15 legjobb bázist a gél lengyelhez az Aliexpress segítségével

hely

név

Jellemzők értékelése

A legjobb hagyományos gél lengyel alapok

1 Elite99 alapréteg Az ár és a minőség optimális aránya
2 Pretty AXP39795 született A legjobb önszintező alap
3 BELLE FILLE A legnépszerűbb az AliExpress-en
4 Saviland Vastag konzisztencia
5 AZURE BEAUTY Jó tapadás

A legjobb gélalapok géllakkhoz

1 MICHEY 12333 A sűrű bázis a géllakk számára
2 MOMO lengyel Magas bevonatállóság
3 GIRL 2 GIRL A legjobb a szintezéshez
4 Rosalind RE0400 A legjobb védelem az agresszív pigment bevonatok ellen
5 TRY NAIL Univerzális alapozó szintezéshez és építéshez

A legjobb álcázási alap-korrektorok

1 VENALISA gumi alapréteg Gazdag színpaletta
2 Kodi Jyj CT2-14 Legjobb az alkalmazás kényelmében
3 Beautilux gumibázis meztelen Kellemes áttetsző árnyalatok
4 Mshare A legjobb eszköz a gyors manikűr számára
5 Clever Lady 2906-2 A legsúlyosabb álcázás

A köröm dizájnban a gél polírozás bővülése olyan sikeresnek bizonyult, hogy a mai manikűr egyszerűen ritkasággá vált. Az ellenálló bevonat csodálóinak hadseregének növekedésének oka egyértelmű: csodálatos kopás, színtelítettség és könnyű létrehozás. Szükséged van egy szárító lámpára, maga a gél, egy alap és a felső. A minőségtől függ, hogy milyen szép és tartós lesz a manikűr. És az alapja mindennek - a gél lengyel alapja.

Az alapot az alábbi okok miatt kell alkalmazni:

 • segít a lakk színes rétegének (tapadás) kialakításához a körömlemezzel;
 • védi a körmöket a színes pigment behatolásától;
 • illeszti a körmöket és elrejti a lemez hibáit;
 • a lakk egyenletes alkalmazását biztosítja.

A kezdőknek ajánlatos választani egy manikűr alkatrészét egy gyártótól, mert minden vállalat különböző képleteket alkalmaz a termékeikhez. És megjósolni, hogy a kompozíciók hogyan viselkednek a lámpa "forrasztása" után nehéz. Azonban, ahogyan azt a gyakorlat mutatja, lehetségesek a lehetőségek. Vannak olyan alaprétegek, amelyek könnyen "barátokat" hozhatnak más márkák lakkjaival. Az AliExpress-en ilyenek is megtalálhatók. Az áruk sokkal kellemesebb, mint az offline üzletekben. De mielőtt megkülönböztetné a különböző márkák bevonatait, ellenőrizze a kompatibilitást a tesztpalettán. Válogatásunk segít kiválasztani a géllánc alapját.

A legjobb hagyományos gél lengyel alapok

A gél lengyel alapja egy átlátszó, enyhén viszkózus anyag. Ez a gél manikűr legalacsonyabb rétege (nem számítva a zsírtalanítót, dehidrátort és alapozót). Alapbevonat nélkül a körömre nem lehet géllakkot alkalmazni, mivel nem fogja össze a lemezzel. A kivétel az egyfázisú gél polírozás, amely nem igényel alapfelületet. A bázis felhordása után a lámpában szárad. Kezdőknek jobb, ha közepes sűrűségű terméket használ. Idővel minden mester maga dönti el, hogy melyik sűrűség alapján könnyebb neki dolgozni.

5 AZURE BEAUTY


Jó tapadás
Az Aliexpress ára: 106,72-ből dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.7

Ez a gélpohár alapja a gyors polimerizációnak és a körömlemezhez való kiváló tapadásnak köszönhető. A legjobban elrejti a körmök hibáit és szabálytalanságait. Bizonyos esetekben szükség lehet arra, hogy az alapot 2 rétegben alkalmazzuk. A konzisztencia jó, könnyen alkalmazható, az ecset kényelmes. De a zokni időzítésével minden nem sima. Ez a bázis jobban megfelel azoknak, akik gyakran szeretnék megváltoztatni a körmöket, mivel körülbelül egy hétig viselik. Ennek ellenére sok éven át pozitív visszajelzést kapott a gél manikűr szerelmeseinek az Aliexpress-ről.

A palack mérete kicsi, térfogata mindössze 7 ml, így a termék alacsony ára. Szintetikus kefe, kényelmes, sima vágással. A terméket könnyen, vékony rétegben kell felhordani. A tárolás során az alap nem változtatja meg sűrűségét. UV és LED lámpákban szárad. Szinte bármilyen géllakkozással használható.


4 Saviland


Vastag konzisztencia
Az Aliexpress ára: 153,78-ból dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.7

Nagyon érdemes bázis nélkül ragadós réteg nélkül az Aliexpress.Nagyon vastag, ecsettel gyakorlatilag nem csepeg. Amikor a rajz nem csúszik el. Alkalmas a köröm kanyarjának kialakításához és a körömlemez hibáinak összehangolásához. Harmadik fél géllencsei általában illeszkednek egymáshoz. 2 hétig viselt ilyen manikűr.

A térfogat szempontjából a palackok meglehetősen nagyok - mindegyik 15 ml, csak az értékelés során írják, hogy hiányosak. Ez komoly hátrány, amiért a vásárlók gyakran veszik le a "csillagot" a termék értékelése során. Az ecsettel kapcsolatban nincsenek panaszok, kényelmes. A szag jelen van, de nem feltűnő.

3 BELLE FILLE


A legnépszerűbb az AliExpress-en
Az Aliexpress ára: 161,74-től dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.8

A Belle Fille cég alapja kedvező áron szereti a körömlemez éles szagát és jobb illeszkedését. Közepes vastagságú, sárgaság nélkül, tökéletesen szárad a lámpában, nem terjed ki, ha alkalmazzák. Az AliExpress árukra van szükség. A vásárlók nem bukkannak fel az értékelésben, és leírják az alapítvány előnyeit egy manikűr számára.

Egy 10 ml-es palack tele van. Az eladó jól csomagolja, így a szállítás során semmi sem kerül ki. 3 hétig jó felsőrésszel viselt bázis. A kínai termékek esetében ez szinte rekord. A bázis konfliktusok nélkül kölcsönhatásba lép „idegen” gélekkel. A LED vagy UV lámpa polimerizációja 30 másodpercet vagy 2 percet vesz igénybe.

2 Pretty AXP39795 született


A legjobb önszintező alap
Az Aliexpress ára: 175,50 dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.8

Kínai bázis-gél lakk született A csinosnak van egy kényelmes kefe: széles, elasztikus, nem kiemelkedő foltok. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és óvatosan lefedje a körmét. Az átlagos sűrűség alapjainak következetessége, egyesek úgy vélik, hogy eléggé folyékony. De nem nevezheted „vodichkának”, mint az olcsó alapoknál. A szerszám jól illeszkedik a lemezhez. Az áttekintésekben megemlítjük, hogy a bázist akár körmökhöz is lehet használni.

Kopott alaptest, melynek technológiája megfelel 2 hétig. Ez a költségvetés jó mutatója. Nincs éles szag. Szárad jól az ultraibolya és a LED-lámpa. Az edény térfogata - 10 ml. Tervezés szerint az egyik legjobb az AliExpress-en, kellemes, enyhén bársonyos felülettel.


1 Elite99 alapréteg


Az ár és a minőség optimális aránya
Az Aliexpress ára: 121,97-ből dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.9

Az Aliexpress-en népszerű márka géllakk alapja Az Elite99-et jó minőségű bevonat jellemzi, és kifejezett szaga van. Nem éles, inkább kellemes. Az eszköz a köröm felületén simán fekszik, nem folyik a kutikula és az oldalsó görgők alatt, nem képez kopasz foltokat. Az AliExpress és a drága márkájú termékek szinte minden géllakkjával jól megy.

A palack gyönyörű, matt - jó, ha a kezében tartja. A 10 ml térfogat elég hosszú ideig elegendő. A körmök ezt az alapot nem rontják. Szárad LED lámpa 30 másodperctől egy percig. Az áztatás után könnyen eltávolítható. Sokan azt tanácsolják, hogy a legjobb megoldás a gél manikűr első ismerősének.


A legjobb gélalapok géllakkhoz

A gumi az alapozóban lassabbá és vastagabbá teszi. Az ilyen bázisok a gélkrém számára jobb szilárdsággal és rugalmassággal rendelkeznek. Az anyag szerkezete jól elrejti a körömlemez hiányosságait, így a gumi alapot ideálisnak találjuk olyan körmökhöz, mint a repedések, mélyedések. A vékony és törékeny körmök számára ez talán a legjobb megoldás a manikűr alapjaira.

5 TRY NAIL


Univerzális alapozó szintezéshez és építéshez
Az Aliexpress ára: 106,41 dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.5

Gumi alapTRYNAIL tökéletesen viselkedik a munkában. A csepp gépelésre kerül és a kefén tartva, nem folyik le a körömre, nem gördül le a görgőkre. A bázis konzisztenciája nagyon vastag, emlékeztetgél Lina építéséhez. Az AliEkspress felhasználók véleménye szerint ez a legjobb összetétele a vékony körmök számára. Az alap alkalmas a körömlemez és a körmök szintezésére. Műanyag, szárítás után a lámpa hasonló a gumihöz.

Az eladó azt állítja, hogy a terméknek nincs szaga. Tény, hogy ez, és nagyon gazdag, hasonlít a fenyő tűk illatára. Üvegedény, kis térfogatú - 6 ml.A tárolás során a szerszám nem kiszárad, és nem változtatja meg tulajdonságait. Nagyon jó választás a köröm designhoz gél polírozással.

4 Rosalind RE0400


A legjobb védelem az agresszív pigment bevonatok ellen
Az Aliexpress ára: 136,55-ös dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.6

Az AliExpress Rosalind alatt értékesítik a gél körömlakk tervezőeszközeit. Mindegyiküket igénylik a körömtervező mesterei. A Rosalind bázisok szintén jó minőségűek. A felülvizsgálati eszközben bemutatott nagyon jó képlet. Garantálja a tartós bevonatot, amely nem hajlamos a hibák kialakulására.

Az alap jól fekszik, az önbeálló tulajdonságokkal rendelkezik. A körömlemezhez való tapadás erős, kombinálható gél polírozókkal és más márkák tetejével. A nagy tégely térfogata 15 ml, a szélén töltött, van egy védőmembrán, amely biztosítja a termék legjobb védelmét. Az ár ésszerű, így nagyon jól vásárolnak bázist.

3 GIRL 2 GIRL


A legjobb a szintezéshez
Az Aliexpress ára: 108,05-ből dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.6

A bázis vastag és viszkózus konzisztenciája ideális a körömlemez kiegyenlítésére. A bázis hosszú élettartamú manikűret biztosít - legalább 3 hétig nincs leválás vagy aprítás. A szerszám plaszticitása és sűrűsége lehetővé teszi, hogy kezdőknek használhassa. Az alap enyhe illatú, jól illeszkedik a körömre, gyorsan szárad. Ezzel a szerszámmal a körmöt donarastitálhatja.

Az edzés után a talp egy természetes körmével hajlítható. Ez a tulajdonság hasznos lesz a vékony körömlemezek tulajdonosai számára. A polimerizáció során az anyag nem süt Az AliExpress alapja jól értékes. Az eladó azonnal megrendelheti a felső bevonatot (fényes és nagyon tisztességes matt felső).

2 MOMO lengyel


Magas bevonatállóság
Az Aliexpress ára: 277,48-ból dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.7

A MOMO alapja mind a mesterek, mind a házi manikűr kedvelők körében népszerű. A legegyszerűbb dolgozni és a lehető leggyorsabban megszárad. Ugyanakkor a palack látványosnak tűnik. Az AliExpressen nagyra értékelik az üveg kialakítását. De a fő előnye a legjobb kopás. Az ezen az alapon végzett manikűr kb. 3 hétig megmarad, aprítás és repedés nélkül. A bevonat sima, kopasz foltok nélkül.

Pozitív minőségi eszköz is könnyen alkalmazható. A kompozíció jó szerkezetű, a köröm nem folyik. A kefe puha, rugalmas. Jobb az alapot vékony réteggel alkalmazni. Ezen az alapon nincs ragasztóréteg. Kombinálhatja a harmadik fél gél polírozószereivel. A készítményt egy LED vagy UV lámpa polimerizálja.

1 MICHEY 12333


A sűrű bázis a géllakk számára
Az Aliexpress ára: 169,03-ból dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.8

A márka alatt A MICHEY az AliExpress-en normál és gumi alapként található. Mindkettő jó a géllakk alapjául. A gumialap vastagabb. E mutató szerint ez az egyik legjobb. Nagyon vastag, sűrű gumi bevonatot hoz létre.

Az alap ideális a körömlemez hibáinak elfedésére. Körmökhöz használható. 3 hétig viselte. Az üveg nagy, üveg. A gyártó kitölti a fogason. Azoknál, akik különösen érzékenyek a szárítás során, égő érzés léphet fel a lámpában. Az értékelésben gyakran hasonlít az alaphoz. Kodi és más drágább márkák.


A legjobb álcázási alap-korrektorok

Az álcázás alapjai meztelen árnyalatokkal rendelkeznek. A következetességük sűrű, matt, áttetsző vagy átlátszó lehet. Az ilyen bázisok ideálisak egy francia manikűr létrehozására és a vizuális hibák elfedésére. A álcázás bevonat nem alkalmazható pigmentált lakk, hanem csak a felső. Válasszon álcázást az üveg árnyékában, sűrűségében, átláthatóságában és térfogatában.

5 Clever Lady 2906-2


A legsúlyosabb álcázás
Az Aliexpress ára: 134.97-ből dörzsölje.

A Clever Lady gumi alapja kényelmes kefével rendelkezik. Széles, rugalmas és könnyen használható. Ennek az eszköznek köszönhetően a talp a lehető leggyengébbre kerül a körmökre. Öröm és a sűrűbb konzisztencia jelenti. Az alap rhinestones és csúszkákat tart sokáig. A mesterek a legjobbak a körmök erősítéséhez. Az alap a lemez minden szabálytalanságát elrejti. A köröm tökéletesen sima és egyenletes.

A LED-lámpa polimerizációja 30 másodpercen belül történik. Szárítási eszközök nem sütik, és gyakorlatilag nem szaga. Az alap nem hámozódik, több rétegben alkalmazható. Alkalmazható színes gél lengyel vagy elsődleges bevonatként. Alkalmas macska-szem gél polírozásra is. Kiválaszthatja az alap tónusát, még fekete színű is, ami a legjobb lesz egy sötét hordozóval rendelkező manikűr számára.

4 Mshare


A legjobb eszköz a gyors manikűr számára
Az Aliexpress ára: 131,82-ről dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.5

Kényelmes eszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan készítsen manikűret, miközben nem zavarja a helyet extra üvegekkel és üvegekkel. A kompozíció ötvözi az alap tulajdonságait, a gél lengyelét és a tetejét. Ez a legjobb megoldás azoknak, akik saját manikűrüket végzik. Az alapréteg már egy rétegben egy szép árnyalatot hoz létre egy szép színben. 2–3 rétegből rajzolva a hatékony ragyogó csillogás kiderül.

A készítmény nem igényel primert. Az alapot óvatosan alkalmazzák a körömlemezre - a körmök nem sárgulnak, és nem válnak vékonyabbá. Az alap nem képez kopasz foltokat és árvizeket, sima, nem próbálja elrejteni a kutikula és az oldalsó alátétek alatt. A szerszám önszintező tulajdonságokkal rendelkezik. A tapadás jó, az ilyen alapon lévő díszítő elemek jól vannak tartva. Ennek az álcázási alapnak az AliExpress ára az egyik legkedvezőbb.

3 Beautilux gumibázis meztelen


Kellemes áttetsző árnyalatok
Az Aliexpress ára: 144,23-ból dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.6

Ennek az álcázási alapnak az erőssége a gazdag színárnyalat, a legjobb konzisztencia és a leghosszabb zokni. A bázis géllakk nélkül használható. A francia manikűr gyengéd és kifinomult. Különösen tetszik a vékony körmök tulajdonosa. Az alap nem teszi a körömlemezt nehezebbé, mozgathatóvá és rugalmassá.

A szerszámban lévő kefe nagyon kényelmes, és egy kezdő is kezelni tudja. A mesterek értékelik a szerszám modellezési tulajdonságait. A szerkezet kellemes, közepes sűrűségű. Az alap nem egy rétegben sem csík. Az alap nem ellentétes az "idegen" csúcsokkal. Üvegedény, tele a szélén. A szag könnyű, kámforolajra emlékeztet. Az AliExpress manikűrre épülő vélemények kiválóak. A felhasználók gyakran azt írják, hogy a minőségben összehasonlítható a drága márkákkal.

2 Kodi Jyj CT2-14


Legjobb az alkalmazás kényelmében
Az Aliexpress ára: 142,88-ból dörzsöljük.
Értékelés (2019): 4.7

A Kodi Jyj 15 cm-es gumi álcázási álcázása árnyalatokban gazdag. Semmi közös kínai márka a népszerű Kodi Professional cégnél nem rendelkezik - csak hasonló nevekkel. Az eladó arzenáljában, az AliExpressen, halvány rózsaszín és meztelen zománcszerű hangok. A paletta teljesen összhangban van a webhelyen található leírással. Minden árnyalat szép, tökéletes egy francia manikűr számára. Egy üveg kitöltése jó. Felhasználhatósági időtartam - 2 év. A tárolás során a kompozíció nem változtatja meg tulajdonságait.

Az alap jó elrejtőerejű, ideálisan két rétegbe illeszkedik. Használható pigmentált géllakk bevonat nélkül. A konzisztencia kellemes, közepesen vastag. A szerszám nem áramlik a körömlemezből, tökéletesen elfedi a kis hibákat. A bázis kezdőknek alkalmas, nem okoz különösebb nehézséget a munkában. Jobb, ha azt a vállalat tetejére használja.


1 VENALISA gumi alapréteg


Gazdag színpaletta
Az Aliexpress ára: 116,67 dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.8

Álcázás alapja A VENALISA úgy van kialakítva, hogy összehangolja a körömlemezt, miközben egyidejűleg színteleníti a meztelen árnyalatokat. Átlátszó, matt. A palettán 6 színválaszték van, melyek mind nagyon szépek, jól pigmentáltak. A francia manikűr számára nem lehet géllakkozással fedni, de ugyanúgy marad.

Annak ellenére, hogy az eladó gumiból áll, az egy közepes vastagságú közepes bázis. Ajánlott 2 rétegben alkalmazni. Szárítás után a szerszám gyönyörű fényt kap. A szag jelen van, mérsékelten éles. Az értékelésben a terméket dicsérik, így a helyezés a rangsorban megérdemelt.

Népszerű szavazás - aki a legjobb gyártója az AliExpressen bemutatott gélpára-alapoknak?
Mi szavazunk!
Összesen szavazott: 237

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények