15 legjobb mp3 lejátszó az AliExpress segítségével

hely

név

Jellemzők értékelése

Legjobb olcsó mp3-lejátszók: akár 200 rubel költségkeret

1 Uniscom MP3 lejátszó A legjobb költségvetési megoldás
2 Overmal MP3 lejátszó A képernyőn megjelenő játékos legalacsonyabb árcédulája
3 Daono Audiotape MP3 Eredeti megjelenés
4 ZUCZUG MP3 lejátszó Legjobb ár

Legjobb mp3 lejátszók a középső ár szegmensben: költségvetés 1200 rubelig

1 Iqq x22 Magas építési minőség
2 BENJIE S5 Magas építési minőség
3 RUIZU X02 A leggazdagabb funkció
4 ACLDFH MP3 PLAYER Az ár és a minőség optimális aránya

A legjobb mp3-lejátszók 1500 rubelből származnak

1 Zishan DSD AK4497EQ Audiofil kiválasztása
2 NINTAUS X10 A legjobb akkumulátor
3 RUIZU X26 Kompakt lejátszó futáshoz
4 Dió V2S A legjobb hang

A legjobb mp3 lejátszók beépített fejhallgatóval

1 RALYIN MP3-M2 A legmegbízhatóbb
2 NVAHVA 503 A Bluetooth lejátszó legalacsonyabb költsége
3 SONGKU W262 A tökéletes megoldás szabadtéri tevékenységekhez.

MP3-lejátszó - a digitális forradalom egyik első szerkentyűje, amely valóban népszerűvé vált a tömeges felhasználó számára. Miután felváltotta a kazettát és a lemez lejátszókat, megszabadult a fő hátrányai (nehézkesség és a külső adathordozók használatának szükségessége), melynek köszönhetően az egész világon elterjedt. Annak ellenére, hogy az ilyen típusú eszközök sokáig nagyon sok különböző hangformátumot támogattak, a stabil „mp3-lejátszó” név még mindig népszerű (kezdetben az eszközök csak MP3-t olvasnak).

Sem a zenejátékosok funkciója, sem a mai cél nem titkolt. Ha azonban egy tapasztalatlan vásárló úgy dönt, hogy megvásárol egy ilyen modult, akkor valószínűleg a választott problémával szembesül. Végtére is, a piac ma már sokféle modellt tartalmaz, és nem olyan könnyű kiválasztani azt, amely megfelel egy adott személy igényeinek. Tehát először is figyelni kell az alábbi jellemzőkre:

 • Memória kapacitás. Az egyik elég lesz, és 16 GB, és valaki a zeneszámokat a legjobb minőségben hallgatta, és nem szeretne folyamatosan megváltoztatni a lejátszó tartalmát.
 • kijelző. Ha a zenehallgatáson és a rádión kívül más feladatok sem kerülnek bemutatásra az eszközhöz, akkor egy kis kijelző (akár 2 hüvelyk) elegendő a szem számára, de más esetekben anélkül is végezhetjük. Ennek megfelelően a fényképek és a videofájlok kényelmes megtekintésére egy nagy felbontású képernyő kívánatos.
 • Támogatott formátumok. Azok, akik szívesebben hallgatják kedvenc művészeiket az ALAC, APE, FLAC, stb. Alatt, először győződjenek meg arról, hogy a kiválasztott MP3 lejátszó működik-e ezen hangkódokkal.
 • ergonómia. Mindez a használat céljától függ. Például a miniatűr játékosok a ruházathoz rögzítőszerkezettel jól sportolhatók.
 • Extrák. funkcionális. Alapértelmezés szerint minden játékos zenét játszhat. A fennmaradó lehetőségek (FM-rádió, hangrögzítő, Bluetooth, Wi-Fi) nem mindig teljesülnek, és ha ez szükséges, akkor előzetesen ki kell választania a megfelelő modellt.

Ebben a rangsorban összegyűjtöttük a 15 legjobb mp3 lejátszót, amelyek megvásárolhatók az Aliexpress-en.

Legjobb olcsó mp3-lejátszók: akár 200 rubel költségkeret

4 ZUCZUG MP3 lejátszó


Legjobb ár
Az Aliexpress ára: 83-ból dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az Apple jól ismert iPod shuffle lemezei sokféle kínai klónot hoztak létre. A ZUCZUG a szegmens tipikus képviselője, amely minimális áron alapvető funkciókat kínál. Az MP3 zene lejátszása az egyetlen dolog, amit a kérdéses modul képes tenni. A fenti eszközön kívül a csomag nem tartalmaz semmit. A többi perifériát (töltőkábel, fejhallgató és SD-kártya) függetlenül kell keresni. Érdemes megjegyezni, hogy a ZUCZUG-ban USB-meghajtót akár 8 GB-ig is csatlakoztathat.Végül nagyon kompakt lejátszó van (súlya mindössze 20 gramm), ami tökéletes a sportoláshoz vagy ideiglenes opcióhoz (ha a főeszköz megtört, és nincs pénz a minőségi cserére).

3 Daono Audiotape MP3


Eredeti megjelenés
Az Aliexpress ára: 124 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.8

Nagyon egyszerű mp3-lejátszó, funkcionálisan szinte nem különbözik a kollégáktól az ár szegmensben (az SD-kártyák támogatása saját memóriával és csak két hangformátum olvasásával). De a szerkentyűnek szép oldala van, nevezetesen a szokatlan design, amely az iPod shuffle monoton klónjainak hátterében áll. A készülék esetét egy kis hangkazettává stilizáljuk, amely egyidejűleg vonzza a figyelmet, és további okot ad a ponosztalgáláshoz és a múlt korszak szimbólumainak felidézéséhez.

2 Overmal MP3 lejátszó


A képernyőn megjelenő játékos legalacsonyabb árcédulája
Az Aliexpress ára: 94 dörzsölés.
Értékelés (2019): 4.8

Valójában még mindig van ugyanaz az iPod shuffle klónja, de egy fontos jellemzővel - az eset elején van, bár kicsi (kevesebb mint 1 hüvelyk), de mégis teljes képernyő. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az aktuális akkumulátorszintet, a zene hangerejét, a végrehajtandó feladatot és annak előrehaladását láthassák (de például nincs hely a műsorszám és a művész adatai megjelenítésére). Egy egyszerű EQ-t is hozzáadott. Ellenkező esetben semmi új, mint a fent leírt modell. A ZUCZUG-hoz hasonlóan csak a játékos maga kerül értékesítésre, és az összetevőket függetlenül kell kiválasztani. A binmer akár 32 GB memóriát is támogat, ami eléggé elég, mert itt sem fog megnyitni a nehéz hangfájlformátumokat.


1 Uniscom MP3 lejátszó


A legjobb költségvetési megoldás
Az Aliexpress ára: 115 rubeltől
Értékelés (2019): 4.9

Úgy tűnik, hogy az Uniscom nem különbözik az ebben a kategóriában bemutatott egyéb eszközöktől, de a megadott képességek szerint a legérdekesebb. Először is, a modul nem egy, hanem három hangformátumot olvas (MP3, WMA, WAV), bár el kell ismerni: mind a Wma, mind a Wav szinte soha nem kerül felhasználásra. Másodszor, a rendszer firmware-je lehetővé teszi, hogy a játékos nem csak a kompozíció sorszámáról, hanem annak résznevéről is megjelenjen információkat. Ez a modell USB-kábellel van ellátva, így nincs szükség további vezetékek keresésére. A fenti játékosokkal összehasonlítva érdemes még egy kicsit több akkumulátor kapacitást is megemlíteni. De az Uniscomnak nincs saját memóriája - szükség van egy SD-kártyára a munka befejezéséhez.


Legjobb mp3 lejátszók a középső ár szegmensben: költségvetés 1200 rubelig

4 ACLDFH MP3 PLAYER


Az ár és a minőség optimális aránya
Az Aliexpress ára: 663-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Kompromisszumos megoldás azoknak, akik úgy döntöttek, hogy több mint 200 rubelt fizetnek játékosra az AliExpress-el, de még mindig nem állnak készen arra, hogy túl sok pénzt költenek. Az eszközön kívül a fejhallgató is szerepel a csomagban, de szinte az összes vásárló nem ajánlja őket (kivéve, ha csak ellenőrzésre van szükség), mivel a hangja elég gyenge és csendes. Ha azonban több vagy kevésbé tolerálható alternatívát csatlakoztat, a helyzet drámaian megváltozik - általában a hangminőség visszajelzése nagyon kedvező, figyelembe véve a készülék árát. A meglévő kis képernyő elegendő ahhoz, hogy teljes mértékben kezelje a lejátszási listákat (böngészhet a dalok listáival, és szinte teljesen láthatja a dal nevét).

Ráadásul van egy rádió, egy gyenge hangszóró, egy videó és képek lejátszására szolgáló funkció, valamint egy e-könyv. Mindezek azonban többnyire alkalmatlanok állandó használatra, például ugyanazon dokumentumok olvasása csak TXT formátumban lehetséges, és nem kényelmesen megvalósítható. Az ACLDFH nem rendelkezik saját memóriával, így, mint a legolcsóbb játékoscsoportnál, mikro SD kártyát kell használnia.

 

3 RUIZU X02


A leggazdagabb funkció
Az Aliexpress ára: 1119-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Mivel a fejlesztők már többé-kevésbé szilárd képernyőt (majdnem 2 hüvelyk) fedeztek fel, a fejlesztők igyekeztek a lehető legnagyobb mértékben felhasználni a RUIZU számos funkcióját.A zenehallgatás mellett (beleértve az APE-t és a FLAC-t is) szöveges fájlokat (TXT formátumban), fényképeket (JPG, BMP) és még videót is olvashat (az AVI kiterjesztésében egy speciális átalakító van rögzítve a lejátszóra, hogy videó fájlokat konvertáljon) felbontás). Plusz standard alkalmazások (hangrögzítő, rádió, naptár, stopperóra, hangszínszabályzó). Lehetetlen azt mondani, hogy mindezek a funkciók nagyra szorulnak (ugyanazokat a könyveket elolvasni fogják), de néha valószínűleg hasznos lesz. A felhasználóknak nincsenek panaszai az egyéb jellemzőkkel kapcsolatban: az akkumulátor 14-18 órát tartalmaz, a hangminőség elfogadható, és csak 8 GB belső memóriát kompenzál az SD-kártya csatlakoztatásának képessége (legfeljebb 64 GB). A fejhallgató nincs benne, az interfész teljesen rusifikált.

2 BENJIE S5


Magas építési minőség
Az Aliexpress ára: 1119-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Ha az alapértelmezett műanyag bizalmatlanságot és gyengeség gyanúját eredményezi, akkor a BENJIE S5 kiváló választás. A kompakt fém test nagyon elegáns és megbízható. A lejátszó gombjainak nagy része érintésérzékeny (csak a hangerő-szabályozó gombok fizikaiak, és az oldalon találhatóak), de a vezérlők itt is elég kényelmesek. A funkcionalitás szabványos, csak nagy számú támogatott hangformátumot választhat (MP3, WMA, OGG, ASF, APE, FLAC, MP3, WAV). A vélemények hangja a véleményekben nem található. A szerkentyű egy megjelenő dobozban található, ahol a részek szépen összecsukhatók - így a BENJIE jó ötletként használható.

1 Iqq x22


Magas építési minőség
Az Aliexpress ára: 1021-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A stílusos játékos fémdobozban, kellemes külső héjhoz, amelyen kívül igen gazdag belső töltelék van. Először is megjegyezzük a Bluetooth jelenlétét - ez lehetővé teszi, hogy ne csak a szabványos, hanem a divatos vezeték nélküli fejhallgatót is használhassa. Másodszor, az IQQ X22 számos modern hangformátumot támogat (köztük FLAC, OGG, APE), amely lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit az eredeti minőségében veszteség nélkül hallgassa. Természetesen a tömörítetlen zenefájlok rengeteg tárolásához kívánatos, hogy a megfelelő térfogatú tartalék tartalék legyen, és itt is ez a sorrend. Belső memóriaként kapható (értékesítéskor 4 és 16 GB közötti modellek) és egy mikro SD-hez (akár 128 GB-ig), így nem lehetnek problémák.

Többek között kiemelje a jó akkumulátor, az e-olvasó, az FM-rádió, a hangszínszabályzó és egy ébresztőóra jelenlétét is. A fejhallgató hiányában a zenét közvetlenül a beépített hangszóróról hallgathatja.


A legjobb mp3-lejátszók 1500 rubelből származnak

4 Dió V2S


A legjobb hang
Az Aliexpress ára: 1703-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A dió V2S (népszerűen a "dió" néven ismert) a legszokatlanabb játékos ebben a minősítésben. A kérdéses modellnek nincs képernyője, FM-rádiója, hangrögzítője, saját memóriája, még a fejhallgató nincs benne, de ugyanakkor körülbelül 1500-ra kerül, és nagyon népszerű a szűk körökben. Ez a játékos ilyen jó hírnévre tett szert a kiváló minőségű hangzás (erős basszus, kiváló sztereó szélesség és jó frekvencia-elválasztás) miatt, és ami a legfontosabb, egy csodálatos hatás, amikor egy számítógép vagy más eszköz erősítőjeként használják (az illesztőprogramokat függetlenül és teljesen problémamentesen telepítik). Egy új szép szín már ismerős dalok garantáltak. A képernyő hiánya is pozitív hatást gyakorol az autonómiára - az 1500 mAh akkumulátor 50-60 óráig tart a készülék teljes működésének.

3 RUIZU X26


Kompakt lejátszó futáshoz
Az Aliexpress ára: 1392-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Egy másik médialejátszó egyértelműen sportközpontú. A funkciók összessége hagyományos, de mégis számos olyan funkció van, amelyek miatt a RUIZU X26 a legjobbak közé került. Az első a Bluetooth jelenléte, amely lehetővé teszi, hogy a lejátszót párban hordozza a hordozható hangszórókkal, és ami még fontosabb - vezeték nélküli fejhallgatóval. A készlet tartalmaz egy hevedert a készülék kézi rögzítéséhez - ezt a tervezést a gyártó a legkényelmesebbnek találja az aktív sport számára. A lépésszámláló szintén kiegészítő funkciónak minősül, de nehéz megbecsülni munkájának pontosságát, mivel gyakorlatilag egyik ügyfél sem használja azt.A saját memóriájának kis mennyisége (csak 8 GB) kompenzálja az SD-kártya támogatását (maximum 64 GB).

2 NINTAUS X10


A legjobb akkumulátor
Az Aliexpress ára: 3363-ból dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A NiNTAUS X10 kifejezetten nagy felbontású zene (Hi-Res Audio) hallgatására lett tervezve. Mit jelent ez? A korábban említett eszközök közül sokan is támogatják a veszteségmentes hangadat-tömörítési formátumokat (például FLAC), de ezek nem alkalmazhatók ezekre. Ha ilyen kiterjesztésű fájlokat játszik le, és a rendszeres lejátszóban nagy bitsebesség lép fel, a zavarok, a fagyások és egyéb problémák szinte biztosan megfigyelhetők. A NiNTAUS X10-tel a helyzet teljesen más - a játékos eredetileg nehéz adatokkal dolgozott (az ATJ2167 chip, amely alapján a készüléket összeszerelték, sok drágább eszközön is használható, 150-200 dollárba kerülve). Jelenleg a hangszer 11 hangformátumot olvas, és a rendszer firmware-je folyamatosan frissül, így a jövőben új bővítményeket is hozzá lehet adni (például a közelmúltban .CUE támogatás jelenik meg). Különállóan kiváló minőségű akkumulátort (50 óra folyamatos üzemelés) és jó felszerelést (a fejhallgatót, a szilikon tokot, az USB-kábelt és az SD-kártyát 16 GB-os) tartalmazza.


1 Zishan DSD AK4497EQ


Audiofil kiválasztása
Az Aliexpress ára: 6814-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

A ZiShan-ból származó modulok egyike azoknak az eseteknek, ahol az árcédula (függetlenül attól, hogy milyen magas volt az eredetileg) több, mint amennyit a játékosnál eltöltött minden rubel megéri. Az ilyen termékek azonban nyilvánvalóan nem a tömegfelhasználók számára készültek, más szóval, nem annyira könnyű venni és vásárolni egy játékost a Zishan-tól, először azt kell megtenni. Egy egyszerű ember az utcán valószínűtlen, hogy érdekelne egy kínai szerkentyű ezen az áron, és egy lelkes zenei szeretőnek lehet egy saját elképzelése arról, hogy mi legyen a játékos a Hi-Res zenére.

Közvetlenül a modellre nézve megjegyezzük, hogy maga a készülék megjelenése is egyértelmű hangsúlyt fektet a brutális férfi közönségre - nem lágy vonalak és lelkes csillogás, hanem csak egy szigorú és egyszerű fémdoboz, réz gombokkal. A nagy és világos kijelző lehetővé teszi, hogy maximális vizuális információt kapjon, és lehetővé teszi a fájlok és mappák közötti navigációt. Nos, a készülék fő előnye természetesen a hang - mérsékelten mély, de gyors és mély basszus, kristálytiszta középső és fényes részletes. Ne felejtsük el, hogy a Zishan játékosai széleskörű testreszabási és frissítési lehetőségeket biztosítanak a felhasználóknak.

A legjobb mp3 lejátszók beépített fejhallgatóval

3 SONGKU W262


A tökéletes megoldás szabadtéri tevékenységekhez.
Az Aliexpress ára: 857-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ez a modul érdekes a szokatlan kialakítása miatt - a lejátszó és a fejhallgató itt nem különálló komponens, hanem egyetlen egész. Ahogy a megjelenésből kitalálható, a készülék kifejezetten sportolásra készült, és maximális szabadságot és kényelmet biztosít a személynek (a SONGKU-nak nem kell ragaszkodnia a ruhához, hordoznia a zsebében, stb.). A felhasználói visszajelzések szerint a design jól ül és nem fut össze, amikor fut. Mivel nem lehet saját fejhallgatót csatlakoztatni a W262-hez, sok kérdés merül fel a készülék natív hangjának minőségéről. Ennek nincsenek bajai - a hang kellemes és kiegyensúlyozott a mélyhangzással. Az USB-kábelen kívül a készlet tartalmaz egy táskát a lejátszó tárolására. A belső memória mennyisége még mindig ugyanaz a 8 GB (nincs SD kártya nyílás), csak néhány szabványos audió formátum (MP3, WMA, WMV) támogatott, és az akkumulátor 6-8 órányi üzemidő (ami természetesen nem elegendő egy ilyen szegmenshez) .

2 NVAHVA 503


A Bluetooth lejátszó legalacsonyabb költsége
Az Aliexpress ára: 666-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Ez a modell nagyrészt megismétli az előző előnyeit, de a tömörség elvesztése és nem a legkisebb méretek miatt a felhasználó képes akár 32 GB-os Micro SD kártya csatlakoztatására is. Ugyanakkor a Bluetooth is működik, van egy másik funkció (pl. FM-rádió), nagyon jó akkumulátor, és a hang elég elfogadható az Ön pénzéhez (de semmi több). A kényelmetlen kialakítás elrontja az általános pozitív képet - az íj úgy van kialakítva, hogy néhány órányi viselés után az NVAHVA nagy nyomást gyakorol a fülekre.


1 RALYIN MP3-M2


A legmegbízhatóbb
Az Aliexpress ára: 1214-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

Mint a többi formátumú mp3 lejátszó (a fejhallgatóba integrált hangrendszer), a Ralyin M2 elsődlegesen kényelmes és praktikus lehetőségként sportol. Az ilyen típusú olcsóbb modellekkel összehasonlítva ez a modul egyszerre két funkcióval büszkélkedhet:

 1. Az IPX6 szabvány nedvességvédelme (fontos megjegyzés - a leírt védelmi fok elsősorban a kifröccsenések, az eső, az izzadság és a hasonló jellegű bajok ellen irányul, de biztosan ne vegye a játékost a medencébe, ha nem akarja megtörni);
 2. Bluetooth (4.2-es verzió). Hála neki, lehetőség van egy hibrid lejátszó használatára, amelyben a beépített 8 GB-os memória már nem tűnik annyira szörnyűnek. A szokásos helyzetekben a készülék csak fejhallgatóként indítható, miközben egy harmadik féltől származó eszközről zenét játszik le (ezért a belső memória nem kerül felhasználásra). Ugyanakkor maga a lejátszó több speciális lejátszási listát is rögzíthet a kocogáshoz és más sportokhoz, és felhasználhatja ezeket a célokat.
Népszerű szavazás - ki az a legjobb, az AliExpressen bemutatott mp3 lejátszó?
Mi szavazunk!
Szavazat: 317

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények