20 legjobb ajándék az anyának az Aliexpress-el

hely

név

Jellemzők értékelése

A legolcsóbb ajándékok az anyának az AliExpress-nél: akár 500 rubelt is lehetnek

1 Izzó betűk A lámpa kényelmet teremt a házban. Bármely szót vagy dátumot gyűjthet
2 Függőleges fotó rendelhető A legjobb ajándék a kisgyermekeknek
3 Könnyű a szekrényben Világítsd meg a ház legsötétebb sarkait
4 Kártyabirtokos A legtöbb költségvetési lehetőség. A legjobb ajándék az üzleti nők számára
5 Alvó maszk Az anya, aki szeret utazni

A legjobb ajándékok az anyának az Aliexpress-nél: akár 1000 rubelt is

1 Vákuumcsomagoló Tartsa frissen az ételeket hosszú ideig
2 Spice Jars A legjobb ajándék azoknak, akik szeretnek főzni
3 Állítsa be a géllakkot otthon Segíteni fog anyukának a manikűr mentésére
4 Thermomug Az italokat 12 órán keresztül melegen tarthatja
5 Ortopéd párna A legjobb fejfájás

A legjobb ajándékok az anyának az Aliexpress-nél: akár 2000 rubelt is megítélhetnek

1 Shaggy takaró A legjobb ajándék otthon
2 Automatikus öntözőrendszer Időt takarít meg
3 Kulcsfontosságú kulcsok keresése Segít elfelejteni a dolgok elvesztését
4 Lábmasszázs Megszabaduljon a lábak fáradtságától és nehézségétől.
5 Bárkészlet A legeredetibb ajándék

A legjobb ajándékok az anyának az Aliexpress-nal: akár 15 000 rubel költséggel

1 Diaszkenner Mentse el a családi fotóarchívumot
2 Robot porszívó Átveszi a padlótisztítást
3 Kávéfőző Élvezi az anyját kedvenc italával
4 Hőnyomtató Gyorsan nyomtasson semmit
5 Digitális képkeret A legjobb ajándék az emlékek megtartására

Az év során sok nap van a naptárban, azon a támadáson, amelyről szokás ajándékokat készíteni. Az egyik legfontosabb ember az életben mindenki anyja, és ő az, aki a legjobb ajándékot akarja, amit szeretne, emlékezzen rá és hasznos lesz. Sokan mennek az Aliexpress-be, hogy ilyen ideális ajándékot keressenek, mert nyilvánvalóan számos előnye van az ilyen vásárlásoknak. Először is, az ajándékok sokkal kevesebbet fognak fizetni. Másodszor, a kereskedési platformon hatalmas termékválaszték található, ami egyszerűen lehetetlen offline módban. Ez különösen kényelmes a kisváros lakosai számára, ahol a legtöbb érdekes dolog nem eladó - egyszerűen nem kerülnek áruházba.

Azonban még egy nagyszerű választás a valóban jó ajándék kereséséhez még mindig nem könnyű feladat. Megpróbáltuk megkönnyíteni, és kiválasztotta a legjobb lehetőségeket. Talán ebben a minősítésben találhat valamit, amit az anyádnak új évre, születésnapra vagy más ünnepre szeretne adni.

A legolcsóbb ajándékok az anyának az AliExpress-nél: akár 500 rubelt is lehetnek

5 Alvó maszk


Az anya, aki szeret utazni
Az Aliexpress ára: 62-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Sok nő rendszeresen utazik barátokkal, gyermekekkel vagy férjével együtt. Ahhoz, hogy könnyebb legyen az autóban vagy a gépen pihenni, az anyának különleges alvó maszkot kell adnia. Pehely poliészter, nagyon puha és kényelmes. A rugalmas szalagnak köszönhetően a tartozék a fej különböző méreteire alkalmazkodik, szorosan ül, de nem nyomja meg. A termék mérete 23,5 * 9 cm, a tartományban különböző színű maszkok találhatók.

Az Aliexpress vásárlók jelzik az anyagok jó minőségét és a maszkot. Az egyetlen negatív - az orr területén ragyog, és zavarja az alvást. Közvetlenül a szülés után a tartozék szagolhat egy kis festéket, de az első mosás után az illat eltűnik. Nem szükséges ezt az ajándékot csak a közlekedésben használni, mert otthon is nehéz elaludni.


4 Kártyabirtokos


A legtöbb költségvetési lehetőség. A legjobb ajándék az üzleti nők számára
Az Aliexpress ára: 39 rubelből
Értékelés (2019): 4.7

Nem minden anya lesz boldog az otthoni ajándékokért. Az üzleti nők jobb, ha valamit praktikusnak és szükségesnek tesznek, például a bankkártya birtokosa.A termék műanyagból készült, az eladó választékában különböző színek találhatók, fémfényű. Belül nemcsak hitelkártyákat, hanem névjegykártyákat, valamint különböző üzletekből és szalonokból származó kedvezményes kártyákat helyezhet el. A tartó mérete 60 * 93 mm, vastagsága 0,5 mm.

Az értékelésben azt mondja, hogy legfeljebb 8 névjegykártya (vagy 5 bankkártya) illeszkedik az ügybe. Nagyon stílusosnak, drágábbnak tűnik, mint az ára. A kártyák belépnek, és jól kivehetők, semmi lekvár. A vásárlók a termék leggyengébb pontja. Ez nem túl megbízható, idővel meglazulhat, és megkezdheti a csípést. A hátrányok közé tartozik az a tény, hogy a szállítás során a tartó néha megkarcolódik, ráakad a horpadás.

3 Könnyű a szekrényben


Világítsd meg a ház legsötétebb sarkait
Az Aliexpress ára: 471-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Az EeeToo áruházban nem csak eredeti, hanem nagyon hasznos ajándékot is vásárolhat otthonának. Ez a koszorú minden szobát díszít, segít kialakítani a kényelmet és kiemeli a szükséges helyeket. Leggyakrabban a tükörbe lóg, a TV vagy az ágy közelében, a szekrényben. A LED kijelző különböző hosszúságú LED-szalagokat tartalmaz (1-3 méter). Mindegyik műanyagból készült nedvességvédelemmel, így a termékek alkalmasak a fürdőszobára. Választhat egy automata befogadású modellt (érintésérzékelők), meleg vagy hideg fényben. A lámpa működéséhez 4 AA elemre van szükség, egyes modellek a hálózaton működnek.

A LED-szalag elég vékony, ezért gondosan kezelni kell. Ellenkező esetben fennáll a veszélye, hogy a garland elhajlik, majd a LED-ek némelyike ​​leáll. A termék másik hátránya - az elemek nagyon gyorsan leülnek, ha a mozgásérzékelő be van kapcsolva.

2 Függőleges fotó rendelhető


A legjobb ajándék a kisgyermekeknek
Az Aliexpress ára: 80 dörzsöléssel.
Értékelés (2019): 4.9

A fotóval ellátott medál egy szokatlan és nagyon megható ajándék, mert az ékszerek belsejében egy fontos személy pillanatképe lesz az anyának. A leggyakrabban az AliExpress felhasználója gyermekeket fényképez be, de a felnőtt családtagok is beilleszthetők. Az eladó választékában ezüst, arany és fekete láncok vannak, mindegyikük 60 cm hosszú.

A felülvizsgálatokban azt írják, hogy az eladó azonnal elküldi a csomagokat és biztonságosan csomagolja őket. A felfüggesztés megjelenése teljesen összhangban van a leírással. A nyomtatás egyértelműsége átlag, nem minden ügyfélnek eleget tett. Azt is figyelembe kell vennie, hogy a medál kerek, és csak a fénykép egy része kerül rá. Ha az arca közelképben jelenik meg, fennáll annak a veszélye, hogy a kép levágásra kerül.


1 Izzó betűk


A lámpa kényelmet teremt a házban. Bármely szót vagy dátumot gyűjthet
Az Aliexpress ára: 356-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 5.0

Fényes betűk - az egyik legeredetibb ajándék opció. Bármelyik szót hozhatsz nekik, ami mindig emlékezteti az anyát szeretett gyermekeiről. Az eladó választéka az angol ábécé és a számok összes betűjével rendelkezik. Az egyes lámpák magassága 22 cm, a test műanyag. A belsejében meleg LED-ek vannak. A hátoldalon fel van szerelve a termék falra való felakasztásához. Az eladó garantálja az éjszakai fény élettartamát több mint 50 000 órára. Ahhoz, hogy a betűk ragyogjanak, két ujj akkumulátorra van szükség (nem tartozék).

A felülvizsgálatok során a dobozok hiánya ellenére kiemelik a csomagolás kiváló minőségét. Nincsenek panaszok az anyagok minőségéről és összeszereléséről: a műanyag tartós, minden sarkát simították, maga az építés stabil. Működés közben a betűk felmelegednek, de nem kritikusak. Ezek a lámpák nagyszerű dekorációnak számítanak otthon és kertben.


A legjobb ajándékok az anyának az Aliexpress-nél: akár 1000 rubelt is

5 Ortopéd párna


A legjobb fejfájás
Az Aliexpress ára: 700-ból dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Az anyák sokat dolgoznak, függetlenül attól, hogy valamit otthon vagy munkában végeznek.Annak érdekében, hogy az életben a legfontosabb személyt kellemetlen érzésektől mentse el, érdemes ortopédiai párnát adni. Bambusz rostból készül, a töltőanyag memóriával rendelkezik. Ennek köszönhetően a termék alkalmazkodik a fej méretéhez és alakjához, kényelmes pihenést biztosít az éjszaka folyamán. Ezt a szokatlan ajándékot autóval vagy üzleti útra lehet utazni. Nagyon kevés helyet foglal el: kevesebb, mint 0,5 kg, méretei - 30 * 50 * 7 cm.

Az Aliexpress legtöbb felhasználója dicséri a terméket, de vannak negatív vélemények is. Némelyiknek nincs rugalmassága, a párna túl puha és alacsony. Mások panaszkodnak a szag miatt, bár az első mosás után eltűnik. Minden vevők egyetértenek abban, hogy sokkal könnyebb aludni egy párnával, a fejfájás gyorsan elhaladt.

4 Thermomug


Az italokat 12 órán keresztül melegen tarthatja
Az Aliexpress ára: 740 rubeltől.
Értékelés (2019): 4.6

A termomugó sokoldalú és hasznos ajándék azoknak, akik szeretnék megosztani a hőt. Az üzleti anyák, az utazás szerelmesei és a háziasszonyok, különösen azok, akik sokáig dolgoznak a számítógépen, elfelejtve a teát, örömmel fogják érni. 350 ml folyadékot helyezünk az edénybe, hőmérsékletét 6-12 órán át tartjuk. Leggyakrabban a bögre forró italokhoz használatos, de a nyári melegben ott lehet hideg vizet önteni. A kapacitás rozsdamentes acélból készül, méretei 17,2 * 6,3 cm, a színek és árnyalatok különbözőek.

Az értékelés során dicsérik a termikus bögre stílusos kialakítását és a fedél megbízható rögzítésének mechanizmusát. Erős rázás (például szállítás közben) esetén a hajó nem nyílik meg, a folyadék nem szivárog ki. Alul egy gumírozott bélés, így a pohár nem csúszik a kezedbe. Az egyetlen negatív - először enyhe szaga van. A terméket többször le kell öblíteni hideg vízzel, hogy megszabaduljon róla.

3 Állítsa be a géllakkot otthon


Segíteni fog anyukának a manikűr mentésére
Az Aliexpress ára: 990-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A gél lengyel szett szokatlan ajándék a manikűrrel rendelkező anya számára. Tartalmaz 10 lakkot, a körmök alapját, a kutikulaolajat, az ultraibolya lámpát, mindenféle dekorációt és szerszámot. Az AliExpress eladója különböző konfigurációs lehetőségeket kínál, így kiválaszthatja közülük a legmegfelelőbbet. Minden készlet kartondobozba van csomagolva, de gyakran szállítás közben ráncos.

A vélemények dicsérik a manikűrkészletet, bár vannak panaszok a géllakk és az eszközök egyedi színeiről. Minden ügyfél egyetért abban, hogy a termék minősége teljes mértékben megfelel az árnak. Ezzel az eredeti készlettel az anyja nemcsak magának, hanem barátai számára is készít körmöket. Néhányan még elkezdnek pénzt keresni rajta. Természetesen a manikűr professzionális mestere nem valószínű, hogy szereti az AliExpress költségvetését, de kezdőknek kiváló ajándék lesz.

2 Spice Jars


A legjobb ajándék azoknak, akik szeretnek főzni
Az Aliexpress ára: 750 rubeltől.
Értékelés (2019): 4.8

A konyha megtisztítása nem könnyű feladat, ami általában az anya vállára esik. Nemcsak saját kezűleg segíthetsz neki, hanem egy hasznos ajándék segítségével is - egy sor fűszeres tégelyeket. Ezek üvegből és rozsdamentes acélból készülnek, mágneses bevonattal. Leggyakrabban a konténerek a hűtőszekrényhez vagy a motorháztetőhöz vannak csatlakoztatva, ott mindig ott vannak. Az üveg mindkét oldalán védőfóliával van lezárva, így az eldobáskor sem szakad meg.

Az AliExpressen 6, 8 vagy 12 tartály van. Mindegyik készletben szerepelnek a fűszerek angol nyelvű elnevezése is. A vevők azt tanácsolják, hogy írjon az eladónak, ha orosz nyelven szüksége van matricákra. Az értékelések dicsérik az üvegek gyártásának minőségét: az anyag tartós, a mágnes jól működik, a fedélek biztonságosan zárva vannak. Az eladó fúvott csomagolást használ, így az ajándék nem szenved a szállítás során.

1 Vákuumcsomagoló


Tartsa frissen az ételeket hosszú ideig
Az Aliexpress ára: 930-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Az elmúlt évben az ilyen elektromos készülék, mint vákuumcsomagoló, egyre népszerűbbé válik az AliExpress-en, ennek számos oka van. Ezt az eszközt használva vákuum keletkezik, ami a következő: az élelmiszertermék a zsákba kerül, majd majdnem az összes levegő kiszívódik a zsákból, és maga a táska biztonságosan lezáródik. Az ilyen csomagolás jelentősen megnöveli a termékek eltarthatóságát, mivel levegő hiányában a baktériumok, gombák és más mikroorganizmusok nem szaporodnak.

Az anyák minden bizonnyal értékelni fogják a lehetőséget arra, hogy a készüléknek köszönhetően készítsen és vásároljon termékeket a jövőre nézve, mivel a csomagolt termékek egy hónap múlva nem romolnak. A különböző vákuumgépek funkcionalitása változik: a drágább modellek esetében például különféle módszerek vannak a könnyen összenyomható vagy lédús termékek csomagolására.


A legjobb ajándékok az anyának az Aliexpress-nél: akár 2000 rubelt is megítélhetnek

5 Bárkészlet


A legeredetibb ajándék
Az Aliexpress ára: 1918-tól dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ez a szett nagyon látványos és szokatlan ajándék az anya számára, aki gyakran rendez összejöveteleket barátaival vagy családtagjaival. Tartalmaz 12 db koktélok gyártására szánt elemet: bárfű, rázógép, mérőedények és palackok fúvókái. Szinte minden alkatrész fémből készül, inkább vékony, de tartós. Van egy dugóhúzó, használati utasítás és egy fa állvány a készlet tárolására.

A hiányosságok közül a női ügyfelek túlságosan kicsi rázógépet említenek (elegendő egy adagot főzni) és a rozsdamentes acél jelölés hiányát. Nincsenek panaszok a kivitelezés és az anyagok minőségéről. Minden elem külön csomagolásban van, a szállítás folyamán érintetlen maradnak, pontosan ugyanazok, mint a képen. De a rúd néha repedésekkel vagy karcolásokkal áll, így a csomagolás sok kívánnivalót hagy maga után.

4 Lábmasszázs


Megszabaduljon a lábak fáradtságától és nehézségétől.
Az Aliexpress ára: 1482-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

A masszírozó egy univerzális ajándék felnőtteknek, mert mindenki néha kellemetlen érzéseket szenved a testben. Különösen gyakran anyák panaszkodnak a fájdalom a lábak után hosszú séta, sportolás vagy házimunka. Ez az eredeti Aliexpress készülék segít megbirkózni a fáradtsággal és a kényelmetlenséggel, megnyugtatja az izmokat. Alkalmas borjak, bokák és lábak számára. Működés közben a masszírozó felmelegszik és rezeg, masszírozva a lábak minden fontos pontját. A készülék felső része pamutból készül, méretei 32 * 30 * 13 cm.

Az értékelés során magas minőségű anyagokat jegyeznek fel - a termék szépen varrott, nincsenek ragasztószálak és ragasztófoltok. A vásárlók azt tanácsolják, hogy naponta 5–10 percig lefoglalják az üléseket. Ennek következtében a lábak már nem fognak fájni, az alvás hangos lesz. A készülék fő hátránya a rossz minőségű csomagolás. A doboz gyűrött és szakadt, de a tartalma nem változik. Ahhoz, hogy egy masszírozó legyen az anyának, egy szép csomagot kell vásárolnia.

3 Kulcsfontosságú kulcsok keresése


Segít elfelejteni a dolgok elvesztését
Az Aliexpress ára: 1201-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Az eredeti, olcsó (legfeljebb másfél ezer rubelt) és egyidejűleg egy kulcsfókusz is hasznos ajándék lesz az anya számára, hogy kulcsokat, távvezérlőket, szemüveget és más kis dolgokat keressen, amelyek folyamatosan eltűnnek valahol. Ez az eszköz a következőképpen működik: ha meg kell találnunk egy olyan dolgot, amelyhez a kulcstartót korábban csatlakoztattuk, a megfelelő gombot megnyomja a konzol állomáson, és a kulcstartó hangosan elcsúszik, megadva annak helyét, és ugyanakkor maga az elveszett dolog helyét. A készlet általában több többszínű csecsebecsét tartalmaz.

Az Aliexpress-en eltérő működési elvű modellek találhatók: a kulcskapcsolót Wi-Fi, Bluetooth vagy GPS segítségével keresik egy speciális alkalmazás segítségével. Ugyanakkor az okostelefon képernyőjén megjelenik az objektum százalékos aránya vagy a térképen elhelyezkedő hely. Ezek a varázsaik segítenek megtalálni a munkahelyen vagy egy pártban elfelejtett dolgokat.

2 Automatikus öntözőrendszer


Időt takarít meg
Az Aliexpress ára: 1459-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Általában a növények automatikus öntözési rendszerét használják az országban, de ez a miniatűr készlet alkalmas egy kis lakáshoz. A készlet tartalmaz egy vezérlőt, szivattyút, tömlőt, kesztyűt, droppert, adaptert és használati útmutatót. Igaz, az utasítás csak angolul van, de kérésre az AliExpress eladója küldhet e-mailt az orosz változatnak. A vezérlő akkumulátorokon (nem tartozék) vagy a hálózaton fut, a kábel hossza 2 m. Az időzítő másodpercekben mérhető, bármikor beállítható.

A vevők rámutatnak, hogy a csepegtető öntözőrendszer tökéletesen működik. Az alkatrészek összeszerelésével és szerelésével kapcsolatban nincsenek problémák, mindent az utasítások írnak le. A hiányosságok között a konténer és a kemény csövek gyenge pontja van. Használat előtt ajánlott rövid időn belül forró vízbe meríteni. Ritka esetekben házassági áruk vannak, de ez inkább a kivétel, mint a szabály.


1 Shaggy takaró


A legjobb ajándék otthon
Az Aliexpress ára: 1211-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Az otthoni legjobb ajándékok rangsorában a takaró biztosan vezetővé válhat. Ezek a bolyhos és puha takarók, mint a felnőttek és a gyermekek, még az állatok is örülnek velük. Az Aliexpress megfelelő részének egyik legnépszerűbb terméke az úgynevezett bozontos szőnyeg, hosszú napsütéssel. Az eladó választékának két mérete (130 * 160 cm és 160 * 200 cm) és sok élénk színe van, így több terméket is rendelhet egyszerre. A fedél poliészterből készül, súlya legfeljebb 1,5 kg.

A vevők tudomásul veszik, hogy a takaró nagyon puha és kellemes tapintású. Az anyag minősége jó, nincs kiálló szál. Mosás után a halom lágy és bolyhos marad, de ajánlatos fésülni. A termék szépen csomagolva van, így biztonságosan megrendelheti azt az anyának és más családtagoknak. Az egyetlen hátránya, hogy a képen a nap úgy tűnik, lenyűgözőbb, a valóságban csak 2 cm hosszú.

A legjobb ajándékok az anyának az Aliexpress-nal: akár 15 000 rubel költséggel

5 Digitális képkeret


A legjobb ajándék az emlékek megtartására
Az Aliexpress ára: 2807-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Ez az eredeti ajándék azokra szól, akik gyakran áttekintik otthoni fotóikat és videókat a családjukkal. A digitális képkeretnek köszönhetően az összes memória egy helyen tárolódik. A képernyőn megtekintheti a képeket és videókat hanggal. Az eszköz a hálózaton működik, az eladó az adaptert a csomagba helyezi (EU, USA, UK vagy AU). A képkeret fejhallgató-csatlakozóval, USB- és SD-memóriakártyákkal ellátott nyílással rendelkezik. Kijelző felbontás - 1024 * 600 MP. Nem érinti, a vezérlés a távvezérlővel történik.

A tartományban fekete-fehér képkeretek találhatók. Mindegyik termék a falra rögzíthető, vagy az asztalra helyezhető. Az értékelés során a színek jó átadását és a készülék gyors munkáját veszi észre. A vásárlók hátrányai közé tartozik a távirányító zajos gombjai, egy rövid kábel (kb. 1 m) és egy kis látószög. A vevők AliExpress azt tanácsolta, hogy a keretet szemmagasságban állítsa be, csak akkor lesz látható a kép összes adata.


4 Hőnyomtató


Gyorsan nyomtasson semmit
Az Aliexpress ára: 3032-ből dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.6

Hagyományos ajándék, édesanyjának bármilyen ajándék, akár egy új év, születésnap, vagy március nyolcadik, termikus nyomtató lesz. Az eszköz és a működési elv szerint ez az eszköz ugyanaz, mint a boltokban található ellenőrző nyomdagépek, csak az, hogy nem nyomtat kifizetéseket, hanem mindent, amit a felhasználó kíván: jegyzeteket, jegyzeteket, bevásárló listákat, képeket stb. Egy okostelefonról speciális alkalmazással vezérelhető, a termikus nyomtatónak Wi-Fi-t kell használnia.

A készülék egyetlen hátránya, hogy a felhasználóbarát termikus nyomtató sajnos eléggé bonyolult kezdeti beállítás. Tehát, ha az anya nem megy jól a berendezéssel, akkor az első szakaszban segítséget kell nyújtania, de akkor képes lesz teljesen önállóan használni a készüléket.

3 Kávéfőző


Élvezi az anyját kedvenc italával
Az Aliexpress ára: 3031-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.7

Az anyák számára, akik nem tudják elképzelni a reggelüket egy csésze forró, frissen főzött kávéval, a legjobb ajándék egy kávéfőző lesz, az áldás az ilyen termékek megválasztásánál az Aliexpress-nél csak a szemek futnak. Ha anyád inkább amerikai kávét szeretne, akkor csepp kávéfőzőt kell adnia neki; egy eszpresszó szerető számára a geysernaya vagy a carob alkalmasabb, és azok számára, akik szeretik a cappuccino-t vagy a latte-t, jobb, ha egy kávéfőzőt választanak egy cappuccinatorral, hogy felhasználhassa a tejet a habbá.

Az oldal még hordozható modelleket is tartalmaz, amelyek tökéletesek az anyáknak, akik gyakran utaznak természetbe vagy az országba. A kínai online hipermarketben a kávéfőzők ára is változik, így bármilyen pénztárcára is ajándékot kaphat. Bármi legyen is a választott kávéfőző, az általa készített ital minden bizonnyal finomabb és hasznosabb lesz, mint az oldható analógok.

2 Robot porszívó


Átveszi a padlótisztítást
Az Aliexpress ára: 12805-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.8

Ha szeretne ajándékot adni az anyádnak, akkor aligha gondolhat valami jobbra, mint egy robot porszívó. Egy ilyen ajándék sokkal könnyebbé teszi az életet: miközben az emelet tisztán tartja, az anya képes lesz arra, hogy felszabadítsa a tisztításra általában eltöltött időt, és kellemesebb dolgokat töltsön el. Az Aliexpress-ben számos modell található, és a legtöbbjük ára nem haladja meg a 10 ezer rubelt. Funkciójuk különbözik: az alacsony szintű modellek csak vákuumot okozhatnak, de magasabb áron porszívókat, mosást és még fertőtlenítést is találhat. A kínai robotok porszívóinak kialakítása a legkülönfélébb: a lakkozott fekete és az élénk színű nyomtatású épületek között.

Sok porszívó programozható úgy, hogy egyszerre kezdje el a porszívózást, például amikor minden családtag dolgozik. A robot akkor is függetlenné válik a töltésnél, ha már eltávolították az egész lakásban. A legdrágább modellek a Wi-Fi-n keresztül is képesek a telefont vezérelni.


1 Diaszkenner


Mentse el a családi fotóarchívumot
Az Aliexpress ára: 5834-től dörzsölje.
Értékelés (2019): 4.9

Kiváló ajándék anyáknak, akik megtalálják a filmkamerák korszakát, majd egy szkenner lesz - olyan eszköz, amely lehetővé teszi a film digitalizálását otthon. Ezzel a teljes családi fotóarchívumot digitális formátumba továbbíthatja, és már nem félhet a papírképek károsodásától, elhalványulásától vagy elvesztésétől.

Az Aliexpressen különböző jellemzőkkel rendelkező szkennerek találhatók. Néhányan például képesek egy egész film tekercset olvasni, és másokkal együtt dolgozni, a filmet 6 képkockás töredékké kell vágni. Néhány modell memóriakártyán tárolja a fényképeket, míg mások USB-n keresztül csatlakoznak a számítógéphez, és a digitalizálás eredményét közvetlenül a merevlemezre menti. A keretszkennerek szín- és fényerőegyensúlyának beállításai általában önállóan vannak beállítva. A digitalizálás folyamata elég időigényes, ám az esti órákban ez a gép adományozott nosztalgia inkább kellemes bónusznak tekinthető.

Népszerű szavazás - melyik bemutatja az anyádnak az AliExpress-et, a legjobb?
Mi szavazunk!
Szavazatok száma: 37

Megjegyzés hozzáadása

  • bowtiemosolynevetőpírsmileynyugodtönelégült mosoly
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeskipirultmegkönnyebbültelégedettvigyorog
   Rákacsintásstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvigyorgócsókolózásstuck_out_tonguealvás
   aggódókomorelkínzottopen_mouthgrimaszokzavarosfojtott
   kifejezéstelenunottsweat_smileizzadságdisappointed_relievedfáradttöprengő
   csalódottátkozottfélelmetescold_sweatkitartkiáltászokogás
   örömdöbbentsikolytired_facemérgesharagdiadal
   álmosyummaszknapszemüvegdizzy_facemanósmiling_imp
   neutral_faceno_mouthártatlan

értékelés

Hogyan válasszuk ki

vélemények