10 legjobb autósiskola Szentpéterváron

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb 10 legjobb autósiskola Szentpéterváron

1 Közlekedési lámpa A város legnagyobb fióktelepe
2 Rosto dosaaf St. Petersburg legrégebbi autósiskola
3 győzelem Az új diákok számára egy orvosi tanács, mint ajándék
4 musztáng A tanulás idejének és helyének legjobb feltételei
5 fény Képzés minden ismert kategóriában
6 fordulat Ingyenes próbaverzió
7 sofőr A legjobb tandíj
8 bemutatkozás Nagy promóciók és különleges ajánlatok
9 túra A sürgősségi képzés legjobb módja
10 5 kerék Az osztálytermek legmodernebb felszerelése

Szentpéterváron elegendő autósiskolát tartanak a potenciális vezetők figyelmébe. Ebben a tekintetben az egyikük javára történő választás meglehetősen nehéz.

Felhívjuk a figyelmet a legjobb autósiskolák értékelésére, amelyre mindenekelőtt figyelmet kell fordítani. A kiválasztás magában foglalja a legjobb oktatókat, flottát, optimális árképzést és számos pozitív értékelést tartalmazó intézményeket.

A legjobb 10 legjobb autósiskola Szentpéterváron

10 5 kerék


Az osztálytermek legmodernebb felszerelése
Honlap: koleso-5.ru; Tel: +7 (812) 766-36-56
A térképen: St. Petersburg, Ligovsky Prospect, 130
Értékelés (2019): 4.2

Az "5 kerék" vezetési iskola elkezdi a legjobb helyezésünket Szentpéterváron. Nemcsak a magas színvonalú képzés, a kiváló járműpark, hanem a képzési osztályok legmodernebb felszerelése is híres. Itt vannak olyan high-tech interaktív modulok telepítése, amelyek lehetővé teszik az útszabályok gyakorlati aspektusainak kidolgozását anélkül, hogy elhagynák az irodát. Az iskola szigorúan ellenőrzi az oktatási csoportok kihasználtságát, a tanulók számát, hogy a tanár meg tudjon magyarázni és különös figyelmet fordítani mindazokra, akik ezt igénylik.

Ami az árakat illeti, ők is megfizethetőek. A "B" kategóriába tartozó teljes tanfolyam 30 ezer rubelt fizet. Ugyanakkor rendszeres kedvezmények és különleges ajánlatok vannak, amelyek jelentős megtakarítást tesznek lehetővé. A tanulás megkezdéséhez elegendő 14 ezer rubelt befizetni. Az autósiskola honlapján hagyhatja el az alkalmazást online képzésre. Tartalmaz minden olyan dokumentumot is, amely igazolja, hogy az intézmény megfelel az összes megállapított szabványnak.


9 túra


A sürgősségi képzés legjobb módja
Honlap: tur812.ru; Tel: +7 (812) 454-53-45
A térképen: Szentpétervár, st. Hajógyártók, 30
Értékelés (2019): 4.3

Az alapképzés mellett a "Tour" autósiskola további mini tanfolyamokat is tartalmaz, amelyek az árban szerepelnek. A felülvizsgálatban résztvevők különösen figyelmet fordítanak arra, hogy a sürgősségi ellenőrzési képzést a szabványos programba integrálják. Szerintük ez a döntés lehetővé tette, hogy elkerüljék a kellemetlen helyzetek tömegét az utakon, és magabiztosabbnak érezzék magukat. A tandíj a hallgatói képzés szintjétől függ. Ha van jó gyakorlati tapasztalata és alapvető ismerete az út szabályairól, akkor nem több, mint 17 ezer rubelt kell fizetnie.

A hallgatók rendelkezésére hat felszerelt autodrom. A képzési kérelmet távolról lehet benyújtani, és ha nincs elég idő, akkor elméleti online tanfolyamok állnak rendelkezésre. Magas színvonalú tanárok, jól felszerelt osztályok modern felszereléssel, egyedi taneszközök, egyéni tanár- és oktatóválasztás - mindez a „Tour” autósiskolát teszi a St. Petersburg egyik legjobbjának.

8 bemutatkozás


Nagy promóciók és különleges ajánlatok
Honlap: debut78.ru; Tel: +7 (812) 393-36-76
A térképen: Szentpétervár, tesztelők, 13B
Értékelés (2019): 4.4

Ez a vezetési iskola egyéni megközelítést alkalmaz a vezetési oktatásra. Ha kétségei vannak a vezetői engedély megszerzésének szükségességére, nem biztos benne, hogy kényelmesen érzi magát a kormány mögött, részt vehet az első tesztórán, és nem fizethet egy fillért sem. Azok számára, akik a vágyukban állnak, több helyszínt kínálnak a tanításelmélet és a gyakorlati vezetés számára.Az oktatók türelmesen és alaposan elmagyarázzák a közlekedési szabályokat, részletesen elemzik a nehéz pillanatokat.

A modern flotta lehetővé teszi, hogy az ügyfél igényeinek leginkább megfelelő autót gyakorolja. A „Debut” autósiskolában a tanítási módszert az évek során dolgozták ki, és maximálisan optimalizálták. A tanárok megértik, hogy az elmélet, amelyet a gyakorlat nem támogat, a minimális eredményt adja, ezért mindkét blokk kiegyensúlyozott a maximális eredmény eléréséhez. A mínuszok közül egy kicsit hosszabb tanulmányi időszak látható, a diákok a vezetői engedélyt legkorábban 3,5 hónapon belül kapják meg.


7 sofőr


A legjobb tandíj
Honlap: avtoshkolaspb.ru; Tel: +7 (812) 906-92-63
A térképen: Szentpétervár, st. Chudnovsky, 10
Értékelés (2019): 4.5

Három hónapig ebben az autósiskolában készen állnak arra, hogy kiváló vezetőt nyújtsanak, még olyan hallgatótól is, akinek nincs semmilyen vezetési élménye. És itt kell fizetnie a legkisebb tandíjért. A "B" kategóriában az elmélet 18,999 rubelből fog kerülni. Azok számára, akik távolról szeretnének tanfolyamot venni, de kétségei merülnek fel, hogy ez az űrlap alkalmas-e rá, egy próbaórát biztosítanak. A reggeli órák olcsóbbak lesznek a jövőbeli vezetőknek.

A tanári személyzetnek speciális képzése van, valamint széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a szakterületen. Ahogy a diplomások írják a véleményeket, minden tanár megmagyarázza az elméletet, és az oktatók részletesen megvizsgálják a vezetési folyamatban felmerülő nehéz pillanatokat. A honlapon a vezetőiskolák rendszeresen hirdetnek aktuális akciókat és kedvezményeket. Ezek közül nagyon jó ajánlatokat találhat. A "Driver" vezetőiskola érdemes a Szentpétervár egyik legjobbjának címet viselni, és folytatja a minősítést.

6 fordulat


Ingyenes próbaverzió
Weboldal: virazz.ru; Tel: +7 (812) 926-05-68
A térképen: Szentpétervár, Közép-Avenue, 60
Értékelés (2019): 4.5

Ez az egyik legfejlettebb autósiskola Szentpéterváron. A tanulási folyamat az interaktív elemek aktív bevezetésével épül fel. Ez hozzájárul egy új, a legújabb technológiával felszerelt osztályhoz. A diákok nemcsak megtanulják az elméletet, hanem teljes mértékben megértik az egyes szabályok meghatározásának okait és megsértésének következményeit. Így a diplomások gyakorlati tudatos vezetés, és nem a tanult közlekedési jelek szerint mozognak.

Azok számára, akik kétségbe vonják, hogy egy hasonló technika alkalmas-e neki, egy eredeti megoldás javasolt. A potenciális tanulóknak lehetőségük nyílik ingyenes próbaverzióra. Meg lehet érteni, hogy ez a képzési forma elfogadható-e, mennyire erős a tanári személyzet, és értékelje az anyagi és technikai bázist. Érdemes megjegyezni, hogy a Virazh parkolója az egyik legjobb Szentpéterváron, és az oktatók megkülönböztethetőek az udvariasság és a tapintat. Itt a diákok minőségi oktatást kapnak ésszerű pénzért.


5 fény


Képzés minden ismert kategóriában
Weboldal: auto-fara.ru; Tel: +7 (812) 920-37-64
A térképen: Szentpétervár, st. Nagymama, 52
Értékelés (2019): 4.6

Ha nem egy széles körben elterjedt kategóriát szeretne tanulni, nyugodtan kövesse a "Headlight" autósiskolát. Itt a hallgatók számára tanfolyamokat kínálnak, amelyek után a busz, a traktor vagy a buldózer, a kombinált szállítás vezetésére jogosultak. Ezen túlmenően ebben az iskolában mindenki megtanulja, hogy egy motorkerékpárral és egy ATV-vel utazzon. Ami a költséget illeti, a leggyakoribb „B” kategóriájú kurzus 19 ezer rubelt fog fizetni.

Az oktatók személyzete magas színvonalú szakemberekből áll, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a vezetés és a képzés terén. Szükség esetén a diák választhatja ki a gyakorlatban legmegfelelőbb autót. Ahogy a diplomások írják a véleményeket, itt az oktatók figyelmesek, tapintatosak és nagyon érthetően magyarázzák a hibákat és a nehéz pillanatokat az úton. A vezetőiskola honlapján a diákok visszajelzései alapján láthatja a minősítést.


4 musztáng


A tanulás idejének és helyének legjobb feltételei
Honlap: mustangs.ru; Tel: +7 (812) 320-02-20
A térképen: Szentpétervár, st. Vvedensky csatorna, 7
Értékelés (2019): 4.7

Azok számára, akik nagyon elfoglaltak, és alig tudnak időt szánni a vezetésre, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a "Mustang" autósiskolára.A hallgatóknak lehetőségük van különböző osztályok kiválasztására: reggel, délután, este, vagy akár a távoktatás szolgáltatását. A gyakorlati vezetés egyéni ütemezésre épül. A diákok választhatják az órák idejét és időpontját.

Végzős autósiskola "Mustang" előzetesen felkészült a vizsga a közlekedési rendőrség, beleértve erkölcsileg. Először is a belső vizsgák végső ellenőrzésének feltételei. Másodszor, a diákok előzetesen átadják a vizsga útvonalait a közlekedési rendőröknél és szétszerelik az oktatóval az összes nehéz pillanatot. Ezen túlmenően a vezetői végső tesztet az oktató ismerős autóján béreljük, ami egyszerűsíti a feladatot. A statisztikák alapján a „Mustang” autósiskolai hallgatók többsége az összes vizsgát először veszi át. Ő méltóan folytatja a legjobbak rangsorát Szentpéterváron.

3 győzelem


Az új diákok számára egy orvosi tanács, mint ajándék
Weboldal: pobeda78.ru; Tel: +7 (812) 448-08-88
A térképen: Szentpétervár, st. Big Raznochinnaya, 14A
Értékelés (2019): 4.8

Ez a vezetőiskola nemcsak az oktatás kiváló minősége, hanem a legvonzóbb feltételek mellett is híres. Az oktatási intézménynek mintegy ötven ága van Szentpétervár minden területén. A 10 autodrom jelenléte lehetőséget ad arra, hogy kiválassza a legmegfelelőbb képzési helyet. Még egy elmaradt lecke ebben a autósiskolában nem jelent problémát, a diák egyszerűen felzárkózhat egy másik csoporthoz, felár nélkül.

Ami a költséget illeti, ez is az egyik legjövedelmezőbb Szentpéterváron, a „B” kategóriába tartozó elmélet csak 9 900 rubelbe kerül. Ezenkívül lehetőség van részletfizetésre is, ami nem jelenti a túlfizetéseket. A képzés megkezdéséhez szükséges első részlet csak 6 ezer rubel. Mint a jövőbeni mozgatórugók, amelyek rendszeresen vezetnek egy autósiskolában. Tehát az ügyfeleknek lehetőségük van ingyenes orvosi vizsgálat elvégzésére. És a cselekvés örökös, és minden új diák számára elérhető. A "Victory" vezetõiskola megfelelõen folytatja a legjobb helyezésünket.

2 Rosto dosaaf


St. Petersburg legrégebbi autósiskola
Weboldal: auto4rosto.ru; Tel: +7 (812) 947-04-40
A térképen: Szentpétervár, Grazhdansky Pr., 2
Értékelés (2019): 4.9

Ez az egyik legrégebbi autósiskola Szentpéterváron, amely több mint 30 éve tanít vezetőket. Könnyű és viszonylag olcsó bármilyen kategóriában tanulni. Ezenkívül lehetőség van arra, hogy szakemberek tanácsát kapják a vitatott kérdésekben, hosszú távon visszaállítsák a vezetési készségeket, és frissítsék a közlekedési szabályok ismereteit. "ROSTO Dosaaf" vezetőiskola a legnagyobb Szentpéterváron. Évente gyártja a legnagyobb számú sikeres vezetőt.

Ennek az oktatási intézménynek egy vitathatatlan előnye a vezetési jog és a közlekedési rendőrség által az iskolában végzett igazolások kiadása. Itt vannak a legjobb tanárok, akik mindegyike széles körű tapasztalattal rendelkezik az új vezetők vezetésében és képzésében. Érdemes megjegyezni, hogy a kurzusok ára ebben a autósiskolában az egyik legolcsóbb. Egy nagy flotta lehetővé teszi a megfelelő autó kiválasztását a vezetési készségek fejlesztéséhez.


1 Közlekedési lámpa


A város legnagyobb fióktelepe
Weboldal: svetofor.su; Tel: +7 (812) 676-70-70
A térképen: St. Petersburg, Grazhdansky pr., 41, világít. B
Értékelés (2019): 5.0

Ez az egyik legnépszerűbb autósiskola Szentpéterváron, emellett a szervezet népszerű a hálózati felhasználók körében. A Yandex keresőmotorjának statisztikái szerint a leggyakrabban keresett információkat. Ez sok tényezőnek köszönhető. Először is, az ügyfelek, mint a képzés minősége, a tapasztalt tanárok türelmesen magyarázzák az elméleti részt, az oktatók taktikailag és magas fokú önellenőrzéssel gyakorlati vezetést tanítanak.

Egy másik fontos plusz a legjelentősebb fiókok száma Szentpéterváron.A jövőbeni vezetőnek nem kell az északi főváros másik végére utaznia, hogy képzést kapjon. A képzés nemcsak személyesen történik, hanem bárki is elméleti részét tanulhatja távolról. Az utóbbi egy kicsit olcsóbb lesz. A "Traffic Light" autósiskola minden népszerű kategóriában készít járművezetőket: "A", "B", "C" és "D". Ő a méltó pozíciót érdemel a legjobb rangsorban.


Népszerű szavazás - melyik St. Petersburg autósiskola a legjobb?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények