10 legjobb manikűr és pedikűr iskola Moszkvában

hely

név

Jellemzők értékelése

Top 10 legjobb manikűr és pedikűr iskola Moszkvában

1 Biotech A legjobb értékelés, a tanárok szakmaisága
2 Interimidzh A tanfolyamok legnagyobb választéka
3 Golden Nick Jól felszerelt, kényelmes tantermek
4 éljen A nemzetközi minta, a foglalkoztatás tanúsítványa
5 Manikűr Graduate School Ingyenes próbaverzió, foglalkoztatás
6 Aphrodite Neils Az állami diplomával rendelkező kurzusok legjobb árai
7 Arany antilop A legnagyobb kedvezmények
8 Stúdió manikűr Lena Lenina Foglalkoztatási és karrierlehetőségek
9 ITM-ISKOLA Alacsony árak, széles körű kurzusok
10 transzformáció Minden kurzus egy helyen

A manikűr és a pedikűr a két legnépszerűbb eljárás a nők körében. A körömszolgálat jó mesterei most megérik a súlyukat az aranyban, így sokan úgy döntenek, hogy ezt a szakmát jövedelemnek és csak maguknak szánják. A kereslet kínálat - sok különböző iskola kínál manikűr és pedikűr tanfolyamokat Moszkvában. Néha nehéz a legjobbat választani, ezért úgy döntöttünk, hogy a vélemények és a vélemények alapján Moszkvában a legértékesebb iskolákat tartalmazó minősítést kínáljuk.

Top 10 legjobb manikűr és pedikűr iskola Moszkvában

10 transzformáció


Minden kurzus egy helyen
Honlap: msk.visage-school.ru
A térképen: Moszkva, Schelkovskoe autópálya, 23A
Értékelés (2019): 4.5

A képzési stúdiók nagy hálózata különféle területeken kínál manikűr és pedikűr, smink, fodrászat, a kurzus átadását követően nemzetközi szabvány igazolása. A modelleket, anyagokat és eszközöket az iskola biztosítja, a gyakorlatot sokkal több idő adta, mint az elmélet. A tanfolyam után lehetséges az iskolai foglalkoztatás.

Az osztályokat kis, kényelmes stúdiókban tartják, melyek minden szükséges felszereléssel és vizuális anyaggal vannak felszerelve a képzés egyszerűsítése érdekében. Ezeket tapasztalt szakemberek vezetik, akik legalább nyolc év tapasztalattal rendelkeznek. Az osztályok ütemezése meglehetősen rugalmas, azok számára, akik nem alkalmazkodnak hozzá, lehetőség van egyéni ütemterv létrehozására. Azok, akik részt vettek az iskolában az egyik tanfolyamon, a legmelegebb és hálásabb észrevételeket teszik róla.


9 ITM-ISKOLA


Alacsony árak, széles körű kurzusok
Weboldal: itm-school-uchebnyj-tsentr.ru
A térképen: Moszkva, Birch Alley, 5a
Értékelés (2019): 4.6

Ez az egyik legjobb iskola, ha a fő cél nem a szakmai tevékenységek megváltoztatása, hanem a saját készségek megszerzése. Még az elfoglalt emberek is képesek lesznek időt tanulni, mivel a legtöbb kurzus csak néhány osztályból áll. És a képzés költsége nagyon alacsony. A leghosszabb PROFESSIONAL tanfolyam 30 órát tartalmaz, és csak 16 000 rubelt ér el. Ez idő alatt a diákok nemcsak a manikűr és a pedikűr alapjait, hanem az egyéni technikákat, érdekes tervezéseket, valamint a szempillahosszabbításokat is megismerik.

Az iskola hallgatóinak fő előnyei az alacsony árak, a különböző kurzusok széles választéka, a tanárok magyarázata az anyagról, a gyakorlati gyakorlatok hangsúlyozása. Minden diák teljes mértékben elégedett az iskolával, azt ajánlja azoknak, akik maguknak vagy munkájuknak a manikűr és pedikűr készségeit akarják elsajátítani.

8 Stúdió manikűr Lena Lenina


Foglalkoztatási és karrierlehetőségek
Honlap: llmanikur.ru/school
A térképen: Moszkva, 1. Kozhevnichesky sáv, 4. épület, E
Értékelés (2019): 4.6

A Lena Lenina manikűr stúdióinak iskolája nagyszerű lehetőség a tevékenységek megváltoztatására. A speciális tanítási módszernek köszönhetően még a legtehetségesebb diákok is megismerik a körömtervezés készségeit. A képzést jól felszerelt osztályokban, magasan képzett szakemberek folyamatos felügyelete alatt végzik. A kurzus befejezése után lehetőség van arra, hogy a manikűr stúdiók egyikében a körömszolgálati mester munkáját karrier-növekedési lehetőséggel nyerjék.

Az iskola alapvető, szakmai tanfolyamokat kínál. Szintén bárki elsajátíthatja a korrekciót, szemöldökét és szempilláit, a lábak és a kéz thai masszázsát, a kiterjesztést, a köröm dizájnját és az egyedi manikűr irányokat. A költség nem a legmagasabb. De van egy mínusz - a kurzusok rövid időtartama, ami nem elegendő az új készségek minőségi fejlesztéséhez. Például a mester kocsi képzése csak 60 óra, míg más iskolák időtartama 150-250 óra.


7 Arany antilop


A legnagyobb kedvezmények
Weboldal: antilopa-nails.ru
A térképen: Moszkva, st. 1. bővítés, 1. épület
Értékelés (2019): 4.7

A "Golden Antelope" manikűr és pedikűr iskolája rendkívül versenyképes árakat kínál, akár 50% -os kedvezménnyel. A képzési programok között vannak tanfolyamok a kezdőknek a semmiből és a már működő szakemberekből, hogy növeljék a készségek szintjét és az új módszerek elsajátítását. A tanfolyamokat nem több, mint hat fős kis csoportokban tartják, az egyénre szabott ütemtervet (a számukra megfelelő időben).

Minden osztály a nemzetközi osztály mesterei. A felhasználók szerint minden tanár világosan megmagyarázza az anyagot, szorosan figyelemmel kíséri a teljesítményt a gyakorlati órákban, türelmesen magyarázza meg az összes tisztázatlan pontot. Ebbe az iskolába belépve igazán jó szintű ismereteket és készségeket kaphat. A gyakorlati képzéshez szükséges összes anyagot, eszközt, berendezést és modellt az iskola biztosítja.

6 Aphrodite Neils


Az állami diplomával rendelkező kurzusok legjobb árai
Honlap: nail-master-school.com
A térképen: Moszkva, st. Sharikopodshipnikovskaya, ház 7
Értékelés (2019): 4.7

Nem lesz könnyű megtalálni az alacsonyabb árakat a kurzusok számára az állami diploma kiadásával Moszkvában. Az iskola a jövőbeni diákok figyelmét a manikűr, a pedikűr, a körömhosszabbítás, a kínai festészet, a szemöldök és a szempillák, a tetoválás és a mirobleydingu munkáinak széles skálája. Minden osztályt szakemberek végeznek. Osztályok tarthatók kis csoportokban (4-5 fő), vagy egyénileg, a hallgató számára megfelelő időben. A dolgozó embereknek van egy vasárnapi iskola.

A legtöbb iskolától eltérően a tanfolyamok időtartama hosszabb. A leghosszabb képzést 250 akadémiai órára számítják. A kis kurzusok végén nem adnak ki oklevelet és igazolást. Az iskola 100% -os foglalkoztatást ígér, a kurzus sikeres lezárásától függően, ami megmenti a tanulókat a munkából. Kedvezmény minden tanfolyamra.


5 Manikűr Graduate School


Ingyenes próbaverzió, foglalkoztatás
Honlap: shkolamanikura.ru
A térképen: Moszkva, st. Sharikopodshipnikovskaya d. 22
Értékelés (2019): 4.8

Ez az iskola minden bizonnyal érdemes kapcsolatba lépni, ha komolyan tervezi, hogy szakmai tevékenységeket végez a körömszolgálat területén. A tanfolyamok befejezése után a diákok állami diplomát és nemzetközi bizonyítványt kapnak. Nagy plusz - az iskola 100% -os foglalkoztatást kínál, a kurzus sikeres befejezésének függvényében. Valamennyi anyag, amelyre a tanulmányozás során szükség lesz, valamint az eszközök már szerepelnek a tanfolyam árában. A keresési modelleknek nem kell - az iskolát is biztosítaniuk kell. A képzési árak alacsonyak, ha szükséges, részleteket is rendelhet.

Az iskola a semmiből tanít, ráadásul mesterkedhet, kiterjeszthet, tervezhet, művészeti festményt, fürdőellátást, szemöldökkel és szempillákkal dolgozhat, japán manikűr, mikroblázolás és még sok más. Az órák menetrendje meglehetősen kényelmes - vannak reggel, délutáni és esti csoportok. Azok a személyek, akik a Manikűr Felsőiskolájában tanultak, nagyon dicsérik a tanárokat, jó visszajelzést adnak róluk.


4 éljen


A nemzetközi minta, a foglalkoztatás tanúsítványa
Honlap: viva-la-viva.ru
A térképen: Moszkva, Leningradsky prospektus, 47
Értékelés (2019): 4.8

Ez az iskola egyszerre két fontos előnnyel rendelkezik - nemzetközi bizonyítvány kiadása a diploma megszerzése után, és a szépségszalonokban történő munkavégzés. Az iskola kezdetektől kezdve képzést nyújt a kezdőknek és a speciális képzéseknek. Az oktatási folyamat jól felszerelt tantermekben zajlik, az összes anyagot és eszközt az iskola biztosítja.A képzést kis csoportokban végzik, így minden résztvevő nagyobb figyelmet kap.

Az osztályokat tapasztalt tanárok végzik, a legtöbb esetben a gyakorlatra fordítják, ami lehetővé teszi a megszerzett tudás konszolidálását, az összes alaptechnika gyorsabb kezelését. A körömszolgálat mellett az iskola más szemöldökformázási, szempillahosszabbító, smink, szőrtelenítés és fodrász tanfolyamokat is kínál. Jó, hogy ha egy végzős tovább szeretné venni a másik kurzusokat, 50% kedvezményt kap.

3 Golden Nick


Jól felszerelt, kényelmes tantermek
Honlap: shkola-nika.ru
A térképen: Moszkva, Olkhovskaya 22
Értékelés (2019): 4.9

Ez az iskola kiemelkedik a legjobb felszerelésnek köszönhetően. Nyolc tanterem található két emeleten. Az osztályok tágasak, kényelmesek, minden szükséges felszereléssel, vizuális segédeszközzel, multimédiás rendszerrel. Annak érdekében, hogy mindenki manikűr és pedikűr tanfolyamokat vehessen igénybe, az iskola kényelmes menetrendet biztosít - délután, este és hétvégén.

További előnye a nagyon kedvező ár. Például egy 156 órás kezdőknek szóló kurzus csak 12 000 rubelt fog fizetni. A kurzus részeként a hallgatók megtanulnak mindent, amire szükségük van, ami szükséges lehet a körömszolgálat területén. Ugyanakkor az osztályok kb. 90% -át gyakorolják. Ha kívánja, figyeljen más tanfolyamokra - szövés zsinórra, szemöldök formázására, dekoratív festésre. Az iskolai vélemények bővelkednek. Alapvetően a diákok figyelmet fordítanak a tanárok nagyon barátságos és meleg hozzáállására, az anyag érdekes bemutatására, az osztályok jó felszerelésére.

2 Interimidzh


A tanfolyamok legnagyobb választéka
Honlap: shkola-krasoti.ru
A térképen: Moszkva, st. Pokrovka, 3/7, 1. o., 101000
Értékelés (2019): 4.9

Az egyik legnépszerűbb iskola Moszkvában, amely számos kurzust kínál a körömszolgálat különböző területein. Bárki kezdheti a kurzust kezdőknek, megtanulhatja a kombinált, hardveres manikűr, művészeti festményeket, akril és modellező gél, pedikűr munkáját. A költség nem a legalacsonyabb, de megfizethető. Például a kezdők 50 órás kurzusai körülbelül 15 000 rubelbe kerülnek. Ez az opció alkalmas azok számára, akik új készségeket kapnak maguknak. Ha a tervek a körömmunka területén működnek, az iskola képzési kurzusokat kínál a "master-universal" szakterületen. Számos csomagot tartalmaznak, amelyek elegendőek a szakma teljes fejlődéséhez.

Az iskola teljes körűen felszerelt osztályokat kínál a tanulásra, a hallgatóknak minden szükséges anyagot és eszközt biztosítanak. Nagy plusz - a hangsúly a gyakorlati gyakorlatokon van. A második napon kezdődnek, és a teljes képzési idő körülbelül 80% -át teszik ki. Az egyes diákok számára egyéni modell áll rendelkezésre, diploma megszerzése után. Az összes információt a felhasználói vélemények teljes mértékben támogatják.


1 Biotech


A legjobb értékelés, a tanárok szakmaisága
A térképen: Moszkva, 3. Horoshevszkij átjáró, 1. sz. 1
Értékelés (2019): 5.0

A legtöbb pozitív véleményt a népszerű manikűr és pedikűr Biotech iskola gyűjti össze. Tanfolyamokat kínál kezdőknek és szakembereknek. Azok, akik csak úgy döntöttek, hogy elsajátítják a manikűr készségét, a semmiből tudnak tanfolyamokat tartani. A meglévő mesterek érdekeltek lesznek a kombinált és hardveres manikűr rövid tanfolyamaiban a továbbképzéshez.

Az iskolázás költsége meglehetősen magas - öt nap alatt körülbelül 18 000 rubel, de ezt ellensúlyozza a tanárok magas szakmaisága és a tanuláshoz szükséges mindennek rendelkezésre állása. Az iskola minden eszközt és anyagot biztosít a tanulóknak, megtalálja a modelleket. Az edzés után itt mindent meg lehet vásárolni, amire szükséged van.Mindazok, akik ebben az iskolában tanultak, csak pozitív véleményeket hagynak róla, írják a leghíresebb szavakat tanáraikról.


Népszerű szavazás - melyik manikűr és pedikűr iskola a Moszkvában a legjobb?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 1
Figyelem! A fenti információk nem szolgálnak a vásárláshoz. Minden tanácsért forduljon a szakértőkhöz!

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények