különféle konfigurációjú helyiségekben lehet használni.

Minden gyűjtemény kevés, de funkcionális. Ez biztosítja a leggyakoribb telepítési és csatlakoztatási módszereket, a klasszikus felületkezelést. A szennyvízelvezetés jól működik, ahogyan azt a berendezések tulajdonosai is megnézik. A sorozat porcelánból vagy cserépből készül, nem okoz törékenységet. A legtöbb modellben a keverők speciális lyukakkal rendelkeznek. CASPIA RING 44, COMO 40, a Teta termékek a legjobb felhasználói minősítéseket kapták kompaktságuk és állványukkal való felszerelhetőségük miatt.


9 Melana


Környezetbarát termékek
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 4.6

A legismertebb orosz termékek, amelyek figyelmet érdemel a rendelkezésre állás, a tartósság, a telepítési módok változatossága miatt. A gyártó arzenáljában minden ízt és költségvetést javasolunk. Szüksége van egy termékre, amely felülről vagy alulról épült? Bekapcsolt vagy felfüggesztették? Ezek és nem csak a modern vállalati design mosdók mindig értékesíthetők. E márka alatt termelnek és dupla mosdók, szabadon álló padló, modell-munkalapok. A termékek telepíthetők a HoReCa rendszer lakóépületeiben, apartmanjaiban és intézményeiben.

A felülvizsgálatok során a vízvezeték-tulajdonosok megkülönböztetik a kiváló minőségű termékeket, a különböző méretű és formájú termékeket, a felület tökéletes simaságát, a természetes anyagból eredő biztonságot, a túlfolyáshoz szükséges lyukat. Az MLN-8070E, MLN-B133, MLN-7027A modellek jól mutatják a saját tervezésű és tervezési trendeket, amelyek kiemelik a belső elemek minden elemét.

8 Ravak


Innovatív helytakarékos megoldások
ország: Cseh Köztársaság
Értékelés (2019): 4.6

A cseh képviselő az orosz piacon érdekli a fogyasztókat a mosókonyhák érdekes kialakítása, a legmodernebb technikai megoldások, a kapcsolódó tartozékok elhelyezéséhez szükséges további hely miatt. Sok modell felületén tartósan szappan és fogkefék helyezhetők el, vagy elrejthetik őket speciális hüvelykamrákban. Minden terméket öntéssel készítenek, így nincsenek szivárgások, nincsenek repedések a testelemek ízületein. A héj anyaga egy speciális kompozit anyag, amely kerámiákon és dolomit forgácsokon alapul, melyet jó funkcionalitás jellemez és nem takar el a tisztítás során. Vannak fejlesztések az öntött márványból.

A cég számos mosdókagylóval rendelkezik standard formátumban, mini és dupla, így a fogyasztók mindig megtalálják a megfelelő lehetőséget. A vélemények leggyakrabban a 10 fokos sorozat innovatív modelljeit említik, amelyek a sarokban helyezhetők el, és a fürdő közelében helyezkednek el. Az Evolution szekrényekkel kapcsolatos fejlesztések, a BeHappy felfüggesztési szerkezetek igényelhetők.


7 Laufen


Az arányok legjobb pontossága
ország: Svájc
Értékelés (2019): 4.7

Körülbelül 130 évig a vállalat jelen van a világpiacon, nemcsak trendjeit követve, hanem az egészségügyi és higiéniai termékek szegmensében is. Svájcban, a Cseh Köztársaságban, Ausztriában és Brazíliában működő vállalkozások a márka nevében működnek. Minden évben 3 millió kerámia fürdőszobai termék jön az üzletekbe, amelyek megfelelnek az összes szabványnak, kielégítik az ügyfeleket a különböző tervezési megoldásokkal, és praktikusak.

A vállalat egyik legjellemzőbb jellemzője az új ötletek létrehozására való törekvés, olyan technológiák bevezetése, amelyeknek még nincs analógja. Különösen a SaphirKeramik fejlesztése lehetővé teszi az ultra-vékony (1-2 mm) élek és a termékek falainak megszerzését, amelyek megtartják nagy szilárdságukat és tartósságukat.Eladáskor mosdókagylót találhatunk falra, felsőrészre, teljesen vagy részben beágyazva, mosogató tálba, szabadon álló, talapzaton vagy félig talpra. Oroszországban a Laufen Pro kollekció igényelhető, amely egyértelmű vonalakkal, jól átgondolt geometriával és a modellek könnyű telepítésével vonzza a figyelmet, függetlenül a tervezésétől. Különböző típusú mosdók Laufen Pro 818958, Laufen Pro 812964 a kereslet vezetői között.

6 Santek


Fogyasztói kereslet vezetője
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 4.7

Az orosz cég alapítása óta 1995 óta több tízezer ügyfelünk már állandó ügyfeleivé vált. A termékek iránti nagy kereslet a modellek méretének, alakjának, kialakításának és árának, a tartósságnak és az igénytelen működésnek a jó választása. A teljes termékskálát (mosogatók, kádak, WC-k stb.) Oroszországban saját termelési létesítményein gyártják. A céget a „Vízvezeték” kategóriában ismételten „1-es márkaként” ismerik el.

A kerámia mosdókagyló mérettartománya 40 és 75 cm közötti vagy annál nagyobb szélességű modelleket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy kis helyiségekben vagy tágas helyiségekben helyezze el őket. Környezetbarát nyersanyagokkal történő előállításukhoz, amely többlépcsős feldolgozásnak van kitéve. Ennek eredményeként a termékek ellenállnak a mechanikai és hőmérsékleti hatásoknak, vonzó megjelenésűek. Strukturálisan és formában a modellek a telepítési helyszínre és a belső tér általános stílusára összpontosítanak. A legnépszerűbbek a „Baikal-65”, „Coral-83”, „Azov-40” fejlesztései.


5 Gustavsberg


Eredeti tervezés
ország: Svédország
Értékelés (2019): 4.8

A cég fő tevékenysége a porcelán fürdő termékek gyártása. A céget 1825-ben nyitották meg, de 1940-ben nem kezdődött el a fürdők és szaniter termékek gyártása. A gyártó alapszabálya, hogy innovatív, megbízható és kiváló minőségű termékeket nyújtson a fogyasztóknak. A legjobb tervezők az áru megjelenésének megteremtésén dolgoznak. A cég termékei jelentősek a gyakorlatiasságuk és a funkcionalitásuk miatt, ezért évek óta képesek a tulajdonosuk szemét meglátogatni.

A Gustavsberg márkanév alatt kiváló minőségű porcelán mosdókat vásárolhat. A terméktervezés kifogástalan, nemcsak esztétikai szempontból, hanem gyakorlati szempontból is. Az áramvonalas vonalaknak és a nem éles sarkoknak köszönhetően minden mosdó könnyen tisztítható. Figyelemre méltó a gyártó által kínált árkategória is, mivel minden fogyasztó számára megfizethető.


4 Jika


Modern választék
ország: Cseh Köztársaság
Értékelés (2019): 4.9

A társaság 1878-ban alakult a Cseh Köztársaságban. Kezdetben egészségügyi kerámiák és ételek készítésével és értékesítésével foglalkozott, de nem szűnt meg a kívánt célok fejlesztésében és megvalósításában. Ezért ma a Jika márka az egyik leg ambiciózusabb és legsikeresebb. A vállalat rendkívül szép, elegáns és kiváló minőségű, a legmodernebb berendezéseken készült, praktikus anyag felhasználásával készült termékeket kínál ügyfeleinek.

Minden termék megfelel a minőségi és üzemeltetési biztonság minden nemzetközi szabványának, ezért sok éven át képes kiszolgálni tulajdonosát. A cég elsősorban felfüggesztett mosogatógyűjteményeket állít elő: Lyra, Zeta, Mio, Olymp és Tigo, de vannak beágyazott mosdók is: Thalia és Cubito. A termékeket nemcsak a kitűnő formatervezés és a kiváló minőség jellemzi, hanem megfizethető áron is.

3 Jacob Delafon


A funkcionalitás és a költség legjobb aránya
ország: Franciaország
Értékelés (2019): 4.9

1889-ben a francia cég Jacob Delafon kezdte meg működését, amely keverőket gyártott. Egy tucat évvel később a cég előállította első egészségügyi porcelánját és három évvel később - öntöttvas fürdőjét. Ma a cég szaniter felszerelések és berendezések gyártására szakosodott. A gyártó egyik fő előnye, hogy a termékek stílusos és nemes esztétikája nem hagyja közömbösnek a legigényesebb kritikát sem. Nos, és természetesen a termékek minősége a legmagasabb szinten van, ugyanakkor az áruk költsége meglehetősen megfizethető.

Évente több ezer beépített mosdó, mosogató, munkalap és mosdó található. A legnépszerűbb gyűjtemények a Portré, Ove, Replay, Escale, Kandel, Struktura. És az Odeon Up vonal az évek óta a legjobb eladóként vált el az értékesítés szempontjából, a felhasználó számára kedvezővé vált a tömör kialakítás, a kiváló minőség és a megfizethető ár érdekében.

2 AQUATON


Globális szabványok és megbízhatóság
ország: Oroszország
Értékelés (2019): 5.0

Az "Akvaton" cég az egyik legismertebb és legnagyobb fürdőszobai gyártó a fürdőszobában a FÁK-ban. A vállalat 2000-ben kezdte meg a siker sikerét, és már több mint 18 éve népszerű a fogyasztói körökben. Tevékenységeiben a gyártó csak korszerű gyártást, valamint olyan anyagokat használ, amelyek megfelelnek a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak.

A vállalat választékában számos vízvezeték képviselhető: sarok-, kerámia-, üveg- és márvány mosdókagylók, tükrök, szekrények, mosdókagylók, polcok stb. A termékek formái, méretei és színei is változatosak. az egyéni lelkük. A visszajelzésben az ügyfelek különösen gyakran osztják meg a Fabia gyűjteményét. Elegáns kialakítású kis öntött márvány mosogató. Fali felnik és peronok, így használata hihetetlenül kényelmes.


1 Roca


Az évek során bizonyított minőség
ország: Spanyolország
Értékelés (2019): 5.0

A spanyol Roca cég 1917-ben kezdte meg tevékenységét, és napjainkig magas színvonalú termékeket kínál ügyfeleinek. Az első termék, amely a gépe alatt jött ki, egy öntöttvas radiátor volt, amelyet otthoni fűtési rendszerekhez terveztek. Ma a gyártó hatalmas választékot kínál a fürdőszobához, a gazdasági osztálytól kezdve a tervezői kollekciókig: szaniter kerámiák, akril, öntöttvas és acél fürdők, csaptelepek, zuhanykabinok és panelek, zuhanykabinok, csempe, mosdók, bútorok és kiegészítők.

A mosogatók minden modellje az eredeti kialakításban készült, ezért nagyszerű kiegészítés lesz a fürdőszobában. Különösen népszerű a c vonalzó, mivel a városi táj a mosdó külső részén található. A Roca termékek kiváló minőségűek, tartósak, praktikusak és megfizethetőek a lakosság különböző szegmensei számára. Nemcsak a fürdőszoba belsejét alakítják át, hanem a tulajdonos életét is a lehető legkényelmesebbé teszik.


Népszerű szavazás - ki a legjobb fürdő mosogató gyártója?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 48
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan
1 a megjegyzést
 1. Anna
  A mosdónk, am pm nagyszerűen, a közelmúltban mosott a bögre, elcsúszott és beleesett. A héj erős porcelánból készült, ellenállt, de ezt már nem csinálom. A szivacsos mosás kiváló.

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények