15 legjobb rejtett kamera az AliExpress segítségével

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb klasszikus rejtett kamerák Aliexpress

1 Meisort halszem VR Vevő kiválasztása
2 H.VIEW PTZ01 Egyszerű telepítés
3 Meisort WI-FI IP20 A legjobb osztály
4 INQMEGA IL-HIP291-1M Tiszta hang és kép. Éjszakai üzemmódban vannak fények
5 Zosi 1NB-2622MW Az időjárási változások ellen védőbőr van.

A legjobb álcázott kamerák az Aliexpress segítségével

1 KERUI V2 A legjobb álcázás. Panorámás áttekintés
2 HQCAM HQ-177261449 A lehetőségek legnagyobb választéka
3 YYS SPY vezeték nélküli kis titkos fényképezőgép Erős beépített akkumulátor
4 Yescool HY-K600 Megbízható szerelés. Kényelmes kezelés
5 Gadinan 201511101246 Legjobb ár kategóriában

A legjobb rejtett mini-kamerák az AliExpress segítségével

1 FREDI L21 Elegáns design. A legjobb összeesküvés
2 Zilnk DH10G Van egy halszem üzemmód. Kényelmes bármilyen felületre szerelni
3 Wsdcam e06 Sok választási lehetőség
4 GRWIBEOU SQ 11 sorozat A legtöbb költségvetési lehetőség
5 HATOSTEPED WXM48 A legjobb ár-érték arány

Az otthoni vagy irodai rejtett kamera megrendelésének szándéka nem jelenti azt, hogy a vevő kémkedni akar valakire. Az ilyen eszközt leggyakrabban azért szerezzük be, hogy lássuk, mi történik a szobában, de nem rontja meg a belső teret, nem vonzza a látogatók túlzott figyelmet, és a behatolók esetében időben, hogy megtudja. Az apartmanokban a videomegfigyelés egyre népszerűbb a kisgyermekek vagy az idős rokonok körében. Azt is használják, hogy figyelemmel kísérje a bérelt személyzet munkáját - pl. A rejtett kamerák másik alkalmazási területe egy vidéki ház vagy egy nyári ház, amikor telepítve vannak, így a tulajdonos láthatja, hogy mi történik a területen a távollétében.

Az AliExpress-nek rengeteg rejtett kamerája van, de csak a legjobb eszközöket kapták meg, amelyek a legtöbb pozitív visszajelzést kapták az ügyfelektől. Ezek közé tartozik a hajótest, a hengeres, a kupola, az álcázott és a mini-kamerák. A helyek elhelyezésekor figyelembe vették olyan tényezőket, mint a gyártó megbízhatósága, ár-teljesítmény aránya és a telepítés és a videomegfigyelés egyszerű használata.

A legjobb klasszikus rejtett kamerák Aliexpress

Az AliExpress-en leggyakrabban kupolák és hengeres kamerák találhatók. Ezek klasszikus költségvetési eszközök, rendszerint a kiskereskedelmi üzletekben és az ajtókban helyezkednek el. Majdnem minden modell színes videót készít HD vagy Full HD felbontásban. A Dome kamerák közvetlenül a mennyezetre vannak rögzítve, és a legteljesebb áttekintést nyújtják. Az utca esetében az ilyen modellek valószínűleg nem alkalmasak a létesítmény sajátosságai és az ügy megfelelő védelmének hiánya miatt.

A hengeres eszközöket rendszerint speciális csuklópántokkal látják el, így a lencsét bármely pontra irányíthatja. Ezeket a kamerákat gyakran lezárt burkolattal látják el, amely ellenáll a magas páratartalomnak, a pornak és a mechanikai sérüléseknek. Emiatt ideálisak a szabadtéri videó megfigyelésre minden időjárási körülmények között.


5 Zosi 1NB-2622MW


Az időjárási változások ellen védőbőr van.
Az Aliexpress ára: 2038-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Zosi 1NB-2622MW - hengeres rejtett kamera, amely kültéri videó megfigyelésre készült. Gyakran használják autós dvr-ként. Az eszköz esetében van egy védőburkolat, amely védi a lencse a hótól és az esőtől. A kép felbontása ebben a modellben standard - 2 MP. A fényerő automatikusan beállítható. Éjjel a háttérvilágítás bekapcsol, így a kép világos marad. A készlet tartalmaz egy kábelt, rögzítést, memóriakártyát és orosz nyelvű oktatást.

A vélemények dicsérik ezt a modellt a könnyű telepítés és a jó videóminőség miatt. Az eladó folyamatosan kapcsolatot tart az ügyfelekkel, gyorsan válaszol a kérdésekre és segít a fényképezőgép beállításában. A konzol különböző pozíciókba szerelhető, szorosan tartja a készüléket.A Zosi 1NB-2622MW fő hátránya az okostelefon-alkalmazás. Ezek kényelmetlenül használhatók, a beállítások folyamatosan eltűnnek. A kamera távoli eléréséhez jobb, ha egy másik programot letölthet.


4 INQMEGA IL-HIP291-1M


Tiszta hang és kép. Éjszakai üzemmódban vannak fények
Az Aliexpress ára: 1339-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az INQMEGA egy 2 megapixeles felbontású és 3,6 mm-es lencseátmérőjű rejtett kamera. 360 ° -kal forog vízszintesen és 90 ° -kal függőlegesen. A készülék HD minőségben rögzíti a hangot, van éjszakai mód és beépített mozgásérzékelő. Ha azonosítatlan objektumok jelennek meg, az INQMEGA azonnal riasztásokat küld az okostelefonra. A 16 GB-os memóriakártya hangereje elegendő a két nap folyamatos rögzítéséhez.

Az értékelések azt javasolják, hogy módosítsa az útválasztó beállításait, ha a kapcsolat során hiba lép fel. A vásárlóknak nincsenek panaszai a videomegfigyelés minőségéről: a kép világos, minden részlet jól látható. A hang tiszta, mindkét irányban működik, így bekapcsolhatja a mikrofont és beszélhet egy váratlan vendéggel. Ha a hátrányokról beszélünk - néhány felhasználó panaszkodik az éjszakai módban való túlzott expozícióra. Azt is állítják, hogy a követési funkció. Ha az objektum gyorsan mozog, a fényképezőgép elveszti azt, és nem tér vissza az eredeti helyzetébe.

3 Meisort WI-FI IP20


A legjobb osztály
Az Aliexpress ára: 1932-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A jól átgondolt esettervezésnek köszönhetően az eszköz asztalra, mennyezetre vagy falra szerelhető, és 360 fokos elforgatásra kerül a saját tengelye körül. A csomagban található egy 32 GB-os memóriakártya. A fényképezőgép jól sötétedik, mikrofonnal, hangszóróval és távoli antennának köszönhetően stabilan csatlakoztatva.

A tulajdonosok figyelembe veszik a forgatás nagy felbontását és a műanyag tok jó minőségét, valamint a teljes szerelvényt. A hiányosságok között a vásárlók nem mindig jelzik a szoftver helyes működését.

2 H.VIEW PTZ01


Egyszerű telepítés
Az Aliexpress ára: 1491-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A fényképezőgép 60 fokos látószöge, de egy okostelefon segítségével könnyen elforgatható a lencse mind vízszintes, mind függőleges síkban. A készüléket a falra lehet rögzíteni, vagy egyszerűen csak asztalra vagy könyvespolcra lehet helyezni. A fényképezőgép 64 GB-os memóriakártyákat támogat, beépített mozgásérzékelővel és kétirányú hangcsatornával rendelkezik.

Az ügyfelek különösen nagyra értékelik a szoftver gyors és egyszerű telepítését és a telefon zökkenőmentes csatlakoztatását a kamerához. Számos különböző beállítást is szeretnek, például, hogy értesítéseket kapnak a tárgyak beltéri mozgatásáról akár telefonon, akár e-mailben.

Törvény szerint tilos speciális rejtett videovezérlő eszközök használata, ez engedélyt igényel. Ilyen eszközök közé tartoznak a speciális tűlyukú lencsékkel ellátott kamerák, amelyek 0,01 lux-nál kisebb megvilágítás mellett készülnek. A háztartási tárgyakként rejtett rejtett kamerák nem használhatók. Ebben az esetben nem tilos a készüléket falra, mennyezetre vagy karneszkára szerelni, valamint olyan videó berendezéseket telepíteni, amelyek különböző eszközöket, például füst- vagy mozgásérzékelőket szimulálnak.

Függetlenül attól, hogy a rejtett kamerát használják-e, és milyen módszereket használ, felsorolhatja a modell kiválasztásának fő feltételeit:

 1. Megtekintési szög Ennek a paraméternek az értéke határozza meg, hogy a helyiség milyen jól néz ki.
 2. Mátrix felbontás. Minél magasabb ez az érték, annál jobb lesz a kép.
 3. Az éjszakai felvétel lehetősége.
 4. Az adatátvitel módja wi-fi vagy vezeték.
 5. A mikrofon jelenléte a hang rögzítésére.
 6. Memóriakapacitás a videók tárolásához.
 7. Az élelmiszer típusa: az aljzatból vagy az akkumulátorból.
 8. A mozgásérzékelő bekapcsolásának képessége.
 9. Kültéri kamerákhoz - védelem mértéke.

Ne telepítsen rejtett kamerákat nyilvános épületekben, az utcákon vagy a bejáratoknál. Ha még mindig ott van a videofelvétel, meg kell vásárolni a szokásos kamerákat, és a megfelelő figyelmeztetést helyezze el kiemelkedő helyen.


1 Meisort halszem VR


Vevő kiválasztása
Az Aliexpress ára: 1732-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Ez a miniatűr kamera nem foglalja el a minősítés felső sorát semmiért - ésszerű árat és kiváló műszaki jellemzőket ötvöz, és Oroszországból származó raktárból származik, így a várakozási idő általában nem haladja meg a 10 napot. Falra vagy mennyezetre szerelhető, míg a látószög teljes 360 fokos. A mérsékelt minimalista kialakítás és a fehér szín nem vonzza felesleges figyelmet.

A kezdeti konfigurációban a készülék memóriakártya nélkül érkezik, de egy kis felárral 32 GB-os videót tárolhat. A tartós Wi-Fi adatátvitel, a mikrofon és a hangszóró a kétirányú hangátvitelhez, a mozgásérzékelő bekapcsolása és a magas színvonalú éjszakai felvételek nem teljes listája az elégedett ügyfelek által említett előnyöknek.


A legjobb álcázott kamerák az Aliexpress segítségével

A álcázott kamerák általában a titkos videomegfigyeléshez használatosak. A megjelenésük nem ismerhető fel, mert ezek az eszközök a leggyakoribb tárgyak testébe vannak szerelve. A miniatűr kamerák, a beépített órák, az érzékelők, a villanykörték vagy a kulcstartók nehezen észlelhetőek még egy tapasztalt bűnözőt is. Nem vonzanak magukra túl nagy figyelmet, jó funkciókkal rendelkeznek.

A közelmúltban számos mozgásérzékelő vált a szokásos belső részévé. Ezért egy ilyen eszközt szimuláló eset az egyik legjobb lehetőség egy rejtett kamera maszkolására. Egy másik sikeres megoldás a videó rögzítő eszköz helye a LED lámpa izzójában. A diódák fényes pontjainak környezetében a lencse megkülönböztetése nem könnyű feladat a gondos megfigyelő számára.

5 Gadinan 201511101246


Legjobb ár kategóriában
Az Aliexpress ára: 650 rubeltől
Értékelés (2019): 4.6

Ez az analóg eszköz fő funkcióját - rejtett videót - a "kiváló" -nak teszi. A 3,8 mm átmérőjű lencsék és a 700 TVL felbontású mátrix egy mozgásérzékelőt szimuláló házban világos és élénk képet adnak, és a 85 fokos látószög lehetővé teszi a legtöbb szoba vezérlését. Ugyanakkor a kategória ára a kamera ára.

A legtöbb vásárló az öt csillagot helyezte el. A videó minősége és a sebessége kellemesen meglepődik. A hiányosságok között - az éjszakai lövés és a túl vékony műanyag ház hiánya.

4 Yescool HY-K600


Megbízható szerelés. Kényelmes kezelés
Az Aliexpress ára: 2226-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Yescool A HY-K600 az AliExpress egyik legkisebb rejtett kamerája. A gépkocsi kulcsláncába épült. A menedzsment egyetlen gombnyomással történik. A készülék HD-felbontású hangot készít, a klipek tárolására szolgáló memóriakártya már a kulcsfúvó belsejében van. Időzített szinkronizálás és fájl titkosítási támogatás van. A gyártó szerint ez a fényképezőgép akár 5 óráig képes rögzíteni a videót.

Az eladó azt állítja, hogy a Yescool HY-K600 nemcsak videomegfigyeléshez használható, hanem olyan fájlok tárolására is, mint a hagyományos USB flash meghajtó. Gyorsan válaszol a kérdésekre és segít a telepítésben. Az értékelés során dicsérik a terméket a kiváló építési minőségért, a kényelmes kezelésért és a jó hallhatóságért. Az egyetlen figyelmeztetés az interpolált kép, sőt, a felbontás jóval kevesebb, mint 720 pixel. Emiatt nem minden részlet látható a képernyőn, de mindennapi célokra ez a rejtett kamera elég lesz.

3 YYS SPY vezeték nélküli kis titkos fényképezőgép


Erős beépített akkumulátor
Az Aliexpress ára: 1902-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Az otthoni vagy kimeneti eredeti megoldás egy álcázott mini-kamera, amely az asztali órába van beépítve. A lencse a számok mellett van, így egy személy arcát nézve nem lesz probléma. Éjjel az infravörös fények be vannak kapcsolva. A YYS SPY műszaki adatai meglehetősen tisztességesek: a Full HD támogatása, a látószög 140 °. A videót legfeljebb 32 GB-os memóriakártyára rögzítik (nem tartozék).

A modell másik előnye a beépített lítium akkumulátor, amelynek kapacitása 2400 mAh. 4 órát tölt, majd a fényképezőgép órája akár 24 óráig is működik (készenléti állapotban legfeljebb 5 nap).A készlet tartalmaz egy töltőt, meghajtót és használati útmutatót angolul. A vásárlók jó képminőséget és könnyű kezelést tesznek lehetővé. A YYS SPY leggyengébb pontja az akkumulátor - valós kapacitása alig haladja meg a 2000 mAh-t.

2 HQCAM HQ-177261449


A lehetőségek legnagyobb választéka
Az Aliexpress ára: 2492-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A készülék esetében a mozgásérzékelő műanyag tokjában egy teljes értékű digitális wi-fi kamera van. Számos lehetőség áll rendelkezésre - kiválaszthatja a lencse méretét (2,1 mm-től 6 mm-ig), a tápcsatlakozó típusát, valamint a memóriakártya jelenlétét és méretét. A készülék kialakítása külső mikrofont tartalmaz az audio vezérléshez.

A mátrix nagy felbontása, a 90 fokos látószög és a kompakt méretek a fényképezőgép tulajdonosai számára tetszenek. Vásárláskor jobb választani egy nagy lencsével - így a kép tisztább lesz, minimális torzítással.

1 KERUI V2


A legjobb álcázás. Panorámás áttekintés
Az Aliexpress ára: 1297-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A KERUI V2 egy klasszikus rejtett mini-kamera, amely lámpaként álcázott. A kép az okostelefonra kerül, videofelvételt készíthet akár 64 GB-os microSD-memóriakártyán. A nézet szintje kiváló itt - a készülék 360 ° -os panorámás kilátást nyújt. Természetesen az izzó fénye meglehetősen homályos, de elég a bűnöző arcát látni. Van egy nappali és éjszakai háttérvilágítás mód, egy mikrofon van beépítve a készülékbe.

Az Aliexpress vásárlói dicsérik a csomagolást - az eladó biztonságosan becsomagolja a készüléket habszivacsba, a szállítás során bekövetkező károk kockázata minimális. Azonnal fogadhatja a kamerát, miután megkapta azt, elegendő telepíteni az alkalmazást az okostelefonra és regisztrálni. A KERUI V2 felhasználók legfőbb hátránya, hogy a mozgás észlelésekor a háttérvilágítás automatikus bekapcsolása hiányzik. Ehelyett a beépített érzékelő egyszerűen figyelmeztetést küld a tulajdonos telefonjára.


A legjobb rejtett mini-kamerák az AliExpress segítségével

Ebben a kategóriában az AliExpress, az ún. Ezek elképzelhetetlen modellek, kényelmes telepítéssel, okostelefonokról történő egyszerű vezérléssel és wi-fi-n keresztül történő videóátvitellel. Segítségükkel bármikor megnézheti, hogy mi történik otthon vagy a webhelyen, rögzíti a videofolyamot a memóriakártyára a további megtekintéshez, vagy SMS-ben vagy e-mailben figyelmeztetést kap a kívülállók területére való belépésről. Ezeket a modelleket gyakran beépítik az ajtólapokba, az ajtószemekbe és más eszközökbe. Kényelmes tartani őket az ujjai között, elrejtheti a ruhákat vagy egy zsákot.

5 HATOSTEPED WXM48


A legjobb ár-érték arány
Az Aliexpress ára: 1587-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A HATOSTEPED WXM48 a gyártó szerint 1080 pixel felbontású jó költségvetésű kamera. A vélemények alapján a valóságban ez a szám körülbelül 2-szer alacsonyabb. A videókat akár 32 GB-os USB flash meghajtóba is menthetjük, vagy az alkalmazást használó okostelefonra továbbíthatjuk. Mozgásérzékelő van, az objektumtól 1–1,5 m távolságra működik. Különleges tartók nincsenek felszerelve, így a rejtett kamerát vízszintes felületre kell helyezni.

A felülvizsgálatok során megjegyzik, hogy ez a modell nagyon könnyen és gyorsan állítható be, a képminőség kielégítő. Ha megkérdezi az eladót, akkor orosz nyelven e-mailben küldi meg az utasításokat. A hátrányok miatt HATOSTEPED WXM48 tulajdonítható, hogy kizárólag a hálózatból működik. A vezeték nem túl hosszú, így a fényképezőgép csak egy bizonyos helyen lesz telepítve. Egy másik hátránya - a termék a szokásos csomagban található, nincs márkás doboz.

4 GRWIBEOU SQ 11 sorozat


A legtöbb költségvetési lehetőség
Az Aliexpress ára: 535-ös dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.6

A GRWIBEOU márka választék nagyon érdekes mini-fényképezőgép modellt tartalmaz. Egy fényes kocka formájában készül, amelynek tetején szivárvány csík van. A videó minősége itt átlagos (felbontás - 640 * 480, nincs más választási mód), van infravörös fény. A látószög körülbelül 60 °, bár az eladó 140 ° -ot ígér.A beépített akkumulátor kapacitása mindössze 60 mAh, így a rejtett kamera aktív használatához jobb, ha egy erősebb akkumulátort vásárol.

A készlet orosz nyelvű utasításokat tartalmaz, de a fordítás minősége sok kívánnivalót hagy maga után. A készletben egy töltőkábel, konzol és tartó is található. A GRWIBEOU hátrányai az Aliexpress felhasználók, akik a számítógéphez való csatlakozás nehézségeit fejezik ki. Néhány eszköz egyszerűen nem észleli a kamerát, el kell távolítania a memóriakártyát és másolnia kell a fájlokat. Egy másik hátránya a csomagolás: a doboz a szállítás során ráncos, de a tartalom általában ép.

3 Wsdcam e06


Sok választási lehetőség
Az Aliexpress ára: 998-ból dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A Wsdcam E06 készlet nemcsak egy rejtett mini-kamerát, hanem csavarhúzó készletet, utasításokat, saját csomagolást, töltőkábelt és adaptert is tartalmaz. A megrendelés során választhat egy európai, amerikai, ausztrál vagy brit szabványú adaptert. Az eladó azt is ajánlja, hogy vásároljon egy videofelügyeleti készletet, amely 64 GB-os memóriakártyát tartalmaz. A modell technikai jellemzői kiválóak - a képfelbontás 1080 pixel, mozgásérzékelő, riasztójel, mikrofon, infravörös megvilágítás és felvételi hurok. A látószög 90 °.

Az értékelések dicsérik a képminőséget és a számos további funkciót. Alacsony fény esetén például a fényképezőgép automatikusan átkapcsol monokrómra. A Wsdcam vevők legjelentősebb hátránya nehéz helyzetbe kerül. Sok időt kell töltenie, és gondosan tanulmányoznia kell az utasításokat az eszköz működéséhez.

2 Zilnk DH10G


Van egy halszem üzemmód. Kényelmes bármilyen felületre szerelni
Az Aliexpress ára: 1236-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Az AliExpress-en sok kicsi kerek kamera van, de a Zilnk DH10G lett az igazi eladások. A modell egyik jellemzője a halszem üzemmód. A videó felbontása - 960 pixel, a látószög 180 °. Éjjel az infravörös lámpák bekapcsolnak, így akár 10 m-es láthatóságot is biztosítanak. Minden 64 GB-os microSD-memóriakártya használható a fájlok tárolására. A készlet részletes utasításokat tartalmaz angol nyelven.

A beállításokban a képet megfordíthatja, ezzel növelve a fényképezőgép csatlakoztatásának módját. Az okostelefon alkalmazásának köszönhetően nagyítható vagy módosítható a látószög. A Zilnk DH10G fő hátránya, hogy a lencse csak 1,3 MP, ezért nem kell magas színvonalat várni. A vásárlóknak bármilyen panaszuk van a mikrofon érzékenységére és a hangszóró minőségére vonatkozóan. Az összes szó meghallgatása és felismerése csak teljes csendben lesz.


1 FREDI L21


Elegáns design. A legjobb összeesküvés
Az Aliexpress ára: 2102-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A FREDI L21 biztonságosan tekinthető a legjobb mini-fényképezőgépnek az összeesküvés szempontjából. Kényelmes bármilyen felületre helyezni, megközelítési és távolsági funkciókkal, a látószög 170 °. Kiváló minőség, a test tartós fémből készül. Az utasítás a készletben szerepel, azonban csak az angol fordításban van. Fontos árnyalat - kikapcsolhatja a háttérvilágítású LED-eket. Ezután a videomegfigyelés aktiválása során nem világítanak, senki sem fogja észlelni a készüléket.

A mini-fényképezőgép technikai jellemzői semmiképpen sem rosszabbak az AliExpress analógjaihoz: videofelvételt készít Full HD felbontásban, mozgásérzékelővel és a „felhő” fájlokkal való feltöltésére. A FREDI L21 hátrányai enni, de aligha nevezhetők jelentősnek. Az áttekintésekben megemlítjük, hogy a fényképezőgép fémdobozja a hosszú munka során egy kicsit felmelegszik. További hátránya, hogy ha a világítás túlságosan homályos, a videó árnyalatai érvényesülnek.

Népszerű szavazás - aki az AliExpressen bemutatott rejtett kamerák legjobb gyártója?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 18

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények