20 legjobb falióra az AliExpress segítségével

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb nappali órák a nappaliban az AliExpress segítségével

1 Timelike T6151G-4 A teljesítmény legjobb minősége
2 Meijswxj P11004B Elegáns inga falióra
3 Joid'art 12S015 Az AliExpress értékesítési vezetője
4 Gossi MX1518 Gyönyörű antik stílusú modell
5 Famirosa LED digitális ébresztőórák A legjobb elektronikus óra ébresztőórával

A legjobb falióra a gyermek szobájához, az Aliexpress

1 Pawaca Q1BD-091 Nézd meg a sci-fi filmek stílusát a tizenévesek számára
2 Maidin WC1361 Kiváló holdfény utánzás
3 M.Sparkling 071 A legjobb megoldás a kicsik számára
4 Tűz rong jüan A legeredetibb design
5 LC Love_Call LC22203 Mesés óra egy kakukkokkal

A legjobb faliórák a konyha és az étkező számára az AliExpress segítségével

1 Yurudder zöld citrom A legnagyobb konyhai óra
2 PHFU Falióra Tartós anyagok. A legjobb megoldás a konyha számára
3 Giftgarden B6018 Környezetbarát óra vintage stílusban
4 Lazyishhouse 60039 Elegáns design. Kiváló választás egy étterem vagy kávézó számára
5 Nordic macy A legjobb ár-érték arány

A legjobb falióra a hálószobához az eliExpress

1 HOUSEEN Szürrealistás Salvador Dali Szürreális design Salvador Dali stílusában
2 WONZOM 12821 A legcsendesebb mechanizmus. Vintage design
3 Joid'art akril tükör A legtöbb költségvetési lehetőség
4 Joid'art A-040 A legjobb ajándék macska szerelmeseinek
5 Voraca rejtett óra tárolása Eredeti karóra biztonságos

A fali órák már régóta nem csak kronométerek, most fontos belsőépítészeti elem. Hangsúlyozza a tervezési jellemzőket, az ékezeteket és a helyiséget felismerhetővé teszi. A falióra azonban nem vesztette el a fő célját. És ha a design az otthon ízlésének és stílusának kérdése, akkor a műszaki jellemzőket az alábbi kritériumok szerint választják ki:

 • pontosság - a legjobb kvarcórák naponta fél másodperccel késhetnek vagy rohanhatnak, a mechanikai modellek még pontosabbak lehetnek;
 • áramfogyasztás - minél kevesebb mikro-ampulla fogyasztja az órát, annál kevésbé kell cserélnie az elemeket;
 • a mechanizmus hangja - a hálószobában jobb egy csendes órát választani, a nappaliban pedig egy „ketyegő” modellt vásárolhat, és még „kakukk” -val is;
 • A tárcsázó anyag lehet bármilyen, de fontos figyelembe venni annak súlyát, mert a nehéz modelleket megbízható horgonynak kell lógni, és a könnyű papír és film gyorsan elhalványul a napban.

Az AliExpress fali kronométereket mutat be egy dollárból. De ez nem pontosan egy óra, hanem inkább egy óra mechanizmusa, amelyhez a tárcsát önállóan kell feltalálni. Falióra egy tárcsával, vagy legalább egy sor számmal, 5-10 dollárért vásárolhat. Vannak drága modellek, amelyek fényes és összetett díszítéssel rendelkeznek a kínai oldalon. Nem kerülnek aktívan értékesítésre a költségvetési lehetőségként, de mindenképpen érdemes odafigyelni. Mindegyik a design és a dekorációs termékek részében található. A rangsor bemutatja a legjobb lehetőségeket, amelyek a webhely hatalmasságában találhatók. A győztes pályázók kiválasztását az alábbi kritériumok figyelembevételével hajtották végre:

 • a gyártó hírneve és az eladó megbízhatósága az AliExpress-en;
 • az ár megfelel a minőségnek és a funkcionalitásnak;
 • a valós felhasználók véleménye.

A legjobb nappali órák a nappaliban az AliExpress segítségével

A nappali falióra kiválasztása során figyelembe kell venni a szoba stílusát. Egy kis szobában, ahol rengeteg dekoratív részlet van, a nagy és túl eredeti órák nem fogják a legjobbat nézni. Tágas szobákba helyezkednek el, amelyek üresek. Ha az időjelentés pontossága nem számít, akkor érdemes megnézni az órát az úgynevezett vaktárcsával. Ezek olyan tervezési termékek, amelyekben a számok vagy hiányoznak vagy nagyon előzetesek. Látványosnak tűnnek, de hogy kiderítsék tőlük, az idő nem túl kényelmes. A pontos meghatározás érdekében jobb, ha ismerős számokkal rendelkező falióra van kiválasztva.

5 Famirosa LED digitális ébresztőórák


A legjobb elektronikus óra ébresztőórával
Az Aliexpress ára: 576-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A LED-es háttérvilágítással ellátott könnyű falióra értékelni fogja, hogy az emberek hozzászoktak az időszámításhoz. Ez a modell eltér a klasszikus óráktól. A szokásos tárcsázás helyett az elektronikus képernyőt világító számokkal láthatja el, amely a nap bármely időpontjában látható. Kényelmes dolog otthon és irodában. Az óra bármilyen USB-adapterről működik, így időt takaríthat meg az elemek telepítése. Ezek az alkatrészek nem szerepelnek az alapcsomagban.

Az óra fényereje beállítható. Ez a modell három. De a háttérvilágítás még minimálisan nagyon világos. Tartsa ezt szem előtt, ha egy hálószobás órát vásárol. A szokásos órák helyett éjszakai fényt kap. Az ébresztőóra nagyon hangos. A háttérvilágítás színe kiválasztható. Az eladónak 4 lehetősége van: fehér, kék, piros és zöld. Az AliExpress véleményeiben ezt a modellt dicsérik és megvásárolták.


4 Gossi MX1518


Gyönyörű antik stílusú modell
Az Aliexpress ára: 12846-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az arany csillogása és a falióra kövei lenyűgözik és vonzzák a szemet. Szépek és nagyon lenyűgözőek. Ez a termék értékelni fogja a barokk stílusú, reneszánsz vagy klasszicista belső terek kedvelőit. A falióra aranyból bevont fémből készül. A tárcsa átmérője 20 cm, a díszítőelemekkel együtt 60 cm, a kvarcmozgás elég csendes.

Minden szám jól olvasható még nagy távolságra is, még egy gyors pillantás is elegendő az idő meghatározásához. Tömegidő 2 kg-ig. Ez egy csomó, ezért biztonságos falat kell létrehoznia a falon. Ha ez nem megijeszt, akkor a terméket biztonságosan megrendelheti az AliExpress-en. Az eladó jól csomagolja őket, hogy az áruk biztonságosak legyenek.

3 Joid'art 12S015


Az AliExpress értékesítési vezetője
Az Aliexpress ára: 548 rubelből.
Értékelés (2019): 4.8

Az ilyen típusú fali órák ma a népszerűség csúcsán. Minden kontinensről több ezer ember vásárolja meg őket az AliExpress-en. Ezek egy óra mechanizmusa a nyilakkal, amelyek a falra vannak szerelve, és egy sor matrica számok formájában. Nincs ilyen tárcsa. A teljes szerkezet összeszerelése kb. 90 cm, ilyen modellhez nagy falra van szükség. Telepíthető otthon és az irodában is.

Az órák nagyon lenyűgözőek, olcsóak. Ezért sokan úgy vélik, hogy a legjobbak a nagy szobákban. Az értékelés során az ügyfelek dicsérik az összes alkatrész teljesítményét, és örülnek a teljes készletnek. Az óramű csendes. Tehát még a hálószobában is hangja nem zavarja a többit. Itt csak a termék felszerelése okoz nehézségeket. Végül minden egyes számot külön kell rögzíteni a falhoz.

2 Meijswxj P11004B


Elegáns inga falióra
Az Aliexpress ára: 8303-ból dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.8

Klasszikus inga falióra új értelmezésben. A gyártó azt ajánlja, hogy megvásárolja a hálószobát, a nappalit vagy az irodát. Tökéletesen illeszkednek a klasszikus belső térbe, és a szoba kialakításánál egy tetőtéri stílusban. Ez az egyik legjobb univerzális dekorációs lehetőség a falak díszítésére. A tárcsa átmérője 22 cm, a díszítőelemek körülbelül 60 cm hosszúak. Ebben az esetben az óra viszonylag könnyű, súlya kb. 1 kg.

Test anyaga - természetes fa, műanyag és fém. A mechanizmus kvarc. Az óra be van kapcsolva, csendesen működik. Az akkumulátort ritkán kell megváltoztatni. A tárcsán a számok jól láthatóak. Három kéz számít óra, perc és másodperc. Az összes részlet minősége az AliExpress egyik legjobbja.


1 Timelike T6151G-4


A teljesítmény legjobb minősége
Az Aliexpress ára: 6277-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Falióra azok számára, akik értékelik a minőséget, a stílust és a pontosságot. Nagyon látványos modell érdekes design. Az eladót az Aliexpress két színben mutatja be. Az órák meglehetősen nagyok: az átmérő 38 cm, vastagsága 6 cm, a tárcsák nem hamisak, jól működnek, pontosan számolják be az időt, ami az értékelésben szerepel. 3 nyíl - óra, perc és másodperc.

A csendes mechanizmus épül az ügyben.4 db AA elemen működik. A test rozsdamentes acélból és alumíniumból készült. A műanyag alkatrészek kiváló minőségűek. Jellemzőkkel van ellátva, amiket meg kell ragadnod. Ez az óra megérdemelten a legjobb kínai modellek rangsorába került a funkcionalitás és a design miatt.


A legjobb falióra a gyermek szobájához, az Aliexpress

Kisgyermekek számára általában egy fényes órát választanak, amely megfelel a szoba kialakításának. Az AliExpressnek ilyen modellje van. A tinédzserek szeretik a hobbikhoz kapcsolódó modelleket, vagy technikai újításokkal rendelkeznek. Az óráknak biztonságosnak kell lenniük. Ideális esetben ez a fa, rozsdamentes ötvözetek. MDF, üveg és ökológiai típusú műanyag tárcsák is alkalmasak. A mechanizmus előnyös kvarc. Az ilyen modellek nem igényelnek tekercselést, mint mechanikus, és az áruk kellemesebbek, mint a mechanikus órák.

5 LC Love_Call LC22203


Mesés óra egy kakukkokkal
Az Aliexpress ára: 2128-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

A szokatlan cuckoo órák tökéletesen illeszkednek az óvoda belsejébe, mesés stílusban. Fémből és műanyagból készülnek, a termék mérete 38 * 21 * 10 cm, az esetben a hang ellenőrzésére és a hangerő beállítására szolgáló gombok találhatók. Az LC Love_Call LC22203 megjelenése szerint egy valódi fából készült órát hasonlít, de mindössze 600 gramm. 7: 00-21: 00 óra között óránkénti jelet adnak ki, amely hasonlít egy kakukk hangjára. A készülék működtetéséhez három elemre van szükség, amelyek nem tartoznak ide.

A vélemények megbízható csomagolást és jó minőségű munkát jelentenek LC Love_Call LC22203. Az órák könnyűek és kompaktak, így ideálisak egy kis szobában. A fő hátránya az úgynevezett erdei zaj volt. Lehet megijeszteni a szívelégtelenséget, így azonnal le kell állítania a hangerőt. További hátránya, hogy utasítás nélkül nehéz megérteni a beállítást. Emiatt egyes vásárlók nem tudták beállítani a hangokat és az ingát.

4 Tűz rong jüan


A legeredetibb design
Az Aliexpress ára: 2282-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ha megnézzük ezt a falióra, nemcsak a lelkes kerékpáros, hanem a szüreti stílus híveinek szíve is izgalmas lesz. Nagyon szokatlan terméknek tűnik. A test egy vintage kerékpár formájában készül. A modell nagy öröksége az ókornak. Az eladó 6 különböző tervezési lehetőséget kínál, így választhat egy órát, amely megfelel a falak, bútorok vagy textíliák színének.

Az óra mérete nagyon nagy, egy kis szobában a fal jelentős részét foglalja el. De nem zavarja a vásárlókat, mert ez nem csak egy óra, hanem egy látványos dekoráció. A termékértékelések többnyire pozitívak. A mínuszok közül a vásárlók rámutatnak az alkatrészek gyenge keverékére, ami nem mindig megy messzire Kínából. De a legjobb, amit ez az óra a design. Ehhez az AliExpress-en vásárolnak.

3 M.Sparkling 071


A legjobb megoldás a kicsik számára
Az Aliexpress ára: 731-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az olcsó faliórák örömmel fogadják a gyerekeket. PVC fóliából készülnek, amely egyszerűen a falhoz ragasztva van. Ide tartoznak a következők: kvarcóra, kezek, több matrica és egy térfogatmérő tárcsa, amely az összeszerelés során egy bagolyfejré alakul át. Semmi szokatlan, de az óra fényes és stílusos. Ha szeretné olcsón frissíteni a gyermekszobát, ez a legjobb megoldás.

A termék könnyű, könnyen összegyűjthető. A színek világosak, de nem irritálják a szemet, és nem okoznak szorongást a csecsemőkben. Az óra csendes, a kullancs nem ébred fel a gyereket. A csomag teljes, ezért nincs ok arra, hogy a vásárlók negatív véleményt hagyjanak a termékről, amint azt a kínai webhelyen szereplő minősítés is mutatja.

2 Maidin WC1361


Kiváló holdfény utánzás
Az Aliexpress ára: 1465-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

A falióra holdfénye varázslatával vonzza és vonzza a felnőttek és a gyermekek szemét. De leggyakrabban ezt a modellt vásárolják az óvodában. A tárcsa puha háttérvilágítással rendelkezik, és éjszakai fényként is használható. Az óra átmérője 30 cm, a tárcsás lemez vastagsága 3 mm. Sok hasonló termék található az AliExpress-en, mindegyikben az ár és a minőség különböznek.

Az időt 3 kézzel számolja, de nincs szám a tárcsán. Tehát mi az idő meghatározásának ideális pontossága csak feltételesen beszélhet. A mechanizmus pontosan működik, de számok nélkül a nyilak mozgását nehéz ellenőrizni. Ez azonban egy plusz - az óra nagyon stílusosnak tűnik. A tervezés szerint az átlagos árkategóriában az órák közül a legjobbak lehetnek. Ezért kiváló beszámolókat kapnak, amelyeket a vásárlók közzétesznek az eladó oldalán.

1 Pawaca Q1BD-091


Nézd meg a sci-fi filmek stílusát a tizenévesek számára
Az Aliexpress ára: 2908-ból dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.9

A tinédzserek értékelni fogják a szokatlan falióra stílusát és funkcionalitását egy kör formájában, egy digitális eredménytáblával a központban. Itt nincsenek nyilak, az idő előrehaladását a kijelzőn megjelenő számok jelzik. Másodpercekig a háttérvilágítás felelős a külső körért. Nagyon szokatlan, kissé emlékeztet a szuperhősökről és a titkos ügynökökről készült filmek időzítőire. Az órát 12 vagy 24 órás üzemmódban állíthatja be.

Kivitelezés magasságban. A műanyag nem olcsó, nincs szag. Áttetsző kábel. Az eredménytábla belsejében van egy eszköz felesleges kábelek tekercselésére. Az óra két módban működik - éjjel-nappal, a váltás automatikusan történik. Sok előnye van a modellnek, ezt megerősíti a vásárlók visszajelzése az AliExpress-ről.


A legjobb faliórák a konyha és az étkező számára az AliExpress segítségével

A konyhai falióra nem csak kiegészítő, hanem főzés közben is szükséges. Itt a főszabály - minél kisebb a konyha, annál kisebb az óra. A 33–36 cm-es tárcsa mérete univerzálisnak számít, ezek a modellek tökéletesen illeszkednek a szinte minden konyhába vagy étkezőbe. Az óra különféle további funkciói lesznek hasznosak - időzítő, higrométer, hőmérő. Jobb, ha nem választunk modelleket a „vakkapcsolóval” (divíziók nélkül) a konyhában, mert nagyon kényelmetlen az idő rájuk fektetni.

5 Nordic macy


A legjobb ár-érték arány
Az Aliexpress ára: 571-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A Nordic márka a modern skandináv stílusú apartmanok falióráit gyártja. Ezek tömör, de ugyanakkor világos és szokatlan formatervezéssel rendelkeznek. Például ez a modell egy nagy kúp formájában készült, fagylalttal. Jól néz ki fekete-fehér vagy színes háttérképen. Termékméretek - 28 * 16 cm, súlya mindössze 180 gramm. A választék különböző színű: fehér, zöld, barna, sárga és rózsaszín árnyalatai. A számok és a nyilak a "fagylalt" labda. A készülék műanyagból és fából készült.

Az értékelés során megjegyzik, hogy a valóságban a Nordic pontosan ugyanúgy néz ki, mint az eladó fényképén. Ahogy gyakran előfordul az Aliexpress falióra, a készlet nem tartalmaz akkumulátort. Magának kell megvásárolnia (a készülékhez 1 db AA típusú darab szükséges). Ennek a modellnek a másik hátránya, hogy a felhasználók gyenge kötődést tartanak a falhoz. Javasolt az óra rögzítése ragasztóval vagy zománccal.

4 Lazyishhouse 60039


Elegáns design. Kiváló választás egy étterem vagy kávézó számára
Az Aliexpress ára: 554-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Lazyishhouse 60039 olyan lenyűgözőnek tűnik, hogy gyakran rendelnek éttermekhez és kávézókhoz. Ez a modell képes akár a leggyakoribb konyhát is átalakítani. A falióra teáskanna formájú (nyilakkal ellátott tárcsával), amiből az ital a pohárba áramlik. Van egy fényes film a tárcsázási felületen, ha szükséges, gondosan eltávolítható. A teáskanna méretei 25 * 23 cm, a csészék 8,5 * 15 cm, a fekete-fehér és a színválaszték lehetőségei vannak.

Az eszközt magának kell összeállítania: az eladó a teáskannát, a poharat, a nyilakat és az akkumulátort külön-külön helyezi a csomagba. Az utasítások tartalmazzák a nehézségeket. Az értékelések dicsérik a termék megjelenését, bár vannak bizonyos panaszok az anyagok minőségéről és az óraművekről. Továbbá az AliExpress felhasználók panaszkodnak, hogy a műanyag alkatrészek megszakadhatnak, vagy a szállítás során karcolódhatnak.

3 Giftgarden B6018


Környezetbarát óra vintage stílusban
Az Aliexpress ára: 1945-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Mi lehetne biztonságosabb környezetvédelmi szempontból, mint egy fa? Tehát mondja a gyártó a falióra, részt vesz a minősítésben. Fából készült anyagokból készült, szép falmodellt kínál. Mind a dekoráció, mind a tárcsa nagyon jó minőségű. Nem fedik fel a festéket, ami a terméket hipoallergén hatásúvá teszi.

Ami a tervezést illeti, itt mindent gondolunk. Az óra alakja egy fa törzséhez hasonlít, amelynek koronájában a számok találhatók. A számok mérete lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározza az időt még nagy távolságra is. A termék teljességének biztosítása érdekében a fa színezése történik. Órák az etnikai vagy skandináv stílusban a ház legjobb díszítése.

2 PHFU Falióra


Tartós anyagok. A legjobb megoldás a konyha számára
Az Aliexpress ára: 570 rubeltől.
Értékelés (2019): 4.8

A PHFU cég az AliExpress vásárlóinak minimalista, de ugyanakkor nagyon stílusos órát kínál. Tartós rozsdamentes acélból készülnek. A szokásos tárcsához dekoratív evőeszközök tartoznak. A nyilak villával és késsel is készülnek. A készülék méretei: 32 * 32 * 3,3 cm, PHFU egy ujj típusú akkumulátorról működik, külön kell megvásárolni. További funkciók nem állnak rendelkezésre, az óra csak a pontos időt mutatja.

Néhány vásárlónak van panasza az áruk csomagolásával kapcsolatban: az eladó kartondobozba helyezi és filmbe csomagolja. Emiatt a termék néha karcolásokkal és merevítésekkel jár. Ezen hátrányon kívül az órák minősége teljes mértékben megfelel a kiadott összegnek. Stílusosak és szépek, a nyilak nem túl hangosak, a házasság ritka. A felülvizsgálatokban is jegyezzük meg az óra nagy pontosságát: nem kell folyamatosan módosítaniuk.


1 Yurudder zöld citrom


A legnagyobb konyhai óra
Az Aliexpress ára: 877-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Ennek az órának a „finom” formatervezése semmilyen konyhában nem fog észrevenni. Telepítésükhöz legalább 60 * 60 cm-es falra van szükség, az óra közepén egy nagy kezet tartalmazó kvarcmozgás található. Ebből a tárcsából bizonyos távolságban vannak lágy anyagból készült párhuzamos számok. Öntapadó bázisuk van, így a telepítés nem okoz nehézséget, a lényeg az, hogy helyesen határozzuk meg a telepítési helyet.

Ez a falióra nagyon könnyű - súlya körülbelül 250 g. A pontosság nem rossz - 30 másodperccel lemaradnak egy hónapban. Csendesen dolgozzon. Az áruk véleménye pozitív az Aliexpress-en. A vásárlóknak nincsenek panaszai a minősége vagy az eladó munkája miatt. Ha nagy falat kell díszítenie, és ugyanakkor nem sok pénzt költeni, ezek az órák a legjobb megoldás.

A legjobb falióra a hálószobához az eliExpress

A hálószoba falióra kiválasztása elég nehéz feladat lehet. A termék nem lehet túl fényes, különben a kialakítása elvonja, zavarja a békés alvást. Színes és fényes modellek alkalmasabbak konyhai vagy nappali dekorációra. De megszakíthatja ezt a szabályt, ha a hálószoba semleges színekben készül, akkor az óra fényes és stílusos akcentussá válik. Fontos figyelembe venni a zajszintet, amelyet az eszköz bocsát ki: a túl hangos jelölés nem enged elaludni.

5 Voraca rejtett óra tárolása


Eredeti karóra biztonságos
Az Aliexpress ára: 807-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A Voraca választék rendkívül szokatlan „2 in 1” készülékkel rendelkezik, amely ötvözi a falióra és az értékes dolgok tárolásának biztonságát. Belül van egy üreg, három részre osztva. Itt hozzáadhat pénzt, ékszert vagy csak fontos csecsebecséket. A tárcsa olyan ajtó, amely megvédi a gyorsítótárat a kíváncsiskodó szemektől. Az óra többi része nem különbözik az AliExpress többi modelljétől - tömör fekete-fehér design, arab számok és három kéz. A termék átmérője 24,7 cm, szélessége a széffel együtt 6,7 cm, minden alkatrész műanyagból készült.A tok hátsó részén három lyuk van a készülék falára való felakasztásához.

Az értékelések dicsérik az eladót a gyors szállításról és a kiváló minőségű órákról. Csendesen dolgoznak, a széf gond nélkül nyílik. Az ügyfelek panaszainak fő oka a gyenge Voraca csomagolás volt. Ezen kívül néha vannak házassági példák is: festékfoltok, repedések és horpások a testen.


4 Joid'art A-040


A legjobb ajándék macska szerelmeseinek
Az Aliexpress ára: 550 dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.7

A Joid'art A-040 a legjobb ajándék a macskák szerelmeseinek. Ez a falióra nagyon szokatlan: a tárcsát akváriumként tervezték. Fent egy fekete macska, amely megérinti a lábát vízzel. A választékban különböző színekben található akváriumok: piros, fehér, arany. A termék mérete 25 * 30 cm, a tárcsa felülete fényes, a szobát tükrözi. Ennek az egyszerű vételnek köszönhetően vizuálisan bővítheti a helyet.

Az eladó filmekkel látja el a nyilakat, de néha a szállítás során még mindig karcolódnak. Ebben az esetben kérheti a pénz visszatérését. Minden alkatrész vékony műanyagból készül, a nyilak nem túl erősek, ezért nagyon óvatosan kell kezelni őket. A Joid'art A-040 hátrányai közé tartozik a készletben lévő utasítások hiánya és az a tény, hogy a macska meghaladja a tárcsát. Ha rosszul rögzíti az órát a falra, akkor folyamatosan gördülnek, akkor is leeshetnek.

3 Joid'art akril tükör


A legtöbb költségvetési lehetőség
Az Aliexpress ára: 456-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Korlátozott költségvetés esetén meg kell nézni a DIY készleteket az AliExpress segítségével. Általában órás kezeket, tárcsákat és matricákat tartalmaznak. Az ilyen fali órák látványosak az alacsony költség ellenére. Például a Joid'art Acrylic tükör egy nagyon igazi moduláris képhez hasonlít. A készlet nem csak egy órajelet tartalmaz, hanem négyzet alakú matricákat is, amelyeket a tárcsa körül kell elhelyezni. Nem szükséges egyértelműen megismételni a sorozatot az eladó fényképeiről, létrehozhat saját egyedi összetételét.

A Joid'art előnyei az eredeti tervezés, a megbízható csomagolás és az egyszerű szerelés. A vásárlók szerint a termék fő hátránya kis méret. Szintén az értékelésekben jegyezzük meg a nyilak illogikus szerelését - a konkáv oldallal ki kell szerelni őket. Az AliExpress felhasználók a kesztyűvel történő munkavégzést javasolják, hogy ne sértsék meg a törékeny részeket.

2 WONZOM 12821


A legcsendesebb mechanizmus. Vintage design
Az Aliexpress ára: 589-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

WONZOM 12821 - eredeti vintage órák keménylemezből. Római és arab számok váltakoznak a tárcsán, a különböző minták szolgálnak háttérként. Választhat egy 30, 34 vagy 40 cm átmérőjű modellt, a termék súlya meghaladja az 500 grammot, tökéletesen illeszkedik a hálószoba, a nappali vagy az óvoda belsejébe. Jobb, ha nem helyezzük a konyhába vagy a fürdőszobába, mivel a rajzot nedvesség és zsírcseppek okozhatják.

Az eladó a csendes pályára és a nagy pontosságú faliórákra összpontosít. A felülvizsgálatokban az ügyfelek ezt megerősítik, de a WONZOM 12821 jelentős hátrányát említik: a kezével rendelkező tárcsát semmilyen védelem nem védi, nincs üveg vagy film. Emiatt a termék gyorsan használhatatlanná válhat. Egyes vásárlók túl magasnak tartják az árat, mivel az órák nem fából készültek. Távolról ragyogó, de a látható kisebb hibákhoz közel vannak. A csomagolás minőségével kapcsolatban nincsenek panaszok, az egyik legjobbnak tekinthető az AliExpress-en.


1 HOUSEEN Szürrealistás Salvador Dali


Szürreális design Salvador Dali stílusában
Az Aliexpress ára: 649-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A HOUSEEN falióra a legjobb ajándék a kreatív embereknek és Salvador Dali rajongóinak. Ennek a terméknek a létrehozásakor a gyártók inspiráltak a „Memória tartóssága”. Ha messziről nézel, úgy tűnik, hogy az óra megolvadt a forró naptól, és fokozatosan lefelé halad a padlóra. A készülék mérete 18 * 12 * 5 cm, a gyártás fő anyaga ezüst bevonattal ellátott műanyag, a tárcsa egy papírbetét.

Az értékelésben dicsérjük az órák pontosságát és a csendes működést. A HOUSEEN egyik hátránya, hogy szilárd anyagból készülnek.Emiatt nem lesz lehetséges az "olvasztott" órák illúziójának teljesen újbóli létrehozása, meg kell találnia a megfelelő felületet a termék elhelyezéséhez. Ezen modell modelljei között az Aliexpress vásárlók megbízhatatlan csomagolást is kifejeznek. A római számokkal ellátott betétet néha jelentősen összenyomják, ki kell cserélni.

Népszerű szavazás - ki a legjobb gyártója az AliExpressen bemutatott falióráknak?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 6

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények