10 legjobb moszkvai zálogház

hely

név

Jellemzők értékelése

Top 10 legjobb moszkvai zálogház

1 Lombard 24 A legjobb becslések kövek és nemesfémek
2 távlati A svájci órák tulajdonosainak zálogháza
3 haszon A biztonságért felelős vezető
4 győzelem Legjobb jutalék üzlet
5 585 Arany Képes kiválasztani a megfelelő arányt
6 meridián A biztosítékok legmegbízhatóbb védelme
7 A lombard A régiségek méltó elismerése
8 Zálogház 38 Autók szakosodása
9 Három állomás A prémek vásárlásának legjobb feltételei
10 Nézze meg a zálogházat a Sretenka-n Szállítás az Orosz Föderáció bármely pontjára

A zálogházak ősidők óta népszerűek. Megmentésre kerülnek, amikor sürgősen szükség van a pénzre, vagy van egy vágy, hogy csak megszabaduljon a bosszantó dologtól, vegyen hitelt, és akkor is, ha használt ékszereket, berendezéseket, hangszereket szeretne vásárolni és sokkal olcsóbb. Amikor egy ügyfél megérkezik egy zálogházba, az ügyfél megkérdezheti, hogy megtévesztené-e az értékelésben, és mennyire megbízható lesz az együttműködés.

Napjainkban több mint ezer szervezet Moszkvában nyújt ilyen szolgáltatásokat. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen a választás az összes intézményben, összeállítottuk a főváros legjobb zálogházainak minősítését.

Top 10 legjobb moszkvai zálogház

10 Nézze meg a zálogházat a Sretenka-n


Szállítás az Orosz Föderáció bármely pontjára
Honlap: lombard-chasov.ru; Tel .: +7 (495) 997-55-52
A térképen: Moszkva, Pechatnikov sáv, 12
Értékelés (2019): 4.4

Egy másik zálogház, amelyről azt gondoltuk, méltó a „Lombard órák a Sretenka-ra”. A céget nemcsak a luxusóra-márkák nagyon alacsony áron történő megvásárlásának lehetősége, hanem az áruk szállítása is az ország bárhol. A Lombard kedvezőbb feltételekkel vásárolja meg őket, mint az árveréseken. A vállalat garantálja, hogy minden tétel eredeti.

Az órákon kívül a Lombard a Sretenkán az arany ékszerek, valamint a kiegészítők és ruházati cikkek vásárlási és eladási szolgáltatásait is kínálja. Itt nyereségesen vásárolhat vagy azonnal eladhat bőr és szőrme termékeket. Ha gyémántot akarsz adni vagy azonnal eladni, akkor ez akkor lehetséges, ha 100 ezer rubelt vagy annál többet értékel. Az egyszeri zálogház egy nagyon kényelmes online értékelési szolgáltatást kínál, amely időt takarít meg az ügyfelek számára, és lehetővé teszi, hogy előzetesen értékelje a rendelkezésre álló pénzösszegeket.


9 Három állomás


A prémek vásárlásának legjobb feltételei
Honlap: trivokzala.tt34.ru; Tel .: +7 (495) 607-01-30
A térképen: Moszkva, Komsomolskaya tér, 6
Értékelés (2019): 4.4

A Lombard „Három állomás” egy olyan áldozat lesz azok számára, akik el akarják adni az unatkozó termékeket a szőrméből, vagy egy szőrme védelme érdekében kölcsönöznek. A professzionális személyzet értékelni fogja a dolgokat, és azonnal adja meg a pénzt. Azok, akik érdeklődnek a szőrméből készült zálogtermékek megvásárlásában, itt is sok kiváló lehetőséget kínálnak megfizethető áron. A szőrmék mellett a cég arany, ezüst, platina, drágakövek, órák, a termékek beszerzésére és eladására szolgáló szolgáltatásokat nyújt.

A Lombard hiteleket nyújt. A túlfizetés az összegtől és a havi 6% -tól függ. A rendszeres ügyfelek kedvezményes áron vehetnek igénybe Lombard-kölcsönt. A Lombard 1997 óta működik, és nagyon megbízhatónak bizonyult. Komsomolskaya metróállomástól mindössze 5 perc sétára található. A „három állomás” érdemben viseli a főváros egyik legjobb órájának és szőrme-gyalogjának címét.

8 Zálogház 38


Autók szakosodása
Weboldal: autolombard-moskva.ru; Tel: +7 (495) 740-87-00
A térképen: Moszkva, Smolenskaya-Sennaya tér, 30., 4. o
Értékelés (2019): 4.5

Az "Autopawnshop 38" érdekes lesz a járművek tulajdonosai számára, mert az autóvásárlásra, eladásra és jelzálogra szakosodott. A cég 2013 óta működik, és már nemcsak Moszkvában, hanem egész Oroszországban is a legnagyobb szakosodott zálogház lett.Egy kényelmes szolgáltatás lehetővé teszi, hogy harminc percen belül egy autó vagy PTS biztonságára vonatkozó kölcsönt kapjon, ami lehetővé teszi, hogy a pénzügyi problémákat sokkal gyorsabban oldja meg, mint amikor egy bankban folyósít.

Azok számára, akik nehéz helyzetben vannak, az autó sürgős beszerzési szolgáltatása alkalmas lesz, aminek köszönhetően az ügyfél gyorsan javítja pénzügyi helyzetét. A kilépő gép értékelése segít időt és időt takarítani az üzleti és elfoglalt emberek számára. A közelmúltban elkezdődött az autókra vonatkozó zálogjog, amely érdekes lesz azok számára, akik helyet foglalnak a földalatti parkolóban, és a járművek már értékesítettek, vagy van egy kényelmesebb parkolóhely. Lombard segíthet az autók értékesítésében is.


7 A lombard


A régiségek méltó elismerése
Weboldal: the-lombard.ru; Tel .: +7 (495) 724-57-55
A térképen: Moszkva, Glinischevsky sáv., 5/7
Értékelés (2019): 4.5

A „The Lombard” 2008 óta dolgozik, és különösen érdekes lesz az antik tárgyak tulajdonosai számára, akik haszontalan értékükkel szeretnének részt venni, és gyorsan kapnak jó pénzt. A cég szakemberei minőségi értékelést készítenek az árukról, és ami a legfontosabb, teljesen ingyenes. Ha az ügyfél elégedett a végső összeggel, akkor azonnal megkapja a pénzt a kamat és jutalékok levonása nélkül.

Továbbá, a zálogház az antik régiségeket kereső régiségek szerelmeseit fogja kérni, a porcelán figuráktól és a festményektől a háztartásokig és a hangszerekig. A régiségek mellett a zálogház az arany, platina, ezüst, órák és drágakövek árucikkek vásárlásával és értékelésével foglalkozik. Számos értékelés szerint gyakran kínálnak az aranytermékek legjobb árait. Az egyetlen hátránya a különböző területeken működő irodák hiánya. A "The Lombard" csak egy helyen található - kétszáz méterre a "Chekhovskaya" metróállomástól, szemben a Szövetségi Tanáccsal.

6 meridián


A biztosítékok legmegbízhatóbb védelme
Honlap: goldlombard.ru; Tel .: +7 (917) 570-06-95
A térképen: Moszkva, Sokolnicheskaya tér., 9A, pav. 104 TC "PRESTIGE M"
Értékelés (2019): 4.6

A "Meridian" zálogházak hálózata 1993 óta működik, és olyan rangos szövetségek közé tartozik, mint a Lombardok Ligája, a Zálogházak Országos Szövetsége és a Zálogházak Szövetsége. Moszkvában már 24 részleget nyitottak meg, amelyek a metrótól gyalogosan találhatók. A cég rövid távú hiteleket biztosít az órák, arany, ékszerek és ezüstáruk révén.

Az áruként elfogadott termékeket a legbiztonságosabb széfben tartják, és kizárják az illetéktelen személyek hozzáférését. Fontos plusz a kockázat költségbiztosítása a vállalat rovására. A Meridian hálózat zálogházai is kedvezően különböztetik meg a hagyományos szakmai megközelítést az arany, ezüst és drágakövek értékelésére. A zálogházakban található ékszerüzletekben a vevő nagyon versenyképes áron találhat termékeket.


5 585 Arany


Képes kiválasztani a megfelelő arányt
Weboldal: 585zolotoy.ru; Tel: 8 (800) 555-55-85
A térképen: Moszkva, st. Sheremetyevskaya, 6
Értékelés (2019): 4.7

Az "585 Gold" üzletek és zálogházak hálózata 800 irodával rendelkezik Oroszországban. És persze, Moszkva sem volt kivétel. A vállalat kedvező feltételeket kínál a nemesfémből és kőből készült ékszerekkel biztosított kölcsönökre. Fontos jellemzője az ügyfél azon képessége, hogy kiválassza az igényeinek leginkább megfelelő tarifát. Hitelek legfeljebb 30 napig biztosítottak. Továbbá a zálogház folyamatosan promóciókat tart, csökkentve az érdeklődést, ha bizonyos feltételek teljesülnek.

Amikor először kapcsolatba lép a társasággal, felajánlja, hogy az ügyfél klubkártyát bocsát ki, amellyel pontokat gyűjthet és fizethet a hálózat üzleteiben. A legfrissebb hatalmas mennyiségű arany és ezüst ékszer választéka minden ízléshez. A cég honlapján használhatja a kényelmes online termékértékelési szolgáltatást, amely sok időt takarít meg.


4 győzelem


Legjobb jutalék üzlet
Honlap: win-63.rf; Tel: +7 (495) 134-15-18
A térképen: Moszkva, október 60. évfordulója, 25 K1
Értékelés (2019): 4.8

A „Victory” bizottsági üzlet nem hagyományos értelemben vett zálogház.De nem tudtuk azt a minősítésünkbe belefoglalni azoknak, akik sürgősen pénzt igényelnek, és azok, akik jövedelmezően szereznek dolgokat, legyen az arany, mobiltelefon vagy akár ingatlan. Nem ad Lombard-hiteleket, hanem fizet a dolgokért, amelyeket az ügyfél a végrehajtás alatt hoz. A "győzelem" szakértői szakmai értékelést végeznek az árukról, és felesleges bürokrácia nélkül adnak pénzt.

Itt is nyereségesen vásárolhat használt arany- és ezüst ékszereket, elektronikát, autókat és még sok más. A vállalat éjjel-nappal nyújt támogatást, irodái pedig a nap 24 órájában, a hét minden napján dolgoznak. A Victory divíziók széles körben elterjedtek Moszkvában, valamint Oroszország egész területén, és gyalogosan elérhetők a metróállomásoktól. A vállalat továbbra is rangsorolja a legjobbat.

3 haszon


A biztonságért felelős vezető
Honlap: lombardblago.ru; Tel: 8 (800) 100-02-55
A térképen: Moszkva, st. Lenin Sloboda, 26
Értékelés (2019): 4.8

A jelzáloghitelezés legjobb szolgáltatása a "Blago" záloghitelezők hálózatával büszkélkedhet. Ügyfelei számára a vállalat folyamatosan bővíti a szolgáltatások körét. A hagyományos arany, egyéb nemesfémek és kövek betétjein kívül elektromos szerszám vagy háztartási készülékek alatt is kölcsön vehet. A több fiókos ablakokkal rendelkező zálogházak új formátumai is sokakra hívják fel a figyelmet.

A „jó” minden ingyenes ígéretet értékel. Elérhető online értékelés az oldal zálogházán. A kölcsön megszerzéséhez csak egy útlevélre és nem több, mint tizenöt perc szabadidőre van szüksége. A biztonsági kölcsön legfeljebb 30 napig áll rendelkezésre. Egy nagy plusz a zálogházak rendelkezésre állása: Moszkvában minden irodaház gyalogosan elérhető a metrótól. A hálózat Oroszországban oszlik meg: fiókjai 42 városban működnek.

2 távlati


A svájci órák tulajdonosainak zálogháza
Honlap: lombard-perspectiva.ru; Tel: +7 (495) 959-99-99
A térképen: Moszkva, Korobeynikov sáv, 1
Értékelés (2019): 4.9

A legjobb zálogház a drága svájci márkák óráinak és ékszereinek tulajdonosai számára. A „Perspective” megszerzi és elfogadja ezt az árukategóriát, mint ígéretet, amely a legmagasabb szintű értékelést végez, és nagyon kedvező feltételeket kínál. A munkatársak széleskörű tapasztalattal és minden szükséges bizonyítvánnyal rendelkeznek, amely lehetővé tette, hogy a cég akkreditációt kapjon a Chrono24 nemzetközi óraváltásból és a Maller magazin szerint váljon Moszkvában a legjobb óratársként.

Amellett, hogy a vásárlás és a zálogjog, a "Perspektíva" kölcsön adhat. Ha az ügyfél sürgősen pénzre van szüksége, a hitelező ugyanezen a napon 50 ezer és 150 millió rubelt kínál. A nagyobb összegeket az elfogadottak szerint lehet jóváhagyni, és további dokumentumok rendelkezésre bocsátása esetén. A kölcsön megszerzéséhez csak útlevéllel kell rendelkeznie. A Lombard "Perspective" megfelelően folytatja a legjobbak rangsorát Moszkvában.


1 Lombard 24


A legjobb becslések kövek és nemesfémek
Honlap: juvelirnyj-lombard-24.ru; Tel: +7 (495) 621-78-13
A térképen: Moszkva, st. Maroseyka, 6/8, 1. o
Értékelés (2019): 5.0

A legjobb zálogház minden állampolgár kategóriában. Különböző jövedelmű emberek jönnek ide a szolgáltatásokért, mert előnyösek a luxus márkás termékek tulajdonosai, az egyszerű tartozékok tulajdonosai és a kövek és ékszerek nagykereskedelmi szakemberei. Az ügyfelek vonzódnak a nemesfémek megváltásának maximális áraihoz, egy kissé magasabb becsléshez az ékszerekhez, amelyeket újra lehet értékesíteni, valamint a márkás ékszerek.

A Lombard különböző szolgáltatásokat nyújt - hitelektől az ingatlanok sürgős eladásáig. Elég gyakran végez értékesítést és aukciókat, ahol nagyon kedvező áron vásárolhat aranyat vagy bármilyen más terméket. A „Lombard 24” -et értékelni fogják azok, akik gyémántokat akarnak eladni, hiszen itt értékelik az ügyfél javát, és nemcsak Moszkvában, hanem Oroszországban is lehetővé teszik a legjobb ajánlatot.A kölcsönöket havonta 6-12% -os arányban adják meg.


Népszerű szavazás - amely a moszkvai zálogház a legjobb
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények