Top 10 mikrohullámú sütő, Aliexpress

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb 10 legjobb mikrohullámú sütő, az Aliexpress

1 Comfee CMW207M02W A legjobb értékelés a vásárlók körében
2 Redmond RM-2002D A funkciók legnagyobb választéka
3 Comfee CMG207E03S A leggyorsabb bemelegítő étel
4 AVEX MW 2071 B Jobb építési minőség
5 Oursson MM2005 Elegáns design
6 Hotpoint 13321 CAC A legkompaktabb mikrohullámú sütő
7 Bosch FFM553MW0 Megbízható márka
8 Panasonic NN-GT264MZTE A legjobb teljesítmény
9 LZHZXY M1-L202B 12 beépített mód van
10 DMWD JCY1983BJH Világos design

A mikrohullámú sütőket gyakran alábecsülik. Ezeket a hasznos eszközöket nemcsak az étel melegítésére használják, hanem a különféle ételek főzésére is. A zöldségeket mikrohullámú sütőben, húst sütik, sőt süteményeket sütnek. A megfelelő eszköz kiválasztásához figyelni kell a következő jellemzőkre:

  1. Teljesítmény - legalább 500 watt a hagyományos ételek főzéséhez és legalább 1000 watt a grillezéshez.
  2. Azok a anyagok, amelyekből a test készül - könnyen moshatóak, nem idővel deformálódhatnak.
  3. A beépített módok száma, egyszerű kezelhetősége.
  4. Időzítő, a kijelző jelenléte vagy hiánya és további funkciók.
  5. A fényképezőgép hangereje - egy nagy családnak szüksége lesz egy teljes mikrohullámú sütőre, és az irodában az alacsony teljesítményű miniatűr készülékek illeszkednek.

Az AliExpress-nél a mikrohullámú sütők számára elég sok lehetőség áll rendelkezésre. Itt megtalálhatók a helyi kínai márkák és az eredeti gyártók termékei, például a Redmond, a Bosch vagy a Panasonic. A TMall szekcióban eladott eszközök többsége Oroszországba szállítható. A minősítés bemutatja a legnépszerűbb és kiváló minőségű modelleket, amelyek a piaci látogatóktól a legjobb visszajelzést kapták.

A legjobb 10 legjobb mikrohullámú sütő, az Aliexpress

10 DMWD JCY1983BJH


Világos design
Az Aliexpress ára: 3664-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A DMWD JCY1983BJH egy kis mikrohullámú sütő, inkább egy gyerekjáték, mint egy igazi főzőkészülék. Világos kialakítású, abban az esetben, ha két kerék van a könnyű vezérléshez. Segítségével beállíthatja a szükséges teljesítményt (maximum 700 W) és a főzési időt (legfeljebb 30 perc). A készülék méretei - 345 * 451 * 256 mm, a kamera hangereje 20 liter. Kiválaszthat egy kék vagy rózsaszín modellt, a test rozsdamentes acélból készül. A megrendelés időpontjában meg kell adnia a csatlakozó típusát - az amerikai, európai vagy brit szabványt.

Ez a modell néhány véleményt tartalmaz az AliExpress-ről, de minden ügyfél 4-5 csillagot ad. A DMWD JCY1983BJH csomagolása robusztus, a ház könnyen tisztítható, a kezelőszervek intuitívak. A készülék leggyengébb pontja az ajtó. Fogantyú nélkül, így csak egy gombnyomással nyílik meg. Ez nem túl kényelmes, emellett a kulcs idővel elakadhat.


9 LZHZXY M1-L202B


12 beépített mód van
Az Aliexpress ára: 5138-ból dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Az LZHZXY M1-L202B szinte túl gyakran nem rendel az AliExpress-hez, de az összes vásárló elégedett a választásával, az értékelés alapján. A készülék teljesítménye 200 W, a tálca térfogata standard - 20 l. A mikrohullámú sütő bekapcsolásához nyomja meg az egyik gombot, 12 előre beállított mód van, 10 másodperctől 10 percig. A készülék megjelenésképes, nem szégyen, hogy azt szeretteinknek ajándékba vegyék. A mikrohullámú sütő méretei - 459 * 281 * 352 mm, súlya körülbelül 12 kg.

Az LZHZXY M1-L202B-nek kézzelfogható hibái is vannak. Ezek közül a legjelentősebbek - minden vezérlőt kínai karakterekkel írtak alá. Ez nem túl kényelmes, mert nehéz lesz más országokból érkező emberek számára, hogy utasítás nélkül megértsék. Szerencsére az eladó oldalán az angol nyelvű aláírással ellátott képek találhatók, amellyel navigálhat. Például a vaj olvasztása néhány másodpercet vesz igénybe, a tej vagy a sütés melegítéséhez legalább 1-2 percig tart.

8 Panasonic NN-GT264MZTE


A legjobb teljesítmény
Az Aliexpress ára: 8641-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A Panasonic leírásában az NN-GT264MZTE jelezte, hogy maximális teljesítménye 1250 watt. Igaz, az eladó azt mondta, hogy ezek a számok csak a "grill" függvényre állnak rendelkezésre. Normál üzemmódban a mikrohullámú teljesítmény nem haladja meg a 800 wattot. 9 automata program van a különböző ételek fűtésére és főzésére, de van funkciója a gyermekek blokkolásának is. Könnyen kezelhető az eszköz, mert nincsenek kiálló elemek a tokon, a felület ideálisan sima. A gombok nagyok és kényelmesek, világos kijelzővel rendelkeznek.

Az AliExpress-en leggyakrabban pozitív vélemények vannak a modellről. Olyan vásárlók, mint a kompaktság, a szép design és a kiváló teljesítmény. Az étkezés melegítéséhez a Panasonic NN-GT264MZTE tökéletes, gyorsan és csendesen működik. A felhasználók ugyancsak jelzik az áruk villámlását. A hátrányok csak a kamra térfogatát jelentik - kisebb, mint más mikrohullámú sütőké (15 liter).


7 Bosch FFM553MW0


Megbízható márka
Az Aliexpress ára: 13990-ből dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.7

A Bosch termékek minősége nem kétséges, különösen azért, mert az eladó azt állítja, hogy csak eredeti termékei vannak raktáron. A mikrohullámú sütő márkás dobozban van, jótállási kártya és európai megfelelőségi tanúsítvány található. A termék mérete 298 * 514 * 405 mm. A test rozsdamentes acélból készült, éles szélek nélkül, hogy megkönnyítse a mosási folyamatot.

Ennek a modellnek a műszaki jellemzői nem különböznek az analógoktól: a kamera térfogata 20 liter, teljesítmény - akár 900 watt. Az itt beállított módok azonban 7-esek, így a készülék különböző ételek főzésére alkalmas. Az időzítőt a kerék segítségével állítják be, a fennmaradó idő megjelenik az LCD kijelzőn. A Bosch FFM553MW0 fő hátránya a magas ár. Nem mindenki készen áll arra, hogy ilyen összeget adjon a mikrohullámú sütőhöz, mert az AliExpressen 3-szor olcsóbb lehetőségek állnak rendelkezésre. Egy másik árnyalat - a vezeték hossza mindössze 100 cm.

6 Hotpoint 13321 CAC


A legkompaktabb mikrohullámú sütő
Az Aliexpress ára: 11891-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A Hotpoint 13321 CAC biztonságosan tekinthető az Aliexpress legkisebb mikrohullámú sütőjének. A modell mérete 392 * 360 * 353 mm, névleges teljesítménye 700 watt. Ez a legjobb megoldás egy kis konyha számára, gyakran a készüléket az irodákhoz rendelik. A csokoládé színének köszönhetően a mikrohullámú sütő tökéletesen illeszkedik a belső térbe. Szinte minden alkatrész üvegből készül, szükség esetén könnyen mosható. Kvarc grill és energiatakarékos üzemmód van. Öt teljesítményszint közül választhat.

Mérete ellenére a Hotpoint 13321 CAC nagyon funkcionális volt. Számos mód van, valamint egy kijelző, amelyen megjelenik a maradék főzési idő. A hátrányok közé tartozik a kamra kis térfogata - legfeljebb 13 liter a belsejében. Továbbá, nem minden vásárló elégedett az árral, túlértékeltnek tűnik. A készülék minősége azonban teljes mértékben igazolja a felhasznált összeget.

5 Oursson MM2005


Elegáns design
Az Aliexpress ára: 5030-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Az Oursson MM2005 tömör, de nagyon elegáns kialakítása miatt vonzza a vásárlók figyelmét. A tartományban két színváltozat van: piros és sárga. A mikrohullámú sütő nagy része fekete üvegből készül, de világos betétek vannak. A készülék bármilyen konyhába illeszkedik, nagyon kevés helyet foglal el (méretek - 262 * 452 mm). Könnyen kezelhető az anyag: csak nedves ruhával törölje le a szennyeződést és a szagot. A kamera hangereje 20 liter, névleges teljesítménye 700 watt.

Az Oursson MM2005 menedzsmentje intuitív, két kerék van az ügyben. Az első az időzítő beállítására szolgál (1-30 perc). A második a megfelelő teljesítmény kiválasztása: minimum, maximum, leolvasztás vagy a három átlagos szint egyike. A vevők megjegyzik, hogy a mikrohullámú sütő csendesen működik, gyorsan felmelegíti az ételt.Néha a szállítás során a csomagolás ráncos, de a készülék érintetlen marad.


4 AVEX MW 2071 B


Jobb építési minőség
Az Aliexpress ára: 5031-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

AVEX MW 2071 B - klasszikus mikrohullámú, 20 literes térfogatú. Maximális teljesítménye 700 W, időzítő (legfeljebb 35 perc) és öt teljesítmény üzemmód. A vezérlés a gombok segítségével történik (grill, leolvasztás, indítás vagy leállítás), a sütési idő a keréknek köszönhetően állítható. Itt van egy gomb is 30 másodperc hozzáadásához. Az ajtó fogantyúja nagy és kényelmes, nem csúszik.

A készletben mikrohullámú sütő, görgős gyűrű és üvegtál található. Továbbá minden ügyfél kap egy használati útmutatót, garanciális kártyát és speciális ételeket az élelmiszer fűtésére. Az AVEX MW 2071 B dicsérte a véleményeket, az AliExpress felhasználók kiemelik a magas színvonalú szerelvényeket és anyagokat, valamint kiváló csomagolást. Az egyetlen hátránya, hogy a szállítás néha késik. Leggyakrabban ez az ünnepek vagy a nagy kedvezmények során történik, például az újév előestéjén vagy a „fekete pénteken”.

3 Comfee CMG207E03S


A leggyorsabb bemelegítő étel
Az Aliexpress ára: 4225-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A Comfee CMG207E03S egy szép és funkcionális mikrohullámú sütő, fényes fekete üvegfelülettel. Nem túl nagy, kiváló minőségű és tiszta. Két lábon csúszásmentes gumi bevonat található. Abban az esetben, ha van egy gomb az egyik előre beállított üzemmód bekapcsolásához: fűtés, leolvasztás, „popcorn”, „ital”, „pizza” vagy „hús”. A grillező és a lépcsős főzés is szerepel. Nem szükséges készenléti üzemmódok használata, önállóan beállíthatja az időt és az energiát.

Az AliExpress felhasználók dicsérik a mikrohullámú sütőt az élelmiszerek gyors melegítéséről (a sajt kb. 30 másodperc alatt megolvad) és megbízható csomagolással. A készlet orosz nyelvű recepteket tartalmaz. A felülvizsgálatokban megjegyzik, hogy az ügy felszíne inkább jelölés, rajta ujjlenyomatok vannak. Nem mindenki szereti a tizenkét órás formátumot, de ez a kis hiba lehet megbocsátani.

2 Redmond RM-2002D


A funkciók legnagyobb választéka
Az Aliexpress ára: 4683-ból dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A Redmond cég kiváló minőségű termékeket állít elő a konyhára kedvező áron. A legtöbb esetben a márka multicookereit megtalálhatja az üzletekben, de az AliExpressen jó mikrohullámú sütő található. Például az RM-2002D modell tömör kialakítást és fejlett funkciókat különböztet meg. Névleges teljesítménye 1050 W, a kamera hangereje 20 liter. Az eszköz esetében van egy kerék és öt gomb a vezérléshez. Segítségével kiválaszthatja a kívánt teljesítményt, beállíthat egy időzítőt (legfeljebb 95 perc).

A Redmond RM-2002D kemencében 8 automata program és 5 teljesítmény mód van. A jégmentesítéshez speciális kulcs van, késleltetett indítási funkció is rendelkezésre áll. A mikrohullámú sütő-kamra belsejében egy speciális polimer bevonat található, amely könnyen tisztítható, de a készülék rendszeres használata esetén sem deformálódik. A vevők panaszkodnak a gomb megnyomásával az ajtó megnyitásához - merev, néha ráncos és rúd, ott van egy visszacsatolás.


1 Comfee CMW207M02W


A legjobb értékelés a vásárlók körében
Az Aliexpress ára: 3234-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A Comfee CMW207M02W az AliExpress értékesítésének abszolút hitévé vált. A kemence térfogata tisztességes - 20 liter. Öt teljesítményszint van a legalacsonyabbtól a legmagasabbig. Továbbá az eszköz alkalmas az étel leolvasztására is, csak a megfelelő módot kell kiválasztania, és be kell állítania egy időzítőt. A minimális teljesítmény 600 watt, maximum - 900 watt. A készüléket két kerék vezérli. Az egyik az áramellátás megváltoztatására szolgál, a második pedig az időzítő beállítása. A mikrohullámú sütőben a maximális főzési idő 35 perc.

A Comfee CMW207M02W esetében az orosz nyelvű feliratok találhatók, így az utasítások nélkül kiderülhet. Az áru leírásában az Aliexpress-en egy asztalt ajánlunk a legnépszerűbb ételekhez.A vásárlók dicsérik ezt a modellt nagy teljesítménye és tömörsége miatt. Az egyetlen negatív - a készülék fogantyúja csúszós anyagból készül.

Népszerű szavazás - aki az AliExpressen bemutatott mikrohullámú sütők legjobb gyártója?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények