12 legjobb levegő ionizátor AliExpress-rel

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb otthoni levegő ionizátorok az AliExpress-szel

1 Coronflow GL-2100 Az AliExpress legnépszerűbb modellje
2 Ionic BYK - JY68 A legjobb költségvetésű eszköz kompakt mérete
3 Qbao K401 Nagy lefedettség és hatékony levegőminőség javítása
4 Nobico NBO-J020 A legjobb többfokozatú légszűrő rendszer
5 Invitop légtisztító Kiváló minőségű fertőtlenítés és szagelszívás

A legjobb ultraibolya levegő ionizátorok az AliExpress-szel

1 ATWFS légtisztító A legjobb többfunkciós gép
2 HESSWAY HS-J022 Két légbevezető és távirányító is található
3 Cikuso légtisztító Kompakt méret, rovarirtó funkció

A legjobb autó-levegő ionizátorok az AliExpress-szel

1 MWdao MW09 Ionizátor 2 USB porttal a modulok töltéséhez
2 Onever A leg ergonomikusabb kialakítás
3 E-show fa Ionizáló a nedvesség és a levegő dezodorálásával
4 AUTOECHO LB00109 Napelem és a legjobb levegőtisztítási sebesség

A modern ionizátorok nemcsak negatív töltésű levegővel töltik ki a levegőt (ami már hasznos), hanem kórokozóktól és poroktól is megtisztítják. Itt csak egy vita van a mesterséges ionizáció előnyeiről és károsodásáról. Sokan félnek az ózontól, amely a folyamat során keletkezik. Nagy mennyiségben nem biztonságos.

Ez a tulajdonság azonban csak az "ion szél" elvén működő eszközökre jellemző. A ventilátorok hiánya vagy az ionizáló csapszegek elektrosztatikus szűrőjének jelenléte révén felismerhetők. De nem fognak kárt okozni, ha szakszerűen használják őket. A helyiségekben, ahol füstölnek, még csak olyan eszközöket kell választaniuk, amelyek ózont termelnek. Mivel ez a gáz semlegesíti a szagokat. Csak az ózonizátorokat foglalja magában az emberek hiányában. Az ionizátorok - az ózonizátorokkal ellentétben - olyan helyiségekben dolgozhatnak, ahol emberek vannak.

A modern piacon kétféle ionizátor van:

 • unipoláris - csak negatív töltésű ionokat állítanak elő (nagy és kis helyiségek számára alkalmasak, a legmegfelelőbbnek számítanak a munkaeszközökkel felszerelt helyiségekben);
 • bipoláris - negatív és pozitív töltésű ionokat termelnek (amennyire csak lehet a természethez, ne gyűjtsük össze a port).

Beleértve a legjobb ionizátorokat is, amelyek az AliExpress ügyfelei körében népszerűvé váltak.

A legjobb otthoni levegő ionizátorok az AliExpress-szel

A háztartási ionizátorok ugyanolyan hatást fejtenek ki a hegyi levegőre, ami olyan könnyű lélegezni. A legtöbb modell AliExpress munkával dolgozik a koronakisülésen. Az erősen szennyezett levegővel rendelkező helyiségekben óvatosan használják őket, mivel ebben az esetben a toxikus elemek ellenállásának növekedéséhez, nem pedig semlegesítéshez vezethetnek. Ezért az ionizáció előtt tisztítsa meg a levegőt. Sok gyártó még a háztartási ionizátorok kiegészítését is elkezdte kiegészíteni a levegőmosás, valamint a nedvesítés és az ózonozás funkciójával.

Amikor az ablak vagy ablak nyitva van, az ionizátor egész nap bekapcsolható, és nem lesz ózonszag. Éjjel jobb, ha kikapcsolja a készüléket, mivel a negatív töltésű ionok befolyásolhatják az alvást. Kényelmesen, ha az eszköz leállítási időzítővel rendelkezik, egy ionizációs áramlásszabályozó Olcsó Kínai ionizátorok, ritkák, de az átlagos árkategóriákban gyakran találhatók.

5 Invitop légtisztító


Kiváló minőségű fertőtlenítés és szagelszívás
Az Aliexpress ára: 1 506,26 dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.5

Negatív iongenerátor egy kevéssé ismert cégtől, amely részt vesz a minősítésben Az Invitopot háromrétegű szűrőrendszer jellemzi, beleértve a rendkívül hatékony szűrők jelenlétét, amelyek tisztítják a káros gázok, por, füst és veszélyes szennyeződések levegőjét. Ez az egyik legjobb ionizátor az AliEkspress-szel, amely a kellemetlen szagokat semlegesíti.A kis méret és a tartós kialakítás jó beszerzést biztosít otthoni, irodai, munkahelyi használatra.

Ez az ionizátor dicsérte a véleményeket. A modell ionizációs teljesítményszabályozóval rendelkezik, három üzemmódban működik. A készülék tartós műanyagból készült. Az érintőpanel tartós és praktikus bevonattal rendelkezik. A gyártó az ionizátort időzítővel szerelte fel, ami még kényelmesebbé tette a használatát.


4 Nobico NBO-J020


A legjobb többfokozatú légszűrő rendszer
Az Aliexpress ára: 4 365,91-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ennek az ionizátornak a megjelenése meglehetősen lakonikus - a forma egyszerű, van egy érintőképernyős kijelző. Az Aliexpress segítségével az ügy két színben rendelhető. A modell nem a legkompaktabb, de a teljesítmény szempontjából a kínai eladók közül az egyik legjobb. A készüléket a helyiségben körülbelül 40 négyzetméteres használatra tervezték. Megtisztítja a levegőt, mint a drágább társaik. Ezt elősegíti a szűrés 5 szintje, a HEPA szűrő jelenléte

Az ionizáló a por, a füst, a szagok, a helyiségek és a baktériumok gombás fertőzéseivel küzd. Ugyanakkor elég csendesen működik. És ez a két ventilátor jelenléte ellenére is növeli az eszköz hatékonyságát. Ezzel a szobát aromatizálhatja. Ebből a célból egy speciális rekesz az aroma adalékanyagokhoz. Általában ez egy nagyon jó modell, amely megfelel az értékének.

3 Qbao K401


Nagy lefedettség és hatékony levegőminőség javítása
Az Aliexpress ára: 5 677,18-ból dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.7

Az AliExpress vevői becsülték az ionizátor hatékonyságát és gazdag funkcionalitását. A készülék csendesen működik, miközben hármas hatást fejt ki - tisztítja a levegőt, telítődik aeroionokkal, harcol a szagokkal és kórokozókkal. A további „zsemlékből” ízesítő funkciója is van. A vélemények is dicsérik az ionizátor lefedettségét - körülbelül 60 négyzetméter.

A készülék energiafogyasztása - 12 watt. Nem ilyen rossz modell. A levegő ionizátor otthoni, irodai és ipari helyiségekben használható. Az árkategóriában a legjobbnak nevezhető. A készülék esete nagyon jó minőségű, kiváló minőségű anyagok. A beállítások menü intuitív, de szeretném megérteni, hogy érthető nyelven. Ez az áru eladója nem zavar. Egy ionizátort csak egy kínai kézikönyvvel küld.

2 Ionic BYK - JY68


A legjobb költségvetésű eszköz kompakt mérete
Az Aliexpress ára: 716,95-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ha olyan kompakt ionizátort keres, amely könnyen áthelyezhető szobából szobába, miközben csendesen működik, nézd meg ezt a modellt. A készülék kicsi, de nagyon megalapozott. A tok erős, kiváló minőségű műanyag, és a ventilátor szinte hallhatatlan. A modell kis helyiségek számára készült - kb. 10 m2. 20 m-es szobában2 Az ionizáló nagy nehézségekkel küzd a szennyezéssel és a porral. A vásárlók erről az AliExpress-ről írnak véleményt.

Amikor a gép be van kapcsolva, az ózon illata nem érezhető, de a levegő valóban tisztábbá válik. A készülék hiányosságai közül a felhasználók az orosz nyelvű utasítások hiányát említik. Nem mindenki szereti a fogantyú helyét. De nincsenek panaszok az ionizátor munkájával kapcsolatban. Sokan ezt a legjobb kompakt modellnek tartják.


1 Coronflow GL-2100


Az AliExpress legnépszerűbb modellje
Az Aliexpress ára: 1 599,35 dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.9

Ez az egység két működési módja van - ionizáció és levegő-ozonálás. Amikor bekapcsolja az első módot, az emberek és az állatok a házban lehetnek. Ő ártalmatlan. Az ozonizátor bekapcsolása után el kell hagyni a szobát, mivel az ózonmolekulák negatívan befolyásolhatják az élő szervezeteket. De ebben az üzemmódban a készülék a legjobb módon kezelik a szagokat. Az értékelésben azt írják, hogy semlegesíti még a nagyon erős szagokat is.

Egy működő berendezésnek szép háttérvilágítása van. Az egyetlen kár, hogy nincs kikapcsolt időzítő.Egy ionizátor esetében ez nem nagyon releváns, de kényelmes volt az ozonizátor kikapcsolása néhány órával az emberek megérkezése előtt. Maga a készülék nagyon tiszta, kicsi, kompakt forma. Valójában pontosan úgy néz ki, mint az eladó képe az AliExpress-szel.


A legjobb ultraibolya levegő ionizátorok az AliExpress-szel

Az ultraibolya sugárzással rendelkező ionizátor aktív részecskék áramlását eredményezi, amely a levegő oxigén molekuláival való ütközés során elektronokat eredményez, és ezáltal negatív töltésű levegő ionokat generál. Ebben a szakaszban a rangsor ultraibolya lámpával ellátott levegő ionizátorokat mutat be. Ezek a legjobbak a tiszta levegő elleni küzdelemben a légúti vírusos betegségek járványa során. Az eszközök tisztítják a levegőt a veszélyes szennyeződések, a káros biológiai tárgyak és a kellemetlen szagok ellen.

3 Cikuso légtisztító


Kompakt méret, rovarirtó funkció
Az Aliexpress ára: 2 972,90 dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.5

A levegő ionok létrehozása a készülék levegőjében a rovarok megsemmisítésének funkciójával van kombinálva. Elfelejti az obszesszív szúnyogokat, ha megvásárolja ezt a kompakt ionizátort az AliExpress-en. A modell olyan unipoláris eszközökre vonatkozik, amelyek negatív töltésű ionok előállítására szolgálnak. A készülék rendelkezik egy ultraibolya lámpával is, amely kiegészíti a készülék működését. Ne kapcsolja be hosszabb ideig. A berendezés működése során jobb, ha az emberek nem tartózkodnak a szobában.

Az ionizáló beépített szűrőkkel is tisztítja a levegőt. Kis mérete ellenére a készülék jól kezeli a feladatokat. Erős ventilátorral és alacsony energiafogyasztással rendelkezik. A termékvásárlók elégedettek a legmagasabb minőségű ionizáló egységgel és a legjobb anyagokkal.

2 HESSWAY HS-J022


Két légbevezető és távirányító is található
Az Aliexpress ára: 4 445,07 dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.7

Ez a falra szerelt gép fejlett ioncserélő rendszert használ. Szinte csendben működik. HEPA szűrővel rendelkezik a levegőtisztításhoz és egy beépített UV lámpához. A működési elv változatlan - az ionok hatására a porszemcsék és más szennyező anyagok vonzódnak és semlegesíthetők. Ez a modell két légbevezetővel rendelkezik, ami növeli az eszköz hatékonyságát. És két ventilátor biztosítja a gyors levegőellátást. Ezért az ionizátor helyiségeinek tisztítási sebessége az egyik legjobb.

Levegő aromatizáló funkció elérhető. A készülék alján egy speciális tartály van az aromás anyagok elhelyezésére. Még mindig itt van a legkényelmesebb vezérlőrendszer. A távirányítónak jól átgondolt ergonómia van, tökéletesen a kezében. Az ionizátor mind helyiségek, mind pedig minden típusú raktár számára alkalmas. A felülvizsgálatokban azt írják, hogy jó eredményeket mutat az épületek feldolgozásában a haszonállatok karbantartásához.

1 ATWFS légtisztító


A legjobb többfunkciós gép
Az Aliexpress ára: 3 148,08 dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.8

A bemutatott otthoni légtisztítónak három fontos funkciója van, amelyek segítenek az életminőség javításában. A készülék ionizálja a levegőt, veszélyes, pozitívan töltött részecskékből felszabadítva, sterilizálja UV-lámpa és egy teljes szűrőrendszer tisztítása. A 10 wattos kapacitása elegendő a 20 négyzetméteres szobában történő hatékony munkavégzéshez.

Az ionizátor kényszer szellőztető rendszerrel van felszerelve. Az eset elején van egy kis kijelző, amely tájékoztatja a készülék működését. Bárki testreszabhatja, különös ismeretekre nincs szükség. A készülék az őszi-téli időszakban lesz a legjobb beszerzés, mivel segít megszabadulni a káros baktériumoktól és vírusoktól otthon. Az AliExpress-nél és irodai használatra vásárolt, mert kompakt méretei megkönnyítik a berendezések mozgatását.


A legjobb autó-levegő ionizátorok az AliExpress-szel

Az AliExpressen egy egész szekció az autóipari ionizátorokra vonatkozik. Az eladók szerint minden eszköz tisztítja a levegőt a kellemetlen szagoktól és a káros szennyeződésektől, a belső téret hasznos negatív töltésű részecskékkel telíti. A katalógusban vannak eszközök, a flash meghajtó mérete, és több általános lehetőség van.Általában az ionizátorok olyan technológiákat alkalmaznak, amelyek nem teszik lehetővé a nagyon kompakt házakban lévő záróeszközöket. Ezért a mini-ionizátorok kiválasztásánál jól meg kell olvasni a véleményeket, mert a miniatúrák közé tartozik, hogy a rossz minőségű termékek találkoznak. Gyakran kiderül, hogy egyszerű levegő párásítók, és néha egyszerűen haszontalan knick-knacks.

4 AUTOECHO LB00109


Napelem és a legjobb levegőtisztítási sebesség
Az Aliexpress ára: 2 228,70-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.5

Ezt az ionizátort az eladó nyilatkozta az AliExpress-ről, mint autót, de otthoni használatra is használható. A készülék kompakt, kis helyet foglal el, de ugyanakkor a legjobb teljesítményt nyújtja az ilyen méretekhez. Fő előnye a napelem használata. A készülék a külső áramforrásoktól való leválasztáskor támogatja a munkáját. Csak a nap sugarai alatt kell telepíteni.

Az ionizátor gyártója aggódik a készülék biztonsága miatt. Védelmet nyújt a rövidzárlat és a túlterhelés ellen. A menedzsment a legegyszerűbb - csak egy gomb van az eszközön. Használja az eszközt ionizáló tisztítószerként. A berendezés semlegesíti a kellemetlen szagokat és tisztítja a levegőt a portól, a penésztől és a baktériumoktól. Csendesen működik, az autóban egyáltalán nem hallható.

3 E-show fa


Ionizáló a nedvesség és a levegő dezodorálásával
Az Aliexpress ára: 2 306,56-ról dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

A kompakt autós levegőtisztító hasznos aero-ionokkal tölti ki a belső teret, semlegesíti a szagokat és a levegőt jobbá teszi. A készülék a levegő ionizációjának funkciója. A szivargyújtóból működik USB. Az ionizátor méretei lehetővé teszik, hogy a kocsit bármilyen autó fülkéjébe helyezze, anélkül, hogy a szabad helyet sérthetné. Az ionizátor csatlakoztatása nem okoz nehézséget.

De az eladó az AliExpress-szel nem teljesíti a csomagot egy adapterrel, amelyet a vásárlók említenek az értékelésben. További hátránya, hogy az oktatás kizárólag kínai nyelven történik. A többi - csak pozitív. A készülék csendesen működik, tisztítja a levegőt. Nem kell többet követelni tőle.  

2 Onever


A leg ergonomikusabb kialakítás
Az Aliexpress ára: 1 042,01-ből dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.7

Egy autóban egy modern személy nem sokkal kevesebb időt tölt, mint otthon. Ezért az autóban a levegő tisztaságának gondoskodása elsődleges fontosságú kérdés. Kompakt ionizáló Onever ezzel a feladattal foglalkozik. A készülék könnyen illeszkedik a pohártartóba, kábellel csatlakozik USB. A negatív ionok a kellemetlen szagok atomjait kötik össze, semlegesítik a toxinok hatását, segítenek a bőrben lévő poratkák elleni küzdelemben.

Az aktivált szénszűrő még a legelegetőbb szagokat is adszorbeálja, eltávolítja a formaldehideket. A fertőtlenítés szempontjából ez a legjobb. Egy ionizátor segítségével megszabadulhat a kabinban lévő statikus elektromosságtól. Javasoljuk, hogy éjjel vagy máskor kapcsolja be a készüléket, amikor nincsenek emberek az autóban. Miután eljött, érezni fogja, hogy a levegő milyen friss.


1 MWdao MW09


Ionizátor 2 USB porttal a modulok töltéséhez
Az Aliexpress ára: 1 766,74-ből dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.8

Ha az autóban kevés hely van a töltőkhöz, a levegőtisztítókhoz és más hasznos gizmosokhoz, vegye figyelembe ezt az ionizálót. Ez tisztítja a levegőt, és eltávolítja a szagokat, és képes lesz feltölteni a modulokat. A készülékház 2 USB porttal rendelkezik a gyors feltöltéshez. Az ionizátor maga is kicsi, alkalmas a legtöbb autómodellre, és a cigarettagyújtón keresztül csatlakozik a fedélzeti hálózathoz.

Működés közben a test nem melegszik fel, nincsenek külső hangok. A készülék véleménye pozitív, az ügyfelek azt írják, hogy a modell teljes mértékben összhangban van az AliEkspress weboldalon található leírással. Az ionizátor az egyik legkisebb a felülvizsgálatunkban, de hatékonysága szempontjából sok nagyobb testvér számára valószínűsíthető.Tényleg semlegesíti az autóban lévő szagokat.

Népszerű szavazás - aki az AliExpress-en bemutatott legjobb ionizátorok gyártója?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 17

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények