10 legjobb automatikus porszívó AliExpress

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb porszívók jó teljesítményűek

1 Hcool LH-200 Legerősebb
2 Autó porszívó Az ár és a minőség optimális aránya
3 MEIDI VC-7001 Nagy megbízhatóság
4 GRIKEY autó vákuum Legjobb ár
5 Caraymin HF2001 Gazdag felszerelés

A legjobb autós porszívók nem szabványos funkcióval

1 Warmtoo JK-008B Jobb autonómia
2 GSPSCN FLY-145 A szivattyú funkció elérhető
3 Vecligt porszívó Klasszikus design
4 XIAOMI Cleanfly Kis méret, nagy szívás
5 BASEUS CRXCQ01 Mikro porszívó a legjobb tömörséggel az AliExpress-en

Bizonyára minden autó tulajdonosa azt akarja, hogy autója mindig tiszta és kényelmes legyen. Ez nagyon normális vágy, mert nagyon kevesen örülnek, hogy egy piszkos kabinban találkoznak egy csomó homokkal, porral, morzsával és egyéb törmelékkel. Különösen, ha egy négykerékpár barátja nem csak egy jármű funkcióját látja el, hanem egyidejűleg a személy fő munkahelye. Az autó tisztán és rendezetten tartásához szükséges rendszeres tisztítás. Az autósok egyik fő asszisztense az ilyen rendezvényeken egy porszívó - olyan eszköz, amely kompakt és kényelmesen különbözik az idősebb testvérétől (vagyis egy közönséges porszívótól) és kifejezetten az autó tisztítására szolgál.

Meg kell jegyezni, hogy az ilyen típusú eszközök a piacon meglehetősen nagyok, és a különböző modellek bonyolultságainak és trükkjeinek megértése néha nagyon nehéz. Javasoljuk, hogy a következő paraméterek közül választhat:

 • teljesítmény. A berendezés abszorpciós ereje közvetlenül függ ezen jellemzőtől. A szóban forgó szegmens átlagos értéke 90-120 W. Az alacsonyabb árú modellek nem alkalmasak mindennapi használatra (csak a cigarettából származó morzsákkal és hamuval találkozhatnak). Mivel a gépkocsi-porszívók jelentős része cigarettagyújtóból működik, a képességeik szigorúan korlátozottak (160 W a maximális, amire számíthat);
 • Tisztítás típusa. A modern technológia kétféle tisztításra koncentrálhat: száraz és nedves. Ha minden viszonylag világos az első típusnál, a nedves tisztítás specifikációját mindig részletesebben kell tanulmányozni. Gyakran előfordul, hogy az ilyen címkézés nem jelenti azt, hogy a készülék képes folyékony szennyeződésre (de csak a mosószerrel párosított használat elfogadhatóságát jelenti);
 • Teljes készlet. Minél több különböző fúvóka és szűrő található az alapkészletben, annál jobb. Lehetővé teszik, hogy a porszívó bejuthasson a leginkább hozzáférhetetlen helyekre is.

Mivel a fent említett tisztítóberendezések nem túl drágák és elég kompaktak (azaz nincsenek különösebb problémák a postai kézbesítéssel kapcsolatban), nem meglepő, hogy az általánosan elfogadott márkákkal (Vitek, Heyner, Alca, stb.) Szemben online -shopjaik termékeik aktívan támogatták a kínai cégeket. Ebben a cikkben a legjobb automatikus porszívók közül 10-et gyűjtöttünk az AliEkpress webhelyről. A minősítés modelljeinek kiválasztásakor a fő hangsúlyt a következő kritériumokra helyezték:

 • vásárlói vélemények;
 • ár-érték arány;
 • az eszköz funkcionalitása és felszerelése;
 • eladó minősítése és hírneve.

A legjobb porszívók jó teljesítményűek

5 Caraymin HF2001


Gazdag felszerelés
Az Aliexpress ára: 1816-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Azok, akik egy nagy kötegű és sokoldalú célú autós porszívót szeretnének vásárolni, biztosan szeretik a Caraymin HF2001-et. Tisztító szűrők, fúvókák, tápkábel és kefék nagyszerűek az autó tisztításához. A 75 dB alacsony zajszint kedvező hatással van a teljesítményre, lehetővé téve, hogy a készülék a nap legcsendesebb időszaka alatt is használható legyen, anélkül, hogy félve a szomszédoktól.

Támogatja a száraz és nedves tisztítás funkcióit. A 4800 Pa szívóteljesítményének köszönhetően a részecskék még a leginkább hozzáférhetetlen helyeken is összegyűlnek. A szűrőt egy mozgásban eltávolítják, és könnyen tisztítható.A porszívó kellemes kialakítású, fekete és narancssárga színben készült, kényelmesen a kézben fekszik, és gyakran kedvező áron értékesítik.


4 GRIKEY autó vákuum


Legjobb ár
Az Aliexpress ára: 1988-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A GRIKEY cég háztartási készülékek képviselője elsősorban a kompakt és a kis méretekben különbözik. Ugyanakkor az egység elég okos (120 W az adott szegmenshez képest több mint tisztességes) és olcsó, és a 4,5 méteres hosszabbító kábel még az autó legtávolabbi sarkaihoz is elegendő. Ha összpontosít a hatalomra, akkor kellőképpen értékelnie kell e készülékosztály képességeit. Természetesen, ha a kabinot évek óta nem takarítják, a GRIKEY-nek kevés értelme van - általános tisztításra van szükség egy nagy porszívóval, amelyet benzinkútnál vagy autómosónál veszünk. Nem túl elhanyagolt esetekben (a szennyezés nem túl komoly), a kijelölt modell gond nélkül küzd. A felhasználók legfőbb hátránya a szűrők gyors eltömődése, amelyeket manuálisan meg kell tisztítani minden egyes ciklus után. Táskákkal, néhány törlőkendővel és két fúvókával (vizuálisan úgy tűnik, hogy több van, de más kiegészítők csak adapterek).

3 MEIDI VC-7001


Nagy megbízhatóság
Az Aliexpress ára: 3243-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Bizonyára sokan észrevették: megjelenésükben az ebbe a kategóriába tartozó összes porszívó nagyon hasonló. Ennek az az oka, hogy az ilyen eszközök optimális formája (egy hosszúkás test és fogantyú) már régóta feltalált, és a piac nem nagyon jó a tervezési és ergonómiai újításokhoz. Ezért a gyártók csak a funkcionalitás szempontjából versenyezhetnek. Ami a VC-7001 modellt illeti, a MEIDI szellemében nem lehet különleges tulajdonságokkal és képességekkel büszkélkedni. Ezzel egyidejűleg csaknem kétszer akkora költsége van, mint a társainak, és továbbra is állandó keresletet élvez. A válasz itt a termék minőségében rejlik: a felhasználók mind a porszívó, mind a komponenseinek jó és megbízható összeszerelését látják. És a gyengébb teljesítmény ellenére, a versenytársakhoz képest (106 W), az egység tökéletesen eleget tesz a szemétszűrés funkciójának (természetesen ésszerűen).

2 Autó porszívó


Az ár és a minőség optimális aránya
Az Aliexpress ára: 1394-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Meglepő módon az AliExpress-en az autók egyik legnépszerűbb porszívója nem rendelkezik saját márkájával, és az "Autós tisztítók" elnevezés alatt állítják elő. Ilyen igényt könnyű megmagyarázni: a termék oldala teljesen lefordítva az orosz nyelvre (és meglehetősen tolerálható), plusz a szállítás nemcsak Kínából, hanem az orosz raktárakból is történik. Ezenkívül a gyártó 6 hónapos garanciát ígér minden vásárlónak (ami természetesen csak marketingkedvelés, hiszen a porszívó árkategóriája miatt a potenciális ügyfelek számára nem lesz hasznos, hogy időt és pénzt költenek a törött berendezések visszajuttatására). A modell sajátos jellemzője 2 HEPA-szűrő. Röviden, ezek a hagyományos légszűrők megbízhatóbb és hatékonyabb változatai - senki sem fogja észrevenni a különbséget a mindennapi használatban, de a tartalékszűrő ténye nagyon dicséretes.


1 Hcool LH-200


Legerősebb
Az Aliexpress ára: 5165-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Egy nagyon kétértelmű és atipikus modell, legalábbis egy olyan oldalhoz, mint az AliExpress. Egyrészt nehéz lesz panaszt tenni az áruk minőségével kapcsolatban - a Hcool LH-200 valóban nagyon megbízhatóan készül, és a lehető legnagyobb teljesítményt biztosít a szegmenséhez (akár 150 W). A készülékbe épített ciklonrendszer lehetővé teszi, hogy a porszívó hosszabb ideig működjön anélkül, hogy csökkentené a szívóteljesítményt (a speciálisan létrehozott levegőáramlás miatt a por a közbenső porgyűjtő falain felhalmozódik, és nem zavarja a levegő keringését). Két cserélhető habszűrő könnyen tisztítható és mosható, ami rendkívül könnyen használható. Általában úgy tűnik, hogy minden rendben van, de nem mindenki ad sok pénzt a kínai gyártók felszereléseiért.Ha azonban az ár kérdése nem sürgős, akkor talán van értelme túlfizetni.


A legjobb autós porszívók nem szabványos funkcióval

5 BASEUS CRXCQ01


Mikro porszívó a legjobb tömörséggel az AliExpress-en
Az Aliexpress ára: 3243-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A kompakt kompakt szerelmesei vagy azok, akik helyet takarítanak meg, függetlenül attól, hogy mi a helyzet, a BASEUS CRXCQ01 nagy segítséget nyújt a rendelés helyreállításában az autóban, mivel hossza mindössze 23 centiméter, és az összméretek körülbelül 3-szor kisebbek, mint az átlagos autós porszívó. Belül 3 elem van, amelyek teljes teljesítménye 2000 mAh. A hajótest anyagaként speciális ötvözetet alkalmaztak, amelyet a légi szerkezetben használnak a könnyűség és az erő megteremtésére.

A gyártó utódjait nemcsak autó porszívóként helyezi el, hanem igazi univerzális eszköz a por és szennyeződés elleni háború ellen. A működési idő lenyűgöző 21 perc, de itt nincs gyors díj, és a vevőnek meg kell adnia a 3,5 órás várakozást, amíg a díjat meg kell tölteni. A hálózati kapcsolat egy modern USB-C típusú porton keresztül történik.

4 XIAOMI Cleanfly


Kis méret, nagy szívás
Az Aliexpress ára: 5380-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ennek a modellnek a fő jellemzője a kis méret és súly, de ugyanakkor nagy szívóteljesítmény 5000 Pa-ig. A forgási sebesség nem is szivattyúzódik, és 32 000 fordulat / perc. Két beépített, 4000 mAh kapacitású elemnek köszönhetően kényelmesen mozoghat az autóban, behatolva a legnehezebb helyekre.

A gyártó gondoskodott a gyors töltésről. A teljes töltés a semmiből csak fél és fél óra alatt tölthető fel. Az átlagos munkaidő 13 perc, de nagyobb kényelemért 15-20 percet szeretnék. A kínálat egy kettős szűrőrendszert tartalmaz. Az első szintet úgy tervezték, hogy késleltesse a nagy részecskéket, a második pedig a kisebb, 0,3 mikronos átmérőket. Továbbá van egy kefe a nagyon szennyezett felületek tisztításához.

3 Vecligt porszívó


Klasszikus design
Az Aliexpress ára: 1289-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Külsőleg ez az egység nagyon különbözik a szóban forgó szegmens többi típusától. Az űrlapon inkább egy régi szovjet porszívóhoz hasonlít, amely egy autóban való használatra elfogadható méretre csökkent. Elméletileg egy ilyen kialakítás lehetővé tette egy erősebb kompresszor telepítését a készülékbe, de a gyártó úgy döntött, hogy a tömörségre és a kis méretekre összpontosít. Ennek eredményeként egy meglehetősen szűk spektrum (alkalmas a tisztaság fenntartása kivételével, gyakorlatilag haszontalan a makacs szennyeződés ellen). A pozitív oldalon érdemes kiemelni egy szilárd fúvókacsomagot és az egyszerű szövetszűrőkkel való kompatibilitást (könnyen tisztíthatóak, és ha ezt könnyen megtehetik).

2 GSPSCN FLY-145


A szivattyú funkció elérhető
Az Aliexpress ára: 3237-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Főbb jellemzői (120 W teljesítmény, standard felszerelés, HEPA szűrő) szerint az eszköz nem különösebben figyelemre méltó, és nem áll ki az olcsóbb versenytársak hátterében. Ugyanakkor egy porszívó is használható légszivattyúként, amely teljesen kinyitja a másik oldalról - a tisztítás mellett a GSPSCN segítségével könnyedén szivattyúzható az autó (kerékpár, motorkerékpár, stb.), Futball-labda vagy légpárnás kerék (minden szükséges) a fúvókák és a tűk is megtalálhatók a készletben). Az aktuális nyomásszint ellenőrzése érdekében az FLY-145 nyomásmérővel van felszerelve. A bónusz kényelmesen fel van szerelve a zseblámpa testére, amely lehetővé teszi a fenti eljárások elvégzését nem csak a nap folyamán, hanem éjszaka is.

1 Warmtoo JK-008B


Jobb autonómia
Az Aliexpress ára: 2421-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Az összes, a felülvizsgálatban vizsgált autós porszívó szabványa a jármű cigarettagyújtójával táplált. Egyrészt nagyon kényelmes abban az értelemben, hogy az ilyen eszközök bármikor felhasználhatók, és nem függnek külső tényezőktől. Ez a működési elv azonban szó szerint „megköti” a berendezést a géppel, mert egy másik helyen történő használata nem lehetséges, mivel a 12 voltos hálózati dugót egyszerűen nem csatlakoztatják egy rendes aljzathoz (elméletileg könnyen megtalálható az adapterek és más eszközök, de ez minden túl megbízhatatlan dolgok).Ezért azoknak, akiknek maximális rugalmassággal kell viselniük a hordozható eszközt (például számítógépek, laptopok, könyvespolcok és nehezen elérhető helyek tisztítására), figyelniük kell a Warmtoo JK-008B-re. Ez a modell beépített akkumulátorral van felszerelve, amely a 220 voltos hálózatról töltődik, és körülbelül egy órás autonóm munkát biztosít. Ugyanakkor a készülék teljesítménye sok kívánnivalót hagy maga után, még a porszívók szegmensének szabványai is (csak 60 watt).


Népszerű szavazás - aki az AliExpressen bemutatott legjobb porszívók gyártója?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 14

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények