13 legjobb éjszakai égbolt projektor AliExpress segítségével

hely

név

Jellemzők értékelése

A csillagos ég legjobb éjszakai fényvetítői az AliExpress gyerekeknek

1 AGM éjszakai fény Többfunkciós készülék vezérlőpanel és érintőérzékelővel
2 WATTSHINE B019-C59SOC Az AliExpress értékesítési vezetője
3 Feromey fényes játékok A legjobb gyerekek kivetítője puha játék formájában
4 Luoful Holdfény Számos vetítőfilmet is tartalmaz
5 GERUITE Lucky Fish LD002300 A legjobb ár-érték arány

A legjellemzőbb éjszakai égbolt projektorok az AliExpress segítségével

1 Skywolfeye X155-A Konstruktor igazi csillagképeket vetít
2 ZGX csillagos égbolt éjszaka fény Legjobb ár. A legnépszerűbb projektor AliExpress
3 Luoful Hold Star Star kivetítő A legelegánsabb design
4 ICOCO Népszerű Csillagok Twilight Sky Újdonság Éjszakai Fény A csillagos ég legegyszerűbb rajza

A legjobb utcai projektorok az AliEkspress segítségével

1 CAIYUE SM-ODF-01RG A legjobb forgó projektor az utcára és a helyiségekre
2 LightMe kültéri fénycsillag kivetítő Statikus projektor távirányítóval
3 Free_on éjszakai fény Otthoni és utcai használatra alkalmas
4 LemonBest karácsonyi fények kültéri Napelemes

A világ legszebb dolgainak rangsorában az éjszakai égbolt biztosan a vezetésben van, és nem fogja feladni a pozícióját. A csillogó csillagok ragyogása segít álmodni, kellemes pillanatokat emlékezni és pihenni. De az idő, hogy megnézzük őket, egyre kisebb. Ez az oka annak, hogy az emberek egy olyan eszközzel jöttek létre, amely a csillagos égbolt illúzióját hozza létre egy rendszeres szobában.

Szakmai bolygókban a mennyei testek illúziója komplex módon alakul ki. Az optikai-mechanikai technológiákat kombinálják a vetítő digitális eszközök képességeivel. Az ilyen eszközök nem lehetnek olcsóak. De ez nem csökkentette az emberiség lelkesedését, hogy megérintse a gyönyörűet. Így megjelentek a csillagos égboltok otthoni kivetítői. Segítségükkel éjszakai égboltot rendezhet bármely otthon mennyezetére és falára.

Háromféle ilyen eszköz létezik:

 1. éjszakai fények kivetítése véletlenszerűen különböző fényfoltok: csillagok, figurák sziluettek, köd;
 2. az éjszakai égbolt térképét imitáló kivetítők, valódi csillagképek;
 3. utcai kivetítők épületek díszítésére.

Az árképzés szempontjából a leghűségesebbek a kínai éjszakai égboltok. Nagyszerűek otthoni használatra. Az Aliexpress-en egy ilyen termék a világító játékok részben vagy a világítótestek között van. Leggyakrabban gyermekeknek vásárolják. Ezért a projektor fő követelménye a biztonság. Elsősorban a csillagos égboltot kiváltó legjobb járművek rangsorának összeállításakor vették figyelembe. Figyelembe kell venni az eladó minősítését, az értékesítés számát, a funkcionalitást és az ármegfelelőséget.

A csillagos ég legjobb éjszakai fényvetítői az AliExpress gyerekeknek

Az ebbe a csoportba tartozó eszközöket úgy tervezték, hogy minimális költséggel megfeleljenek a csillagászati ​​igényeknek. Azonban nem tudnak hihetetlen csillagképet biztosítani. Valószínűbb, hogy a kiegészítő funkciókkal rendelkező éjszakai fények, a bolygók és a csillagképek tanulmányozása nem fog működni. De romantikus hangulatot hoznak létre a házban és a gyerekeknél. Éjszakai fényvető projektorok működhetnek hálózati vagy akkumulátorok, lehet felszerelni hőmérők, órák, mp3 lejátszók, és egy riasztási funkció.

5 GERUITE Lucky Fish LD002300


A legjobb ár-érték arány
Az Aliexpress ára: 1343-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ha úgy gondolja, hogy az eladó az AliExpress-szel, ez a hal egyszerűen csak szerencsét hoz. Gyakran ajándékként vásárolják, bár az otthoni éjszakai fény sem lesz vége. A főszerkezet műanyagból készül, a hal farka és ajka gumiból készült. Kiválaszthat egy kék vagy sárga LED-es modellt. Tartalmazott USB-kábel a töltéshez, távirányító akkumulátor, felhasználói kézikönyv és különböző vetítőfilmek, beleértve a csillagos éget is.A lámpa fényereje 10% -ról 100% -ra állítható, így nap és éjszaka is használható.

A készülék 1500 mAh kapacitású újratölthető akkumulátorról működik. A töltés körülbelül 4 órát vesz igénybe. A felülvizsgálatokban a gyors szállítás, a megbízható csomagolás és a kiváló minőségű áruk szerepelnek. Minden alkatrész jól rögzített, a fény világos, a képek világosak. Fényképekben mindent hihetetlenül szépnek és ropogósnak tűnik, de a valóságban a kép kissé homályos. Ennek ellenére a kivetítő teljes mértékben igazolja árát.


4 Luoful Holdfény


Számos vetítőfilmet is tartalmaz
Az Aliexpress ára: 1142-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Ez a henger alakú éjszakai fény tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A kép a készülék minden oldaláról vetül ki, a Hold képe és a csillagos ég a tetején van ragasztva. A lámpa belsejében három színû diódák vannak, amelyek egyszerre vagy egymás után bekapcsolhatók. A fény fényereje állítható, három mód van. A csomagban különféle filmek találhatók, amelyek megváltoztathatók. Például van egy különleges lemez, gratulálok a születésnap, hal, csillagképek és bolygók számára. A gyerekek örömmel töltenek be színes képeket, és a felnőttek kedvelik ezt az ajándékot. A rajzok élesek, szinte nem homályosak még a falaktól és a mennyezettől sem.

A projektor hálózatból vagy három ujj típusú elemből működik (nem tartoznak a csomagba). Néhány felhasználó panaszkodik az áramellátás hiányáról, de sokan kényelmetlenek. Az éjszakai fény legjelentősebb hátránya túl rövid vezetéknek tekinthető: hossza csak 30 cm.

3 Feromey fényes játékok


A legjobb gyerekek kivetítője puha játék formájában
Az Aliexpress ára: 787-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Egyszarvú, juh vagy katicabogár - vásárlók választhatnak egy éjszakai lámpa alakját három lehetőség közül. A puha játék aranyosnak tűnik, de egy másik funkcióért is értékelik - ez egy gyönyörű égbolt formájában. A vetítés világos, világos, a teljes mennyezetet foglalja el. A fény fokozatosan változik. A villogás kellemes, puha zene van. Egy ilyen játék a legjobb vásárlás a házban, ahol vannak gyerekek.

Ennek a projektornak a véleménye más - a többség elégedett az ingyenes szállítással, dicséri az éjszakai fény jó munkáját, és a hangzás bűbájával zuhan. De vannak panaszok a varrás játékok minőségéről - ez valóban tökéletlen. Nem igényel a szállítási szolgáltatást. Néha egy játék AliEx-et tartalmaz károsodással. Ez ritkán történik, de még mindig befolyásolta az áruk értékelését.

2 WATTSHINE B019-C59SOC


Az AliExpress értékesítési vezetője
Az Aliexpress ára: 977-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ez az éjszakai fény nem az AliExpress eladókkal szemben áll. Gyermekszobák számára aktívan vásárolt. És megmutatja magát a legjobb módon mind a kis, mind a nagy helyiségekben, az egész területet kis csillagokkal borítva. Tervezéssel - semmi különös. Kerek tok és fény. Fehér, kék, piros és zöld színek, valamint ezek különböző kombinációi vannak. A "csillagos ég" elforgatható. A módok beállításához gombok találhatók az előlapon. A csillagok nagyon fényesen ragyognak.

A kivetítő akkumulátorokon vagy USB-kábelen keresztül működik (nincs adapter). A készüléket csatlakoztathatja a Power-Bankhoz. Van egy angol nyelvű kézikönyv. Jól illusztrált, így könnyen érthető. A modellvásárlók hátrányai úgy vélik, hogy a motor a forgás közben erősen működik, és a készletben nincs adapter. Általában mindenki egyetért azzal, hogy ez egy minőségi termék kis pénzért.


1 AGM éjszakai fény


Többfunkciós készülék vezérlőpanel és érintőérzékelővel
Az Aliexpress ára: 1283-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

A fény óceánja - a kínai beszállító az éjszakai életét annyira romantikusnak hívja. A készülék olyan vetítést hoz létre, amely valóban hasonlít a hullámok és a csillagok közötti keresztre. A modell érdekes kiegészítő funkciókkal rendelkezik - a hang és az okostelefon, tablet vagy TV csatlakoztatásának képessége. Az erdő kellemes hangjai, a víz, a madarak énekelnek mind a gyermekek, mind a felnőttek körében. Beállíthatja saját dallamait. Ehhez egyszerűen csatlakoztassa az éjszakai világítást bármelyik eszközhöz az Audio Jack csatlakozón keresztül USB-flash meghajtó

A készülék hangszórója nem rossz, a hangminőség jó. Egyes felhasználók még a kivetítőt is használják oszlopként. Alapvető fénymódok 7. A meglehetősen reális hangzással együtt fényük varázslatos. A távirányító segítségével átkapcsolhatja az üzemmódokat. A készülék ára nem a legalacsonyabb, de amint az az értékelésből látható, senki sem tartja túlértékesnek.


A legjellemzőbb éjszakai égbolt projektorok az AliExpress segítségével

Az idősebb gyermekek számára jobb, ha a csillagképeket utánzó projektorokat választjuk. Természetesen az asztronómia komoly tanulmányozásához az ebben a szakaszban szereplő eszközök nem nagyon alkalmasak, mivel az égi testeket és csillagképeket torzulásokkal mutatják, és a csillagok színe nem megfelelő. De lehet, hogy érdekli a gyermek ebben a tudományban. Azonban gyakrabban használják egyszerűen romantikus hangulat kialakítására.

4 ICOCO Népszerű Csillagok Twilight Sky Újdonság Éjszakai Fény


A csillagos ég legegyszerűbb rajza
Az Aliexpress ára: 8245-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ez az otthoni csillag alakú kivetítő drágább, mint a többi modell, de minősége is megfelelő. Az éjszakai égbolt képe szokatlanul tiszta és reális, még a ködök is ábrázolhatók. A csillagképek problematikusak lesznek, de a csillagok színe és mérete különbözik egymástól, és egymástól különböző távolságokra is helyezkednek el. Ez a teljes merítés hatását eredményezi. Ezen kívül a csillagok mozognak, és a köd a központban csillog.

Az ICOCO egy lézer projektor, ezért egyszerre több szín is kapcsolódik a rajzhoz, a csillagok maguk zöldek. Az itt található kábel elég hosszú (közel 2 m), így bárhol telepítheti az eszközt. Ennek a modellnek a fő hátránya a magas ár, valamint az a tény, hogy a csillag elég terjedelmes (245 * 215 * 275 mm). További hátránya, hogy a menedzsment alig intuitív. Az optimális mód megtalálásához tanulmányozni kell az utasításokat.

3 Luoful Hold Star Star kivetítő


A legelegánsabb design
Az Aliexpress ára: 894-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Ez az otthoni éjszakai fény egy másik modell, mint a Luoful, de többet tervez felnőtteknek, mint a gyerekeknek. A kivetítő bolygó formájában készül, nagyon stílusosnak és dráganek tűnik. A készülék esetében minden részlet minőségileg felismerhető, nemcsak a világításhoz, hanem a nappali díszítéshez is használható. A kitűnő kialakításnak köszönhetően a termék felnőtteknek, nem gyerekeknek minősül.

A Luoful-ot ujjlenyomatokkal (3 db, a készletben nem szereplő) vagy USB-n keresztül üzemeltetik. A 6-os sorozatban a vetítéshez készült filmek, köztük egyszerű gyermekek képei, és egy reális csillagos ég, amely romantikus hangulatot teremt. Kényelmesen választhat Kínából vagy Oroszországból. A készülék funkcióinak maximális használatához a felhasználók azt javasolják, hogy olvassa el az utasításokat. Például csak onnan kiderült, hogy a lámpatest forgatásához néhány másodpercig tartsa lenyomva a gombot.

2 ZGX csillagos égbolt éjszaka fény


Legjobb ár. A legnépszerűbb projektor AliExpress
Az Aliexpress ára: 459 rubeltől.
Értékelés (2019): 4.8

A ZGX Starry Sky Moon Night Light egy klasszikus éjszakai fény, éjszakai égbolton. Műanyag alapanyagú henger alakú, akkumulátorokon vagy adapteren fut. Két üzemmód van: fehér vagy színes fény. Az ilyen típusú eszközök sokat hirdettek. A reklámban a készülék képessége megdöbbentőbb, de még csökkent funkciókkal is meglehetősen méltó pályázó marad a minősítésben való részvételre.

Ez egy olyan költségvetési modell, amelynek minden következménye következik. Az USB-kábel rövid, a műanyag nem a legjobb. A lámpa belsejében 7 LED található, amelyek izzó hatásúak. Minden egyszerű, frills nélkül. De az ár megfelelő. És, ahogy az AliExpress-nél gyakran olcsó áruk esetében, az egyes tételek minősége kissé eltérhet. Ennek eredményeként ellentmondásos vélemények vannak az elemről.

1 Skywolfeye X155-A


Konstruktor igazi csillagképeket vetít
Az Aliexpress ára: 662-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ez a modell az AliExpress-rel szétszerelt formában, egyfajta tervezővel érkezik.Egy kis dobozban világos és sötét területekkel ellátott stencilfilmek találhatók, amelyeken át a fényt a mennyezetre és a falakra vetítik. Ennek eredményeként a szoba tele van csillag-ködekkel, csillagképekkel és az állatöv jeleivel. Az ötlet jó, de a végrehajtás béna.

Ez a legjobb készlet azoknak, akik szeretnék élvezni a csillagos égbolt kivetítőjének összeállítását. Az emberek messze a mechanikától és villanyszerelőtől, ez az otthoni projektor nem alkalmas. A gyülekezés során lehetnek árnyalatok - mint a kínai, a vezetékek zavarosak. Fontos figyelembe venni azt is, hogy tiszta képet kapunk csak rövid távon, a mennyezeten elmosódott.


A legjobb utcai projektorok az AliEkspress segítségével

A dekoratív utcai kivetítők segítenek az épületek falán található csillagok illúziójának kialakításában, mind beltéren, mind szabadban. Ez egyfajta csere a füzéreknek. A projektor nem fél az esőtől és a hótól, bármilyen időjárási körülmények között is telepíthető. Minden modell lábakkal vagy támaszokkal rendelkezik a kemény felületre, a fűre vagy a hóra való rögzítéshez.

4 LemonBest karácsonyi fények kültéri


Napelemes
Az Aliexpress ára: 819-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

LemonBest - egy szokatlan kivetítő a ház és a kert megvilágítására. Nemcsak egy szabványos lítium akkumulátor (500 mAh), hanem egy napelemes akkumulátor (80 mA) is működik. A készülék kompakt, az udvar bármely sarkában felszerelhető. Természetesen jobb választani egy helyet fák és más árnyékot létrehozó tárgyak nélkül. A készülék belsejében három színű LED van: piros, kék és zöld. A fény egy hatszögletű arcú forgó fedélen halad át, ami képzeletmintákat eredményez, amelyek homályosan hasonlítanak az éjszakai égboltra.

A gyermekek örömmel fogadják a színes fényeket, amelyeket az eszköz vetít. Természetesen a kép nem túl hasonlít a valódi csillagos égre, de jól néz ki. A LemonBest, az AliExpress felhasználóinak fő hátránya egy rossz minőségű akkumulátort vesz igénybe: egy teljes töltési nap után a készülék csak néhány órát működik. Nem mindenki elégedett a világítás fényességével.

3 Free_on éjszakai fény


Otthoni és utcai használatra alkalmas
Az Aliexpress ára: 2067-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ezt a kivetítőt nem lehet utcára vagy otthonra nevezni, mert bárhol használható. A készülékház vízálló, ellenáll a hőmérsékleti változásoknak és a mechanikai sérüléseknek. A világításvezérlés nagyon kényelmes a távirányító használatával. A hagyományos film helyett, mint a hazai projektoroknál, itt domborított üvegeket használnak képekkel. Elfordulnak, a minta mozog, és nagyon szokatlan hatást eredményez.

A felhasználók az értékelésben a kép magas színvonalát, a készülék egyszerű kezelését és telepítését teszik lehetővé egy speciális tartónak köszönhetően. A Free_on lesz a tökéletes asszisztens azok számára, akik szeretnek ünnepeket szervezni. Tartalmazza a rajzokat minden ízléshez - hópelyhek, lepkék, golyók és még a legjobb ijesztő Halloween maszkok. Sajnos ez nem a legcsodálatosabb kép a csillagos égboltról, de ez az, ahol a termék hibái véget érnek.

2 LightMe kültéri fénycsillag kivetítő


Statikus projektor távirányítóval
Az Aliexpress ára: 2223-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Kiváló minőségű otthoni kivetítő az utcai világításhoz az AliExpress-en. A piros és a zöld fények csillagokhoz hasonlítanak. A háttérvilágítás statikus, a fények villognak, de nem mozognak. A tok nedvességálló, lábtámasz kényelmes. Van egy konzol a falra szereléshez.

Az adapteren keresztül csatlakoztatja a kivetítőt a hálózathoz. A távirányító vezérli. Előfordulhat azonban, hogy a távvezérlő nem reagál nagy távolságra. A projektor szép és fényes megvilágítást biztosít a falra vetítve 5-15 méteres távolságban. A növekvő távolsággal a csillagok sűrűsége csökken.


1 CAIYUE SM-ODF-01RG


A legjobb forgó projektor az utcára és a helyiségekre
Az Aliexpress ára: 2199-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Erős lézer projektor otthoni használatra. Ragyogóan ragyog, a fények szépek, ha előrejelzik, hogy pontok mintázata. Szerelési gyár, műanyag minőség. A lézer beállításának 180 fokos elforgatásához beépített motor található. Csendesen működik. A készülék ellenállhat -20 és +35 ° C közötti hőmérsékletnek. Ezt a felhasználói vélemények is megerősítik.

Kábelhossz - 5 méter. A távvezérlő segítségével távolról is vezérelheti a kivetítőt. A modell tökéletesen megvilágítja az épületeket, látványos megvilágítást teremt a fák számára, és a beltéri fénye egy csillagos égre hasonlít.

Népszerű szavazás - aki az AliExpressen bemutatott csillagos égboltok legjobb gyártója?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 10

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények