5 legjobb vakcinázó szekció AliExpress-szel

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb öt legjobb vakcinázó az AliExpress-szel

1 Alloet tesoura Professzionális metsző az oltáshoz
2 Allsome A legkényelmesebb eszköz
3 Alloet kerti olló Az ár és a minőség legjobb kombinációja
4 VKTECH Vonzó ár
5 Alloet pruner Megbízható és robusztus kialakítás

A kertészek tudják, hogy a fák oltása. Nem mindig lehetséges a bemetszés helyes elkészítése és két ág összekapcsolása, és minél szigorúbb a kapcsolat, annál nagyobb a felhalmozódás valószínűsége. Hogy segítsünk ebben a kérdésben, graftot tudunk átültetni. Egy speciális eszköz, amely a göndör vágást két elemre teszi. Ez egy nagyon kényelmes és szükséges leltár, és az AliExpress számos érdekes lehetőséget kínál. Igaz, nem mindegyik figyelmet érdemel.

A megfelelő kerti szektor kiválasztásához 4 alapvető paraméterre kell figyelni:

 1. A penge anyaga;
 2. Anyag kezelése;
 3. Tavaszi teljesítmény;
 4. És további funkciók jelenléte.

Csak akkor lehet a legjobb, ha az összes paraméter jelen van. A szerszám élettartama a lapátok anyagától függ. A fogantyú könnyen kezelhető. A tavaszi könnyű munkából és az általános kényelem további funkcióiból. Vannak például olyan modellek, amelyek egyidejűleg ágakat csatoltak és ruhával burkolják. Nagyon kényelmes. Annak érdekében, hogy ne keverjék össze az AliExpress-ben bemutatott változatosságot, az öt legérdekesebb opciót választottuk ki, amelyek nemcsak a fent felsorolt ​​paramétereket ötvözik, hanem még egy - vonzó árat. Szóval, bemutatjuk az Ön számára a legjobb oltási szekerek rangsorát az AliExpress platformról. Menjünk!

A legjobb öt legjobb vakcinázó az AliExpress-szel

5 Alloet pruner


Megbízható és robusztus kialakítás
Az Aliexpress ára: 1 622-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Sokan hozzászoknak ahhoz, hogy az Aliexpress helyszínén gyakran találkoznak olyan tárgyakkal, amelyekre nem jellemző a magas színvonal. Ez vonatkozik a graft metszőollókra is, de valószínűleg a legerősebb és legtartósabb modellt találtuk, amit mind az ügyfelek véleménye, mind az eszköz megjelenése bizonyít.

Még átfogó vizsgálattal is láthatjuk, hogy mennyire erős és megbízható a leltár. Ötvözött acélból készül, és a műanyag csak a fogantyúkat béleli. De beszélnie kell a hiányosságokról. Először is, a rejtett rugó és az erősítők hiánya a karokon. A préselésnek sok erőfeszítést kell tennie. Másodszor - a további funkciók hiánya. Tény, hogy itt csak egy - az ollók. A szerszám képes leválasztani az ágat az alapról, és bemetszést készíteni. Minden mást manuálisan kell elvégezni. Sokan megijesztik az árat, de meg kell értenünk, hogy ez a oltó olló sok éven át tart, és nem fog meghibásodni. Egyszerűen nincsenek a struktúrát gyengítő elemek. És minden mozgó alkatrész fém.


4 VKTECH


Vonzó ár
Az Aliexpress ára: 584-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az Aliexpress platform nem szűnik meg az árakkal. Például ez a kerti pruner nevezhető a legolcsóbbnak, és ami a legfontosabb, az ár nem befolyásolja az eszköz minőségét. Ez a legmegfelelőbb eszköz, amely erős rugóval van felszerelve. Egy centiméteres vastagságú ágakra vághat, de nem szabad elfelejtenünk, hogy itt nincs erősítő, vagyis a rugót az izmok erőin keresztül kell kényszeríteni.

Ezenkívül a legkompaktabb szektor. A gyártónak sok funkciója sikerült egy viszonylag kis szerszámba illeszteni, ollótól a speciális konzolok rögzítéséhez. Sajnos nem létezik olyan mechanizmus, amely a szalagot lehúzná, de maga a szalag a csomagban van, ami még vonzóbbá teszi az árat. Egyszerűen fogalmazva, a legjobb kerti szerszámunk van a pénzünkért. Érdemes megvásárolni, még akkor is, ha a vakcinázást csak egyszer tervezték. Az ár meglehetősen indokolt, és az eredmény garantált, amint azt számos ügyfél véleménye igazolja.

3 Alloet kerti olló


Az ár és a minőség legjobb kombinációja
Az Aliexpress ára: 625-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A legjobb metsző nem kell a legdrágább. Bizonyos esetekben az ár nagyon vonzó lehet, és ez a kerti pruner közvetlen bizonyíték erre. Az AliExpress-en csak 600 rubelért kerül értékesítésre, ugyanakkor mindent, amire szüksége van. Először tartós ötvözött acélból készült olló. Gondosan kivágták az ágat, és nem szétválasztják a növény szálait. A pruner maga is kis darabokat vág, és csak a két elemet kell csatlakoztatnia.

Sajnos, az anyag tekercselésének nincs funkciója, és ezt függetlenül kell elvégezni, de a legtöbb esetben a funkció jelenléte többször is növeli a szerszám költségét. Természetesen a vonzó áron kétségek merülhetnek fel, így a valós vásárlók véleményeire fordulunk, és ezek többnyire pozitívak. Az emberek dicsérik a tartósság és tartósság eszközét, valamint arról, hogy az eladó nagyon gyorsan reagál a kapott megrendelésre, és a lehető leghamarabb elküldi azt. By the way, az ár már megadta a szállítmányt.

2 Allsome


A legkényelmesebb eszköz
Az Aliexpress ára: 1 974 dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.9

Az oltási növények több szakaszból állnak. Az első lépés az, hogy két ügyes darabot készítsünk a puzzle elvén. Ezután csatlakoztassa az elemeket és erősítse meg őket egy speciális szövetszalaggal. Az egész folyamat elég sok időt vesz igénybe, de csak azzal a feltétellel, hogy nincs ilyen graft pruner.

A fő jellemzője itt a multifunkcionalitás. Egyszerűen két ágat állítasz rajta, és a kezed enyhe mozgásával megnyomja a fogantyút. Az ágazat nemcsak az ágakat köti össze, hanem ruhába is csomagolja őket. A tekercs a szerszám hátsó részében található, és a készletben van. Vagyis nem csak a szektort vásárolja meg, hanem a szalagot is. Ennek alapján az ár nem tűnik olyan magasnak, és biztonságosan elmondhatjuk, hogy szembe kell néznünk a legjobb kerti szerszámokkal, amelyeknek minden otthonban kell lenniük, még akkor is, ha sokszor nem ültetnek be oltásokat.


1 Alloet tesoura


Professzionális metsző az oltáshoz
Az Aliexpress ára: 1 501 dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.9

Az AliExpressen bemutatott vakcinázó szekerek többsége háztartási használatra készült. Ez azt jelenti, hogy a kertész rendkívül ritkán fogja használni őket. Vannak azonban olyan modellek, amelyeket professzionálisnak lehet nevezni, és van egy közülük. Ez egy erőteljes eszköz, egy csomó extra funkcióval.

Először is maga az építmény kiemelkedik. Ez egy telepíthető szektor, amelyet nem lehet a kezében tartani. Túl nehéz és terjedelmes. De ezzel háromféle darabot készíthet, valamint meglehetősen nagy ágakat. A szerszám erőteljes rugóval van felszerelve, ugyanakkor könnyen ráhelyezhető, mivel nem súly, hanem asztalra vagy munkaasztalra van szükség. Természetesen alig alkalmas a háztartási használatra, mivel egyszerűen nincs rá szükség, de ha sok növényt kell telepítenie, és rendszeresen csinálod, akkor egyszerűen nem tudsz ilyen berendezések nélkül.

Népszerű szavazás - aki az AliExpressen bemutatott legjobb vakcinázási szekerek gyártója?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 0

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények